Orijinalini görmek için tıklayınız : stadyuma mail atalım
Abdullah DuMaN 15.12.2007, 13:54 ÖNCELİKLE SLM SAYIN ARKADAŞLAR DÜN GS MAÇINI İZLEDİM VE SİNİR OLDUM HAKEM MAÇI RESMEN KATLETTİ ARDANIN YAPTIKLARI AKINA YAPILAN SERT MÜDAHELE Y.HAKEMİN TACA ÇIKAN TOPA ÖNCE BAYRAK KALDIRIP SONRA DEVAM ET DEMESİ BİZİM YAPTIĞIMIZ HER FOULDE FUTBOLCULAR UYARILDI VE KART GÖRDÜ SİZLERDEN İSTEDİĞİM LÜTFEN HERHANGİ BİR FUTBOL YORUMCULARINA MSJ ATMANIZ
TELELİG STADYUM MARATON VS... Bİ ŞEKİLDE TEPKİ GÖSTERELİM FEDERASYON ARTIK YAKAMIZI BIRAKSIN BU ŞEKİL MAÇLARDA 4 BÜYÜKLER KAYIRILMASIN
sinan-58 15.12.2007, 13:58 pazar gunu stadyum programını mail yağdıralım lutfen ama onu yapacak taraftar yok bizde anca 10-15 kişi yapar
Abdullah DuMaN 15.12.2007, 14:10 TAMAM STADYUMA ATALIM SES GETİRSİN
yigidomustafa58 15.12.2007, 14:21 tamam bende atarım stadyuma mesaj
stadyum@trt.net.tr
GLoBe-Y-Gençlik 15.12.2007, 14:46 evet aynen katılıyorumm ne ya ben sogukta ızledımm yıgıdomun hakkı ıcın hakemı satın almıslar bıze dogru duzgun ne foul nede baska bırsey aleyhımıze olmadı
ne yağdırırsanız yağdırın bu işler böyle yürüyor...
Abdullah DuMaN 15.12.2007, 15:21 ne yağdırırsanız yağdırın bu işler böyle yürüyor...
SES GETİRSİN YETER AKŞAMA KADAR BOŞ ŞEYLERE MSJ ATMIYOZMU SANKİ BU EN AZINDAN TAKIMIMIZA OLUR
sinan-58 15.12.2007, 15:31 ne yağdırırsanız yağdırın bu işler böyle yürüyor...
işte böyle düşünenler olduğu sürece bu durum boyle devam eder sen tepki göstermessen onlarda sana haksızlık yaparlar lutfen artık bir şeyler yapalım vede bunu stadyuma mail atarak başlatalım
sinan-58 15.12.2007, 15:46 turkiye de bildiğiniz gibi takımlar ikiye ayrılıyor bir taraf 4 buyukler diğer taraf anadolu takımları ve 4 buyuklere ayrıcalıklı davranılıyor bunun en son örneğini dün akşam gördük hakem maçı adeta kendi eliyle gs ye verdi ama artık buna dur deme zamanı eğer dur demessek bizi devamlı ezecekler ilk olarak yarın akşam yayınlanan stadyum programına hakkımızı aramak için lutfen mail atalım sivaslıyım diyen herkes lutfen aşağıdaki gibi mail i yarın akşam stadyum@trt.net.tr adresine göndersin
YETERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
ARTIK 4 EZİKLERİ DESTEKLEYEN HAKEMLERİ GÖRMEKTEN BİZİM FUTBOLCULARIMIZI DÖVDÜRE DÖVDÜRE RAKIP TAKIMA MAÇI VEREN HAKEMLERİ İSTEMİYORUZ BU İŞE BİR SON VERİLSİN ANADOLUDAN ŞAMPİYON ÇIKMAMASININ TEK SEBEBİ HAKEMLERDİR YAPAMIYORLARSA TARAFSIZ ŞEKİLDE MAÇ YÖNETEMİYORLARSA ARTIK BIRAKSINLAR YABANCI HAKEMLER GELSİN YÖNETSİN MAÇLARI YOK BU İŞ BÖYLE DEVAM EDECEKSE ANADOLU TAKIMLARI LİGDEN ÇEKİLSİN KENDİ BAŞLARINA 4 EZİKLER OYNASINLAR BİZ DAHA DAYANAMIYORUZ ŞAMPİYONLUĞA GİDEN HER ANADOLU TAKIMININ SONU BELLİ BİZ BUNUN BÖYLE GİTMESİNİ İSTEMİYORUZ BİZ KENDİ TAKIMIMIZI KAYIRAN HAKEMDE İSTEMİYORUZ BİZ SADECE TARAFSIZ MAÇ YÖNETECEK HAKEMLER İSTİYORUZ EĞER SİZDE BİRAZCIK ŞEREF VARSA BU MESAJI YAYINLARSINIZ
