Orijinalini görmek için tıklayınız : Maç Anılarınız

hafikli1983
31.12.2007, 20:17
MAÇ ANILARINIZ VARSA PAYLAŞIN

şuanki adı ile 1.lig ogünkü adı ile 2.lig a katagorisiydi.a katagorisinde fatih karagümrükspor ile olimpiyatta maçımız vardı.yanlış hatılamıyosam 3-2 godumuz maç.nese ben maç öncesine geçeyim.arkadaşımı bi ara maç öncesi dışarda kaybettim.sonra kendisini benden 5 metre ilerde bi taşın üzerinde otururken gördüm.yanına gittim sayı sayıyordu.52-53-54-55-56 vs...
dedim la olum noluyor kafayımı yedin.bana dediki, maç başlayana kadar burada durcam.dedim niyeki.çekirdekciden çekirdek alanları sayıyorum dedi.dedim la gardaş salakmısın kak gidek içeri.inat etti sayacam dedi.tamam öle olsun dedim.ancak 2 çekirdekci vardı karşımızda.arkadaş her ikisine gelenleri sayıyordu.diğer çekirdekcileri bilmiyoz.ama çok çekirdek satan vardı.ama bizim kitlendiğimiz karşımızdaki 2 çekirdekci idi.2 saatte 2200 kişi saydı.maça daha 1 saat vardı.dedi pes ediyom saymıyacam daha.la şaşırdım vala arkadaşa.adam saydı 2200 kişi.helal olsun dedim.dedim ama bu demek oluyorki onlar maçı çekirdekle izledi.bide bunun bu tarafı var.kötü bi durum.diceksiniz maça saatler var.çekirdekleri yemişlerdir.hiç demeyin.siz bilmiyomusunuz bizimkiler dışarda yemeye alışık değil.illa içerde yiyecekler.zaten dikkat ettik paketleri açan yoktu.haa bu arada diğer çekirdekciler ne kadar satmıstır bilemeyiz.ama bizim saydımız sayıya yakındır.
sonra biz çekirdekcinin yanına gittik.arkadaşım mamut dediki adama.abi kaçtan satıyon paketi.dedi 1 milyon(1 ytl)...oha dedik.
oha der demez adam bize böle dedi.her yerde bu fiyatta.ayrıca ben maçlarda bu tür işler yaparım.ama bugün iyi kazandım.hemşerilerim sağolsun...:)
adamda sivaslı çıktı.gerisini anlatmayayım:D
ama ben artık taraftarımıza şöyle bakıyorum.
1-yiğidolar
2-çekirdekciler

BEN ALAY ETMEK İÇİN DEİL.ÇEKİRDEKCİLERE ÖRNEK OLSUN DİYE ANLATTIM.
SİZİNDE VARSA ANILARINIZ PAYLAŞIN.

yigido_furkan
31.12.2007, 20:41
bnde bu sene İst. gitmiştim 10 15 günlügüne o haftada Fb-Sİvas maçı vardı maçtan once biletleri almaya gittik adam dedi Sivas tarafı bitti felan dedi bizde fb tarafından aldık tam stada geldik ark. dedim gel bide surdakı biletixe soralım sorduk adam dedi var Sivas bileti dedi degişelim alan biri olursa 1 saat bekledik sonra degiştirdik Sivas tarafından aldık sonra giriş yerini aradık rakip takım en az 3 kere dolandık stadı gorevliye soruoz o bile bilmio sonra bi polıs saolsun gosterdıde girdik 1 0 yenılmıstık 2 top direkten donmustu

Thai
31.12.2007, 20:52
yıllar öncesi...sivasspor amatör kümeye düşmüştü ve dış sahada maç

oynanıyordu ( toprak sahada ). İç sahada her hafta belli sayıda maç olurdu

ve sivassporun maçı o hafta dışardaydı. o toprak sahanın etrafı tamamen

doluydu, tel örgülerle çevrili stadın etrafına baktığınızda her yer ama her

yer doluydu, tribünlerin alt kısmında izleyenler bile vardı, ağaçlara

çıkanları saymıyorum. o günlerden bugünlere geldil Allah'a şükürler

olsun...

O günü hatırladıkça gözlerim doluyor hep....

leblebi82
31.12.2007, 20:58
1 - Bu seneki Sivasspor-Denizli maçına Almanya'dan gelen amcamın oğlu ile gittim. Stada girerken polis aramasında amcamın oğlunun tiki olduğundan polis dokununca huylandı. Polis de "Sende tik mi var" diye sordu. Amcamın oğlu "Tik" ne demek bilmediğinden "Hayır , Cep telefonu var " dedi. Polisler de kahkahaya boğuldular tabi.

