Orijinalini görmek için tıklayınız : İbrahim AKIN Sivas'a çok Yakın...
Beşiktaş'a geldiği günden beri bir türlü kendini gösteremeyen İbrahim Akın'a Sivasspor'un talip olduğu öğrenildi.
Devre arası transfer döneminde İbrahim Üzülmez'in yerine transfer edilmek istenen Hayrettin'i takasta kullanmak isteyen kırmızı - beyazlıların Teknik Direktörü Bülent Uygun'un, bu futbolcuya karşılık İbrahim ile birlikte 1.5 milyon euro da istediği vurgulandı.
Lige verilen arada bir yabancı stoper ve forvetin yanı sıra sol kanadı da güçlendirmek isteyen Beşiktaş Yönetimi'nin Hayrettin için Sivasspor ile pazarlıklara başladığı belirtildi. Siyah - beyazlılarda beklenen patlamayı yapamayan İbrahim Akın'ın da Menajer Sinan Engin ile görüştüğünü ve devre arasında başka bir takıma gitmek istediğini ilettiği öğrenildi.
Bu oyuncuyla görüşen Engin'in, İbrahim'e, acele etmemesini söylediği, ilk yarısının sonuna kadar Beşiktaş için elinden geleni yapmasını istediği ifade edildi.
Milliyet
GLoBe-Y-Gençlik 16.12.2007, 15:06 HAYIRLISI OLSUN NE DIYELIMM KAPIMIZ ACIK BASARILARINI DILERIM
sinan-58 16.12.2007, 15:07 aman istemeyiz mehmeti satmayın ibrahımı almayın hayrettin gidecekse mehmet sedef ile takas edelim
Del Piero 16.12.2007, 15:29 Ben bu haberin gerçek olduğuna pek inanmıyorum.. ligde devre arası geliyorya artık herkez bir yerelere gider gelir...
nedım123 16.12.2007, 15:30 ne yapcaz ya biz ganyancıyı işe yaramaz o
GokhanTurna 16.12.2007, 20:29 ibrahim akın sivasta başarılı olur ama sivastan hiç bir futbolcu gitmesın
sivaslı-elif 16.12.2007, 21:11 ya bu konular çok tan bittii alım satım işinin bittiği söyleniyor ibrahim akını bize üste para vererek veriolar karşılığındada mehmet yıldızı alıyorlar bu kadar basit onlar için parayı veren düdüğü çalar:D
YENSEDE YENİLSEDE SONUNA KADAR SİVASSPORLUYUZ ÇÜNKÜ BİZ SİVASLIYIZ:)
Hayır Mehmet Yıldız değil Hayrettin'e karşılık olarak İbrahim Akın + para şeklinde imiş doğruysa. Bugün Mehmet Yıldız uçuşlar iptal olduğu için Kayseri üzerinden Sivas'a gelmiş. Bu konuyu soracaktım bende kendisine. Bir dahaki sefere artık.
cenk5821 16.12.2007, 21:21 hayrettin ggiderse solda kim oynucak sezer mi pehh mehmet sedef+ibrahim akin+1 .5 milyon dolarr olsa olabilr
ceza_tolga_rep 16.12.2007, 21:32 bence yalan haber......................... ....
altuntas58 16.12.2007, 21:59 Bence yerinde bir transfer olur eğer bu haber balon değilse İbrahim akın sivasspor için çok yararlı olur
Besyo_cu 21.12.2007, 15:55 Bugun Bjk tvde haberlerde İbrahim AKIN'ın Sivasspor ile anlaşmasının çok yakın oldugu söylenildi anlaşma kiralık olarak yapılıyormuş. bazı sitelerde de bu haber yazıor (sporx.com) şimdiden İbrahim AKIN hayırlı olsun...
özsivasli1903 21.12.2007, 16:12 ya ibrahim akin besiktasda kendini bi sey sandi oynamiyo düzgün...
sivasa gelirse bülent onu adam eder...
ama bonservisiyle almaliyiz
ceza_tolga_rep 21.12.2007, 16:40 inşallah gelir.öle bi adama ihtiyacımız var................
