Orijinalini görmek için tıklayınız : Denizlispor'dan Saygı,Sevgi Ve Selamlar
gungurkan 05.12.2007, 14:14 Öncelikle Denizli'den herkese iyi günler
Sivasspor'un bu sene şampiyon olması bizleri çok mutlu edecektir.Artık büyük küçük takım olmadığını ispatlayan Sivasspor'a çok teşekkür ederim.İnşallah bu sene şampiyon Sivasspor olur.Sitenizide çok beğendim emeği geçen herkese çok teşekkürler.Ligte başarılar Sivasspor
DENİZLİSPOR TARAFTARLARI
Del Piero 05.12.2007, 14:17 Öncelikle Denizli'den herkese iyi günler
Sivasspor'un bu sene şampiyon olması bizleri çok mutlu edecektir.Artık büyük küçük takım olmadığını ispatlayan Sivasspor'a çok teşekkür ederim.İnşallah bu sene şampiyon Sivasspor olur.Sitenizide çok beğendim emeği geçen herkese çok teşekkürler.Ligte başarılar Sivasspor
DENİZLİSPOR TARAFTARLARI
temennilerin için biz teşekkür ederiz bu sene sivas şampiyon olursa bu sivasın değil anadolunun başarısı ve haykırışı olacaktır bizler anadolu uğruna çalışıyoruz artık 4 büyütülmüşler haddini bilmelidirler süperligde sadece 4 takım olmadığını görecekler.. artık anadolu takımları piyon olmaktan kurtulacak Allah'ın izniyle.. şimdi anadoluda birlik ve beraberlik zamanıdır...
denizlisporada başarılar dileriz vali canpolata selamlar :)
denizlispora başarılar ii bir takım...
GLoBe-Y-Gençlik 05.12.2007, 14:22 selamlar denızlıye sagolunn her zaman her yerdesıvas
denizlispor-sivasspor maçının dostça geçmesi dileğiyle
gungurkan 05.12.2007, 14:29 hepinize dostça we kardeşçe msjlar yazdığınız için çok tşkkür ederim.İnşallah bu haftasonundaki maç dostça geçer bence kazanmaktan daha önemli olan fair-play.Her zaman her yerde en büyük ANADOLU alayına isyan ölümüne anti-istanbul
biz sivaslıyız kimseyle sorunumuz olmaz yusufun yoklundan yararlanıp denizliyi yenmek isteriz. taraftarlar açısındanda güzel mac olacak sivasta hiç kimseye küfr hakaret edilmediği gibi güzelde karşılanacağınıza emin olun...sizinde yolunuz açık olsun.
gungurkan 05.12.2007, 14:36 biz sivaslıyız kimseyle sorunumuz olmaz yusufun yoklundan yararlanıp denizliyi yenmek isteriz. taraftarlar açısındanda güzel mac olacak sivasta hiç kimseye küfr hakaret edilmediği gibi güzelde karşılanacağınıza emin olun...sizinde yolunuz açık olsun.
çok tşkkürler
yusuf olmasa bile serhat war ama :D
yusuf takımın beyni tek başına bir takım gerçi yerine kim oynacak oda belli değil bence denizlide veyselle kratocvil tehliklei bulent hocam hepsini etüd etmiştir arkamıza yaslanıp macı izlemek düşer bizlere :D
Denizli'de Yusufun olmaması gerçekten sevindirici.:)
Bu arada aramıza hoş geldin :)
Evet Serhat iyi bir oyuncu. Defansta Kratochvil iyi adam. Oturmuş bir kadroları var. Bize de ters gelen bir takım. Ama Yusuf'un olmaması bizim için büyük avantaj olacak inş. Sonuçta Denizli burada her zamanki gibi çok iyi karşılanacak. Çok iyi uğurlanacak. Çok centilmen bir seyirci grubu var Denizli'nin de bzim taraftarımız gibi.
Evet Serhat iyi bir oyuncu. Defansta Kratochvil iyi adam. Oturmuş bir kadroları var. Bize de ters gelen bir takım. Ama Yusuf'un olmaması bizim için büyük avantaj olacak inş. Sonuçta Denizli burada her zamanki gibi çok iyi karşılanacak. Çok iyi uğurlanacak. Çok centilmen bir seyirci grubu var Denizli'nin de bzim taraftarımız gibi.
evet kratochvil çok tecrubeli defansı toparlayan oyuncu umarım büyük hata yaparda mehmette affetmez :D
hakandemirezen 05.12.2007, 14:48 Öncelikle Denizli'den herkese iyi günler
DENİZLİSPOR TARAFTARLARI
BU GÜZEL DİLEKLERİNDEN DOLAYI SANA VE TÜM DENİZLİ TARFTARINA SAYGILAR VE SEVGİLER SUNUYORUM.ANADOLUNUN FAİR PLAY RUHUNU TAŞIYAN İLK TAKIMLARDAN BİRİ OLMANIZ VE BU SENEKİ OYNADIĞINIZ FUTBOLLA ALKIŞLARI FAZLASIYLA HAK ETTİĞİNİZİ DÜŞÜNÜYORUM.HAFTA SONU OYNANACAK MAÇTA VE SONRAKİ MAÇLARINIZDA BAŞARILAR DİLİYORUM.
2.YARIDAKİ MAÇTA KISMET OLURSA İST DERNEĞİ OLARAK DENİZLİYE GELMEYİ ÇOK İSTERİZ.
Del Piero 05.12.2007, 14:52 ya bir şey daha türkiyede stadyumlarda bildiğim kadarıyla ilk tel örgülenrin kaltığı yer denizli stadyumu dimi.. çok centilmen seyircileri var bizim ki gibi :) taraftar demedim dikkat edin :D kutlamak lazım ...
HakkıTİMUÇİN 05.12.2007, 14:53 Öncelikle sitemize hoşgeldiniz.
Hafta sonu karşılaşmamızında çekişmeli ama dostça bir maç olacağını düşünüyorum.
Hafta sonu neler olacak hep beraber göreceğiz Denizlinin horozu mu ?? Yoksa Sivasın Kangalı mı ?? :)
ya bir şey daha türkiyede stadyumlarda bildiğim kadarıyla ilk tel örgülenrin kaltığı yer denizli stadyumu dimi.. çok centilmen seyircileri var bizim ki gibi :) taraftar demedim dikkat edin :D kutlamak lazım ...
Evet ilk Denizli'de kalkmıştı. Maalesef sonra Trabzon'da bile kaldırdılar ve durumu gördük. Yalnız ben yukarda bizimkiler için taraftar demişim. Ben de seyirci şeklinde düzelmiş olayım sayende.
