Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivas'ı Çekemiyorlar..
Yine bir yazar Sivas'ı ve Sivasspor'u küçümseyici yazılar yazmış...
Yorumsuz...
Kimi muhteremlerin Sivasspor'u 4. büyük olarak sunma gayretkeşliklerine gülme işini ve saklanamayan komplekslerinin zavallılığını kargalara havale edip bir hatırlatma yapalım. Altın çamura düşmekle nasıl değerinden bir şey kaybetmezse, Trabzon da çakallara maskara oldu diye kurtluğundan olacak değil. Samimi Sivaslı kardeşlerime önerim şu; gözünüz 4. büyüklükte değil, ya beşinci büyüklükte olsun ya da en büyüklükte. Zira var olanı aşağı çekmeye çalışmanın iki açıklaması olabilir ancak; ya onun bunun taşeronusunuz ya da fena halde kompleksli..Oysa "büyük" yollar büyük ruhlar gerektirir. Başkalarına uşaklık etmek yerine ruhunun efendisi olmayı becermek; büyüğe doğru atılan ilk ve dev adımdır. İşin kolayına kaçıp, daha tek bir final oynamamış olmayı ya da geçmiş sezonların "geçici" büyüklerini adres göstermeyi seçmediysem; Sivassporun mücadelesine olan saygımdandır. Ama unutulmamalı ki, saygı hakedildiği müddetçe saygındır..
Alıntı : http://www.internetspor.com/v3/yazar.php?yaziID=3109
Yazarın Mail Adresi : sedat@internetspor.com
özsivasli1903 16.01.2008, 21:52 arkadasin hakli oldugu yer var arkadaslar...
türkiyede 4 büyük var bu bir gercek....
sivas ancak ve insallah 5. büyük olacak...
etzel1967 16.01.2008, 22:00 o yazar aslında uzunca bir süredir bunu yapıyor...yazının tümü okunursa orda bir sürü yalan yanlış bilgi verdiği de görülecek...80-81 sezonunda trabzon amatör takımının ligi lider bitirmesine rağmen hakkından feragat ederek ikinci olan sivassporun ikinci lige çıkmasını sağladığını ve aslında tüm sivaslıların trabzona minnet duyması gerektiğini yazmış...bir kere o sezon 83-84 sezonu idi...sivas tarihinde ilk defa amatör lige düşmüştü...hopa, bayburt, tokat ve trabzon amatör gibi takımlarla aynı guruptaydı...ben o tarihlerde ortaokul öğrencisiydim ve biriktirdiğim harçlıkla sivas-trabzon maçına gitmiştim...mahşeri bir kalabalık vardı...zor bir maçtan sonra 2-1 maçı aldık...ama sivas taraftarı trabzona yoğun bir sevgi gösterisinde bulunmuştu, çünkü o tarihlerde sivasta üst seviyede bir trabzon sempatisi vardı...gerçekten de ligi ikinci sırada bitirdik...ama mevzuat gereği trabzon üst lige çıkamadı çünkü o zamanlar aynı adı taşıyan takımların profesyonel liglerde yer almasına izin verilmiyordu...ve biz ikinci lige çıktık...yani trabzonun lütfu ile değil...ancak o sezon trabzon spor 1. ligde şampiyon oldu...sivasta tüm caddeler sivasspor ve trabzonspor bayrakları ile süslenmişti...ben hayatımda ilk defa sivasta sivasspor haricinde bir takımın bayrağının asıldığını ilk defa görmüştüm...ancak bugünkü duruma bakın bir de...trabzonlu bu ve bunun gibi yazarlar ve trabzon taraftarlarının gayreti ile bu sevgi ve sempati tersine döndü...umarım yeniden eskisi gibi olur...
