Orijinalini görmek için tıklayınız : SIVASSPOR 1:1 MALATYASPOR
RüStü ElmaS 06.08.2005, 22:31 Birinci Süper Futbol Ligi'nde sahasının bakımda olması nedeniyle İstanbul'da yaptığı karşılaşmada Sivasspor, Malatyaspor ile ilk yarıyı golsüz eşitlikle kapadı.
SİVASSPOR: 0 - MALATYASPOR: 0 (İLK YARI)
Stat: Atatürk Olimpiyat
Hakemler: Orhan Erdemir xx Orkun Aktaş xx Erdem BayıkSivasspor: Petkoviç, Hakkı, Sergio, Murat, Hayrettin,
Hakan Bayraktar, Yusuf, Musa, Cem, Gökhan (Dk. 39 Mohamed),
Anderson Malatyaspor: Fevzi, Hakan Aslantaş, Mert, Ömer, Eren, İbrahim,
De Toledo, Jozsef, Bilal, Okan, Mustafa
Sarı Kart: Dk. 45 Eren (Malatyaspor)8. dakikada Sergio'nun ceza alanında dönerek vuruşunda, top üsttenauta gitti.
10. dakikada Musa'nın köşe atışında Sergio'nun kafa vuruşunda, topFevzi'de kaldı.
19. dakikada Bilal'ın sağ çaprazdan kullandığı serbest vuruşta, kaleci Petkoviç topu kornere gönderdi.
31. dakikada Musa'nın ceza alanı dışından sert vuruşunda, savunmaya çarpan top kornere gitti.
43. dakikada Mohamed'in yaklaşık 30 metreden sert vuruşunda, kaleci Fevzi topu son anda kornere tokatladı ve karşılaşmanın ilk yarısı 0-0'lık skorla sona erdi.
2.Yari
51. dakikada Musa'nın ceza sahasının dışından şutunda, top üstten auta gitti.
55. dakikada Malatyaspor'da Okan'ın kafa pasıyla ceza alanı içinde bir anda kaleci ile karşı karşı kalan De Toledo'un sert vuruşunda, meşin yuvarlak kaleci Petkoviç'ten döndü.
76. dakikada Bilal'ın sağdan kullandığı korner atışında iyi yükselen Ömer'in kafa vuruşunda top üst direkten döndü. Altı pasta topa sahip olan Mert, çaprazdan sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 0-1
80. dakikada Mohamed'in sağdan ortasında Hakkı, yakın mesafeden kafa vuruşuyla fileleri havalandırarak, beraberliği sağladı: 1-1
Karşılaşma, 1-1 berabere sona erdi.
hayırlısı olsun kazansak daha iyi olurdu ama ilk maç 1 puan bundan sonraki maçalara bakalım artık malatya da iyi takım geçen yılki performansları süperdi
YigidoBrad 06.08.2005, 23:18 Kotu degili. Bir pointa iyi biringi Super Lig mac icin (ama uc pointa isteyorum!)
ilk mac için iyi ama yine de o feyyaz ucara göstermeliydik gununu.cok konustu
KoraySancar 06.08.2005, 23:21 Maçın hakkı bu değildi,ama sağlık olsun.Futbolcularımız bu performanslarını sürdürsünler,canımızı yesinler.
tekintufekci 07.08.2005, 00:34 her zaman ilk maçlar zor geçer ama sağlık olsun yiğidolar bu işin üstesinden gelir
Ilkyari Gayet Kontrollü Ve üstün Oynadik, Ikinci Yari Biara Dağildik Ama Son 10 Dkda Tekrar Kontrolü Ele Geçirdik, Petkoviç çok Iyiydi, 2, 3 %100 Lük Gol çikardi, Herşeye Rağmen Korkulan Olmadi Sahadan Mağlup Ayrilmadik Iyi Sonuçtu, Maç Tempolu Idi Genelde Süperligin Sevisyesine Göre Ortalamanin üzerinde Futbol Dolu Bir Maç Oldu.
Ayrica Bir Teşekkürü Borç Bilirim Yazmazsam Olmaz Malatya Tirübününde üç Bantli Bayrak Vardi Kirmizi Beyaz Sari Bantli Bayrak, Dostlugun Renkleri Yanyanaydi, Düşünüp Asan Malatyali Taraftara Centilmenlik Adina Teşekkür Ediyorum
A Bircan
ElbeyLi58 07.08.2005, 00:49 Uçar: "Sivasspor daha iyi oynadı.."
Malatyaspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, Sivasspor karşısında ortaya koydukları futboldan memnuniyetsizliğini ifade ederek, rakiplerinin daha iyi oynadığını söyledi..