2 - Geçen senelerde Konyalıların arasında Konya-Sivas maçını seyretmiştim. İkinci ligdeydik. Kalecimiz Abdullah abi idi. Konyaspor bastırıyordu. Abdullah kurtarıyordu. Tabi bütün çevremdeki Konyalılar, Abdullah'a , hakeme falan kızıyor. Ben de içimden seviniyorum Abdullah kurtardıkça ama millet çakmasın diye de yalandan kızıyorum tabi. Neyse en sonunda Konya bir penaltı golü ile bizi yendi. Sevinir gibi göründüm ama içimden ağlıyordum.

3 - Üçüncü ligdeyken Artvin Hopa ile oynuyoruz. Hopa takımı sahaya çıkınca ellerinde paketler vardı. Ben numaralı tribündeydim o zaman. Bize doğru yaklaştılar. Belli ki birşey atacaklardı. Tabi tribün hareketlendi. Millet paketleri kapmaya çalışıyordu. Bir tanesi önümüze düştü. Paketi açtık ve içinden HOPA İkinci Kalite Çay yazılı bir çay çıktı. Ne günlerdi. Artvin Hopa, Ofspor, Pazar, Turhal nerelerden nerelere.

4- Bir keresinde de tribünde Sivaslı bir yaşlı taraftarımız kalecimize kızıyordu. Kalede oynayan Tuna idi. O haftaya kadar genelde Cengiz koruyordu kaleyi. Bizim taraftar kaleciyi Cengiz zannedip ne yaparsa yapsın kızıyordu. Bir keresinde baya bağırarak kızdı. Uzaktan birisi kaleci Tuna deyince adam baya şaşırdı. İkinci yarıda Tuna kurtarışlar yapmaya başlayınca bu sefer de Tunay'yı övemeye başlamıştı.

5 - Yine bir keresinde Amasyaspor ile oynuyoruz. Kalecilerinin ismi Sezai idi. Bütün tribün bu uzun saçlı kaleci ile uğraştı. Sezai diye bağırıp takılıyorlardı adama.

6 - Bir keresinde Kayserispor'da oynayan Metin Diyadin ve eski Trabzon ve Bjk'lı Orhan ile bütün tribünler uğraşmıştı.

7 - Elazığspor'un 11 numaralı sol açık oyuncusuna adam yere düştükçe veya bağırdıkça o zaman meşhur olan Reha Muhtar'ın "Acı var mı acı ?" repliği ile takılmıştı bir taraftarımız.

ŞİMDİLİK HATIRLADIKLARIM BUNLAR.

ceza_tolga_rep
31.12.2007, 22:08
birgün maça gidiyordum.kar yağmış,kaydım düştüm....

EyüphanAydın
31.12.2007, 22:16
SENE 2004-2005 SİVASSPOR ŞAMPİYONLUĞA OYNUYOR YER:OLİMPİYAT STADI SEYİRCİLER DOLDU VE TAŞTI STADDA YAKLAŞIK 40.000 50.000 SİVASLI ÇOK GÜZELDİ STAD ADETA YIKILIYORDU 1-1 BİTİCEK DERKEN YANILMIYORSAM MOHAMMED ALİ GOL ATMIŞTI..:D

Haberler Benden
31.12.2007, 22:32

acayip güldürdün beni.hay çok yaşa hemi.

Yigido_Burak
31.12.2007, 22:38
ßjk Sivas Macına Gidioruz Alabıldıgınce Sel Gidio ßen Tisortle gitmiştim eve geldım corabplarımı sıktım 2 bardak suyu cıktıD: cok zevkli bı mactı yagmura rahmen

GOSt
31.12.2007, 22:42
baya ilginc konusmalara mevzular yasanıyor ozellkle sivas ta....
birkeresinde gecen sene süperligdeyden sivassporumuzn kayseriden 5 yediği macta adamın birisi demediği laf kalmadı bida gelirsem ...... dedi 2haftasonra yine evimizde oynadımız macta aynı adam maca gelmıste ve yine kale arkasında hatta aynı yerinde oturuyordu...tabi o macı kazanmıstık:D

2.lig de iken cumhuriyet kupası macımız vardı mersinidman yurduna yenilmiştik galiba tam hatırlamıyorum.. yozgatla mersin oynuoyrdu mersinlı taraftarlar takımalrnı desteklıyorlar maraton da yaklasık bi 50 kişiydik heralde 5 metre yanlarındada biz yozgatı destekliyorduk ama adamlar neye uğradıklarnı şaşırmıslardı:D

birgün chelsea macındayızz diye başlayan anıları yasamayı Cenabı Allah bize bu sene gosterir inş... KraL Sivas

mesut_koçak_58
31.12.2007, 23:07
başkentliyiğidolar olarak duzenlı bır şekılde ilk organıze maçımızdı bız ve sıvastan gelen arkadaslarla ankaragucunu 4-1 yendığımız maçta tum herkes ustlerını çıkarıp atkıları sallamıstık ve 10 dk felan hıç susmamıstık ne gundu heç unutamıyorum