EyüphanAydın 05.12.2007, 15:12 h.g aramıza kardeşim BU HAFTA OYNANACAK MAÇTA BAŞARİLAR DİLERİM....HER İKİ TAKIMA
Evet ilk Denizli'de kalkmıştı. Maalesef sonra Trabzon'da bile kaldırdılar ve durumu gördük. Yalnız ben yukarda bizimkiler için taraftar demişim. Ben de seyirci şeklinde düzelmiş olayım sayende.
artık sivassporada tel örgü gelir:D:D:);)
gungurkan 05.12.2007, 15:18 yusuf takımın beyni tek başına bir takım gerçi yerine kim oynacak oda belli değil bence denizlide veyselle kratocvil tehliklei bulent hocam hepsini etüd etmiştir arkamıza yaslanıp macı izlemek düşer bizlere :D
veysel denizliden gideli çok oldu :D
yusuf'un yerinde büyük bir ihtimalle tomas oynucak
gungurkan 05.12.2007, 15:20 ya bir şey daha türkiyede stadyumlarda bildiğim kadarıyla ilk tel örgülenrin kaltığı yer denizli stadyumu dimi.. çok centilmen seyircileri var bizim ki gibi :) taraftar demedim dikkat edin :D kutlamak lazım ...
walla eskiden olaylar olmuodu fakat son 2 senedir maalesef denizlide de olaylar oluyor çok büyük olmasa bile :D
gungurkan 05.12.2007, 15:23 h.b aranıza geldiğim için çok mutluyum
kratochvil son 3-4 maçtır hep yedek kalıyor onun yerine savunmada 35 numaralı Burak Akyıldız oynuyor.Denizlispor bu oyuncuyu sezon başında İzmir Aliağaspor'dan almıştı ama benim düşüncem Burak gelecek vaat ediyor.Maçlarda hatası yok denilcek kadar az
gungurkan 05.12.2007, 15:29 BU GÜZEL DİLEKLERİNDEN DOLAYI SANA VE TÜM DENİZLİ TARFTARINA SAYGILAR VE SEVGİLER SUNUYORUM.ANADOLUNUN FAİR PLAY RUHUNU TAŞIYAN İLK TAKIMLARDAN BİRİ OLMANIZ VE BU SENEKİ OYNADIĞINIZ FUTBOLLA ALKIŞLARI FAZLASIYLA HAK ETTİĞİNİZİ DÜŞÜNÜYORUM.HAFTA SONU OYNANACAK MAÇTA VE SONRAKİ MAÇLARINIZDA BAŞARILAR DİLİYORUM.
2.YARIDAKİ MAÇTA KISMET OLURSA İST DERNEĞİ OLARAK DENİZLİYE GELMEYİ ÇOK İSTERİZ.
ilk önce çok tşkkür ediyorum yazdıklarınız için gelin tabiiki bekleriz başımızın üstünde yeriniz war
sivas_kangallı 05.12.2007, 15:40 hoşgeldin aramıza inş dostça bi maç olur..
gungurkan 05.12.2007, 15:53 h.b inşallah dostça bir maç olur sivasspor'a şampiyonluk yolunda başarılar
yigidomustafa58 05.12.2007, 16:13 eyvallah Denizlispor lu kardeş hoşgeldin, gerçekten Sivasspor bu sene Süper ligde fırtına gibi esiyor ve artık süper lig de 4 büyük takım olmadığını inşallah bu sene göstereceğiz herkeze...
samet yıldız 05.12.2007, 16:29 inş. dostça bi maç olur
misafir takım denizliye başarılar
iyi olan kazansın :D
ceza_tolga_rep 05.12.2007, 17:06 eyvallah denizli gardaşlarımız.sizi yencez başka yolu yok ama.....
ofozturk 05.12.2007, 19:03 öncelikle hepinize hayırlı akşamlar yiğido kardeşleri...
diğer takımlardan gelen tebrik mesajlarını okudum demekki herkes bu dört büyük lafından bıkmış arkadaşlar bir anadolu takımı şanpiyon olursa herşey çok değişecek devamıda gelecektir artık her takım şanpiyon olabilir düşüncesi yer alacak..
denizlili kardeşlerim buyrun maça gelin çok güzel bi maç olacak burda ortam güzel ama inş biz yenerizde ilk anadolu şanpiyonluğu yolunda iyi yere varırız..
altuntas58 05.12.2007, 19:26 Umarım bu mc centilmenlik içinde gecer hak eden kazansın tabiki gönlümüzde sivassporumuz var ama denizlisporda çok beğendiğim bir anadolu takımı Sivasporumuza başarılar dilerken denizlisporada bizim mactan sonraki maclarda başarılar dilerim
alem_halil 05.12.2007, 19:31 hoşgeldin denizlili gardaş bizi destekleridğin için teşekkür ederiz...maç çok güzel olacak inş biz yeneriz de bu yarışada anadolu takımlarıda katılabilir düşüncesini herkese yayarız saygılarımlar hayırlı akşamlar maçta görüşmek üzere..
sinan-58 05.12.2007, 19:39 h.g sitemize sizede super ligde başarılar sizde iyi gidiyorsunuz denizliden taraftar gelecekmi bilgin varmı
CÜSSKB_Emirhan 05.12.2007, 19:39 DENİZLİLİ KARDEŞİM ARAMIZA HOŞGELDİN.GÜZEL DİLEKLERİNİZ VE İÇTEN YAZDIĞINIZ YAZILAR İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.UMARIM BU HAFTAKİ MAÇ CENTİLMENLİK ÇERCEVESİNDE DOSTHANE GEÇER.ŞAMPİONLUK YOLUNDA BU MAÇI KAZANMAK ZORUNDAYIZ...BU DÜŞÜNCEM İÇİN UMARIM BANA SAYGI DUYARSIN...2.YARI İNŞALLAH DENİZLİYE GELİCEĞİZ.DENİZLİDE YUSUFUN OLMAMASI KÖTÜ AMA SERHAT VE ROMAN DA GÜSEL...ÇOK GÜZEL MAÇ OLUCAK...UMARIM HAK EDEN KAZANIR
gungurkan 05.12.2007, 20:03 h.g sitemize sizede super ligde başarılar sizde iyi gidiyorsunuz denizliden taraftar gelecekmi bilgin varmı
h.b tekrardan bildiğim kadarıyla gelen olmayacak sivasa
gungurkan 05.12.2007, 20:04 DENİZLİLİ KARDEŞİM ARAMIZA HOŞGELDİN.GÜZEL DİLEKLERİNİZ VE İÇTEN YAZDIĞINIZ YAZILAR İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.UMARIM BU HAFTAKİ MAÇ CENTİLMENLİK ÇERCEVESİNDE DOSTHANE GEÇER.ŞAMPİONLUK YOLUNDA BU MAÇI KAZANMAK ZORUNDAYIZ...BU DÜŞÜNCEM İÇİN UMARIM BANA SAYGI DUYARSIN...2.YARI İNŞALLAH DENİZLİYE GELİCEĞİZ.DENİZLİDE YUSUFUN OLMAMASI KÖTÜ AMA SERHAT VE ROMAN DA GÜSEL...ÇOK GÜZEL MAÇ OLUCAK...UMARIM HAK EDEN KAZANIR
İnşallah hak eden kazanır size tabiiki hak weriyorum we inşallah fair-play ruhu ön planda olur
alem_halil 05.12.2007, 20:20 denizlide iyi yerde..umarım iyi maç olur bakın sakın bizi sakatlamayın saten yeteri kadar sakat oyuncumuz var yenisi olursa kötü olur:))))sonra yarıştan diskalifiye oluruz istermsiniz olmamızı..:)
jakobieen 05.12.2007, 20:38 bizlerdende denizliye saygı,sevgi ve selam olsun gardaşım...
bu arada sivasımdan üzülerek denizliye uğurladığımız eski valimizide sevgiyle analım bu vesile ile :)
Yigido_Burak 05.12.2007, 20:39 Saol Garda$ Aramızada .HO$ Geldin Zorlu Bi Rakip Oldugunuzu Bilioruz Ama Yusuf Simsekin Eksikligini Biz Galibiyetle Degerlendirecegimize İnanıorum..!