Sivasbulguru 16.01.2008, 22:02 artık 4 büyük devri kapandı..TEK BÜYÜK SİVAS SPOR DEVRİ BAŞLADI :D heralde köşe yazarı kılıklı adam daha anlayamamış anlaşılan..:D
burak_baykal 16.01.2008, 22:14 AMA HİÇ ONLARI UMURSAMA ONLAR BİLDİKLERİNİ YAZSINLAR.KENDİLERİNİ GAZETECİ DİYE KENDİLERİNCE YALAN YANLIŞ YAZILAR YAZIYORLAR.İYİCE BARDAĞI TAŞIRDIKLARIN FARKINDA DEĞİLLER.
BİZ ÖNÜMÜZE BAKARAK YİĞİDOLARA DETEK VEREREK.GALİBİYETLERİDE ALARAK ONLAR İYİCENE YERLERİNDE KUDURACAKLAR.EĞER BU SİTEDE YAZIYI OKUYANLAR VARSA YAZAR TANIDIKLARINDAN BURADAN SESLENEREK ARTIK YİĞİDOLAR İLE UĞRAŞMAMALARINI TAVSİYE EDİYORUM.
BURADA SİVASA KARŞI OLAN ADI GAZETECİYİM DİYEREK ZİHNİYETLERİ DEVAM EDENLER
1.NUH KÖKLÜ :SABAH GAZETESİ
2.SEDAT TUNALI :İNTERNETSPOR
BURADAN TÜM YAZARLARA SESLENİYORUM KİMSE ARTIK SİVASSPORLA İLGİLİ YALAN YANLIŞ VE KARAMSAR OLARAK YAZILARIN YAZILMAMASI VE YAZDIĞINIZ YAZILARA KARŞI SİVAS VE SİVASSPOR CAMİYASINDAN ÖZÜR DİLEMİNİZİ BEKLİYORUZ.
NOT :EĞER BU YAZI İLE BENİMLE GÖRÜŞECEK OLAN VARSA YAZARLARDAN
BEN KAĞITHANE HAMİDİYE MAHALLESİNDE OTURMAKTAYIM.HERKES BENİ TANIR GELİR KONUŞUR.
NOT :BAKALIM ONLARDA ÖZÜR DİLEYECEK KİŞİLİK KALMIŞ MI ACABA MERAK EDİYORUM ? :D :D :D :D :D :D :D :D
mesut_koçak_58 16.01.2008, 22:21 BOYLELERININ AĞZINI BURNUNU KIRCAN YAWW
cemelli58fr 16.01.2008, 22:21 al iste kardes bir aciklama daha aslinda siteyi yok edecen
Sivasgörmez Türk Medyası! ve 4.Büyüklük!
Sivassporlulara bir hatırlatma yaparak başlayalım..
1980 – 81 sezonunda üçüncü lig kırmızı grupta Trabzonspor amatör takımıyla Sivasspor aynı grupta mücadele ediyor. Ve sezon sonunda Trabzon takımı açık ara şampiyon olurken, Sivasspor da 2. bitiriyordu. Sonra da şu oldu; Trabzonspor kulübü, zerrece çıkar beklemeden hakkından feragat ederek Sivasspor’un 2. lige çıkmasını sağladı. Bu bilgi baş ucumuzda dursun..
Siz bakmayın bu yılki talihsiz başlangıca. Ligin ilk maçında sahada “adam gibi bir idare” olsaydı zaten hiçbir sorun yaşanmaz ve Trabzon – Sivas maçı dostça biterdi. Maç sonrası Sivas cephesinden yükselen “akıl ve izan yoksunu” açıklamaları da, maç atmosferine ve maksadını aşan konuşmalar başlığına hapsetmeyi de becerebiliriz. Trabzon ve Sivas bu ülkenin “çimento” özelliği taşıyan bileşkenleridir, hasılı..
Derdim şu;
Rakipleri üçyüz beşyüz harcarken , Üç beş liralık yatırıma rağmen, adı süper kendi güdük ligimizin tepesini ele geçiren Yiğidolar, medyada bir türlü hak ettikleri yeri alamıyor!
Televizyonlardaki tüm spor programları 3 hacimlinin şorta sokulamayan formasına kadar aklın sınırlarını zorlayan değerlendirilmeleriyle kirlenirken; bir kişi de çıkıp, ilaç olsun diye, Sivasspor “realitesini” ( gerçeğini demedim, ne de olsa Batı basını olduğu için belki böylesini görürler) konuşmuyor.