EyüphanAydın 15.12.2007, 16:02 BENCEDE MAİL ATALIM TEPKİMİZİ koyalım belki bi faydası olur
EyüphanAydın 15.12.2007, 16:23 bizde biliyoruz gs hakemi satın aldı ama elden ne gelir işte boş boş oturuyoruz
Deliilyasliyiz 15.12.2007, 16:51 sanki biz oynayabildikte.beyler bence ole cok yanlıs bi karar yoqtu.zaten macında balili sakatlandı.bizimde dayanacagımız 80 dakkaydı onu yaptık.ama yine de futbolcuları kutlarım ii mucadele ettiler.kısıtlı kadroyla bu kadar hayallerimizi 2. yarıya saklayalım.
sinan-58 15.12.2007, 17:11 beyler lutfen konuya önem verelim siz önem vermezseniz sonra takım niye şampiyon olamadı dersiniz biz elimizden geleni yapalım hadi lutfen destek olun pazar günü sesimizi duyuralım
Ne zamanki bu satılık hakemlerden birisini düzerler, ondan sonra biraz sıkar işte...
Abdullah DuMaN 16.12.2007, 12:37 HAYDİ YİĞİDOLAR TAKIMINIZ İÇİN BİRAZ KONTÖR GİTMİŞ ÇOK MU HADİ HERKES
sinan-58 16.12.2007, 12:44 HAYDİ YİĞİDOLAR TAKIMINIZ İÇİN BİRAZ KONTÖR GİTMİŞ ÇOK MU HADİ HERKES
ne kontorü interner üzerinden atılıyor
sinan-58 16.12.2007, 15:12 haydi yiğidolar biraz önem verelim
ali_zara 16.12.2007, 15:39 evet stadyumu mail yagmuruna tutalım arkadaslar
oyle atalım yapalımla olmuo arkdaşlar.. site yoneticlrmze de duyuralım ortak bi mail yazılsın herkesr gonderilsin ve o mailn stdym prgmına gonderilmesi istensn.. herkes aynı maili atsın..
AyhanBayrak 16.12.2007, 16:08 BU TEPKIYE KIMSE KARSILIKSIZ KALMASIN DIYORUM BEN GÖREVIMI YAPTIM VE GÖNDERDIM GÖNDEREBILDIGIM KADAR HERKES BIRLIKTE OLARAK MAIL YAGMURUNA TUTALIM
Abdullah DuMaN 16.12.2007, 16:50 inşallah bayağı atarız..................
velibircan 16.12.2007, 16:53 beyler boş boş mesajlar yazıcağımıza mail atalım tepkimizi gösterelim haydi yiğidolar uyumayın
Abdullah DuMaN 16.12.2007, 17:14 stadyum@trt.net.tr............ .................
EVET ARKADAŞLAR BİZ TEPKİ GÖSTERMESSEK ÇIĞ GİBİ BÜYÜR HATALAR BENDE KATILIYORUM VE MAİLİMİ ATTIM
FatihCan 16.12.2007, 19:00 evet bende mailimi atttım+++++++++++++
GokhanTurna 16.12.2007, 20:16 attık bi msj inş yayınlarlar...lütfen herkes yazsın 3 eziklerin gölgesınde kalmayalım
Abdullah DuMaN 17.12.2007, 08:18 niye OKUNMADI YAW ALLAH ALLAH GÖREN VARMI BEN GÖREMEDİMDE
sivasli215 17.12.2007, 21:37 bi faydası olur mu bilmem ama önce takımımıza hem içerde hem dışarda adam gibi sahip çıkalım....
beyler elde çekirdek çitlemekle sahip çıkılmaz takıma...
