Orijinalini görmek için tıklayınız : YARIŞTA BİZDE VARIZ

SivasSpor.Com
05.01.2008, 20:21
http://www.sivasspor.com/images/stories//baskan/odyakmaz1810.jpg

Ligin ilk yarısını lider olarak tamamlayan Sivasspor'da, Kulüp başkanı Mecnun Odyakmaz, ''Şampiyonluk yarışında Sivasspor da var'' dedi.

Sivasspor'da, Kulüp başkanı Mecnun Odyakmaz, ''Şampiyonlukta Sivasspor da var'' dedi. Odyakmaz, Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirilen ve Sivas Valisi Veysel Dalmaz, belediye başkanı Sami Aydın'ın da katıldığı basın toplantısında, başarının sırrının birlik ve beraberlikten geçtiğini dile getirdi.

Başkan Mecnun Odyakmaz, görülen tabloda Sivasspor'un başarısının birlik ve beraberlikten geldiğini ifade ederek, ''Başarının devamı için Sivassporlu ve Sivaslı olanların yanı sıra Türkiye genelinde başka takımları tutanlar bizi destekliyor. Sivasspor için herkes üzerine düşeni yapmalı. Bize verilen her destek başarının devamı olacak'' dedi.

Basın toplantısına katılan Sivas Valisi Veysel Dalmaz ise Sivasspor'un ligde büyük bir başarıya imza attığını ifade ederek, ''Sivasspor lider oldu ve başarısını kalıcı hale getirdi. Başarının devamı için manevi destekle birlikte maddi destek de gerekiyor'' değerlendirmesini yaptı.

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın ise Sivasspor'un Türk futboluna zenginlik ve renk kattığını dile getirerek, ''Sivasspor bu şekilde Anadolu takımlarına örnek olmuştur. Başarının devamı için 'Sivaslıyım' diyen herkesin kulübün yanında olması gerekiyor'' şeklinde konuştu.

öner farımaz
05.01.2008, 20:25
tabıkı allahın iznıyle
şampyonuz

Agcalli
05.01.2008, 20:36
İstanbulda sadece 60 tane mi Sivaslı iş adamı var ?? Gelenlerden Allah razı olsun gelmeyenlere, Sivasın Sivassporun yanında olmayanlarada Allah akıl versin

zaralım 58
05.01.2008, 20:39
zaman bu rakam yüzlere çıkacaktır başarı biraz daha gelsin daha güzel olacak

ceza_tolga_rep
05.01.2008, 20:51
başkanım biz size güveniyoruz............

nuri_58
05.01.2008, 21:02
!!!ŞAMPİYON SİVASSPOR!!!inş...

58 memo
05.01.2008, 21:26
Şampiyonlukta tabiki bizde varız
ilk yarı performansımızı gösterirsek neden şampiyon olmayalım ki
biz Sivassporumuza güveniyoruz
fikstür avantajıda bizde,Fenerbahçe,Galatasaray ve Beşiktaş
Sivasa gelecekler.

GOSt
05.01.2008, 21:36
2.yarıyı iple cekıyoruzz valla haydi yiğidom goster gucunu...

burak_baykal
05.01.2008, 22:04
ASLINDA BENİM DÜŞÜNCEM İŞADAMLARINA SİVASSPOR KULÜB ÜYELİĞİ OLSA AYLIK 5(BİN)YTL AYDAT OLARAK ALINSA DAHA İYİ OLUR.BAŞKANLA İLETİŞİMİ DEVAMLI OLAN VARSA BUNU ÖNEREBİLİR.ZATEN SİVASLI İŞADAMLARININ DESTEĞİNİN ZAMANI GELDİĞİNE HAITRLATILMASI GEREKİR.GENELLİKLE BÜYÜK TAKIMLARA YARDIM YAPARLAR AMA ONLARDAN FAYDA GELMEZ.İNŞALLAH İYİ BİR ŞEKİLDE TC KİMLİĞİNDE SİVAS YAZIPDA SİVASA DESTEK VERİRLER.

yigido_furkan
05.01.2008, 23:03
takıma oynayabılecek kapasıtede 2 oyuncu daha alabılırsek sonuna kadar goturebılırız liderligimizi

Thai
06.01.2008, 02:08
"büyük olmak için gerekenler" yazdım, söyledim, ama işler çok yavaş ilerliyor. Sn Vali, Bld Başkanı ve Mecnun Başkan sadece 60 kişi ile buluşuyorsa bu ön çalışmanın yeterli yapılmadığını gösterir.Komisyonlar çok acilen kurulmalı ve bu komisyonlarda bürokrasi dışından isimler ( üniveristeden, medyadan, sanat dünyasından) de yer almalı. Bütün yük yönetim kurulunda ve valilik makamında olursa iş tabana yayılamaz, bir kerelik yapılmış olur.