Bazı aklı evveller çıkıp “ öyle demeyin, işte falan programdaSivasspor’un hakkını verelim dediler” türü şebeklik şabalaklık yapmasın. Bu ülkede İstanbul’a kar düşmeden kış gelmez gerçeğini bilenlerden biri olarak elbet bu hal beni çok şaşırtmaz. Ama el insaf be kardeşim; lafa geldi mi kasıla gerile “Ulusal medya” olmayı biliyorsunuz, ama uygulama da eşek gibi “İstanbul Medyası”sınız işte. Bunun ayıp bir yanı yok, ayıp olan insanları salak yerine koymanızdır.
Sivassporlular bu zihniyete inat ligin sonuna kadar zirve yarışının içinde olmalı ve iki yüzlülüğü mahkum edene dek mücadelesini sürdürmelidir. Yiğidolar bu onurlu mücadeleyi verirken şunu da hiç akıllarından çıkarmamalıdır: Sizler bir mücadele içindeyken rakibiniz üç hacimlinin dışında bir isimse (mesela Trabzon) onlardan daha objektif bir yayıncı bulamazsınız. Ama onlar için “tehlike” olmaya devam ederseniz ve bunu inatla sürdürürseniz; gözünüzün üstünde kaş dahil, her durumunuz bel atına vurmak için kullanılacaktır.
“Dükalığın” ne anlama geldiğini bilen, ve her fırsatta bu kalkık burunları Anadolu’nun öpülesi toprağına sürtüp o kutsal buluşmayı sayısız kez yineleyen Trabzon ve Trabzonsporlular, Sivasspor’un başarısını içten bir sevgiyle alkışlamaktadır.
Türk futbolunun sorunu, gelişimin en büyük tetikçisi olan üst düzey rekabetin, İstanbul'a hapsedilme histerisidir ve bu hastalık halini aşmanın en güzel yolu Sivassporların çoğalmasıdır.
Küçük bir rica ile bitiriyorum: İkinci lig maçlarında bile tribünleri, içerde dışarıda, dolduran Sivassporlular lütfen tribüne! Yıllarca sizlere ağabeylik yapan Trabzon başta olmak üzere, hiçbir rakibe yönelik ve aslında
söyleyeni çukurlaştıran küfrün batağına hiç saplanmadan ama..
ALMANYA'DAN İRFAN KARDEŞİMİN MEKTUBU
Yerel medyanın evrensel temsicisi Taka Gazetesinde (Avrupa da 3 ayrı ülke ve Ankara'da da günlük yayınlandığı için) yayınlanan yazılarımın birine yorum yapan İrfan Aktaş; benden samimi isem Trabzon taraftarını sokaklara dökmemi istiyor. Nasıl olacağını bilmiyorum, ama İrfan Aktaş'ın yorumunu buraya taşımayı uygun gördüm, zira Taka'ya gelen yorumlara yanıt yazma şansım yok, ilgilenmiyorum gibi de algılanmasın..
"sedat bey ben münichten irfan hani sana insanlari sokaklara dök gec olmadan takim düsmeden diyen abin irfan. aradan bir hafta gecti ses yok. simdi benim gibi aglamayi birak sivas seyircisine,ulusoya,baskana saldirmayi birak trabzon sporu sevdigini isbat et dök insanlari sokaklara o zaman seni ömrümüzün sonuna kadar bas taci yapalim ama yapamam diyorsan sende biz gurbetciler gibi aglamaya devam et saygilarimla"
İrfan Aktaş; Trabzon başlıklı hiç bir konuda "yapamam" yoktur benim için, "nasıl yaparım"a kurguludur her yanım. Ama bu konuda izlenecek yol bellidir, yönetimler kongreyle gelir kongreyle gider. İki hafta sonraki kongreyi beklemekten başka yapacak birşey yok, Trabzonseverlerin alacağı tavır budur. Baki selam ederim..
