Orijinalini görmek için tıklayınız : Cimbom Sivas'a bileniyor

EyüphanAydın
10.12.2007, 14:42
http://www.tumspor.com/photos/317969997.jpg

Süper Lig'in yeni lideri Sivasspor, hafta sonu oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarına başladı...

Sahasında Denizlispor'u 2-0 yenerek liderlik koltuğuna oturan Sivasspor, bu galibiyetin ardından ara vermeden hafta sonu deplasmanda oynayacağı zorlu Galatasaray maçının hazırlıklarına kulüp tesislerinde start verdi.

Günü tek idmanla geçiren lider Sivasspor, lig ikincisi Galatasaray ile oynayacağı bu maçın hazırlıklarını hafta içi yapacağı antrenmanlarla sürdürecek.

SivasSpor.Com
10.12.2007, 14:44
http://www107.mackolik.com/img/haberbuyuk/S/Sivas_Ant07_YB.jpg

Süper Lig'deki sürpriz atağıyla liderlik koltuğuna oturan Sivasspor, hafta sonu oynayacağı Galatasaray maçı için bileniyor...

Turkcell Süper Lig'in yeni lideri Sivasspor, hafta sonu oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarına başladı.

Sahasında Denizlispor'u 2-0 yenerek liderlik koltuğuna oturan Sivasspor, bu galibiyetin ardından ara vermeden hafta sonu deplasmanda oynayacağı zorlu Galatasaray maçının hazırlıklarına kulüp tesislerinde start verdi.

Günü tek idmanla geçiren lider Sivasspor, lig ikincisi Galatasaray ile oynayacağı bu maçın hazırlıklarını hafta içi yapacağı antrenmanlarla sürdürecek.

nedım123
10.12.2007, 14:51
ölümüne sivasspor
cimbomu sahaya gömcezz

semihkilic_58
10.12.2007, 14:53
belkı de bızım ıcın en zor mac olacak ama galatasaray ın hafta ıcı macı var sanırım yorgun olacaklar eger pres yaparak oynarsak galıp gelırızz

yigidomustafa58
10.12.2007, 14:56
bu hafta İstanbuldayız desteğimizi her zaman veririz...

EyüphanAydın
10.12.2007, 15:32
SAMET YILDIZIN DEDİĞİ GİBİ 34 PUANLAR GİDİP 37 PUANLAR DÖNMEK İSİTYORUZ HAYIRLISIN AMA LİDERLİKDE BİZE ÇOOOOOK YAKIŞIYOR İNŞ. KALKMAYIZ BURDAN

ibrahim58
10.12.2007, 15:55
SİVASSPORUMUZ GALATASARAYI YENECEK GÜÇTEDİR.İNŞALLAH GALATASARAYI SAHASINDA BEŞİKTAŞI YENDİĞİ GİBİ YENECEĞİZ.ŞU BİR GERÇEKKİ BİZ ONLARDA DAHA İYİYİZ.ÇÜNKÜ BİZİM FUTBOLCULARIMIZ VE HOCAMIZ SAHADA YÜREKLERİYLE ORDALAR VE ONUN MÜCADELESİNİ YAPIYORLAR.FUTBOL ALEMİNİN EFENDİSİ SİVASSPORUMUZA SONSUZ BAŞARILAR

wayBE58
10.12.2007, 18:31
Galatasary diyerek oynamazlarsa maçı alırız... Çünkü GS da futbol adına bişiy yok. Aldığı malubiyetler oynadıkları oyun ortada Biz GS yenilirsek eğer bu çok üzücü Çünkü Denizli GS güzel futbol oynayan bir takım. Ne diyelim başarılar diliyorum...

wayBE58
10.12.2007, 18:32
Galatasary diyerek oynamazlarsa maçı alırız... Çünkü GS da futbol adına bişiy yok. Aldığı malubiyetler oynadıkları oyun ortada Biz GS yenilirsek eğer bu çok üzücü Çünkü Denizli GS dan güzel futbol oynayan bir takım. Ne diyelim başarılar diliyorum...

altuntas58
10.12.2007, 20:01
haydi yiğidolar şu alisamiyeni galatasarayın başına gecir zirveden inmeyelim herkesi zirveye hasret bırakalım

omercoskun
10.12.2007, 20:06
samiyenden galibiyet le ayrılacağız inşallah

FurkaN
10.12.2007, 20:42
En az beraberlikle dönmemiz gerek... Belediye maçındaki gibi oynarsa Gs biz çok atarız...

