Orijinalini görmek için tıklayınız : Raymon Kalla

tanju_58
08.08.2005, 16:58
SİVASSPOR TRANSFERDE KAMERUNLU STOPER RAYMON KALLAYI İSTANBULA GETİRDİ SALI GÜNÜDE SİVAS'DA SÖZLEŞME İMZALİCANI AÇIKLANDI.AYRICA 2002 YILINDA FENERBAHÇE VE BİR ÇOK İNGİLİZ KULÜBÜDE KALLAYI İSTEMİŞTİ.

Kamerunlu Raymon Kalla mesaj yolladı

Kamerun Milli Takımı'nın liberosu Raymon Kalla Nkongo, F.Bahçe'nin kendisini istediğini doğruladı. Dünya Kupası öncesi Danimarka ile hazırlık maçı yapmak için Kamerun Milli Takımı’yla Kopenhag’a gelen Kalla, burada ZAMAN’a yaptığı açıklamada, “Fenerbahçe’nin benimle ilgilendiği doğru. Fakat şu ana kadar benimle direkt temasa geçen birileri olmadı.” diye konuştu.

Bonservisi elinde

İspanya’nın Extramadura kulübüyle sözleşmesinin sona erdiğini belirten Kalla, F.Bahçe’nin yanısıra İngiliz kulüplerinden de birçok teklif aldığını, ancak gönlünün Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak büyük kulübe gitmek olduğunu söyledi. Kalla, bonservisinin elinde olduğuna değinerek, “F.Bahçe gerçekten beni istiyorsa Dünya Kupası öncesi işi bitirmeli." dedi.

18.05.2002

kangalli58yasin
08.08.2005, 20:29
Hayirli Ugurlu Olsun

1967_DERNEK_10UR
08.08.2005, 20:37
MAŞALLAH 1.90 LIK ADAM..İNŞALLAH İŞ YAPAR.

tolgab
10.08.2005, 19:36
RAYMOND KALLA

http://www.camfoot.com/IMG/jpg/kalla-210205a.jpg

lezgi
10.08.2005, 20:00
başarılarını bekliyoruz hayırlı olsun

KEREM_58_34
10.08.2005, 21:45
iyi işler başarır inşallah......

serhankaburcuk
10.08.2005, 23:14
Fenerbahçe Raymond KALLA'yı almadığına pişman olacak inşallah...Seneye bizden isterler belki..

BROTHERS58
11.08.2005, 00:52
Golcüyü Tanimiyorum Ama Kalla Bence Bizim Ihtiyacimiz Olan Birisi.boyu Ve Fizigi Ile Yan Toplardaki Tehlike Azalacaktir.nitekim Malatya Macinda En Zorlandiğimiz Anlar Kornerlerdi.dileriz Sivasimiz Için Hayirli Olur.hos Geldin.kalla

Kalla Kalla
Yer Yerinden Oynasin
Kalla Kalla
Trübünler Sallansin:)

serhankaburcuk
11.08.2005, 01:04
Kalla Kalla
Yer Yerinden Oynasin
Kalla Kalla
Trübünler Sallansin:)

Güzel Tezahürat bunu deneyebiliriz...Kallayı bu şekilde tribünlere çağırabiliriz...

drummer
11.08.2005, 01:37
Tarnsferlerimiz Tam Bir Bilmece çocuklar Bir Oynasada Kendilerini Bir Gösterseler.
Işallah Paralar Boşa Gitmez.

serhankaburcuk
11.08.2005, 01:50
Transferlerimiz Tam Bir Bilmece çocuklar Bir Oynasada Kendilerini Bir Gösterseler.
Inşallah Paralar Boşa Gitmez.

İnşallah başarılı olacaklar...

tolgab
11.08.2005, 02:18
Kalla'nin kafa vuruslari gercekten cok sert korner ve serbest vuruslarda iyi orta gerek bochumdan biliyorum..

serhankaburcuk
11.08.2005, 03:18
Kalla'nin kafa vuruslari gercekten cok sert korner ve serbest vuruslarda iyi orta gerek bochumdan biliyorum..

