Orijinalini görmek için tıklayınız : Kayserispor'dan Sivas'a kutlama
kayserili_gardas 05.12.2005, 18:11 Herkese öncelikle selam ve saygılarımı iletiyorum. Dün Kayseri'de oynanan maçta olmayı çok istiyordum ama yurtdışına çıkmam gerektiği için bulunamadım. Ama nerdeyse dakika dakika arkadaşlarımdan tel ile görüşüp skorları alıyordum. Sonuçta maç 2-2 bitti. Sabaha karşı Türkiye'ye girdikten sonra hemen internetten hem kayserispor.com dan hemde sivasspor.com dan yorumları okudum. Gazetelerde yer alan haberleri inceledim.
Öncelikle şunu belirteyim 25-30 bin seyircinin bulunduğu ve bunun 6-7 binini sivaslı kardeşlerin doldurduğu tribün görüntüleri beni çok heyecanlandırdı ve mutlu etti . Bu seyirci potansiyeli bana göre Türk futbolunda Anadolu 'nun ayak sesleridir.
Dediğim gibi maç 2-2 bitti ve iki takım birer puan aldı. Maç içinde takip ettiğim kadarıyla hoş olmayan olaylar meydana gelmiş küfürleşmeler olmuş el kol hareketleri yapılmış ama şunu açık yüreklilikle söyleyeyim Ertuğrul Sağlam gibi Allah'tan korkan kuldan utanan bir insanın küfür edebileceğine ihtimal vermiyorum.
Sonuçta Ertuğrul sağlam da Lorant'ta geçici insanlardır örneğin dün balili bizde idi bugün sizde...
Bundan sonrası için bence olayı çok fazla büyütmenin bir manası bulunmamaktadır.
Her iki komşu şehrin takımları inşallah uzun yıllar süper ligde mücadele edecek ve birgün şampiyonluk yarışı bu anadolu takımları arasında yapılacaktır.
tekrar saygılarımı sunarım
hayırlı akşamlar
cemal58yiğido 05.12.2005, 18:15 SAOL GARDAŞ
______________________________ __
HAVASI SERT İNSANI MERT SİVASIM
Herkese öncelikle selam ve saygılarımı iletiyorum. Dün Kayseri'de oynanan maçta olmayı çok istiyordum ama yurtdışına çıkmam gerektiği için bulunamadım. Ama nerdeyse dakika dakika arkadaşlarımdan tel ile görüşüp skorları alıyordum. Sonuçta maç 2-2 bitti. Sabaha karşı Türkiye'ye girdikten sonra hemen internetten hem kayserispor.com dan hemde sivasspor.com dan yorumları okudum. Gazetelerde yer alan haberleri inceledim.
Öncelikle şunu belirteyim 25-30 bin seyircinin bulunduğu ve bunun 6-7 binini sivaslı kardeşlerin doldurduğu tribün görüntüleri beni çok heyecanlandırdı ve mutlu etti . Bu seyirci potansiyeli bana göre Türk futbolunda Anadolu 'nun ayak sesleridir.
Dediğim gibi maç 2-2 bitti ve iki takım birer puan aldı. Maç içinde takip ettiğim kadarıyla hoş olmayan olaylar meydana gelmiş küfürleşmeler olmuş el kol hareketleri yapılmış ama şunu açık yüreklilikle söyleyeyim Ertuğrul Sağlam gibi Allah'tan korkan kuldan utanan bir insanın küfür edebileceğine ihtimal vermiyorum.
Sonuçta Ertuğrul sağlam da Lorant'ta geçici insanlardır örneğin dün balili bizde idi bugün sizde...
Bundan sonrası için bence olayı çok fazla büyütmenin bir manası bulunmamaktadır.
Her iki komşu şehrin takımları inşallah uzun yıllar süper ligde mücadele edecek ve birgün şampiyonluk yarışı bu anadolu takımları arasında yapılacaktır.
hayırlı akşamlar
Ağabeyciğim her kayserili senin gibi düşünsün canımızı yesin dün bir umut38 diye bir arkadaş vardı kayseri birden ezeli düşman gibi göründü sayesinde...
Seni bu doğru düşüncelerinden dolayı kutluyor ve AYNEN katılıyorum ilk başta maçın stresiyle birşeyler yazdık ama onunda özrünü senin gibi düşünen kayserili gardaşlardan diliyorum.
Hem SİVAS hem Kayseri sonuçta hem komşu hemde Anadolu takımı...
İNŞALLAH bu tür olayların tekrarı yaşanmaz.Bencede büyütmemek en doğrusu olur.
Herkese öncelikle selam ve saygılarımı iletiyorum. Dün Kayseri'de oynanan maçta olmayı çok istiyordum ama yurtdışına çıkmam gerektiği için bulunamadım. Ama nerdeyse dakika dakika arkadaşlarımdan tel ile görüşüp skorları alıyordum. Sonuçta maç 2-2 bitti. Sabaha karşı Türkiye'ye girdikten sonra hemen internetten hem kayserispor.com dan hemde sivasspor.com dan yorumları okudum. Gazetelerde yer alan haberleri inceledim.
hayırlı akşamlar
Bu güzel dileklerine katılıyor ve sana teşekkür ediyorum.
1967_Dernek_Murat 05.12.2005, 18:42 Herkese öncelikle selam ve saygılarımı iletiyorum. Dün Kayseri'de oynanan maçta olmayı çok istiyordum ama yurtdışına çıkmam gerektiği için bulunamadım. Ama nerdeyse dakika dakika arkadaşlarımdan tel ile görüşüp skorları alıyordum. Sonuçta maç 2-2 bitti. Sabaha karşı Türkiye'ye girdikten sonra hemen internetten hem kayserispor.com dan hemde sivasspor.com dan yorumları okudum. Gazetelerde yer alan haberleri inceledim.
hayırlı akşamlar
ABİCİGİM SANA KATLIYOR VE TŞK EDIYORUM BUTUN KAYSERILI KARDEŞLERIMIZ SENIN GIBI OLSA SİVAS VE KAYSERININ SIRTI YERE GELMEZ. 2 ANADOLU TAKIMININA KIMSENIN GUCU YETMEZ. O ZAMAN 3 BUYKDIYE BIRSEY OLMAZ.2 BUYUK OLUR SİVAS VE KAYSERI
SAYGILARIMLA
sözlerin gerçekten çok güzel gardaş.keşke tüm kayserililer senin gibi düşünse(örneğin başkanınız) böyle olaylar abartılmaz.
SEMİH-58 10.12.2005, 14:17 saol gardaş ii yazmışın
Blackkite 11.12.2005, 14:56 Bu güzel düşüncelerini paylaştığın için sağolasın! Böyle düşünen Kayserili kardeşlerimizin duygularını dile getirerek diğer kardeşlerinin yaptığı ayıbı örtmeleri gerçekten güzel.
-----------------------------
Kırmızı Beyaz !! Var Mı Ötesi ?
keşke her kayserili senin gibi düşünse can kurban..ama bazıları varki ne Allahtan korkuyo nede kuldam utanıyo..tövbe tövbe..
gaddar38 30.03.2007, 11:46 arkadaşlar ne olur dünkü arkadaşlarencahilliklerine bağışlayın bu dostluğu kimse bozamaz.çünkü biz ANADOLUYUZ.
Ç.L.G.N.L.R38
mesut_koçak_58 30.03.2007, 12:27 SAOL KARDES ÇOK IYI ETMISIN.......
ali_zafer 31.03.2007, 20:58 şimdiye kadar sivası hep dost bildik ve hep dost bileceğiz.bir kaç kendini bilmezin laflarıyla tüm camiayı suçlamamak gerekli diye düşünüyorum.Yarınki maçta yine dostluk kazansın diyorum tabi birde iyi oynayan kazansın.Başkentten saygılar
By Karayel+58 31.03.2007, 21:33 Herkese öncelikle selam ve saygılarımı iletiyorum. Dün Kayseri'de oynanan maçta olmayı çok istiyordum ama yurtdışına çıkmam gerektiği için bulunamadım. Ama nerdeyse dakika dakika arkadaşlarımdan tel ile görüşüp skorları alıyordum. Sonuçta maç 2-2 bitti. Sabaha karşı Türkiye'ye girdikten sonra hemen internetten hem kayserispor.com dan hemde sivasspor.com dan yorumları okudum. Gazetelerde yer alan haberleri inceledim.
hayırlı akşamlar
Gardaş Görüşleriniz İçin Eywallah Saol Warol iiiii Oynayan Kazansın ......Ama Gönül İsterki Siwas Alsın Sizinde Elbette Kayseri ;Hak Eden Kazansın Yakında Zaten Ziyaret İçin Ordayım Mayıs 1 G.b Kısmetse Memleketinizde 3 Gün Gezme Şansı Yakalayacağım...Kayserinin En Büyük Komutanı I.Dereceden Akrabam Ama Siwas Kazanacak..+Koç Çukurlu
sıtemızwwwkayserisporluyuz.biz formuna ercıyes kupa fınalınden dolayı bızı onure eden butun sıvaslı kardeşlerımıze mınettarız sız ve bız et ıle tırnagız selamlarwww.kayserisporluyuz.b iz
çapkın_yiğido 26.04.2007, 17:09 sıtemızwwwkayserisporluyuz.biz formuna ercıyes kupa fınalınden dolayı bızı onure eden butun sıvaslı kardeşlerımıze mınettarız sız ve bız et ıle tırnagız selamlarwww.kayserisporluyuz.b iz
kardeş sitenize uyeyim ve siteniz çok guzel butun sivaslı arkadaşlarımıda beklerim
orada dostluk kokusu
çılgın58sedat
senı tanıyom sedat ben efsane dun sana sıtem eden densızın bırı vardı hatırlarsan formdanda ben sıldırdım ayrıca benımde yarım sıvaslı annem yenıcubuklu hoş şarkışla.yenıcubuk.gemerek bıze cok daha yakın ama kısaca et ıle tırnagızbız
senı tanıyom sedat ben efsane dun sana sıtem eden densızın bırı vardı hatırlarsan formdanda ben sıldırdım ayrıca benımde yarım sıvaslı annem yenıcubuklu hoş şarkışla.yenıcubuk.gemerek bıze cok daha yakın ama kısaca et ıle tırnagızbız
sitemize hoşgeldiniz..yazdıklarınız doğru ben kendim kayserisporun sivas maçında her maçını kazanmasına sevinen birisiyim...www.kayserispor.or g a üyeyim ama şunu açık bir şekilde söylemeliyim ki sivas-kayseri maçlarından sonra eğer sonuç kayserinin hoşuna gitmeyen bir skorsa sitede gerçekten hiç hoş karşılamıyomm..."sizin siteniz yok mu kardeşim""" git kendi çöplüğünde öt ""gibi çirkin laflarla karşılaştım defalarca..tekrar siteye hoşgeldiniz..
nazimgulturk 26.04.2007, 18:42 KAYSERİ TARAFTARI SENİN GİBİ OLMALI ABİ
AMA NEDENSE SAÇMA SAPAN ŞEYLERLE DÜŞMAN GİBİ GÖRÜYORLAR İSTANBULDA BİR SÜRÜ KAYSERİLİ ARKADAŞIM VAR HEPSİDE ÇOK İYİ AMA BU DÜŞMANLIK OLMASA DAHA İYİ
sivas_kangallı 26.04.2007, 20:20 saolasın bu güsel düşüncelerinden dolayı..
KAYSERILI KARDES HSG.SAYGILARIMLA...
mesut_koçak_58 26.04.2007, 21:31 saol kardes bızde boyle sızın gıbı dostlarımızı beklıyoruz sıtemeze hepemız kardesız...tşkler...
kAYSERİDEN HEPİNİZE SELAM VE SEVGİLER .Bizim şehirlerimiz 2 ayrı il sayılmaz.Birbirine çok yakın 2 saatlik uzaklıkta.Sivassporun başarısı ile gurur duyuyoruz.Süper ligde herhelde kardeş kulüp olabilecek şehirleriz.İnşallah bu hafta sonu trbzonu yenerseniz.Tahmin skorum trabzon ::0 sivas : 2 başarılar dilerim
Ben bu trabzonluları anlamış değilim.Tek dertleri kayseri bütün sitelede ve kendi sitelerinde kayseriye kafayı takmışlar.sitelerine baktım şimdide sivasspor küçümseyen yorumlar yapıyorlar.Eskiden sempati duyduğum takımdı ama şimdi antipatik buluyorum.İnşallah sivasspor trabzonu yenerde akılları başlarınıa gelir sizi hafife aldıklarından pişman olurlar.Sitelerine bakarsanız sivasspor hakkında yazdıklarına
sarı şeytan 38 05.05.2007, 16:43 hepinize selam arkadaşlar.bir kayserispor ve erciyesspor taraftarı olarak başarılarınızı saygıyla kutluyorum ve devamını diliyorum.inşallah hersene kayseri sivas el ele şampiyonlar ligine oynarız.
jakobieen 05.05.2007, 16:50 hepinize selam arkadaşlar.bir kayserispor ve erciyesspor taraftarı olarak başarılarınızı saygıyla kutluyorum ve devamını diliyorum.inşallah hersene kayseri sivas el ele şampiyonlar ligine oynarız.
sağol gardaş.. istanbulu yıkmaya az kaldı inşallah.. gelecek sene için çok ümitliyim, hem sivastan hem kayseriden, tabii elimizdeki silahları satmazsak :)
sivaslı105 05.05.2007, 18:13 SİVASLIYIH DEDİKYA GARDAŞ O YETER
ceza_tolga_rep 05.05.2007, 21:35 kayseri kardeş kulübümüzdür.selamlıyorum sizleriii...kardeş şehrimiz kayseriyi....
