Orijinalini görmek için tıklayınız : BAKIN ŞU FB LİLERE

1967_Dernek_Murat
23.12.2007, 22:05
arkadaşlar bazı fb arkadaşlar baya cahilmiş liderligin kendilerinde olmamasına şaşırmışlar ve TRT SPOR PROGRAMINA ELEKTİRONİK POSTA ATIYORLARKİ fb lider olması gerekiyor puan durumu yanış yazıyor bizim ikili averajımız sivasdan üstün diye arkadaşlar 2.mac oynandımıda ikili averaja baksınlar cok cahiller veya yediremiyorlar kendilerinin üstünde oldumuzu her halde siz kabul etsenizde etmesenizde lider SİVASSPOR dur tamam mı fb li kardeşlerim

1967_DERNEK_MUSTAFA
23.12.2007, 22:08
bilmediklerinden muratım öğrenmiş oldular bu arada gelsin birinci olsunlar ne olacaksa bizim gözümüz yok ama kural neyse o lider sivas

ofgurleyuk78
23.12.2007, 22:09
Fenerliler herzaman böyleler. Yendiğimiz maçtada bir sürü dalevere yapmışlardı. İkili averaj liğ sonunda ele alınır. Tek maç yapınca değil. Bunu futbol cahilleri bile biliyor ama fenerliler bilmiyor. Ya da işlerine öyle geliyor. Kimse liderliğimizi gölgeleyemez. En büyük SİVASSPOR. Var mı diyeceği olan? Hesap ortada.

merkez_ismail
23.12.2007, 22:09
Arkadaslar 2 mac oynanmadıgı surece gol avarajına bakılır ama 2 yarının sonu olsaydı su durumda 2 macıda fb almıs olsaydı lıderdı su durumda gol avarajına bakılıyorr ve Sİvassporumuz lıder kapatıyorr ılk yarıyı hayırlı ugur lu olsun ...!

yigidolar06
23.12.2007, 22:13
VALLA BUNLAR KONUŞULACAK VEYA YAZILACAK ŞEYLER DEĞİL SİVASIN İŞİ GERÇEKTEN ZOR ÜÇ BÜYÜKLERLE FEDARASYONLA HAKEMLE İŞİMİZ VAR İKİNÇİ YARI BEN ÜÇÜ BİR ARADA YENİ CIKAN NESCAFEMİ(FENER-CİMBOM-BEŞİKTAŞ) İÇİYOM KEYFİME BAKIYOM SİZEDE TAVSİYEM BU LİDERLİĞİN KEYFİNE BAKIN. HAYIRLI OLSUN

1967_Dernek_Murat
23.12.2007, 22:16
VALLA BUNLAR KONUŞULACAK VEYA YAZILACAK ŞEYLER DEĞİL SİVASIN İŞİ GERÇEKTEN ZOR ÜÇ BÜYÜKLERLE FEDARASYONLA HAKEMLE İŞİMİZ VAR İKİNÇİ YARI BEN ÜÇÜ BİR ARADA YENİ CIKAN NESCAFEMİ(FENER-CİMBOM-BEŞİKTAŞ) İÇİYOM KEYFİME BAKIYOM SİZEDE TAVSİYEM BU LİDERLİĞİN KEYFİNE BAKIN. HAYIRLI OLSUN

haklısın gardaş bana ısmarlarsan bende içeyim ;)

merkez_emre
23.12.2007, 22:20
fb li cok gormemek lazım
adı ustunde 2 li averaj ne zaman ıkıncısını oynadık ki konusuyorsunuz..

