Orijinalini görmek için tıklayınız : YAZIK OLACAK SİVASSPOR'A
cezaci58 24.12.2007, 12:50 ben cemal derdiyok sivas şarkışla gümüştepe köylüyümve allahıma binlerce şükürki önce müslümanım sonra türküm ve sivaslıyım sivas için ölmekse ben ölmeye hazır olanlardanım buradan BÜTÜN SİVASLILARA HAYKIRIYORUM DUYUN SESİMİ ben şuan bursada çalışıyorum ve sivas sporumu yürekten destekliyorum şimdi asıl mevzuya geliyorum duydumki sivasın türkiye genelinde 6 milyon nüfusu varmış bunların 4 milyonunu ihtiyar çocuk ve bayanlara çıkalım geriye 2 milyon insan kalıyor bunların içinde bende dahil hepimize yazıklar olsun diyorum ister bana kızın ister hak verin eger bu 2 milyon elini cebine atsa gönlünden ne koparsa 1 ytl veya 5 ytl takıma katkıda bulunsa bu takımdan kimse gitmez ve iyi takviyeler yapılır haksızsam haksız diyin bütün sivaslılar ben şuan sivasın bugünki durumundan onurlu ve gururluyum ve sivas için her türlü fedakarlıga hazırım ben dahil bütün sivaslılar şimdi sıra sivas sporda degil bizde herkes elini cebine atsın ve sivas spora gönlünden ne kopuyorsa versin eger şu anki mbaşarının devamını istiyorsak onurla gururla ben sivaslıyım demek istiyorsak ve başımız dim dik gezmek istiyorsak hadi yigidolar hep beraber el ele sivas daha iyi yerlere. buradan sivas spor yönetimine sesleniyorum BİR KAMPANYA BAŞLATIN SİVAS SPORA YARDIM KAMPANYASI TELEFOLA MESAJ GÖNDERELİM BİR MESAJ 5 YTL OLSUN VE bu kampanyaya bnherkesa katılsın mehmetimiz satılmasın sivas sporumuz yıkılmasın ben sivaslıyım ben yigidoyum diyen herkese sesleniyorum haydi sıra bizde sesime kulak verin beni destekleyin saygılarımla ara transfer sezonu bitmeden bu projeyi hayata geçirelim ve takımımızı destekleyelim
yigidolar06 24.12.2007, 13:00 EVET BİR ŞEYLERİN YAPILMASI LAZIM BİR KIVILCIM YAKILMASI LAZIM. DÜĞMEYE BASILMASI LAZIM
GLoBe-Y-Gençlik 24.12.2007, 13:05 evet sms yollluyalımm ole dıılmı saygılarla
cezaci58 24.12.2007, 13:08 BEN SİVASLIYIM BEN YİGİDOYUM DİYORSANIZ ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORSANIZ BANA DESTEK VERİN YÖNETİM BİR KAMPANYA BAŞLATSIN TELEFONLA SİVASA DESTET OLSUN DİYE MESAJ ATALIM BİR MESAJ 5 YTL OLSUN YILDIZIMIZ SATILMASIN SİVASIMIZ YIKILMASIN SİZLERE SESLENİYORUM YİGİDOLAR SIRA BİZDE SİVAS SPOR GÖREVİNİ YAPIYOR BİZDE YAPALIM ANA DOLUDAN BİR ŞAMPİYON ÇIKARALIM GURURLA ONURLA BAŞIMIZ DİMDİK AYAKTA DURALIM HERŞEY BİZİM ELİMİZDE HADİ YÖNETİM NE DURUYORSUN BAŞLAT KAMPANYAYI YİGİDOLAR ELİ TELEFONDA SİVASA DESTEK VERMEK İÇİN BEKLİYOR HADİ SİVASLILAR BANA DESTEK VERİN ALNIMIZIN AKIYLA BU YARIŞI TAMAMLAYALIM SİZLERDEN CEVAP VE DESTEK BEKLİYORUM
yigidolar06 24.12.2007, 13:10 YÖNETİME SESİMİZİ DUYURMAMIZ LAZIM SİVASTAKİ DERNEK YÖNETİMİ NE DURUYORSUNUZ
emekli_yiğido 24.12.2007, 13:16 emekli maaşıma gelecek zammı nasıl size yollarım
Evet Guzel Fikir..Yetkililer Duysun Ozaman Harekete Gecsinler!