TESEKKÜRLER KAYSERILI KARDES AYRICA SITEMIZE HOS GELDINIZ.SAYGILARIMLA...
inşallah önümüzdeki sezon hem kayserispor hmde sivasspor ilk 3 .sırayı zorlarlar.Sivas ve kayserinin başarısını çekemeyenler çok.Özellikle trabzonspor da bizlere karsşı acaip antipati var.nedeni anlamadım
mermer yusuf 11.06.2007, 10:49 KARDEŞ SELAMINIZI ALIRIZ.ALEYKÜMSELAM
ANCAK SÖLEYİN ADAMLARINIZA MAÇ ÖNCESİNDE GELİP BURDA KÜFÜR ETMESİNLER.DERBİYİ ADAM GİBİ İZLEYELİM.DÜŞMAN GİBİ DEĞİL.YOKSA BİLİYORSUNUZ KORKMAYIZ BİZLER.
HOŞ GELDİNİZ SİTEYE.
sivaslı105 15.06.2007, 16:32 sivaslıyıh dedik ya gardaşşşşşşşş
cansizyusuf 15.06.2007, 18:08 ABİCİGİM SANA KATLIYOR VE TŞK EDIYORUM BUTUN KAYSERILI KARDEŞLERIMIZ SENIN GIBI OLSA SİVAS VE KAYSERININ SIRTI YERE GELMEZ.
BAŞARDIK 30.07.2007, 15:18 Herkese öncelikle selam ve saygılarımı iletiyorum. Dün Kayseri'de oynanan maçta olmayı çok istiyordum ama yurtdışına çıkmam gerektiği için bulunamadım. Ama nerdeyse dakika dakika arkadaşlarımdan tel ile görüşüp skorları alıyordum. Sonuçta maç 2-2 bitti. Sabaha karşı Türkiye'ye girdikten sonra hemen internetten hem kayserispor.com dan hemde sivasspor.com dan yorumları okudum. Gazetelerde yer alan haberleri inceledim.
hayırlı akşamlar
ALEY KÜMSELAM GARDAŞIM.ALLAHIN SELAMINI ALDIM SPOR KONUSUNA GELİNCE İNŞALLAH 13.HAFTA BU SEZON YENECEĞİZ SİZİ.
hayırlı günler sivaslı hemşehrielrim
TRT Ye Anadolu Tepkisi
Sevgili www.kayserispor.org üyeleri ve ziyaretçileri.Bazı Anadolu takımlarına gönül vermiş arkadaşlarla yaptığımız görüşmeler ve fikir alışverişleri sonucu bir devlet kuruluşu olan TRT yi Anadolu kulüplerinin maç yayınlarına 4 büyük denilen takımlar kadar gereken itinayı göstermedikleri ve Anadolu takımı taraftarlarına yaptıkları işkencelerden dolayı protesto kararı aldık.
Anadolu takımlarının taraftarları olarak geç saatlere kadar uykusuz kalıp 1-2 dakikalık görüntülerimizi izlemek için yastıkları kemiren ve suçu Anadolu takımı tutmak olan bütün yoldaşlarımıza sesleniyorum.Anadolu takımlarını figüran olarak gören bu zihniyete hepimiz tepkimizi koyalım.
Şu ana kadar Ankaragüçlü, Karşıyakalı ve Sivassporlu Arkadaşlarımız Kampanyamıza rağbet ederek Bu fikri ulusallaştırmada yardımcı oldular.Dileğimiz bu kampanya ya tüm Anadolunun sahip çıkması.
Bizim gibi Düşünen kardeşlerimiz Bizleri şifreli kanallara esir etmemesi, spor programlarında eşit yer vermesi için Türkiyenin kanalı TRT yi Mail Yağmuruna tutalım.Lütfen herkes üzerine düşeni yapsın ve en az bir defa aşağıda belirtilen adreslere mail yollasın.
DAHA EŞİT ŞARTLARDA MÜCADELE ADINA SAYGILARLA
''STADYUM VE TELELİG PROGRAMLARINA
Türkiye’nin Radyo ve Televizyonu olduğunu düşündüğümüz TRT bizim en güvendiğimiz yayın kuruluşudur. Ancak her sene sürekli olarak başrolü bazı takımlara, figüranlığı Anadolu takımlarına yakıştıran özel tv ve radyolara paralel yayın yapmanız bizleri yaralamaktadır. Stadyum programında Anadolu takımlarına ayrılan zaman bakımından tüm Anadolu taraftarları adına kurumunuzu ve programlarınızı kınıyoruz. TRT’de sadece İstanbul takımlarına ve bazen de Trabzonspor’a yer vererek bizleri gece yarılarına bırakan, uzun yorumlarınızda sürekli İstanbul takımlarını seyretmek zorunda bırakan anlayışınız sizlere yakışmıyor. Adil olmak için önce tüm maçları başarı sırasına göre verip sonra maçlar bittikten sonra istediğiniz yorumu yapabilirsiniz. Aslen size yakışan da budur. Bundan dolayı TRT bizim gözümüzde artık İstanbul kanalı olmuştur. Türkiye’yi kucaklayamamaktadır.
Zaten TFF 1.Ligi tamamen dışlamış durumdasınız. Hiçbir görüntüyü Türkiye’nin kanalı olan ya da olması gereken TRT de göremiyoruz. Bir dönemler büyük bir zevkle izlediğimiz 2.LİG DOSYASI maalesef artık yok. Bu anlamda da bizleri şifreli kanallarla mahkum ediyorsunuz.
Gerçek futbolseverlerin haklı isteklerini değerlendirmenizi ve TRT'nin tekrar tüm TÜRKİYE'nin kanalı yapmanızı rica eder, çalışmalarınızda kolaylıklar dileriz.''
stadyum@trt.net.tr
telelig@trt.net.tr
ofozturk 22.08.2007, 13:16 ilgisiz kalmayalım arkadaslar son yazılan mesaja. lütfen tepkimizi koyalım.
serhatcan 22.08.2007, 13:24 ARKADAŞLARR. NEDEN ŞİKAYETCİSİNİZKİ BU DURUMDAN ANLAMIYORUM. DÖNÜP KENDİMİZE BAKALIM. BİZİM TAKIM SÜPER LİGDEYKEN GİDİP 3 BÜYÜK DİĞYE ADLANDIRILAN TAKIMLARIN ÇIĞIRTKANLIKLARINI YAPIYORUZ. EE DOLAYISIYLADA REYTİNG İ ONLARLA ALACAKLAR. SİZ KENDİ TAKIMINIZI TUTUN BAKALIM O ZAMAN BU İLGİSİZLİĞİ TEKRARLAYACAKLARMI. ASLAA YAPAMAZLAR VE DAHA ÇOK BİZİM TAKIMLARA YER VERİRLER. KISACASI SUÇU KENDİMİZDE ARAYALIM. O TAKIMLARA PİRİM VEREN KENDİ TAKIMINI 2.Cİ SIRADA GÖREN BİZLERİZ.
gençsivaslıyım 22.08.2007, 13:28 kayseri iyi bir takım..işallah onuda uefada görürüz........
sinan-58 22.08.2007, 14:21 ARKADAŞLARR. NEDEN ŞİKAYETCİSİNİZKİ BU DURUMDAN ANLAMIYORUM. DÖNÜP KENDİMİZE BAKALIM. BİZİM TAKIM SÜPER LİGDEYKEN GİDİP 3 BÜYÜK DİĞYE ADLANDIRILAN TAKIMLARIN ÇIĞIRTKANLIKLARINI YAPIYORUZ. EE DOLAYISIYLADA REYTİNG İ ONLARLA ALACAKLAR. SİZ KENDİ TAKIMINIZI TUTUN BAKALIM O ZAMAN BU İLGİSİZLİĞİ TEKRARLAYACAKLARMI. ASLAA YAPAMAZLAR VE DAHA ÇOK BİZİM TAKIMLARA YER VERİRLER. KISACASI SUÇU KENDİMİZDE ARAYALIM. O TAKIMLARA PİRİM VEREN KENDİ TAKIMINI 2.Cİ SIRADA GÖREN BİZLERİZ.
serhat abi sana aynen katılıyorum maça gitmezler sonra tv niye gostermiyor derler sivas ist. şu anda 40.000 kişiye oynasın gorun o zaman once mi sonramı gosteriyor
EfsaneMermerbey 22.08.2007, 14:27 SİVASSPOR ÖNEMLİ BİZİM İÇİN.SİVASSPORLUYUZ BİZ.
eray_5858 22.08.2007, 23:44 bncede trt 1 cok ayıp etti bu hafta adamlar stadyumda 4 takımın maçlarını gösterdi yorumlarını yaptılar teleligte yenıden aynı 4 takımın maçlarını ilk olarak gösterdiler bnce cok yanlıs bu
arkadaşlar mail atın orası devlet kurumu özel bir kanal değil biz gecenin ikisine kadar 2 dakikalık yayını haketmiyoruz eğer kulüplerimizin taraftarları tepki vermezse onlarda herşeyi yapar biz kayserispor taraftarı olarak üstümüze düşen görevi yaptık ve diğer iki anadolu kulübüde öle sizde lütfen tepkisiz kalmayın
Avendano38 23.08.2007, 22:32 Selam Sivasli kardesler!
TRT ye tepki koyma konusunda bir kac fikrim var. Benim kanaatimce artik Anadolu kuluplerinin bir araya gelip iyice organize olmasi gerekiyor.
Bundan sonra yapilacak tepki eylemlerini hep bir araya konusup organize edip 18 takim - 4 Takim = 14 takimin taraftariyla beraber yürütürsek gücümüze güc katmis oluruz.
Bundan dolayi da TRT gibi kamu kuruluslarinin bizim gibi sirf memleketini tutan taraftarlari görmemezlikten gelmesi gibi durumlar olmaz diye düsünüyorum.
Bu konuda fikir ve düsüncelerinizi bekliyorum.
Konuyla alakali zaten www.kayserispor.org bir konu var sizlerde ilgi gösterirseniz belki ortak noktalara varabiliriz bundan sonra nerde ve ne sekilde bulusulup organize olacagimiza karar veririz.
Konu linki:
http://www.kayserispor.org/forum/forum_posts.asp?TID=9455&get=last#221851
Selam ve sevgilerimle ...
iyi bir fikir ama şunu unutuyoruz..trt bile olsa halk için değil kendi cepleri için hizmet eden tv kuruluşu hepsi..tamamen para sebeiye bize az önem veriyorlar..
onetanem58 23.08.2007, 23:02 cok tsk ederiz herkes sizin gibi dusunebilse keske
Avendano38 27.08.2007, 01:38 Cok Sicak gelismeler arkadaslar!!!
Anadolu Tepkisine ilk cevaplar gleiyor!!!
Bastirin Sivasli kardesler bastirin bu saltanat bitecek!!!
Organize olmamiz gerek!!! Diger taraftar sitelerine haber verin hep bir bütün olalim!!!
http://www.kayserispor.org/forum/forum_posts.asp?TID=9455&PN=9
TEBRILER KAYSERIYE ..............
Deliilyasliyiz 28.08.2007, 17:08 valla kayseriyle bir elele verebilsek istanbul halt etmiş aslında.
efsane007 28.08.2007, 18:59 valla kayseriyle bir elele verebilsek istanbul halt etmiş aslında.
Bu dediğin çok zor ben Kayseriliyim ve kendimi bildim bileli Kayseri-Sivas maçlarına giderimBu maçlarda gerek Kayseri de gerekse Sivas da yapılan maçlarda karşılıklı edilen küfürlerin haddi hesabı yok
Herşey forumlarda kalmasın somut adımlar atılmalı...
EfsaneMermerbey 11.09.2007, 12:42 VE ALEYKÜMSELAMMMMMM KAYSERİLİLER....