İ_N_F_İ_A_L 05.12.2007, 20:55 aramıza hoşgeldin.soru cevap şeklinde gidiyor
gungurkan 05.12.2007, 22:56 Denizlispor'un kadrosu :D
CARLOS ALBERTO DOS SANTOS GOMES
Defans
A Takımı
ALLYSON ARAUJO SANTOS
Defans
A Takımı
TOMAS ABRAHAM
Orta saha
A Takımı
YUSUF ŞİMŞEK
Orta saha
A Takımı
JULIO CESAR MENDES MOREIRA
Sol Kanat
A Takımı
ROMAN KRATOCHVIL
Defans
A Takımı
SERHAT GÜLPINAR
Orta saha
A Takımı
İLKAY DEMİR
Forvet
A Takımı
SELAHATTİN KINALI
Forvet
A Takımı
FATİH EGEDİK
Orta saha
A Takımı
CANER CELEP
Orta saha
A Takımı
HAMIDOU SOULEYMANOU
Kaleci
A Takımı
CENK GÖNEN
Kaleci
A Takımı
MURAT KARAKOÇ
Sol Kanat
A Takımı
BÜLENT ERTUĞRUL
Defans
A Takımı
İBRAHİM ÇELİK
Defans
A Takımı
GÜRAY VURAL
Orta saha
A Takımı
BULUT BASMAZ
Kaleci
A Takımı
ÇAĞLAR BİRİNCİ
Defans
A Takımı
GÖKHAN GÜLEÇ
Forvet
A Takımı
HASAN YİĞİT
Defans
A Takımı
İSMAİL KONUK
Defans
A Takımı
BURAK AKYILDIZ
Defans
A Takımı
İSMAİL BAYDİL
Orta saha
A Takımı
ZAFER DEMİR
Orta saha
A Takımı
FATİH YİĞEN
Orta saha
A Takımı
MUSA KUŞ
Orta saha
A Takımı
SÜLEYMAN GÖRGÜN
Orta saha
A Takımı
MUHİTTİN TEKİN
Orta saha
A Takımı
ENGİN MEMİŞLER
Forvet
A Takımı
GÖKSAL ÖZKARA
Kaleci
A Takımı
sabri simsek 05.12.2007, 23:18 dostca ve centilmence bir mac olmasi dilegiyle
omercoskun 05.12.2007, 23:28 aramıza hoşgeldin temiz ve güzel bir maç olması dileği ile elbette gönlümüz sivasımızdan yana .
merkez_ismail 06.12.2007, 00:08 :Kardeşim hos geldın aramıza merak etme dostca guzel bır karsılasma olcak ıyı oynayan kazansın denızlısporada basarılar...!
Bu maçı mutlak almak zorundayız,önce evsahipliğini yapacağız ama sahada skor olarak ev sahipliği yapamayacağız,kusura bakmayın.Etli ekmekde yediririz,turistik yerlerimizi gezersiniz,yinede memnun ayrılırsınız.
Abdullah DuMaN 06.12.2007, 09:00 HOŞ GELDİNİZ UMARIM DOSTÇA MAÇ OLUR AYRICA G.GÜLEÇE ÖZEL BİR İLGİM VAR BJK DE KIYMETİ BİLİNEMEDİ
gungurkan 06.12.2007, 16:38 h.b tekrardan takımımızı en iyi şekilde ağırlayanacağınızdan hiç bir şekilde şüphem yok maçıda hak eden kazansın diyelim fair-play kazansın
İnşallah lig sonunda Sivasspor Şampiyon
Denizlispor Uefa Kupasında olur
gungurkan 06.12.2007, 16:40 HOŞ GELDİNİZ UMARIM DOSTÇA MAÇ OLUR AYRICA G.GÜLEÇE ÖZEL BİR İLGİM VAR BJK DE KIYMETİ BİLİNEMEDİ
walla gardaş g.güleç Denizlispor'ageldiği günden beri bi katkısı olmadı adamı forvet die aldılar daha 1 gol bile atamadı :D performansıda çok kötü maalesef
gungurkan 10.12.2007, 01:30 tebrikler SİVASSPOR bizi yendiniz inşallah haftaya galatasaray ıda yenersiniz we liderliği sağlamlaştırırsınız
Haydi SİVASSPOR gönlümüz sizinle
F. Şahin 10.12.2007, 01:44 tebrikler SİVASSPOR bizi yendiniz inşallah haftaya galatasaray ıda yenersiniz we liderliği sağlamlaştırırsınız
Haydi SİVASSPOR gönlümüz sizinle
Desteğin için teşekkürler. Denizlispor'a kalan maçlarında başarılar diliyorum.
XXCakir58 10.12.2007, 01:46 kardes sagol tsk ederiz. Denizlisporu da iyi takim insallah dilediginiz yere gelirsiniz.
muhsin koçak 10.12.2007, 01:55 bütün denizlispor taraftarına sivastan selamlar ve güzel temennileri için sonsuz teşekkürler,evet denizliyi yendik ama ilk yarı özellikle işimizi çok zorlaştırdınız,olsun sivasspor zoru sever.inşallah darısı haftaya galatasaya maçına.bide bu denizlispor takımı bu liğde çoook işler yapar,onlarada kalan maçlarında başarılar.
gungurkan 10.12.2007, 02:02 SİVASSPORLU gardaşlarım sizler için bir iki siteden bulduğum liderlik haberlerini sizlere sunuyorum :D
http://www.internetspor.com/v3/futbol/haber.php?haberID=65106 http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=30588 (http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=30588)
http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20071209/yigidonun_gozu_aydin.html (http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20071209/yigidonun_gozu_aydin.html)
http://www.haberler.com/lider-sivasspor-haberi/ http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=623201 (http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=623201)
barbaros 10.12.2007, 03:18 BENDE DENİZLİ SPORLU KARDEŞİME TŞK EDİYORUM DENİZLİ SPORA BUNDAN SONRAKİ MAÇLARINDA BAŞARILAR DİLERİM. HERŞEY DOSTLUK İÇİNDE OLSUN .
Horozigo 04.04.2009, 12:20 Bu başlık biraz sönük kalmış, hareketlendirelim. Son 2-3 sezondur vermiş olduğunuz mücadeleyi inanın hayranlıkla takip ediyoruz. Sizlerden tek beklediğimiz 9 hafta da kayıpsız maçlar oynayıp (Denizli maçı hariç) endüstriyel futbolun önüne taş koymanız. Denizli'li bir arkadaşınız, kardeşiniz olarak sizlere bugünki maçımızda başarılar diliyorum. Umarım çok temiz ve seyri güzel bir müsabaka olur. Tüm Sivas Halk'ına selamlar, sevgiler..
Gökhan Gürlek - Merkez / DENİZLİ
58_babacan_58 04.04.2009, 12:42 BİZİM TEMENNİMİZ BÜTÜN ANADOLU TAKIMLARI ŞU İSTANBULA KAFA TUTSUN YETER.AYRICA GÜZEL DİLEKLERİN İÇİN TEŞEKKÜRLER KARDEŞİM.İNŞALLAH BU SENE ŞAMPİYONUZ....
horozemre 04.04.2009, 21:00 BIR DENIZLISPORLU OLARAK bugunku galibiyetinizden dolayi tebrik ederim.insallah bu sene sampiyon olursunuz.
