Orijinalini görmek için tıklayınız : 5 FUTBOLCU GÖNDERİLDİ
SivasSpor.Com 02.01.2008, 14:54 http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/golsevincsivas.jpg
Sivasspor, sezonun ilk yarısındaki maçlarda forma şansı bulamayan Bernard Okorowanta, Harun Avgın ve genç oyuncuları Bektaş, Yayla ve Karaca ile yollarını ayırdı.
Ligin ilk yarısını lider olarak tamamlayan Sivasspor, sezonun ilk yarısındaki maçlarda forma şansı bulamayan Nijeryalı Bernard Okorowanta, yedek kaleci Harun Avgın ile genç oyuncular Sezgin Bektaş, Ferhat Yayla ve Yasin Karaca ile yollarını ayırdı.
Bernard'ın İsrail'de bir takımla, yedek kaleci Harun'un Samsunspor'la, genç oyuncular Sezgin ve Ferhat'ın Anadolu Üsküdar 1908 Spor'la, Yasin'in ise Belçika'da bir kulüple anlaştığı öğrenildi.
Şu ana kadar, bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Ordusporlu sol kanat oyuncusu Mahmut Hanefi, Bursasporlu genç golcü Ömer Kaplan, Malatyasporlu orta saha oyuncusu Emre Aktaş ve bir dönem Sivasspor forması giyen orta saha oyuncusu Onur Tuncer ile anlaşan Sivasspor'un, önümüzdeki günlerde de 2'si orta saha ve 2'si savunmaya olmak üzere en az 4 oyuncuyu kadrosuna katmayı planladığı ifade edildi.
Sivasspor yönetiminin orta saha için Hırvat bir oyuncuyu renklerine katmak için çaba gösterdiği, stoper için de teknik direktör Bülent Uygun'un belirlediği isimlerle anlaşma zemini aradığı belirtildi.
Sezgin Bektaş seyretmesem de kumaşı iyi bir oyuncu sanırım, tff.org sitesindeki maç bilgilerinden gördüğüm kadarıyla, üsküdar Anadolu da oynasın da açılsın biraz...
yigidomustafa58 02.01.2008, 16:44 hayırlı uğurlu olsun ama Sezgin Bektaş gitmeseydi daha iyi olurdu..
Divriği58- 02.01.2008, 17:14 bulent uygun ikinci yarı ferhat ve sezgini türk futboluna kazandırıcam dıyordu neden yolladı acaba
Hayırlı uğurlu olsun yolları açık olsun.
altuntas58 02.01.2008, 17:48 Sivassporda oynayıpta gidenlerin emeğinine sağlık yolunuz acık olsun yeni gelenler sizde hoş geldiniz umarım sivassporda kalıcı olursunuz takıma uyum sağlayıp inşallah milli takıma kadar yükselirsiniz
ceza_tolga_rep 02.01.2008, 18:06 harun avgının gönderilmesi yanlış bi karar...ama yolları açık olsun........
belalı_yiğido58 02.01.2008, 18:08 BÜLENT HOCAYA GÜVENİMİZ TAM O NE DERSE O OLSUN
zaralım 58 02.01.2008, 18:30 BÜLENT HOCA YANINDAYIZ SENİNLE GURURLUYUZ
cesur sivas 02.01.2008, 19:16 yollari acik olsun baska birsey diyemem
abdullah58 02.01.2008, 19:30 DIVRIGI 58
SIVASSPOR KARTINA NASIL SAHIP OLACAGIZ
BEN ALMANYADA YASIYORUM BIR BILGIN VARMI
BEYPINARLI 58
Turan 59 02.01.2008, 19:48 Ben beklerdim ki;bunlardan birisi Gökhan BOZKAYA olsun.Yine hayal kırıklığına uğradım.Ben şuna inandımki bu takımda Gökhan BOZKAYA kollanıyor.Birisi çıkıp desinki Gökhan BOZKAYA'nın takımımıza şu katkısı var desin,diyemezler çünki öyle bir katkısı yok.