muhsin koçak
01.01.2008, 00:09
yine o üçüncü liğ batağında olduğumuz yıllardan biriydi ve çarşambaya deplasmana gitmiştik,çarşambaya giden arkadaşlarımız bilirler ama ben gitmeyenler için bu bilgiyi veriyorum.çarşamba stadının hemen yanı pazar yeri ve bu yerde de çoğunlukla fındık tüccarları iş yapıyordu. bizim gittiğimiz zaman mevsim sonbahardı fındık hasatı yeni yapılmıştı.maç oynandı ve takımımız 1-0 yenilmişti maçtan sonra başlayan taş yağmuru,yok yok taş değildi onlar adeta kaya parçalarıydı;başımıza yağmur gibi yağıyordu ve bizler stadın duvar diplerine sinerek kendimizi korumaya çalışıyorduk.orada onlarca taraftarımız ciddi olarak yaralanmışlardı ve polis olanları izliyor adeta bizi öldürmeleri için bekliyordı.daha sonra aramızdan biri çarşambada görev yapan sivaslı olduğunu söylediği bir komiserle kendisinin görüştürülmesi için adeta yalvarıyordu oradaki polis memurlarına,ama nafile! tam tamına 2 saat o kaya yağmuruna maruz kaldık stadın duvar diplerine sığınarak.sonra sivaslı olan o komiser abimiz geldi ve olayları yeni haber aldığını anlattı bizlere son derece mahçup bir ifadeyle.aradan geçen onca zamandan sonra nihayet stattan çıkma ve otobüslerimize binme zamanı gelmişti,ama kimse otobüslere binmek istemiyor yaralanan yiğidoların intikamını almak istiyorlardı,ama sivaslı komiser abimiz yiğidolara ricada bulunuyor -lütfen arkadaşlar araçlarınıza binin diye haykırıyordu! hemşerimizin o anki sağduyulu davranışı o gün bir facianın eşiğinden dönülmesini sağlamıştı belkide.Ama yiğidolar kızmışlardı bir kere bu haksız saldırı karşısında,diğer taraftada hayatımızı borçlu olduğumuz komiser abimizin araçlarınıza binin feryatları!neyse sözü fazla uzatmayalım arkadaşlar,sonuçta nemi oldu? baştada söylediğim gibi stadın etrafı fındık tüccarlarıyla doluydu ve olaylar esnasında tüccar dükkanını mallarıyla birlikte bırakıp kaçmıştı.sinirli olan taratarda bu fındıkları talan etti ve elinde birer çuval fındıkla bindik otobüslere ve bütün yol boyu fındık yedik.

yusuf_yusuf
01.01.2008, 00:10
bir gun sivasspor un maçına gıdıyordum ya ama az kalsın arabanın altında kalıyordum

leblebi82
14.01.2008, 12:52
Dün oynanan Sivas-Trabzon maçı ile birlikte yeni bir anımız daha oldu. Ben yıllardır bu tribünlerdeyim böyle soğuk görmemiştim. Demirspor'un 3.ligde olduğu o meşhur 50 kişinin maça gittiği havalarda bile böyle donmamıştık. Maçın üzerinden bir gün geçti sağ ayak baş parmağımı hala hareket ettirmek de zorlanıyorum. Hem büyük bir acısı var, hem da baya şişti. Ama bir dahaki maça çok temkinli gideceğim inşallah.

sivasligenc
14.01.2008, 13:07
Arkadaşlar ben de 13 ocak 2008 trabzon maçını anlatıcam yani dünkü maç ben kardeşimle geldim stada ve ben de 1 tane maroton bileti vardı. Girişte statd görevlileri bir biletle yalnız bir kişi girebilir dediler ben de kardeşime para verip gidip kendisine bilet almasını ve benim içerde kendisini beklediğimi söyldim. Ben içeri girdim ve o sırada kardeşim de bir baktım arkamdan içeri girmiş. Nasıl girdin die sorduğumda ordaki görevlinin kendisini bilet almasına gerek olmadığını parayı bana ver gir dedi.Bunu Yapan sivassporun stadta kapı görevlisi muhtemelen o parayı cukka etti. Yani Arkadaşlar Sivassprumuza bizler destek olmak istedikçe maalesef stadın kulup görevlileri Sivassporumuza benim gözümde "İHANET" ediyorlar. Bunun bi şekilde önüne geçilmesi lazım olan maalsef Sivassporumuza oluyor. Kulubümüze gitmei gerekn para bu insanların eline geçiyor. Burdan Eğer yönetimle yakın irtibatta olan kişiler varsa onların özellikle duymasını istiyorum ve bu konu ciddi mana da kulubün gündemine gelene kadar ben bu konuyu sürekli gündemde tutacağım herkese sevgilerle...