Abdullah DuMaN 18.12.2007, 08:51 bi faydası olur mu bilmem ama önce takımımıza hem içerde hem dışarda adam gibi sahip çıkalım....
beyler elde çekirdek çitlemekle sahip çıkılmaz takıma...
GELDE BİZİM MİLLETE ANLAT İŞTE.............
ibrahim64 20.01.2008, 20:50 Slm iyi yayınlar ben uşak banaz dan ibrahim öncelikle sivasspora şampiyonluk yarışında başarılar diliyorum.fakat kendim fenerbahçeliyim.ama sivassporun şampiyon olmasını istiyorum .fenerbahçenin bu seneki amacı şampiyonlar ligi olmalı.fenerbahçeye acilen taraftarı ateşleyecek bir forvet lazım örneğin carew,tekrardan iyi yayınlar programınız mükemmel
DENİZEVİ 20.01.2008, 23:40 Bence görüşlerinize son derece saygı duyuyorum.Çok haklısınız !..
Bende sizinle bu mail konusunda aynı fikirde olup,sizi desteklemek adına mailimi hemen şimdi gönderiyorum.
DENİZEVİ 21.01.2008, 00:05 Arkadaşlar az önce göndermiş olduğum mailin örneğini burada izin verirseniz sunmakta fayda görerek, mail çekecek olan dostlarıma fikir-ışık olabileceğini düşündüm.
>>>----- Özgün İleti -----
Kimden : "denizevi61"
Kime : stadyum@trt.net.tr
Gönderme tarihi : 20/01/2008 23:56
Konu : Tarafsız ve Adil Olmak Adına
Öncelikle sevgi-saygı ve selamlarımı sunar,yayın akışınızda başarılar dilerim.Koyu bir Fenerbahçeli olarak Sivasspor camiasına hakem ve basın-medya-tv. yayınlarında haksızlık yapıldığını düşünüyorum...Güzide-fairplay-centilmen syircisi ile bütünleşmiş misafirperver bir Sivasspor sanki 2 evlat muamelesi gibi işlem görmesini anlamakta zorluk çekiyorum.Kısıtlı imkanları ile başarı grafiğini istikrarlı bir şekilde sürdüren takımın ,basında - medyada - tv.spor proğram ve haberlerinde niçin az yer verilmektedir.Lütfen bu takım tesaadüflerle o çizgiye gelmiş bir takım görüntüsü ile duyarsız kalınmamasını ; özellikle sizlerin spor proğramı akışınızda daha geniş yer almasını ümit eder,bu duyarlılığı ve hassasiyeti göstereceğinize inanarak,saygılarımı sunuyorum...
DENİZEVİ
FatihCan 23.01.2008, 18:45 Arkadaşlar az önce göndermiş olduğum mailin örneğini burada izin verirseniz sunmakta fayda görerek, mail çekecek olan dostlarıma fikir-ışık olabileceğini düşündüm.
>>>----- Özgün İleti -----
Kimden : "denizevi61"
Kime : stadyum@trt.net.tr
Gönderme tarihi : 20/01/2008 23:56
Konu : Tarafsız ve Adil Olmak Adına
Öncelikle sevgi-saygı ve selamlarımı sunar,yayın akışınızda başarılar dilerim.Koyu bir Fenerbahçeli olarak Sivasspor camiasına hakem ve basın-medya-tv. yayınlarında haksızlık yapıldığını düşünüyorum...Güzide-fairplay-centilmen syircisi ile bütünleşmiş misafirperver bir Sivasspor sanki 2 evlat muamelesi gibi işlem görmesini anlamakta zorluk çekiyorum.Kısıtlı imkanları ile başarı grafiğini istikrarlı bir şekilde sürdüren takımın ,basında - medyada - tv.spor proğram ve haberlerinde niçin az yer verilmektedir.Lütfen bu takım tesaadüflerle o çizgiye gelmiş bir takım görüntüsü ile duyarsız kalınmamasını ; özellikle sizlerin spor proğramı akışınızda daha geniş yer almasını ümit eder,bu duyarlılığı ve hassasiyeti göstereceğinize inanarak,saygılarımı sunuyorum...
