Orijinalini görmek için tıklayınız : DENİZLİ YUSUFSUZ GELECEK
Bu akşam Fenerbahçe maçında 4. sarı kartlarını gören Denizlisporlu Yusuf ŞİMŞEK ve Zafer DEMİR gelecek hafta Sivassporumuzla oynanacak TSL 15. hafta maçında yerlerini alamayacak. Bu sezon Denizliyi tek başına sırtlayan ve attığı 7 golle galibiyetlerde büyük pay sahibi olan Kaptan Yusuf ' un eksikliğinde takımın hücum yapmakta ne yapacağı merak konusu...
Yani gelmeden tüm denizli YUSUF YUSUF diyecek...
En önemli kozlarını yitirmişler. Denizli beraberliğe razı oynar. Bize biraz ters geliyor bu takım. Ama bu sefer elleri boş gider. Güle oynaya yeneriz onları yusuf yokken.
İ_N_F_İ_A_L 02.12.2007, 01:52 giderler fenere kaybederler bize asla kesilirler.denizli zaten bize ters gelen bir takım
TracyMcGrady58 02.12.2007, 01:54 Yusuf gelse ne farkeder gelmese ne farkeder. 4 Eylülden gecis yok. Insallah "avantaji" iyi kullaniriz
Yusuflu Yusufsuz Denizli bizi yenceğini hayal bile etmesin.4 Eylülden çıkış yok;)
yigidomustafa58 02.12.2007, 02:11 harbiden maç 4 Eylül zaten Kayserispor maçına 7 eksikle çıktım yendik Denizlispor maçına tam kadro (bazıları eksik) çıkıcaz alırız...
sinan-58 02.12.2007, 09:10 isterse ronaldınho yu alsınlar maç 4 eylulde kesin bizim
buraks58 02.12.2007, 09:11 bizim için çok iyi olmuş.artık denizli'nin işi 4 eylülde daha da zor...
samet yıldız 02.12.2007, 09:27 sivasspor açısından güzel bir haber
denizlispor a da yazık olmuş :D
Divriği58- 02.12.2007, 09:37 gerçekten bizim için çok büyük avantaj ama rakibin ne olursa olsun sen oynamadıkdan sonra yenılırsın ör:alanya sivas macı bu na da dıkkat etmeklazım
musty_58 02.12.2007, 10:13 Abi öyle demeyin Yusuf bu sezon çok iyi. Hatta takımın herşeyi cezalı olması çok iyi olmuş .
Yusuf için şöyle bir tabir kullanılır :
''Bu adam telefon kulübesinde bile çalım atıp, adam geçer''
Gerçekten de, oyun stili ve zekasıyla takımında lokomotiflik
yapan bir futbolcu. Onun itici gücüyle takımının ofansif gücü
artıyor ve başarıları da ortada.
Sivas' taki maçta Denizlispor' un ofansif gücünde bir eksilme
olacağı bir gerçek.
Defans ağırlıklı futbol ve beraberlik merkezli bir oyun için sahaya çıkacakları kuvvetle muhtemel.
Bu bir anlamda bizim için bir avantaj gibi gözükebilir.
Ancak; bize karşı defansif mental ile oynayan takımlara karşı biraz zorlanıyoruz.
Açık futbol oynayan takımlara karşı daha etkili ve sonuca gidici bir ekibimiz var.
AYDIN1985 02.12.2007, 12:17 YUSUFUN SARI KARTI 4. YOKSA 5. Mi OLDU. BENIM BILDIGIM KADARIYLA 5. SARI KARTTAN SONRA CEZALI DURUMA DÜSÜYOR, ARKADAS BU YAZIYA YUSUF 4. SARI KARTI GÖRDÜ DIYE YAZMIS.
thai nin yorumu güzeldi. yusufla gelseler daha iyi olurdu. defans yaparlar şimdi. bu da balilinin ve mehmet in işine gelmez
yigidomustafa58 02.12.2007, 13:03 YUSUFUN SARI KARTI 4. YOKSA 5. Mi OLDU. BENIM BILDIGIM KADARIYLA 5. SARI KARTTAN SONRA CEZALI DURUMA DÜSÜYOR, ARKADAS BU YAZIYA YUSUF 4. SARI KARTI GÖRDÜ DIYE YAZMIS.
arkadaşım dalgamı geçiyorsun bir futbolcu 4.tane sarı kart görürse 1 sonraki maçta cezalı duruma düşerek oynamaz...
GLoBe-Y-Gençlik 02.12.2007, 13:05 NE KADAR ADAM KAZANSINLAR KAYBETSINLER BIZDE BALILI VAR YETER ONLARA
yigido_furkan 02.12.2007, 13:28 yusuf ozellikle deplasmanlarda cok iyi oynuo 7 golun 5i deplasmanda atmis bizim macta olmayacak olmasi iii olmus bizim icin ofansf gucu yari yariya dusecektir denizlinin
svs_çapkın_58 02.12.2007, 13:34 fener zaten yendi ama takımın as oyuncusu yusufun olmaması bizim için bir avantaj sivassporumuz 4 eylülde denizliye geçit vermez
Bu akşam Fenerbahçe maçında 4. sarı kartlarını gören Denizlisporlu Yusuf ŞİMŞEK ve Zafer DEMİR gelecek hafta Sivassporumuzla oynanacak TSL 15. hafta maçında yerlerini alamayacak. Bu sezon Denizliyi tek başına sırtlayan ve attığı 7 golle galibiyetlerde büyük pay sahibi olan Kaptan Yusuf ' un eksikliğinde takımın hücum yapmakta ne yapacağı merak konusu...