leblebi82
14.01.2008, 13:21
Arkadaşlar ben de 13 ocak 2008 trabzon maçını anlatıcam yani dünkü maç ben kardeşimle geldim stada ve ben de 1 tane maroton bileti vardı. Girişte statd görevlileri bir biletle yalnız bir kişi girebilir dediler ben de kardeşime para verip gidip kendisine bilet almasını ve benim içerde kendisini beklediğimi söyldim. Ben içeri girdim ve o sırada kardeşim de bir baktım arkamdan içeri girmiş. Nasıl girdin die sorduğumda ordaki görevlinin kendisini bilet almasına gerek olmadığını parayı bana ver gir dedi.Bunu Yapan sivassporun stadta kapı görevlisi muhtemelen o parayı cukka etti. Yani Arkadaşlar Sivassprumuza bizler destek olmak istedikçe maalesef stadın kulup görevlileri Sivassporumuza benim gözümde "İHANET" ediyorlar. Bunun bi şekilde önüne geçilmesi lazım olan maalsef Sivassporumuza oluyor. Kulubümüze gitmei gerekn para bu insanların eline geçiyor. Burdan Eğer yönetimle yakın irtibatta olan kişiler varsa onların özellikle duymasını istiyorum ve bu konu ciddi mana da kulubün gündemine gelene kadar ben bu konuyu sürekli gündemde tutacağım herkese sevgilerle...

O görevli dua etsinki ben o olayı görmedim. Öyle birşeyden haberin olur olmaz hemen bir polise falan haber verseydin keşke. Bunu yapan büyük ihtimalle kulüp görevlisi değildir. Kapı görevlileri de olabilir. Kimseyi itham edemeyiz ama bu tarz durumlarda olayın hemen akabinde yetkililere ulaşmanız faydalı olacaktır.

antitoksidan
14.01.2008, 13:44
Ben hatırlıyorum da 2.ligde şekerspor-sivasspor-0-6 bitmişti deplasmanda kazanmıştık evde ise şekersporu 1-0 zor zoruna 85 dk attığımız golle yenmiştik

leblebi82
12.03.2008, 13:10
Ben hatırlıyorum da 2.ligde şekerspor-sivasspor-0-6 bitmişti deplasmanda kazanmıştık evde ise şekersporu 1-0 zor zoruna 85 dk attığımız golle yenmiştik

Şekerspor bize ters geliyordu genelde. Şimdi kaçıncı ligdeler acaba. ?

Buraq58
14.03.2008, 17:17
Çok Güzel Anılar Şekerspor Felann HeHe:D

leblebi82
29.03.2008, 12:41
Çok Güzel Anılar Şekerspor Felann HeHe:D

Ne de olsa artık Gs ile Fb ile çekişiyoruz değil mi ? :)

K4r_Tugrul
29.03.2008, 12:44
sivas konya maçında stadda bağırıyoduk

ne fener ne cimbom nede trabzon bu sene şampiyonsun diye

ordan bir fenerli atladı. Düzgün bağırın lan dedi. bu sene şampiyon fener olcak dedi. sivas ın hiç şansı yk sivas kim oluyo dedi

tabi orda biraz kavga ettik ama duyarlı abilerimiz hemen olaya el attılar.

hadi naparsan yap:D:D:D:D:D

akifeker
29.03.2008, 12:49
turgut emre ben sivasın bi mçına gitmizşik ama ismini tam olarak hatırlamıyorum maçı 2-1 alımıştık kaledede akın vardı maç bittilten sonra akın sevinçle topa vurdu bizde maratondaydık top geldi turgutun yuzune bi çarptı olan iki gün kendine gelemedi:):):):):):):):)

akifeker
29.03.2008, 12:50
başkentliyiğidolar olarak duzenlı bır şekılde ilk organıze maçımızdı bız ve sıvastan gelen arkadaslarla ankaragucunu 4-1 yendığımız maçta tum herkes ustlerını çıkarıp atkıları sallamıstık ve 10 dk felan hıç susmamıstık ne gundu heç unutamıyorum

amma bağırmişsınız haa 10 dk off be çarşı bile o kadar bağırmıyoo:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D

sivasli215
29.03.2008, 13:06
Şekerspor bize ters geliyordu genelde. Şimdi kaçıncı ligdeler acaba. ?

