FatihCan
01.12.2007, 17:29
İlçelerde ki yiğidolar organize edilemez mi ?
yani bence edilebilir maç günleri günü birlik gidip gelebilirler bunun içinde ilçe belediyeleri ve belediye başkanımız sami beyin çalışmasını birlik içinde bunu organize edebileceklerini düşünüyorum her ilçeden 1 otobüs dolusu yiğido gelse yeterli olur bence
İ_N_F_İ_A_L
01.12.2007, 17:35
yıldızelinden ve kangaldan her hafta maça geliyorlar otobüsle.bir kaç kez gördüm.birde sivas çoğğrafi olarak büyük bir alan her ilçeden maça gelmek zor özellikle kış aylarında.
leblebi82
01.12.2007, 17:37
Belediye Başkanı bir şey yapmaz yapmasına da yakın ilçelerden organize yapılabilir. Şarkışla, Hafik, Yıldızeli özellikle değerlendirilebilir. Organizeler oradan yapılmalı. Ben ilçeleri iyi bildiğim için oralardan yeterli kişinin gelebileceğini tahmin ediyorum.
EyüphanAydın
01.12.2007, 17:38
evet cografi konum olarak en büyük illerden birisi birde olumsuz hava şartları eklenince çok kötü oluyor
FatihCan
01.12.2007, 17:38
evet yapılabilir ilçelerdeki yiğidolar bence merkezdekilerden daha sağlam daha fanatikler..
HaSiVasLıM58
02.12.2007, 10:45
Sivas'a her sene ALLH Nasip ettiği sürece gelen birisi olrak incelediğim kadarıyla Gerek sıcaklık samimiyet gerek Sivasspor sevgisi Merkez insanına göre ap açık ortadadır..İnanın İlçelerden Sivas merkeze gelen taraftarın sayısı küçümsenmemelidir.Ve Sivas merkeze ulaşmak için Onlarca hatta yüzlerce Km kateden Arkadaşlarımız var kş şükranız sizlerinde belirttiğiniz gb gerek coğrafya yapısı gerek çetin iklim şartları..İlçe insanı merkez insanına göre çok daha şansız ;genelliği Reşberlik Besicilik ve Davar Tarla bağ bahçe işi ile uğraşmaktadır.. Biz patronumuzdan izin alabiliriz veya olaya şu yönkdende bakabiliriz'hafta sonu zaten maçların hemen hemen hepsi..Ama ordaki İlçede yaşayan insan hafta sonu olmasına rağmen maça gelemeyebilir nedeni ap açık ortada Besileri var onlara bakmak zorundalar günlük ihtiyaçlarını karşılamak zorundalar adeta çocuk gb ler'Çünkü bende Tatile geldiğim zamanlar malda yaydım davarda..Onları çok ii bilmekteyim.Sonuç itibariyle İlçe insanın bir bölümünün çoğunluğunun elleri kolları bağlı ve öğrenci ağırlıklı gelse çok daha ii olur diğerlerinden haklı olarak bir şeyler beklmek çok zor..!!
yigidomustafa58
02.12.2007, 13:05
güzel bir fikir ama nerde böyle bir işe el atacak baba yiğit bir sponsor...
svs_çapkın_58
02.12.2007, 13:28
beyler çok güzel bir organizasyon olur ama bi sponsor gibi bişey olsa fena olmaz
bencede capkinin dedigi dordu... Ben antaLyadayım Ondan Sivasa GeLemiyorum ama antaLyadakı MacLArını İzLeme Fırsatm olmustu 2 Ligde...
dğru bir konuya değinmişin...
ilçelerinde bir oluşum içine girmeleri gerek ama buda zor sivas merkeze bazı ilçeler çok uzak 2 saat olan yerler vara ama öncü kişiler çıkarsa bişeyler yapılabilir.
velibircan
04.12.2007, 11:17
Bu konu bayadır benim aklımda...Gerçekten ilçelerden maçlara gelmek istiyen çok hemşerimiz var...yönetim hafik zara gibi yakın illerden otobüs kaldırabilir...katılımda iyi olur
FatihCan
04.12.2007, 17:46
ben şuna eminim ve burada TV58 iş düşüyor bence bu konu üzerine durulmalı ilçelerde ki liseli ve cumhuriyet uni. fakülteleri var onların imkanları olmadığı için gelemiyorlar böle bir organizasyon olursa katılım çok olur çünkü onlar trübüne hasretler sivas merkezde ki gibi değiller
belediyelerede iş düşüyor...
ç.kalede ben görüyodum her belediye ç.klenin maclarına 1 er 2şer otobus kaldırıyordu merkezden daha çok taraftarları oluyordu...bence belediyelerde bişey yapsa iyi olur.
GLoBe-Y-Gençlik
04.12.2007, 18:48
bazı arkadas yazmıs ılcelerdekı yıgıdolar daha fanatık cok gordumk ılceden gelenmaaca gırıpte cekırdek yıyenn