Orijinalini görmek için tıklayınız : 5`İ BİR YERDE İMZA TÖRENİ
SivasSpor.Com 08.01.2008, 15:22 http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_sh_Sivasimza 001.jpg
Süper Lig'de lider durumda bulunan Sivasspor, anlaşma sağladığı 5 futbolcuyla sözleşme imzaladı.
Kulüp tesislerinde düzenlenen törende Sivasspor'un anlaşma sağladığı Tunuslu Karim Saidi, 6 ayı opsiyonlu 2.5 yıllığına, Mahmut Hanefi Erdoğdu, Ömer Kaplan, Emre Efe ve Onur Tuncer ise 2.5 yıllığına kendilerini Sivassporlu yapan sözleşmeye imza attı.
İmza töreninde konuşan Sivasspor İkinci Başkanı Mehmet Oflaz, eksik ve sakatlığı bulunan oyuncuların yerine transferler yaptıklarını belirterek, ''İnşallah hayırlı, uğurlu olur. Eksiklerimiz var yine. Hocamızın izlediği futbolculardan 3-4'ünü daha alıp artık bu işe nokta koymak istiyoruz'' dedi.
Teknik direktör Bülent Uygun ise 4 genç futbolcuyla Feyenoord takımından Karim Saidi'yi transfer ettiklerini kaydederek, ''Gençlerimizin hepsinden zaten ben çok ümitliyim. Onlar Türk futboluna ve Sivasspor'a uzun süre hizmet edeceklerdir. O yüzden onları kazandığımız için mutluyuz'' diye konuştu.
Karim Saidi'nin de takıma çok şey katacağına inandığını dile getiren Uygun, şöyle konuştu:
''Bizi kardeş kulüp ilan eden Feyenoord kulübünden Karim Saidi'yi bonservis vermeden diyaloglar sonucu transfer ettik. 2'si yerli, 2'si yabancı olmak üzere 4 transfer daha düşünüyoruz. Çünkü Sivasspor artık yeni bir misyon üstlendi. Sivasspor'un üstlendiği misyon 6 milyon 300 bin Sivaslıyı birleştiren bir misyon.''
Konuşmaların ardından Sivasspor'un yeni transferleri basın mensuplarına poz verdi.
İmza törenine Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal ve bazı kulüp yöneticileri de katıldı.
tekkelioglu_58 08.01.2008, 15:37 mükemmel bütün camiamıza hayırlı uğurlu olsun
sivas"li 08.01.2008, 15:39 insallah eksiklerin yerini tamamlarlar inancimiz tam hocamiza güvenmese almazdi bu oyunculari bizde sivaslilar olarak destegimizi vermeliyiz tabi..
burak_baykal 08.01.2008, 15:41 TÜM YİĞİDOLAR TARAFTARLARINA HAYIRLI OLSUN.İNŞALLAH DEVAMIDA GELECEKTİR. EMİN OLUN
sivaslı 3558 08.01.2008, 15:42 çok sevindim iyi goller bizim için
cenk5821 08.01.2008, 16:04 oleyy ya coookk sevindimm takimimiz cok daha guclend ugur yildirimda gelse
Bülent Uygun'un dediği adamı gözü kapalı alacaksın. Adam futbol dahisi ve bilgesi. Uzun uzun izlemiş ve kararını vermiştir. Bütün transferlere güveniyorum. Sonun kadar hocamızın arkasında duralım.
alel8444 08.01.2008, 16:13 sivasspora hayırlı uğurlu olsun
ekingölü 08.01.2008, 16:15 Sivasımıza hayırlı uğurlu olsun.İnşallah Sivassporumuza fayda sağlarlar.
hayırlı olsun zıpkın gibi takım olacağız ikinci devredede, savuluuuunnn yiğido geliyorrr
GeliyoruzTS 08.01.2008, 16:43 iyi ağabeyi kabül etmiş hocanız.. :)
svs_çapkın_58 08.01.2008, 16:57 ARAKADAŞLAR BEN BU TRANSFERLERE BAYILDIM .GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL TRANSFERLER ÖZELLİKLE DE TUNUSLU KARİM SAİDİ FEYENORDA OYNUO MÜTHİŞ BİR YETENEK DİĞER TRANSFERLERİMİZİNDE İİ OLDUĞUNA İNANIYORUM HEPSİ ŞİMDİ BİR YİĞİDO OLDU BAŞARILAR SİVASSPORUM İNŞALLAH AMACIMIZA ULAŞACAĞIZ.
omercoskun 08.01.2008, 17:05 inşallah takımımız için hayırlı olurlar.
revenge58 08.01.2008, 17:16 uğur yıldırımdan haber var mı?
