Orijinalini görmek için tıklayınız : "YILDIZ"A SÜRPRİZ TEKLİF

SivasSpor.Com
26.12.2007, 18:42
http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/myildiz2.jpg

Turkcell Süper Lig'de ilk yarıyı lider olarak kapatan Sivasspor'da transferin gözde isimlerinden Mehmet Yıldız'a sürpriz bir teklif geldi.

Devre arasında transferin gözdesi haline gelen ve kırmızı-beyazlıların satıp satmamak konusunda kararsız kaldığı Mehmet Yıldız'a Galatasaray ve Trabzonspor'dan sonra Kayserispor'da talip oldu.

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, ikinci yarı ile birlikte gelen teklifleri değerlendireceklerini belirterek, "Kulüpler Birliği'nde de beraber çalıştığımız Kayserispor'un değerli başkanı Recep Mamur, Mehmet Yıldız'ı satmadan önce kendilerinin de bir teklifte bulunmayı istediklerini söyledi. Biz de tüm tekliflere açık olduğumuzu belirttik. İstediğimiz rakamları hangi kulüp verirse ve şartlar da Mehmet Yıldız'ı satmamızı gerektirirse satarız. Şimdilik gelen teklifleri en ince ayrıntısıyla inceleyip ona göre de kararımızı vereceğiz" dedi.

Transferi konusunda açıklama yapan Mehmet Yıldız ise, "Bu konudaki gelişmeleri yöneticilerimiz görüşüyor. Ben Sivasspor'da olmaktan çok mutluyum. Gidecek olursam sadece 4 büyüklere giderim. Zaten onların dışındaki büyük bir takımda forma giyiyorum. Diğer kulüplere gitmeyi düşünmüyorum" diye konuştu.

Mehmet Yıldız'ın yanı sıra, Hayrettin Yerlikaya için de teklifler alan Sivasspor beklemeye başladı. Hayrettin'i de Trabzonspor ve Beşiktaş'ın istediği bildirildi. Takımdaki sakatlıklar nedeni çeşitli mevkilere en az 5 yeni oyuncu trarnsfer etmeyi hedefleyen Sivasspor, bu transferleri gerçekleştirebilmek için kaynak arayışlarına başladı. Sivasspor için tüm Türkiye genelindeki Sivaslılara hitap edecek bir yardım kampanyası başlatılması için çalışmalar sürüyor.

ero
26.12.2007, 18:46
ya böyle bi oyuncuya avrupadan teklif gelmiyormu. bi ara ingiltere den teklif geldi diye duymuştum.bi aslı çıkmadı...............

altuntas58
26.12.2007, 18:54
Mehmet yıldlz sivasspor için çok önemli bir futbolcu ama rahat bırakmazlar bizim yapacağımız bu futbolcumuzu en yüksek bedele satmak olacak gönül isterki satılmasın ama bu futbolcumuzu kafaya taktılarmı alırlar

puar
26.12.2007, 19:08
gokhan unal ve mehmet topuzu versinler mehmeti alsınlar fena takas olmaz :)

cenk5821
26.12.2007, 19:10
yaw gidin isinize 4 buyuklerden yada avrudan baska takima baska kimseye vvermiyizz:D:D:D:D

sinan-58
26.12.2007, 19:10
kayseriye verilmesini istemem çunku mehmet sivas ile özdeşleşmiş onun için başka bir anadolu kulubune gitmesi yanlış olur

tiryakisivaslı
26.12.2007, 20:16
abi teklif ne olursa olsun bence böyle bir oyuncu daha olmaz sivassporda değerini bilelim biz yolumuza bakalım fatih akyeli boşuna alıyoruz!!

samet yıldız
26.12.2007, 20:19

:D:D:Dsüper bi takas olur
:D:D:D

EyüphanAydın
26.12.2007, 20:25
M.yıldız Giderse Çok Büyük Yara Alırız AmA YERİNE KAPATMAYA ÇALIŞICAĞIZ

cenk5821
26.12.2007, 20:39
fatih akyel sivasta yeniden dogacak insallah tiryakisivasli kardesim

merkez_ismail
26.12.2007, 21:03
Mehmet yıldız Gıdecekte sıvasspor yara alacaksa hıc gelmeseydı o zaman tamam takıma yararı mukemmel sevıyede ama mehmet yıldız gıdersede yerıne gelende sıvassporumuzu ust duzeyde ıdare eder bu ıs mehmet yıldızda deıl takım oyununda bıtıyorr ama tabıkıde mehmet yıldızın bıreysel basarılarıda oldu ...!