[B]BIR DENIZLISPORLU OLARAK bugunku galibiyetinizden dolayi tebrik ederim.insallah bu sene sampiyon olursunuz.
cok tesekkur ederiz bizde centilmen denizlispor taraftarina... herkes bu olgunlugu gosteremez...
gecen sene ve onceki sene bende ordaydim bu sene gelemedim sinavim vardi...
gecen seneden fotograflar paylasayim :)
http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=18195
horozemre 04.04.2009, 21:09 fotograflar icin tesekkurler.www.denizlisporluy uz.com a bekleriz.birbirimizi desteklemek icin.
Tesekürler sivassporum tsk yigidolarim tsk yöneticilerim, baskanim, ve tüm emegi gecenler.Size yakisanda budur aslanlar gibi yüreginizle oynadiniz yüreginize,bileginize saglik her zaman kalbimizdesiniz siyah formaile cikarak acilarimizi paylastiniz icin tesekurler.:mad:
ferhat_58_oğuz 04.04.2009, 22:22 [
kardeşim öncelikle güzel düşüncelerin için seni kutlarım teşekkürler denizli taraftarı sivassporumuza göstermiş olduğu sevgi ve sempatiden dolayı centilmen tavrını ayakta alkışlıyorum umarımki ligde kalır ve seneye sivassporumuzla beraber şampiyonluk için rekabet eder düzeye gelirsiniz bu güzel taraftarın çok daha güzel şeyleri hakkettiğini bilmeni isterim bu gün denizli spor kalbimde ve gönlümde ayrı bir yer aldı anadolu kardeşliğini yaşatıp geliştirme dileğiyle dostça kal hoşça kal ALLAHA emanet
subasi29 04.04.2009, 22:56 herzaman heryerde sivas ismini duymak neguzel
yigido_sampiyon 04.04.2009, 23:59 bugün denizlispor taraftarları bizi stada girmeden önce karşıladı...tanıştık,konuştuk ve birbirimize başarılar diledik...
maç esnasında BU SENE ŞAMPİYON ANADOLUDAN nakaratını beraber bile söyledik...
bu davranışalrından dolayı tüm DENİZLİSPOR TARAFTARINA teşekkür ediyorum...
bortecine 05.04.2009, 01:10 Eğer sivasspor şampiyon olursa bu şampiyonluk sadece sivas bizlerin değil tüm anadolunundur.
subasi29 05.04.2009, 01:24 ibrahima bangurayi bize verseniz iyi olur ya baliliyle mukemmel uyusurlar :D
Bu başlık biraz sönük kalmış, hareketlendirelim. Son 2-3 sezondur vermiş olduğunuz mücadeleyi inanın hayranlıkla takip ediyoruz. Sizlerden tek beklediğimiz 9 hafta da kayıpsız maçlar oynayıp (Denizli maçı hariç) endüstriyel futbolun önüne taş koymanız. Denizli'li bir arkadaşınız, kardeşiniz olarak sizlere bugünki maçımızda başarılar diliyorum. Umarım çok temiz ve seyri güzel bir müsabaka olur. Tüm Sivas Halk'ına selamlar, sevgiler..
Gökhan Gürlek - Merkez / DENİZLİ
kardeşim güsel düşüncelerin için teşekkür ederim,ben macta staddaydım. bizleri sevindiren stadın genelındekı denızlılı taraftarların da senın gıbı dusunmesıydı.hersey ıcın tesekkur ederız,tüm denizlili taraftarlara..
bundan sonrakı maclarınızda basarılar dılerım..
Horozigo 07.04.2009, 09:31 Biz teşekkür ederiz. Her iki takımında birer yarı iyi futbolunu izledik. Bugün siz yarın biz, yarından sonra başka bir takım. Hiç fark etmez. Benim gibi düşünenler için önemli olan şy Sivaslı misafirlerimizi kırmadan, üzmeden memleketimizde ağırlamaktı. Yapabildiysek ne mutlu. Umarım önümüzdeki sezon bizde işimizden gücümüzden zaman ayııp sizlere misafir olabiliriz. Hoşçakalın..
subasi29 07.04.2009, 18:12 eyvallah kardes centilmenlik yapan insandir
YigidoGenclik38 07.04.2009, 18:16 Biz teşekkür ederiz. Her iki takımında birer yarı iyi futbolunu izledik. Bugün siz yarın biz, yarından sonra başka bir takım. Hiç fark etmez. Benim gibi düşünenler için önemli olan şy Sivaslı misafirlerimizi kırmadan, üzmeden memleketimizde ağırlamaktı. Yapabildiysek ne mutlu. Umarım önümüzdeki sezon bizde işimizden gücümüzden zaman ayııp sizlere misafir olabiliriz. Hoşçakalın..
TSK EDERİZ DENİZLİSPOR
VE TARAFTARI
İSTE KARDESLİK BUDUR
GokhanTurna 07.04.2009, 18:53 Biz teşekkür ederiz. Her iki takımında birer yarı iyi futbolunu izledik. Bugün siz yarın biz, yarından sonra başka bir takım. Hiç fark etmez. Benim gibi düşünenler için önemli olan şy Sivaslı misafirlerimizi kırmadan, üzmeden memleketimizde ağırlamaktı. Yapabildiysek ne mutlu. Umarım önümüzdeki sezon bizde işimizden gücümüzden zaman ayııp sizlere misafir olabiliriz. Hoşçakalın..
İzmirli yigidolar olarak karşılaşma öncesi ve sonrasında denizlili kardeşlerimiz çok ilgi gösterdiler hepsine teşekkür ederim
Horozigo 22.05.2009, 17:20 Görüşemedik epeydir, nasılsınız Sivaslı Arkadaşlar ? Kendi derdimize düştük malum düşmeyelim diye omuza omuzayız..
Şunu söylemek için geldim ;
Siz üstünüze düşeni yapın, biz 14 Mayıs 2006 da FB'ye yaptığımızın aynısı BJK ya da yapacağız..
icim cok rahat cunku sike yapmayan nadir takımlardan bunu fb macında görmüştük. basarılar
kayayatakci 22.05.2009, 18:09 sagol kardes bizde denizlispora basarilar dileriz insallah seneye sizde daha güzel yerlerde olursunuz sampiyonluk veya ilk dört icinde yer alirsiniz denizlisporu seviyoruz ve halkinida sonsuz selamlar denizliye cok geldim iyi tanirim güzel bir sehrimiz tüm güzellikler sizlerin olsun
Del Piero 22.05.2009, 19:50 evet inşallah febe'nin başına gelen bejeke ninde başına gelir :D
YİĞİDO HAKAN 22.05.2009, 19:56 iyi şanlah gardaş denizlide iyi takım şampiyon anadoludan çıksın artık şampiyon sivas
FANATIK YIGIDO 22.05.2009, 20:32 sivassporumuzu busaattensonra birtakim sanpiyon edecekse oda denizlispor sanpiyon etsin boylesi dahahayirli ve anlamli olur
alemdargokhan 22.05.2009, 20:53 denizli 5 tane yedi mi bjk dan yine böle dost olarak kalabilecek mi?
antep sivası yendi diye atılmadık iftira kalmadı.
pardon antep anadolu takımı değil de bir ortadoğu takımı mıydı?
sivas'a yenilen dost, sivas'ı yeni istanbul uşağı!!
