Orijinalini görmek için tıklayınız : BAŞKANDAN AÇIKLAMA
SivasSpor.Com 23.12.2007, 19:21 http://www.sivasspor.com/images/stories/baskan/mecnunotyakmaz.jpg
Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, ''10 kişi kalmamıza rağmen 2-0 gibi net bir skorla sahadan galip ayrıldık. Futbolcularımın hepsini tebrik ediyor, alınlarından öpüyorum'' dedi.
Gençlerbirliği'ni sahasında 2-0 mağlup ederek, ligde iç sahadaki üst üste 9. galibiyetini elde eden Sivasspor'un kulüp başkanı Otyakmaz, maçın ardından yaptığı açıklamada, kendileri açısından çok önemli bu karşılaşmaya zirve mücadelesine devam etmek için çıktıklarını söyledi.
Maçın başında golü bulduklarını ifade eden Otyakmaz, Devran'ın 36. dakikada kırmızı kartla oyun dışı kalmasına rağmen takım halinde iyi mücadele ettiklerini belirterek, ''10 kişi kalmamıza rağmen 2-0 gibi net bir skorla sahadan galip ayrıldık. Futbolcularımın hepsini tebrik ediyor, alınlarından öpüyorum'' diye konuştu.
Sivasspor'un sezonun ilk yarısındaki başarısının ikinci yarıda da devam edip etmeyeceği ile ilgili soru üzerine Otyakmaz, ''Amacımız bu başarıyı sürdürmek'' dedi.
MEHMET YILDIZ'A GELEN TRANSFER TEKLİFLERİ
Golcü oyuncuları Mehmet Yıldız'a gelen transfer teklifleri ile ilgili bir soru üzerine Otyakmaz, sezonun ilk yarısını bitirdiklerini ifade ederek, şu yanıtı verdi:
''Bugünden itibaren Mehmet Yıldız ile ilgili transfer tekliflerini değerlendireceğiz. Yönetim kurulumuzda tartışacağız. Eğer bizi memnun edecek bir teklifle karşılaşırsak Mehmet Yıldız'ı vermeyi düşünüyoruz.''
MEHMET YILDIZ: ''TEKLİF FALAN YOK''
Attığı 2 golle Gençlerbirliği karşısında takımını galibiyete taşıyan golcü oyuncu Mehmet Yıldız ise ''Kimin gol attığı önemli değil, önemli olan 60 dakika 10 kişi oynayıp sahadan galip ayrılmak. Burada 60 dakika 10 kişi oynayıp kazanmayı bildik, üstüne üstlük bir de gol attık. Takım arkadaşlarımı kutluyorum'' dedi.
Ligin ikinci yarısının daha zorlu geçeceğini belirten kaptan Mehmet Yıldız, iyi bir hazırlık döneminin ardından ligin ikinci yarısına da Trabzonspor galibiyeti ile başlayıp, sahalarındaki galibiyet serisini sürdürmek istediklerini söyledi.
Transfer teklifleri ile ilgili soru üzerine Yıldız, ''Bu konu hakkında yorum yapmayacağım. Öyle bir şey yok, teklif falan yok'' ifadesini kullandı. Ligin ikinci yarısında Sivasspor forması giyip giymeyeceği ile ilgili soruya ise Yıldız, ''Evet'' cevabını verdi.
internetspor.com
58Taraftar 23.12.2007, 20:06 en büyük baskan bizim baskan, satmayalim o bize lazim SIVASLILAR SAHIP CIKIN ARTIK
sivas_kangallı 23.12.2007, 20:47 inş mehmet yıldız bi yere gitmez mehmet yıldız sız sivas düşenemiyorum.
Ya ben Anlamiyorum..Artik Bi Netlik gelsin? Ya mehmet yildizin takimdan ayrilma niyeti yok..ve kulubun saade para icin onu satmak istiyor? ya bilmiyorum birisi aciklik getirsin..herzamanki sey..baskan diyor gonderebiliriz..sonra yaziyor galatasarayla anlasti gidiyor..sonra mehmet yildiz diyo transfer teklifi almadim felan..bu ne yaa..SAYIN BASKANIM BURDAN SESLENIYORUM...BILDIGINIZ GIBI BALILI DE SAKAT 3 AY FELAN SAHALARDAN UZAK..MEHMET YILDIZI SATARSAN 2 IYI FORVET BULMAN LAZIM..BUGUN GORDUK MEHMET YILDIZIN PERFORMANSINI 2 GOL ATTI ADAM..LUTFEN SATILMASINNN!!!!