1967_Dernek_Murat
23.12.2007, 22:23
fb li cok gormemek lazım

VALLA EMRE onlara göre oynanmış galiba

yigidolar06
23.12.2007, 22:24
haklısın gardaş bana ısmarlarsan bende içeyim ;)
TABİ SANA VEDE TÜM SİVASSPOR TARAFTARINA İKRAMIM OLSUN(FENER-CİMBOM-BEŞİKTAŞ)KARIŞIMI PEK KEYİFLİ OLUYOR. BAŞKENTTEN TÜM DOSLARA SELAMLAR

aykut-akay
23.12.2007, 22:26
FENER BAHCELILER HER ZAMAN BENCILLIK YAPMAK ISTER VE KENDILERINI ÜSTÜN GÖRMEK ISTERLER YAZIK YAZIK

1967_Dernek_Murat
23.12.2007, 22:38
vay be bakın şu fb ye ne hallere düşdü alın lan sizin olsun liderlik biz gönüllerin lideriyiz

jakobieen
23.12.2007, 23:44
o günleride göreceğiz inşallah.. :) çok değil 1 ay sonra..

ilker_8787
24.12.2007, 01:00
eğilin 4 büyük sivasspor önünde , o kadar bütçenizle ancak bu kadar halt yiyebildiniz
Ayrıca bu da Febe liler için SİVASI YENDİĞİNİZ HALDE AYNI PUANDASINIZ.O yüzden bu muhabbetlere girmeyin bile sesinizi kesin ve LİDERİ ALKIŞLAYIN.

cilgin_sivaslim
24.12.2007, 02:11
futboldan anlamayan böle mail atar camur atar buda yetmez kendini atar ama onlar istedigi kadar kendini cehaletin icine atsin tabloya bakin kimmis lider kimmis sampiyon kimmis kral onun icin Sivasimi kiskanmayin bükemedigin bilegi öp tebrik et sampiyon sivasim

İ_N_F_İ_A_L
24.12.2007, 05:47
hoşttttttttttttttttttttttttttt sesinizi kesin 2.yarıyı bekleyin.

Engin58
24.12.2007, 05:57
LIDER BIZIZ *** BILEMIZIN HAKKI VE ALINIMIZIN TERI ILE HAK ETMISIZ ARTI EN COK GALIBIYET ILE LIDERIZ :ILK YARIYIDA BÖYLECE LIDER BITIRDIK ***SIVASSPORUMUZUDA KUTLUYORUZ.SAYGILARIMLA...

samet yıldız
24.12.2007, 06:13
anadolu takımlarından biri ilk devreyi şampiyon bitirdiya yediremiyorlar kendilerine

puar
24.12.2007, 07:54
kimin lider olduğunu ulusoyun sitesi bile yazıyor :)

zaralım 58
24.12.2007, 08:01
kıskananlar çatlasın inş bu çizgimiz devam edecek

GLoBe-Y-Gençlik
24.12.2007, 08:11
bunlar fblıler lafa soze gerek yok

GLoBe-Y-Gençlik
24.12.2007, 08:21
onşar cekemezler sıvasımızı ılla bır sey yapacaklar

mantik
24.12.2007, 08:44
Programı ben de izledim.Adamlar altıüstü kural hakkında bilgi almak için mail atmışlar, bunun ne cahillikle ne de çamur atmayla bir ilgisi var, siz de ne senaryolar uydurmuşsunuz.Adamların gram umrundamı bizim liderliğimiz sanıyorsunuz.Onlar sevinçli bile, sonuçta rakipleri GS yi geride bıraktılar ilk yarı sonunda.Neyse herkes fazla havaya girmiş anlaşılan, uefa ya gitmek bizim için büyük başarı olur işin aslı budur.Fenerlilere laf atmak için daha bir yüzyıla ihtiyacımız var.Eğri oturalım, doğru konuşalım.

abircan
24.12.2007, 08:47
alışacaklar, sivasa alışacaklar, kabullenecekler artık, anadolunun yiğidosu var artık, öğrenecekler herşeyi