şimdi sırf son hafta denizli-beşiktaş maçı var die acaba nasıl şirin gözükebiliriz çabaları hiç samimi gelmiyor.
bjk yendiği zaman görürüm ben dostluğu...
Horozigo 23.05.2009, 11:09 @Alemdargokhan
Denizlispor taraftarının neredeyse tamamı İstanbul takımlarından nefret eder. Denizliye gelen deplasmancılar bilirler. Bu sene şampiyon Anadoludan diye beraber bağırmadık mı ? Şampiyon Anadoludan derken o hafta 16. sıra da olan Denizlisporumuzundan bahsetmedik heralde. Antep maçından sonra öküz altında buzağı arayan Denizlispor taraftarı olduysa, 3-5 kişinin densizliğinden başka birşey değildir. Ki bu densizler heryerde var. Denizlide, Samsunda, Sivasta.. Üzüldüm böyle düşünmene. Neyse daha fazla yorum yapıp konunun başka yerlere gitmesini istemiyorum. Nihayetinde forumunuzda misafiriz.
yigido_sampiyon 23.05.2009, 11:50 @Alemdargokhan
Denizlispor taraftarının neredeyse tamamı İstanbul takımlarından nefret eder. Denizliye gelen deplasmancılar bilirler. Bu sene şampiyon Anadoludan diye beraber bağırmadık mı ? Şampiyon Anadoludan derken o hafta 16. sıra da olan Denizlisporumuzundan bahsetmedik heralde. Antep maçından sonra öküz altında buzağı arayan Denizlispor taraftarı olduysa, 3-5 kişinin densizliğinden başka birşey değildir. Ki bu densizler heryerde var. Denizlide, Samsunda, Sivasta.. Üzüldüm böyle düşünmene. Neyse daha fazla yorum yapıp konunun başka yerlere gitmesini istemiyorum. Nihayetinde forumunuzda misafiriz.
kardeşim ben geçen senede bu senede denizli deplasmanına geldim...aynen dediğin gibi oldu...maç öncesi ve maç sonrası şampiyon anadoludan diye bağırdınız...hatta sizin ve bizim tribünler kırmız beyaz şampiyon sivas tezahüratı bile yaptık...
bilen biliyor kim dost kim değil...sen sitemizde keyfine bak kardeşim...
denizli 5 tane yedi mi bjk dan yine böle dost olarak kalabilecek mi?
şimdi sırf son hafta denizli-beşiktaş maçı var die acaba nasıl şirin gözükebiliriz çabaları hiç samimi gelmiyor.
ne saçmalamıssın sen bılader.. senın ne ayak oldugun bellı.kesın olan sıvassporlu olmadıgın.. bu tarz yorumları kımse dıkkate almasın.. ben cok ıyı bılıyorum denızlısporun ve taraftarının ne kadar centılmen oldugunu.. bıze yenılmelerıne ve bunun sonucunda dusme hattına yaklasmalarına ragmen bu sene sampıyon anadoludan dıye bagıran takıma ve taraftarına ben bır sıvassporlu olarak laf ettırmem. denızlısporu bazı cakallarla karıstırmayın lutfen..
izmirliyiğido35 23.05.2009, 12:45 iki sene önce fener e yaptığınızı şimdi de bjkye yaparsınız inşallah
bu sefer gerçekten şampiyon anadoludan...
FANATIK YIGIDO 23.05.2009, 12:52 denizli 5 tane yedi mi bjk dan yine böle dost olarak kalabilecek mi?
kardesim gaziantepin bizi yenmesine kizmiyorum benim kizdigim sey gaziantepin 8taskarsisinda nakadar rahat 3pugani biraktigini izleseydin ozamanhakverirdin eyer 8taslideyilsen:mad:
FANATIK YIGIDO 23.05.2009, 13:01 denizlispor yenilsede denizliye karsi sevgimiz azalmaz bundansupen olmasin biz dostumuzu dusmanimizi biliriz gaziantepspora gelince istanbul takimlarindan nakadar nefret ediyosam gaziantepdende okadar nefret ediyorum
Horozigo 23.05.2009, 13:10 Boşverin kardeşlerim, biz işimize bakalım. İlk mesajımda dediğim gibi siz Gençlerbirliği maçında elinizden geleni yapın yenin. Biz BJK'nın eksozuna ot tıkarız Denizli de. 14 Mayıs 2006 da şampiyonluğu zenginden alıp fakire vermiştik, tarifemiz aynıdır. Hatta daha uzun zaman önce sondan birinci hafta BJK yi yenip şampiyonluğu yine GS'ye vermiştik. O kadar İstanbul takımına iyilik ettikte Sivasspora mı yapmıcaz ;) Dua edin hem sizin için hem bizim için :)
Hadi eyvallah. Hazırlıklar başladı, Ankaraya deplasmana. Bana müsaade
CAMLIKLIYIZ20 24.05.2009, 23:16 BU HAFTA BEŞİKTAŞIN ELİMİZDEN KAÇARI YOK, BU KONUDA RAHAT OLUN, SİZ CİMBOMU DEVİRİN GERİSİNİ BİZE BIRAKIN. SİTEMİZE BEKLERİZ www.denizlisporluyuz.com BU SENE ŞAMPİYON ANADOLUDAN!!!!!
sivaslı volki 24.05.2009, 23:21 inş kardeşlerim siz maçi alin bizde inş şampiyon olal1m bir yüregimizin bi tarafi sizinle bi tarafida sivasla hadi anadolu için takımınızı iyi destekleyin bu hafta lütfen denizlide bulunan yigidolarda denizli bjk maçina gidip denizliye destek olsunlar
denizlisporlu futbolcuların şerefleriyle,onurlarıyla mücadele edeceklerine inanıyoruz,yener-yenili o ayrı,ama sonuna kadar mücadele edeceklerine inanıyoruz.biz de istanbulda galatasarayı yeneceğiz,servet yok ,emre aşık da cezalı,galatasaray ı yeneceğiz,umarım denizlispor beşiktaş tan en az 1 puan alır,galatasaray ı yenip şampiyon olacağız
CAMLIKLIYIZ20 24.05.2009, 23:38 HİÇ BİR ENDİŞENİZ OLMASIN, SONUNA KADAR MÜCADELEMİZİ EDECEĞİZ, NASILKİ 2006 DA FENERİ TAHTTAN İNDİRİP ŞAMPİYONLUKTAN ETTİYSEK, BU SENEDE AYNISINI BEŞİKTAŞA TARİFE EDECEĞİZ, RAHAT OLUN!!!
alemdargokhan 24.05.2009, 23:43 @Alemdargokhan
benim lafım burda denizlispor taraftarına değildi ki.sen yorumu bi daha oku istersen kardeşim.
ne saçmalamıssın sen bılader.. senın ne ayak oldugun bellı.kesın olan sıvassporlu olmadıgın.. bu tarz yorumları kımse dıkkate almasın.. ben cok ıyı bılıyorum denızlısporun ve taraftarının ne kadar centılmen oldugunu.. bıze yenılmelerıne ve bunun sonucunda dusme hattına yaklasmalarına ragmen bu sene sampıyon anadoludan dıye bagıran takıma ve taraftarına ben bır sıvassporlu olarak laf ettırmem. denızlısporu bazı cakallarla karıstırmayın lutfen..
esas sen saçmalamışsın.denizlispor taraftarına birşey diyen olmadı.sazan gibi atlamışsın sen:D
benim demek istediğim, denizlispor sivası yenerse veya bjk dan fark yerse yine bu gözle bakılabilecek mi?antep yendi die adamlara ne küfürler edildi.kardeş olunacaksa sonuna kadar olunmalı.beni yenenden kardeş olmaz düşüncesiyle yakında kardeş mardeş kalmaz.bilmem anlatabildim mi??