SATILMASIN !!!
GEREKİRSE KAMPANYAYLA PARAYI BİZ TOPLAYIP KULÜBE DESTEK OLALIM.
BU SAATTEN SONRA MEHMETİN SATILMASI KULÜBE,TARAFTARA.ŞEHİTLERİMİZE HERKESE KARŞI HAKSIZLIKTIR....
SivasLady 23.12.2007, 21:49 sezon devre arasina girdi artik transferler olur
insallah m.yildiz bizde kalir
is adamlarimiz takimimizi sahip cikmali
TARAFTARim diyen herkes sahip cikmali
damlaya damlaya göl olur derler
yardimin azi cogu olmaz yeterki yardim edelim
DEVRE ARASI ELIMIZDEN GELENI YAPALIM LÜTFEN
NazdrowyA 23.12.2007, 22:07 Sivas Başkanı Mecnun Otyakmaz, ''10 kişi kalmamıza rağmen 2-0 gibi net bir skorla sahadan galip ayrıldık. Futbolcularımın hepsini alınlarından öpüyorum'' dedi.
Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, ''10 kişi kalmamıza rağmen 2-0 gibi net bir skorla sahadan galip ayrıldık. Futbolcularımın hepsini tebrik ediyor, alınlarından öpüyorum'' dedi.Maçın başında golü bulduklarını ifade eden Otyakmaz, Devran'ın 36. dakikada kırmızı kartla oyun dışı kalmasına rağmen takım halinde iyi mücadele ettiklerini belirterek, ''10 kişi kalmamıza rağmen 2-0 gibi net bir skorla sahadan galip ayrıldık. Futbolcularımın hepsini tebrik ediyor, alınlarından öpüyorum'' diye konuştu bu bir kamera sakasımı aynı cümleleri 3 kez yazıorlar pes doğrusu hlela olsun basın:D:D
merkez_emre 23.12.2007, 22:10 baskan verecez dıo mehmet oynucam die anlamadım gitti :(
NazdrowyA 23.12.2007, 22:11 Sivas Başkanı Mecnun Otyakmaz, ''10 kişi kalmamıza rağmen 2-0 gibi net bir skorla sahadan galip ayrıldık. Futbolcularımın hepsini alınlarından öpüyorum'' dedi.
Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, ''10 kişi kalmamıza rağmen 2-0 gibi net bir skorla sahadan galip ayrıldık. Futbolcularımın hepsini tebrik ediyor, alınlarından öpüyorum'' dedi.
Maçın başında golü bulduklarını ifade eden Otyakmaz, Devran'ın 36. dakikada kırmızı kartla oyun dışı kalmasına rağmen takım halinde iyi mücadele ettiklerini belirterek, ''10 kişi kalmamıza rağmen 2-0 gibi net bir skorla sahadan galip ayrıldık. Futbolcularımın hepsini tebrik ediyor, alınlarından öpüyorum'' diye konuştu.
BASIL REZİLSİNNNN
yigidomustafa58 23.12.2007, 22:47 takımımıza tekviye gerekiyor bu takviyeler içinde illaki takımdan oyuncu yollanması gerekiyor ama forvette sorunumuz yok o yüzden Mehmet Yıldız'ın gitmesine gerek yok...
mehmet yildiz rakimin bel kemigi.insallah gitmez
revenge58 24.12.2007, 05:37 bugün maçı seyreden herkes görmüşdür.mehmet golleri atınca gözündeki ve yüzündeki gülücükleri hiçbir takımda bulamayacağını kendi de biliyordur.ama sivasspor un ne kadar ücret verdiğini bilmiyorum ama bir istanbul klübü bu ücretin 3 katını verebileceğini biliyorum.gönül isterdi ki kayseri gibi futbolcularımıza iyi para verelim istanbula falan gitmesinler...
sav_sava 24.12.2007, 11:03 Bülent Uygun ve Mehmet Yıldız dahil herkes sezon sonunda bu takımı şampiyon yapıp tarihe geçebilirler. Sonraki sezonlarda Sivas'ın ligde kalıcı bir takım olabilmesi için bu özveriyi herkes yapmalı.