DENİZEVİ
Çok güzel bir posta olmuş elinize sağlık keşke bütün yiğidolar sizin kadar duyarlı olabilseler...
avsarli58 23.01.2008, 22:19 YAyında okunması ıcın pazar gunu beklıorum guzel bısı yazcm ınsallah okunur
umit baŞar Fln duyarsanız o benım :)
sivasın1uşağıbg 23.01.2008, 22:21 kendimizi bırakmayalım arkadaslar sonuna kadar savasalım
sivas_kangallı 23.01.2008, 22:23 abime katılıyorum sonuna kadar savaşalım kendimizi ezdirmeyelim.
sinanmetehan 25.01.2008, 23:25 selamınaleyküm.yigitler.maça2. günkaldı.allahtanferei yenmek.istiyoruninşallah yener yolumuza devam ederiz ve şampiyonlugu göyüslemek gerçekten istiyoruz sivasımızı yüceltmek istiyoruzve sivasımızı herkez duysun tabiki buda sivasın ekonomisinede yarıyacaktır.nasılmı pazargünü.seyirciler dolacak.ve bakkal.manav alış.veriş.felan.gibi peki sivaslı zenginler olarak neden yardım etmiyoruz sölermisiniz dostlarım lütfen yardım edelim ve topragımız deger kazansın bence hepinizi çok seviyorum inşallah bütün sivaslılar zengin olurrr çok isterim bunuuuuu saygılar ve hürmetler
biyolog4 25.01.2008, 23:32 galatasaray-sivasspor maçındada benzer görüntüler vardı ilk 15 dakika sivassporlu oyuncuları sert bir futbol oynayarak yıldırdılar.hakemde sağolsun bu sert hareketlere prim verdi.sonuç ortada.aynı oyunu bursa maçındada izledik sonuç yine galatasarayın lehine..Sivasspor sezon sonunda ilk 3'e girebilir mi? http://www.tumspor.com/poll.php?poll=3 ankete katılarak sivasporun oyunu yükseltelim.
slm iyi aksamlar erdogan arikan abi sizin programinizi cok seviyorum sizi ve ordaki arkadaslariniza burdan slmlarimi iletiyorum sizce bu yil kim sampiyon olur?
Abdullah DuMaN 10.11.2008, 14:31 slm iyi aksamlar erdogan arikan abi sizin programinizi cok seviyorum sizi ve ordaki arkadaslariniza burdan slmlarimi iletiyorum sizce bu yil kim sampiyon olur?
NE ALAKA KARDEŞİM ADAMLAR BURADAN OKUMUYO :D
EyüphanAydın 10.11.2008, 15:47 Sende bir oy atsan...! Çok görme bunu Sivasspor'a,Sivas'ın Sivasspor'un daima destekliyicisi ol...! Memleketi olduğun takım'ın arkasında durmasını bil...!
Birlikten her zaman kuvvet doğacaktır,Sadece desteğinizi esirgemeyelim.
OY ATMAK İÇİN TIKLAYINIZ...! (stadyum@trt.net.tr)
Abdullah DuMaN 10.11.2008, 15:52 sayfa görüntülenmiyor şu anda.........................
slm ii akşamlar ben hakan şükür abinin saygılı dürs vede efendi kişiliğini cok ama cok seviyorum.türkiyeye böle yıldız böle kral bidaha gelmez allah yolunu acık etsin hakan abi saygılarımla ve programınızı cok ama cok beğeniyorum saygılarımla
|