Orijinalini görmek için tıklayınız : YILDIZ'IMIZ SATILMASIN!!!
yigido0058 24.12.2007, 18:32 BURADAN TÜM SİVASLILAR'A,SİVASLI MİLLETVEKİLLERİNE ,SİVASLI İŞ ADAMLARINA,BÜROKRATLARA SESLENİYORUM SİVASSPORUMUZ İÇİN BİR ŞEYLER YAPMALIYIZ SİVASIMIZIN YETİŞTİRDİĞİ EN İYİ FORVETİ MEHMET YILDIZI SATTIRMAYALIM BÜTÜN FORUM ÜYELERİ OLARAK MİLLETVEKİLLERİNE GENEL BAŞKANLARA VALİYE BELEDİYE BAŞKANINA MAİLLER YOLLAYALIM SİVASSPORUMUZ İÇİN BİR YARDIM KAMPANYASI BAŞLATSINLAR HER TÜRLÜ YARDIM OLABİLİR SMS KAMPANYASI HESAP AÇTIRMA ÇOK GÖNÜLLÜ SİVASLI VAR BU YARDIMI YAPACAK GEREKLİ MERCİLERE İSTEĞİMİZİ DUYURABİLİRSEK BU KAMPANYAYI BAŞLATMIŞ OLURUZ 2. YARI SİVASSPORUMUZUN SIKINTIYA GİRMEMESİ İÇİN BU KAMPANYA ŞART HERKES FEDEKARLIK YAPMAK ZORUNDA SİVASSPORUMUZ GÖREVİNİ LAYIKIYLA YERİNE GETİRDİ SIRA BİZDE SİVASLILAR YİĞİDOLAR O ÇOKLUĞUYLA ÖVÜNDÜĞÜMÜZ SİVASLI HEMŞERİLERİM ŞEHRİNİZE TAKIMINIZA SAHİP ÇIKMANIN ONA DESTEK VERMENİN GÜNÜ GELDİ DE GEÇİYOR 2. YARIYA MALİ KONULARDA SIKINTI YAŞAMAZSAK BU TAKIM ŞAMPİYON OLUR TÜM SİVASLILAR YÜREKTEN İNANMALI BUNA HAYDİ SİVASLILAR MAİLLERİMİZİ HAZIRLAYALIM BEN ŞAHSIM ADIMA İSTEK METNİNİ HAZIRLAYABİLİRİM GEREKLİ MAİLLERİDE SAĞLAYABİLİRİM BU SESE KULAK VERİN YİĞİDOLAR
merkez_emre 24.12.2007, 18:37 kardeş nefesini yorma bosuna kesin satılır
yigido0058 24.12.2007, 18:45 emre kardeş doğru söylüyorsun bizim gibi sivaslılar oldukça daha çok oyuncu satarlar takıma destek veren yok eğer maddi anlamda sorun yaşamazsa mehmet yıldızı satmazlar ben de bunun için nefes tüketiyorum güzel bir kampanya başlatılırsa sivassporumuz için çok iyi olur sivaslıyım diyen sivası seven herkes elini cebine atarsa bu takım şampiyon olur eğer destek olmazsa bu takımdan bir şeyler beklemek hayal olur herkes bir olsun bu fırsatı kaçırmasın maillerimizi yollayalım ilgili makamlara gerisi gelecektir merak etmeyin bu kadar ümitsizlik sivaslıya sivasspor taraftarına yakışmaz bir takımdan bir şeyler bekliyorsan öncelikle o takıma bir şeyler vermen lazım
yigido0058 24.12.2007, 18:57 BURADAN TÜM SİVASLILAR'A,SİVASLI MİLLETVEKİLLERİNE ,SİVASLI İŞ ADAMLARINA,BÜROKRATLARA SESLENİYORUM SİVASSPORUMUZ İÇİN BİR ŞEYLER YAPMALIYIZ SİVASIMIZIN YETİŞTİRDİĞİ EN İYİ FORVETİ MEHMET YILDIZI SATTIRMAYALIM BÜTÜN FORUM ÜYELERİ OLARAK MİLLETVEKİLLERİNE GENEL BAŞKANLARA VALİYE BELEDİYE BAŞKANINA MAİLLER YOLLAYALIM SİVASSPORUMUZ İÇİN BİR YARDIM KAMPANYASI BAŞLATSINLAR HER TÜRLÜ YARDIM OLABİLİR SMS KAMPANYASI HESAP AÇTIRMA ÇOK GÖNÜLLÜ SİVASLI VAR BU YARDIMI YAPACAK GEREKLİ MERCİLERE İSTEĞİMİZİ DUYURABİLİRSEK BU KAMPANYAYI BAŞLATMIŞ OLURUZ 2. YARI SİVASSPORUMUZUN SIKINTIYA GİRMEMESİ İÇİN BU KAMPANYA ŞART HERKES FEDEKARLIK YAPMAK ZORUNDA SİVASSPORUMUZ GÖREVİNİ LAYIKIYLA YERİNE GETİRDİ SIRA BİZDE SİVASLILAR YİĞİDOLAR O ÇOKLUĞUYLA ÖVÜNDÜĞÜMÜZ SİVASLI HEMŞERİLERİM ŞEHRİNİZE TAKIMINIZA SAHİP ÇIKMANIN ONA DESTEK VERMENİN GÜNÜ GELDİ DE GEÇİYOR 2. YARIYA MALİ KONULARDA SIKINTI YAŞAMAZSAK BU TAKIM ŞAMPİYON OLUR TÜM SİVASLILAR YÜREKTEN İNANMALI BUNA HAYDİ SİVASLILAR MAİLLERİMİZİ HAZIRLAYALIM BEN ŞAHSIM ADIMA İSTEK METNİNİ HAZIRLAYABİLİRİM GEREKLİ MAİLLERİDE SAĞLAYABİLİRİM BU SESE KULAK VERİN YİĞİDOLAR
