samet yıldız
12.01.2008, 14:37
Yarın 4 Eylül Stadı’ndaki Sivasspor-Trabzonspor maçının temiz bir zeminde oynanması için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ekipleri yoğun çalışma içerisine girdi. İl Özel İdaresi tarafından alınan 90 bin m2’lık brandayı stadın zeminine seren Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ekipleri, zeminden yaklaşık bin 200 metreküp kar temizlendiğini ve bununda kamyonlarla stad dışına taşındığını belirttiler.
yigidomustafa58
12.01.2008, 14:47
abovvvv o kadar kar yağdı mı SİVAS a yav...
samet yıldız
12.01.2008, 14:49
abovvvv o kadar kar yağdı mı SİVAS a yav...
yavv kar yağsa
yoksa çok ayaz oluyor
dondum vallaha
hava çok soğuk belki maça gidemeyebilirim...
gençlerbirliği maçında donuyodum nerdeyse...:D:D:D
soguk sıvaslıyı etkılemez,kalın gıyının,ayaklarınız usumesın yeter,insanın ayagı usumedımı hıc bıyerı usumez,ayak ve kulaklarınızı koruyun,maca gıtmemek ıcın sogugu bahane etmeyın,ahh ben sıvasta olsam,hıc bı guc engelleyemez maca gıtmemı...
Su an Sivasta olan arkadaslar hava nasil bugun? kar yagma ihtimali falan var mi ? yagarsa cok guzel olacak:)
samet yıldız
13.01.2008, 13:41
Su an Sivasta olan arkadaslar hava nasil bugun? kar yagma ihtimali falan var mi ? yagarsa cok guzel olacak:)
kar bugün yağmaz bugün
hava masmavi
ama çok ayaz var
HaSiVasLıM58
13.01.2008, 13:43
Yarın 4 Eylül Stadı’ndaki Sivasspor-Trabzonspor maçının temiz bir zeminde oynanması için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ekipleri yoğun çalışma içerisine girdi. İl Özel İdaresi tarafından alınan 90 bin m2’lık brandayı stadın zeminine seren Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ekipleri, zeminden yaklaşık bin 200 metreküp kar temizlendiğini ve bununda kamyonlarla stad dışına taşındığını belirttiler.
Bu işde sanırım yanlışlık var 90 m2 asla olamaz ...
Yazık Yiğidolar Üşüyecek Ama!!!Yiğidolar Üşümez Yha...;)
samet yıldız
13.01.2008, 13:54
Yazık Yiğidolar Üşüyecek Ama!!!Yiğidolar Üşümez Yha...;)
biz yiğidoyuz bişey olmaz alışkınız
ts ye acıyorum :D
blueways
13.01.2008, 14:08
derece -10 gösderiyor maça gideceklerin dikkatine
stad bize yakın hava soğuk karlar temizlendi....:D:D:D
samet yıldız
13.01.2008, 14:18
stad bize yakın hava soğuk karlar temizlendi....:D:D:D
evet yavv hava çok soğuk
ts bakımından iyi oldu yenildikleri taktirde bahaneleri hazır :D