LEVONUN38AŞKI 02.10.2007, 19:24 sıvassporun bu sene göstermiş oldugu performans cok güzel ve kendı adıma bir kayserili olarak cok memnunum zevklı ve heyecan verıcı futbolu var sıvassporun basarıların devamını dıler hepınıze saygılarımı sunarım
cenk5821 02.10.2007, 19:27 sıvassporun bu sene göstermiş oldugu performans cok güzel ve kendı adıma bir kayserili olarak cok memnunum zevklı ve heyecan verıcı futbolu var sıvassporun basarıların devamını dıler hepınıze saygılarımı sunarım
bizde size basarilar dileriz benii tanidinmiii:rolleyes::rolleyes :
SivasLady 02.10.2007, 19:28 hosgeldin Levent
iyi dileklerin icin cok tsk ederiz
bizlerde Kayserispor`a Ligde basarilar dileriz
özellikle bu hafta GS`ya karsi ;)
inşallah beraber şampiyonlar liginde oynarız ;)
EyüphanAydın 02.10.2007, 20:13 hoşgeldin gardaş yakınız korkma eski den kayseri sivasın bir ilçesi idi
CÜSSKB-Aynur 02.10.2007, 20:52 sıvassporun bu sene göstermiş oldugu performans cok güzel ve kendı adıma bir kayserili olarak cok memnunum zevklı ve heyecan verıcı futbolu var sıvassporun basarıların devamını dıler hepınıze saygılarımı sunarım
Teşekkür ederiz. Bizde Kayserispor a başarılar dileriz.
Kayserispor un son zamanlarda Sivasspor lehine, olan davranışından son derece memnunuz. Anadolu takımlarının dayanışma içinde olabileceğini gösterdiğiniz için,tekrar teşekkürler.
fatihdev 02.10.2007, 22:20 kayseri eskiden sivasın bi, ilçesi diye hava atıyoz gardaş adamlar simdi 5 sivas kadar büyüdü bizim iş adamlarımızda onların verdiği desteğin onda birini verse kral oluruz be
fatihdev 02.10.2007, 22:20 EN BÜYÜK SİVAS ............................ BASKA SÖZE GEREK VARMI
simyacı58 02.10.2007, 22:26 levent kardeş sana ve beşiktaş maçında sivassporun yanındayız pankartı açan kayserili arkadaşlara teşekkür ederiz
LEVONUN38AŞKI 02.10.2007, 23:37 levent kardeş sana ve beşiktaş maçında sivassporun yanındayız pankartı açan kayserili arkadaşlara teşekkür ederiz
her zaman anadolu takımları 4 buyuklere karsıyız antiist
LEVONUN38AŞKI 02.10.2007, 23:40 hosgeldin Levent
iyi dileklerin icin cok tsk ederiz
bizlerde Kayserispor`a Ligde basarilar dileriz
özellikle bu hafta GS`ya karsi ;)
hoşbulduk conconları bu hafta yenersek cok gusel olur sıvasa
nazimgulturk 02.10.2007, 23:44 çok sağol kardeşim aramıza hoşgeldin bizde kayseriyi çok seviyoruz yani ben çok seviyorum iki komşu takımında başarısını destekliyorum
superglam 02.10.2007, 23:45 hoşbulduk conconları bu hafta yenersek cok gusel olur sıvasa
inşallahhh Kayserili kardeş umarım bu bizi lider yapar :).. Bende kayseriyi yakından takip eden ve destek veren biriyim... bu düşüncede olduğumuz müddetce aramıza kimse giremez..
Yaşasın Sivas-Kayseri dostluğu..!!
LEVONUN38AŞKI 02.10.2007, 23:48 EN BÜYÜK SİVAS ............................ BASKA SÖZE GEREK VARMI
cok centılmensın tesekurler sadec basarı dıledık unutma sıtesnızın basındaki yazıyı oku
LEVONUN38AŞKI 02.10.2007, 23:55 anadolu dostlugu gecmısı unutup yenı nesıllerın kalıcı ve saglam dostluklar atması lazım anadolu adına
58Mert58 02.10.2007, 23:58 Arkadaslar Lütfen Eski Konulari Gündeme Getirmeyelim.
ilyasbaba_58 04.10.2007, 03:56 anadolu dostlugu gecmısı unutup yenı nesıllerın kalıcı ve saglam dostluklar atması lazım anadolu adına
Haklısın levobaba herkes keske bu cercevede dusunebilse elele gönül gönüle engelleri dahada kolay aşacagımıza yollarımızın dahada aydınlık olacağına inanıyorum.
CILGINLAR38 05.11.2007, 22:20 Hollanda'dan Selam.
BIZ KAYSERISPORLUYUZ!!!
anadoludan şampiyon çıkacaksa...şayet...bu ya sivassporum olacak yada kayserispor olacak.
altuntas58 15.11.2007, 13:24 anadoludan şampiyon çıkacaksa...şayet...bu ya sivassporum olacak yada kayserispor olacak.
Size katılıyorum istanbul takımları sözde büyütülmüşler olmasında kim olursa olsun bu SİVASSPOR da olabilir KAYSERİSPORDA Olabilir
Anadolu derbisi olsun sivasspor-kayseri maçının adı:)
Kayseri maclarımız çok zevkli vede çekişmeli geçiyor biride bu mac olacak dostluk ve biz kazanacağız tabi.
aozdemir 15.11.2007, 17:35 biz anadolu takımları olarak birbirimize hep destek olmalıyız
Levo Baba Bu Kadarda Anadolucu Olma !
Önce Kayseri sonra Anadolu gelir ;)
Anadolu Derbisinde Görüşmek Üzere.. !
SivasLady 18.11.2007, 15:06 Anadolu Derbisinde Görüşmek Üzere.. !
her iki takimada basarilar
önce dostluk kazansin sonrada
herkesin gönlünden gecen :))
bizler icin SivasSpor ;)
omercoskun 18.11.2007, 15:07 kayseri ye ligde başarılar dileriz anadolunun yükselen cevheri yiğodolar....
omercoskun 18.11.2007, 15:12 Kayseri maclarımız çok zevkli vede çekişmeli geçiyor biride bu mac olacak dostluk ve biz kazanacağız tabi.
katılıyorum kardeşim sivasım zor maçı kazanmayı sever..:)
SivasLady sen bizim Ks.Org dada varsın dimi..
Ama ordakilerin Çoğu kolpa.. aklında bulunsunda :)
asıl tayfa netten gider yapmazz! orda burda yazanlara inanmayın Lütfen.
SivasLady 18.11.2007, 15:35 SivasLady sen bizim Ks.Org dada varsın dimi..
Ama ordakilerin Çoğu kolpa.. aklında bulunsunda :)
asıl tayfa netten gider yapmazz! orda burda yazanlara inanmayın Lütfen.
sen merak etme :)
bir kac kisi yüzünden herkesi ayni sanmam
her taraftar arasinda var böyleleri
oynanacak müsabaka saha icinde futbolcular arasi
biz taraftarlar arasi dostluk olsun :)
yigidomustafa58 18.11.2007, 15:50 aramıza hoşgeldin Kayserispor lu taraftar.Başarı dilediğin için teşekkürler..Sivasspor da Kayserispor a başarılar diler..Bu arada Sivasspor dan sonra Kayserispor un şampiyon olmasını da isterim..
1967 dernek serkan20 18.11.2007, 16:02 SİVAS KAYSERİ iki komşu takım
inşaAllah bu yıl iki takımda ligde ses getirecek biz birinci olacağız kayseride ikinci olup ligi bitirecek
sivas_kangallı 18.11.2007, 16:37 kayserispora başarılar dilerim..
Ss--58--Ss 18.11.2007, 17:05 kayserisporlu taraftarlar aramıza hoş geldiniz...
anadolu derbisini hak eden kazansın.
ne olursa olsun biz sivaslılar kayserileri yenecegiz!!!!!...
ibrahimovic7 19.11.2007, 14:23 Kardeş takım kayseriye bizdende selamlar kardeşlerim. Dost takım kayseriyede süper ligde başarılar diliyoruz.
yasin__0658 19.11.2007, 15:03 taraftar dediğin böyle olmalı.Hem kendi takımını övmeli hemde başka takımları helal olsun sana kayserili_gardaş.:)
sivasa kayseriden taraftar gelecekmi acaba???
SİVAS KAYSERİ EL ELE ŞAMPİYNLAR LİGİNE...
bu hafta size başarı dileyemiyoruz kusura bakmayın...
bu hafta şans, başarı, iyi oyun bizden yana olsun.
bizim 3 puana daha çok ihtiyacımız var.
haydi yiğidom bu maçı kazan ve ilk yarıda yerini belirle...
altuntas58 21.11.2007, 10:44 Dostca bir mac olmasıyla birlikte galip takımın sivasspor olması dileklerimle
özgühertaş 21.11.2007, 10:48 DOSTANE BİR MAÇ OLUR İNŞALLAH SONUÇ NE OLURSA OLSUN KAZANAN DOSTLUK OLSUN
altuntas58 21.11.2007, 10:50 İyi dileklerin için çok teşekkürler inşallah dostluk kazanır
Yigido_Burak 21.11.2007, 12:00 sıvassporun bu sene göstermiş oldugu performans cok güzel ve kendı adıma bir kayserili olarak cok memnunum zevklı ve heyecan verıcı futbolu var sıvassporun basarıların devamını dıler hepınıze saygılarımı sunarım
Saol Gardaş Düşünmem Yeter.Bizde Size Başarılar Diliyoruz..
sivasa kayseriden taraftar gelecekmi acaba???geçen yıl,yönetim otobüs kaldıracaz dedi,maç sabahı geri vazgeçtiler,en az 300 kişi kayseride kaldı.kendi çabasıyla gelen 40-50 kişi olmuşdu.sanırım bu maça bi organizasyon yapılacak
Dostça bir maç olur inşaallah... Bizden sonraki maçlarında Kayserispor'a başarılar...
isterimki hep birlikte karışık macı izleyelim sizce nasıl olur.
Abdullah DuMaN 21.11.2007, 12:47 SİZLERDEN BAZILARI ÇOK AYIP ETTİLER AMA NEYSE.....
bülent uygun bu maçta şov yapacaz dedi bu kadar iddialı olduğuna göre demkk ki yeneceğiz :D
ne olursa olsun biz sivaslılar kayserileri yenecegiz!!!!!...
usta sen GFB misin Sivaslımısın Nasıl oluyor o yaa :confused: :D
Yönetim geçen seneki gibi son dk golü atmazsa Ordayız !
sivaslihakan 23.11.2007, 11:59 sıvassporun bu sene göstermiş oldugu performans cok güzel ve kendı adıma bir kayserili olarak cok memnunum zevklı ve heyecan verıcı futbolu var sıvassporun basarıların devamını dıler hepınıze saygılarımı sunarım
dileklerin icin tskler
görüyorsun bak ne kadar centilmence karsilasiyosun burada
ama görüyorumki kayserisporun sitesinde öyle olmuyo hepsini kastetmiyorum asma büyük bi bölümü sivasspora cok büyük nerfret duyuyorlar
sivaslihakan 23.11.2007, 12:08 Yönetim geçen seneki gibi son dk golü atmazsa Ordayız !
rook kardesim bu senin kayserispor sitesindeki yazin
ayip oluyo ama
ayık oLun...
kediden post Sivas´tan dost olmazz!
Geçmişte nasıl taktıysak.. Şimdide takacaz..
kendi sitelerinde başka burda başka konuşuyolar güven olmaz
mustafayildiz92 23.11.2007, 17:58 EN BUYUK SİVAS BOSA GELMEYİN DERİM
GeNÇLiK_58 23.11.2007, 18:05 baSarılar dılerız kayserıspora kardesımızdır
onların sitedeki yazıları okuduktan sonra boşuna burda cevap vermişiz yazık...