4. BÜYÜK OLMA MESELESİNE BİR BAKIŞ
Kimi muhteremlerin Sivasspor'u 4. büyük olarak sunma gayretkeşliklerine gülme işini ve saklanamayan komplekslerinin zavallılığını kargalara havale edip bir hatırlatma yapalım. Altın çamura düşmekle nasıl değerinden bir şey kaybetmezse, Trabzon da çakallara maskara oldu diye kurtluğundan olacak değil. Samimi Sivaslı kardeşlerime önerim şu; gözünüz 4. büyüklükte değil, ya beşinci büyüklükte olsun ya da en büyüklükte. Zira var olanı aşağı çekmeye çalışmanın iki açıklaması olabilir ancak; ya onun bunun taşeronusunuz ya da fena halde kompleksli..Oysa "büyük" yollar büyük ruhlar gerektirir. Başkalarına uşaklık etmek yerine ruhunun efendisi olmayı becermek; büyüğe doğru atılan ilk ve dev adımdır. İşin kolayına kaçıp, daha tek bir final oynamamış olmayı ya da geçmiş sezonların "geçici" büyüklerini adres göstermeyi seçmediysem; Sivassporun mücadelesine olan saygımdandır. Ama unutulmamalı ki, saygı hakedildiği müddetçe saygındır
merkez_ismail 16.01.2008, 22:23 Cok mukemmler bır yazı bulan arkadasa tesekkurler bu bolumde cok haklı yazar ...!
Yeniçerİst 16.01.2008, 22:24 ßuraSı Sivas aLayına Gider..Bizi Cekemeyenler Utansın
Sivas-Power 16.01.2008, 22:36 Böyle yazilara da alismak zorundayiz herhaldeki cekemeyenlerde olacak Sivasimizi birakin yazsinlar bizde destan yazalim ^^
ReFRaCToRY 16.01.2008, 22:50 Meyve veren ağaç taşlanır NOKTA
biyolog4 16.01.2008, 22:57 yazar bu yazıyı yazarken kendi özelliklerinden bir bölümünü anlatmış bizlere,kendisini anlatmasına gerek yoktuki biz zaten biliyoruz .........ne değerli bir insan olduğunu!!!
zaralım 58 16.01.2008, 23:03 4 BÜYÜK THE END;
SİVASSPOR START
**SiVASLI** 16.01.2008, 23:13 sivassporun liderligine onlar nasil alismaliysa, ayni sekilde bizim de böyle yazilara alismamiz lazim... biz ne kadar böyle yazarlara tepki gösterirsek, onlarda o kadar ferhlayacaklardir...
sivas - trabzon kardestir, böyle yazarlar kallestir...
KAMER-ÜL ZEMAN 16.01.2008, 23:17 4 BÜYÜKLER DEVRİ KAPANDI 3,5 ( üçbuçuk' lar ) DEVRİ BAŞLADI ÇÜNKÜ t.s takımı! Bucuklarları oynuyor.
Vessalam.
wanted58 16.01.2008, 23:17 düşenin dostu olmazmış biz düşmedik daha dimdik ayaktayız ve lideriz destek olacaklarına köstek oluyolar
35fulya58 16.01.2008, 23:25 Ben bu yazıda çok da kötü bir yan bulamıyorum ama biraz çekemezlik seziyorum. Ee, kendileri ezikleri oynarken parasız, pulsuz ama aslan yürekli Sivas'ın başarısını kıskanıyorlar.
Olsun,,,, kıskansınlar..... Çatlasınlar....
sivasın1uşağıbg 16.01.2008, 23:31 bu türkiyede işlerin ii gidiyorsa mutlaka önüne bi taş koyacaklar ya bu taşı kenara atıp geçecen yada üstüne basıp geçecen bu böyle
sivas_sevdamiz 16.01.2008, 23:34 Aslında böyle yazılarla karşılaşmak çok da kötü değil bence. Bu başarımızın bir sonucu. Bırakın çekemeyenler çatlasınlar, kudursunlar... İstedikleri gibi yazsınlar, çizsinler.
