Orijinalini görmek için tıklayınız : TRANSFERLER SON AŞAMADA


RüStü ElmaS
11.08.2005, 00:41
http://www.yeniulke.net/spaw/images/lib1/idman2_1.gifSivasspor,Gaziante pspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
Bu hafta sonunda Gaziantepspor ile deplasmanda karşılaşacak olanSivasspor, kulübün sosyal tesislerinde, Alman teknik direktör Werner Lorant gözetimindegünde çift idmanla bu maça hazırlanıyor.

Teknik direktör Lorant, antrenman öncesi futbolcularla bir süre sohbet etti.Kırmızı-beyazlı ekibin prensipte anlaştığı
Kamerunlu savunma oyuncu Raymond Kalla ile golcü futbolcu Emil Mbama'nıngeldiği antrenmana, Brezilyalı futbolcular Anderson ve Sergio da katıldı.
Belindeki sakatlığı nedeniyle İngiltere'de tedavi görenkaleci Petkoviç ve Yusuf Akbal'ın katılmadığıantrenmanı, kulüp genel menajer Bülent Uygun ile Basın SözcüsüFikret Ünsal da izledi.
Antrenmanda, bağırsak enfeksiyonu oldukları bildirilen Andersonve Sergio ile sakatlıkları süren Gökhan Bozkaya ve Yusuf Peken takımdanayrı çalıştı. Bir süre koşu ve ısınmahareketleri yapan futbolcular, daha sonra dar alanda kısa pas yaptı,şut ve yan top çalışması yaptı.
İdmanda, sıcak havadan bunalan futbolcuların bol bol su içtiğigözlendi. Bu arada Sivasspor, Kamerunlu Kalla ile masaya otururken, Mbama ilede cuma günü sözleşme imzalayacağı bildirildi.
http://www.yeniulke.net/spaw/images/lib1/bulentuygun.gifAntrenmansonras ı basın mensuplarının sorularını yanıtlayankulüp genel menajeri Bülent Uygun, kamp dönemlerinin gayet iyi geçtiğinibelirterek, ''Sezon başından beri istediğimiz, düşündüğümüzve hedeflediğimiz hedefe doğru en iyi şekilde hazırlanmayaçalışıyoruz. Transferlerimizin hepsinin bir arada olmasınıistiyorduk ama zamanla acele etmeden hocamızın isteği doğrultusundatransfer yapmaya çalıştık. Hepsi birer birer takımımızakatılıyor'' dedi.
Dün de Almanya'nın VFL Bochum takımında forma giyen KamerunMilli Takımını'nın savunma oyuncusu Raymond Kalla'yıkadrolarına kattıklarını ifade eden Uygun, ''bugün de ortasahada oyun kurucusu bir futbolcu transfer edeceğiz. Dolayısıylabir de forvet Emil Mbama var, hocanın görmesini istediğimiz. Ona dahoca bakacak, hafta sonuna kadar transferleri bitirmeyi düşünüyoruz''diye konuştu.
Sivasspor'un, Malatyaspor maçında herkesin gurur duyacağı birfutbol sergilediğini savunan Uygun, Gaziantepspor maçı hazırlıklarınınen iyi biçimde sürdüğünü belirterek, ''Zor olacak bir maç. Biz oradanda puanla dönmek istiyoruz. Gaziantepspor sezona ilk 4 parolasıyla başladıve iyi transferler yaptı. Gücünü de biliyoruz. Sporcu kardeşlerimizinorada en iyi şekilde mücadele ederek, puanla döneceklerine inanıyorum''dedi.
Uygun, Gaziantepspor maçının Adana'da oynanmasınınkendileri için bir avantaj olduğunu da sözlerine ekledi.

Yeniülke

Hamza Arslaner
12.08.2005, 16:51
Sivas Her şeyin En Iyisine Laik Umarim Lorant En Iyi Karari Verecektir....

serhankaburcuk
12.08.2005, 20:52
1. petkoviç 2 .fransergio 3 .anderson 4 .kalla 5. dennys 6 .büyük bir ihtimalle balili...

Sivasın bu seneki yabancı transferleri bunlar...