Del Piero 23.11.2007, 18:25 evet kayserisporun kendi taraftar sitelerinde demedikleri kalmıo bize yaa çok yazık ayıp ama
yigido_furkan 23.11.2007, 18:43 vallaha bn kayserinin siteye girdim bizim sitenin 1 numara oldugunu daha iyi anladım okadar seviyesiz yazanlar var argo küfürlü yazanlar ayrıca bizi kücük goruyor ama istiyosa 9 ister 10 eksık olsun bu maç bizim
Merhaba arkadaslar bu hafta sivas'ta önemli bir karşılaşma oynanacak anadolunun iki gözde ekibi kayserispor ve sivasspor zorlu mücadelede karsı karsıya gelecekler futbolun herşeyden önce dostluk köprüleride oluşturulduğu unutulmamalı bu macta sivasspor taraftarına büyük görev düşüyor maç naklen yayınlanacak ve umarım iki takımımızıda elele tribunlere cagırırsınız bu gercekten muhtesem olur tarftar sitemizdeki yazılanlara gelincede biz gecen hafta sırf bu yuzden 3-4 gun forumu kapattık ve ilgili uyelere gerekli cezaları verdik ama hala kayserispor-sivasspor macında gereksiz tavırlar alarak yazılar yazmayı surdurenler var o mesajları temizledik ve haklarındada banlama ceza verme gibi gerekli işlemleri yapacağız kişisel sebeplerden dolayı kayseri tarftarlarından sivası sevmeyenler olabilir mesala bursa-ankaragücü kardes kulup olmasına ragmen bir takım bursaspor taraftarının ankaragucu tarftarından hosnut olmadıgını bılıyoruz ama olayı genellememek lazım bu macın gercekten dostluk ve kardeslık havasında gecegıne ınanıyorum ve dostluk adına sivassporun taraftarının elinden geleni yapacagını bılıyorum.
forum.kayserispor.org moderatoru
58hayati 23.11.2007, 19:08 kayseri bizim kalbimiz biz şampiyon olur isek kayserinin yardımına ihtiyacımız var . onlarda bize muhtaçlar biz onlarsız yapamayız onlarda biz olmadan yapamazlar el ele yürürsek anadolu kulupleri bazı şeyleri aşabilirler yok sa yok.komşuya başarılar .ama ümitlenmen yin bu maç yigidonun olacak.
bahadır erdem 23.11.2007, 19:09 Sevgili Gardaşlarım;Bizim bu Kurtlar Vadisinde birbirimize ihtiyacımız var.Zaten bunu geçmiş senelerde birbirimize destek vererek gösterdik.Bu senede KAYSERİSPOR'un ligin üstünü zorlayacağını tahmin ediyorum.SİVAS ve SİVASSPOR KAYSERİ'mizin yanında olacaktır.
ali_zafer 24.11.2007, 00:13 dostça bir maç olması dileğiyle..ii olan kazansın diyelim 2 formda ekibin mücadelesi
Ss--58--Ss 24.11.2007, 00:23 inşallah dostca mücadele olur..........
zaten bunların hegomanyasını ya biz yeneceğiz yada kayseri bu olacak...
kayseriyi yendik geçmiş olsun ..........................
yigidomustafa58 25.11.2007, 18:44 teşekkürler Kayserispor lu kardeşim siz de inşallah hakettiğiniz yere gelirsiniz...
ilyasbaba_58 25.11.2007, 18:52 Eyvallah gardaş bızde anadolunun devi olan kardeş takımımz kayserıspora başarılar dilerız.butun oyuncuları ve teknık yonetımı canı gonulden kutlarım.
ilyasbaba_58 25.11.2007, 18:56 Merhaba arkadaslar bu hafta sivas'ta önemli bir karşılaşma oynanacak anadolunun iki gözde ekibi kayserispor ve sivasspor zorlu mücadelede karsı karsıya gelecekler futbolun herşeyden önce dostluk köprüleride oluşturulduğu unutulmamalı bu macta sivasspor taraftarına büyük görev düşüyor maç naklen yayınlanacak ve umarım iki takımımızıda elele tribunlere cagırırsınız bu gercekten muhtesem olur tarftar sitemizdeki yazılanlara gelincede biz gecen hafta sırf bu yuzden 3-4 gun forumu kapattık ve ilgili uyelere gerekli cezaları verdik ama hala kayserispor-sivasspor macında gereksiz tavırlar alarak yazılar yazmayı surdurenler var o mesajları temizledik ve haklarındada banlama ceza verme gibi gerekli işlemleri yapacağız kişisel sebeplerden dolayı kayseri tarftarlarından sivası sevmeyenler olabilir mesala bursa-ankaragücü kardes kulup olmasına ragmen bir takım bursaspor taraftarının ankaragucu tarftarından hosnut olmadıgını bılıyoruz ama olayı genellememek lazım bu macın gercekten dostluk ve kardeslık havasında gecegıne ınanıyorum ve dostluk adına sivassporun taraftarının elinden geleni yapacagını bılıyorum.
eyvallah gardaş senı tanıyoruz ve ınanıyoruz inşallah bu ıkı takımın dostlugu ebedı olur kayseri spora başarılar dılerım.
yıgıdokonya 25.11.2007, 20:09 eywallah gardaS sıVAs ve kaySERI kardes ıkı ıL olCAK daha ıleRDE anadolu kluplerı bırbırını desteklemelı
kayserispor a 32 maçta başarılar.. :D
altuntas58 25.11.2007, 20:22 Komşu şehirimiz kardeş takımımız bizler öncelikle dostluk kazansın temennisiyle maca başladık ve nitekim öyle oldu dostluk kazandı ama sizin sitelerde yazılan bazı üzücü yazıları ben bütün kayserispor camiasına mal edemem olur her yerden bazı catlak sesler gelir burda galibiyetten önce dostluğumuzun pekşmesi adına ben çok sevindim dostlukların daim olması dileklerimle
EyüphanAydın 25.11.2007, 20:27 SAOL KARDEŞİM SİZLERİDE İNŞ. İYİ YERLERDE GÖRMEK İSTİYORUZ
DepLasmanada geldim gördüm. Netten atar yapmayız. Başarılar dedik. Ordada başarıları fazlasıyla söyledik. Sizden çok sizin takıma bağırdık tebrik ettik.
Sahada Sivas Tribünde biz kazandık :))
Size önerim. o bizim yandaki iki küçük grub varya üni ile çılgınlar58 onlar birleşsin.
Birde Merkez Tayfa vardı ? onları hiç göremedim ?
Sivastaki tüm tribün grubları birleşip takımlarını daha iyi bir şekilde desteklemeli.
Sanane bunlardan diyebilirsiniz ama inanın Medya sizin Yanınızda geçen senelerde bizim tribünler sizden iyi olduğu halde karalandık. Başarılarımızı istemediler.
Sizin takımınız iyiyken, medyada az buz destek verirken bu tribün olayını çözün derim ben.
Bu Arada Cin Ali Petrol ve Dinlenme Tesislerindeki Bakkalcı amcaya selamlar :)))
Sivasspor´a Şampiyonluk Yolundaki Onurlu duruşunda başarılar.
herşeyi güzel özetlemişsin teşekkürler kardeşim iki şehi tek yürek bundan emin olabilirsin.
merkez_emre 26.11.2007, 18:19 DepLasmanada geldim gördüm. Netten atar yapmayız. Başarılar dedik. Ordada başarıları fazlasıyla söyledik. Sizden çok sizin takıma bağırdık tebrik ettik.
Size önerim. o bizim yandaki iki küçük grub varya üni ile çılgınlar58 onlar birleşsin.
Sivastaki tüm tribün grubları birleşip takımlarını daha iyi bir şekilde desteklemeli.
Sanane bunlardan diyebilirsiniz ama inanın Medya sizin Yanınızda geçen senelerde bizim tribünler sizden iyi olduğu halde karalandık. Başarılarımızı istemediler.
Sizin takımınız iyiyken, medyada az buz destek verirken bu tribün olayını çözün derim ben.
Bu Arada Cin Ali Petrol ve Dinlenme Tesislerindeki Bakkalcı amcaya selamlar :)))
elin kayserilisi bile bunları demıs ya artık bişi soylenmez
kayserılılerın trıbunu saglamdı bızım trıbunden orası acık
ama dostluk muhabbetını samimi bulmadım :)
NAUGHTYBOY58 26.11.2007, 18:30 DepLasmanada geldim gördüm. Netten atar yapmayız. Başarılar dedik. Ordada başarıları fazlasıyla söyledik. Sizden çok sizin takıma bağırdık tebrik ettik.
Tam Yanınızdakı gRupta MErkez Tayfa 67 We Çılqınlar 58 qRubu Wardı ßu Aralar Tribün İşleri İyi qİtmıor Fazla qEçen Sene ßundan Daha İyiydik Ama ßu Sene ßazı Sorunlar Yüzünden ßu Durumlardayız Tribün Olayı Siwasta Muamma Oldu Çıktı Çözüm Yolunu Merakla ßeklioruz Anlaşılan ßiz Cozemeyecez..!
aqa Dost olalım diye gelmedik ki zaten.. ? Dost olalımda demedik..
Saadece Size Şampiyonluk yolunda başarılar dedik.
Ama Az Kalsın yine o Ankaragücü atkılı çocuk yüzünden olay çıkacaktı.
Polis memurları anlayışlıymış Allahtan..
Neyse.. hadi selametle..
Tam Yanınızdakı gRupta MErkez Tayfa 67 We Çılqınlar 58 qRubu Wardı ßu Aralar Tribün İşleri İyi qİtmıor Fazla qEçen Sene ßundan Daha İyiydik Ama ßu Sene ßazı Sorunlar Yüzünden ßu Durumlardayız Tribün Olayı Siwasta Muamma Oldu Çıktı Çözüm Yolunu Merakla ßeklioruz Anlaşılan ßiz Cozemeyecez..!
hımm.. Bizimde yönetimsel sorunlarımız var. Ama Yeni Stadda Her şey çok süper olacak inş.
Sizde bi bölümü kapattırmışınız. Grublar orda işlev görse daha iyi ses çıkar aslında ?
inş. Kısa zamanda çözersiniz sorunlarınızı.. ;)
NAUGHTYBOY58 26.11.2007, 18:35 Eywllh Kardeşim ;)111..............
sinan-58 26.11.2007, 19:01 DepLasmanada geldim gördüm. Netten atar yapmayız. Başarılar dedik. Ordada başarıları fazlasıyla söyledik. Sizden çok sizin takıma bağırdık tebrik ettik.
ilk once verdiğiniz destekten dolayı sonsuz tşk ederiz bazı kişiler yuzunden biraz kufur ettik özur dileriz golden sonra gaza geldik ondan oldu taraftar grupları hakkında dediklerin ise gruplar elinden geleni yapıyor ama yonetim destek vermiyor gormustursunuz grup taraftarının çoğu dışarıda kalınca kapıya yuruduk epeyi içeri girebildi ama yinede 50-100 kişi giremedi yonetimin gruplara destek çıkması lazım
Bilader ama 50-100le oLmaz bu işler.
Yönetiminde Şampiyonluk veya Daha kalıcı başarı istiyosa Taraftarın şart olduğunu bilmesi lazım.
nazimgulturk 28.11.2007, 18:07 Bilader ama 50-100le oLmaz bu işler.
Yönetiminde Şampiyonluk veya Daha kalıcı başarı istiyosa Taraftarın şart olduğunu bilmesi lazım.
haklısın kardeş ben istanbulda yaşıyorum ve sivassporluyum ama trübün kültürü yok sivasta açıkca belli hemen göze çarpıyor ..
çünkü hep bir ağızdan destek yok.. gruplar küçük ve aralarında anlamsız bir çekişme var neticedede böyle oluyor..ama zamanla düzelir inşallah.
sivaslıbaki 28.11.2007, 18:08 kayseri eskiden sivasın bi, ilçesi diye hava atıyoz gardaş adamlar simdi 5 sivas kadar büyüdü bizim iş adamlarımızda onların verdiği desteğin onda birini verse kral oluruz be
abi walla önceden bizim ilçemiz olan kayseri şimdi bizim 5 katımız kadar büyüdü.
Samimi Yaklaştık ama Golden sonra ayp ettiniz!
yigidomustafa58 02.12.2007, 18:17 Samimi Yaklaştık ama Golden sonra ayp ettiniz!
noldu gardaş anlat bakam bi benim haberim yok ne ayıbı burda bir ayıp ettiyse dostça çözülür...konu ney geçen haftaki maçmı?
ilyasbaba_58 02.12.2007, 18:59 İnşallah bu iki komşu takımın kardeşligini kimse bozamayacak.selam ve dua ile.
semihkilic_58 10.12.2007, 13:31 Kayserispor Başkanı Recep Mamur, süper ligde liderlik koltuğuna oturan Sivasspor'u kutladı.
Mamur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Anadolu'dan bir takımın lider koltuğuna oturmasının sevindirici olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:
''Bu hafta Sivasspor'un liderliğe yükselmesi, bir Anadolu kulübü olarak bizleri çok sevindirdi. Anadolu'dan bir takımın lider olması sevindirici. Liderlik koltuğuna oturan Sivasspor'u kutluyorum. Başarılarının devam etmesini, liderliklerinin sürmesini diliyorum.''
semihkilic_58 10.12.2007, 13:33 helal olsun kayserispora zaten sivasspor kayserıspor macında da gosterdıler yı nıyetlerını tşkler
Sivassporu en içten dileklermle kutlarım.Biz 2 çok yakı,n komşu şehiriz.Unutmayın ki trabzonun şampiyon olduğu yıllarda 6-7 karadeniz takımı sayesinde şampiyon oldular.Bizde böyle kenetlenirsen bu sene siz şampiyon olun gelecek sende kayserispor şampiyon olsun :) hem yeni stadımız da 2008 nisanda açılıyor.Şampiyonlar liği maçlarınızı sizin stadda oynatmazlar sanıyorum.Kayseri kadir has stadında oynarsınız :))
sivaslılara en içten dileklerimler selam ve sevgilerimi sunuyorum
TUNA_TNK 06.01.2008, 20:12 TÜM KAYSERİLİLERİN İYİ DİLERKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ,
GEÇMİŞTE KÖTÜ OLAYLAR OLDU AMA BİZLER O OLAYLARI UNUTTURUP İKİ DOST TAKIM OLMA YOLUNDA İLERLİYORUZ...