Maçın zor geçeceğini bildiklerini kaydeden Uçar, ''Yeterince gol pozisyonuna giremedik. Sivasspor bizden daha istekliydi. Öne geçerek şans elde ettik. Bunu 1-2 dakika daha koruyabilseydik, kontra ataktan 2-0'ı yakalayabilirdik'' dedi.
Bir puanı iki tarafın da hak ettiğini kaydeden Feyyaz Uçar, bugünkü futbollarının beğenilecek gibi olmadığını, ancak daha iyisini yapabileceklerine inandığını kaydetti.
Uçar, Okan, Bilal ve Mustafa gibi oyuncuların daha iyi olduklarında takım olarak daha etkili olabileceklerini sözlerine ekledi.
ElbeyLi58 07.08.2005, 01:45 Notlar
Sivasspor, sahasının onarımda olması nedeniyle ligdeki ilk maçını Atatürk Olimpiyat Stadı´nda oynadı. İstanbul´daki Sivaslı ve Malatyalılar,
80 bin kişilik Atatürk Olimpiyat Stadı´nda buluşurken,
karşılaşmayı 25 bine yakın sporsever izledi.
Protokol tribünün bulunduğu bölümde evsahibi Sivassporlu taraftarlar yer alırken, Malatyasporlu taraftar ise karşı tribüne yerleştirildi.
Karşılaşmayla ilgili stat çevresinde geniş güvenlik önlemleri alınırken,
stada sokulan pankartlar okunarak içeri alındı. Malatyasporlu taraftarlar, kendilerine dağıtılan bayraklarını sallayarak bulundukları tribünde güzel görüntüler oluştururken, Sivassporlu taraftarlar
da Sivas´ın yöresel şarkılarıyla coştu.
Malatyaspor centilmenlik örneği sergileyerek,
´´Sivasspor´a Birirnci Süper Lig´de başarılar dileriz´´
pankartıyla sahaya çıktı.
FatihSoner58 07.08.2005, 03:52 yine bunada sukur. yenilseydik daha kotuydu.ilk mac icin bencede normal bir sonuc. insallah bundan sonra galibiyetler gelecektir...
ElbeyLi58 07.08.2005, 06:48 Malatyaspor teknik patronu Feyyaz Uçar, Sivasspor'un kendilerine göre daha istekli olduğunu belirterek, "Bizden daha iyi oynadılar. Onlar hep İstanbul'da kaldılar. Hava şartlarından etkilendik. Okan, Mustafa ve Bilal gerçek oyunlarını oynadıklarında takımdaki her türlü sorunu çözeriz" dedi.
yenseydik cok iyi bir basLangıc oLacaktı ama 1:1 de iyi bir sonuc.. Allah daha iyiLerini kısmet eylesin..
by Fighter
gercekten yenseydık cok iyi olcaktı.fakat karşımızdakı takımda yenmek icin cikıyor sahaya,biz onlardan daha iyi olmalıyız cook calışmalıyız cooooooooooook
kangalli58yasin 07.08.2005, 09:58 ama YINEDE TARIHTEKI ILK SÜPER LIG MACIMIZI BERABER BITIRMEK COK KÖTÜ DEGIL YENILMEKTEN DAHA IYI
INSALLAH ÖBÜR MACLARDA DAHA IYI PERFORMANS GÖSTERIRIZ
iki komsu takimin centirmence yaptigi maçin sonunda Sivassporumuzun galip gelmesini çok isterdik ama ilk maç diyelim alkislayalim ve her zaman yeterki takima güvenelim, gelecekte çok daha iyi olmak üzere saygilar sunar ve Sivassporumuzu stad'a gelerek destekleyen taraftarlarimiza tesekkür ederiz. Fenerli,Galatasarayli ve Besiktasli YOK SiVASSPORLU VAR, bu slogani benimseyelim ve benimsetelim. DAYi OSMAN
tayfun_58 07.08.2005, 10:32 hayırlı olsun tum sivas camiasına nasıp buymus napalım 1, ligde ilk macımız berabere bitecekmiş. ama malatyada bu ligin iyi takımlarından lıg tecrübesi de var bence cok ıyı bır sonuc
twity_58 07.08.2005, 10:32 arkadaslar macı biz hakettık bunda haklısınız ama bi turlu olmadı gol pozisyonlarına bakın ilk yarıda kesınlıkle gol olmalıydı ama gökhan bozkaya cıkınca biraz denge bozuldu kale önu bos kaldı dogal olarak uzaktan vurmayı denedıler ama basarılı olamadılar yoksa birinci yarıda kesın gol olmalıydı kanaatındeyım
ama ikinci yarıda malatya sert oynamaya basladı zaten gollerı de karambolden cok basıt ve yememeız haketmedıgımız bi goldu cunku biz daha aktıf ve daha hakım oynadık BU MACI ALMAMIZ LAZIMDI AMA DAHA İLK MACIMIZ BERABERLIKTE GECEN SENE COK II OLAN Bİ TAKIMA KARSI COK İİ onlara kalsa 5 cekıyorlardı ama biz daha iiydik bu bir gercek
blacksky 07.08.2005, 10:57 sezonun ilk maçında alınan beraberliğe hiç bir takım üzülmez, önemli olan iyi futbolumuzdu zaten. bu takım bir kaç iyi yabancı takviyesiyle çok canlar yakacaktır.