merkez_emre 24.12.2007, 19:09 dediğin gibi kampanya olsa otobus projesıne gıder..dogru ya ısımız gucumuz bitti bı otobusumuz kalmısdı..futbolcuların prımlerını ödeyemiyomuşuz ama ondan once gelir tabi otobus...
K4r_Tugrul 24.12.2007, 19:56 gardaşlar inşallah satmazlar ya eğer satarlarsa bizim halimiz ne olur.balili sakat yani sezonu kapadı.mehmet'te giderse SİVASSPOR'un halini düşünemem.ama yine de SİVASSPOR mehmet yıldız'sızda şampiyonluk yolundanda vazgeçmeyeceğini üşünüyorum ve yürekten destekliyorum.
ŞAMPİYON SİVASSPOR
SyCoPaTy58 24.12.2007, 20:46 EVET ARKADAŞLAR KESİNLİKLE MEHMET YILDIZI SATMASIN SİVASSPOR ÖZELLİKLEDE GALATASARAYA MEHMET YILDIZ SİVASA YAKIŞIR
darksvs58 24.12.2007, 20:49 say ke3 please
yaw kardes bu kadar kalitesiz konular açma burası forum ama
Bu kadar kalitesiz konular açma bi daha uyarmam !!
Banned ! bu msj ı ciddiye al !
yigido0058 24.12.2007, 21:10 dark kardeşim açtığım konu sana göre kalitesiz olabilir ama sivassporumuz için şampiyonluk için önem arz eden bi konudur ha sen yine de kalitesiz diyorsan o senin kalitesizliğindendir ne yani bu forumda sivasspor yerine galatasaraydan mı fenerbahçeden mi bjkden mi konuşacağız onların sorunlarına mı çözüm arayacağız ben senin kalitesizlik ithamından hiçbir şey anlamadım sana göre kaliteli konular neyse onu açalım mesela haftanın en şıkkı ve en rükuşu kim ile başlayalım demi bu daha kaliteli ve önemli konudur ben kendi menfaatim için bu konuyu açmadım sivassporumuzun içinde bulunduğu maddi sıkıntılara bi nebze ilaç olmak derman olmak için çare yolları bulmak amacıyla bu konuyu açtım ha sen ben ilgilenmiyorum sivasspor ne yaparsa yapsın ama şampiyonda olsun diyorsan işte orda elini taşın altına koymanı tyavsiye ederim hiçbir fedekarlıkta bulunmadan karşındakinden fedekarlıkta bulunmasını istemen bencillikten öteye geçmez ben sivasspor için sonuna kadar çalışacam her makama mevkiye de maiiller atacam sivassporu desteklemeleri sahip çıkmaları amacıyla ben görevimi yapayım da sen senin gibi düşünenler umrumda olmasın bu sözlerin bir sivasspor taraftarına hiç yakışmadı artık mehmet yıldız satıldığında yerinde sen oynarsın futbolcuların ödemelerini de sen karşılarsın bi çek karalarsın olur biter inşallah sözlerimden kendine bir şeyler ders edinmişsindir
abdullah58 24.12.2007, 21:17 MEHMET YILDIZI SATMASAK BILE SEN SIVASI SAMPIYON YAPACAKLARINA INANIYORMUSUN
SON MAC TA GÖRDÜN ADAM SIVASSPOR;UN EN FAYDALI OYUNCUSUNU BEDEVADAN ATTI
2 YARI DAHA COK CANIMIZI YAKACAKLAR
BIZE SAMPIYONLUGU YEDIRMEZLER
SU OLABILIR--FENERBAHCA AVRUPADA BASARILI OLURDA LIG DE GERI DÜSERSE
GALATASARAY OLMASIN-SIVAS OLSUN ISTER
BEYPINARLI 58
tanju_58 24.12.2007, 21:21 Sivassporumuz zamanında Trabzonsporun yaptığını yapıp şampiyon olmak istiyorsa elindeki kaliteli futbolcuları satmaması gerekiyor.Para için başka kaynaklar üretilsin bence.Mesela Galatasarayın nasıl Storesi Fenerbahçenin nasıl Feneriumu varsa Sivassporumuzada böyle bir eşyalarının satıldığı mağazalar açılsa.inanıyorumki güzel iş yapar.İstanbulda herkes Sivasspor forması,atkısı,şapkası,beresi arıyoda bulamıyor.