cezaci58 24.12.2007, 13:27 BEN BURADA KENDİ KENDİMİ PARÇALIYORUM YÖNETİM BİR KAMPANYA BAŞLATSIN TELEFONLA MESAJ GÖNDERELİM BİR MESAJ 5 YTL OLSUN T6AKIMIMIZA VE SİVAS SPORA DESTEK ÇIKALIM DİYE BANA DİŞYORLARKİ NASIL VERELİM ULN 5 YTL Yİ SİVAS İÇİN VEREMEYEN ADAM BEN SİVASLIYIM DEMESİN GİTSİN MEMLEKET DEGİŞTİRSİN BEN SİVASLIYIM KARDAŞIM SİVASLI DOGDUM SİVASLI ÖLECEGİM VE ELİMDEN NE GELİYORSA SİVAS İÇİN YAPACAGIM BENİMLE OLANLAR GERÇEK SİVASLI OLANLAR DUYUN SESİMİ YARDIM EDİN BANA SESİMİZİ YÖNE TİME VE SİVASI SEVENLERE DUYURALIM SİVASIMIZA SAHİP ÇIKALIM BANA DESTEK VERENLER SİZDE BU SİTEYE YAZI YAZIN BANA CEVAP YAZIN HERKES BİZİ DUYSUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN NNNN OKADAR
EVET SESIMIZI DUYAN YOKKII!!!
BI ARALAR HATIRLIYORUM GALATASARAY DA ADNAN POLAT PARA YARDIMI ISTIYORDU STAR TV DE'' VE CANLI YAYINDAN BIR COK INSAN PARA AKTARIYORDU..IS ADAMLARI 200.000 100.000 VERENLER BILE OLDU..BIZIM BASKAN DA BOYLE BISEY YAPSA!
emekli_yiğido 24.12.2007, 13:30 emekli maaşıma yapılacak zammı nasıl gönderebilirim
ibrahimovic7 24.12.2007, 13:36 bence doğru bu uygulamayı bekliyoruz benden 5 kaşa hazır atmaya mj inşallah en kısa zamanda bu uygulama çıkarda rekor kırarız.
ibrahimovic7 24.12.2007, 13:41 sms en iyi fikir canımız sıkıldımmı sivasa sms atarız seviniriz en kısa zamanda bekliyoruz sms kodunu. tüm ciyesemlerden atabilelim ama.:)
musa3458 24.12.2007, 13:43 istanbuldan sms yolu ile ancak destek oluruz birazda tv kanallarında reklam yapmak lazım
emekli_yiğido 24.12.2007, 13:44 BİR EMEKLİ VATANDAŞ OLARAK OCAKTA VERİLECEK (EMEKLİ MAAŞI) ZAMMI NASIL GÖNDEREBİLİRİM
siv58lim 24.12.2007, 13:44 Evet hemsolar....birseyler yapmaliyiz...eger mehmet ve hayrettin giderse vay bizim halimize....bende varim yapalim su sms isini-...
SenSetik 24.12.2007, 13:45 KARDEŞ AYNI ŞEY BENİM AKLIMDAN GEÇİYORDU VALLA DÜN AKŞAM.AKLINA SAĞLIK İYİ YAPMIŞSIN BU KONUYU AÇMAKLA.BU KONUYU BÜLENT HOCA VEYA BAŞKANA İLETEBİLECEK BİRİSİ VARSA EN KISA ZAMANDA ANLATMALI.ÖRNEĞİN KANAL 58 UYDU İLE BÜTÜN DÜNYAYA ULAŞIYOR VE BELLİ BİR SÜRE ETKİLEYİCİ BİR KLİP İLE BU KAMPANYAYI DUYURABİLİR.SİVASSPORLA GURUR DUYMAK ÖYLE KURU KURUYA OLMAZ. BU KAMPANYA YAPILMALI VE SİVASLIYIM DİYEN HERKES DESTEK OLMALI....
tekintufekci 24.12.2007, 13:47 öncelikle herkesin geçmiş olan kurban bayramını kutlarım bende cezacı58 kardeşimi destekliyorum
SenSetik 24.12.2007, 13:47 BİR EMEKLİ VATANDAŞ OLARAK OCAKTA VERİLECEK (EMEKLİ MAAŞI) ZAMMI NASIL GÖNDEREBİLİRİM
LÜTFEN YAPMAYIN BÖYLE YAA . 5 YTL BİR PAKET SİGARA PARASI.
balili_58_06 24.12.2007, 13:47 ÇOK GÜZEL Bİ FİKİR YILDIZIMIZ SATILMASIN YENİ YILDIZLAR GELMESİ İÇİN BOYLE Bİ SEY GEREKLİ
Fatih Bayrak 24.12.2007, 14:11 BİR EMEKLİ VATANDAŞ OLARAK OCAKTA VERİLECEK (EMEKLİ MAAŞI) ZAMMI NASIL GÖNDEREBİLİRİM
LÜTFEN YAPMAYIN BÖYLE YAA . 5 YTL BİR PAKET SİGARA PARASI.