Yani gelmeden tüm denizli YUSUF YUSUF diyecek...
DenizLisporu tasıyan gercekten yusuftu Cok buyuk bi kayıPLarı var sivassporumuz bunu iyi bir sekılde degerlendirir...
Abdullah DuMaN 02.12.2007, 14:02 KİM GELİRSE GELSİN MAÇ BİZİMDİR....................
okan27ank 02.12.2007, 14:14 sivas a destek olalım... 4 eylül stadı boş kalmasın... bugun anadolunun en dolu stadı bursadır ...bursa su an bizim konumumuzda olsa onlar nerdeyse stadda yatar lütfen takımımızı yanlız bırakmayalık eş dost kim varsa kolundan tutup maça getirelim... sözde değil özde yiğidolar haydi destek zamanı.....
Dark Force 02.12.2007, 14:36 Yusuftan bizene çıkar eze eze yeneriz......
yusuf ziya 02.12.2007, 14:39 BEYLER YUSUF OLSA NOLUR OLMASA NOLUR FARKEDERMİ İSTERSE 3 TANE YUSUF OLSUN SİVAS 4 EYLÜLDE 7 DE 7 YAPTI DENİZLİ İLE 8 DE 8 OLUR FARKETMEZ
SIVASSPORUMUZ NE YUSUF OLMASINI DINLER NEDE OLMAMASINI DENIZLISPORU YENIP INSALLAH YOLUMUZA DEVAM EDECGIZ SIVASSPORUMUZA BASARILAR DILERIZ .SAYGILARIMLA...
zaralım 58 02.12.2007, 17:14 yusuflu veya yusufsuz farketmez biz elimizden geldiği kadar iyi oynamaya çalışıcağız
ofgurleyuk78 02.12.2007, 17:39 Kim olursa olsun farketmez. Yusuf'un yerine birisi oynamayacak mı?
sivas_kangallı 02.12.2007, 18:16 ysufun olmaması güsel denizliyi yenicez< inş.
Del Piero 02.12.2007, 18:22 YUSUF YUSUF diyecek buhafta denizli bize ters geliyolar ama trübünler takımı ateşlerse rahat bir galibiyet alacağız arkadaşlar...
YUSUF'un zaten saçının kılları ağarmış.Ondan birşey olmazdı.
Yusuf oynuyor, cezalı değil. Sadece Zafer cezalı. Dogru dürüst bilginiz olmadan forumda yanlış konular açmayın !
zaralım 58 04.12.2007, 09:54 bugün kart cezalılarına baktım denizliden sadece zafer demir cezalı diye görünüuor
yusufsuz oynamaları bizim açımızdan iyi odu inşallah bunu güzel değerlendirir ve kayıpsız geceriz.
cenk5821 04.12.2007, 11:20 artikk kazanma zamanimiz geldi bir mac kazanamadik onemli diil galatasarayliyim ama sivasspor ilk planda fener- gs berabere sivasspor denzliyi yenicek lider olucaz:D:D::D
merkez_ismail 04.12.2007, 11:57 Arkadaşlar konya macı ankaraspor macı yorumlarına bakın ıkısındede yenılecegımızı soylemıstım.Ne yazıkkı yenıldıkte ama bu hafta denızlı macı gercekten cok korktugum bır mac daha ama ıc saha avantajımız ıle beraber bu macı alırız dıye dusunuyorum ama denızlı de bıze ters bı takım bunu aklımızdan cıkarmayalım ve bu hafta macta seyırcı deılde TARAFTAR olalım
denizliyi yenip şu spor yazarlarının sesini kesmeliyiz seviniyorlar düşüş başladı diye ama hayal kırıklıgı yasayacaklar
velibircan 04.12.2007, 13:27 denizli yusuf yusuf çek .
Ss--58--Ss 04.12.2007, 14:01 Yusufun oynamayacak olması bizim için büyük bir avantaj inşallah Denizliyi yeneceğiz...
mustafa_kavak58 04.12.2007, 14:17 yusuf gelse ne farkeder gelmese ne farkeder
desene denizli bu maça yusuf yusuf diyerek çıkacak :)
ARKADAŞLAR LİSANSLI ÜRÜNLERDEN BEN 5 TANE BİRDEN ALDIM HARKESİ BU LİSANSLI ÜRÜNLERDEN FİYATI NE OLURSA OLSUN ALMAYA DAVET EDİYORUM.SİVASLI MURAT
nazimgulturk 04.12.2007, 14:32 gelse nolur ki zaten bizim takımımız büyük takım.......
|