sivas_kangallı 24.12.2007, 21:22 mehmet yıldız satılmaz inş........
yigido0058 24.12.2007, 21:28 apokan kardeş senin takımına güvenin yok sen böyle düşünürsen başkaları böyle düşünürse bu takım tabi şampiyon olamaz öncelikle taraftar inanacak şampiyonluğa takım zaten elinden geleni yapıyor bu ülkede fenerbahçe mi belirliyor şampiyon olacak takımı eğer belirleseydi gs. 15 kere şampiyon olmazdı bizim oyuncumuzu atmış olabilir ama her türlü olumsuzluğa rağmen sivassporumuz sahada aslanlar gibi mücadelesini verdi ve maçı aldı lider oldu eğer sizde medyanın yaptığını yaparsanız bu şampiyonluk zaten olmaz biz sivaslılar olarak maddi kaynak yaratırsak kulube inan o zor dediğin şampiyonluk da gelir mehmet yıldız da bizde kalır ve değeride iki üç misli artar ama yok ben inanmıyorum şampiyon olacağına diyorsan bu senin düşüncendir saygı duyarım ama bir sözü hatırlatayım başarının %80'ni inanmaktan geçer inancın yoksa boş mücadele vardır orda herkesi kenetlenmeye ve sivasspor için bir şeyler yapmaya davet ediyorum
velibircan 24.12.2007, 21:32 Bizim buradan yapcak hiç bir şeyimiz yok sorunu mecnun başkanla bülent hoca masa başında çözücek artık satılırmı satılmazmı orasını onlar bilir
sivassoldier 24.12.2007, 22:18 hemsolar bu kadar pesimist olmayalim biz sivasspora ne kadar güvenirsek o kadar iyi olur ve bir bakarsiniz sampiyon oluruz ve 4 büyüklerin agzi bir karis havada kalir saskinlikdan. futbolcularin arasinda en büyük katki zaten mehmet yildizdan geliyor insallah satmazlar cünkü bu cok büyük bir yanlis olur!
MEHMET YILDIZ SİVASI ŞAMPİYONLUĞA TAŞIYACAK EN ÖNEMLİ İSİMLERDEN BİRİDİR BU NEDEN LE SATILMASINI ASLA İSTEMİYORUZ . TÜM SİVASLILAR OLARAK ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMALIYIZ SMS KAMPANYASI BAŞLATILIRSA ÇOK İYİ OLUR.
Yarın başlayacak ciddi ve geniş çaplı kampanya belki de Mehmet Yıldız'ın takımda kalmasına vesile olacak. Dün yapılan toplantı sonrası Başkanımız da açıkladı: "Kampanyadan istenilen sonuç alınırsa Mehmet Yıldız'ı satmayacağız." O yüzden herkes şapkasını önüne koyup düşünsün. Yardım edebilecek tüm Sivaslılar ellerinden ne geliyorsa yapsın, çam sakızı çoban armağanı herkes bütçesi, mali durumu ölçüsünde gerekli mali yardımı yapsın ki Mehmet Yıldız'ı satmaya da gerek kalmaın!
