Orijinalini görmek için tıklayınız : Yiğidolar Transfere Doymuyor
RüStü ElmaS 09.08.2005, 01:05 http://www.gencturkhaber.com/images/161758.jpgSivasspor transfere doymuyor.Kamerun milli takımının 1.90’lık devi Raymond KALLA bugün kendisini 2 yıllığına yiğido yapan imzayı attı.
69 kere Kamerun milli takımının formasını giyen, İspanya ve Almanya Liglerinde bir çok takımın formasını başarıyla taşıyan 30 yaşındaki 1. 90’lık dev Raymond KALLA bugün kendisini 2 yıllığına Sivasspor’lu yapan imzayı attı.
İmzanın ardından bir açıklama yapan genel meajer Bülent Uygun KALLA'nın transferi ile, artık defanslarının daha sağlam ve güvenilir olduğunu belirtti.
http://www.laopinion.com/mundial2002/images/equipos/argentina_teams_01.jpg
Genel menajer Bülent Uygun , Yiğidolarda transferin henüz bitmediğini belirti.Yarın İsrail’in Maccabi Tel Aviv takımında oynayan 23 yaşında ki Nijeryalı yıldız Emile Ebamba’yı getireceklerini belirten Uygun, yıldız oyuncunun herhangi bir aksilik olmaması durumunda hafta sonu imza atacağını bildirdi.
Bülent Uygun’da müjde bitmiyor
Genel Menajer Bülent uygun, transfer çalışmalarının bununla bitmediğini belirterek, bu hafta sonu Brezilya liginde top koşturan 20 yaşında ki yıldız bir oyuncuyla hemen hemen her konuda anlaştıklarını belirtti.Ancak bunun Yiğidolara sürpriz olması için henüz bir isim vermedi.
Bülent Uygun’dan taraftara çağrı
Bülent Uygun, Sivasspor taraftarlarının her şeyin en iyisine layık olduğunu belirterek, gerek yönetim, gerek teknik teknik kadro, gerekse futbolcular olarak gecelerini, gündüzlerine katarak çalıştıklarını belirtti. Fakat Bülent Uygun şu ana kadar Sivasspor’un hakketiği desteği görmediğini ancak bu haftadan sonra büyük Sivasspor taraftarlarının takımlarına hakkettiği desteği göstereceklerine inandığı belirtti.
Bülent Uygun sözlerine şu şekilde devam etti, "Bizler her şeye rağmen fedakar Yiğidoların takımlarına maddi ve manevi anlamda destek çıkarak, tüm tirübünleri doldurarak, Türkiye’ye Sivas insanın yiğitliğini, fedakarlığını ve her şeyden daha önemlisi centilmen taraftarın nasıl olması gerektiğini, göstereceklerine inanıyoruz" dedi.
GençTürk Haber
volcano58 09.08.2005, 06:43 http://www.gencturkhaber.com/images/161758.jpgSivasspor transfere doymuyor.Kamerun milli takımının 1.90’lık devi Raymond KALLA bugün kendisini 2 yıllığına yiğido yapan imzayı attı.
69 kere Kamerun milli takımının formasını giyen, İspanya ve Almanya Liglerinde bir çok takımın formasını başarıyla taşıyan 30 yaşındaki 1. 90’lık dev Raymond KALLA bugün kendisini 2 yıllığına Sivasspor’lu yapan imzayı attı.
İmzanın ardından bir açıklama yapan genel meajer Bülent Uygun KALLA'nın transferi ile, artık defanslarının daha sağlam ve güvenilir olduğunu belirtti.
http://www.laopinion.com/mundial2002/images/equipos/argentina_teams_01.jpg
Genel menajer Bülent Uygun , Yiğidolarda transferin henüz bitmediğini belirti.Yarın İsrail’in Maccabi Tel Aviv takımında oynayan 23 yaşında ki Nijeryalı yıldız Emile Ebamba’yı getireceklerini belirten Uygun, yıldız oyuncunun herhangi bir aksilik olmaması durumunda hafta sonu imza atacağını bildirdi.