hala 2.ligdeler.yükselme grubundalar.yalnız sponsor bulmakta zorlandıkları için etimesgut şeker spor adı ile ligde birşeyler yapmaya çalışıyorlar...
hey gidi günler hey

sivasli215
29.03.2008, 13:21
yaklaşık 12-13 yıl öncesiydi.o zamanlar sivassporumuz 3.liged bulancaksporlar,turhalsporlarl arla mücadele ediyor.daha 2.lig bile cok uzaktı o yıllar.bide tabi ankarada haftasonları maçları gidiyoruz 3-4arkadas.neyse o hafta ankarada ankaragücü-fb macı vardı.biz ankaragücü tarafına bilet alıp girdik maça.gecekonduda abilerimizle bagırdık 90 dakika.taraftarlık duygusunu orada gördüm.maça girerken ve cıkarken birbirine kenetlenmiş insanlardı hepsi.maçtan nce ve maç esnasında olanları ir kenara bırakıyorum.maç bitti,fb yendi bizi.90 dakika o soğukta bagırdığına mı yanarsın,fb'nin bizi yenmesine mi?
mactan sonra hemen eve gelmek için gençlik parkından gecerek opera durağına geldik.hava cok soğuk,tirtir titriyorduk.otobüste gelmez oldu.o sırada heykelden operaya doğru baktık 100-150 kişilik bir grup bagıra bagıra geliyo.'fener,fener' diye!
biz tabi şaşırdık,ankarada üstelikte ankaragücü maçında bırakın adamların maçtan sonra bagırmasını,bayrakla,flamayla staddan cıkamazlardı!
neyse o grup bize yaklaştıkça birde baktıkki az önce içerde yan yana bagırdığımız abilerimiz!yani ankaragüçlüler.
o sırada yandaki durakta bir iki adam bu gruba fener,fener diye karsılık verdi.bizimkiler böylece amaçlarına ulaştı,iki fenerliyi o durakta,üstelikte karakola 50 metre mesafede haşat ettiler...
ne günlerdi o günler...

leblebi82
03.04.2008, 23:50
sivas konya maçında stadda bağırıyoduk

ne fener ne cimbom nede trabzon bu sene şampiyonsun diye

ordan bir fenerli atladı. Düzgün bağırın lan dedi. bu sene şampiyon fener olcak dedi. sivas ın hiç şansı yk sivas kim oluyo dedi

tabi orda biraz kavga ettik ama duyarlı abilerimiz hemen olaya el attılar.

hadi naparsan yap:D:D:D:D:D

Böyle dengesizler bazen maçı zehir ediyorlar.

Harput0658
04.04.2008, 00:19
Ben bu yıl GS maçından sonra (İstanbulda olanlar bilir) tekelin ara sokağından çıkıyorum kafamda da Sivasspor atkısı sarılı bir baktım bizim oranın otobüsü gidiyo koştum arkadan adam aynadan gördü herhalde arka kapıyı açtı hemen atladım kapıyı kapadı.
Ben sıkışıklıkta tutunacak yeri buldum kafamı bi kaldırdım ki ne göreyim otobüs AĞZINA KADAR GALATASARAYLI DOLU :) hepsi gözünü dikmiş bana bakıyo.

Hani tom jery çizgi filimlerinde kedi tom bi odaya girer de ışığı yakar içerisi köpek doludur ya :D aynen öyle olmuştu.

Tabi ben hiç istifimi bozmadım 10-15 saniye sessizce millet beni izledi :D

myway
04.04.2008, 00:33
yaklaşık 12-13 yıl öncesiydi.o zamanlar sivassporumuz 3.liged bulancaksporlar,turhalsporlarl arla mücadele ediyor.daha 2.lig bile cok uzaktı o yıllar.bide tabi ankarada haftasonları maçları gidiyoruz 3-4arkadas.neyse o hafta ankarada ankaragücü-fb macı vardı.biz ankaragücü tarafına bilet alıp girdik maça.gecekonduda abilerimizle bagırdık 90 dakika.taraftarlık duygusunu orada gördüm.maça girerken ve cıkarken birbirine kenetlenmiş insanlardı hepsi.maçtan nce ve maç esnasında olanları ir kenara bırakıyorum.maç bitti,fb yendi bizi.90 dakika o soğukta bagırdığına mı yanarsın,fb'nin bizi yenmesine mi?
mactan sonra hemen eve gelmek için gençlik parkından gecerek opera durağına geldik.hava cok soğuk,tirtir titriyorduk.otobüste gelmez oldu.o sırada heykelden operaya doğru baktık 100-150 kişilik bir grup bagıra bagıra geliyo.'fener,fener' diye!
biz tabi şaşırdık,ankarada üstelikte ankaragücü maçında bırakın adamların maçtan sonra bagırmasını,bayrakla,flamayla staddan cıkamazlardı!
neyse o grup bize yaklaştıkça birde baktıkki az önce içerde yan yana bagırdığımız abilerimiz!yani ankaragüçlüler.
o sırada yandaki durakta bir iki adam bu gruba fener,fener diye karsılık verdi.bizimkiler böylece amaçlarına ulaştı,iki fenerliyi o durakta,üstelikte karakola 50 metre mesafede haşat ettiler...
ne günlerdi o günler...