cenk5821
10.12.2007, 20:57
HEYYYYYYYYY.........GALATASARA Y KARSİNDA LİDER VAR FELDKAMP BİZE HANGİ TAKTİKLE OYNUCAK MERAK EDİYORUM

masteraydin
11.12.2007, 07:59
GS HAFTA İÇİ MAÇI VAR VE BİZE YORGUN GELECEKLER SİVAS KENDİ OYNUNU OYNARSA YENERİZ BEN BURDAN İSTANBULDAKİ SİVASLILARA SESLENİYORUM BÜTÜN SİVASLILAR SAHADA TAKIMIMIZA DESTEK OLALIM VE SİVAS KİM OLDUGUNU GÖRSÜNLER

cihat14535858
11.12.2007, 08:25
SALATA SARAYIDA GECECEĞİZZZ
YİGİDOYU KIMSE DURDURAMAZZZZZ

cihat14535858
11.12.2007, 08:26
ALEMDE TEK TAKIMSINNN YIGIDOMMMMMM

cihat14535858
11.12.2007, 08:28
BİR NUMARAYIZZZ BIZI KIMSE TUTAMAZZZ

samet yıldız
11.12.2007, 15:55
2505

Cimbom Sivas'a bileniyor

Galatasaray, Sivasspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.
Galatasaray, Turkcell Süper Lig'de Sivasspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Karl Heinz Feldkamp yönetiminde yapılan sabah antrenmanı ısınma ve açma germe egzersizleriyle başlarken, idmanın ana bölümünde önce sahada çıkış ve sürat çalışmaları, ardından dar alanda iki takım halinde teknik çalışmalar yapıldı.

Hakan Şükür ve Barış Özbek'in bu antrenmanın tümüne takımla birlikte katıldıkları, Özgürcan'ın ise antrenör Burak Dilmen eşliğinde takımdan ayrı özel bir çalışma yaptığı bildirildi.

Basına ve taraftara kapalı yapılan antrenman soğuma ve açma germe çalışmalarıyla tamamlandı.

Öte yandan, sağlık ekibi tarafından Lincoln, Linderoth ve Carrusca'nın tedavilerine Metin Oktay Tesisleri Sağlık Merkezi'nde sabah ve akşam olmak üzere günde çift seansla devam edildiği açıklanırken, Carrusca tedavisinin ardından salon ve sahada fizyoterapistler eşliğinde takımdan ayrı özel bir çalışma yaptı. Lincoln ve Linderoth ise salondaki antrenmanlarını sağlık ekibi eşliğinde sürdürdü.

Galatasaray, Sivasspor maçı çalışmalarına bugün saat 17.00'de basına ve taraftara kapalı yapacağı ikinci antrenmanla devam edecek.

imeryüz58
11.12.2007, 16:04
ne kadar bilenirse bilensin fark etmez bu maç ya bizim ya da bizim

__McT__
11.12.2007, 16:16
en büyük sivas sampıyon sivas Haftayada GALATAYA BASACAZZ:D:D:D

cenk5821
11.12.2007, 16:23
galatasarayim istedigin kadar bilen cok keskin ol ama yinede bizzz sizi yenicez baska yolu yok kusra bakmayinn:D:D

Namuk58
11.12.2007, 16:29
insallah galatasaray dan maci aliriz veya en azindan berabere kaliriz

sivas_kangallı
11.12.2007, 16:41
bekle cimbom geliyoruz.bu maçı alıcaz...

altuntas58
11.12.2007, 16:47
Cincon kim oluyorda sivasspora bileniyor onları alisamiyenin cimlerini yoldurtacağız

holigan yiğido
11.12.2007, 16:49
yakarım o ALİ SAMİ YENİLİ ..............

özsivasli1903
11.12.2007, 17:11
bizi ilgilendirmez...
biz sahaya cikip fuutbolumuzu oynuyacagiz ve hedefimiz galibiyet... eger bi ückagitcilik yapmazlarsa...

Buraq58
11.12.2007, 17:56
BİLENİRSE BİLENSİN GS MAÇINI YENCEZ ONA BAKALIM

Buraq58
11.12.2007, 18:00
ne kadar bilenirse bilensin fark etmez bu maç ya bizim ya da bizim !!!!!!!!!!!!!'^^^^^^^+^'+'^+

aynen kardeşimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmm

Buraq58
11.12.2007, 18:01
ya bizim!ya onların ya gs ya svs sın günü olcek

sivas_kangallı
11.12.2007, 20:28
inş gs yide deviricez..........

izmirliyiğido35
11.12.2007, 21:44
2000 YILINA KADAR KADAR KOYU CİMBOMLUYDUM FAKAT
SİVASSPOR 3.LİGDEN BERİ TAKİP EDİYORUM CİMBOM ARTIK İKİNCİ PLANDA BENİM İÇİN ARTIK SİVASSPOR VAR
BU HAFTA İNŞALLAH MAÇI ALACAĞIZ GÖRECEK TÜM TÜRKİYE DEĞİL TÜM DÜNYA
SİVASSPORUMUZU

Abdullah DuMaN
12.12.2007, 07:47
İSTEDİĞİ KADAR BİLENSİN BİZ ONLARI KÖRELTİRİZ

Abdullah DuMaN
12.12.2007, 07:48
!!!!!!!!!!!!!'^^^^^^^+^'+'^+

+++++++++++ İMZANIDA HİÇ UYGUN BULMADIM ŞAHSEN

Abdullah DuMaN
12.12.2007, 07:49
!!!!!!!!!!!!!'^^^^^^^+^'+'^+

Bİ DEĞİŞTİR İSTERSEN

KIRMIZI BEYAZ EN BÜYÜK SİVAS

tunga
12.12.2007, 08:09
sonu 1903 le biten ve gfb yazan kişiler ,sakın ola sivassporumu ağzınıza almayın ,ne zamanki o ekleri silersniz işte o zaman başımın üzerinizde yeriniz var sadece sizler değil aynen o ekleri taşıyanlara sesleniyorum .SİVAS tan BAŞKA SİVAS yok BUNU UNUTMAYIN başka takımların yandaşlığını bırakın artık lütfennn