TEK KARDEŞ KAYSERİİİİİİ
EyüphanAydın 06.01.2008, 20:25 HOŞ GELDİNİZ EN BÜYÜK DESTEKÇİLERİMİZDEN :)
Arkadaşlar Başarı Diledik ama Dost değiliz en acık ve bariz msjım budur.
Yinede Başarılar dileriz inş. Şampiyon olursunuz.
Ama Bülent Uygun'un sürekli Kayserisporla uğraşması tansiyonu yükseltiyor tekrardan..
Umarım bu hareketlerinden vazgeçer Sn Bülent Uygun
Ultra sivasli 06.02.2008, 21:29 Arkadaşlar Başarı Diledik ama Dost değiliz en acık ve bariz msjım budur.
Yinede Başarılar dileriz inş. Şampiyon olursunuz.
Ama Bülent Uygun'un sürekli Kayserisporla uğraşması tansiyonu yükseltiyor tekrardan..
Umarım bu hareketlerinden vazgeçer Sn Bülent Uygun
DOGRU DOST OLMAYABILIRIZ SEN SIVASSPORU NE KADAE SEVIYORSAN BENDE KAYSERISPORU O KADAR SEVIYORUM SAMPIYONLUGA GELINCE GIDECEGIMIZ YERE KADAR GIDERIK. BIZIM SIVASSPOR SEVGIMIZ MEZARA KADARDIR KAYSERILI GARDASIM HOCAMIZI TASLAMAYI BIRAKIN SIZ KENDI ISINIZE BAKIN YETERKI GÖLGE YAPMAYIN YETER BIZE.
sivas_sevdamiz 06.02.2008, 22:49 Bu sezonki Sivasspor-Kayserispor maçında Kayserispor tribününün önündeki pankartta "Sivasspor'un şampiyonluk yolundaki onurlu duruşunu yürekten kutluyoruz" gibi bir yazı vardı. Çok hoşuma gitmişti gerçekten. yakalanan bu dostça ortam asla bozulmamalı.
kurtay58 06.02.2008, 23:39 Sivassporu en içten dileklermle kutlarım.Biz 2 çok yakı,n komşu şehiriz.Unutmayın ki trabzonun şampiyon olduğu yıllarda 6-7 karadeniz takımı sayesinde şampiyon oldular.Bizde böyle kenetlenirsen bu sene siz şampiyon olun gelecek sende kayserispor şampiyon olsun :) hem yeni stadımız da 2008 nisanda açılıyor.Şampiyonlar liği maçlarınızı sizin stadda oynatmazlar sanıyorum.Kayseri kadir has stadında oynarsınız :))
sivaslılara en içten dileklerimler selam ve sevgilerimi sunuyorum
İyi dileklerine teşekkür ediyorum. Kardeş şehir Kayseri'nin yanımızda olmasından büyük mutluluk duyuyorum. Hepinize selamlar sevgiler.
yiğide58 07.02.2008, 08:13 ne gzl ne gzl anadolu dostluğu ne gzll :D:D tşkler gardaş :D
bende bu hafta size başarılar diliyorum... anladınız siz onu :D:D:D
ofozturk 07.02.2008, 08:48 inş kayseri bjk yi eli boş gönderir.:)
inş kayseri bjk yi eli boş gönderir.:)
Kayseri BJK'yi yener.SİVAS Gaziantep'i yener.Gs'de yenilir.
!!!SİVASSPOR LİDER OLUR!!!...inş...:D...
Del Piero 07.02.2008, 14:16 evet bu hafta Kayserisporumuza başarılar dileriz inş.. beşiktaşlı ezikleri kayserinin çimlerine gömerler..
jakobieen 07.02.2008, 15:26 haydi komşu kalbimiz seninle :) , beşiktaşı puansız gönderirsiniz inşallah..
DOGRU DOST OLMAYABILIRIZ SEN SIVASSPORU NE KADAE SEVIYORSAN BENDE KAYSERISPORU O KADAR SEVIYORUM SAMPIYONLUGA GELINCE GIDECEGIMIZ YERE KADAR GIDERIK. BIZIM SIVASSPOR SEVGIMIZ MEZARA KADARDIR KAYSERILI GARDASIM HOCAMIZI TASLAMAYI BIRAKIN SIZ KENDI ISINIZE BAKIN YETERKI GÖLGE YAPMAYIN YETER BIZE.
Kardeşim Bülent her röpartajında Kayseriye dokunması bizleri acayip derecede geriyo artık.
Önce Yok Kayseriye şukadarlık stad yapılıyo sivas'a neden yok. Sonra Gökhanla Topuzu satsınlar
Ardından Gökhan şu kadarsa Mehmet Topuz bu kadar
veya Kayserispor a neden belediye yardım ediyo gibi Sözleri gerçekten ilginç...
Biz herzaman Anadoludan birinin Şampiyon oLmasını istiyoruz. Ama bülent hocanın bu demeçleri işte.. Kafamızı karıştırıyo. Yaw noluyo dedirtiyo insana.
saygıLarımla
evet bu hafta Kayserisporumuza başarılar dileriz inş.. beşiktaşlı ezikleri kayserinin çimlerine gömerler..
İnş Kardeşim. ErtuğruL'ada kapak yapacaz :rolleyes:
Kardeşim Bülent her röpartajında Kayseriye dokunması bizleri acayip derecede geriyo artık.
Önce Yok Kayseriye şukadarlık stad yapılıyo sivas'a neden yok. Sonra Gökhanla Topuzu satsınlar
Biz herzaman Anadoludan birinin Şampiyon oLmasını istiyoruz. Ama bülent hocanın bu demeçleri işte.. Kafamızı karıştırıyo. Yaw noluyo dedirtiyo insana.
saygıLarımla
bülent hocanın kayseriyi sivasa örnek gösterdiği bir gerçektir...hocamızın kimseye karşı özel bir kini olması mümkün değil..
SenSetik 08.02.2008, 00:48 bülent hocanın kayseriyi sivasa örnek gösterdiği bir gerçektir...hocamızın kimseye karşı özel bir kini olması mümkün değil..
haklısın, Bülent hoca sadece örnek olarak vermektedir ve takdir etmektedir bu durumu..........
arkadaş yanlış anlamaış galiba :)
İnşallah kayserispor beşiktaşı puansız istanbula yollar.
izmirliyigido 08.02.2008, 09:41 Kardeşim Bülent her röpartajında Kayseriye dokunması bizleri acayip derecede geriyo artık.
saygıLarımla
Ben hiiççççç böyle bir demece, röportaja rastlamadım. Söylediyse bile örnek göstermek için söylemiştir. Ama şunu bilin ki, Kalbimiz her zaman KAYSERİSPOR'la. Her zaman destekliyoruz. İnşallah Şampiyon Anadolu'dan çıksın, bu da ilk olarak ya KAYSERİSPOR olsun yada SİVASSPOR..
Bu hafta Eziktaş'ı (8-0) yenmeniz için dua ediyorum. Başarılar komşu..
.
altuntas58 08.02.2008, 10:12 BU hafta Beşiktaşı yenmeneniz için bütün dualarımız sizinle komşumuz kayserispora başarılar dilerim
samet yıldız 08.02.2008, 10:14 kayserispora başarılar
hep dost kalmamız dileğiyle ....
26es26es26 09.02.2008, 20:39 KAYSERİYE HELAL OLSUN başarılar
superglam 09.02.2008, 21:08 Helal olsun Kayserispora Beşiktaşı eli boş evine gönderdi...
Ertuğrul'ada kapak oldu bu galibiyetimiz başarı ve tebrik dilekleriniz için teşekkürler...
Sivas-Kayseri elele, kıskananlar kümeye..
Ertuğrul sevdiğim bir antrenör ama Kayseri'yi ortada bırakıp Beşiktaş'ın bir teklifine gitmesi ayıp oldu.... Helal olsun Kayseri'ye...
Bu arada Bjk Mehmet Topuz'a 11 milyon euro vermiş... İflasa doğru gidiyor bu kulüp...
ertuğrulun gitme sebebi tabiki kendi açıklaması bu kayserisporun şampiyonluk hedefinin olmamasıydı,kayserisporun maddi olanakları çok iyi bu durumda şampiyonluğa oynayan bir ekip oluşturabilirler.bunu yapmıyorlarsa ertuğrulunda burada kendini paslandırmasına gerek yok
izmirliyigido 10.02.2008, 00:00 Tebrikler KAYSERİSPOR, Beşiktaş'ı evire çevire yendiniz. Zirveye elele çıkacağız inşallah.
.
jakobieen 10.02.2008, 00:09 tebrikler komşu.. alkışlar senin için :)
İnşallah kardeş, Kayseri Sivas elele ligde şampiyonluğa. :)
"Dünyada 7 milyar insan, 70 milyon Türk ,7 milyon SİVAS'lı ve 5058e atılmış 20bin mesaj var (Biz ailecek 10dan fazla mesaj attık""
Sıradakiiiiii................. ... (:
Sıradakiiiiii................. ... (:
kayseriyi seviyorum ama sizin forumlarınızda sivasa karşı büyük bir kin var..dostluktan,nezaketten anlayan 3-5 kişi var..bu yüzden girmiyorum artık o siteye..3 kişi kötü olsa diğerleri iyi olsa neyse ama 3 kişi iyi diğerleri sivasa nefret dolu..nedendir bilinmez..
SenSetik 13.02.2008, 13:41 bence geçmişteki olayları unutmak lazım...
kayseriyele sivas dostluk kuramazsa hangi takımlar kuracak bilmiyorum...
unutmayalım komşu komşunun külüne muhtaçtır
bence geçmişteki olayları unutmak lazım...
kayseriyele sivas dostluk kuramazsa hangi takımlar kuracak bilmiyorum...
unutmayalım komşu komşunun külüne muhtaçtır
kayserili pek öyle düşünmüyor işte...maalesef..
sarı şeytan 38 13.02.2008, 14:32 arkadaşlar burda gösterdiginiz misafirperverlikten dolayı teşekkür ederiz.tabiki kayseride sivası sevmeyenler var.sivastada kayseri sevmeyenler vardır illaki.benim için önemli olan genelin ne düşündügüdür.zaten kayseriler hem sivasta açılan pankartla hemde istanbulda açılan pankartla samimiyetini gösterdi
SenSetik 13.02.2008, 14:35 arkadaşlar burda gösterdiginiz misafirperverlikten dolayı teşekkür ederiz.tabiki kayseride sivası sevmeyenler var.sivastada kayseri sevmeyenler vardır illaki.benim için önemli olan genelin ne düşündügüdür.zaten kayseriler hem sivasta açılan pankartla hemde istanbulda açılan pankartla samimiyetini gösterdi
haklısın kardeş...
yeni stadınız bitince gelip hem stadınızı görecem hemde size bi maçlıkta olsa destek verecem...
ileride bizim de öyle bir stadımız olursa bizde sizi bekleriz inşallah :)
tekniker58 13.02.2008, 14:46 kayserili arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz.şahsen iyi adamlarsınız. benim bazı yakınlarımorda ikamet etmekteve ora çalışmaktadırlar ve tanıdığım kayserili arkadaşlarda var gayet memnunum.
Arkadaslar Pankart Konusunda Anadoludan bi şampiyonun olması gerektiğini, Anadoluadaki bi takıma katkıda bulunmak için açtık yoksa Sivas'a özel bi sempatimiz yok.
Ayrı son günlerde Bülent Uygun'un Kayserisporumuzla çok uğraşması bazılarımızı karşı safa çekti tabi:)
Lig sonunda inş Anadoludan şampiyon çıkar.
Arkadaslar Pankart Konusunda Anadoludan bi şampiyonun olması gerektiğini, Anadoluadaki bi takıma katkıda bulunmak için açtık yoksa Sivas'a özel bi sempatimiz yok.
Ayrı son günlerde Bülent Uygun'un Kayserisporumuzla çok uğraşması bazılarımızı karşı safa çekti tabi:)
Lig sonunda inş Anadoludan şampiyon çıkar.
yahu bülent uygunun işi gücü derdi tasası yok kayseriyle mi uğraşacak...bırakın bu paranoyaları...
jakobieen 19.02.2008, 12:51 yahu bülent uygunun işi gücü derdi tasası yok kayseriyle mi uğraşacak...bırakın bu paranoyaları...
bencede.. amma taktınız, bülent uygunun açıklamaları imiş..
geçin bunları, LÜTFEN..
bencede.. amma taktınız, bülent uygunun açıklamaları imiş..
geçin bunları, LÜTFEN..
kayserispor forumlarına gir bu ve benzer yazıları göreceksin..
"bülent uygun kayserisporu çekemiyor..."
"sivas şansa,bala top oynuyor..."
"sivasın yaptığını biz 3 yıldır yapıyoruz..."
"bülent uygun topuzu febeye yamamaya çalışıyor..."
"sivası geçecez,garanti ilk 3 teyiz,hatta şampiyon bile olabiliriz..(iki maç kazanınca kendinizi bişey sanmayın diyorlardı bize halbuki):D).."
"baliliyi biz sivasa hediye ettik.."