İnşallah bizdede böyle kafayla güzel goller atar...

cavres__ss
11.08.2005, 03:27
Hayırlı Uğurlu Olsun...

serhankaburcuk
14.08.2005, 15:21
Sivassporumuza hayırlı olsun inşallah çok işler yapacak...Dün Adanada oynanan maça yeni transferimiz getirildi..Ama hocamız dün oynatmadı onu ama Samsunda sahada olacak...

cyberfanatik58
14.08.2005, 15:42
Hem İspanya(extramadura) hem ALMANYADA(BOCHUM) BAŞARILI İDİ. hAVA TOPLARINDA ÇOK İYİ

GeCeVeMaVi58pRf
14.08.2005, 15:52
kalla sivaspora hayırlı ugurlu olsun inşallah bu sene kalla ve sivassporun senesi olur takıma çok sey kazandıracak yetenekli tecrübeli bir oyuncu 69 kez milli olamsıda bunu göstermiyormu artık sivasspor bir avrupa takımı olma yolunda hızla ilerliyor inşallah önümüzdeki seneler avrunın çogu takımını sivasta görürüz...

CAGLAYAN
15.08.2005, 11:19
http://www.yeniulke.net/spaw/images/lib1/kalla1.gif
Sivasspor da bir imza daha.
Sivasspor, Kamerunlu savunma oyuncusu Raymond Kalla ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Geçen sezon Almanya'nın VFL Bochum takımında forma giyen Kamerun Milli Takımı'nın 30 yaşındaki savunma oyuncusu Raymond Kalla, kulübün sosyal tesislerinde Gaziantepspor maçına hazırlanan takımla birlikte sabah antrenmanına çıktı.
Tecrübeli futbolcu Kalla, daha sonra basın sözcüsü Fikret Ünsal, genel menajer Bülent Uygun ve yöneticilerden Ekrem Munar ile menajerinin katıldığı imza töreninde kendisini 2 yıllığına kırmızı- beyazlı takıma bağlayan sözleşmeye imza attı.

İmza töreninde kırmızı-beyazlı formayı giyen Kalla, transferinde teknik direktör Werner Lorant'ın etkili olduğunu belirterek, ''Türkiye'de oynayan Kamerunlu futbolculardan bilgi aldım. Daha önceden duyduklarım bana güven verdiği için bu transfer çabuk gelişti. Kaleci Petkoviç'i tanıyordum. Werner Lorant'ı 1860 Münih'ten tanıyorum. Disipliniyle tanıyorum. Bana ve takıma iyi şeyler katacağına inanıyorum. Benim buraya gelmemde Lorant etkili oldu'' diye konuştu.
http://www.yeniulke.net/spaw/images/lib1/kalla2.gif
Sivasspor'un teklifini kabul etmeden önce Marsilya'da transfer görüşmeleri yaptığını, ancak gerekli güveni alamadığını kaydeden Kalla, ''Buradaki yöneticilerin yaklaşımı bana güven verdi. Bu nedenle Sivasspor'u tercih ettim'' dedi.
82 kez Kamerun Milli Takımı'nın formasını giydiğini anlatan Kalla, 1994 ve 1998 Dünya Kupası'nda mücadele ettiğini, 2 kez Afrika Kupası kazandıklarını hatırlatarak, ''Milli takımda çok başarılar yaşadım. Takımın genelinde değişiklik istedik. Gençlerin önünü açmak için milli takımı bıraktık'' dedi.
Bir basın mensubunun Türk futbolu hakkındaki sorusunu da yanıtlayan Kalla, ''Allum Buker'in forma giydiği Samsunspor'u tanıyorum. Fenerbahçe ve Galatasaray benim için popüler kulüpler.
Bochum'da özel bir maçta Fenerbahçe'ye karşı forma giydim'' diye konuştu.
Kamerun'da Baressi lakabı ile tanındığını kaydeden Kalla, Sivasspor'da ''Kalla'' olarak anılmak istediğini sözlerine ekledi.
Ülkesinde 6 numaralı formayı giydiği öğrenilen Kalla'nın Sivasspor'da 5 numaralı formayı giyeceği bildirildi.

HakkıTİMUÇİN
15.08.2005, 12:22
Kalla Avrupada Kendini Kanitlamiş Iyi Bir Oyuncu...sivasta Cok Iyi Işler Yapacağindan Eminim...bu Transferde Emeği Gecenlere Teşekkürler.....

serrkann58
15.08.2005, 12:29
İnşallah başarılı olacak herkes yeni transferlerimizi izleyecek

GeCeVeMaVi58pRf
15.08.2005, 18:57
Inşallah Kamerun Milli Takimindaki Gibi Oynar Songla Olan Uyumunu Sergioyla Birlikte Yakalar...

serhankaburcuk
15.08.2005, 19:54
Kamerun milli takımının değişmez elemanlarından birisi idi..Song ile çok başarılı maçlar çıkardı...İnşallah Sivasta daha iyi olacak..