Biz çıkarız topumuzu oynarız, puanlarımızı alırız ve inşallah şampiyon da oluruz... Kim ne derse dersin. Yeter ki biz bu takıma sahip çıkalım.
gürçayırlı 16.01.2008, 23:37 yav bu laz uşakların nekadarda zorlarına gitmiş yenilmek adamlar çatlayacaklar hele birde şampıyon olursak ortadan ikiye yarılacaklar haklı yazdıklarıda var bu yazarın ama şaçmaladıkları yerlerde daha fazlaaslında yazsınlar bırakın çünkü bizim adımızı medyada duyuruyorlar bir nevi reklamımızı yapıyorlar buda bizim adımıza iyi bir sonuç tabi fazla saçmalamadan yazarlarsa
BOYLELERININ AĞZINI BURNUNU KIRCAN YAWW
Gardaş sana katılıyorumm haklısın ama bunlar dayaktan da anlamaz! :D
kurtay58 17.01.2008, 00:33 4'ncü büyüklük gibi bir niyetimiz yok. Bunu yakıştıranlar ulusal basın. Biz en büyük olacağız.10 sene bekleyin.
UTKUM_58 17.01.2008, 01:10 BIZ BUYUK DEGILIZ:BIZ 4 BUYUKTE DEGILIZ;BIZ SIVASSPORUZ,BIZZZZZZ GÖNULLERIN SANPIYONUZ..SUKUR YARADANA..TSK EDERIM
Abdullah DuMaN 17.01.2008, 08:53 SİVAS 5. BÜYÜK OLMAYACAK O ANADOLU KRALI OLACAK BU DAHA GÜZEL BENCE
GLoBe-Y-Gençlik 17.01.2008, 09:01 evet cekemıyorlar ama gorucekler bır gun herzkez anlıgcakk
eneke-talar 17.01.2008, 09:32 "dördüncü büyük ,beşinci büyük" ifadesi,var mı ikimize yan bakan şeklinde algılanabiliyor.ayrıca bunun altıncısı,yedincisi de olacağı anlamına geliyor.o halde "üç büyükler yoktur,en büyük vardır" dememiz gerekir.zaten "üç büyüklük" bu takımların maddi palazlanmalarına,para kaynaklarının büyüklüğüne bir yakıştırmadır,futbol ya da ebedi başarılarına değil.pendik'e yenilmiş takımın büyüklüğü,liverpuldan 8 yemiş takımın Türklüğü,öteki büyükten 6 yemiş cincon'un büyüklüğü mü kalır,bizim öyle büyüklükle işimiz olmaz.bizim işimiz böyle büyüklerin kulaklarını çekmek,selçuklu olmasaydı,osmanlı olmazdı,siz de olmazdınız" diye azarlamaktır.
"dördüncü büyük ,beşinci büyük" ifadesi,var mı ikimize yan bakan şeklinde algılanabiliyor.ayrıca bunun altıncısı,yedincisi de olacağı anlamına geliyor.o halde "üç büyükler yoktur,en büyük vardır" dememiz gerekir.zaten "üç büyüklük" bu takımların maddi palazlanmalarına,para kaynaklarının büyüklüğüne bir yakıştırmadır,futbol ya da ebedi başarılarına değil.pendik'e yenilmiş takımın büyüklüğü,liverpuldan 8 yemiş takımın Türklüğü,öteki büyükten 6 yemiş cincon'un büyüklüğü mü kalır,bizim öyle büyüklükle işimiz olmaz.bizim işimiz böyle büyüklerin kulaklarını çekmek,selçuklu olmasaydı,osmanlı olmazdı,siz de olmazdınız" diye azarlamaktır.