Gardas emekli-yigido hangi yolla gönderebilirim diye soruyor yanlis anlama oldu galiba
ve almanyadan da gönderme imkani olsun tabi
SenSetik 24.12.2007, 14:31 emekli58 yanlış anladım galiba özür dilerim
58_sivas_1987 24.12.2007, 14:38 slm arkadaşlar sivassporumuzun orjinal ürünlerini alsak böyle bir kampanyaya hiç ihtiyaç duyulmazdı ama bu sms kampanyası için tv58 gerekli yerlere başvuruları yaptı en yakın zamanda belli olur (bi forma bi atkı almak o kadar mı zor bir atkı tahminim bir sigara parası kadardır birgün sigara içmeyin sivasspor için sivassporun orjinal atkısını alın sivassporun orjinal cd sini 7.5ytl ye almıştım hiç olmazsa onu alın)
ALLAH'IN IZNIYLE BENDE VARIM SONUNA KADAR HEP DESTEK TAM DESTEK FRANSA DA YASAYANLARIDA UNUTMAYIN
BULENT HOCAMIZ DIYORKI BIZ ADAM SATMAYIZ FUTBOLCU SATARIZ BIZDE DIYELIMKI BIZ YIGIDOLARIN KITABINDA ZATEN ADAM SATMAK YAZMAZ FUTBOLCUDA BIZ ISTEMEDIKCE SATILAMAZ BUNU BUTUN DUNYAYA KANITLAYALIM VE HERKESE DEDIRTELIM MEHMET YILDIZ'A YIGIDOLAR SAHIP CIKTI.
mesut_koçak_58 24.12.2007, 14:47 ewt bole bır kampanya olmalı ve bu basarının devamı geldı
EyüphanAydın 24.12.2007, 15:11 Bence Zaman KAYBETMEDEN HERŞEY YAPILMALI PARAYSA PARA BAĞİŞŞA BAĞİŞ GEREKİRSE OKUL HARÇLİĞİMİ BİRİKTİRİRİM SİVASSPORA YARDIM EDERİM...
sivas_kangallı 24.12.2007, 15:39 bence sms kampanyası hemen başlatılmalı
abdullah58 24.12.2007, 15:43 YETERKI SU (SMS) BASLATILSIN INANIN HERKES DESTEK VERIR
ARTIK ANADOLUDAN 1 SAMPIYON CIKSIN DIYEN COK INSAN VAR SIVASLI OLMAYIPTA;INANIN ONLAR BILE SMS ATARLAR
NE YAPALIM BILMIYORUZKI
HERKES SIVASIN KULÜPTEN FORMASINI ALABILIR
ROZET;SAPKA ALABILIR;BAYRAK FLAMA ALABILR:DOSTLARINA ARKADASLARINA;HEDIYE OLARAK VEREBILIR
KOMBINE BILET ALABILR
BEYPINARLI58
sivasli215 24.12.2007, 16:34 doğru düşünmüşsün kardeşim ama bize öncü olacak insanlar lazım.başta bu işi yapmak sivaslı işadamlarına,sivasli politikacılara ve sivaslı ünlülere geliyor...
birlikten güç doğar,geniş kapsamlı bir kampanya için bu insanların özellikle de MEDYAtik olanlarının bu işe bir el atması gerek.
bugün tüm türkiyenin tanıdığı bir Abdullatif Şener veya bir Hamza Yerlikaya,ya da telekom reklamlarından zaten köşeyi dönmüş olan bir Cem Yılmaz...
yani demek istediğim şudur ki eğer geniş katılımlı ve reklamı iyi yapılmış bir kampanya başlatabilirsek Sivaslı olmayan bir çok insanda bize katkı sağlar...
lütfen çok geç olmadan bu kampanya başlatılsın...
saygılar...
EVET KAMPANYAYA DAVET BEN TOKATTAN BULDUKLARIMDAN SMS KAMPANYASI YAPALIM YÖNETİME ÇAĞRIDIR
ibrahim58 24.12.2007, 16:46 BU ZAMANA KADAR BİŞEY YAPILMADI.NEDEN BELKİ BAŞARI YOK DİYE BUDA BİZİM İÇİN BÜYÜK BİR AYIP.
