Orijinalini görmek için tıklayınız : Hakan Şükür SİVASSPOR'ami geliyor?
Turkcell Süper Lig'in ilk yarısını lider bitiren Sivasspor, gözde golcüsü Mehmet Yıldız'ı Galatasaray'a vermeye hazırlanıyor. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun bu konuda yaptığı açıklamada Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat'ın, Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz'dan istediğini belirtti.
Uygun, Lig Tv'de yayınlanan Futbol Gündemi programında yaptığı açıklamada, Mehmet Yıldız'ın 2.5 milyon dolar + takas karşılığında Galatasaray'a transfer olabileceğini söyledi. Uygun, "Galatasaray'dan hangi futbolcuyu istersiniz?" sorusuna ise "Hakan Şükür'ün takımımda olmasını çok isterim" şeklinde cevap verdi.
Daha önce, sezon sonunda Galatasaray'dan ayrılacağını açıklayan Hakan Şükür'ün futbol yaşamına son vermesi beklenmiyor. En azından 1 veya 2 sezon daha futbol oynamak istediğini söyleyen Şükür'ün, Sivasspor forması giyip giymeyeceğini önümüzdeki günlerde göreceğiz...
100 tane hakan şükür 1 tane mehmet yıldız ya da başka sivassporlu futbolcu etmezz,işi yok sivassporda...!
GLoBe-Y-Gençlik 24.12.2007, 18:17 evety bızım ona ıhtıyacımız yoq
sivas spor başarılar diler dünyadaki bütün sivaslıların kişi başına 1 ytl bagış yaptıgı taktirde sivassporun maddi imkanları çözülecektir ligde sıkıntısısız günler gecirecektir ŞENEL ÇELİK (mugla/datca)
MURAT SARI 24.12.2007, 18:26 YA BİZ HAKAN ŞÜKÜRÜ NE YAPALIM
ADAM SON DEMLERİNİ OYNUYOR HOCAMIZ NASIL BÖYLE BİRŞEY SÖYLER HAYRET YANİ
cesur sivas 24.12.2007, 18:35 ben sivasspor da Önemli birisi olsaydim ben mehmet yildiz i vermezdim
insallah gitmez cunku benim icin mehmet yildiz hakan sukur den daha iyi ve hakan sukur 40 yasina geliyor veya gecti
cesur sivas 24.12.2007, 18:36 sivasspor gol atamayan forvet istemez mesela hakan sukur gibi
hemen heyecanlanmayın bedave verirlerse belki alırız yoksa sivassporun çöpe atacak parası yok.
ceza_tolga_rep 24.12.2007, 19:01 hakan şükür gelirse marka olarak isim yapar.ama hiçbir katkısı olmaz..
sivas spor başarılar diler dünyadaki bütün sivaslıların kişi başına 1 ytl bagış yaptıgı taktirde sivassporun maddi imkanları çözülecektir ligde sıkıntısısız günler gecirecektir ŞENEL ÇELİK (mugla/datca)
valla bu çok güzel fikirr,SİVASSPORUMUZA elimizden geldiği kadar yardım yapalımda hakan şükür gibi futbolcular ile muhattap olmayalımm
Hakan Şükür gelir mi hiç ya. Adam açıkladı sene sonuna kadar Gs'deyim sonra yabancı takıma gideceğim dedi.
Allahını seviyorsa gelmesin.. öyle bir şabanı takımımızda görmek istemiyoruz.. 10 hakan 1 Mehmet Yıldız etmez...
yigidomustafa58 24.12.2007, 19:38 ya bu nasıl iştir ya adamlara bak emekli olacak işe yaramaz adamı bize güçlü yıldız bir futbolcuyu onlara ben bu işe gülerim :D
sivas_kangallı 24.12.2007, 19:43 hakan şükür kendisi açıklamıştı sezon sonu futbolu gs de bırakacağım die..