bende 5-6 sene once ankarada fener - bursa macina gitmistim. fener cezali oldugu icin ankarada oynadi. mac 7-0 bitti fener aldi mactan sonra ankaragucluler bursalilar bir oldu ama temiz bi dayak yemislerdi fenerlilerden:D

nuri_58
04.04.2008, 17:34

bnde birgün maça gidiyodum,kar yağıyordu hava çok güzeldi...:D

kangallı58
04.04.2008, 17:44
birgün bursaspor maçındayız Texas bagırıyor bizi tahrik ediyor bizimkilerde yırtılırcasına bagırıyor :D ama sesimiz yetmiyor ilk yarı bitti derken Faruk çelik akp li bakan geldi sahaya konusma yapıyor orda çok ayıp etti bursasporluları selamlarken bizi selamlamadı ve bursa kazanıcak dedi neyse 2, yarı basladı texas yine doludizgin dakika 90+2 ve sivasımızın golü geldi o texastan çıt çıkmıyordu sivasspor adamı böle sustururdu işte :D

sivasli215
04.04.2008, 18:21
[QUOTE=myway;344112]bende 5-6 sene once ankarada fener - bursa macina gitmistim. fener cezali oldugu icin ankarada oynadi. mac 7-0 bitti fener aldi mactan sonra ankaragucluler bursalilar bir oldu ama temiz bi dayak yemislerdi fenerlilerden:D[/QUOT

sana inandırıcı geldi mi dediğin kardesim???
bana gelmedi cünkü o yıllarda ankaragücü-bursa henüz kardeslik antlaşması yapmamışlardı!

ülküm58
04.04.2008, 18:29
bizm tarftar çok ilginç ya istanbul belediye maçında ilyas ile yanılmıyorsam abdurrahman arsında bir pozisyon oldu trübin sessizken bir dayım ga....da bak ga......da diye bağırdı ilyas baktı ondan sonra abdurahmana bağırıp apooooooooo şu ga...t bize bakıyor şunu bir elinle yokla diye bağırdı çok gülmüştüm

birde bizim sivas maçlarına alkollü gelmek gibi huyu olanlar var yine böyle zil zurna içmiş bir dayım yanımızda bütün maç boyunca sızdı.maçta yenildiğimiz sebat maçıydı tedbirli gelmiş dayım.

birde bizde söverek sevmek vardır.muhamed ali yine bir frikik golü atmıştı maçı hatırlayamadım.gav.........da bak diyen dayım bu seferde muhammed ali ye la eşşekoğluesek o golü nasıl attın diye bağırıyordu.atsa kabahat atmasa kabahat

yine 2 ligde bir maçımızda bir tane dayım kime top gelse hadi mahmut vur mahmut at mahmut diye bağırıyor.yine öyle bir pozisyon oldu tabi dayım yine bağırıyor hadi mahmut at pası diye tabi oyuncumuz pası attı gol oldu sonra bize döndü golü kim attı gençler dedi mahmut attı dedik yav pası atan mahmut değilmiydi dedi yok abi dedik golü atan mahmuttu.belkide biz yanılıyorduk pasıda atan golüde atan mahmuttu belkide biz yanlış görddük.....

myway
04.04.2008, 18:53
[QUOTE=myway;344112]bende 5-6 sene once ankarada fener - bursa macina gitmistim. fener cezali oldugu icin ankarada oynadi. mac 7-0 bitti fener aldi mactan sonra ankaragucluler bursalilar bir oldu ama temiz bi dayak yemislerdi fenerlilerden:D[/QUOT

sana inandırıcı geldi mi dediğin kardesim???
bana gelmedi cünkü o yıllarda ankaragücü-bursa henüz kardeslik antlaşması yapmamışlardı!

o olaydan sonra kardes oldular;)

20 yillik ankaraliligim var:)

saysisiz ankaragucu macina gittim ankarada..

sivasli215
04.04.2008, 19:00
[QUOTE=sivasli215;344467]

sivasta doğdum,ankarada büyüdüm!!! :)
ortaokul lise yıllarında her haftasonu maçlara giderdim,bir hafta ankaragücü,bir hafta gençlerbirliği.
ve su yasıma kadar hiçbir büyük maçtan sonra diğer takım(bjk,gs,fb) taraftarının ankaragücü taraftarını haşladığını görmedim!
taraftar çünkü onlar,bizim sivastaki coğunluk gibi seyirci değil kardesim!:rolleyes:

myway
04.04.2008, 19:17
[QUOTE=myway;344486][B]