HİÇ BİR ENDİŞENİZ OLMASIN, SONUNA KADAR MÜCADELEMİZİ EDECEĞİZ, NASILKİ 2006 DA FENERİ TAHTTAN İNDİRİP ŞAMPİYONLUKTAN ETTİYSEK, BU SENEDE AYNISINI BEŞİKTAŞA TARİFE EDECEĞİZ, RAHAT OLUN!!!
Bu sene Anadolu Köstek Oldu Bari Denizli Yenerse Bize Destek olur Ayrıca Medya Şimdiden Beşiktaşı Favori Gösterdi Bu Denizli için Avantaj olur..
benim lafım burda denizlispor taraftarına değildi ki.sen yorumu bi daha oku istersen kardeşim.
esas sen saçmalamışsın.denizlispor taraftarına birşey diyen olmadı.sazan gibi atlamışsın sen:D
benim demek istediğim, denizlispor sivası yenerse veya bjk dan fark yerse yine bu gözle bakılabilecek mi?antep yendi die adamlara ne küfürler edildi.kardeş olunacaksa sonuna kadar olunmalı.beni yenenden kardeş olmaz düşüncesiyle yakında kardeş mardeş kalmaz.bilmem anlatabildim mi??
bırak sen bu ıslerı.. serefıyle oynayan kımseye camur atan yok..
alemdargokhan 24.05.2009, 23:58 bırak sen bu ıslerı.. serefıyle oynayan kımseye camur atan yok..
pardon da antep ********lik mi yaptı?
ofozturk 25.05.2009, 00:04 pardon da antep ********lik mi yaptı?
hemde alasını yaptı. adamlar şampiyon olmuş gibi sevinmeleri yetmediği gibi bir de takımımıza laf attılar. daha ne olsun gardaş.
orasını onlara soracaksın!! kım antepe laf ettıkı sen kendınce ortalıgı karıstırmaya calısıyorsun. cakallıgın alemı yok.. ben sahsen onlara laf edecegıme kendı takımıma laf ederım vermeseydın dıye.. cogu ınsanda ole dıyo..antepe olan tepkıler takıma degıl taraftarının tutumunaydı.. konuları ısınıze geldıgı gıbı evırıp cevırıp cakallık yapmayın burda. edebınızle yorum yapın..
alemdargokhan 25.05.2009, 00:10 orasını onlara soracaksın!! kım antepe laf ettıkı sen kendınce ortalıgı karıstırmaya calısıyorsun. cakallıgın alemı yok.. ben sahsen onlara laf edecegıme kendı takımıma laf ederım vermeseydın dıye.. cogu ınsanda ole dıyo..antepe olan tepkıler takıma degıl taraftarının tutumunaydı.. konuları ısınıze geldıgı gıbı evırıp cevırıp cakallık yapmayın burda. edebınızle yorum yapın..
ne çakallığı yaa?futbolculara varana kadar herkes antep'in yenmesinde şaibe aramadı mı?ne yapacaktı antep?maçı mı verecekti?çakallık yapan ve fesat düşünce barındıranlar açıkca gözüküyor aslında.dinime küfreden müslüman olsa...
yaptığın yorumlardan edep kurallarına ne derecede uyduğun belli oluyor.hadi git köyüne...muhatapım değilsin...
yener_sahin 25.05.2009, 00:13 ne çakallığı yaa?futbolculara varana kadar herkes antep'in yenmesinde şaibe aramadı mı?ne yapacaktı antep?maçı mı verecekti?çakallık yapan ve fesat düşünce barındıranlar açıkca gözüküyor aslında.dinime küfreden müslüman olsa...
yaptığın yorumlardan edep kurallarına ne derecede uyduğun belli oluyor.hadi git köyüne...muhatapım değilsin...
eğer gaziantep o gün bize karşı oynadığı futbolu lig içerisinde oynasaydı şu anda bizim arkamızda olurdu.kimse onlardan maçı satmalarını istemedi.Sizden de şu anda yenmenizi istemiyoruz.Ne yaparsanız yapın sizin skorunuz beni pek bağlamıyor.Ben bu takımın taraftarıyım ve ne olursa olsun takımımın arkadasındayım.Sana gelince burda sivasspor taraftarları arasındasin herkes gergin,ve istemedikleri şeyleri yazıyorlar.Sende ortamı fazla germeden forumda dolaş.
ne çakallığı yaa?futbolculara varana kadar herkes antep'in yenmesinde şaibe aramadı mı?ne yapacaktı antep?maçı mı verecekti?çakallık yapan ve fesat düşünce barındıranlar açıkca gözüküyor aslında.dinime küfreden müslüman olsa...
ben herkes degılım ben sana kendımce ne dusundugumu soledım mı soledım.. kım ne dusunurse kendını baglar..yeter kırlettın denızlı sayfasını.. basınıza gelmeyınce boyle rahat rahat konusursunuz..sen bı rengını bellı et ona gore konusalım?
Horozigo 25.05.2009, 09:04 benim lafım burda denizlispor taraftarına değildi ki.sen yorumu bi daha oku istersen kardeşim.
Hayır okumama gerek yok alemdargokhan. yanlış anlamadım, bilakis konuşman itici geldiği için o cevabı yazdım. Biz Denizli de Sivas'ı yenseydik buradaki kardeşlerim yine Denizli için güzel şeyler düşünürlerdi. Antep de şaibe arayarak yanlış yapmış olabilirler ama Denizlispor da neden şaibe aranmıyor diye bir soru gelir akıllara! Bilmem anlatabildim mi ?
Sivaslı arkadaşlarımdan ricam burası bizim yani Denizlisporumuzun başlığı, lütfen alakasız yorum ve kişilerle başlığımızı kirletmeyin! (Samimiyetinize güvenerek yazdım)
Gökhan Gürlek / Denizli
zaralım 58 25.05.2009, 09:27 bu hafta bjk'yi yenin bizde gs'yi yenip ŞAMPİYON OLALIM İNŞALLAH
saolasın arkadaşım...lige renk katan diğer takımlardan biri olan denizlisporda ligde kalırda seneye daha zevkli bir lig izleriz...
fatihada58 25.05.2009, 10:58 Denizli ligde kaldı hayırlı uğurlu olsun.Ve denizlide denizliye bi güzellik yapacağınıza canı gönülden inanıyorum.Ve biz samiyende geseyi yendiğimizde sizden gelecek 3-0 haberi ile sokaklara koşacağız...
svs ayhan 25.05.2009, 11:26 denizlispor bu hafta çok büyük ve önemli bir maça çıkacak belki onlar için birşey ifade etmez maçın sonucu ama anadoludan bir çok insan için çok şey ifade edecek beşiktaş şampiyon olsa bence önemi yok onlar daha önce fazlasıyla şampiyon olmuşlar ama sivasın şampiyonluğu bir anadolu devrimi olacak denizlisporlular vijdanlarıyla başbaşa bir düşünsünler beşiktaşı şampiyon yapıp bir süre sonra unutulmakmı yoksa sivası şampiyon yapıp ömür boyu bir dostluğa yelken açmakmı onlara başarılar dileğimle.
yener_sahin 25.05.2009, 11:40 Hayır okumama gerek yok alemdargokhan. yanlış anlamadım, bilakis konuşman itici geldiği için o cevabı yazdım. Biz Denizli de Sivas'ı yenseydik buradaki kardeşlerim yine Denizli için güzel şeyler düşünürlerdi. Antep de şaibe arayarak yanlış yapmış olabilirler ama Denizlispor da neden şaibe aranmıyor diye bir soru gelir akıllara! Bilmem anlatabildim mi ?
