Orijinalini görmek için tıklayınız : ÖÐRENCÝLERLE BULUÞTU

SivasSpor.Com
03.01.2008, 14:28
http://www.sivasspor.com/images/stories//bulent/uygunvekardesi.jpg

Kardeþi Yaprak Ýncebacak'ýn öðretmenlik yaptýðý Antalya'daki lisede öðrencilerle buluþan Uygun, gündem yaratacak açýklamalarda bulundu.

Türkiye'nin en genç teknik direktörü olduðunu belirten Uygun, ''Ama sizin yanýnýzda kendimi yaþlý hissettim'' dedi.

Öðrencilere, eðitimlerine büyük önem vermelerini ve kendilerine bir hedef belirleyerek, ona ulaþmak için çalýþmalarýný tavsiye eden Uygun, ''Ben hala bir þeyler öðrenebilirim diye Fatih Terim'in kapýsýnda nöbet tutuyorum'' diye konuþtu.

Kendisine, ''Sivasspor'u UEFA'ya götürmek'', ''Bir Anadolu takýmýný þampiyon yapmak'' ve ''bir takýmla þampiyonlar ligi þampiyonu olmak'' gibi hedefler belirlediðini dile getiren Uygun, ''FB'den teklif gelirse gider misiniz'' sorusu üzerine, ''FB'ye gitmek istiyorum. Bunun için çalýþýyorum. O arzuladýðýmýz yere gelmek bize de nasip olacaktýr'' dedi.

FENERBAHÇE'YE TRANSFERÝ NEDENÝYLE PERFORMANSI DÜÞMÜÞ

Bir öðrencinin, ''15 yýl önce Kocaelispor'da oynarken birinci ligde ilk devreyi lider tamamladýklarýný'' hatýrlatmasý üzerine Uygun, baþarýyla gelen kargaþalar nedeniyle o yýl hedefe ulaþamadýklarýný söyledi. O sezon sonunda Fenerbahçe'ye transfer olan Uygun, baþarýyla Kocaelispor'da kargaþa yaþandýðýný ve bu kargaþanýn Sivasspor'da tekrarlanmamasý için çalýþtýðýný vurguladý. Uygun, þöyle konuþtu:

''O zaman yaþananlarý yaþamamak için satrançtaki gibi piyonlarla oynuyor, stratejik hareket ediyorum. Belki bu yýl mat edeceðiz. Sezon sonunda þampiyon olmak için elimizden geleni yapacaðýz. O takýmdan 9 futbolcu 4 büyüklere gitmiþti. Mesela ben o yýl 300 bin liraya top oynuyordum. 3 milyon YTL transfer teklifi almýþtým. O takýmýn yöneticileri transferi düþünerek, (Aman bizim maçta dikkatli oyna, seyirciyi tahrik etme), (sakýn sakatlanma, transferin suya düþer) dediler. Bu da o yýl ikinci yarýda performansýmý etkilemiþti. Kendimi otokontrole aldým ve o yýl þampiyon olamadýk.''

HAKAN ÞÜKÜR'E ELEÞTÝRÝLERE TEPKÝ

Türkiye'deki kulüplerin yüzde 99'unun özellikle yabancý transferindeki stratejileri nedeniyle borç bataðýnda olduðunu savunan Uygun, ''Hakan Þükür denen insaný eleþtiriyoruz. Kim o... 55'i milli takýmda olmak üzere 240 gol atmýþ, UEFA'yý kaldýrmýþ... 5-6 çapulsuz eleþtiriyor. Önce kendimize kýymet vermemiz gerek'' dedi.

''Bu sene þampiyon olamayýz'', ''3 büyükler söz konusuysa gerisi teferruattýr'' ve ''Mehmet Yýldýz'ý satacaðýz'' gibi demeçleri stratejik olarak verdiðini dile getiren Uygun, ''Stratejik oyunlar oynuyorum. 4 büyükler yýllarca bizle oynadý, þimdi ben yapýyorum. Þehrin kenetlenmesi için bu demeçleri veriyorum'' diye konuþtu.

''Mehmet Yýldýz'ý satacaðýz'' demecinin ardýndan Sivaslýlar'ýn bugün toplanarak takým için kaynak yaratacaklarýný belirten Uygun, bu parayla futbolculara olan 10 maçlýk borcun ödeneceðini ve yeni transfer yapýlacaðýný kaydetti.

''TEKLÝFLERÝ KABUL ETMEDÝM''

Turkcell Süper Ligi'ndeki 6-7 takýmdan teklif aldýðýný belirten Bülent Uygun, Sivas'ta verdiði sözleri tuttuktan sonra diðer teklifleri deðerlendireceðini söyledi.

Uygun, Hakan Þükür, Gökdeniz, Servet ve Mehmet Topuz'un Sivasspor'da oynamasý durumunda kesinlikle þampiyon olacaklarýný belirterek, ''O zaman ikincinin kim olacaðýný merak ederim'' dedi.