Sezon sonunda elde edilecek başarıyla taraftar desteği ve sponsor desteği de kalıcı hale gelecektir. Sivas Spor sezon sonu başarıyı hedefleyerek aynı profesyonel anlayışla çalışmalarına devam etmeli, polemik ve gereksiz tartışmalardan uzak durmalı.
Sivas Spor'un kadrosunda çok değerli oyuncular var, bu oyuncuları barındırabilen bir Sivas'ın ekonomik sorunlarının çok rahatsız edici düzeyde olduğunu düşünmüyorum. Şampiyonlar ligine girmiş bir Sivas'ın ekonomik sorunu kalmayacaktır, hedef Şampiyonlar ligi olmalı. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzon'la ligin ikinci yarısında kendi sahasında oynayacağını da düşünürsek Şampiyonlar ligi gerçekçi bir hedef Sivas Spor için.
Şampiyonlar ligi ve Avrupa maçlarını yakından takip ediyorum, şu an Fenerbahçe ve Sivas üst düzey bir futbol oynuyor. Başarılarınızın devamını diliyorum, selamlar.
Yaw mehmet yıldız satılır mı ya :( offff inşallah satmazlar
Ertugrul 24.12.2007, 11:35 Başkanın dediği gibi 10 kişi kalmamıza rağmen ve eksik
oyuncularımızın çokluğuna rağmen maçı almayı bildik,Mehmet
Yıldız'ın satılması kesin değil,başkan değerlendireceğiz
diyor.Pazarlık gücünü arttırmak için taktik içinde olabilir.
Mehmet çok iyi bir oyuncu,Sivasspor'a katkısı çok büyük oldu ve
kalırsa yine başarılı olacaktır. Bülent hocanın hep dediği gibi
biz oyuncu satarız,adam satmayız.
FıRaT_58 24.12.2007, 11:43 helal sivasıma beaa :D:D:D
taraftarız biz çekeriz cefa mehmet yıldız bizi bırakmaaa :D:D:D
ibrahim58 24.12.2007, 16:51 başkanım sayende alem başkan gördü.sizi çok seviyorum.başarımız daim olsun.
Del Piero 24.12.2007, 18:01 Büyük başkan bütün Türkiye seninle gurur duyuyor bizlere bu sevinçleri yaşattığın için ne kadar tşk. etsek azdır inş.. daha büyük sevinçleri hep beraber yaşarız..
omercoskun 24.12.2007, 18:31 Sivasspor coach Bülent Uygun is confident his side can keep up their surprise start to the season when the Turkish Süper Lig resumes on 13 January.
'Congratulations'
Sivasspor go into the break level at the top of the table with champions Fenerbahçe SK and Uygun believes their success can carry on into the new year. "I congratulate all of my players one after another," he said following his side's 2-0 win over Gençlerbirliği SK on Sunday. "They have reached this position on merit. With limited opportunities and a small budget, they have managed to do a good job so far. I believe their run will continue in the second half of the season too."
Consistency
Sivasspor beat Gençlerbirliği despite playing 54 minutes with ten men following the first-half dismissal of midfielder Devran Ayhan. It was symbolic of the determination Uygun's side have shown this season. Although they lost against both Fenerbahçe and Galatasaray SK, they did win away to Beşiktaş JK and have otherwise shown a consistency the big three have struggled to match.
Injuries
Sivasspor's success is all the more remarkable given injuries to key players such as Australian international goalkeeper Michael Petkovic and midfielder Yasir Elmacı who have both been sidelined since late October, while Israeli international Pini Balili and defender Sedat Bayrak were injured during the 2-0 defeat by Galatasaray on 14 December.
First job
The 36-year-old Uygun made his name as a striker with Fenerbahçe and played a season with Sivasspor late in his career. Capped eleven times by his country, he is now in his first coaching job and is enjoying astonishing early success. The real test, though, will come in January. In recent years unfancied teams such as Vestel Manisaspor, Gaziantepspor and Kocaelispor have all enjoyed good starts before dropping away in the new year. A lot will depend on Sivasspor's ability to hold on to their top performers during the transfer window with striker Mehmet Yıldız and left-back Hayrettin Yerlikaya attracting plenty of interest.
©uefa.com 1998-2007. All rights reserved.
omercoskun 24.12.2007, 18:32 uefa com daki sivas açıklaması.
|
|