Orijinalini görmek için tıklayınız : Uygun,” 7 trilyona ihtiyacımız var”

samet yıldız
31.12.2007, 21:12
Uygun,” 7 trilyona ihtiyacımız var”

Avrupa kupasına uzanabilmemiz için 7 triyona ihtiyacımız var.

Turkcell Süper Lig’in ilk yarısını lider olarak tamamlayan Sivasspor, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya’da günde çift antrenmanla sürdürüyor.Teknik Direktör Bülent Uygun,” Avrupa kupasına uzanabilmemiz için 7 triyona ihtiyacımız var.” Dedi.

Turkcell Süper Lig’in ilk yarısını lider olarak tamamlayan Sivasspor, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya’da günde çift antrenmanla sürdürüyor. Teknik Direktör Bülent Uygun, şampiyonluğu sonuna kadar kovalayacaklarını belirterek, "İkinci yarıda da aynı mantaliteyle mücadele ederek, ligi şu anki bulunduğumuz konumda bitirmek istiyoruz" dedi.

Antalya’nın Manavgat ilçesine bağlı Side beldesinde ikinci yarı hazırlıklarını günde çift antrenmanla sürdüren lider Sivasspor’da Teknik Direktör Bülent Uygun, futbolcularına kondisyon yüklüyor. Sabah yapılan antrenmanda futbolcular, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından çift kale maç yaptı. Antrenmana izinli olan Devran, Mehmet Yıldız, Musa, Hayrettin, Abdurrahman, Murat Sözgelmez, Cvetkov, Diallo ile sakatlıkları bulunan Sedat, Balili, Muhammet Ali Kurtuluş, Petkoviç katılmadı.

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan Teknik Direktör Bülent Uygun, "Antalya kampı çok güzel gidiyor. Burada hava ve saha şartları çok iyi. İkinci yarıya çok iyi bir şekilde hazırlanıyoruz. Futbolcularımın bir çoğu izinli ve sakat. Sivasspor, ligin ikinci yarısında da zevk veren mücadeleci futbolunu sergileyecektir. İkinci yarıda 4 büyükler ile kendi sahamızda oynamamız bizim için büyük bir avantaj. Sezon sonunda şu anki konumumuzda olmayı hedefliyoruz" dedi.

Transfer çalışmalarıyla ilgili de bilgi veren Uygun, "Sakat futbolcularımız yerine 4 transfer yapmayı düşünüyoruz. Mahmut Hanefi , Ömer Kaplan ve Malatyaspordan Emre ile anlaştık.
Biri Hırvat olmak üzere , yurtdışından 3 futbolcuya bakıyoruz. Bazı maddi imkansızlıkları aşabilirsek transferlerimizi kısa sürede tamamlamayı düşünüyoruz. Mehmet Yıldız’ı ise satmayı kesinlikle düşünmüyoruz. Daha önce de söylediğim gibi Mehmet Yıldız’ı kadrosunda bulunduran takım şampiyon olur. Mehmet Yıldız bizi liderliğe taşıdı. Transfer haberlerinden de etkilenmeyecektir. Ben onunla gerekli konuşmaları yaptım. Bu haberler aksine onu daha motive edecek ve ikinci yarıda daha iyi bir performans sergileyecektir" diye konuştu.
Lider Sivasspor, 1 hafta sürecek Antalya kampının ardından hazırlıklarını Sivas’ta sürdürecek.

Sivasspor Kamp’ı / ANTALYA

sivas_kangallı
31.12.2007, 21:42
inş gereken para toplanır 6 milyon 7 milyon sivaslı war toplanması gerek sms kampayası başlatılsın her bi kişi sms yollasın toplam 5 trilyon eder...inş sms kampanyası başlatılır.

Yigido_Burak
31.12.2007, 21:46
herkes 1 mılyardan:D cok rahat yaparıoz bıraz ilgi gösterse sivaslı hemserilerimiz..!

ceza_tolga_rep
31.12.2007, 22:01
hocam inanın ki tüm sivaslılar kenetlendi ve ellerinden geleni yapıyolar.

