Orijinalini görmek için tıklayınız : 18. hafta mac programı

puar
29.12.2007, 14:51
18. hafta programı açıklandı
Turkcell Süper Lig'de 18. hafta maçlarının programı açıklandı. Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Turkcell Süper Lig'de 2. yarının ilk haftasının programı şöyle:

12 Ocak Cumartesi:
15.00 Konyaspor-Beşiktaş (Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk)
13.30 Kasımpaşa-Gaziantepspor (Atatürk Olimpiyat)
13.30 Gençlerbirliği OFTAŞ Spor-Gençlerbirliği (Ankara 19 Mayıs)
19.00 Çaykur Rizespor-Galatasaray (Rize Atatürk)

13 Ocak Pazar:
13.30 Ankaragücü-Ankaraspor (Ankara 19 Mayıs)
13.30 Bursaspor-Denizlispor (Bursa Atatürk)
13.30 Vestel Manisaspor-Kayserispor (Manisa 19 Mayıs)
15.00 Sivasspor-Trabzonspor (4 Eylül)
19.00 Fenerbahçe-İstanbul Büyükşehir Belediyespor (FB Şükrü Saracoğlu

myway
29.12.2007, 14:58
Aranin uzun olmamasi guzel oldu bu sene. Sivassporumuz zaten formda. Insallah hamsi bugulama yapicaz pazar aksam ustu.. Herkes davetlidir kacirmayin;)

cenk5821
29.12.2007, 15:04
Aranin uzun olmamasi guzel oldu bu sene. Sivassporumuz zaten formda. Insallah hamsi bugulama yapicaz pazar aksam ustu.. Herkes davetlidir kacirmayin;)

OrDAYİZ STADDA YEME YEMEK COK GUZEL COK SEVERİM HAMSİYU
:D:D:D::D:D:D:D:d

altuntas58
29.12.2007, 15:07
18.Hafta Sivasspor Trabzonspor macında herkesi sağ duyulu olmaya davet ediyorum sakın ola trabzondaki olayları sivastada tekrar etmeyelim bu seferde biz yanmayalım adamların sahaları 5 mac kapandı onların durumları iyi takıma sahip cıakacak zenginleri var bizim allah muhafaza sahamız kapansa saha gelirleriyle ayakta duran bir takım olarak çok kötü durumlara düşeriz bunu düşünmek bile istemiyorum her şey centilmenlik cercevesinde olsun bitsin Sivassporumuza desteklerimiz esirgemeden rakip takımıda rencide etmeden güzel bir mac yaparız inşallah

sivas_kangallı
29.12.2007, 16:40
trabzonu yenicez inş.................

nuri_58
29.12.2007, 19:36
hakemler belli oldumu acaba???

Agcalli
29.12.2007, 20:30
18.Hafta Sivasspor Trabzonspor macında herkesi sağ duyulu olmaya davet ediyorum sakın ola trabzondaki olayları sivastada tekrar etmeyelim bu seferde biz yanmayalım adamların sahaları 5 mac kapandı onların durumları iyi takıma sahip cıakacak zenginleri var bizim allah muhafaza sahamız kapansa saha gelirleriyle ayakta duran bir takım olarak çok kötü durumlara düşeriz bunu düşünmek bile istemiyorum her şey centilmenlik cercevesinde olsun bitsin Sivassporumuza desteklerimiz esirgemeden rakip takımıda rencide etmeden güzel bir mac yaparız inşallah

Bizimkiler öyle bi hataya düşmezler. Düşseler bile Bülent hoca olsun, Başkanımız olsun yönetim olsun böyle birşeye izin vermez. Ha çekirdekçiler gaza gelirde saha basarsa o ayrı :D Oda yüzyılın süprizi olur :D

GLoBe-Y-Gençlik
29.12.2007, 21:06
Trabzon bız 4 eyluldeyın ya sız nerdesınızz