AMA ŞİMDİ TÜRKCELL SÜPER LİGİNİN ZİRVESİNDE BENİM TAKIMIM VAR.O ZİRVENİN RENGİ KIRMIZI BEYAZ.ARTIK DUYARLI OLMAMIZ GEREKİYOR.YÖNETİME SESLENİYORUM.BİRŞEYLER YAPIN.SİVASSPORUMUZA SAHİP ÇIKMAYA HAZIRIZ.
BENİM FİKRİM ŞU.SİVASSPOR TARAFTAR KARTI ÇIKARALIM.DİLEYEN TÜM SİVASLILARA BU KARTLARI VERELİM.BU KARTLAR BİR BANKAYLA BAĞLANTILI OLSUN.BİZDE HER AY AİDAT GİBİ BU KARTLAR VASITASIYLA SİVASSPORUMUZA KATKIDA BULUNALIM.NASIL OLUR.
ben cemal derdiyok sivas şarkışla gümüştepe köylüyümve allahıma binlerce şükürki önce müslümanım sonra türküm ve sivaslıyım sivas için ölmekse ben ölmeye hazır olanlardanım buradan BÜTÜN SİVASLILARA HAYKIRIYORUM DUYUN SESİMİ ben şuan bursada çalışıyorum ve sivas sporumu yürekten destekliyorum şimdi asıl mevzuya geliyorum duydumki sivasın türkiye genelinde 6 milyon nüfusu varmış bunların 4 milyonunu ihtiyar çocuk ve bayanlara çıkalım geriye 2 milyon insan kalıyor bunların içinde bende dahil hepimize yazıklar olsun diyorum ister bana kızın ister hak verin eger bu 2 milyon elini cebine atsa gönlünden ne koparsa 1 ytl veya 5 ytl takıma katkıda bulunsa bu takımdan kimse gitmez ve iyi takviyeler yapılır haksızsam haksız diyin bütün sivaslılar ben şuan sivasın bugünki durumundan onurlu ve gururluyum ve sivas için her türlü fedakarlıga hazırım ben dahil bütün sivaslılar şimdi sıra sivas sporda degil bizde herkes elini cebine atsın ve sivas spora gönlünden ne kopuyorsa versin eger şu anki mbaşarının devamını istiyorsak onurla gururla ben sivaslıyım demek istiyorsak ve başımız dim dik gezmek istiyorsak hadi yigidolar hep beraber el ele sivas daha iyi yerlere. buradan sivas spor yönetimine sesleniyorum BİR KAMPANYA BAŞLATIN SİVAS SPORA YARDIM KAMPANYASI TELEFOLA MESAJ GÖNDERELİM BİR MESAJ 5 YTL OLSUN VE bu kampanyaya bnherkesa katılsın mehmetimiz satılmasın sivas sporumuz yıkılmasın ben sivaslıyım ben yigidoyum diyen herkese sesleniyorum haydi sıra bizde sesime kulak verin beni destekleyin saygılarımla ara transfer sezonu bitmeden bu projeyi hayata geçirelim ve takımımızı destekleyelim
Sayın cezacı58, ne deseniz haklısınız. Hepimizie ama başta zenginlerimize, Sivas dışında yaşayan varlıklı Sivaslılara ve Sivas'da yaşayan kodamanlara yazıklar olsun!!
Böyle bir kampanyaya şiddetle ihtiyaç var. Bu yadsınamaz bir gerçek. Madem bütçemiz kısıtlı, madem maddi olarak zor durumdayız ve maddi açıdan rahatlamak için en iyi futbolcularımızı satma noktasındaysak kesinlikle ve kesinlikle hepimizin elimizi cebimize atmamız gerekiyor. Doğrudan bağış yapmasak bile Sivasspor lisanslı ürünlerini satın almamız, Sivas'daki maçlarına gitmemiz gerekiyor. Bu şekilde de dolaylı yoldan mali açıdan kulübümüze katkı yapmış oluruz. Birçoğumuzu üzerimize düşeni yapıyoruz. Forma, atkı alıyoruz. Maçlara gidiyoruz. Ama yetmiyor.
Artık ciddi bir kampanya zamanıdır. Bu kampanyanın başlangıcını da sayın Başkan ve Hocamız yapmalıdır. Birilerinin önayak olması gerekiyor. Sözü geçen, nüfuzlu birilerinin bu kampanyaya önayak olması gerekiyor. Bütün Sivaslılar yardımcı olmaya hazırdır. Yeter ki insiyatif alan birileri bu kampanyayı başlatsın.