Del Piero 21.12.2007, 17:03 Sol açıkta belirgin bir eksiliğimiz belliydi inş.. bu transfer erçekleşir.. hem ibrahime hemde sivaSsporaumuza faydalı olur..
nedım123 21.12.2007, 17:11 faydalı olacağına inanıyorum iyşalllah bizim daha iyi yerlere gelmemize faydalı olacak
merkez_emre 21.12.2007, 17:54 mehmeti satıp ıbrahımı almak bence pek akıl karı degıl
forvette cok pasif zaten hiç bir iş yapamaz gelmez inş.
NAUGHTYBOY58 21.12.2007, 17:59 qElmesin ßoşa Masraf Olur..1111
GLoBe-Y-Gençlik 21.12.2007, 18:03 Neyse hayırlısı yaw ıns ıı oynar verdıgımız paranın hakkını cıkarır
Turan 59 21.12.2007, 18:12 İBRAHİM AKIN BEŞİKTAŞ'A NE VERMİŞKİ ? SİVASSPOR'A BİRŞEYLER VERSİN.SORUNLU FUTBOLCU İSTEMİYORUZ.
Turan 59 21.12.2007, 18:13 ***İBRAHİM AKIN'I KESİNLİKLE İSTEMİYORUZ.*** SORUNLU ADAM.
zaralım 58 21.12.2007, 18:22 bülent hoca istiyorsa bir bildiği vardır adam eder rahat olun beyler
yigidomustafa58 21.12.2007, 18:22 bence güzel olur İbrahim akın iyi bir futbolcu şansı dönmüyor o kadar...
Huseyin_34_58 21.12.2007, 19:01 BEŞİKTAŞ TRİBÜNLERİNİN İÇİNDEN BİRİSİ OLARAK HERKESE BURDAN SESLENİYORUM BU ADAM SİVASA GELDİGİ ANDA TAKIM GERİLER. BEŞİKTAŞ TAKİ EN SAVRUK-EGOİST VE DE TAKIMI BOZAN FUTBOLCULARDAN BİRİSİDİR. ORTAKULAK RAHATSIZLIGI BİR TÜRLÜ GEÇMEK BİLMEDİ SAHADA DEVAMLI TOPLA GİDERKEN ABUK SABUK İŞLER YAPIP DÜŞERDİ SEBEBİ BU RAHATSIZLIGI İMİŞ BUNU ÖGRENDİKTEN SONRA ADAMA KIZMAYI BIRAKTIM. SİVAS IN İBRAHİM AKIN YERİNE FENERDE KADRO YA GİREMEYEN FUTBOLCULARDAN BİRİNE YÖNELMESİ DAHA MANTIKLI OLACAKTIR.
selcuk5858 21.12.2007, 19:09 ibrahim akına ihtiyaç var sol kanat bitik
zaten
kızılelmalım 21.12.2007, 19:25 BENCE ÇOK YERİNDE BİR TRANSFER OLUR KEŞKE BONSERVİSİYLE ALABİLSEK İSTANBULUN HAVASIYLA SİVASI KARIŞTIRMAYALIM,AYRICA FB DEN GÜRHAN CAN YABANCI İYİ SANTRAFOR SİVASA AVRUPA KAPILARINI AÇAR.
fethiyeden58 21.12.2007, 20:52 bence de ibrahim akın sorunlu bir futbolcu.onun insafa gelip oynamasını mı bekleyeceğiz.takımı için sorumluluk alan ,yüreği ile oynayan(musa aydın gibi)futbolcular almalıyız .
alem_halil 21.12.2007, 20:56 ibrahim akın ayağında çok top tutan biri çok ta kaptırıyo..eğer oda servetgibi aklı başında oynarsa tekrar yıldız olur yoksa iyi oyuncu oynarsa tabi inş da oynar hem kendine yararı olur hem bize..
samet yıldız 21.12.2007, 21:19 hayırlı olsun bjk de pek başarılı değil sivasda inş. başarısı artar
sivasspor un orta sahada hala eksikleri varrr gelmesi iyi olur.. inş... mehmet yıldızı verdik ama mehmet güven gelirse orata sahayı kuvvetlerindirirz..
ama balili nin bi an önce iyileşmesi lazım yoqsa işimiz biraz zor..
muhsin koçak 21.12.2007, 21:48 ibrahim akın altaydaki ki gibi olabilirse,o günlere dönerse muthiş iş yapar,ama beşiktaştaki ibrahim akın olacaksa gelmesin zira adam üç yıldır kayıp.