Turan 59 02.01.2008, 19:49 Bu durumu görünce gel de Ertuğrul'a üzülme.
divriği-ilhan 02.01.2008, 19:54 inşallah gelen futbolcular sivas spor için iyi bir sezon geçirirler.hayırlı olsun bu futbolcuların kalitesi düşük demiyicem çünkü bülent hoca zaten zor olanı yaparak birinci sıraya taşıdı onun için hacamıza güvenimiz tam gönlüm ve kalbim sizlerle.
sivas_kangallı 02.01.2008, 21:29 yolları açık olsun sivasa katkıları için tşkler..
toross kaplanı 02.01.2008, 21:30 abiler emre aktaş bizde yaaa ben anlamadım nasıl kadroya katılacak yeni aldık daha 1 hafta öncee
adanasporlu
emir1908 02.01.2008, 22:28 sezgin ve ferhatla anlaştık ama bu iki futbolcuda pişmesi için gelicektir bize kralık olurlar büyük ihtimal..
revenge58 03.01.2008, 00:31 benim anlamadağım 2 şey var.birincisi ferhat ve sezgin sezon sonuna kadar kiralandı mı yoksa tamamen mi gitti? ikinci ve en önemlisi futbolu yakından takip eden yada manager lik oynayan kişilerin bileceği yasin karaca sezon başından beri bizde ve forma şansı bulamadı.ümit milli olmuş,belçika da geleceğin yıldızların biri olarak gösterilen oyuncuyu nasıl oynatamadık.sezon başında giden fatih atik gibi..
Abdullah DuMaN 03.01.2008, 07:42 hayırlısı olsun YABANCI KONENJANIMIZ AÇILMIŞ OLDU İNŞALLAH GÜZEL OYUNCULAR ALIRIZ KEŞKE SEZER GÖNDERİLSEYDİ
Abdullah DuMaN 03.01.2008, 08:03 Sivasspor'dan müthiş atak
Süper Lig lideri Sivasspor, 5 futbolcu ile yollarını ayırırken, 3 oyuncu ile anlaşmaya vardı.
Sivas 5 futbolcuyu gönderdi
Sivasspor, Okorowanta, Harun Avgın, Sezgin Bektaş, Ferhat Yayla ve Yasin Karaca ile yollarını ayırdı. Bernard'ın İsrail'de bir takımla, Harun'un Samsunspor'la, Sezgin ve Ferhat'ın Anadolu Üsküdar 1908 Spor'la, Yasin'in ise Belçika'da bir kulüple anlaştığı öğrenildi. Ordusporlu Mahmut Hanefi, Bursasporlu Ömer Kaplan, Malatyasporlu Emre Aktaş ve bir dönem
Sivas forması giyen Onur Tuncer ile anlaşan Sivasspor'un, önümüzdeki günlerde 2'si orta saha ve 2'si savunmaya 4 oyuncuyu kadroya katmayı planladığı ifade edildi.
Gidenlerin yolu açık olsun sivasspora verdikleri emekleri için teşekküler.
Madem şampiyonluk Aklımızdan geçiyor Komşumuzdan Mehmet TOPUZU yarım sezonluğuna kiralık istesek vermezlermi aceba:confused:
SivasLady 03.01.2008, 08:48 hocamiz yolluyorsa bir bildigi vardir
yollari acik olsun, bizede faydali olanlar gelsin
bazilarida yedek kalacaklarina baska yerlerde tecrübe kazansinlar
SivasLady 03.01.2008, 08:48 Gidenlerin yolu açık olsun sivasspora verdikleri emekleri için teşekküler.
Madem şampiyonluk Aklımızdan geçiyor Komşumuzdan Mehmet TOPUZU yarım sezonluğuna kiralık istesek vermezlermi aceba:confused:
ben sannetmiyorum ki bize kiralarlar :)
maglum kendilerinede futbolcu gerek
ellerindeki kozlarida vermezler
Bu zamana kadarki katkılarından dolayı teşekkürler... Yolları açık olsun...
HaSiVasLıM58 03.01.2008, 09:52 Ligin ilk yarısını lider bitiren Sivasspor'un kaptanı Mehmet Yıldız sezon sonuna kadar Sivasspor'da kalacağını açıkladı. Birçok teklif aldığını vurgulayan Yıldız, "Olumlu şartlar gelişmedi, hayırlısı böyleymiş. Kalıyorum" dedi. EURO 2008'de forma giymek istediğini kaydeden Mehmet Yıldız, "Şampiyonluk hedefimiz. Fakat iddialı konuşmak için erken" dedi. Bu arada Sivasspor, ilk yarıda forma şansı bulamayan Nijeryalı Bernard Okorowanta, yedek kaleci Harun Avgın, genç oyuncuları Sezgin Bektaş, Ferhat Yayla ve Yasin Karaca ile yollarını ayırdı.
hayırlısı olsun ama genç youncuların gönderilmesi düşündürücü. demek ki hoca pk ışık görememiş hoca haklıdır her zaman. yene gelenler de iyi gibi ama göreceğiz.
EyüphanAydın 03.01.2008, 15:24 SİVASSPORDA OYNAYAN VE EMEĞİ GEÇEN ONDAN SONRA SİVASSPORDAN AYRILAN TÜM FUTBOLCULARIMIZA SONSUZ TEŞEKKÜRLER
|