Siz Bursa'da yaşadığınıza göre bilirsiniz koskoca Bursaspor bile darboğaza düşmütü de ciddi bir kampanya başlatılmıştı. Bursaspora destek kampanyası gerçekleşmişti. Zengin Bursa şehri ihtiyaç olunan meblağı kısa zamanda toplamıştı. Bu tip kampanyalar, olaylar normaldir. Ülkeler bile yapıyor. G. Kore örneği var önümüzde. İnsanlar altınlarını falan feda etmişlerdi ülkeleri için.
Artık birlik beraberlik zamanıdır. Yaklaşık 1 milyon Sivaslı bile elini cebine atsa yeter! Ne demek 1 milyon. Çok ciddi bir rakamdır. Haydi Sivas, Haydi Sivaslılar Sıra Bizde!!! Futbolcular ellerinden geleni, üzerlerine düşeni yapıyorlar...
berkaykansu 24.12.2007, 17:32 merhaba ben sakaryadan ben sakaryaspor taraftarıyım sizin kadar olmasada sizi ve şehrinizi seviyorum bize 2000 li yıllarda bir kaza gecirmiştik ve bize yardım etmiştiniz ve ondan sonra size sempati duymaya başladım ilk yarıyı şampiyon bitirdiniz inanın sizin kadar sevindim konuya gireyim arkadaşın dedigi gibi yardım kampayası yapabilirsiniz eger galatasaray gibi 3 büyük takım yapıp yardım dan para geldiyse anadolu takımı bu işi daha iyi yapar diye düşünüyorum siz yapın size söz veriyorum bende katılacagız
Sevgilerimle Sakaryadan
Berkay Kansu Kanur.
FatihCan 24.12.2007, 17:48 Biz günlerce aynı şeylerden bahsdiyoruz bu sms kampanyası ne zaman başlayacak anlamıyorum ki lig başlayıncamı şimdi tam zamanı yaa hatta çok ama çok geç kalındı yaa
crayz58body 24.12.2007, 18:07 Bende kayserideyim fikrine katılıyorum...Mesaj olayı gayet mantıklı bir mesaaj 10 ytl olsun...Bu takım bizim. Bizler üzerimize düşenini yapalım.Yönetimdende şampiyonluk isteyelim..Böyle bir kampanya başlatılırsa herkes eşine dostuna duyursun..Katılım büyük olsun...BEN VARIM SİVAS'IMA CANIM FEDA...
cankaya_06_58 24.12.2007, 18:16 ARKADAŞLAR SMS KAMPANYASI ÇIKSIN HEMEN GİDİP 500 KONTÖR ALCAM VE HEPSİNİ SİVASSPORA YARDIM OLSUN DİYE YOLLİCAM..........
crayz58body 24.12.2007, 18:28 merhaba ben sakaryadan ben sakaryaspor taraftarıyım sizin kadar olmasada sizi ve şehrinizi seviyorum bize 2000 li yıllarda bir kaza gecirmiştik ve bize yardım etmiştiniz ve ondan sonra size sempati duymaya başladım ilk yarıyı şampiyon bitirdiniz inanın sizin kadar sevindim konuya gireyim arkadaşın dedigi gibi yardım kampayası yapabilirsiniz eger galatasaray gibi 3 büyük takım yapıp yardım dan para geldiyse anadolu takımı bu işi daha iyi yapar diye düşünüyorum siz yapın size söz veriyorum bende katılacagız
Sevgilerimle Sakaryadan
Berkay Kansu Kanur.
Canım kardeşim ilgine ve sevgine teşekkürler...spor dostluk barış ve kardeşlik demektir..Sizde olsanız aynı iyiliği yapardınız. Bu insan olmanın gereğidir..Bizlerde Sakarya sporu seviyor süper ligde kardeş takım olarak görmek istiyoruz...SAKARYA SPORA BAŞARILAR ''Herşey gönlünüzce olsun''
Divriği58- 24.12.2007, 18:55 SMS KESINLIKLE BAŞLATILMASI GEREKEN BIR ÇALIŞMA SİVASSPOR BASIN SÖZCÜSÜ FİKRET ÜNSAL AYRICA BİLDİĞİM KADARIYLA BİR GAZETENIN SAHİBİ MUHAKKAK MEDYADA TANIDIKLARI VARDIR BAŞTA FANATIK FOTOMAC OLMAK UZERE SMS OLAYINI DUYURURLARSA HERKESDEN DESTEK GELIR KANIMCA
onurr1907 24.12.2007, 19:08 BİR FENERBAHÇELİ OLARAK SİVASSPORU GÖNÜLDEN DESTEKLİYORUM BU KAMPAMYA OLURSA DESTEKLERİM FENERBAHÇEMİN PARAYA İHTİYACI OLMADIĞI İÇİN :D
BU KAMPANYA UYGULAMAYA GEÇERSE SMS PATLAMASI OLUR BENİM BİR ÇOK GS LI ARKADASIM BEN SİVASSPORLUYUM ARTIK DİOR SİVASI DESTEKLEYENLER GERÇEKTEN ÇOK ARTTI...