"kıskananlar çatlasın(bu laf sivasa):D"
"balili bizim kovduğumuz adam..."
"sivas takım mı yaf..mahmet yıldızı çıkar küme düşer o takım( topuz o takımdan gidince ne olacaklarını hiç düşünmeden diyorlar bu lafı)"":)
ve bunun gibi yüzlerce saçmalık..bizim balilisiz,yasirsiz,sedatsız,pe tkoviçsiz oynadığımızı göz önünde bulundurmadan konuşuyorlar..
bizdeki bu eksiklikler
kayserideki mehmet,ünal,ragıp gibi eksikliklere denk gelir..acaba kayseri bu younculardan mahrum bir sezon geçirse ne yapabilecekti..bunu hiiç düşünmezler..
serhatcan 19.02.2008, 13:10 yahu bülent uygunun işi gücü derdi tasası yok kayseriyle mi uğraşacak...bırakın bu paranoyaları...
kardeşşş. evet bülent hocanın demeçlerinin geneline bi bak %90 ı anlamsız gereksiz saçma demeçler. kedi olmadan fare meselesi. evet katkıları inkar edilemez ama bence icraat yapsın demeci başkası versin. gerçekten çoğu zaman saçmalıyor.
serhatcan 19.02.2008, 13:13 NE OLURSA OLSUN KAYSERİ BİZİM KOMŞUMUZ,KARDEŞ KLÜBÜĞMÜĞZDÜRR. BENCE KAYSERİDEN ÇOK ŞEY ÖĞRENMEMİZ GEREKİR. ÖZELLİKLEE KENDİ ŞEHİRLERİNİ VE HEMŞEHRİLERİNİ TUTMALARI GİBİ. SİVAS KAYSERİNİN YANINDA KASABA GİBİ. İŞTEE BUNLARDAN BİŞEYLER ÇIKARILIP DERS ALINIP İCRAAT YAPILABİLİŞR.KAVGA YERİNE KAYSERİLİ KARDEŞLERİMİZ NE YYAPMIŞ ONLARA BAKMALIYIZ.VE HAKLARINI VERMELİYİZ
falcon58 19.02.2008, 13:15 keske her kayserili oyle dusunse...ALEMDE KRAL :YİGİDOLAR
kardeşşş. evet bülent hocanın demeçlerinin geneline bi bak %90 ı anlamsız gereksiz saçma demeçler. kedi olmadan fare meselesi. evet katkıları inkar edilemez ama bence icraat yapsın demeci başkası versin. gerçekten çoğu zaman saçmalıyor.
sana bir soru sorayım ama samimi cevap ver...
önceklikle topuzun yozgatlı olduğunu hatırlatalım..
mehmet topuza bir soru sor...şöyle..
"mehmet ,ömür boyu kayserisporda kalıp,kariyerini burda mı tamamlamak istersin, yoksa önce bir istanbul takımına sonra da avrupanın sayılı kulüplerine mi gitmek istersin?
sence topuz hangi cevabı verir...bülent uygun bir seferlik bunu söyledi..işte..amma abarttınız yahu..
NE OLURSA OLSUN KAYSERİ BİZİM KOMŞUMUZ,KARDEŞ KLÜBÜĞMÜĞZDÜRR. BENCE KAYSERİDEN ÇOK ŞEY ÖĞRENMEMİZ GEREKİR. ÖZELLİKLEE KENDİ ŞEHİRLERİNİ VE HEMŞEHRİLERİNİ TUTMALARI GİBİ. SİVAS KAYSERİNİN YANINDA KASABA GİBİ. İŞTEE BUNLARDAN BİŞEYLER ÇIKARILIP DERS ALINIP İCRAAT YAPILABİLİŞR.KAVGA YERİNE KAYSERİLİ KARDEŞLERİMİZ NE YYAPMIŞ ONLARA BAKMALIYIZ.VE HAKLARINI VERMELİYİZ
kayserili kayserispordan başka takımı tutmaz öyle mi..:)
inanayımmı sana...
kayseride istanbul takımını tutan yüzbinler var...tıpkı konyada,sivasta ankarada denizlide olduğu gibi..
kayserili kayserispor çok yalnız bırakıyor..alışmışlar beleş girmeye stada şimdi 10 ytl verip gitmek zor geliyor..
ilk yarıda tribünü doldurmada sivas 3. cü
kayseri ilk beşte yok bile..
asılsız iddialara ortaya atmasan iyi olur..
serhatcan 19.02.2008, 13:52 kayserili kayserispordan başka takımı tutmaz öyle mi..:)
inanayımmı sana...
kayseride istanbul takımını tutan yüzbinler var...tıpkı konyada,sivasta ankarada denizlide olduğu gibi..
kayserili kayserispor çok yalnız bırakıyor..alışmışlar beleş girmeye stada şimdi 10 ytl verip gitmek zor geliyor..
ilk yarıda tribünü doldurmada sivas 3. cü
kayseri ilk beşte yok bile..
asılsız iddialara ortaya atmasan iyi olur..
KARDEŞŞŞ. SEN BENİM NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ALGILAMADIN SANIRIM. SORUN SADECE SPORDA FUTBOLDA DEĞİL SORUN EKONOMİK BAKIMDAN SİVASLA KAYSERİNİN KIYASLANMASI.ONLAR ŞEHİRLERİNDE BİRBİRLERİNİN TUTKI-UNLUĞUNDAN DOLAYI EKONOMİK KALKINMADA İLERLERKEN BİZ SİVASLILAR OLARAK BİRBİRİMİZİ YİYEREK SPORLA KENDİMİZİ AVUTUYORUZ. EKONOMİK BAKIMDAN REFAH OLMAZSAA BAŞARILAR KALICI OLMAZZ.
Bakın ben aramızdaki Farkı söyleyim. İster katılın ister katılmayın..
-Kayserispor iki oyuncusuna ( Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz ) satmıyacağız diye pankart yaptırıp İstanbula, Kayseri Kalesinin Ortasına asarken Sivasspor Mehmet Yıldız'ı resmi sitesindenden şu kadar parayı getiren götürür diye açıklama yaptı!
-Kayserispor Teknik Direktörü, Yöneticisi vs. Başarı dilemekten başka Sivasspor Hakkında yorum yapmazken
Sevgili Bülent Uygun'un şu açıklamalı ;
Kayseri'ye o stad yapılıyor, Sivas'a neden yok?
Mehmet Topuz Kayserispor'da kalıp ileriyi düşünmüyor gibi açıklamalarını yaptı.
-Kayseri Tribünü Sivas Deplasmanında Anadolu takımı Olduğunuz için Nerdenyse takımınıza sizden çok destek verirken Siz yandan küfür ettiniz?
Yan tribünden FBli, GSli adamlar Laf ettiler. Bunlar olan şeyler.
Bunlar şu anda aklıma gelen nedenler..
Birde Size şunu sormak istiyorum. Belirli bir süre Lider olmakmı önemli 3 yıl gibi üst üste istikrar mı önemli ?
hafikli1983 24.02.2008, 03:58 KAYSERİSPOR BİZDEN ÜSTÜNDÜR.
KİMSE İNKAR ETMESİN.
GİDERİZ AVRUPAYA SALLARIZ AVRUPAYI ANCA O ZAMAN REKABETİMİZDE BİR TAD OLUR.REKABETİMİZDE ADAM GİBİ OLMALIDIR.KAYSERİSPOR LİGDE ÇOK OLMASI İLE VE AVRUPA MAÇLARI İLE BİZDEN 1 ADIM ÖNDERDİR.(SUAN İÇİN)
KALSİK LAFIDA SÖYLEMEM.
BİZİM TAKIM İYİ TAKIM HERKEZ DİYOR.ÇÜNKÜ HERKEZDE AĞIZ VAR.
BİDE 5-0 ı UNUTMAMAK GEREKİR.AYNEN İADE ETMELİYİZ.
Behrudar Ol Gardaş Bizde Sizin.!
|| M e L i H || 24.02.2008, 09:55 Saolsun KayseriSpor....
akifeker 24.02.2008, 09:57 artık aramızdaki kinleri silip istanbul atkımlarını üst sıralardan indirme zamanı geldi
artık 3 buyuk yok TEK BUYUK VAR SİVASSPOR
Bakın ben aramızdaki Farkı söyleyim. İster katılın ister katılmayın..
-Kayserispor iki oyuncusuna ( Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz ) satmıyacağız diye pankart yaptırıp İstanbula, Kayseri Kalesinin Ortasına asarken Sivasspor Mehmet Yıldız'ı resmi sitesindenden şu kadar parayı getiren götürür diye açıklama yaptı!
-Kayserispor Teknik Direktörü, Yöneticisi vs. Başarı dilemekten başka Sivasspor Hakkında yorum yapmazken
Sevgili Bülent Uygun'un şu açıklamalı ;
Kayseri'ye o stad yapılıyor, Sivas'a neden yok?
Mehmet Topuz Kayserispor'da kalıp ileriyi düşünmüyor gibi açıklamalarını yaptı.
-Kayseri Tribünü Sivas Deplasmanında Anadolu takımı Olduğunuz için Nerdenyse takımınıza sizden çok destek verirken Siz yandan küfür ettiniz?
Yan tribünden FBli, GSli adamlar Laf ettiler. Bunlar olan şeyler.
Bunlar şu anda aklıma gelen nedenler..
Birde Size şunu sormak istiyorum. Belirli bir süre Lider olmakmı önemli 3 yıl gibi üst üste istikrar mı önemli ?
ya artık gerçekten sıktı senin bülent uygun kayseriyle uğraşıyor muhabbetin..senin politikan yıldızlarını satmamaksa benim ki de satmak bundan daha doğal ne var..mehmet topuz kayseri delisi değil,zaten kayserili de değil...yarın tıpış tıpış gidecek istanbula...yıldız olmak istiyorsa,avrupanın yıldızı olmak istiyorsa buna mecbur..onu bu duruma getiren ,bu noktaya kayserispor olduğu için kulübünüe para kazandırmadan gitmek istemiyor..bu yüzden de imzayı da uzatı..mesele bu kadar...bülent uygun işi gücü yok senle mi uğraşacak...ne yaparsanız yapın..
Bu antrönörle kayseri hiçbir yere varamaz bunu unutmayın.
Kayseri'nin parası var ama seyircisi yok. Yaptıkları stad boşuna.
Bizde para yok ama seyirci var. İçi boş yeni stad mı önemli yoksa içi seyirci ile dolu eski stad mı.
yıgıdokonya 24.02.2008, 12:16 kaYserı ve siVas bırbırının kardesının ve bırbırıne en yakın olması gereken ıkı ıldıR aynı havayı soluyoruZ aynı suyu ıcıyoruZ ben tum kayserılı kardeslerıme ve abılerıme kucak acıyoruM bıZz konyada sıvas kayserı kardeslıını yasıyoruZda sıvasta kayserıde nıye bole bı dostluk olmasıN bu yazılarından dolayı kayserılı arkadaslarada tesekkur edıyoruM ^38 & 58
Bizde para yok ama seyirci var. İçi boş yeni stad mı önemli yoksa içi seyirci ile dolu eski stad mı.
Tüm sivaslı arkadaşlara selam ve sevgiler. Yazan arkadaş para var seyirci yok demiş.Bakın şimdiki stadın kapesitesi 26,000 bin kişilik.seyirci yok dediğide bugün türkiyedeki bir çok stad kapasitesinde .Üllemizdeki statların bir kaçı hariç 10-15 bin kişi alıyor.bundan 2 yıl önce stad full çekerdi ama şimdi insanlar gelmiyor bunu bir çok sebebei var ama en önemlisi yazın sıcaktan kışından soğuktan maça gelinmiyor.ben ve çevremde bir çok insan şimdiki statada gitmek istemiyoruz.Çünkü işkenece gibi.Gerçi türkiyedeki bir çok statdan çok iyi olmasısa rağmen fiziki şartlar çok kötü.Tuvalete gitmek ayrı bir dert girmek ayrı bir dert.Dha olumsuz bir çok etken söyleleyebirim.
Ama yeni stad açıldığı zman sizlerde göreceksinzi ki 35,000 kişilik stadta yer olmayacak.Çünkü aile tribünleri açılıyor ve sadece stad olmyacak hem alış veriş merkezi cafe,resturant ve çocuklar için oyun salonları .Yaz ve kış 20 derecede maç izlenecek.Şimdiki stadımızda kışları donuyoruz yazları yanıyoruz.Yoksa seyirci sorunu kayseride asla olmaz.1,500.000 Milyonlu bir şehirde %2 si gelse stat dolar .