Sivaslı arkadaşlarımdan ricam burası bizim yani Denizlisporumuzun başlığı, lütfen alakasız yorum ve kişilerle başlığımızı kirletmeyin! (Samimiyetinize güvenerek yazdım)
Gökhan Gürlek / Denizli
kardeş sizin başkanınız geçen sene fb ile oynadığı maçta star tv de spor proğramını arayıpda maçtan sonra her şeyiaçıklayacam diye söyleyip,fb yi yendiğinizden sonra neden sus pus oturdu da ses çıkarmadı.Bırak ya şaibe yokmuş,bu söylediğini bilmeyen yer güzel kardeşim.Ben denizliyi şahsen çok severim.Çok iyi dostlarım var orda.Çivril ilçesini neredeyse tamamen tanırım.Futbolunuzu da bilirim.Ligde başarılar.Gönlümüzden geçen bjk yi kendi evinizde yenmeniz.İnşallah vestel bjk maçındaki gibi ilk 10 dk da 5 gol olmaz.
denizlispor un küme düşmesi gerekirdi yine yırtacaklar sanırım bu sene olmadı ama seneye bank asya 1.liginde denizlisporu görmek isteriz...
yener_sahin 25.05.2009, 11:45 denizlispor un küme düşmesi gerekirdi yine yırtacaklar sanırım bu sene olmadı ama seneye bank asya 1.liginde denizlisporu görmek isteriz...
sen kimsin yaw burdan bir takıma küme düşmesini söylüyorsun.Bas git işine bak.Yürü yalakalığını yaptığın takımın sitesine.Sen bize yakışmayan birisin.Tek karakterli ol.
denizlispor un küme düşmesi gerekirdi yine yırtacaklar sanırım bu sene olmadı ama seneye bank asya 1.liginde denizlisporu görmek isteriz...
kime hizmet ediyorsun sen?aklındaki ne söyler misin? saçma saçma konuşup da insanları germe.. kendine gel sonra yorumlar yapma burada..ya da git kendi takımının sitelerine yorumlarını yaz..
Siiivasliii 25.05.2009, 12:51 Bosverin Antepi olan oldu biz önümüze bakalim Insaallah Denizlispor Besiktas'i yener , Sivasspor'da Galatasaray'i yener ve Sampiyon oluruz !
tekniker58 25.05.2009, 13:19 denizlispora başarılar dilerim.
horozemre 25.05.2009, 17:55 denizlispor un küme düşmesi gerekirdi yine yırtacaklar sanırım bu sene olmadı ama seneye bank asya 1.liginde denizlisporu görmek isteriz...
yazdiklarinda 18 yasindan kucuk oldugun anlasiliyor.ben doktorum sende kisilik bolunmesi var.cunku nickin 58fb
kara ver febelimisin?SIVASLIMI?
sivasli dostlar emin olun ki sizin sampiyon olmanizi cok isteriz.ve insallah sampiyon olacaksinizda.bejekeyi yenip sizin sevincinizle bizimkinin birlestirmeyi cok isteriz.
sizi sitemize bekleriz www.denizlisporluyuz.com
DENIZLISPOR&SIVAS
DENIZLISPOR:2-BEJEKE:0
horozemre 25.05.2009, 18:01 BU ARADA BEJEKELILERE STAD YOK :))
Siyah-beyazlı taraftarların şampiyonluk kutlaması yapmaya hazırlandığı zorlu randevu öncesi Denizlispor yönetimi Beşiktaş taraftarına 15 bin kişilik Atatürk Stadı'nda 850 kişilik yer ayrılacağını açıkladı.
Denizlispor Başkanı İpek, böyle bir maçta Beşiktaşlı taraftarların tribünleri doldurarak şampiyonluğu kutlamak istemelerinin doğal olduğunu belirterek, "Ancak kimse kusura bakmasın. Onlara yönetmelikler ne kadar emrediyorsa, o kadar yer ayırırız. Beşiktaş taraftarına tribünleri açarak bu güne kadar hep yanımızda olan kendi seyircimize saygısızlık yapamayız. Son hafta unutulmayacak bir maç olacağını düşünüyorum. Denizlispor, camiasına yakışır, onurlu bir şekilde mücadelemizi vereceğiz" dedi.
SIVAS BU SENE BIZDE SENEYE SAMPIYONUZ:))
coloniaeco 25.05.2009, 18:13 yahu siz su maci alin birsey istemiyoz ya sampiyonlugu sizinle kutlayalim
ferhat_58_oğuz 25.05.2009, 18:29 denizlispor un küme düşmesi gerekirdi yine yırtacaklar sanırım bu sene olmadı ama seneye bank asya 1.liginde denizlisporu görmek isteriz...
sen git o nicinle fb nin sitesinde yazılarını yaz burada senin işin yok hele birde sivaslı felansan yazık sana iyi niyet temennisi gösteren tüm anadolu takım taraftarları bizlerin çok değerli misafirleridir hepsine sitemize hoş geldiniz diyorum ayrıca denizlisporun ligde kalmasına sevindim inşallah bu sevincimizi bjk yide yenerek pekiştirirler feneri yenip şampiyonluktan eden 8taşıda yenip pekala şampiyonluktan edebilirler
Arkadaşlar bu ne kadar içimizde fb sempatizanı varmış ben sanmıyorum ki bu arkadaşlar sivassporu desteklesin destekleseler bile samimi degiller fb nin sivas la yaptıgı maç da hem karşı trübüne geçip sivasspora söveceksin sonra da ben sivassporluyum diyeceksin
Horozigo 26.05.2009, 11:32 kardeş sizin başkanınız geçen sene fb ile oynadığı maçta star tv de spor proğramını arayıpda maçtan sonra her şeyiaçıklayacam diye söyleyip,fb yi yendiğinizden sonra neden sus pus oturdu da ses çıkarmadı.Bırak ya şaibe yokmuş,bu söylediğini bilmeyen yer güzel kardeşim.Ben denizliyi şahsen çok severim.Çok iyi dostlarım var orda.Çivril ilçesini neredeyse tamamen tanırım.Futbolunuzu da bilirim.Ligde başarılar.Gönlümüzden geçen bjk yi kendi evinizde yenmeniz.İnşallah vestel bjk maçındaki gibi ilk 10 dk da 5 gol olmaz.