Bülent Uygun’da müjde bitmiyor
Genel Menajer Bülent uygun, transfer çalışmalarının bununla bitmediğini belirterek, bu hafta sonu Brezilya liginde top koşturan 20 yaşında ki yıldız bir oyuncuyla hemen hemen her konuda anlaştıklarını belirtti.Ancak bunun Yiğidolara sürpriz olması için henüz bir isim vermedi.
Bülent Uygun’dan taraftara çağrı
Bülent Uygun, Sivasspor taraftarlarının her şeyin en iyisine layık olduğunu belirterek, gerek yönetim, gerek teknik teknik kadro, gerekse futbolcular olarak gecelerini, gündüzlerine katarak çalıştıklarını belirtti. Fakat Bülent Uygun şu ana kadar Sivasspor’un hakketiği desteği görmediğini ancak bu haftadan sonra büyük Sivasspor taraftarlarının takımlarına hakkettiği desteği göstereceklerine inandığı belirtti.
Bülent Uygun sözlerine şu şekilde devam etti, "Bizler her şeye rağmen fedakar Yiğidoların takımlarına maddi ve manevi anlamda destek çıkarak, tüm tirübünleri doldurarak, Türkiye’ye Sivas insanın yiğitliğini, fedakarlığını ve her şeyden daha önemlisi centilmen taraftarın nasıl olması gerektiğini, göstereceklerine inanıyoruz" dedi.
GençTürk Haber
Fazla söze ne gerek bu takıma emeği geçen herkesten ve özellikle bülent uygundan ALLAH razı olsun
Bilmiyorum 09.08.2005, 09:00 Bülent Uygunun Adini Açiklamadigi 3.yildiz Denny Richard
Kaynak:8 Ağustos Günü Canli Olarak Yayinlanan Trt 3 Teki Fotbol Fotbol Programi Bülent Uygun Canli Yayina Katildi
Ayrica Denny Richard Kim Derseniz Onla Ilgil Bir Topic Açmiştim Transfer Bölümünde
CÜSSKB-Aynur 09.08.2005, 09:36 Raymond Kalla 5
Adı: Raymond
Soyadı: Kalla
Doğum Tarihi: 4/22/1975
Boyu: 192 cm
Kilosu: 85 kg
Mevkisi: Defans
Kulübü: Extremadura
Milli maç sayısı: 47
Milli maçlarda gol sayısı: 2
Kupada sırt numarası: 5
Kupada attığı gol sayısı: 0
Kupada gördüğü kart sayısı: 1 ( 1, 0)
Hayırlı olsun.
kangalli58yasin 09.08.2005, 12:01 Hayirli Ugurlu Olsun
Insallah Ugurlu Cikar
Bakin Yine Söylüyorum Bülent Uygun Büyük Adam Olacak, Cavcavi Alişeni Cebinden çikaracak Daha Evvelde Yazdim Bu Kanim Hergün Güçlenerek Devam Ediyor.
serhankaburcuk 09.08.2005, 12:31 Hayırlı Olsun...İnşallah Sivasspora faydalı olur...
omerkocyigit 09.08.2005, 12:42 Evet Kalla Mevkinin En Iyi Oyuncularindan Biridir Inşaallah Sivassporumuza Ve Sivasimiza Layik Bir Sezon Geçirir...
ilteriş58 09.08.2005, 12:49 inşallah sivasımız bu oyuncudan yararlanır.hayırlı olsun...
FatihSoner58 09.08.2005, 12:49 Insallah Sivassporumuza Hayirli Olur...
Karahisar 10.08.2005, 02:00 Herhalde Sivasspor takimi maçlarini 11 yabanciyla oynayacak! Bu ne lahana bu ne tur$u.
