Orijinalini görmek için tıklayınız : Giresunspor (GENÇ ÇOTANAKLAR)
Sevgili SİVASSPOR'lular bizler giresunspor taraftarları olarak sizleri destekliyoruz ve daima destekçiniz olacağız sizlere ŞAMPİYONLUK yolunda başarılar diler saygılar sunarız. . .
İnşallah Sizin bir maçınıza gelip sizleri desteklemek istiyoruz tabii misafir (kardeş) kabul ederseniz . . .
Abdullah GÜREL GİRESUN
KAPTAN ÇOTANAKLAR
saol birader ne diyelim bu centilmenliğe
Giresunlu kardes aramiza hosgeldin bu guzel dileklerin icin tesekkür ederiz .Ayrica Giresunspora basarilar dileriz.Saygilarimla...
AdemYikilmaz 14.01.2008, 09:51 her zaman bekleriz.ilgi alakanızdan dolayı teşekkürler
tabii ki kardeşim iyi dileklerin için cok teşekkurler sizi aramızda görmek bizi cok mutlu eder...
İyi dileklerin için teşekkürler... Aramıza hoş geldiniz...
ReFRaCToRY 14.01.2008, 10:05 Giresunlu kardeşlerimizi yanımızda qörmek bizi de mutlu edecektir!..
antitoksidan 14.01.2008, 12:20 İnşallah giresunlu kardeş giresun'da yeniden eskisi gibi super lige çıkar
KIZILCAN 14.01.2008, 12:46 Teşekkür ederiz,başımızın üstünde yeriniz var.Giresun'a sevgiler...
Ss--58--Ss 14.01.2008, 12:49 giresunsporlu taraflarla aramıza hoş geldiniz.bizlerde sizlere başarılar dileriz.
badboysefaq 14.01.2008, 12:50 centilmen giresunspor taraftarına teşekkürü bir borç biliriz.herzaman bekleriz en iyi şekilde agırlamaya çalışırız saygılarımla
Centilmen rakip taraftarlarının herzaman aramızda yeri vardır.
Giresuna selamlar hürmetler.
sivas_sevdamiz 14.01.2008, 13:18 kardeş iyi dileklerin için sağolasın. her zaman kapımız açık sizlere. buyrun gelin.. sizi en güzel şekilde ağırlamak isteriz... yalnız gelirseniz haberimiz olsun. sizi karşılayıp gezdirelim inşallah
Hepiniz saolun kardeşlerim allah kısmet ederse SİVASSPOR - Fenerbahçe Maçına gelip sizleri desteklemek istiyoruz bakalım inşallah geliriz . . . İKİ KOMŞU İL GİRESUN (28) SİVAS (58) VARMI BUNDAN ÖTESİ . . .
grsnlu28 04.02.2009, 21:21 Giresundan ŞAMPİYONA sevgilerle
Giresundan ŞAMPİYONA sevgilerle
Hoş Geldiniz...
Anadolu'dan yeni bir şampiyon çıkacak inşallah..
karahisarli 04.02.2009, 21:26 tesekkürler giresunlu kardsim insallah gelir ve maci izlersin bütün sivas ve sivasspor svenlerine selamlar
esentepeli58 04.02.2009, 21:27 hosgeldınz gardas giresunspor a basarıla her zman beklerız *?
grsnlu28 04.02.2009, 21:30 HEpiniz teşekkürler bu sene şampiyon ANADOLUDAN
kangallı58 04.02.2009, 21:41 hosgeldin kardes aramıza..sizleride süperligde görürüz inş.
Karadenizin FINDIK deposuna yürekten sevgiler.
velibircan 04.02.2009, 22:11 BENDE GİRESUNDA YAŞAYAN BİR SİVASLI OLARAK BU KONU'YU GÖRÜNCE ÇOK SEVİNDİM...GİRESUNSPORUN GEÇEN SENE HİÇ MAÇINI KAÇIRMADIM...BU SENE FAZLA GİDEMİYORUM..AMA ŞU GERÇEK Kİ GİRESUNSPORUN ASIL YERİ SÜPER LİG'DİR....
TEKRAR HOŞ GELDİNİZ
zaralı ulkucu 04.02.2009, 22:28 saol kardes hos geldın ortama
yigidomurat 04.02.2009, 22:30 biz bu centilmenliğin altında kalamayız,mutlaka bekliyoruz kardeş başımızın üstünde yeriniz
var
görüyorumki anadoluda bir kıpırdanma var bu bizi fazlasıyla memnun ediyor.rize olsun giresun olsun tokat ordu hepsi sivası destekliyor.bizde memnun oluyoruz ölümüne sivas ölümüne anadolu.giresun spor a başarılar dilerim.
67nattramn58 04.02.2009, 22:41 Biz Sivasspor olarak Anadoluyu temsik ediyoruz . Sizlerde bize destek vererek şampiyonluk yolunda daha kolay adım atmamızı sağlıyorsunuz teşekkürler ...
anadolunun şampiyon çıkarması tabiki bütün anadolu takımlarının kendine güvenmelerini sağlayacak,eğer şampiyon olursak bu tüm anadolu takımlarının şampiyonluğu olacaktır..
hoşgeldiniz giresunlu kardeşlerimiz..