samet yıldız 24.12.2007, 20:13 bence mehmet satılmayacak
gs açıklama yapıp duruyor
alacaksak gökhan ünalı alırız diye
mehmet yıldız ondan daha iyi ama gitmesin istemiyoruz
alsınlar alabiliyorlarsa g.ünal ı
merkez_emre 24.12.2007, 20:19 abi yok o kadar uzun boylu olmaz
bu takımın basarılı olmasının nedeni en buyuk nedeni hızlı ataga cıkması pres yapmasi..zaten balılı yok mehmette gidiyor ne olacak bu takım o zaman?
abdullah58 24.12.2007, 20:19 HAKAN ZATEN SIVASA GELMEZKI
ARABISTANDA 4-5 YIL DAHA OYNAR
BEYPINARLI58
samet yıldız 24.12.2007, 20:31 yaw adam sivasspora ne verebilirki geçti ondan sivasa genç yetenekler lazım
ben diyorumki messi kaka falan gelsin :D
Kimi gulduruyorsunuz yauw hakan sukurmus:P ahahha adami bedava bile + ustune para verseler bile takimima kabul etmezdim? hep bulent uygun diyor takimi genclersiterlim 37 yasindaki morugu naapcaz tobe tobee..oyun stilimize uymuyor onun oynayisi
omercoskun 24.12.2007, 21:17 şabanın ne işi var sivasta yahu istemez adammı kalmadı da dede alıoz çok ilginç.
sivassoldier 24.12.2007, 21:22 hakan sükür iyi bir papuc olsa zaten galatasaraylilar ona saban diye lakap takmazlardi. zaten adam gelmis 35 yasina bui yastan sonra sivasa ne yarari dokunacakki hakan sükürün.
cenk5821 24.12.2007, 21:38 hakan sukur artikkk emekli olucak ne isi var hem zarar ederiz napicaz yaw HANİ bulent hoca benden buyukk oyuncu istemiyorum diyodu mehmeti verp para + gec oyunucu bize yarar
UTKUM_58 24.12.2007, 21:41 valla bu çok güzel fikirr,SİVASSPORUMUZA elimizden geldiği kadar yardım yapalımda hakan şükür gibi futbolcular ile muhattap olmayalımm
ya arkadasim nekadar ucuz ve basit yorum yapiyorsun ya yorum yaparken tarafsiz yap.en azindan HAKAN SUKUR ALLAHINI kitabini sevgiyi saygiyi bilen biri yaa,begenmessen begenmeye bilirsin amaAYIP YAA hakan sukur gibi topcularla muhattap olma demen;herturlu REKORLARI KIRMIS BIR INSANAA MILLII TAKIMDA YURT DISINDA DUNYAYA EN GUZEL SEKILDE BIZI TANITAN INSANA BUKADAR BASIT KELIME ETMEN GERCEKTEN UZUCU. HIC BIRSEY BILMIYORSAAA REKLAMI YETERR REKLAMI HERSEY SIVASSPOR ICINSE MANTIKLI KONUS MANTIKLI YORUM YAAp
ilyasbaba_58 24.12.2007, 22:08 Hakan Şükür gerçektende bir zamanların efsane ismiydi ama sivasspora buyuk katkı saglayamaz ama şurası bır gerçekkı deneyımlerınden ve kişilıgınden sivasspora buyuk katkılar sağlayabılır.
mustafayildiz92 24.12.2007, 22:10 topu topu kac sivaslı var be hepsi bir ytl değil 10 ytl versinler maca gelsinler forma alsınlar ki takım olalım
egomegom 24.12.2007, 22:23 arkadaslar eger hakan şükür sivasa gelirse gerçekten büyük bi değişim olur ve takım dahada iyi olur bence.Tecrübe her şeydir ayrıca hakan şükürün maçlarını seyredin en az 3 kişi markaja alıyor ve hakan şükür bu yuzden hep beceriksiz adam olarak ortaya cıkıyor...gol atamasa bile 3 adamı oyundan düşürmek çok iştir :))
ofgurleyuk78 24.12.2007, 22:30 Ya hoca ne yapacaksın bu futbolcu eskisini. Mehmet verilipte Hakan alınır mı Allahaşkına. Şimdi kötü söyleyeceğim. Töbe töbe.