İNŞ UYGULAMAYA GEÇER... FENERBAHÇEDEN SONRA 2. TAKIMIM SİVASTIR GERÇEKTEN İİ BİR TAKIM...
TABİYKİ FENERBAHÇENİN ŞAMPİYON OLMASINI İSTERİM AMA SİVASINDA EN KÖTÜ 2. OLMASINI İSTERİM :D ...
buraks58 24.12.2007, 19:49 kesinlikle yapılması gereken birşey.telefondan atacağımız mesajlarla takımımıza destek olabilirz.olabilirse, herkes mesajla ne kadar vereceğini kendi belirlese 2,3,10 artık ne kadar olursa.inşallah hayata geçerde takımımıza elimizden gelen yardımı yaparız...
ethembey 25.12.2007, 20:31 YÖNETİME SESİMİZİ DUYURMAMIZ LAZIM SİVASTAKİ DERNEK YÖNETİMİ NE DURUYORSUNUZ
halil ozturk 25.12.2007, 21:17 tum sivasliyim diyen herkese SESLENIYORUM SIVASSPORUMUZ 1RINCI LIGE CIKMADAN HANGI
TV
DE SIVASIVN
SESINUI GORUYORDUNUZ
ALLAH ASKINA BU FIRSAT SIVASA BIR DAHA DOGACAKMI ACABA ARTIK YETER DIYORUM BASKALARININ FILAMALARINI BIRAKALIM ARTIK SIVASSPORUMUZUN FILAMASINI SALLAYALIM ALLA21H BIZE SIVASLILIGI NASIP ETMIS DAHA NE ISTIYORSUNUZ DAHA NEYI BEKLIYORUZ KENDIMIZE CEKI DUZEN VERELIM SIVASSPORUMUZA YARDIM EDELIM SIVASLININ NE OLDUGUNU TUM TURKIYEYE GOSTERELIM TV
KANALLARINDA SPOR PRORAMI YAPIYORLAR HIC SIVASSPORUN DEGERLENDIRMESINI YAPIYORLARMI BUNDAN HIC BIRSEY CIKARMIYORMUYUZ SIVASLIYIM KIM DIYORSA HERKESI GOREVE DAVET
EDIYORUM TUM SIVASLILARA SEVGI VE SELAMLARIMI ILETIYORUM
yigidolar06 25.12.2007, 21:38 BİR FENERBAHÇELİ OLARAK SİVASSPORU GÖNÜLDEN DESTEKLİYORUM BU KAMPAMYA OLURSA DESTEKLERİM FENERBAHÇEMİN PARAYA İHTİYACI OLMADIĞI İÇİN :D
BU KAMPANYA UYGULAMAYA GEÇERSE SMS PATLAMASI OLUR BENİM BİR ÇOK GS LI ARKADASIM BEN SİVASSPORLUYUM ARTIK DİOR SİVASI DESTEKLEYENLER GERÇEKTEN ÇOK ARTTI...
İNŞ UYGULAMAYA GEÇER... FENERBAHÇEDEN SONRA 2. TAKIMIM SİVASTIR GERÇEKTEN İİ BİR TAKIM...
TABİYKİ FENERBAHÇENİN ŞAMPİYON OLMASINI İSTERİM AMA SİVASINDA EN KÖTÜ 2. OLMASINI İSTERİM :D ...BU TEMENNİN OLMADI SİVAS ŞAMPİYON OLSUN HEP FENERBAHÇEDE 2 OLSUN EN GÜZELİ BU
ofgurleyuk78 25.12.2007, 22:48 emekli maaşıma gelecek zammı nasıl size yollarım
Ne kadar asil bir duygu. Teşekkürler emekli (bende emekliyim). Bir organizatör çıksında karınca kararınca katılsın herkes.
ya ben fenerbahçeliyim istanbulda yaşıyorum öğrenciyim ve tüm haftalığımı yollarım hemen açın şu hesap numarasını duyduğuma göre 6 milyon civarı sivaslı vatandaş varmış 1ytl yollasa herkes ki komik bir rakam 6 trilyona flasş bir forvet veya sağlam 3 futbolcu rahat alınır hadi sivas be şampiyon ol ne olur ! bıktık 3 takımlı ligden seviye asla yükselemeyecek
ibrahim58-nl 27.12.2007, 02:19 Birde piyango bize vurmazki kardesim... vursada su bankasi zengin, ama kendisi uc kurusluk etmeyen IS ADAMLARININ inadina 1 milyon verelim sivasa...
