Orijinalini görmek için tıklayınız : SMS KAMPANYASI

alper58
25.12.2007, 11:19
Arkadaslar Bİliyorum Sİvasspor için Elimizden Gelen Her Türlü Fedakarlığı Yapıyoruz ama Artık Bunu Geniş Kİtlelere DUyurmanın Zamanı GElmedimi??NEyi Bekliyoruz?SMS Kampanyasını Bi şekilde Başlatmamı lazım!NASIL OLABİLİR?Bilmiyorum ama Görüşlerimizi Söylememiz Gerekir!SAYGILAR..

SenSetik
25.12.2007, 11:23
bu konuda yönetimin ve valiliğin bir açıklaması dün basın toplantısı ve öncesinde oldu.başkanımız ve valimiz oluşturdukları komisyonlar ile bu konuları organize edecek ayrıca istanbulda işadamlarının katılacağı bir yemekle maddi sorunlar aşılacak.ayrıca kalıcı gelirler getirecek projeler planlanıyor.hatta Fikert Ünsal şampiyonlar ligi için gerekli transferleri bile bu sayede yapabileceğimizi söyledi.umarım gerçekleşir.
bizimde taraftarlar olarak maçlara gitmemiz gerkiyor tabi çekirdek yemeye değil.

OLCAY_58_AKKUS
25.12.2007, 11:24
bunla ilgili çalışma zaten yönetim ve valilik tarfından dünkü alınan kararlar arsında var kardeş.haftaya sanırım açıklanacak

alper58
25.12.2007, 11:25
bu konuda yönetimin ve valiliğin bir açıklaması dün basın toplantısı ve öncesinde oldu.başkanımız ve valimiz oluşturdukları komisyonlar ile bu konuları organize edecek ayrıca istanbulda işadamlarının katılacağı bir yemekle maddi sorunlar aşılacak.ayrıca kalıcı gelirler getirecek projeler planlanıyor.hatta Fikert Ünsal şampiyonlar ligi için gerekli transferleri bile bu sayede yapabileceğimizi söyledi.umarım gerçekleşir.
bizimde taraftarlar olarak maçlara gitmemiz gerkiyor tabi çekirdek yemeye değil.

Çok sevindim ama Bİraz Hızlı olmamız lazım...

ülküm58
25.12.2007, 11:39
SADECE 3.LİGDEKİ MÜTHİŞ TARAFTARIMIZI GERİ İSTİYORUM HERŞEY HALLEDİLİR OZAMAN.BİRDE YENİÇERİLERE SESLENİYORUM DÖNÜN ARTIK BU STAD SİZLERİ ÖZLÜYOR.

FurkaN
25.12.2007, 11:43
SMS kampanayasının başlatılması ve dün söylenen organizasyonların gerçekleştirilmesi Sivasspor'a kazanç sağlayacaktır diye düşünüyorum...

alper58
25.12.2007, 11:49
ya tabiki kazanç sağlıyacaktır bundan şüphemiz yok ama biraz hızlı olsunlar kaybedecek vakit yok takım şaöpiyonluğa gidiyo biz hala bekliyoz..yetkililer biraz acele edin!

yerliturkuaz
25.12.2007, 11:58
BÖYLE ORGANŞİZASYONLARIN OLMASI LAZIM ELBET MADEM LİDERİZ BÜYÜK HEDEFLERİMİZ VAR YAPMALIYIZ BU TÜR KAMPANYALARI FUTBOLCU SATARAK BİŞEYLER YAPAMAYIZ