Müthiş ve Yerinde Bir Transfer Olur. İşin Sadece İmzaya Kaldığı Söyleniyor.
GELMESINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN! !!! Bize basariya AC futbolcu Lagzim!! Paracilarla Isimiz Olmaz.. O adam SOrun yaratir takimda + husursuzluk..deymez o paraya..!
kangal06 21.12.2007, 23:11 kaprisli futbolcu ama bölesi de lazım bence çok ii transfer olur ama bonservisle gelmesi lazım...
izmirliyiğido35 21.12.2007, 23:41 ibrahim akın kaliteli bir oyuncu hayırlısı olur inşallah sivasspor için
çılgın-sedat 22.12.2007, 01:29 İBRAHİM AKIN BEŞİKTAŞ'A NE VERMİŞKİ ? SİVASSPOR'A BİRŞEYLER VERSİN.SORUNLU FUTBOLCU İSTEMİYORUZ.
sana katılıyorum abi istese oynar ama adam futbol oynamak istemiyor at yarışından başka birşeye kafasınıda vermiyor
sivas_kangallı 22.12.2007, 09:33 inş gelir ibrahim akın kaliteli bir futbolcu.
MustafaParlak 22.12.2007, 09:42 ya o hele bi sivasımıza gelsin bülent hoca onu adam eder eger mehmeti satarsak onu almalıyız sol açık batık siz işi bülent hocaya bırakın o yapıcagını bilir hayırlısı olsun
bahadır erdem 22.12.2007, 10:14 SİVASSPOR İÇİN GÜZEL BİR TRANSFER OLUR.FAYDALI OLACAĞINA İNANIYORUM.
onetanem58 22.12.2007, 10:15 ibrahim akının neyi var ya fıstık gibi topcu iste iş gorur bizde
DeliDolu_5858 22.12.2007, 10:26 bence İ.Akın sivas'ta kendini diğer büyük takımlara göstermek için oynar.bizde yıldız olur,beşiktaş alır oynatır bu oyuncuyu. buna en iyi örnek Gürhan'dır...
Divriği58- 22.12.2007, 11:13 BEŞİKTAŞ TRİBÜNLERİNİN İÇİNDEN BİRİSİ OLARAK HERKESE BURDAN SESLENİYORUM BU ADAM SİVASA GELDİGİ ANDA TAKIM GERİLER. BEŞİKTAŞ TAKİ EN SAVRUK-EGOİST VE DE TAKIMI BOZAN FUTBOLCULARDAN BİRİSİDİR. ORTAKULAK RAHATSIZLIGI BİR TÜRLÜ GEÇMEK BİLMEDİ SAHADA DEVAMLI TOPLA GİDERKEN ABUK SABUK İŞLER YAPIP DÜŞERDİ SEBEBİ BU RAHATSIZLIGI İMİŞ BUNU ÖGRENDİKTEN SONRA ADAMA KIZMAYI BIRAKTIM. SİVAS IN İBRAHİM AKIN YERİNE FENERDE KADRO YA GİREMEYEN FUTBOLCULARDAN BİRİNE YÖNELMESİ DAHA MANTIKLI OLACAKTIR.
SİVASA GELİRMİ GELİRSE NOLUR ONU PEK BİLMEM AMA ANKARAGUCUNUN HER MACINA GITTIGINI IDDA EDEN ANKARAGUCU TURBUNUNDEN GELDIKLERINI ILERI SUREN SENIN GIBI ARKADASLAR SEZON BASINDA ABDURRAHMAN VE SEDAT SIVAS GELMESIN BU ADAMLAR LANETTIR BILMEM NEDIR TAKIMINIZI BOZARLAR SATARLAR TAKIMA HUZURSUZLUK VERIRLER DIYENLER OLDU .......... AMA BU YILKI EN FAYDALI OYUNCULAR ABDURRAHMAN VE SEDAT
YANI DİYECEGIM SU ÖNEMLI OLAN BULUNDUGU ORTAMA ADAPTE OLMAK O FORMANIN O SAHANIN O TAKIM ARKADASLARIYLA OLAN UYUMU
SERVET DE ÖLMÜŞ DİYOLARDI FENERI BITIRDI DIYOLARDI BIZ GELDI MILLI TAKIMA YUKSELDI
Sivasspor için hayırlısı olsun..