senin yazdiklarinin hepsine katiliyorum.tskler
beşiktaşla trabzonu toplarsan ikisi ancak bir büyük ederler, doğal olarak 4. büyük yeminimiz geçerliliğini koruyor hala
merkez_hakan 17.01.2008, 16:24 sivassporun başarısı ortada ve bu saatten sonra kım ne derse desın hiç sallamam ne dıyım bızı cekemıyorlar(kıskananlar catlasın)
Abdullah Akın 17.01.2008, 16:54 slm yiğidolar sivas inşallh şampiyon olcak herşey sivas için hoşçakalın......
artık 4 büyük devri kapandı..TEK BÜYÜK SİVAS SPOR DEVRİ BAŞLADI :D heralde köşe yazarı kılıklı adam daha anlayamamış anlaşılan..:D
evt yaw !!!ŞAMPİYON'da SİVASSPOR TEK BÜYÜKTE SİVASSPOR!!!:D:D:D:D;)
HaSiVasLıM58 17.01.2008, 17:34 Yavvffffffff Yenimi anladınız bizi çekemediklerini 3. Hatta 2.Ligden beri bu hüsümet var ............
Bu Link en ii Örneği Sivas'lılar olimpiyatı fullermi?Topiç Bu..
http://www.tribundergi.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=8980
yusuf caygöz 17.01.2008, 17:43 Böyle ********lere haddini bildirmedigin sürece ulur durur arkadaslar lütfen tepkinizi koyun adam sivaslilara cakal it demis
ben siteyi arayip genel muduru ile görustum ******** yoktu orda herkesten mesaj atmasini istiyom yanina kar kalmasin ********lerin
fatih_5834 17.01.2008, 18:12 VALLA BANADA RASLIYO OLE SAMPIYON OLMAMIZI UST SIRALARDA GITMEMIZI CEKEMEYENLER RAST GELIO.AMA BEN HIC BISEY DEMIYORUM ONUN CEVABINI SIVASSPOR OYNADIGI FUTBOLLA VERIYOR ZATEN TAM CEVABINIDA 34. HAFTA ALICAKLAR INSALLAH..!
yigidomustafa58 17.01.2008, 18:33 4 büyük diye bir takım yoq artık tek büyük SİVAS
HaSiVasLıM58 17.01.2008, 18:38 Yavvffffffff Yenimi anladınız bizi çekemediklerini 3. Hatta 2.Ligden beri bu hüsümet var ............
Bu Link en ii Örneği Sivas'lılar olimpiyatı fullermi?Topiç Bu..
MİLLETİN İŞİ GÜCÜ YOK 3. 2. LİGDEN BERİ BİZİ İZLİYORLAR:)TAKTİK ALMAYA ÇALIŞIYORLAR....
BU TARZ İNSANLARA FIRSAT VERMEMEK İÇİN GÜLDÜRMEMEK İÇİN HAYDİ OLİMPİYATA..!!
yusuf caygöz 17.01.2008, 18:53 35847 tane uyesi olan bir sitemiz var ne mutlu peki ne kadar sivasin sivaslinin hakkini ariyoruz sivas lider oldu olali sehrimize ve halkimiza yapilan karalamalarda o kadar artti.Biri kösesine yobaz yazacak öburu cikip cakal diyecek biz üyelerde ayni maclari izleyen taraftarlar gibi sessiz kalacagiz bu sonki olay bardagi tasirdi arkadaslar sedat tunali denen sahsiyet yazisinda de neler dememiski internetspor.com da burdan avrupadaki sivaslilarada sesleniyorum tepkimiz bireysel kalirsa cok yazik lütfen site olarak tepkimizi bildirelim keselim su densizlerin agzini birlikten kuvvet dogar telefon ve internet adresine mesaj atip özur dilettirelim ne hazinki yazdigi sitenin mudürüde sivasliymis arayip sanada yaziklar olsun dedim ama hala icimdeki öfkeyi atamadim simdi birlik zamani yigidonun bilegni kimse yikamaz bilsinler bizlerin yapamadigni memleketin sogugu yapti adam larin kulagni kesti.LÜTFEN tepkilerinizi bildirin saygilar.