murrat58 07.08.2005, 11:09 yok yok iyi macti iyi öyle demeyin arkadaslar
h_kaya82 07.08.2005, 12:01 baslangıcta kazanmak daha tatlı olurdu fakat olsun. super lıgde 39 yıl sonra yapılan ılk mac ve teknık yonetım degısıklıgı gıbı faktorlerı goz onune alırsak ıyı bır sonuc olarak dusunuyorum. bundan sonrakı macların guzel sonuclarla bıtecegıne umarak selamlarımı ıletıyorum...
izmirliyigido 07.08.2005, 14:08 Dün gece Lig Tv'de maçın özetini izledim Sivasspor gerçekten çok güzel oynamış. Bir de galibiyet alsaydık, tüm Türkiye bizi konuşurdu. Ama olsun ilk maçta çok fazla havaya girmemizi engelleyen bu sonuçta çok iyi.
İnşallah bundan sonraki maçlarda daha güzel sonuçlar olacaktır.
4. Büyük geliyor
RüStü ElmaS 07.08.2005, 14:40 Maci seyredemedim ama, radyodan dinledim.
Gercekten süper bir mac cikardilar.
Yeni Süperlige cikmis bir takim olarak cok güzel bir mac yaptik.
Önceki kupa maclarindan sonrada ben burada yazdiklarim, takimimiz cok yeni, daha oturmamis bir takim, ama süperligte kendilerini gösterecekler, biraz sabirli olalim ve takimimiza güvenelim diye.
Iste güvencimizi bosa cikarmadilar.
HELAL OLSUN SIZLERE !!!
Sizlere güvenimiz ve destegimiz sonsuzdur, hep arkanizda olacagiz, kazansanizda, kaybetsenizde !!!
Cünkü biz Sivasspor Taraftariyiz
CAGLAYAN 07.08.2005, 15:06 Aslinda Maçın hakkı bu performansla Böyle Olmamaliydi ,ama sağlık olsun.Futbolcularımızi kutluyurum. çok canlar yakacaklar böyle giderse
capriceman 07.08.2005, 15:06 Süper Lig diğer liglere benzemez. Lobinizden tutun misyonuza kadar her türlü etken ortaya çıkar. Taraftarlık bilinci ve çağdaşlaşma konusunda adım atamazsanız Elazığspor gibi asansör olursunuz.
Sivasspor'un Süper Lig'e çıkmasını TÜM MALATYALILAR çok istedi. Hem komşumuz olduğunuz için hemde Anadolu'dan bir takım olduğunuz için, kardeşimiz olduğunuz için.
Biz BEYAZ - KIRMIZI bayrak açarken sizden birçoğunuz dün standa bize küfrettiniz. Yazık ettiniz, üzdünüz bizleri. İnönü Stadına geldiğiniz gün sizleri ayakta karşılayacağız ve alkışlayacağız. Doğu'nun insanı misafirperver, dostluk severdir.
Umarım Erzurum, Elazığ, Van, Siirt gibi kulüpler de lige yükselirler, Anadolumuzdan birçok kulüp olur ligde. Şunu unutmayın dostlar Diyarbakırspor 2.sezon Ligde Malatyasporun aldığı galibiyetler sonucunda kaldı. Malatyaspor artık AB statüsünde onaylanmış bir kulüp. Gelin bilgi birikiminden faydalanın, tesisleşin, kurumlaşın, öğrenin bizlerde paylaşalım.
Küfür etmek mi? Bırakın dostlar zati O'nu herkes yapıyor.
BROTHERS58 07.08.2005, 15:51 maç oldukca zevkli gecti,taraftar costukca costu bizde grup olarak cevremizi costurduk,sahada galibiyet arayan takımımız gol yollarında daha hızlı olsa simidi üç puan cepteydi ama ilk maç için iyiydi.malatyada bos takım degil yani.AMA BU TAKIM ÇOOK CAN YAKAR,DİKKAT SÜPER LİG YİĞİDO GELİYOR DEGİL ARTIK GELDİK ENSENİZDEYİZ!!