Sivaslı arkadaşara selam ve sevgiler sunarım
eet kayseriyle aramızı bozmak ısteyen var
karsli_yigido 26.02.2008, 09:11 SİVAS DEDİKLERİ
MADIMAK YEDİKLERİ
COK HOSUMA GİDİYOR
GAAARDAS DEDİKLERİ
Gerçekten de iki şehrin arasını bozmak isteyenler var.Birbirine çok yakın 1.5-2 saat uzaklıktaki iki şehirin kardeş olması gerekir.Yapay sorunlarla aramızı bozmak istemeyenlere karşı durmalıyız.Gerçekten anadolu futbolu ilerliyor.Bunun öncüleride kayseri ve sivas.Anaoludan şampiyon istiyorsak birbirimizi desteklemeliyiz.Benim bir çok nevşehirli,kırşehirli ve yozgatlı arkadaşlarım istanbul takımlarını tutmayı bırakıp fanatik kayserisporlu oldular.
Ve yazılı medya ve görsel basından ne kayserispor nede sivasspor hakkında yorum yapılıyor.Bana görede her ikiside çok başarılı olmsına rağmen hiç zaman konuşulmuyor.Varsa yoksa istanbul takımları.Süper lig kaliteli olmadığıu zaman ve istanbul takımlarından başka şampiyon çıkmadığı takdirde bu ist. takımları avrupaya gittiklerinde asla başarılı olamazlar.
bülent uygununda biz şampiyon olmak istiyoruz demesi gerekirdi.Şehri havaya sokması gerekirdi ama o biz şampiyonluğa oynamıyoruz gibi konuşmalar yaptı.Aslında sivas FB yenseydi inanın şampiyon olabilirdi.O maçta Bülent uygun taktik hataları ile maçı FB verdi.
KAYSERİ SİVAS ELELE ŞAMPİYONLUĞA!! BU SENE OLMAZSA SENEYE İNŞ.
jakobieen 26.02.2008, 12:35 ben kayserisporu çok seviyorum inşallah son haftalardaki performanslarını artırarak devam ettirirler.. bence şu an şampiyonluğun en güçlü adayı kayserispor.. inşallah bu sene ilk ikide oluruz beraber...
SenSetik 26.02.2008, 13:57 Gerçekten de iki şehrin arasını bozmak isteyenler var.Birbirine çok yakın 1.5-2 saat uzaklıktaki iki şehirin kardeş olması gerekir.Yapay sorunlarla aramızı bozmak istemeyenlere karşı durmalıyız.Gerçekten anadolu futbolu ilerliyor.Bunun öncüleride kayseri ve sivas.Anaoludan şampiyon istiyorsak birbirimizi desteklemeliyiz.Benim bir çok nevşehirli,kırşehirli ve yozgatlı arkadaşlarım istanbul takımlarını tutmayı bırakıp fanatik kayserisporlu oldular.
Ve yazılı medya ve görsel basından ne kayserispor nede sivasspor hakkında yorum yapılıyor.Bana görede her ikiside çok başarılı olmsına rağmen hiç zaman konuşulmuyor.Varsa yoksa istanbul takımları.Süper lig kaliteli olmadığıu zaman ve istanbul takımlarından başka şampiyon çıkmadığı takdirde bu ist. takımları avrupaya gittiklerinde asla başarılı olamazlar.
bülent uygununda biz şampiyon olmak istiyoruz demesi gerekirdi.Şehri havaya sokması gerekirdi ama o biz şampiyonluğa oynamıyoruz gibi konuşmalar yaptı.Aslında sivas FB yenseydi inanın şampiyon olabilirdi.O maçta Bülent uygun taktik hataları ile maçı FB verdi.
KAYSERİ SİVAS ELELE ŞAMPİYONLUĞA!! BU SENE OLMAZSA SENEYE İNŞ.
ben Sivasspor veya Kayserispor'un bu başarıyı mutlaka yakalayacağına inanıyorum.
başarı için gerekli olan tesisleşme ve altyapılaşma organizasyonları Sivas ve Kayseride son derece hızlı ilerlemekte(tabi Kayseride biraz daha hızlı)
gençlere artık yavaş yavaş da olsa yer verilmeye başlandı...
Sivas paf lider ve ileride A takıma önemli katkılar yapacak..
Kayseri müthiş bir stad yapıyor ve seyirci kuvvetini biraz daha fazla hissedecek...
iki takımda geleceğe güvenle ve emin adımlarla yürümektedir...
beşiktaşın Kayseride ne kadar aciz duruma düştüğünü hepimiz gördük...
BÜTÜN BU GÜZELLİKLERİN DEVAMI İÇİN LÜTFEN KAYSERİ-SİVAS KARDEŞLİĞİ!!!
KAYSERİSPOR ,SİVASSPOR ELELE AVRUPA YA.Avrupa kupalarının yeni adresi istanbul degil,anadolu olma yolunda son 11 hafta
sivaslihakan 26.02.2008, 15:51 dikkat ediyorum bizim sitemizde kayseri hakkinda en ufak kötü bi söz yok,
ama kayserili kardeslerim sizin sitenize girince hic öyle dostluk havasi esmiyo,tabi istisnalar haric, ama büyük bi bölümü bizi hic sevmiyo
KIZILCAN 26.02.2008, 15:59 Kayserispor da potaya girdi.Rekabet kızışacağa benziyor.Tolunay hoca,onca eleştiriye rağmen takımı iyi toparladı.Kayseri taraftarı şikeyet etmek yerine destek olmalı bence.
Şu yönden bakıldığında sizdede taraftar yok seyirci çok ;)
Bizdede taraftara oranla seyirci fazla ama sizin taraftar sayısına bakarak fazlayız ;)
2 takımında tribün sorunlarını çözmeleri gerekiyor Şampiyonluk için.
svs_çapkın_58 27.02.2008, 23:26 aramıza katıldığın için teşekkürler kayserisporlu kardeş....
35fulya58 28.02.2008, 00:01 Sivasspor-Kayserispor Elele Avrupa'ya gidecek inşallah... Kayserispor'u başarılarından dolayı kutluyor, devamını diliyoruz. Şampiyonluğun yolu orta Anadolu'dan geçer.
serhatcan 28.02.2008, 00:35 ya artık gerçekten sıktı senin bülent uygun kayseriyle uğraşıyor muhabbetin..senin politikan yıldızlarını satmamaksa benim ki de satmak bundan daha doğal ne var..mehmet topuz kayseri delisi değil,zaten kayserili de değil...yarın tıpış tıpış gidecek istanbula...yıldız olmak istiyorsa,avrupanın yıldızı olmak istiyorsa buna mecbur..onu bu duruma getiren ,bu noktaya kayserispor olduğu için kulübünüe para kazandırmadan gitmek istemiyor..bu yüzden de imzayı da uzatı..mesele bu kadar...bülent uygun işi gücü yok senle mi uğraşacak...ne yaparsanız yapın..
kardeşşş kayserili arkadaşımızın söylediklerinin hepsi harfi harfiyern doğru. bülent hoca sadece işini yapsın başarılı olsun ama lütfen lütfen demeç vermesin yaa. eline yüzüne bulaştırıyor.
Buyur Burdan Yak Arkadaşım :)
Bülent Hocayla durduk yere uğraşmayız. Geldiğimizdede Desteğimizi verdik Bülent hocaya zaten.
Bi şeyler olduki dedik değilmi..
kayseriye oh olsun..iki maç kazandılar sivası küçük görmeye başladılar..tüm kayseri sivası yenmek için sabırsızlıkla bekliyor..ama oradan da galibiyetle dönecez..kayserililerin çoğu deli olacak ama napalım..:)
YiğidoGençlik 31.03.2008, 11:45 kayseriye oh olsun..iki maç kazandılar sivası küçük görmeye başladılar..tüm kayseri sivası yenmek için sabırsızlıkla bekliyor..ama oradan da galibiyetle dönecez..kayserililerin çoğu deli olacak ama napalım..:)
kardeş Kayseri ile uğraşma bizim Kayseri veya diğer Anadolu kulüpleri ile sorunumumuzun olmaması gerekir çünkü biz onlarıda bu onurlu mücadelede temsil ediyoruz BU SENE ŞAMPİYON ANADOLU'dan Anti-Bizans
kayseriye oh olsun..iki maç kazandılar sivası küçük görmeye başladılar..tüm kayseri sivası yenmek için sabırsızlıkla bekliyor..ama oradan da galibiyetle dönecez..kayserililerin çoğu deli olacak ama napalım..:)
SİVASSPOR'un hiç bir takım ile husumeti olmaz,SİVASSPOR sadece futbol oynar,bu tarz yazılar ile sadece teröre neden olursunuz,bütün takımlar SİVASSPOR'a aynı mesafadedir,KAYSERİSPOR ise bizim kardeş takımımızdır,onların başarısı bizim başarımız,bizim başarımız onların başarısıdır...!
yigido_sampiyon 31.03.2008, 12:13 SİVASSPOR'un hiç bir takım ile husumeti olmaz,SİVASSPOR sadece futbol oynar,bu tarz yazılar ile sadece teröre neden olursunuz,bütün takımlar SİVASSPOR'a aynı mesafadedir,KAYSERİSPOR ise bizim kardeş takımımızdır,onların başarısı bizim başarımız,bizim başarımız onların başarısıdır...!
aynen katılıyorum...
SİVAS KAYSERİYLE kardeştir...ve SİVAS tüm ANADOLUYLA da kardeştir ve öyle kalacaktır...
Affedersiniz'de o kardeşliği Bülent Uygun çok büyük bir nefret'e dönüştürdü..
Anadolu takımları böyle gereksiz yere bir birlerine duşman olmakla hiçbir yere varamazlar. Birlik beraberlik olarak bu 3 istanbul takımını ancak dize getirebiliriz. Sİvasspor hepinizin gözünü açtı, içinizdeki ezikliği aldı istanbul takımlarına karşı.
Kimsenin bize laf söylemeye hakkı yoktur. Tüm anadolu sivas'ı ayakta alkışlamalı.
gardasin.58 31.03.2008, 19:31 kayseriye oh olsun..iki maç kazandılar sivası küçük görmeye başladılar..tüm kayseri sivası yenmek için sabırsızlıkla bekliyor..ama oradan da galibiyetle dönecez..kayserililerin çoğu deli olacak ama napalım..:)
spor dostluk ve kardeslik diyoruz baska takimlarla ugrasmayalim butun takimlar dost ve kardesdir.
SİVASSPOR'un hiç bir takım ile husumeti olmaz,SİVASSPOR sadece futbol oynar,bu tarz yazılar ile sadece teröre neden olursunuz,bütün takımlar SİVASSPOR'a aynı mesafadedir,KAYSERİSPOR ise bizim kardeş takımımızdır,onların başarısı bizim başarımız,bizim başarımız onların başarısıdır...!
allah aşkına kayserililerin sivas ve sivasspor hakkında ne düşündüğünü bilen var mı?
adamlar çıldırıyor sivas her galib geldiğinde...aralarında iyi olanlar azınlıkta..
haftaya kayseri-sivas maçını 4 gözle bekliyorlar sivası eli boş göndermek için..sitelerine girin de sivasspor düşmalığını görün..
ikinci yarı iki tane maç alınca neler yazdılar bir görün..
boş yazılmış bir yorum değil merak etmeyin..
akifeker 01.04.2008, 12:25 bu kardeşliği kimse bozamaz kimsenin dolduruluşuna gelmeyelim.
-----------------------------------
sivaslı KÖPEKLER istanbulu destekler
akifeker 01.04.2008, 12:27 şimdi 3 buyuklere karşı birlık olma zamanı
artık 3 buyuk yok tek buyuk var sivasspor
---------------------------------------
bortecine 01.04.2008, 12:31 şimdi 3 buyuklere karşı birlık olma zamanı
artık 3 buyuk yok tek buyuk var sivasspor
---------------------------------------
imzan çok yakışıksız.:mad: :mad: :mad:
akifeker 01.04.2008, 12:34 imzan çok yakışıksız.:mad: :mad: :mad:
ama doğru sivaslıysan 3 buykler burya geldiği zaman misafir trübünde sivassaa ve sivasspora küfür edenlere ve yaşadığı yeri deilde başka takımları destekleyenlere ben böyle hitap ederim
--------------------------------
sivaslı KÖPEKLER istanblu destekler
--------------------------------
akifeker 01.04.2008, 12:34 yanlış bi şey yazdıysam belirtin..
Ağabeyciğim her kayserili senin gibi düşünsün canımızı yesin dün bir umut38 diye bir arkadaş vardı kayseri birden ezeli düşman gibi göründü sayesinde...
Seni bu doğru düşüncelerinden dolayı kutluyor ve AYNEN katılıyorum ilk başta maçın stresiyle birşeyler yazdık ama onunda özrünü senin gibi düşünen kayserili gardaşlardan diliyorum.
Hem SİVAS hem Kayseri sonuçta hem komşu hemde Anadolu takımı...