35847 tane uyesi olan bir sitemiz var ne mutlu peki ne kadar sivasin sivaslinin hakkini ariyoruz sivas lider oldu olali sehrimize ve halkimiza yapilan karalamalarda o kadar artti.Biri kösesine yobaz yazacak öburu cikip cakal diyecek biz üyelerde ayni maclari izleyen taraftarlar gibi sessiz kalacagiz bu sonki olay bardagi tasirdi arkadaslar sedat tunali denen sahsiyet yazisinda de neler dememiski internetspor.com da burdan avrupadaki sivaslilarada sesleniyorum tepkimiz bireysel kalirsa cok yazik lütfen site olarak tepkimizi bildirelim keselim su densizlerin agzini birlikten kuvvet dogar telefon ve internet adresine mesaj atip özur dilettirelim ne hazinki yazdigi sitenin mudürüde sivasliymis arayip sanada yaziklar olsun dedim ama hala icimdeki öfkeyi atamadim simdi birlik zamani yigidonun bilegni kimse yikamaz bilsinler bizlerin yapamadigni memleketin sogugu yapti adam larin kulagni kesti.LÜTFEN tepkilerinizi bildirin saygilar.
ABİCİM SANIRIM SEN ANLAMAMIŞIN..
ŞİMDİ BU TİP YAZILARI YAZANLAR RANT PĞEŞİNDE YANİ REYTİNG PEŞİNDE AMACLARIDA BİZLERİ KIŞKIRTIP YAZILARINI OKUTMAK BENCE BUNLARI GALA ALMAZSAK EN GÜZEL CEVABI ALMIŞ OLURLAR :)
O arkadasın zamanında trabzonlular tarafında itamı vardı onu kurutmak ve yaranmak için bizleri kötüleme kampanyası...
demiş yaa sivaslılar birilerine yaranmak için v.s diye
kime yaranmaya çalışmış sivaslılar...
tam dayaklık bu adam ama sivaslılar yazıları ile gereken cevabı verir.
Bu yazar Trabzon fanatiği bir yazar bunlar gayet normal meyve veren ağacı taşlıyorlar. Taşlasınlar onlar taşlaya taşlaya bitiremezler. O taşlar dönüp başlarına düşer elbet!!!
ceza_tolga_rep 17.01.2008, 19:32 yuhhhh yaaa bu nedir kardeşim yaa.bu takım lider kaç haftadır güzelliklerimizi yansıtmıyolar yalan yanlış yazıyolar.bunların kalemi kırılmalı artık.ayıptır bee.nedir bu çekemememizlik??
unsal_58 17.01.2008, 19:59 oncelıkle herkese selamlar...
bu yazılan yazılar %100 oranda super lig takımlarının sivassporun buyuklugunu gordugu kavradıgı ve korktugu ıcındır.ben bu tıp yazıları okudukca kızıyorum ama şunuda unutmayınkı bu tıp yazarlar SİVASSPORU eleştiri yagmuruna tutuosa tek bır sebebı vardır buda SİVASSPORUN büyümesi ve bunun giderek artmasıdır.korku war cunkı 4.buyuk olarak sivassporun lanse edılmesı gundemde ki spor programlarında devamlı olarak bu tartışılıyor...bunlara tek bir cevap verebiliriz...''KANGAL ÜRER TOPU SÜRER YİĞİDODUR BU ŞEHİR!!!!''
görürüz. 34. hafta kim buyuk kım kucuk:D
GLoBe-Y-Gençlik 17.01.2008, 20:59 bır gun anlıgcaklar neyın ney olduıugnu ama yıgıdo olmak zorr
SenSetik 17.01.2008, 22:16 sizin amacınız dördüncü büyük olmak mı?
buyurun olun 4. büyük
biz EN BÜYÜĞÜZ
vallahi soğudum bu pisliklerin yüzünden bu siteden yalvarıyorum atın şunalrı artık. yılışık hayvanlar ya...
sivas_kangallı 17.01.2008, 22:18 boşverin ya takmayın bunları işte herşey ortada kıskanıyolar bizi çekemiyolar.
fatihada58 17.01.2008, 22:22 sizin amacınız dördüncü büyük olmak mı?