1967_DERNEK_10UR 07.08.2005, 16:12 MALATYASPOR'A TOP BİLE GÖSTERMEDİK...40.YILINDA KAPLAN OLAN MALATYA SAHADA KEDİ GİBİYDİ....:D :D :D :D..
maltyanın yenı yıldız okan yılmaz:) gorduk okan yılmazıda.. oncelıkle werner lorabtı tebrık edıyorum oyunun gıdısatına gore yapılan terınde oyuncu ve taktık degısıklıgı ıle muthesem bır teknık adam oldugun gosterdır. dun aksam takımın ozetlerını ızlerken gogsum kabardı. ıınanıyorum bu takım rahat rahat ılk 10'a gıreer
ReD_White 08.08.2005, 10:02 76.dakikaya kadar her şey çok süperdi ama herşeyi petkoviç mahvetti ama goldan sonrada sivas çok güzel oynadı fakat petkoviç o iğrenç golu yemeseydi 3puan alacaktı belkide skor daha farklı olacaktı ve ilk hafta lider olacaktık.En başında Petkoviç in alınmasına çok sevinmiştim fakat şimdi keşke alınmasaydı diyorum Trabzonspordaki goruntusunden çok uzak acilen toparlaması lazım kendini toplara çok güvensiz çıkıyor yani Petkoviç güvenini kaybetmiş inşallah eski günlerine doner petkoviç.
Blackkite 08.08.2005, 10:15 bir puan yeterli yorumlarına katılmıyorum... özetlerden izlediğim kadarıyla maç sivassporumuzun HAKKIydı. malesef olmadı... bir puan yeterli değil ama elden gelen bişey yok artık... Takım mükemmel olmuş ayrıca...
Hersey çok dostane oldu. Kufurlesme son derece azdı. O birkac kisiyi de camialara mal etmemek lazım.
Ozellikle "Sivasın Yollarına" çalarken çogu Malatyalı kardesimizde halay cekti !
Sivas Malatya hep dost kalacaktır, emin olun. Selamlar.
lıg hepınıze hayırlı olsu7n arkadaslar ınsdallah basarılı olursunuz ama su buyuk taraftar konusunda anlasma yapalım anadolu da en buyuk bızız
ilteriş58 08.08.2005, 15:55 sadece anadoluda değil istanbulda da taraftar bakımından önemli bir yerdeyiz.
istanbul nüfusunun %15 i sivaslı zaten. istanbul nüfusuna 10 milyon desek -ki daha fazladır- istanbulda 1,5 milyon sivaslı insan yaşıyor.bu çok büyük bir rakam. eğer istanbuldaki sivaslılar sivasspora yardım edip destek verirlerse bu takımın sırtı yere gelmez...
abi size bir örnek: sadece bizim köy sarıcanın istanbulda kurduğu sivas ili gürün ilçesi sarıca köyü yardımlaşma derneği var.
buradan istanbuldaki tüm sivaslılara seslenelim:
LÜTFEN TAKIMIMIZA SAHİP ÇIKALIM...
KoraySancar 08.08.2005, 15:59 lıg hepınıze hayırlı olsu7n arkadaslar ınsdallah basarılı olursunuz ama su buyuk taraftar konusunda anlasma yapalım anadolu da en buyuk bızız
Kabul ediyorum Trabzonspor'un daha oturmuş,nitelikli bir taraftarı var,fakat kesinlikle nicelik üstünlüğü bizde.Bu gidişle Trabzon maçımızda İstanbul'da.Bizim başkan Trabzon başkanıyla da "tatlı" bir iddiaya girerse, bunun da sonucunu görürüz.
GeCeVeMaVi58pRf 08.08.2005, 16:05 Süper Ligdeki Ilk Macimizda çok Güzel Oynadik Diye Düşünüyorum Biraz şansimiz Olsaydi Malatyayi çok Rahat Gecerdik Saglik Olsun Inşallah Haftaya Malatya Maci Olmak üzere Galibiyet Serimize Başlayacagimiza Inaniyorum Süper Ligde Kalici Bir Takim Olacagiz Birlikte Sivassporumuzu Basaridan Basariya Kosturacagiz Antep Macinda Bütün Sivaslilari Adanaya Bekliyoruz...
serhankaburcuk 08.08.2005, 16:07 Süper Ligdeki Ilk Macimizda çok Güzel Oynadik Diye Düşünüyorum Biraz şansimiz Olsaydi Malatyayi çok Rahat Gecerdik Saglik Olsun Inşallah Haftaya Malatya Maci Olmak üzere Galibiyet Serimize Başlayacagimiza Inaniyorum Süper Ligde Kalici Bir Takim Olacagiz Birlikte Sivassporumuzu Basaridan Basariya Kosturacagiz Antep Macinda Bütün Sivaslilari Adanaya Bekliyoruz...
Haftaya Antep maçı için haydi yiğidolar ADANAYA AKALIM....
|
|