Sms ile olmaz kardeslerim, sms oldugu zaman, avea, turkcell gibi kartlar istenecek. Halbuki bi cok avrupada oturan gurbetcilerimiz var, bende dahil yani...
Gurbetcilerinde katilim sagligayacagi yontem olmali, yani banka hesap no'lar acilmali...
MURAT SARI 27.12.2007, 08:01 SLM ARKADAŞLAR MERAK ETMEYİN DÜN AŞKAM BİR TV KANALINDA BAŞKANLA BİRLİKTEYDİM EN KISA ZAMANDA MESAJ PROJESİ HAYATA GEÇİRELECEK ŞUANDA YASAL İŞLEMLERİ DEVAM ETMEKTE SİZ CEP TELLERİNİZİ ELİNİZE ALIN HAZIR OLUN HERKEŞ SİVASLILAR NASIL TUTKUNMUŞ GÖRSÜNLER ÖYLE 5 YTL LİKTE ATMAYIN BİR KİŞİDEN EN AZ 10 MESAJ BEKLİYORUZ .
HADİ BAKALIM YİĞİDOLAR GÖRELİM
VEDAT BAYRAM/SABAH
Sivasspor gerçeği!
Anadolu'nun sert iklimiyle maruf, 'Yiğido' lakaplı takımı ligin ilk devresini lider bitirdi. Türk futbolunda önemli bir başarı mı? Elbette.
Daha önce de Trabzon başarmamış mıydı? Trabzon başka, Sivas başka... Bu ülkede Karadenizliler de, Güney Doğulular da daima iddialı olmuşlardır. Bu, 'genetik yapı ve bağlı lobi' nedeniyle Trabzonspor, İstanbul kulüplerine rağmen 'çanağı çatlatan' ilk Anadolu takımı olmuştur.
Oysa Anadolu'yu doğudan batıya ortadan kesen eksende Sivas bir ilktir. Bu bölgede hani iddia, hani lobi, hani destek? Henüz bir şey olmuş değil. Ama sanki olacak gibi! Yoksa lider takımın hocası "Biz şampiyon olamayız" diye bas bas bağırır mı?
Sivasspor 14 Nisan 1932'de ilk başkanı Fahri bey tarafından 122 üye ile kuruluyor.Amacı ne? "Gençliğin bedeni inkişafına hakim olmak!" Lige 1967'de iştirak ediyor. 1997'ye kadar 30 yılın 11 yılı 3.lig, 18 yılı 2. ligde mücadele ile geçiyor. 1967-97 arası 41 başkan, 61 teknik direktör değiştiriyor. 30 yıllık mücadeleye 352 galibiyet, 1022 gol, 1051 puan sığdırıyor. Mücadelesinin 37. yılı olan 2004/05'te 1. lige çıkıyor. 2006/07'nin ilk yarısını da lider bitiriyor.
PAMUK ELLER CEBE
Tırmanıştaki ilk emek için İsmail Kartal, Bülent Uygun ve Başkan Mecnun Odyakmaz'ı kutlamak zorunlu bir görev. Ancak birden bir 'gariplik' oluyor. Moral ve puan motivasyonu zirvede bir takımın sözcüleri "Biz şampiyon olamayız" diye bağırıp duruyor. "Başarılı oluruz ama..." demeye başladıklarında "Aması ne?" diye sormaktan kendimizi alamıyoruz. "Ama hakemler... Ama para..." dediklerinde otoritelere de malzeme çıkıyor tabii.
Bu davranışlar futbolcuları etkileyecek. Peki ne eksik? "Lobi!". Karadeniz lobisi gibi! Güneydoğu lobisi gibi! Dünyada yaşayan 6 buçuk milyon Sivaslı... Ve bunların ileri gelenleri... Duran Akbulut, Hüseyin Yıldırım, Sadık Özgür, Selahattin Ayan, Veysel Dursun, Lütfi Abay, Asaf Çoban, Ali Kösedağ, Kaya Turgut, Muammer Kitapçı, Ahmet Çuhadar, İbrahim Mir Mahmut oğlu ve daha niceleri... Şimdi sıra sizde degil mi? Deveciden dostu olanın avlusu geniş olmaz mı? O halde pamuk eller cebe. Ben de sizi destekliyorum. Sivasspor başkanına da sesleniyorum: Buyrun Sayın Odyakmaz... Kim daha çok Sivaslı, izleyin ve görün.
