Orijinalini görmek için tıklayınız : MAÇIN ARDINDAN

SivasSpor.Com
23.12.2007, 19:05
http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/20389uygunkorkmaz.jpg
Sivasspor sahasında konuk ettiği Gençlerbirliği'ni Mehmet Yıldız'ın golleriyle 2-0 mağlup etti...
Karşılaşma sonrası teknik adamlar şu açıklamalarda bulundu..

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun,
''Futbolcu kardeşlerimin hepsini tek tek tebrik ediyorum. Onlar bulunduğu bu konuma hak ederek geldiler'' dedi.

Uygun, Gençlerbirliği karşısında 2-0 galip ayrıldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada, karşılarında puan itibariyle hak etmediği bir yerde olan çok dişli bir rakip bulunduğunu öne sürdü.

Takımdaki 7-8 oyuncunun yokluğu nedeniyle PAF takımından takviye yaptıklarını, rakiplerini 1 hafta içinde iyi analiz ettiklerini belirten Uygun, ''Gençlerbirliği gibi bir takımı 30. dakikada 10 kişi de kalsak kendi evimizde 2-0 yenmenin mutlululuğunu yaşıyoruz. O yüzden futbolcu kardeşlerimin hepsini tek tek tebrik ediyorum. Onlar bulunduğu bu konuma hak ederek geldiler. Kısıtlı imkanlar ve bütçelerle çok güzel şeyleri başarıyorlar. Bundan sonra da başarmaya devam edeceğiz'' diye konuştu.

Uygun, hakemin elinden geldiği kadar iyi niyetli bir maç yönetmeye çalıştığını bildirdi. 2 hafta önce Sivasspor-Denizlispor maçında hakem Özgüç Türkalp ile aralarındaki geçenlere de değinen Uygun, şöyle konuştu:

''Benim o gün 'abilerin abisi' dediğim konuyu ben yanlış anlattım. O yüzden konuyla ilgili de özür diliyorum. Özgüç'ten de özür diliyorum. Onunla ilgisi yoktu. Ama öyle bir konu vardı. Sonucunda çok dürüst, genç, iyi şeyler yapmaya çalışan, en azından inandığını vermeye çalışan bir hakem topluluğumuz var.''

Galip gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını yineleyen Uygun, ''Bu kadar eksikle, bu kadar güzellik sağlayan bu futbolcu kardeşlerimize artık birilerinin tamamen sahip çıkma zamanı geliyor'' dedi.

MEHMET YILDIZ'IN TRANSFERİ
Transferi gündemde olan Mehmet Yıldız'ın takımda kalıp kalmayacağının sorulması üzerine Uygun, şunları kaydetti:

''Mehmet Yıldız'ı parayı basan alır. Mehmet Yıldız gibi bir futbolcu yok diyorum, iddia ediyorum. Çok bilenler, çok anlatıyor. Çok bildikleri için de bir şey anladıkları yok, bir şey de anlattıkları yok. Mehmet Yıldız'ı parayı basarlarsa alırlar. Almazlarsa da (Sezon sonunda şampiyon olmayacağız) dedim ya onu kaldırırım (şampiyon biziz) derim.''

Sivassporlu futbolcular Musa, Sezer ve Gurbanov ise 10 kişi kalmalarına rağmen çok iyi mücadele ettiklerini ve galibiyeti hak ettiklerini söyledi.

GENÇLERBİRLİĞİ CEPHESİ
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Bülent Korkmaz ise Sivasspor'u
galibiyetinden dolayı tebrik ederek, ''Daha çok onlar istedi, onlar galip gelmek için her şeyi yaptılar. Eksik kalmalarına rağmen çok iyi mücadele ettiler ve kazandılar. Tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum'' şeklinde konuştu.