Ogün maçtaydım. Şeref tribününe çok yakın bir yerdeydik. Koltuktan kalkıp odaya geçen FB'li yöneticinin haddi hesabı yoktu. Bir ara Ali İpekde gitti ve geri geldi. Heralde ki birşeyler teklif edildi. Biz onurumuzla oynadık, BJK maçında da oynarız. Sivasspor içinde elbette oynarız. Ama böyle şaibe lafları geçecekse, bizlere ve Denizlispor'lu futbolcularımıza leke sürülecekse hiçbirşeye gerek yok. Burada arkadaşlıklar kurmaya çalışmanın da anlamı yok.
yener_sahin 26.05.2009, 11:47 Ogün maçtaydım. Şeref tribününe çok yakın bir yerdeydik. Koltuktan kalkıp odaya geçen FB'li yöneticinin haddi hesabı yoktu. Bir ara Ali İpekde gitti ve geri geldi. Heralde ki birşeyler teklif edildi. Biz onurumuzla oynadık, BJK maçında da oynarız. Sivasspor içinde elbette oynarız. Ama böyle şaibe lafları geçecekse, bizlere ve Denizlispor'lu futbolcularımıza leke sürülecekse hiçbirşeye gerek yok. Burada arkadaşlıklar kurmaya çalışmanın da anlamı yok.
kardeş zaten kimsenin arkadaşlık kurmaya da niyeti yok.Maç esnasında oyuncu değişikliği esnasında hocanızın sesi lig tv kameralarına çok net bir şekilde çıkıyordu.Apiah oyuna girerken yine çok şey döndüğü açıpa çıktı.Bunuda yayınladılar ama fb yenildikden sonra üstünüde locaları çok iyi kapattı.O gün sizlere helal olsun dedik.İnşallah haftaya da aynı şeyi söyler ve yıllar boyunca taa eskilerde yine bjk den ve yeni olan fb den şampiyonluğu aldığınız gibi onlardan da alırsınız...
Horozigo 26.05.2009, 13:47 Bireysel arkadaşlıklardan bahsediyorduk, neyse önemli değil.
denızlıspor cıkıp serefıyle oynayacaktır.benım bunda en ufak bı suphem yok. yener yenılır bılmem ama elınden gelenı yapar dıye dusunuyorum.. macta denızlıspora basarılar dılerım. allah buyuk belkı bır mucıze yasanır bu hafta...
SenSetik 26.05.2009, 14:20 Denizlispor'u hiçe sayıp 8taşı şampiyon ilan edenleri utandıracak bir sonuç çıkmasını diliyorum...ama kabul edelimki bu çok zor...bu gerçekleşse bile bizim Ğsyi yenmemiz de çok zor...iki ihtimali birleştirirsek bu sene şampiyonluk çok zor...en azından 2.liği kaybetmeyelim..
denizlispor bu beşiktaşı yener ibrahim;)
Sivassporlu olan ama içlerinde hala Fenerbahçe, Galatasaray veya Beşiktaş sevgisi olan arkadaşlar defolun gidin şu siteden ya. Lanet olsun takım şampiyonluğa oynuyor siz hala kendi takımınızın derdindesiniz. Denizli Feneri yendi şampiyonluktan etti oh iyi oldu inşaallah c.tesi de Beşiktaşı şampiyonluktan eder. Diğer sene de Galatasarayı şampiyonluktan etsin. Nedir bu 3 küçük sevdası anlamadım ki. Bu sitede 3 küçük sempatizanlarını görmek beni deli ediyor.
Taraftarı olan takımların ligden düşmesine hep üzülmüşümdür.Keşke bu yıl Hacettepenin yanında Ankaraspor ve İBB düşseydi.Bu bağlamda Denizlinin düşmemesine sevindim.Seneye Kasımpaşa,İBB,Ankaraspor kümeye
ÇAMLIKLILAR 02.12.2009, 18:14 ÇAMLIKLILAR
57 GENÇLİK
ÜNİ-HOROZ
grupları olarak sivasspora başarılar diliyoruz
hakettiğiniz yere gelmeniz dileğiyle
www.denizlisporluyuz.com
ÇAMLIKLILAR 02.12.2009, 18:18 Sivaslı arkadaşları sitemize bekleriz
ANTİ BİZANS
ÇAMLIKLILAR 02.12.2009, 18:19 http://img27.imageshack.us/img27/2070/301ix3a11.jpg (http://img27.imageshack.us/i/301ix3a11.jpg/)
ÇAMLIKLILAR 02.12.2009, 18:19 http://img525.imageshack.us/img525/8021/13969183873698497634173.jpg (http://img525.imageshack.us/i/13969183873698497634173.jpg/)
ÇAMLIKLILAR 02.12.2009, 18:20 http://img686.imageshack.us/img686/6254/13969183877048497634173l.jpg (http://img686.imageshack.us/i/13969183877048497634173l.jpg/)
ÇAMLIKLILAR 02.12.2009, 18:21 http://img514.imageshack.us/img514/8498/13969183882733497634173.jpg (http://img514.imageshack.us/i/13969183882733497634173.jpg/)
ÇAMLIKLILAR 02.12.2009, 18:24 http://img231.imageshack.us/img231/8637/72273323.png (http://img231.imageshack.us/i/72273323.png/)
ÇAMLIKLILAR 02.12.2009, 18:25 http://img245.imageshack.us/img245/3305/dsc01334l1.jpg (http://img245.imageshack.us/i/dsc01334l1.jpg/)
ÇAMLIKLILAR 04.02.2010, 12:44 ÇAMLIKLILAR olarak hafta sonu 2 otobüs sivasdayız
oquzh4n58 04.02.2010, 12:57 ÇAMLIKLILAR olarak hafta sonu 2 otobüs sivasdayız
buyrun geln şerefli ınsanlar şerefli ce karsılanır
Holigann 04.02.2010, 12:58 ÇAMLIKLILAR olarak hafta sonu 2 otobüs sivasdayız
yollar kötü aman dıkkat,kazasız belasız gelin,dönün inşallah...
ÇAMLIKLILAR 04.02.2010, 20:09 Manisa'nın Turgutlu ilçesinde Manisaspor ile Denizlispor taraftarları arsında çıkan kavgada, 1'i ağır şekilde olmak üzere 2 Manisaspor taraftarı yaralandı
Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Manisspor ile Denizlispor arasında oynanacak karşılaşmayı izlemek üzere otobüsle Denizli'den Manisa'ya gitmek üzere hareket eden bir grup Denizlispor taraftarı, Turgutlu ilçesi Çepnidere Kavşağında, Manisasporlu bir grubun taşlı saldırısına uğradı. Otobüse taş atarak zarar veren Manisaspor taraftarlarıyla araçtan inen Denizlispor taraftarları arasında kavga çıktı. Manisaspor taraftarı Samet Avcılar (19) ile Tanser Saracanoğlu (18), vücutlarının çeşitli yerlerine aldıkları darbelerle yaralandı.
Yaralılar, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ambulansıyla Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Samet Avcılar'ın durumunun ciddi olduğu öğrenildi.
Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı. Polis çevre fabrikaların kamera kayıtlarını incelemeye aldı.
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/13690904.asp
ÇAMLIKLILAR 04.02.2010, 20:09 Sivaslı arkadaşlara teşekkür ederiz
Sefa Gelin Hoş Gelin.....Ama İşiniz Zor
denizli SİVASSPOR maçında 2 şey kazansın dostluk ve SİVASSPOR
KoCaKuRT_ 15.08.2010, 08:02 çanta + ali ipek = ''!''
:rolleyes:
SEVDAMSIN58 15.08.2010, 10:12 ISTE BIZ ANADOLU INSANINA DUSEN BOYLE MEDENI DAVRANISLARDIR GEREK DENIZLI TARAFTARINI GEREKSE YIGIDOMUZUN TARAFTARINI TEBRIK EDIYORUM
|