Kaynak: http://www.sabah.com.tr/bayram.html
Arkadaşlar dün gece izledim programı ancak vakıflar Bankasının hesap numarasını alabildim ve Sivassporla gurur duyarak üzerime düşen görevi yaptım.Hadi sizde boş durmayın işte hesap no:00158 0072 8784 4492 Haydi yiğidolar Başımız dik gezmeye devam edelim.
İhtiyaç'tan dolayı yıldız futbolcularımızı satmak zorunda kalırsak ligde zorlanabiliriz.
İkinci yarı'da üst düzey mücadeleleri izleyeceğiz ve her maç final havasında geçecek. O açıdan takıma bu yükü kaldırabilecek kapasite de futbolcu alınması gerekiyor. Bu da tabii ekstra para demek. Kulübün bütçesi de belli. O halde tüm Sivaslılara ve tüm Yiğidolara iş düşüyor.
Yönetimin bu konuda çalışma yaptıklarını da biliyorum. Umarım kampanya geç kalmaz.
23.12.2007 Pazar günü Zaralılar Vakfında bayramlaşma merasimindeydik. Burada Kanal 7'de Anadolu Yıldızları yarışmasındaki finalist Sivaslı hemşehrimiz Mete için 15 dakika'da tam 30.000 SMS toplandı. (Mali değeri 3500 YTL civarı)
Sivasspor için SMS kampanyası başlatılırsa hatırı sayılır bir katılım olacağına eminim.
Sadece SMS kampanyaları bize yetmeyecektir. Ne bileyim Diadora markası ile tekrar oturup bir anlaşma yapılabilir, devre arası büyük firmalarla sponsorluk görüşmeleri yapılabilir, iş adamlarından bağışlar toplanabilir, ilçe ve köy dernekleri organize edilerek onlardan yardımlar alınabilir...
İhtiyaç'tan dolayı yıldız futbolcularımızı satmak zorunda kalırsak ligde zorlanabiliriz.
İkinci yarı'da üst düzey mücadeleleri izleyeceğiz ve her maç final havasında geçecek. O açıdan takıma bu yükü kaldırabilecek kapasite de futbolcu alınması gerekiyor. Bu da tabii ekstra para demek. Kulübün bütçesi de belli. O halde tüm Sivaslılara ve tüm Yiğidolara iş düşüyor.
Yönetimin bu konuda çalışma yaptıklarını da biliyorum. Umarım kampanya geç kalmaz.
23.12.2007 Pazar günü Zaralılar Vakfında bayramlaşma merasimindeydik. Burada Kanal 7'de Anadolu Yıldızları yarışmasındaki finalist Sivaslı hemşehrimiz Mete için 15 dakika'da tam 30.000 SMS toplandı. (Mali değeri 3500 YTL civarı)
Sivasspor için SMS kampanyası başlatılırsa hatırı sayılır bir katılım olacağına eminim.
Sadece SMS kampanyaları bize yetmeyecektir. Ne bileyim Diadora markası ile tekrar oturup bir anlaşma yapılabilir, devre arası büyük firmalarla sponsorluk görüşmeleri yapılabilir, iş adamlarından bağışlar toplanabilir, ilçe ve köy dernekleri organize edilerek onlardan yardımlar alınabilir...
Bu SMS işi üç-dört aydır konuşuluyor, hala da konuşuluyor ancak sıcağı sıcağına bir an evvel kampanyanın başlaması lazım.
Yönetime duyrulur!...
Bu SMS işi üç-dört aydır konuşuluyor, hala da konuşuluyor ancak sıcağı sıcağına bir an evvel kampanyanın başlaması lazım.
Yönetime duyrulur!...
........
Yönetime duyrulur!
karadoruk_58 01.01.2008, 10:14 kırmızı -beyaz renklerimiz, yiğido lakabımız, önümüzde kimse duramaz çünkü sivaslıyız
atababa111 11.01.2008, 13:10 BU İŞ TAMAMEN YÜREK İŞİ.SÖZDE DEĞİL ÖZDE SİVASLILAR!!! SİVASSPOR DAĞILMADAN ŞAMPİYONLUK KAÇMADAN 1-5-10 DEMEDEN KATKIMIZI YAPALIM.
|