İNŞALLAH bu tür olayların tekrarı yaşanmaz.Bencede büyütmemek en doğrusu olur.
sözlerin gerçekten çok güzel gardaş.keşke tüm kayserililer senin gibi düşünse(örneğin başkanınız) böyle olaylar abartılmaz.
herkayserılı sıvas kayserı hakkında ıyı dıleklerde bulunmuştur 3.5 kendını bılmez harıcınde sıvas kayserı et ıle tırnaktır bende kayserılıyım ama topraklarımız dahı ıc ıcedır selamlar sıvaslı kardeşler
İŞYE BU YİĞİDOLARIN AYAK SESLERİ
EVET TARİHE DÖNÜP BAKINCA ÖZELLİKLE KAYSERİ MAÇLARI SİVASLILAR İÇİN ÇOK ÖNEMLİ NEDEN LERİNE GİRMEK İSTEMİYORUM
SİVAS SPOR İÇİN YAZDIĞIN DÜŞÜNCELERİN VE JESTİN İÇİN TEŞEKKÜRLER
MAÇ SONUCU 2-2 SÜPERLİG İÇİN MÜCADELE EDİLDİ BERABERE BİTEN MAÇTA HER İKİ TARAFTA İSTEDİĞİNİ ALDI
AYRICA SİVASLICA SİZİN GİBİ KOMŞUYA CAN KURBAN JESTİN İÇİN TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM
GURBET ELDEHASRETİNE YANARIM
TABİPLER DERDİMİDEŞMEDEN GEL GEL
GİZLİ DERTLERİME DERMAN ARARIM
YÜREĞİME ATEŞ DÜŞMEDEN GEL GEL
ÇİĞDEMLER AÇILDI DAĞLAR KOKUYOR
ZALİM GUTBET YÜREĞİMİ YAKIYOR
İKİ GÖZÜM PINAR OLDU AKIYOR
DELİ ÇAĞLAR GİBİ ÇOŞMADAN GEL GEL
SİVASIN ZARA AKÖREN KÖYÜNDE 1690 YILINDA DOĞAN
KARAOĞLANDAN BİR TARİHİ ŞİİRDİR
KRAL YİĞİDO 09.01.2009, 16:07 İNŞALLAH DEDİKLERİNİN HEPSİ OLUR ABİ KAYSERİ-SİVAS ELELE HEP BERABER ŞAMPİYONLAR LİGİNE:):)
sivaslıkamber 09.01.2009, 16:09 KAYSERİ SİVAS KARDES TAKIMDIR AYRIM YAPMAYALIM
YigidoGenclik38 09.01.2009, 16:16 SİVAS KAYSERİ KARDESTİR
ANADOLUNUN DEVLERİİ
GLoBe-Y-Gençlik 09.01.2009, 17:01 KayseriSivas Elele KayseriSivas Elele Hep Beraber Tribüne
38Cangele38 22.01.2009, 20:08 KAYSERİ SİVAS KARDES TAKIMDIR AYRIM YAPMAYALIM
Kayserispor lu olarak kimsenin ayrım yaptıgı yok ama ajansspor da bazı sivassporlu taraftarlar sataşıyor.Ayıp yani.Kardeş diyoruz ama sivassporlu kişiler garip davranıyor. Bizler burada dostluk kuruyoruz.
Besyo_cu 22.01.2009, 20:12 Kayserispor lu olarak kimsenin ayrım yaptıgı yok ama ajansspor da bazı sivassporlu taraftarlar sataşıyor.Ayıp yani.Kardeş diyoruz ama sivassporlu kişiler garip davranıyor. Bizler burada dostluk kuruyoruz.
Her insanın aynı düşünmesini beklemek yanlıştır bizede kayserispron forumlarında olmadık şeyler yazan bir cok kişi var önemli olan bu kişileri genelleme yapmamaktır...
Herne olursa olsun Sivas -Kayseri kardeştir...
Bunu kabul etmeyen Kayserisporlu ve Sivassporlu taraftarlar illaki vardır dediğim gibi önemli olan bunları genellemektir...
Yaşasın Sivas Kayseri kardeşliği....
esentepeli58 22.01.2009, 20:19 eyvallah gardas sagol sizede basaarılar:D
kayseriliyiz!!! 23.01.2009, 21:57 2yarı bi patlama yapsın ANADOLU YA UYUYAN DEV uyansın artık!!!!!!!!!
yigido_sampiyon 23.01.2009, 22:04 kayseri ve sivas her zaman kardeştir ve kardeş olarakta kalacaktır...
hepburdayız 24.01.2009, 09:40 sivas şampiyon olsa en çok kayserililer yarılır..benim kayserili ve trabzonlu arkadaşlarım inanın hiç çekemiyor,sinirlerinden kızarıyorlar..
olsun önemli değil biz kayseriyi,de trabzonuda severiz ama şampiyon sivasspor:)
kayseriliyiz!!! 24.01.2009, 11:20 ya niye çatlayalım ki bizim takımımızın kalitesi ortada.eger gecen sene gs,bjk ya da fb maçlarınızdan birini yensenız belkı de olcaktınız sampiyon ama olmadı işte bunu istemeyen bizler değiliz başka eller var ve bu elleri teker teker kıracagız. ANADOLUDAN ŞAMPİYON ÇIKACAKSA BU KESİNLİKLE KAYSERİSPORDUR!!!!!!!!!!!!!!!
hepburdayız 24.01.2009, 11:30 kardeşim ben gördüğümü söylüyorum,çok samimi arkadaşlarım var kayserli,trabzonlu,cidden böyle bi bakış açısı var.inanın ben kayseri türkiye kupasını alınca deli gibi sevindim,ama adamlar sivas şampiyon olcak diye ödleri patlıyor..hatta kayserili arkadaşımın biri hem gsli hem kayserili,geçen sene şampiyonluk maçında gyi tuttu,lafa gelince herkes anadoludan bi şampiyon çıksa diyor,ama unutmayınki bugün anadoludan bazı klupler şampiyonluk kelimesinin ş'sini cesaret edip ağızlarına alabiliyorlarsa bunun nedeni sivasspordur..bu cesareti tüm anadoluya yaydık çok şükür..gerisi izimizden gelsin yeter..bi olmasakta sorun değil ama yeter artık 3 şampiyonlu lig dönemi bıktık..
etzel1967 24.01.2009, 12:13 kardeşim ben gördüğümü söylüyorum,çok samimi arkadaşlarım var kayserli,trabzonlu,cidden böyle bi bakış açısı var.inanın ben kayseri türkiye kupasını alınca deli gibi sevindim,ama adamlar sivas şampiyon olcak diye ödleri patlıyor..hatta kayserili arkadaşımın biri hem gsli hem kayserili,geçen sene şampiyonluk maçında gyi tuttu,lafa gelince herkes anadoludan bi şampiyon çıksa diyor,ama unutmayınki bugün anadoludan bazı klupler şampiyonluk kelimesinin ş'sini cesaret edip ağızlarına alabiliyorlarsa bunun nedeni sivasspordur..bu cesareti tüm anadoluya yaydık çok şükür..gerisi izimizden gelsin yeter..bi olmasakta sorun değil ama yeter artık 3 şampiyonlu lig dönemi bıktık..
bu da madalyonun öbür yüzü tabi...teselilerin yüzde doksanbeşi sivas olacağına fener olsun diyor...bu da yıllardır "anadolu" diye tutturdukları yalanı suratlarına vuruyor...belki yüzde beşlik bir azınlık vardır biz olamazsak sivas olsun diyen...onları da canı gönülden selamlıyorum...kayseriye gelince, bunların yarısı gerçekten bizim şampiyonluğumuzu isterken, diğer yarısı da sivas olmasın ama kim olursa olsun diyen zihniyetten...belli ki bu kesimin ciddi anlamda sivastan bir kuyruk acısı var...fakat bizi destekleyen gurubu nazara alıp diğerleri yok saymak en doğrusu...ben trabzonsporun asla şampiyon olmasını istemiyorum en azından bize karşı mevcut yamuk bakışaçıları düzelene kadar...ancak kayserililerin içinde bulunan ve sayıca az olmayan aklı başında insanları düşünerek kayserinin şampiyon olmasını isterim, tabi biz olmazsak...bir de kayserispor taraftarı 1 milyona yakın şehir nüfusuna ve maddi gücüne rağmen o muhteşem stadı doldurabilecek mi çok merak ediyorum...umarım içlerindeki gese sevgisini bırakıp takımlarına sahip çıkarlar...tıpkı bizim içimizdeki istanbul sevdalıları gibi...bu arada kayserinin üçtebir nüfusuna sahip sivas şehri insanının her en kötü maçta bile stadın yarıdan fazlasını doldurduklarını dikkate alırsa kendini aşağılamayı marifet sayan arkadaşların da birazıcık dikkatini çekmiş olabiliriz...
58_babacan_58 24.01.2009, 12:34 FORZA ANADOLU
ANTİ İSTANBUL
ANTİ TRABZON
r0m4nt1c 01.02.2009, 13:28 Dun Adana macında kendını ııce kuculten kayserı taftarına tsk edıyoruz. Ads lere gıdıp yalvar yakar gelıp bısı destekleyın. Bu arada kayserıyı desteklemek ıcınde ads nın bu haftakı alanyaspor macına otobus kaldırcaklarını ogrendık ve sok olduk. Bole bı yalakalık ben hayatımda gormedım. Bzde macın 2 yarısından ıtıbaren destegımızı kesmek zorunda kaldık. Bız bu sene sampıyon anadoludan dıe bagırdıkca onlar cok buyuk bı terbıyesızlık yaptılar. Ben artık kayserıspor solucek laf bulamıyorum. Dun takımılarını desteklemekten cok kendilerini yerin dibine soktular haberi yok. Kayserısporu burdan kınıyorum..
kadir0911 01.02.2009, 14:16 Kayserispor Forumunuzda yorumlarinizi okudum ve siz kendinizi cok büyük görüyorsunuz.
Belki Sivas'dan daha büyük bir sehir ve daha büyük bir stadiniz var olabilir, ama Futbol Takiminiz bizimkinden daha üstün mü ?? Allah A$kina sacma sapan konusmayin kadronuzda Mehmet Topuz'dan haric daha büyük isim kim var ???
Bakiyorum yok! Süper'lig'e iki takim cikali her sene sampiyonluga oynamak istiyorsunuz ama bakiyorum ki 5-6 sende yapamadiginizi biz 1-2 sende basardik!
Veya Hangi büyük takim sizin oyunculari istiyor ?
Mehmet T. demeyin cünkü onuda artik kimse istemiyo, bizim kadroya bakalim herkez mehmet yildizi, abdurrahman'i, musayi, baliliyi bilicayi ve dahalarini konusuyo.
Biraz düsünün ondan sonra yorum yazIn!
kangal06 01.02.2009, 15:22 ya niye çatlayalım ki bizim takımımızın kalitesi ortada.eger gecen sene gs,bjk ya da fb maçlarınızdan birini yensenız belkı de olcaktınız sampiyon ama olmadı işte bunu istemeyen bizler değiliz başka eller var ve bu elleri teker teker kıracagız. ANADOLUDAN ŞAMPİYON ÇIKACAKSA BU KESİNLİKLE KAYSERİSPORDUR!!!!!!!!!!!!!!!
bu mantıkta olduğunuzu biliyoruz o yüzden bizim şampiyonluğumuzu istemiyorsunuz zaten.. anadolu nun kralı meselesi işte.. ama anadolu dan şampiyon çıkacak ve bu da biz olacağız:D size garezimden söylemiyorum ama şu an en iyi olan biziz, eskiden kayseri sivas el ele şampiyonluğa derdik ama siz lafınızın arkasında durmadınız biz yolumuza yalnız devam ederiz, hep de öyle oldu zaten.. ve kim ne derse desin anadolu nun da türkiye nin de şu anda kralı Sivasspor dur!!
slasher//z 06.02.2009, 22:32 kayserili arkadasların actıgı pankart
http://www.kasist.com/images/news/sivaspankarti.jpg
67nattramn58 06.02.2009, 23:03 Pankart için çok teşekkürler.
sizden de bu beklenirdi zaten . Teşekkürler...
Buda Benden Sivasspor & Kayserispor Adına Kendi Yaptığım Resim ...
http://resimzade.com/Show.html?i=1342
kımse burada polıtık yazmasın bır kayserılı olarak sızınle gurur duyuyorum. ınşallah şampıyon olursunuz en az sızın kadar sevınmezsem namerdım selamlar
noname87 08.02.2009, 12:38 geçen sene kupayı kayseri alınca baya sevinmiştim inşallah bu senede bize nasip olur
kangallı58 08.02.2009, 12:45 bu tür seyleri görmek gercekten cok gurur verici hepimiz kardesiz
geçen sene kupayı kayseri alınca baya sevinmiştim inşallah bu senede bize nasip olursadece kupa deıl yanında ınşallah şampıyonlukta gelır sızın kadar ısterız ı
yener_sahin 08.02.2009, 21:58 sadece kupa deıl yanında ınşallah şampıyonlukta gelır sızın kadar ısterız ı
adanadaki maçtada seviyordunuz demi??? KOMŞUUUUUUU
ayhan00380 09.02.2009, 02:30 .... FORZA ANADOLU .....!!!
YigidoGenclik38 09.02.2009, 03:21 her zmn bu kardesligin devamı ile
bizde kayserideyiz kayseri sivas kardestirr
|