Orijinalini görmek için tıklayınız : "4 transfer yapacağız"


semihkilic_58
09.01.2008, 16:57
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Trabzonspor maçının büyük önem taşıdığını söyledi, "Şampiyonluk hedefimize yürümek için kazanmak zorundayız" dedi.

İSTEKLE ÇALIŞTILAR

Kırmızı-beyazlı takım hafta sonunda sahasında oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı çalışmayla sürdürdü. Antrenmana sakat oyuncular Petkoviç, Yasir, Sedat, Balili ile Gine milli takımına giden Sylla ve Diallo ile izinli olan Mehmet Yıldız katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan Murat Sözgelmez ise bir süre takımla birlikte çalıştıktan sonra düz koşu yaptı. Karla kaplı zeminde gerçekleştirilen çalışmada futbolcuların hırsı ve istekli oldukları görüldü.

"ŞAMPİYONLUK YOLUNDA VAR OLACAĞIZ"

Antrenmandan sonra Trabzonspor maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Bülent Uygun, kendilerini zor bir maçın beklediğini belirtti. Hava şartlarının zorlu olduğunu, Trabzonspor gibi bir takımla oynamanın işlerini daha da zorlaştırdığını vurgulayan Bülent Uygun, şöyle devam etti:

"Kazanmak istiyoruz. Kendimize belirlediğimiz hedeflere ulaşabilmek için başarmalıyız. Şampiyonluk yarışı, karınca hikayesine benzer. Hacca gitmeye çalışan topal karıncaya, 'Nereye gidiyorsun' diye sormuşlar. 'Hacca gidiyorum' demiş. '(Sen bu halinle oraya varamazsın' demişler. O da, 'Varamazam bile, o yolda ölürüm' demiş. Şampiyonluk yolunda en azından var olabilmek için çalışacağız. Okul harçlıklarını bize gönderen çocuklara, bu olguyu yaşayanlara bir şeyler vermeliyiz. Misyonumuz ağırlaştı."

"OLAYLARIN SEBEBİ BAŞKANLIK SEÇİMİYDİ"

İlk yarıda, 'Mehmet Yıldız'ı alan şampiyon olur' dediğini da hatırlatan Bülent Uygun, devreyi lider bitirdikleri için bu anekdotun doğru çıktığını anlatırken şöyle dedi:

"Şampiyon olmayacağız, diyerek futbolcularımızı stresten uzak tuttuk. Bunlar bizim kendimize göre belirlediğimiz stratejilerdi. Trabzonspor maçıyla 2'nci yarıya başlıyoruz. Maçta 15 bin karanfil atacağız. Taraftarımız da sonuç ne olursa olsun rakibi alkışlamalı. Trabzonspor maçında çıkan olaylarda bir suçumuz yok. Olay, rakibimizin başkanlık seçimi nedeniyle çıktı. Biz dostluk çerçevesinde iyi bir maç oynamak istiyoruz."

"4 TRANSFER YAPACAĞIZ"

Genç oyuncular transfer ettiklerini, 2 yabancı oyuncu alma haklarının bulunduğunu, bu arada 2 yerli oyuncu almak istediklerini açıklayan Bülent Uygun, "Yeni transfer Karim Saidi, Feyenoord'da 4 aydır oynamadığı için maç eksiğini kapatmaya çalışıyoruz. Hafta sonuna kadar 2 yerli oyuncu gelecek. Transfer bitmeden de 2 yabancıyla daha anlaşmak istiyoruz. Milli takımlarına giden Sylla ve Diallo'nun gelişiyle kadromuz güçlenecek. Sakatlarımızın da son maçlara yetişeceğini umuyoruz" diye konuştu.

"KAMPANYALARDAN MEMNUNUM"

Sivasspor'a yardım amaçlı başlatılan kampanyalardan mennun olduğunu da ifade eden Bülent Uygun, "Bu, birlik ve beraberliğimizi sağladı. 7 den 70'e Sivaslı'yı bir araya getirdi. Parasından çok Sivaslıları bütünleştirmesi önemliydi. Takımda 25 yıldız vardı. Şehrin yıldızları ise vali, belediye başkanı ve kulüp başkanımız. Desteklerine teşekkür ediyorum" dedi.

HEDEF 4 BÜYÜKLER VE MİLLİ TAKIM

Göreve geldiği 1 yıl içerisinde aldığı sonuçların kendisi için mutluluk verici olduğunu da vurgulayan Bülent Uygun sözlerini şöyle noktaladı:

"Daha emekleme dönemindeyim. Fatih Terim gibi önemli antrenörlerimizin kapısında nöbet turarak kendimizi geliştirme çabasındayız. Menajerlikte fazlasıyla iyi bilgiye sahip olmanın avantajını yaşıyorum. Çünkü futbolcuları iyi tanıyorum. Her gün kendimi geliştiriyorum. Sivasspor'da ideallerimizin yüzde 70'ini gerçekleştirdik. Bu sezonki ilk hedefimiz UEFA idi. Şimdi hedef değişti. Şampiyonluk peşinde koşuyoruz. Benim için önemli olan Başkan Mecnun Otyakmaz. Buradan ne zaman ayrılacağıma birlikte karar vereceğiz. Fenerbahçe ve Trabzonspor'da oynadım. İleride 4 büyükler ve milli takımı çalıştırmayı hedefliyorum."

semihkilic_58
09.01.2008, 16:58
bu maç gercekten cok onemlı şampıyonluk için buyuk engellerden bırı bu macı kazanacaz inşallah seriye devam

OLCAY_58_AKKUS
09.01.2008, 17:03
valla bu maçı almak için her akşam dua ediyorum.çok önemli maç çooooook

semihkilic_58
09.01.2008, 17:05
ben ınanıyorum kı bu macı alacaz ve sezon sonun da tum sivaslılar muradına erecektır

fikretozupek
09.01.2008, 17:46
Arkadaşlar sezon biterken bir hırvat oyuncu ile prensipte anlaşıldı şeklinde kulüpten açıklama yapılmıştı.Hala ses seda yok. Bu konuda bilgisi olan bir arkadaş varmı?

divriği-ilhan
09.01.2008, 17:47
İnşallah gardaşlar bu maçı alıcaz ama trabzon spor'da kaliteli bir takım SİVAS spor'un yinede maçın favorisi olarak görüyorum.Taraftarımızın önünde 2.devreye galibiyetle başlarız inşallah.

zaralım 58
09.01.2008, 18:24
1-0 olsun SİVASIMIN OLSUN LÜTFEN ALLAHIM

EyüphanAydın
09.01.2008, 22:32
Tranferler Şu Anda Çok İyi Takıma Daha İyi Oyuncular Gelicekse Çok İyi Olur.İYİ Bir Başlangıç Yaparsak Çok İyi Olur

semihkilic_58
11.01.2008, 17:08
gercekten de nokta transfer yapıyor yonetım tebrıkler

rivaldo58
11.01.2008, 18:01
ugur yıldırım süper olur ve iki yabancı hakkınıda iyi oyunculardan kullanırasak şampiyonluğu sonuna kadar kovalarız

sivas_kangallı
11.01.2008, 18:02
yapılan transferler çok gğsel 1-2 tane daha yapılırsa çok iyi olur.