1967_DERNEK_MUSTAFA 10.08.2005, 19:56 Sivasspor A Gelecek Olan Raymond Kalla Iyi Ir Performans Sağlayarak Sivas A Sivasspor A Hayirli Ve Katkili Olur Inşalah
Hoşgeldin Raymond Kalla
izmirliyigido 10.08.2005, 21:35 Ben Karahisar kardeşime katılmıyorum. Kadromuz ne kadar geniş ve güçlü olursa o kadar iyi olur. Süper Lig 2. Lig'e benzemez. Sakatlıklar ve forumsuz oyuncu sayısı arttıkça tepe takla gidersin. O yüzden kadronun böyle kaliteli ve milli takımda oynamış oyuncularla zenginleştirilmesi çok güzel oluyor. Asıl ben orta sahaya yabancı bir oyuncu bekliyorum. Şöyle top dağıtıcı, pres yapıcı hareketli ve akıllı bir oyuncu alınırsa o zaman sırtımız kolay kolay yere gelmez.
Yalnız bu arada taraftara çok iş düşüyor. Kulübe destek amacıyla, benim gibi gurbette olanlar kombine bilet alsın, Sivas'ta olanlarda Allah rızası için Sivas sevgisi için maça gitsin. Ben kombineler satışa sunulduğu anda almaya söz veriyorum...
Haydi yiğidolar....
4. Büyük geliyor...
serhankaburcuk 10.08.2005, 23:17 Herhalde Sivasspor takimi maçlarini 11 yabanciyla oynayacak! Bu ne lahana bu ne tur$u.
Her takımın 6 yabancı hakkı var...Sivassporda bu hakkını kullanıyor...Başarılı olmak için geniş kadronuzun olması gerekir...Neden yabancı futbolcuların gelmesini kızdınız anlamadım...Biraz futbol bilginiz olsun..
Karahisar 11.08.2005, 03:44 Bana futbol dersini sen mi verecen?? Ben 12 yil futbol oynamis insanim,..
Madem sivasspor 6 yabanci hakkini kullaniyor ozaman Forumdaki asilsiz haberleri yayinlamayin kardesim,.. Sivasspor yok sunu aliyor yok bunu aliyor,..
Petkovic Anderson Sergio bide bitane Zenci vardi,. Etti 4,... geriye kaldi 2,..
Forumdaki haberlere bakiyorum Sivas sunu aldi bunu aldi ,.. buna imza attirdi. Asli astari olmayan haberleri yayinlamazsaniz daha saglikli bir yorum yapabiliriz.
CÜSSKB-Aynur 11.08.2005, 08:38 Sivas'ta imza şov
Yigidolar, Bochum'un Kamerunlu yıldızı Kalla ile sözleşme imzaladılar.
Yiğido'ya baresi
Sivasspor, Bochum'da oynayan ve Kamerun Milli Takımı'nda da forma giyen Kalla'yı renklerine katarak savunmasını daha da güçlendirdi.
Süper Lig'de kalıcı olmayan hedefleyen Sivasspor, dün Kamerunlu savunma oyuncusu Kalla ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Geçen sezon Almanya'nın Bochum takımında forma giyen Kamerun Milli Takımı'nın 30 yaşındaki Baresi lakaplı Kalla, önce G.Antep maçına hazırlanan takımla ilk idmanına maça çıktı, ardından da imzaya attı.
LORANT İÇİN GELDİM
Kalla, transferinde teknik direktör Werner Lorant'ın etkili olduğunu belirterek, "Türkiye'de oynayan Kamerunlu futbolculardan bilgi aldım. Daha önceden duyduklarım bana güven verdiği için bu transfer çabuk gelişti. Kaleci Petkoviç'i tanıyordum. Werner Lorant'ı 1860 Münih'ten tanıyorum. Disiplinli bir hoca. Bana ve takıma iyi şeyler katacağına inanıyorum. Benim buraya gelmemde Lorant etkili oldu'' dedi.
FENER'E KARŞI OYNADIM
Sivasspor'un teklifini kabul etmeden önce Marsilya'da transfer görüşmeleri yaptığını, ancak gerekli güveni alamadığını kaydeden Kalla, "Buradaki yöneticilerin yaklaşımı bana güven verdi. Bu nedenle Sivasspor'u tercih ettim. Allum Buker'in forma giydiği Samsunspor'u tanıyorum. Fenerbahçe ve Galatasaray benim için popüler kulüpler. Bochum'da özel bir maçta Fenerbahçe'ye karşı forma giydim'' diye konuştu.
Fotomaç tan
|
|