GLoBe-Y-Gençlik
13.12.2007, 09:22
Bizi kimse idriremez Liderlikten İnsekte çıkmasını bılırız

"Görevimiz Sivasspor'u liderlikten indirmek"

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, 14 Aralık Cuma günü Sivasspor ile yapacakları karşılaşmada, görevlerinin rakiplerini liderlikten indirmek olduğunu söyledi. Feldkamp, Galatasaray'ın bu sabah yaptığı antrenmandan sonra basın mensuplarına yaptığı açıklamada, kadrolarında futbolcu sıkıntısının devam ettiğini belirterek, şunları kaydetti:

''Sakatlarımıza bir de cezalı duruma düşen Hasan ve Song eklendi. Bu iki futbolcunun da oynamayacak olması sıkıntımızı daha da artırdı. Sivasspor ile yapacağımız maça belki PAF takımından 2 oyuncu daha çağırabilirim. Cuma günü biz lig lideri ile karşılaşacağız. Sezon başında Sivasspor'un bu kadar üstte olabileceği düşüncesi basında pek yoktu, ama onların buralarda olabileceğini ben hep düşünüyordum ve bunu da söyledim. Fakat kadromuzdaki sıkıntı ne olursa olsun, hangi takımla oynarsak oynayalım cuma günü bir tek görevimiz var o da Sivasspor'u liderlikten indirmek.''

-LINCOLN VE LINDEROTH YOK-

Karl Heinz Feldkamp, sakatlıkları bulunan futbolcuları Lincoln ve Linderoth'un Sivasspor maçında oynayamayacaklarını bildirdi.

Alman çalıştırıcı, Lincoln ve Linderoth'un Sivasspor'a karşı oynayıp oynamayacağına dair bir soru üzerine, ''Sakatlarla ilgili son kararı sağlık ekibimiz karar verecek. Ayhan ve Okan yurt dışında zaten. Lincoln'un son ligin ilk yarısındaki maça yetişme ihtimali belki olabilir, ama ben bu konuda hiçbir açıklama yapmak istemiyorum. Bu hafta o arkadaşların hiçbiri Sivasspor maçında aramızda olmayacak'' diye konuştu.

Tecrübeli çalıştırıcı, sakatlığı düzelen ve takımla çalışmalara devam eden Barış'ın oynayabilecek durumda olduğunu da ifade etti.

-''FENERBAHÇE MAĞLUBİYETİNİ HAK ETTİK''-

Feldkamp, Fenerbahçe ile yaptıkları derbi karşılaşmasında aldıkları mağlubiyeti hak ettiklerini söyledi.

Fenerbahçe maçından sonra bugüne kadar alıştıkları ritmi bulmalarının kolay olmayacağını dile getiren Alman teknik adam, ''Fenerbahçe maçında mağlubiyeti hak eden bir oyun ortaya koyduk. O maçta şu oynasaydı ya da bu oynasaydı şeklindeki konuşmaların bize hiçbir fayda getirmeyeceği kesin. Kadrodaki futbolcuların hepsi oynamak istiyordu. Gerçek olan şu ki, o maçta oynayan futbolcuların ortaya koydukları oyunun mağlubiyetten fazlasını hakketmediğidir'' diye konuştu.

Fenerbahçe maçından sonra kendisi hakkında yapılan eleştirileri okumadığını ifade eden Feldkamp, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Son aylarda hakkımda yapılan olumlu eleştirileri de okumadım. O nedenle Fenerbahçe maçından sonra yapılan olumsuz eleştirileri de okumadım. Ümit ve Hakan Şükür ile maça başlamam gerektiği şeklinde bir eleştiri vardı. Ama onların daha önce oynadığı maçta da takımın mağlup olduğunu biliyorum. Fenerbahçe'ye karşı en iyi olduğunu düşündüğüm kadroyu çıkardım.''

Trabzonspor61
13.12.2007, 12:38
Bir Trabzonsporlu olarak Galatasarayi dagitmanizi umuyorum. Trabzonspor olmayacaksa (ki bu seneden gecti) Sivasspor sampiyon olsun. Anadolunun gücünü gösterin. Basarilar Sivasspor.

EyüphanAydın
13.12.2007, 12:44
Bir Trabzonsporlu olarak Galatasarayi dagitmanizi umuyorum. Trabzonspor olmayacaksa (ki bu seneden gecti) Sivasspor sampiyon olsun. Anadolunun gücünü gösterin. Basarilar Sivasspor.

SAOL TRABZONLU GARDAŞİM BİZE DESTEK VERDİĞİNİZ İÇİN SAOLUN..

Abdullah DuMaN
16.12.2007, 11:41
EWET GÖRDÜK KASAP GİBİYDİLER..................