yigidolar06
24.12.2007, 08:52
Programı ben de izledim.Adamlar altıüstü kural hakkında bilgi almak için mail atmışlar, bunun ne cahillikle ne de çamur atmayla bir ilgisi var, siz de ne senaryolar uydurmuşsunuz.Adamların gram umrundamı bizim liderliğimiz sanıyorsunuz.Onlar sevinçli bile, sonuçta rakipleri GS yi geride bıraktılar ilk yarı sonunda.Neyse herkes fazla havaya girmiş anlaşılan, uefa ya gitmek bizim için büyük başarı olur işin aslı budur.Fenerlilere laf atmak için daha bir yüzyıla ihtiyacımız var.Eğri oturalım, doğru konuşalım.GÖRÜNEN KÖY KILAVUZ İSTEMEZ ŞU AN LİG FİKSTÜRÜNE BAK ANLARSIN İŞİN SIRRI ÇÖZÜLDÜ. BÜYÜK BALIK KÜÇÜK BALIKLARI YERMİŞ,KÜÇÜK BALIKLARDA BİR ARAYA GELİP BÜYÜK BALIKLARI YERLERMİŞ. ARTIK ANADOLU TAKIMLARININ ÖNÜ ACILDI SİVAS BU İŞİ BAŞARDI

ygoksu58
24.12.2007, 09:07
BEN FENERLİYİM AMA SAPINA KADAR SİVASLIYIM VE SİVASSPORLUYUM.DESTEKLİYORUM.D ESTEKLİYECEĞİM.SİVASTAKİ STADIMIZ NEDEN DOLMUYOR.BİLETMİ PAHALI? HAVAMI SOĞUK ? YOKSA NEDEN ? HEP DESTEK TAM DESTEK MADDİ YARDIM HEPSİ OLMASI GEREK DESTEK OLMAZSA BU İŞ OLMAZ.

ibrahimovic7
24.12.2007, 09:58
bu konuya bizden çok kendi taraftarları gülmüştür heralde. o konuya bende değinecektim helal sivasıma 3 büyükleri altına aldı

Besyo_cu
24.12.2007, 10:01
Bilmemek değil öğrendiler daha durun Sivasspor nelerrrrrr öğretecek yeni başladık... Bizi izlemeye devam edin ;)

EMİNÇOLAK
24.12.2007, 10:13
arkadaşlar kısaca EYTİM ŞART diyorum başkada birşey demiyom:D:D
anlaşılan sivasın egitecegi çok kişiler var :D:D

izmirliyigido
24.12.2007, 10:43
Liderlik çok güzel ama esa önemli olan Şampiyonluk. Şimdilik en büyük biziz, belki emanetçiyiz ama şu anda zirvedeyiz. Altımızda 4 büyükler denilen paralı zavallılar var. Bizim bu parasız halimizle zirvede olmamız tabiki zorlarına gidecek. İnşallah bu yazdıklarınızı sezon sonunda da yazarsınız.

.

1967_Dernek_Murat
26.12.2007, 21:25
Programı ben de izledim.Adamlar altıüstü kural hakkında bilgi almak için mail atmışlar, bunun ne cahillikle ne de çamur atmayla bir ilgisi var, siz de ne senaryolar uydurmuşsunuz.Adamların gram umrundamı bizim liderliğimiz sanıyorsunuz.Onlar sevinçli bile, sonuçta rakipleri GS yi geride bıraktılar ilk yarı sonunda.Neyse herkes fazla havaya girmiş anlaşılan, uefa ya gitmek bizim için büyük başarı olur işin aslı budur.Fenerlilere laf atmak için daha bir yüzyıla ihtiyacımız var.Eğri oturalım, doğru konuşalım.

sen heralde fb yi içinden atamayan sivaslılardansın ben seneryo felan yazmadım izleyenler duymuşdur haaaaaaaaaaa BİDE BEN SENİN KİM OLDUNU COK İYİ BİLİYORUM. bırakın şu ist takımlarını yigido gibi davranın diyecem ama niç siz yigido olamazsınız şu konuya kactane fb li yorum yazxmış gerci sizin gibilerine cok görmüyorum biyanda sivas biyanda fb dimi.

sen yeni üye olmuşsun ilk mesajınıda bu konuya yazmışsın sen de bilin kim oldunu bende canımmmmmmmmm

Tarkan ÇeLik
26.12.2007, 21:41
Al.. Reis canını Yerim..:D:D Her$eYe & Herkese rağmen Tek Lider SivaSSpor..!!