AA

altuntas58
23.12.2007, 19:55
bülent hoca sizi kutlarım takıma verdiğin taktikle 10 kişi kalmamıza rağmen genclerbirliğini 2-0 yenmemiz bizleri bilemezsin ne kadar sevindirdi sağol iyiki varsın bülent hocam

58Taraftar
23.12.2007, 20:08
COK GÜZEL MÜCADELE ETTILER TAKIMI BÜLENT HOCAYI TBR EDERIM ON KISI OLMALARINA RAGMEN YENMEYI BILDILER
SAHIP CIKALIM ARTIKKKKKKKKKKK

imeryüz58
23.12.2007, 20:13
her zamanki gibi mehmet yine gol attı.bülent hocama diyorum mehmet yıldız gibi bi golcüyü göndermeyelim.bizim için kötü olacağını düşünüyorum .LÜTFEN

sivas_kangallı
23.12.2007, 20:46
futbolcular bülent hocayı yürekten kutlarız..

narec
23.12.2007, 20:50
başkanımızı, teknik ekibi, futbolcularımızı canı gönülden tebrik ediyorum. Allah başarılarını daim kılsın inş.

adres58
23.12.2007, 20:59
Galip geldiğimiz için çok sevinçliyim. MAçı tv den seyrederken çok üzüldüm. 200 bini geçkin nüfuumuz var ama 5-6 bin seyircimiz var. Önceki açıklamalarımı hatırlıyorum. Kaliteli oyuncularımız olmayınca birde üstüne soğuk eklenince seyircide maça gelmiyor. Halbuki (Galatasaray maçı bitmedi daha) Şu an ilk yarının lideriyiz. Çok üzülüyorum bu duruma ah memlekette olsaydımda maça gelseydim. Artık yönetimimiz Mehmet yıldız ı satmanın değil İlk 4 ü kovalamanın peşine düşmeli bence. Unutmayalımki içerde 9 da 9 yaptık ve 4 büyükler bize gelecek. Şu andaki tablonun verileri iyi ama iç açıcı değil. Sakat ve cezalı çığ gibi büyüdü. Üstüne birde Mehmet in yokluğu mazallah çok kötü. Bir yorumcunun dediği gibi: Mehmet Yıldızın bu performansı Akınında Muhammet Alininde Devranında değerini yükseltiyor. Çok iyi bir tesbit bence. Şu ana kadar yaklaşık 3.000 Ytl nin üzerinde yayıncı kuruluş gelirimiz oldu bunun sadece görünen yüzü bu. Zaten Mehmet Yıldızın kalitesi belli. Bu adam devre arasında 4 milyon ederse devre sonunda 3 mü edecek 2 mi edecek. Ben buna katılmıyorum. Vermeyelim Mehmet yıldızı 2-3 takviye ile beraber kovalayalım ligi... Bu arada maçın bir adamı daha var onuda tebrik ediyorum!!!!... Hakem Fırat Aydınus dua etsinki maç lehimize bitti yoksa mazallah başına çok iş gelirdi. Böyle bir kararı hiç bir İstanbul takımına gösteremezler. Hemen al aşağı 5-6 hafta dinlendirirler. Yazık günah değilmidir bir takımın şu anda en iyi orta saha oyuncumuzuda kaybettik. Hemde 3 sarı kartı varken 2 sarı kart daha gördü. Yani cezadan sonra bir sarı kartla başlayacak. Yazık.. Hocama buradan sesleniyorum Mehmeti satmayalım. Bir Kayseri faciasına dönmesin takımımız lütfen.. Saygılarımla

samet yıldız
23.12.2007, 21:27
ŞAMPİYON olurum ha!

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun liderlik sonrası çarpıcı açıklamalar yaptı
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, maç sonrası ilginç açıklamalar yaptı. Hakem Özgüç Türkalp'den özür dileyen Uygun, takımın flaş ismi Mehmet Yıldız için de büyük konuştu.