58hayati 22.12.2007, 11:36 ALSINLAR HOCA ONU ADAM EDER VALLA HOCA İSTİYORSA TABİKİ***
yerliturkuaz 22.12.2007, 11:40 ÇOK YETENEKLİ BİR OYUNCU İSTANBUL YAŞANTISI ONU FUTBOLDAN UZAK TUTTU EMİNİM SİVASTA KENDİNİ BULACAKTIR TIPKI MEHMET YILDIZIN BÜLENT HOCA GELDİKTEN SONRA KENDİNİ BULDUĞU GİBİ SİVASSPORDA ÇOK İŞ YAPAR İBRAHİM AKIN
SİVASSPOR İÇİN FAYDALI OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN.YİNEDE YÖNETİM AÇIKLAMA YAPMADAN KESİN BİŞEY YOKTUR...
cenk5821 22.12.2007, 13:09 bulent hoca ibrahim, adam eder siz hic merak etmeyin ilk kiralik gelsin sonra bonservisinle aliriz hayirli olsun ihtiyacimiz var
3 yıllık sözleşme imzalaması yararlı olur...
hursit0658 22.12.2007, 13:24 bencede verilen paraya yazık çünkü sivasspor artis yeri değil sivasa adam gibi adam lazım...
bencede verilen paraya yazık çünkü sivasspor artis yeri değil sivasa adam gibi adam lazım...
walla çok güzel bir söz söyledin çok haklısın SİVASSPORA artis olmak için gelenlere verilen paraya yazık ALLAHA ŞÜKÜR şimdi öyle futbolcumuz yok hepsi sorumluluklarını iyi biliyor...
gelirse iyi olur ama o adam bişey yapamaz bjk ye ne yaptı sivasa yapsın laf olsun torba dolsun icabı...
EyüphanAydın 23.12.2007, 17:22 İbrahım akın çok iyi bir futbolcu inşallh gelir.sivassporumuza faydalı yararlı olur
İnşallah gelir Beşiktaşta fazla şans bulamadı ama Sivas Spora faydalı olur...
sivassoldier 23.12.2007, 18:30 hadi hayirlisi. insallah bizde iyi oynar.
gardasin.58 23.12.2007, 18:40 iste sivas bu iste taraftar demekki istenince 10 kisiyle de oluyormus seyirciye yöneticiye teknik heyete ve futbolculara tesekürler.
zaralım 58 23.12.2007, 18:44 bırak ibrahim akın'ı çok kötü bir oyuncu
ekingölü 23.12.2007, 21:04 zannetmem Sivas onu ne yapacakmış
LosTie58 23.12.2007, 21:28 Beşiktaş'ta bekleneni veremedi ama Sivas'a çok faydalı olur.Buranın ortamı İstanbul'dan daha farklı.Servet'te fenerdeyken kötüydü ama Sivas'tan milli takıma kadar yükseldi.Ben inşallah gelir diyorum ve kendini kanıtlar.Sivas'ta çok iş yapar bu oyuncu.
sivasli215 24.12.2007, 16:51 ya öyle demeyin arkadaşlar.bakın bugün bir denizlisporlu yusufa ya da eskişehirli sergene ta da trabzonlu ceyhuna!!!
bunlar gercekten yetenekli futbolcular ve bunları birilerinin türk futboluna kazandırması gerek...
ben kendi adıma söyleyim gelirse çok sevinirim...yoksa
bir zamanlar gençlerbirliğinde bir tarık vardı fenere giden hatırladınız değil mi...
YigidoMehmet 24.12.2007, 17:07 bülent hocanın akılcı hareketleri ibrahim akını adam eder bu kesin ibrahim akın bonservisiyle alınırsa önümüzdeki sezonlarda SİVASSPORA faydalı olur...
UTKUM_58 24.12.2007, 17:18 ***İBRAHİM AKIN'I KESİNLİKLE İSTEMİYORUZ.*** SORUNLU ADAM.
ya abicim oyle bir konusuyorsunki sanki ibrahim akini cok yakindan taniyormussun gibi.bence harika bir secim ibrahim akin gercekten harika bir futbolcu sivasimiza cok buyuk guc verecek,kaliteli teknik suratli tam bir savasci INSALLAH GELIR DESTEK OLUCANIZ SEVINICENIZ YERDE YOK ISTEMIYORUZ YOK SORUNLU DEME ALLAH ASKINA
"Henüz hiç bir kulüple anlaşmadım"
Beşiktaş'ın genç futbolcusu İbrahim Akın, ''Henüz bir kulüple anlaşmış değilim. Görüşmelerimiz devam ediyor'' dedi. İbrahim Akın, yaptığı açıklamada, bu sezon Beşiktaş'ta istediği kadar kadro şansı bulamadığını, yaşının genç olması dolayısıyla sürekli oynayabilecek kondisyona sahip olduğunu söyledi.
