Orijinalini görmek için tıklayınız : Ingilteredeki SIVASSPOR'lular
Oncelikle hepinizi saygiyla selamliyorum.
Bendeniz aslen Van'nin ercis ilcesindenim ama suan birlesik kraligin (Ingiltere) Galler bolgesinde yasamaktayim. Sivasspora tum kanaatimle inaniyor ve guvenmekteyim. Baskanimiz benzeri bulunmayan bir baskan ve tabiki Bulent hoca ve ekibinide unutmamak lazim. Ve tabiki siz degerli gonul dostlari siz benzeri olmayan taraftarlarsiniz. Umudum sezon sonunda hep beraber SAMPIYON olmak.
Saygilarimla....
BekirBayrak 05.01.2008, 08:13 Başka şehirlerden insanlarımızla SİVASSPOR çatısı altında buluşup kaynaşmak bi SİVAS lı olarak beni gururlandırıyor.
Hoş geldin aramıza ERCİŞ
ibrahimovic7 05.01.2008, 09:55 BİZDENDE İNGİLTEREYE SELAMLAR EDİYORUZ ANTALYADAN. HANİ İNGİLTEREDEN YOKMU YAHU YAZAN OLACAKTIR HERALDE !
ceza_tolga_rep 05.01.2008, 11:30 hoşgeldin kardeşim.futbolla ve sivassporla alkalı olman çok güsel......
alem_halil 05.01.2008, 11:39 hoşgeldin abi bize şeref verdin dileklerin için tşk ederiz inş gerçekleşir..
aramızda ingiltereli varmı________:)
bana cevap veren tum degerli dostlara en icten tesekkurler. Bende aranizda olmakla gurur ve onur duymaktayim. Insallah sezon sonu hep beraber el ele gonul gonule sampuyonluk ipini gogusleyecegiz....
Baki selamlar
HOSGELDIN KARDES ARAMIZA .SAYGILARIMLA...
eyvallah gonul dostu, hos bulduk.
turkish fighter 17.02.2008, 23:10 ben ingilterenin east sussex bolgesinden sezon sonu sivasimizi sampiyon gormek dileklerimle
yigidocum58 14.03.2008, 17:41 çok tşk ederim arkadaş seni tanımıyorum ama iyi birinebenziyosun
PACHTEN_YIGIDO 14.03.2008, 19:33 ercis kardess hosgeldin aramiza...arkandaki stadyum millennium stadi degil mi???cok güzel bir sey...ABD VE Avustralya'daki Sivassporlularin burda katilmalarina sevinirim ve seviniriz...
yigido_sampiyon 14.03.2008, 19:43 Oncelikle hepinizi saygiyla selamliyorum.
Bendeniz aslen Van'nin ercis ilcesindenim ama suan birlesik kraligin (Ingiltere) Galler bolgesinde yasamaktayim. Sivasspora tum kanaatimle inaniyor ve guvenmekteyim. Baskanimiz benzeri bulunmayan bir baskan ve tabiki Bulent hoca ve ekibinide unutmamak lazim. Ve tabiki siz degerli gonul dostlari siz benzeri olmayan taraftarlarsiniz. Umudum sezon sonunda hep beraber SAMPIYON olmak.
Saygilarimla....
gelecek sezon inşallah şampiyonlar liginde geliriz ingiltereye...
ayrıca ilgi ve alakana çok teşekkür ederiz...
aramızda ingiltereli varmı________:)
hocam ben varim ya birde iki oglum var :)))
gelecek sezon inşallah şampiyonlar liginde geliriz ingiltereye...
ayrıca ilgi ve alakana çok teşekkür ederiz...
Insallah ve bende hepinizi gururla karsilarim.
ercis kardess hosgeldin aramiza...arkandaki stadyum millennium stadi degil mi???cok güzel bir sey...ABD VE Avustralya'daki Sivassporlularin burda katilmalarina sevinirim ve seviniriz...
arablarin arsenal icin yaptiklari yeni stadtir.
ben ingilterenin east sussex bolgesinden sezon sonu sivasimizi sampiyon gormek dileklerimle
kardes ben cardiff'teyim mail at istersen
Kemalraik 21.05.2009, 13:19 Ben de Londra'lı Sivas'lıyım, ve senin gibi Ingliz takımım Arsenal'dır.
BAŞKA MEMLEKETTE BAŞKA ŞEHİRLİ SİVASSPORUMUZLA GURUR DUYUYOR SAĞOLSUN BİZLERDE SİVASIMIZLA SİVASSPORUMUZLA HERZAMAN GURUR DUYUYORUZ
Kemalraik 16.11.2009, 10:38 BAŞKA MEMLEKETTE BAŞKA ŞEHİRLİ SİVASSPORUMUZLA GURUR DUYUYOR SAĞOLSUN BİZLERDE SİVASIMIZLA SİVASSPORUMUZLA HERZAMAN GURUR DUYUYORUZ
Teşekürederim, ama bize biraz zor oluyor, çünkü maçları seyiredemiyoruz.
|