Orijinalini görmek için tıklayınız : hıgh schools jaNıssarıes

deli_yigido
02.01.2005, 11:55
bılıyoruz turkıyenın har yerınde sivasli var antalyadakı yıgıdolar sivas askı ıcın
:twisted: turkey ın the everywhere sivas sivas for LOVE ın anlalya!! :twisted:

serhankaburcuk
03.01.2005, 09:29
bılıyoruz turkıyenın har yerınde sivasli var antalyadakı yıgıdolar sivas askı ıcın
:twisted: turkey ın the everywhere sivas sivas for LOVE ın anlalya!! :twisted:

Ne demek gardaş bu ingilizcem biraz yavanda...hahahahahahahahaha

abcde
08.01.2005, 14:44
yav serhan sende amma cahilsin ben sana üstün ingilizcemle hemen tercüme arkadaş diyorki (sivaslının sivaslıdan başka dostu yoktur) :D
anladınmı serhan reis..

CAGLAYAN
08.01.2005, 15:41
Bir sey anladiysam Arap oluyum :( 8O

türkçerap_yakup
08.01.2005, 17:48
sallama anarşist....ne alakası var......bak asıl açıklaması bu....türkiyenin heryerinde sivaslı var,sivas için aşk antalyada....
---------------------------
kartal,boğa,aslan,horoz hepsi traş...
aman dikkat!karşınızda kangal var...yavaş!!!

ergin
08.01.2005, 20:08
sallama anarşist....ne alakası var......bak asıl açıklaması bu....türkiyenin heryerinde sivaslı var,sivas için aşk antalyada....
---------------------------
kartal,boğa,aslan,horoz hepsi traş...
aman dikkat!karşınızda kangal var...yavaş!!!

' SİVAS aşkı için antalya'dan' olabilirmi?KANGAL kardeşim. :? :wink: :D

...ARSLANLARI GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK,
AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR...

CAGLAYAN
08.01.2005, 20:18
bu ne bicim topic .....
bu ne bicim Muhabbet !!!

ahmetdmr
08.01.2005, 21:28
Benim anladığım kadarıyla arkadaş;
"Turkiye'de heryer Sivas, aşk için Antalya'da Sivas"demek istemiş.. Tabii kendisi açıklarsa ne demek istediğini daha iyi anlarız...

abcde
09.01.2005, 10:43
ULEN SANA BOŞUNA KANGAL DEMEMİŞLER HERYERE KANGALLIK YAPIROSUN.. :)

CAGLAYAN
09.01.2005, 10:48
abcde yazilarina biraz dikkat et burasi mahalle sitesi degil !!!

deli_yigido
09.01.2005, 11:14
gardas ben salladım tutmadımı
we dıe for your Yıgıdo's

abcde
10.01.2005, 16:25
kardeşim güzel diyosun iyi diyosunda bi yazılanları oku ondan sonra yaz,elin oğlu her yazımıza bi sataşmayla,hakaretle cevap veriyo,bilmiyorum bi derdimi var anlayamadım....eğer derdi olan varsa özele lütfen.EĞER KÜFÜR İÇERİKLİ Bİ YAZIM VARSA TÜM FORUMDAN ÖZÜR DİLERİM...

---------------------------------------------
AÇIN GÖZLERİNİZİ BAKMAYIN ŞAŞI;ALAYINIZ GELSE YIKAMAZ SİVASI..

www.forzabesiktas.com

Anonymous
12.01.2005, 14:43
abcde
SivasSpor-1

Nereden: ÇARŞI/merkez/KARARGAH
Tarih: Pts Oca 10, 2005 4:25 pm Mesaj konusu:

--------------------------------------------------------------------------------

CAGLAYAN demiş ki:

kardeşim güzel diyosun iyi diyosunda bi yazılanları oku ondan sonra yaz,elin oğlu her yazımıza bi sataşmayla,hakaretle cevap veriyo,bilmiyorum bi derdimi var anlayamadım....eğer derdi olan varsa özele lütfen.EĞER KÜFÜR İÇERİKLİ Bİ YAZIM VARSA TÜM FORUMDAN ÖZÜR DİLERİM...

---------------------------------------------
AÇIN GÖZLERİNİZİ BAKMAYIN ŞAŞI;ALAYINIZ GELSE YIKAMAZ SİVASI..

www.forzabesiktas.com

---

adam MANYAK ya gelmis bjk siteinin RECLAMINI yapiyor salak. bbirde SIVASSPORluyum diye geciniyorlar ulan bunlarin hepsi salak bizene lan Ist. takimlarindan salaklar Sivasspor'a sahip cikinsana.

abcde
12.01.2005, 15:13
siteler arası reklam yasak yoksa yapılır,bu net ortamında her yerde vardır,seni geren durum ne anlamadım.isteyen girer istemeyen girmez,ayrıca benim ne kadar sivassporlu olduğumu sen yargılayacak tevelüdde deilsin,git akranlarınla muhabbet et.başka bi sıkıntın varsa lütfen özel yaz,forumu kirletmeyelim..eğer aykırı bi durum varsa zaten admin beni uyarır senin sölemenede gerek yok yani..

Anonymous
12.01.2005, 15:30
o kim diyorsa ben bu muhabetten birsey anlamdim baba yigit ciksin ozaman bu rasi sivas ist bula benzemes bide su 3 buyk takimi cok tartistinis napalim buyuk seler biz onlar dan daha buyukuz cunku biz taraf tar lar var onlar da yarin superlig de 3 buyuke oynoyok yaa onlar bize dstek verecek ler insallah 3 buyukun stainin bos oldunu dea anliyacak lar bu millet sivas ne oldunu biz de sampionlugna oyariz beyler kafanizi calistirin eger bi sivasli araniz da var sa 3 buyuku tutup sivasa baska bi takima gelip destek veriri se oo gelmesin lutven gitsin 3 buyuk takima versin bu site de svasin sivasli ar girebilir sivasi haz tutan yani istan bul da 3 buyuku stadin dolduracak sivas hreazamlanher yerdee en buyk SIVASSPOR BU NU ANLAMISTIR KARDES LERMIZ SIVASLI OLMAYAN LAR SIVASI TUTUMAYAN LAR YANI

kerem
12.01.2005, 15:44
DURUN BEN SİZE KELİMELERİN ANLAMLARINI KARŞISINA YAZIYIM:TURKEY:TÜRKİYE,İN:İÇİN DE,EVERY:HER ZAMAN,WHERE: BİR ÇOK ,SİVAS:SİVASLI ,FOR:TARAFTAR VAR,LOVE:MESELA,ANTALYA:ANTALY ALILAR

TÜRKİYENİN İÇİNDE HER ZAMAN BİR ÇOK SİVASLI VAR.MESELA ANTALYALILAR

abcde
12.01.2005, 23:23
saol kardeş ellerine sağlık bizi aydınlattın valla :D