sivasta doğdum,ankarada büyüdüm!!! :)
ortaokul lise yıllarında her haftasonu maçlara giderdim,bir hafta ankaragücü,bir hafta gençlerbirliği.
ve su yasıma kadar hiçbir büyük maçtan sonra diğer takım(bjk,gs,fb) taraftarının ankaragücü taraftarını haşladığını görmedim!
taraftar çünkü onlar,bizim sivastaki coğunluk gibi seyirci değil kardesim!:rolleyes:

bilmez miyim:) ankarada gittigim maclari saysam sabah olur:)

ama konunun adi mac anilari ve boyle bi olay bi sefer oldu :)

sahit oldugum icin soyluyorum ..yalan soyleyecek halim yok..;)

sivasli215
04.04.2008, 19:25
[QUOTE=sivasli215;344489]

bilmez miyim:) ankarada gittigim maclari saysam sabah olur:)

ama konunun adi mac anilari ve boyle bi olay bi sefer oldu :)

sahit oldugum icin soyluyorum ..yalan soyleyecek halim yok..;)

estağfirullah kardesim yalancısın demedim ;)
olabilir tabi,milyonda birde olsa var bu olasılık tabi :D

kayayatakci
04.04.2008, 20:02
birde ben yazayim dedim sivassporumuzun kuruldugu sene ben 12.13 yaslarindaydim sivasta terzide cirak olarak calisiyordum tashanin icinde.ve sivassporun kayserisporla maci yaklasmisti ben mactan 2 hafta evveli kayseriye gittim orda basladim terzide cirakliga tek sivassporun macini izlemkti maksadim.ve mac günu bir kac arkadas maca gittik ve olayli macta sene 1968 de arkadasimin biri rahmetli oldu bazilari yaralandi aklima geldikce cildirasim geliyor hala gözlerimin önünde o olaylar.sene 1971 de danimarkaya geldim ama sivassporumu cok seviyorum cok maclarina gittim isallah bu sene sampiyon olur biraz olsun sevinerek eski olaylari unutmaya calisirim Danimarkadan tüm yigidolara sonsuz selamlarimla kaya

kayayatakci
04.04.2008, 20:09
Daha cok anilarim var saatlarca yazsam bitiremem cünki canim sivassporumu cok seviyorum onun icin cok ani yasadim .tüm yigidolara selam.kaya

FatihCan
04.04.2008, 20:11
[QUOTE=sivasli215;344467]

Ankarada Fenerlilerin Ankaragüçlüleri döveceğine ben sadece %0 ihtimal veriyorum :)

albina58
04.04.2008, 20:27
Sene olarak tam hatırlamıyorum,gürün şalspor'un kalecisi ERBİL demirçelikdivriğispor'a transfer olmuşdu,o zamanın parası 350 binlira almıştı.Soğuk bir kış günü,pazar,sabahdan çıktık şehre,kar yağıyo lapa lapa 1985-86 yılları galiba liseye başlayacağız,gençlik arkadaşlar ile ne yapalım ne yapalım derken,bir ticari taksi kiralık,hem direksiyon ögreneceğiz,hemde SİVAS'a gidip,bizim kaleci ERBİL'i seyredeceğiz.
Öğlen civarında vardık,maç saat 13.00 gibi başlıyordu,it durmaz denilen bir soğuk,stad zemininde,kar bir yanda,dondurucu soğuk başka bir dert.
Trübünde ise,yok denecek kadar seyirci var.neyse biz başladık ''Erbil,erbill ,erbillll ''diye bağırmaya.Tak SİVASSPOR bir gol attı,biraz havamız indi ama tekrar başladık ''Erbil erbillll erbillll'' diye.Anca bir gol daha gelmezmi!.Tıs olmuştuk.Ama azimliydik,bir ciğara molamız,kibritler sönene kadar elimizi ısıtmak,bittiği vakit topladık kendimizi bir daha''Erbil,erbilll erbillll'',yahu bu SİVASSPOR'lu futbolcular bizim bağırmamızımı bekliyor,şıkkadak bir gol daha.İyice çapdan düşmüştük moral olarak.Neyse,maçı felan bırakdık,zıplayıp ısınmak bahanesine bir daha başladık bağırmaya,''Erbil erbilll erbilllll'' Daha,üçüncü nakaratımız bitmemiştiki dördüncü gol çatala takıldı.
Birbirimize bakdık,birimiz pıh desek ya sinirden cıngar çıkaracak,yada gülme krizine gireceğiz.Kendimizi topladık,içimizden geçirdik,bu SİVASSPOR'lu futbolcular bizim bağırmamaızı bekliyor herhalde diye.
Neyse gel zaman git zaman,kah üşüyünce,kah canımız sıkıldıkça 90 dak. muhtelif zamanlarında bağırdık.Maç bitti,çıkıyoruz,tahmin ediniz kaç defa ''Erbil,erbilll erbilllll''diye bağırmaya yeltenmişiz.:D:D:D