58_babacan_58 05.02.2009, 10:37 giresunsporlu taraflarlaR aramıza hoş geldiniz.bizlerde sizlere başarılar dileriz.HER ZAMAN BEKLERİZ SİZİ SİVASA
grsnlu28 05.02.2009, 18:39 Sivasa çağıran arkadaşlara çok teşekkürler ama Giresundan Sivasa gelmek çok ters tabiki fırsat olursa gelmek isterim
yeniceri217 05.02.2009, 18:45 SİZİN DESTEĞİNİZİ TÜM ANADOLU ŞEHİRLERİNDEN VE TAKIMLARINDAN GÖRMEK İSTERİZ.GİRESUNSPORDA YAKALADIĞI ÇIKIŞLA ÜST SIRALARA TIRMANMAYA DEVAM EDECEKTİR.ZAMANLA SİVASSPORU MARKA YAPACAĞIZ İNŞAALLAH.
goktug2816 22.03.2009, 12:20 giresunspor taraftarı beşiktaş maçında sivassporun yanında olmuş vede anti istanbul forza anadoludemiştir.bu yolsa sivasspora başarılar dileriz
genccotanak 22.03.2009, 12:35 slm arkadaşlar rakip taraftar bölümüne giresunspor genç çotanak başlığını açcam ama açamıyorum yardımcı olabilirmisin?
dün ist. grubumuz sizleri desteklemiş ama bazı giresunspor taraftarı özellikle genç çotanaklar grubumuz türkiyenin en ateşli 10 taraftarından biridir gve sayılı taraftar gruplarından birindir google türkiyenin en ateşli taraftar grubu yazın genç çotanaklar her yerde çıkar mesela geçen de yine fanatik gazetesi bu konuyu araştırmış işte türkiyenin en iyi ateşli susmayan taraftar grubları...
http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/NewsGallery.aspx?aType=Gallery News&gId=135&ItemOrder=10
genccotanak 22.03.2009, 12:36 slm arkadaşlar rakip taraftar bölümüne giresunspor genç çotanak başlığını açcam ama açamıyorum yardımcı olabilirmisin?
dün ist. grubumuz sizleri desteklemiş ama bazı giresunspor taraftarı özellikle genç çotanaklar grubumuz türkiyenin en ateşli 10 taraftarından biridir gve sayılı taraftar gruplarından birindir google türkiyenin en ateşli taraftar grubu yazın genç çotanaklar her yerde çıkar mesela geçen de yine fanatik gazetesi bu konuyu araştırmış işte türkiyenin en iyi ateşli susmayan taraftar grubları...
http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/NewsGallery.aspx?aType=Gallery News&gId=135&ItemOrder=10
slm arkadaşlar rakip taraftar bölümüne giresunspor genç çotanak başlığını açcam ama açamıyorum yardımcı olabilirmisin?
Giresunspor adina zaten acilmis bu basligimiz var kardesim..Ama basligi Cotanaklar olarak degistirebiliriz.. Siz nasil baslik istediginizi soylerseniz yardimci olurum....
genccotanak 22.03.2009, 13:24 Giresunspor adina zaten acilmis bu basligimiz var kardesim..Ama basligi Cotanaklar olarak degistirebiliriz.. Siz nasil baslik istediginizi soylerseniz yardimci olurum....
başlığı giresunspor (GENÇ ÇOTANAKLAR) diye açın grubumuzun adı bu böyle yaparsanız daha iyi grubumuz adı GENÇ ÇOTANAKLAR o yüzden Giresunspor (GENÇ ÇOTANAKLAR) böyle açarsanız daha iyi olur...
YigidoGenclik38 22.03.2009, 13:26 başlığı giresunspor (GENÇ ÇOTANAKLAR) diye açın grubumuzun adı bu böyle yaparsanız daha iyi grubumuz adı GENÇ ÇOTANAKLAR o yüzden Giresunspor (GENÇ ÇOTANAKLAR) böyle açarsanız daha iyi olur...
arkadasım sizin taraftar siteniniz linkini bi gönder üye olalım
genccotanak 22.03.2009, 13:28 arkadasım sizin taraftar siteniniz linkini bi gönder üye olalım
http://www.giresunspor.net/haber/
http://www.cotanaklar.net/
http://www.gurbetcicotanaklar.com/forum/
http://www.marmaralicotanaklar.net/
bunlar bizim taraftar siteleri üye olmak isteyenler üye olabilir sizin forum beni arasıra olmuyor sorun çıkartyor bir yandan bizim maçı takip ediyom arkadaşların sorularına cevap vercem sizin gibi nicki şifreyi yazıyorum kabul etmiyor bazen...
subasi29 22.03.2009, 13:29 eyvallah giresuna basarilar dilerim...bir takimin dik durmasi icin yikilmaz taraftara ihtiyaci vardir
Besyo_cu 22.03.2009, 13:31 Arkadaşlar ben çotanaklar.net e üye oldum oraya SİVASSPOR başlıgı altında teşekkur mesajı gönderdım sizlerde oraya girip o başlık altında mesajlarınızı yazarsanız cok güzel olur.
Diyarbakir 1-0 Giresun Dakika 57...
dogukan58 22.03.2009, 14:03 nette bile olsa bunları okumak duymak beni ziyadesiyle mutlu ediyor tesekkurlerimi sunarım
|