Acilen kurulması gereken KOMİSYONLAR :
1. Taraftar Komisyonu.....( yurtiçi- yurt dışı- il içi- taraftar bilinci geliştirme) olmak üzere 4 alt komisyonu olan ve bu komiyonlarla düzenli irtibatı olan bir yapılanmaya sahip olan
2. Medya- İletişim Komisyonu.....yazılı ve görsel basın ile ilişkileri artıracak ve geliştirecek, strateji belirleyebilecek donanıma sahip kişilerden kurulu olmalı.
3. Tescilli Ürünler Komisyonu: Her türlü Sivasspor tescilli ürününü üretimden dağıtıma ve satışına kadar planlayacak ve organize edecek komisyon. İnternet üzerinden satış ile dünyanın dört bir yanına ulaşabilmeli...
4.Mali Destek Komisyonu: Kısa, orta ve uzun vadeli mali kaynak oluşturma konusunda bilgi ve birikimli kişilerden kurulcak ve alt komisyonları ( sponsor alt komisyonu- taraftar kart alt komisyonu- yayın gelirleri alt komisyonu vs ) ile aktif çalışabilecek...
5. Akil Adamlar Komisyonu: Tüm komisyonları denetleyecek, raporları inceleyecek ve yönetime sunarak eylem planlarını düzene koyacak en önemli komisyon...

Ben 3 kişi ile veya tek komisyon ile işlerin götürülemeyeceğini, kısa vadeli başarı alınsa da orta ve uzun vadede tıkanacağını -- İNŞALLAH HAKSIZ OLURUM--- düşünüyorum.

BOUN
06.01.2008, 08:00
Site yönetiminin dikkatine!

Dün akşam Çırağan'da yapılan toplantıyla alakalı detaylı bir haber yapar mısınız? Kimler geldi, ne kadar yardım toplandı, fotolar vs...

Bekliyoruz...

FurkaN
06.01.2008, 08:45
İnşaallah istenilen, beklenen destek alınmıştır... Ama 60 kişi ile zor Sivaslı işadamları lafa gelince hepsi Sivaslı ama icraat hepsinde sıfır...

zaralım 58
06.01.2008, 09:52
SİVASSPOR GELİYOR ANADOLU'nun YENİ KRALI

Del Piero
06.01.2008, 17:11
Şampiyon sivaSSpor ulan !!!

şampiyon olmamız engellenemezz...

sivas_kangallı
06.01.2008, 17:46
inş şampiyonda olucaz.............

EyüphanAydın
06.01.2008, 17:51
ŞU ANDA TRANFERLER ÇOK YERİNDE İNŞ.2.YARIYA ÇOK İYİ BAŞLARSAK GERİSİDE GELİR.

Thai
06.01.2008, 20:31
Bizi bu günlere getirenlere her ne şart olursa olsun desteğimiz ve dualarımız eksik olmayacaktır....

altuntas58
07.01.2008, 20:55
Başkanımız biraz destek gördükten sonra atık şampiyonluk yolunda bizede varız diye acıklamalarda bulumuş oldu sivaslıyım ve sivassporluyum diyen herkes taşın altına elini komalıdır

merkez_ismail
07.01.2008, 20:59
baskanımız Mecnun Odyakmaz gercekten gusel bı acıklama yapmıs hedefımız dorultusunda ınsaallah en yuksek sevıyeye gelecez ...!

ofgurleyuk78
07.01.2008, 21:49
Bizsiz bu liğin , bu yarışın tadı mı olur be başkanım. Elbette bu yarışta bizde olacağız. Umarım bu yarışı umduğumuz yerde tamamlarız. ( İlk 3 )