90 dak. sonucu
SİVASSPOR 14 - D.Ç.DİVRİĞİSPOR 0

yeniceri_can
08.04.2008, 08:27
en güzeli deplasman anıları.yaşamayan görmeyen bilemez.
her birinde ayrı farklı heyecan aksiyon vardır.
ama en güzelleri tabiki kayseri ve konya deplasmanları.

leblebi82
09.04.2008, 23:14
Ben bu yıl GS maçından sonra (İstanbulda olanlar bilir) tekelin ara sokağından çıkıyorum kafamda da Sivasspor atkısı sarılı bir baktım bizim oranın otobüsü gidiyo koştum arkadan adam aynadan gördü herhalde arka kapıyı açtı hemen atladım kapıyı kapadı.
Ben sıkışıklıkta tutunacak yeri buldum kafamı bi kaldırdım ki ne göreyim otobüs AĞZINA KADAR GALATASARAYLI DOLU :) hepsi gözünü dikmiş bana bakıyo.

Hani tom jery çizgi filimlerinde kedi tom bi odaya girer de ışığı yakar içerisi köpek doludur ya :D aynen öyle olmuştu.

Tabi ben hiç istifimi bozmadım 10-15 saniye sessizce millet beni izledi :D

En komik anılardan birisi olmuş. :)

video58
19.04.2008, 12:31
ali sami yen stadındaki gişelerden derbi maç bileti alacaktım enişteme.stada yaklaştıydık.kale arkası tarafından yürüyorduk.bilen bilir yol tarafından.ister inanın ister inanmayın yukardan kürek düştü.kafamızın önünden sıyırdı.
STADDAKİ BU MALZEME BİZİ ÖLDÜREBİLİRDİ
ALLAHA ŞÜKÜR YAŞIYORUZ :D

yigidomustafa58
19.04.2008, 22:48
abi 3-2 maçta bende vardım o stadta...

Yiğidolar olarak ama.

merkez-1
22.04.2008, 21:10
BENDE KARTAL ORDU MAÇINA GİTMİŞTİM.BİTANE POLİS İZİN VERMİYORDU BOŞ Bİ ALANA GEÇMEME.UFAK Bİ İŞİM VAR DİYODUM.OLMAZ OLAY ÇIKAR LAF YERİZ DİYORDU.
VALAHA GİTTİM BOŞ Bİ ŞİŞE BULDUM..BİLİN BAKİM NAPTIM.
SIKIŞMIŞTIM BIZLADIN BOŞ ŞİŞEYE.AMA ACAYİP ACILAR ÇEKTİM OHH DİYENE KADAR.SONRA MAÇİ İZLEMEYE DEVAM ETTİM.İNŞALLAH BİRİ LİMONATA SANMAMAIŞTIR ŞİŞEYİ:D

ASLA UNUTMUCAM BUNU.YA RESİL OLSAYDIK.YAŞTA BÜYÜK BEZDE KULLANAMIYOZ Kİ.

yeniceri_can
22.04.2008, 21:13
[QUOTE=myway;344486]

[B]Ankarada Fenerlilerin Ankaragüçlüleri döveceğine ben sadece %0 ihtimal veriyorum :)

her taraftarlar dövse fener taraftarı dövemez.
Ankarada Ankaragüçlüler.ben buna inanmam işte.

YİĞİDOLAR 58
25.04.2008, 16:49
GÜZEL ANILARMIŞ OKUDUM BİR KAÇTANESİNİ SONRA DEVAM EDERİM OKUMAYA YAZILDIĞI TAKDİRDE.

alpereneker92
30.04.2008, 22:36
Beşiktaş - Sivasspor maçında 1 - 0 bJk üstünlüğü varken ibrahim toramanın kırmızı kart görmesi ardından yanılmıyosam dk 58. veya 62 mohamedin mükemmel golünden sonra birde gurbanovun golü gelince gerçekten duygulandım :)

_DeReBeYi_
30.04.2008, 22:52
sivasspor trabzon maci 2:0yendigimiz mac -35 derece ayaklarim ellerim kulaklarim donmus bi vaziyette eve geldim 2 gun ayagimin ustune basamadim :)))) gelde bunu unut :))))

sivsivfatih58
30.04.2008, 22:52
geçen hafta idi denizli sivas maçı ne anıydı be nekadar taze olsada 90 dakika hiç susmamıştık ben acayip moda girmişim artık sesim hiç çıkmıo ama yinede yırtınıyom amcanın birine kalkta birazda sen bağır amca dedim ama o anlamadı bile bidaha tekrarladım sus be oğlum maçı izleyemiom dedi beni fırçaladı bende ona amca sana bidahaki sefere ayçiçeği getircem dedim yanındakiler hep gülmüştü