osman yavuz 58 25.12.2007, 09:31 evet arkadaşlar satılmasın ya ben bide şöyle fikir edindim aslında sivasspor için tüm türkiyede bir kampanya başlatsalar düşününsene abi herkes 20 ytl verse bile büyük para toplanır ama kanunen yasak herhalde bildigim kadar
58_sivas_1987 25.12.2007, 10:16 arkadaşlar o kadar konbuşuyorsunuzda biz takımımızın orjinal ürünlerini alsak böylr kampanyalara hiç gerek kalmaz hanginizde sivassporun şampiyonluk cd si var bu cd nin fiyatı bir sigara parasına denk geliyor birgün sivasspor için sigara içmeyip bir cd alsanız
muhsin koçak 25.12.2007, 10:26 Sivassporumuz zamanında Trabzonsporun yaptığını yapıp şampiyon olmak istiyorsa elindeki kaliteli futbolcuları satmaması gerekiyor.Para için başka kaynaklar üretilsin bence.Mesela Galatasarayın nasıl Storesi Fenerbahçenin nasıl Feneriumu varsa Sivassporumuzada böyle bir eşyalarının satıldığı mağazalar açılsa.inanıyorumki güzel iş yapar.İstanbulda herkes Sivasspor forması,atkısı,şapkası,beresi arıyoda bulamıyor.
takımın şu anda lider,tribünlere bir bak veya araştır kaç tane sivasspor forması satılmış bugüne kadar,yönetim sivasspor cd si yaptırdı çok talep var diye ama cd sadece 3 tane sattı,ayıba bak ayıba,o yüzden atmaya gelince mangalda kül bırakmayan bizler iş acraata gelince yani elimiz cebimize aşamasında ortadan kayboluyoruz nedense.
SELAMÜN ALEYKÜM HEMŞERİLERİM YILDIZIMIZ SATILMASIN DİYORUZ.BİZLER SİVASLILAR OLARAK.TAKIMIMIZA SAHİP ÇIKMALIYIZ.HEMŞERİLERİMİZİN ÇOGUSU EL KAPISINDA ÇALIŞIYOR.KISITLI BÜTÇELERİ İLE BELKİDE ANCAK GEÇİNEBİLİYORLAR.SİVASIMIZIN İŞ ADAMI YOKMU ? ZENĞİNİ YOKMU ? SİVASIN SUYUNUN HAVASININ VEDE TOPRAĞININ HATRI YOKMU ?HEMŞERİLERİM.DUYAN YOKMU SİVASSPORUN FERYADINI LÜTFEN İLĞİ BİRAZ DA OLSA YETER BİZE OTOBÜSTE YILAN HİKAYESİNE DÖNDÜ YAVAA AYIP YAVV YAKIŞMIYOR ANADOLU İNSANINA OKUYORUM SİTEDE 5 VEYA 10 YTL LİK MSN HANİ NERDE YETKİLİLER İLĞİLENİN ŞU KONUYLA LÜTFEN AZ DA OLSA DAMLA DAMLA ĞÖL OLURYA İŞTE ÖYLE SAYGILAR (SELO CANN 58)
OLCAY_58_AKKUS 25.12.2007, 11:17 Bence artık satılmalı hatta sözeşme bile yapmalı .ama hemen değil sezon sonu satılmalı ne yapabiliriz görmek istiyorum.bu yüzden takımdan göndermek yerine almak gerek diye düşünüyorum.ama sezon sonu muhakkak satılmalı .bir futbolcu için böyle şans ömründe bir geliyor Mehmet açısından bakın biraz da olaylara oda kendini düşünmek zorunda.İmzayı atsın kafası rahatlasın ama sezon sonu gitsin.bu en hayırlısı bence aksi takdirde satılma moduna giren oyuncu takımına fayda değil zarar veriyor
yigidolar06 25.12.2007, 11:22 SİVASSPOR ARTIK BİR VİTRİN İYİ OYNAYANI SATACAKSIN TURŞUSUNUMU KURACAĞIZ.YERİNE DAHA İYİ İSTEKLİ BAŞARILI TOPCULAR GELİR VEDE SİVASA GELMEK İÇİN CAN ATIYORLAR. ANALAR NE YİĞİDOLAR YETİŞTİRİYOR YÖNETİM İYİ ŞEYLER YAPIYOR BİZLER BAŞARIYI ALKIŞLIYALIM.
GLoBe-Y-Gençlik 25.12.2007, 11:25 hayırlısı olsun ama bence gıdecekk ama ne yapalımm yıldızı parlasın
koyulhisar 25.12.2007, 11:31 Satmasınlar sonra yıldız!ım söner lig'de
Kasımpaşalı Yiğido....
|