buyurun olun 4. büyük
biz EN BÜYÜĞÜZ
walla haklısın i yandanda haksızsın.çünkü sivaslılar olarak övünürüz yok şu kadarız bu kadarız diye yazık bizeki daha süper lige(zamanın behrinde 1. lige) yeni çıktık.yani madem o kadar çoktuk neden 1 ALLAHın kuluda yardımcı olmadı hiç mi yoktu federasyonda şurda burda sivaslı ki trabzon bile zamanında çıkmış bilmem kaçkere şampiyon olmuş biz olamamışız(trabzonlular yanlış anlamasın sayılara bakarak yazıyorum yoksa küçümsediğimden değil zaten küçümseyememde hiçbir başarı tesadüf değildir tıpkı SİVASSPORUN şuanki başarısı gibi)bırakın onu ben çok iyi hatırlıyorum walla trt somalinyitspor yenisalihlispor maçlarını verirdiki coğrafya kitabında araya araya bulurduk neresi olduğunu.yani eğri oturup doğru konuşalım bizdede var hata bundan sonra yapılacak tek şey 4. büyüklük değil en büyüklüktür.geçen zamanı telafi etmenin başka yolu yok.şuanda sivasta yaşaları 0-10 olan çocuklarımızın fbyi gsyi bjkyi yada başka takımı tutmamasını istiyorsak buna bu sene şampiyon olarak başlamalıyız.
sivasın1uşağıbg 17.01.2008, 22:23 yazsınlar onlara aldırmayaca istiklal marşında da dediği gibi ulusun! korkma nasıl böyle bir imanı boğar yazar dediğin tek dişi bile kalmamış canavar
sabri kavalcı 17.01.2008, 22:51 slm ben f.b lıyım aama gonlum sıvas lı kesın kesın sıvas spor fenerbehceyı yenecek ,ınsalllah sampıyonluk bundan sora sıvas sporda kkalacak: bn bır spor sever olarak soylıyorum su anda super lıgde en ıyı oynayan takım sıvas spor kımse bunun aksını ıdda edemez:!!
1967_DERNEK_MUSTAFA 17.01.2008, 22:59 arkadaşla benim anlamadığım tek nokta ne biliyormusunuz 3 büyük 4 büyük 7 büyük 10 büyük büyüklük neyle oluyo ya bismillah sivasspor bu sezonunu iyi geçiriyo ha ikinci yarı başladı ilk karşılaşma güzel gitti acaba diğer karşılaşmalar nasıl geçecek şampiyon ola biliriz avrupayada gide biliriz kupada ala biliriz eeeee gelecek sezonda bunun aynısını konuşa bilirmiyiz yaza bilirmiyiz gelecek gelmeden geleceği göre bilirmiyiz göremeyiz hani derlerya yiğidi öldür hakkını yeme bizde kimsenin hakkını yemeyelim fener bahçesi olsun o kadar şampiyonluğu ver gs deserseniz aynı bjk yı derseniz aynı trabzonu derseniz aynı o takımların tarihlerine bakmak lazım ne başarılar sağlamış biz ya bismillah ya ALLAH süperlige ilk defa çıktık ilk defa bu sezon böyle güzel günler yaşıyoruz benim için devamlılık önemli ileriye dönüklük olmalı saygılar
ofgurleyuk78 17.01.2008, 23:47 Bizim büyüklüğümüzün tasdik edilmesine gerek yok. Biz kendimizi kabul ettirmesini biliriz. Hele şu feneri de yenelim. Bakın bakalım basın neler yazacak.
antitoksidan 18.01.2008, 16:42 Dört büyük yok artık TEK BÜYÜK VAR O DA SİVASSPOR
yigidi34 18.01.2008, 16:55 Her sey zamanla..Manisa macından sonra dedıler tamam bundan sonra sıvas duser yetmedi 2.yarı kesın duser trabzon'a koyduk hala cekemıyolar ama sampıyon olunca hepsıne kapak olacaké!!!!
|