Orijinalini görmek için tıklayınız : Danimarkadaki Sivaslilardan büyük atak

omerkaratas
14.01.2008, 16:18
Danimarkada bilindigi gibi sivasli cok ama hepsi birlikte bir dernege kayitli degil.
ASIB Avrupa Sivaslilar Birligi baskani ve yonetim kurulunun seckin uyelerinin ziyaretiyle sivaslilarda birlesip tek yurek halinde sivasa ve sivas spora destek vermek icin calismalarda bulunuyor.

Tek amacimizin bu calismalar sonucunda sivaslilarin dostluklarini pekisdirip cesitli faaliyetlerde bunmasi ve sivas spora herzamankinden daha fazla destek vermesi hepimiz sivasliyiz sivas sporluyuz bu yolada basimizi koyduk ne pahasina olursa olsun vazgecmeyede niyetimiz yok....

Saygilarimla

koz58
14.01.2008, 22:38
Haydi Danimarka`daki Sivaslilar ayaklanma zamani sizde.
Ordaki gücünüzü gösterin sizde.

gardasin.58
16.01.2008, 19:20
Danimarkadaki sivaslilar biraraya gelme zamani SIVASIMIZI VE SIVASSPORU Tanitmak icin iste size bir firsat.
Danimarkanin neresinde olursak olalim herkesin yapabilecegi bir seyler vardir bu isde gonullu gorev almak isteyen arkadaslara (GENC)HER ZAMAN IHTIYAC VARDIR.

gardasin.58
22.03.2008, 10:53
Danımarka sıvas'lılar bırlıgı ıle ılgılı haber ve resımlerı
www.sivaslilar.de sayfasinda bula bilirsiniz.(DASIB)

merkez_ismail
22.03.2008, 11:55
SIVASSPORUMUZA MADDI MANEVI DESTEK VEREN HERKESIN EMEGINE YUREGINE SAGLIK BASARILAR DANIMARKA ...!

alyazmalim
10.02.2009, 17:50
hadi danimarkadaki sivaslilar sivassporumuzu destekleyelim insallah sampiyon olurlar..

mehmetozturk19
18.02.2009, 11:19
Merhaba arkadaslar, ben fenerliyim ama kalbimin bir kösesindede Sivasspor var :) .. Sivasspor formasini cok istiyorum, yardimci olabilecek bir Sivasspor taraftari varmi :D ..

Danimarkadan Mehmet

gardasin.58
21.03.2009, 23:14
selam
sivasspora ait forma kaskol vs isteyenler bu isime mesaj gondere bilirler.
Danimarka sivaslilar birligi

mexsis
02.08.2011, 00:20
Samsunspor bile danimarkaya maca geldi sanki kac samsunlu var ama bizler maca gittik, nedense sivasspor avrupaya geldiginde hemserilerimiz reklami hic yapmiyor buda zorumuza gidiyor. En azindan ünlü bir takimla mac ayarlanabilirdi..