Abdullah DuMaN 08.01.2008, 17:27 hayırlı olur inşallah...................
samet yıldız 08.01.2008, 20:28 2-3 tanesini tanıyorum
sivasspora katkısı olacak oyuncular
inş. lig şampiyonu olmamız için katkıları çok olur
yusuf_yusuf 08.01.2008, 20:41 hayılı uğurlu olsun caimamıza guzel oynarlar umarım
yeni futbolcularimiz hayirli ugurlu olsun umarim hocamizin dusundukleri bosa cikmaz..
alperen5841 08.01.2008, 20:58 TAMAM ARTIK ŞAMPİYOLUK KUTLAMALARINA BAŞLAYALIM
altuntas58 08.01.2008, 21:09 Sivassporumuza hayırlı uğurlu olsun inşallah takıma biran önce uyum sağlarlarda zirve yarışından kopmadan devam ederiz
yoılunuz açık...gazanız mubarek olsun... şampiyonluk yolunda inşallah sivasa ve sivasspor camiasına laik olucağınızdan hiç şüphemiz yok...7 milyon sivaslı arkanızda...
sivas_kangallı 08.01.2008, 21:37 hayırlı uğurlu olsun inş takıma faydalı olurlar...gücümüze güc kattık.
çılgın-sedat 08.01.2008, 21:38 hayırlı ugurlu olsun
inşallah başarılı olurlar
EyüphanAydın 08.01.2008, 22:02 Yeni Tranferler İle Yeni Bir Başlangıç Yapmamaız Gerekiyor.Liderliğin Sarhoşluğuna gelmememiz Gerekiyor.Lige Nasıl Başlarsak Öyle DEVAM Ediceğimize İnanıyorum.
zaralım 58 08.01.2008, 23:13 Öncelikle transferlerin hayırlı uğurlu olmasını temenni eder başarılar dilerim.transferleimzden EMRE EFE'yi çok yakından tanıyorum kendisi 2-3 sezon'dur DARICA G.B FORMASI GİYMEKTEDİR SANTROFOR MEVKİİNDE OYNAMAKTA OLUP ÇOK HIZLI,SAĞLAM VE TEKNİK ÖZELLİKLERE SAHİP BİR OYUNCU'dur.İNŞ DİĞER TRANSFERLERDE AYNU ÖZELLİKLERİ VE DAHA FAZLASINI TAŞIR TAKIMA HAYDALI OLURLAR
Harput0658 09.01.2008, 00:03 oleyy ya coookk sevindimm takimimiz cok daha guclend ugur yildirimda gelse
evet birde Uğur yıldırım gelse manyak olacak takım
Abdullah DuMaN 09.01.2008, 08:05 Sivas'ta imzalar atıldı
Süper Lig'in lideri Sivas, anlaşma sağladığı Tunuslu Karim Saidi ile 6 ayı opsiyonlu 2.5 yıllık, Mahmut Hanefi Erdoğdu, Ömer Kaplan, Emre Efe ve Onur Tuncer'le de 2.5 yıllık sözleşme imzaladı. Yöneticiler, şampiyonluk istediklerini belirttiler.
Haydi hayırlısı,
Gerisi gelecekse güzelde,
gelmeyecekse yetinmek biraz zor gibi.
Bu transferlerimiz, gelecek için iyi bir yatırım ancak;
bu seneki hedeflerimiz için yetersiz gibi.
Yönetimimizin ve hocamızın bir hesabı vardır elbet...!
SivasLady 09.01.2008, 09:02 hayirli olsun
insallah en kisa zamanda uyum saglarlar
ve SivasSpor`umuza güc katarlar
uğur yıldırımdan haber var mı?
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Gaziantepspor ile yolları ayrılan Uğur Yıldırım ile görüşmelerinin sürdüğünü belirterek, “Uğur’la şuan için bir anlaşmamız olmadı. Kendisi yetenekli bir futbolcu, eğer bize gelmek isterse bu transfere onay veririm. Kendisiyle şuan görüşmemiz sürüyor” şeklinde konuştu.
Bülent Uygun, iki yabancı futbolcu izlediğini ve bu oyuncuların durumunun ilerleyen günlerde netlik kazanacağını da sözlerine ekledi.
bülent uygun sivasspor ve sivas için bir nimet bence
transfer ettiği yerli oyuncuların hepsi iyi yabancı transferide kandi bağlantıları sonucunda ücretsiz aldı
bülent uygun sivasta olduu sürece sivasa ve sivasspor faydası cok olur
HaSiVasLıM58 09.01.2008, 09:41 http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_sh_Sivasimza 001.jpg
Süper Lig'de lider durumda bulunan Sivasspor, anlaşma sağladığı 5 futbolcuyla sözleşme imzaladı.
Kulüp tesislerinde düzenlenen törende Sivasspor'un anlaşma sağladığı Tunuslu Karim Saidi, 6 ayı opsiyonlu 2.5 yıllığına, Mahmut Hanefi Erdoğdu, Ömer Kaplan, Emre Efe ve Onur Tuncer ise 2.5 yıllığına kendilerini Sivassporlu yapan sözleşmeye imza attı.