EyüphanAydın
31.12.2007, 22:20
BENCEDE ŞİMDİDEN ARTIK BÖYLE MADDİ YARDIMLARA BAŞLAyalım.LİG SONUNA KADAR ANCA YÜKSEK MİKTARLARDA PARA TOPLANIR HAYDİ YİĞİDOLAR

samet yıldız
31.12.2007, 22:57
para para para
herşeyde gerekli
inş. gereken ilgiyi sivas halkı gösterir

muhsin koçak
31.12.2007, 23:06
inş gereken para toplanır 6 milyon 7 milyon sivaslı war toplanması gerek sms kampayası başlatılsın her bi kişi sms yollasın toplam 5 trilyon eder...inş sms kampanyası başlatılır.

yönetimin bu konuda bi çalışması olacak bunu biliyorum ama ne zaman başlayacak,bizim nasıl haberimiz olacak onları bilmiyorum,inşallah tüm tabana duyurabilirler bu sms kampanyasını.eğer tabana yayılabilinirse bu kampanya bülent hocamızın istemiş olduğu 7 trilyon bir günde toplanır eminim bundan.

tugcin
03.01.2008, 16:22
valla iyi para. ama toplanmayacak diye bir şey yok. bütün sivaslılar kader birliği yaparsa toplanır ya da bir şekilde bu para temin edilirse svassporumuz maddi sıkıntıyı atacak ve yoluna devam edecektir

nL58
07.01.2008, 13:30
Su sms sistemi olsa bencede toplanir 1 sms nedirki herkes gonderir..Peki Yurtdisindan da gonderilebilecekmi acaba??

58_sivas_1987
07.01.2008, 13:39
sms kampanyası için anlaşmalar yapılıyor bu hafta sonuna kadar halledilecek ve sms numarasıda 5058 olucak ayrıca başkanımız sivas valisi ve belediye başkanımız istanbulda işadamlarıyla bir araya gelerek sivasa yardım topluyorlar şu ana kadar 2.5 trilyon toplandı inşallah bu rakam dahada artacak

onursahin
07.01.2008, 14:07
ARKADAŞLAR 1 SMS 5 YKL OLSA 3.000 KİŞİ YOLLASA 15.000.000 YTL YAPAR EN AZ

leblebi82
07.01.2008, 14:08
Evet Sms kampanyası için numaralar belirlenmiş. 5058 olacakmış ve bütün operatörler için açık olacakmış bu numara.

OLCAY_58_AKKUS
07.01.2008, 14:11
Su sms sistemi olsa bencede toplanir 1 sms nedirki herkes gonderir..Peki Yurtdisindan da gonderilebilecekmi acaba??
sms deki amaç zaten ağırlıklı yurt dışındaki hemşerilerimiz için kardeş.hedef yurt dışı yani anlıycan

OLCAY_58_AKKUS
07.01.2008, 14:13
ARKADAŞLAR 1 SMS 5 YKL OLSA 3.000 KİŞİ YOLLASA 15.000.000 YTL YAPAR EN AZ
3 milyon kişi demek istedin galiba.kafalarını karıştırmayalım milletin arkadaşlar.rakamları düzgün yazalım .sonra yanlış anlaşılıyor

yigidomustafa58
07.01.2008, 15:37
ihtiyaç var ama 2.5 çıktı sadece devamı yok...

nL58
07.01.2008, 15:41
sms deki amaç zaten ağırlıklı yurt dışındaki hemşerilerimiz için kardeş.hedef yurt dışı yani anlıycan

hmm cok guzelmis ben cok gonderirim burdan ve olur olmaz herkese gondertirim bilene bilmeyene..Cunku butun arkadaslarima sivasli olmasar bile sivasspor sevgisini asiladim :D herkes sivassporu tutmaya basladi okulda iste felan

erkin34
07.01.2008, 15:52
sA BEN ist de yaşayan gs taraftarıyım ASleN TOkat lIYIm ama SİVASSPOR'un bu başarısını kUTLuyorUM SMs yolu ACIlırsa 1 deiL 10 SMS ATARım.. inş sivas şampiyon olur tek temennim o başarILAR.

samet yıldız
11.01.2008, 16:49
katkısı bulunan bulunmayan herkese teşekkürler ilgi yoğun mşl. devamıda gelir inş. :)

antitoksidan
14.01.2008, 13:27
Keşke şu milli piyango bana çıksaydı 25 milyon ytl nin 15 milyon ytl sini SİVASSPOR'a destek için verirdim

Ss--58--Ss
14.01.2008, 13:45
Sms kampanyası cok güzel oldu ancak iş adamlarımızında elinden geleni yapması gerekiyor.