Öðrencilere hangi takýmý tuttuklarýný da soran Uygun, çoðunun Galatasaray, Fenerbahçe ve Beþiktaþ ile Sivasspor'u tuttuklarýný belirtmeleri üzerine, ''Delikanlý adamýn tuttuðu takým nüfus cüzdanýnda yazar. Hepiniz önce Antalyaspor'u, sonra diðer takýmlarý tutun. Size de o yakýþýr'' diye konuþtu.

kempes
03.01.2008, 14:31
özü ve sözü bir olduðu için çok seviyoruz.
önümüzdeki 10-12 yýl içinde milli takým sizinle adýndan söz ettirecektir hocam

yigidomustafa58
03.01.2008, 14:33
Bülent hoca için ney hayýrlýsý ise o olsun ama bizi býrakma þampiyon yapmadan...

zaralým 58
03.01.2008, 14:48
bülent hoca gerçekten çok karakterli bir oyuncu hedeflerinin peþinden koþan idealist bir yapýya sahip ender kiþilklerdendir

Del Piero
03.01.2008, 14:49
Ölümüne anti-fb liyim

hocam artýk bu söyleleri býrakmalý yyoksa o hep bahsettiði adaletsizlik yok olmaz...

biz insanlarý 3 istanbul takýmlarýndan soðutmak isterken hocamýz ve futbolcularýmýz bunu söyleyince bizim yapacak fazla birþeyimiz kalmýyor bence bu söylemlere bir an önce son verilmeli

GS-FB-BJK hepsi ayný b.k

tugcin
03.01.2008, 14:54
Hoca yine diyeceðini demiþ. Valla büyük hoca, karakteri saðlam. özü söz bir harbi insan sayýn Uygun'u bir kez daha alkýþlýyoruz

Del Piero
03.01.2008, 15:05
pardon arkadaþlar yazýnýn bu bölümünü okumamýþtým kusura bakmayýn..

Öðrencilere hangi takýmý tuttuklarýný da soran Uygun, çoðunun Galatasaray, Fenerbahçe ve Beþiktaþ ile Sivasspor'u tuttuklarýný belirtmeleri üzerine, ''Delikanlý adamýn tuttuðu takým nüfus cüzdanýnda yazar. Hepiniz önce Antalyaspor'u, sonra diðer takýmlarý tutun. Size de o yakýþýr'' diye konuþtu.

Her sivaslýnýn ve anadolu halkýnýn örnek almasý gereken bir konuþma :D

ofgurleyuk78
03.01.2008, 15:12
Sevgili hocam Sivas'a geldin hedeflerimizi büyüttün. Ama sen kendi hedefini küçültüyorsun. Biz Sivaslýlar 3 büyüklerden kendimizi kurtaralým derken sen böyle bir hedef koyuyorsun. Milli takýmýn baþýna geçeceðim de. Avrupaya gideceðim de de fener deme be hoca.

sivaslitaner58
03.01.2008, 15:17
EN BUYUK ASKER BIZIM ASKER BU ASKERI KIMSE ALAMAZ BIZDEN

cenk5821
03.01.2008, 15:21
hocam nefenerii yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a

puar
03.01.2008, 15:23
gerçektende türk futbolu deðerli bir teknik direktör kazandý.

ekingölü
03.01.2008, 17:21
bülent hocaya yakýþýr,inþallah Sivasspor bu sene þampiyon olursa hocada Fenere gider.

yigidolar06
03.01.2008, 21:09
SEVGÝLÝ ÖÐRENÇÝLER BÝR KULAÐINIZDAN GÝRÝP DÝYER KULAÐINIZDAN CIKMAZ ÝNÞALLAH

sivas_kangallý
03.01.2008, 21:54
bülent hoca ilerki zamanlarda istediði yerde olur inþ..

__McT__
03.01.2008, 21:58
Bizim okuldaydý ve ben göremedim onun için üzgünüm sadece; okulumuza yaptýðý ziyaret için çok tþkkür ederim.;);)

yýgýdokonya
04.01.2008, 09:46
býzým hoca heM karakterlý hemde cok zeký bý ýnsan kendýsýne sývasspora kazandýrdýklarýndan dolayý ccaný gonulden tesekkur edýyoruM sampýyonuZ baska yolu yoKK

KIZILCAN
04.01.2008, 09:49
Gitme gitme,gittiðin yerlerden dönülmez geri...

nedým123
04.01.2008, 12:39
bülent hoca artýk bu söylemleri býrakmalý yok hedef uefa yok mehmeti iyi teklif halinde satarýz hazýr þehirde þampiyonluk havasýna girmiþken yanlýþ buluyorum
NE TRABZON NE FENER YÝÐÝDO ALAYINA GÝDERRR

EyüphanAydýn
04.01.2008, 15:03
BÜLENT HOCAMIZA SAYGIMIZ SONSUZ KARDEÞÝDE ÞÝMDÝ BÖYLE BÝR ABÝSÝ OLDUÐUNDAN NE KADAR MUTLU OLMUÞTUR

altuntas58
04.01.2008, 17:11
Hocamýzý tebrik ederim hedefimizi her gecen gün daha yukarýlara doðru yüseltiyor yükseltiyor inþallah uzun seneler takýmýda kalýrda sivasspor baþarýdan baþarýya koþan bir takým olur

memati5858
11.01.2008, 10:05
bülent hocam siz aklý baþýnda bir insansýnýz hiç olmazsa diger t.direklörler gibi saçmalamýyorsunuz hocam sizi caný gönülden seviyorum büyüklerinize,hakemlere saygýlý küçüklerede sevgiyle bakýyorsunuz kimsenin hakkýnda olumsuz bir demeç göstermeden kendi iþinizi yapýyorsunuz böylelikle herhesin takdirini alýyor tüm futbolla ilgili kiþilerde sizi seviyor hocam saygýlar........