İmza töreninde konuşan Sivasspor İkinci Başkanı Mehmet Oflaz, eksik ve sakatlığı bulunan oyuncuların yerine transferler yaptıklarını belirterek, ''İnşallah hayırlı, uğurlu olur. Eksiklerimiz var yine. Hocamızın izlediği futbolculardan 3-4'ünü daha alıp artık bu işe nokta koymak istiyoruz'' dedi.
Teknik direktör Bülent Uygun ise 4 genç futbolcuyla Feyenoord takımından Karim Saidi'yi transfer ettiklerini kaydederek, ''Gençlerimizin hepsinden zaten ben çok ümitliyim. Onlar Türk futboluna ve Sivasspor'a uzun süre hizmet edeceklerdir. O yüzden onları kazandığımız için mutluyuz'' diye konuştu.
Karim Saidi'nin de takıma çok şey katacağına inandığını dile getiren Uygun, şöyle konuştu:
''Bizi kardeş kulüp ilan eden Feyenoord kulübünden Karim Saidi'yi bonservis vermeden diyaloglar sonucu transfer ettik. 2'si yerli, 2'si yabancı olmak üzere 4 transfer daha düşünüyoruz. Çünkü Sivasspor artık yeni bir misyon üstlendi. Sivasspor'un üstlendiği misyon 6 milyon 300 bin Sivaslıyı birleştiren bir misyon.''
Konuşmaların ardından Sivasspor'un yeni transferleri basın mensuplarına poz verdi.
İmza törenine Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal ve bazı kulüp yöneticileri de katıldı.
RESİMLERDEN ANLADIĞIM KADARIYLA BİRAZ ÇEKİNGEN BİRAZ UTANGAÇ TAVIRLARI VAR GB GELDİ BANA SANKİ ŞİŞTT TİSS PİSTT :DRAHAT OLUN ARTIK ORA SİZİN EVİNİZ HADİ HAYIRLISI ZAMANLA ALIŞIRLAR HER ŞEYİN BİR İLKİ VARDIR:D
yerliturkuaz 09.01.2008, 11:31 İMZA ATAN BEŞ OYUNCUDA BİZE FAYDA SAĞLARLAR İNŞALLAH ONLARA İHTİYACIMIZ VAR ÖZELLİKLE YENİ TRANSFER EDİLEN KARİM SAİDİYE UYUM SAĞLAR TAKIMA EN KISA ZAMANADA VE DİĞERLERİDE
ertan_58 09.01.2008, 12:42 mahmut bizim yeni yıldızımız olacak buna bütün kalbimle inanıyorum hak ettiği değeri bulamayan futbolculardan canlı izledim defalarca bülent hocayla uçaçak inşallah mahmut utandırma bizi
hayırlı olsun yeni yıldızlarımızla ligi zirvede bitireceğiz inş...
inşlah, sivasspora ,sivas ,halkının, gözüne, girerler...
fikretozupek 09.01.2008, 16:51 Arkadaşlar hırvat bir futbolcudan bahsedilmişti.Haberi olan varmı?
İnşAllah takımımıza faydalı olur ve başarımızın devamını sağlarlar. Bir dilek daha umarım bu yeni futbolcularımızın da başına ilk yarıda gelen sakatlıklar gelmez.
databek35 10.01.2008, 15:57 herkes laf üretiyor destek için maddiyat gerek bu aralar hadi bakalım pamuk eller ceplere
ofgurleyuk78 10.01.2008, 17:05 Bülent hoca beğendi ise sorun yok demektir.
talha altunbaş 10.01.2008, 19:13 helal sivas spora tam destek hep destek
belalı_yiğido58 10.01.2008, 20:54 http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_sh_Sivasimza 001.jpg
ALLAH UTANDIRMASIN....DAHA ÇOK SİVASSPORDA OYNAMAK İSTEYEN OYUNCULAR VAR CAN ATIYOLAR SİVASSPOR İÇİN.....
g-unıt058 10.01.2008, 21:02 sivassporumuza hayırlı uğurlu olsun bide şu uğur yıldırım gelse çok süper olacak inşallah oda gelir
albina58 11.01.2008, 04:33 Genç ve başarıya aç futbolcular ile güçlendirilmiş kadromuz,ikinci yarı hedefe doğru emin adımlar ile ulaşacağına inanıyorum.
Bu transferlerde,işini bilen bir hocanın yanında,deneyimi az bile olsa geniş kadromuz ile başarıyı yakalayacağımızdan eminim.İnanıyorum ki hepside kupa kaldırmanın tadını almak istiyor.
mustafa_kavak58 11.01.2008, 21:19 ......SIVASSPORORA HAYIRLI UGURLU OLSUN INSALLAH FAYDALI OLURLAR......
|