ofgurleyuk78 24.12.2007, 22:34 ya arkadasim nekadar ucuz ve basit yorum yapiyorsun ya yorum yaparken tarafsiz yap.en azindan HAKAN SUKUR ALLAHINI kitabini sevgiyi saygiyi bilen biri yaa,begenmessen begenmeye bilirsin amaAYIP YAA hakan sukur gibi topcularla muhattap olma demen;herturlu REKORLARI KIRMIS BIR INSANAA MILLII TAKIMDA YURT DISINDA DUNYAYA EN GUZEL SEKILDE BIZI TANITAN INSANA BUKADAR BASIT KELIME ETMEN GERCEKTEN UZUCU. HIC BIRSEY BILMIYORSAAA REKLAMI YETERR REKLAMI HERSEY SIVASSPOR ICINSE MANTIKLI KONUS MANTIKLI YORUM YAAp
Sevgili arkadaşım o konulara girme. Bize Futbol oynayacak adam lazım. Elbette yaptıklarına lafımız yok, yok ama. Şimdi ayakta duramıyor.Bize yaramaz gitsin başka takımlara kakalasınlar.
Yigido_Burak 24.12.2007, 22:38 valla hakan sukurun sivasda ısı yoq bedava verırlerse klube de otursun ısı ne..! sıvasda yapamaz o bız sabredemeyız ona
ozgurdursun1907 24.12.2007, 22:39 hakan sukuru ıstemıorm ben sahsen ama gs verıcekse bıze ozgurcan ı verebılır hırslı bır oyuncu fark etmez baskasıda olur neyse mehmet abımızı sattıgımız paraylada ıkı tane azımlı futbolcu katabılırız kadromuza ::D
sivas_leee 24.12.2007, 22:42 mehmet yıldız gitmesin yaw sivassporda kalsın
revenge58 24.12.2007, 22:49 aman Allah korusun bize gelmesin üstüne para verelim:)
ofgurleyuk78 24.12.2007, 23:12 Bülent Hoca almaz onu. Cimbomu karıştırdığı gibi bizi de karıştırır.
MUSTAFA ALMALI 24.12.2007, 23:45 tşkkrlr bülent hocam. bizlere tatdırdığın bu duygular için.Evet hakan şükür bencede sahalardan gitmemesi gerken futbolculardan.sivasda büyük katkıları olacağına inanıyorum
serdar-58 25.12.2007, 00:06 yaw inanmayın bunlara ne yapalım biz hakanı
Abdullah DuMaN 26.12.2007, 16:19 SİVASA GİTMEM DEDİ BENCEDE GELMESİN
altuntas58 26.12.2007, 17:10 Arkadaşlar sonradan pişman olacağımız yazıları şimdiden yazmayalım hakan şükür zaten gelmez farz edelimki gelecek hakanın gelmesini kim istedi çok beğendiğimiz çok taktir ettiğimiz bize mutlulukların en güzelini yaşatan bir tarih yazan hocamız istemedimi sanki bülent hocadan daha iyi biliyormuşsunuz gibi habire atıp tutmanın bir alemi yok dolayısıyla hocamıza saygısızlık olmuyormu şimdi bu yorumları yazan arkadaşlar adamın türkiyede kırmadığı rekorlar kalmamış bir milli futbolcumuza yazmadıklarınız kalmamış yarın sivassporda oynasa gollerini sıralasa alkışlamayacakmısınız benide bir galatasaraylı olarak düşüne bilirsiniz ama ben asla bu takımın taraftarı olmadım olmamda daha evvel başka bir istanbul takımının taraftarıydım ama 4 sene önce bir daha tutmamak üzere kaldırdım attım bu işe objektif bakmak lazım yarın utanacağımız kelimeleri kullanmayalım hakan şükür türkiyenin son yıllarda yetiştirdiği en büyük türk futbolcusudur bunu siz ister kabul edin ister etmeyin dünya kabul etmiş sen ben istemesek ne yazar bu futbolcumuzu ben şahsen sivassporda futbol oynamasını çok isterim
kendisi gelmez zaten bülent hocamız istemişse hep demezmiyiz hocamız işini bilir hangi futbolcuyu yanlış aldı
|