Sürekli oynayabileceği bir kulübe transfer olamak istediğini, bunu da yönetime bildirdiğini belirten Akın, ''Beşiktaş yönetimi başka bir kulübe transferime onay verdi. Ama kiralık gitmemden yanalar. Benim sonraki yıllarda tekrar Beşiktaş forması giyerek kulübe faydalı olacağıma inandıklarını söylediler'' dedi.
Bugün basında yer alan transfer haberlerinin gerçeği yansıtmadığını belirten Akın, şunları kaydetti:
''Henüz bir kulüple anlaşmış değilim. Görüşmelerimiz devam ediyor. Galatasaray ve Trabzonspor'dan ciddi teklifler geldi. Bu teklifler kiralamak yerine bonservisimle transfer edilmem yönünde. Sivasspor başta olmak üzere diğer Turkcell Süper Lig takımları ise beni kiralamak istiyorlar. Yurt dışından da eski takım arkadaşım Ahmet Hassan'ın şimdiki takımı Anderlecht başta olmak üzere Alman liginden Bochum, Mönchengladbach ve Köln gibi Avrupa kulübünden teklif var.''
23 yaşında ve daha kariyerinin başında bir futbolcu olduğunu ifade eden Akın, ''Birinci yarıda Beşiktaş'ta bulamadığım forma şansını, transfer olduğum kulüpte bularak, 2008 yılındaki Avrupa Şampiyonası'nda milli takım formasını giymek istiyorum. Bunu yapacak yeteneğe sahip olduğuma inanıyorum. Sezon ortasında kasığımdaki yırtık nedeniyle kötü bir sakatlık dönemi geçirmeme rağmen, artık iyileştim. Başarılı olmam için önümde hiçbir engelim yok'' diye konuştu.
25.12.2007
Kaynak : AA
ofgurleyuk78 25.12.2007, 23:58 Bülent hoca onu bizde oynatır. Mehmet Yıldızın yanında bayağıda faydalı olur.
burhan_ataer 26.12.2007, 00:12 İbrahim Akın gelirse müthiş transfer olur.Bülent Hoca onu adam eder.Adam etmekle kalmaz yıldız gibi parlar yeniden.Eğer biraz kafası çalışıosa Sivasspor u tercih eder.Hem Bülent Hoca sebebiyle hemde banko oynamak amacıyla.Bekliyoruz seni İbrahim Akın
sabri simsek 26.12.2007, 01:38 eger ibrahim akin sivasspor,a gelirse yararli bir transfer olur diye dusunuyorum.Bulent hoca onu oynatmasini bilir.
revenge58 26.12.2007, 07:45 valla iyi bir ibrahim akın-mehmet yıldız-m.ali ve balili bize ilk 3 e sokar kimsede çıkaramaz:))
zaralım 58 26.12.2007, 08:45 kalas'ın teki hiçbir halt olmaza gelmesin istemem
ibrahim akin Istabulla anlasti . Sivasa gelemez artik .
altuntas58 26.12.2007, 19:32 İbrahim Akın İBB ye transfer oldu
samet yıldız 26.12.2007, 21:23 İbrahim Akın İBB yolunda
Sivasspor'un Transfer listesinde olan Beşiktaşlı İbrahim Akın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi yolunda.
Vestel Manisaspor ile yapılan ligin ilk yarısının son maçına gitmek istemeyen futbolcunun İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne transferi için iki kulüp başkanının anlaştıkları öğrenildi. İki kulüp arasında bu transfer konusunda sorun yaşanmadığı, İbrahim Akın'ın, çok önemli bir terslik olmaması durumunda kısa sürede İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne transferinin gerçekleşeceği bildirildi.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kulübü Futbol Şubesi Sorumlusu Kamil Dizar, görüşmelerin çok olumlu geçtiğini ve bu transferde bir sorun çıkacağını sanmadığını söyledi.
|