Gençlerbirliği'ni 10 kişi kalmalarına rağmen yenmenin mutluluğunu yaşayan Bülent Uygun futbolcularına övgü yağdırarak, ''Kısıtlı imkanlar ve bütçelerle çok güzel şeyleri başarıyorlar. Bundan sonra da başarmaya devam edeceğiz'' diye konuştu.

"ABİLERİN ABİSİ" ÖZÜRÜ

2 hafta önce Sivasspor-Denizlispor maçında hakem Özgüç Türkalp ile aralarındaki geçenlere de değinen Uygun, şöyle konuştu:

''Benim o gün 'abilerin abisi' dediğim konuyu ben yanlış anlattım. O yüzden konuyla ilgili de özür diliyorum. Özgüç'ten de özür diliyorum. Onunla ilgisi yoktu. Ama öyle bir konu vardı. Sonucunda çok dürüst, genç, iyi şeyler yapmaya çalışan, en azından inandığını vermeye çalışan bir hakem topluluğumuz var.''

PARAYI BASTIRAN ALIR

Transferi gündemde olan Mehmet Yıldız'ın takımda kalıp kalmayacağının sorulması üzerine Uygun, şunları kaydetti:

''Mehmet Yıldız'ı parayı basan alır. Mehmet Yıldız gibi bir futbolcu yok diyorum, iddia ediyorum. Çok bilenler, çok anlatıyor. Çok bildikleri için de bir şey anladıkları yok, bir şey de anlattıkları yok. Mehmet Yıldız'ı parayı basarlarsa alırlar. Almazlarsa da (Sezon sonunda şampiyon olmayacağız) dedim ya onu kaldırırım (şampiyon biziz) derim.''

arif1959
23.12.2007, 21:29
helal olsun yiğidolar baştan söyledim fener sivas elele beraberce şampiyonlar ligine

SivasLady
23.12.2007, 21:45
takim cok iyi mücadele etti
kirmizi kartla oyun disi kalan devranin yerini
ellerinden geldigi kadar doldurmaya calistilar ve basarili oldular
takimi ve bülent hocamizi tebrik ederim

GS DUY SESIMIZI EMANETI GERI ALDIK :)

m.yildiz cok basarili idi insallah bizde kalir
cok sevincliyiz cok mutluyuz

yigidomustafa58
23.12.2007, 22:47
tebrik ederim Sayın Bülent Uygunu eyvallah...

ofgurleyuk78
23.12.2007, 23:05
Bülent Hocalara teşekkürler. İkiside Centilmence top oynatıp centilmence demeç verdiler.

omercoskun
23.12.2007, 23:11
takımımızı yürekten kutluyorum futbolcusundan malzemecesine kadar yüreğinize sağlık.

puar
24.12.2007, 09:13
Lidere yakışır bir top oynayan takımımızı vede tüm camiayaya teşekkür ediyorum
HELAL OLSUN SİZLERE

Ertugrul
24.12.2007, 11:28
Eksikliklerimizin çokluğuna rağmen maçı kazanmayı bildik,Bülent
hoca ve talebeleri başarılarının tesadüf olmadığını isbat ettiler.

FıRaT_58
24.12.2007, 11:48
asker bülent hoca feenrbahçedeyken seni kısa pantolonla izlerdim şimdi büyüdük bir sivaslı olarak ve fenerli olarak seninle gurur duyuyoruz :D

yigidolar06
24.12.2007, 13:53
Maraton proramlarında sivassporumuza gösterdiğiniz ilgi nedeniyle Başkentli yiğidolar adına teşekkürler

Buraq58
24.12.2007, 14:58
helel olsun 1.yarı ya biz ya gs dedim ALLAH kalbimizi bilio sivasspor şampionlar liğine...

EyüphanAydın
24.12.2007, 15:09
Çok İyi Oynadık Maçın Hakkı Bizimdi Bence Tabikide Almalıydık Teşekkürle Bülent Hocam Adaşına Acımadın:)