Yigido_Burak
26.12.2007, 21:06
büyük takımlar varken ne hacet kayseri

Buraq58
26.12.2007, 21:19
ya mehmet yıldız giderse bizim liderlik bitti fatih akyeli aldık ama oda orta saha chetkov la baliimi forvet olcak?
MEHMET YILDIZ gibizi zor bulunur 1.yarının liderliğini o bize getirdi ne Trabzonspor ne galatasaray ne kayseri...
sen sivasda iyi olcaksın sivası bırakma...

yasar.58
26.12.2007, 22:24
sevgili sivasli hemsehrilerim mehmet yildizin satilmasiyla ilgili yorum yapacagimiza sivassporumuza nasil maddi destek oluruz onun tartismasini yapalim.oyuncu satmayalim daha iyilerini nasil aliriz onu konusalim.böyle bir takima herkes bir maasini bagislasa ne olurki deger bence.

yasar.58
26.12.2007, 22:27
güzel kardesim sivasspor sayfasina sampiyonfenerbahce yaziyorsun.madem sivaslisin baska takimlari sayfaya yazma

Dağcı
27.12.2007, 08:25
Ne yazık ki; ihtiyaç'tan yıldızlarını satan Anadolu kulüpleri dikiş tutturamıyor!

Abdullah DuMaN
27.12.2007, 10:38
takımımıza hayırlı olackasa satılmalı bence

yigidomustafa58
27.12.2007, 14:48
Mehmet Yıldız illaki bir takıma satılacaksa Kayserispor'a gitmesini isterim...

imeryüz58
27.12.2007, 15:57
yıldız gitmek istemiyo kalması bizim içinde i olur golcümüzün gitmememsi lazım

sivas_kangallı
27.12.2007, 16:03
gitmese iyi olur daha işi war sivas

revenge58
28.12.2007, 05:33
milli maçlarda mehmet yıldız yerine semih e görev verdiler.semih iyi oynamadığı halde avrupadan teklif geliyor.mehmet oynasaydı son 2 milli maçda çokdan avrupaya gitmişdi

Anti Serseri
29.12.2007, 21:18
İdda ediyorum şu anda Türkiyede, yabancı forvetler dahil, en iyi forvet Mehmet Yıldız. Dünya çapında da eto dan sonra en sevdiğim forvet Mehmet Yıldız. Bu oyuncuyu kim alırsa o şampiyon olur.

mnt3
29.12.2007, 21:41
bence de mehmet yıldız sivasspordan ayrılmamalı,umarım lig sonunda şampiyon oluruz ve o zaman sivasta mehmet yıldız ın heykelini dikeriz takım kaptanı olarak

onur-kaan58
29.12.2007, 22:00
mehmet yıldızın takımımızda kalmasını istiyoruzz:):):):););););)

onur-kaan58
29.12.2007, 22:03
3veya4 transverle anadoludan tek şampıyon çıksın

O ŞAMPİYONDA SİVASSPORUMUZ OLSUN

ofgurleyuk78
29.12.2007, 22:52
Satmıyoruz kardeşim. Teklifleri onların olsun.

koyu58
01.01.2008, 09:56

aman kardeş memet topuz neysede gökan ünal topçu ne değil sivassporda tüm oyuncular murat sözgelmeze oynasa oda gol kralı olur gökan sıratan bir oyuncu hatta maçlarını izlerken sırf memet topuz için izliyorum ama gökan işin içine ediyor ama mehmet gelse çok iyi olur zaten memete sivas kayseri maçından bir gün sonra seni sivasa alalım diyince yanımızdan kaçtıydı
kaçmasada menajeri şarapçı hakkı çocuğu öyle bir avcunun içine almışki adam babasının evine gelmiyor aynı evde kalıyorlar
4 BÜYÜKLER GÖKANDA NE GÖRÜYOR ANLAMIYORUM :):):):)