Orijinalini görmek için tıklayınız : GERÇEKLER ACIDIR ...!
merkez_ismail 19.01.2008, 20:54 Abilerım kardeslerım ve sevgılı arkadaslar Sivassporumuzun bu ıyı gunlerinde herkes sampıyon gozuyle bakıyor...Herkes boyle devam edecek sanıyor...Pekı takımımız 2 hafta yenıldı ne olacak bu hafta fenerbahce macı var bu mac fenerbahcenın banko...Fenerbahce den konu acılmısken devam etsin fenerbahçe Haluk Ulusoyun oyunlarını yıktıktan sonra bu kadroyla bu parayla ve ozellıkle de bu baskanla sampıyonlugu bize yar etmez ... Galatasaray kadro yapısına baktıgımız zaman belkı fenerbahceye oranla cok kotu ama gercekten gusel top oynuyorr...Besıktas kadroları guzel ama onlar gercekten sansla gıdıolar bı toplanma da gorunmuyor ... YANİ KISACASI ANADOLUDAN SAMPIYON ZAMANINDA 6 KERE CIKMIS VE KUPA TRABZONSPORA GITMIS BU GUNDEN SONRA NE ANADOLUDAN BIR SAMPIYON CIKAR BUNA NE ISTANBUL TAKIMLARI NE MEDYA NEDE FEDARASYON İZİN VERIR...Sivassporumuzun bu iyi gunlerını ılerde cok arayacagız...! Cokkkkkkkkkkkkkk...!
SenSetik 19.01.2008, 21:00 ben sana kaılmıyorum.. hafataya donacağımı bilsem stadtayım ve bu büyük güne şahitlik edeceğim. bizimkiler herzamanki hırsını sahaya yansıtsın en az 3 diyorum !!!!!!!!!!
Anadolu61 19.01.2008, 21:02 rüya görmeyin sayın arkadaslar yani
fener size maçı bırakır mı
hadi sahada kazandın
masada nasıl kazanacaksın
zamanında bizim kellemizi alan sizinki almaz mı:(
1967 dernek serkan20 19.01.2008, 21:03 çok hayal kuruyorsun çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
HaSiVasLıM58 19.01.2008, 21:07 Abilerım kardeslerım ve sevgılı arkadaslar Sivassporumuzun bu ıyı gunlerinde herkes sampıyon gozuyle bakıyor...Herkes boyle devam edecek sanıyor...Pekı takımımız 2 hafta yenıldı ne olacak bu hafta fenerbahce macı var bu mac fenerbahcenın banko...Fenerbahce den konu acılmısken devam etsin fenerbahçe Haluk Ulusoyun oyunlarını yıktıktan sonra bu kadroyla bu parayla ve ozellıkle de bu baskanla sampıyonlugu bize yar etmez ... Galatasaray kadro yapısına baktıgımız zaman belkı fenerbahceye oranla cok kotu ama gercekten gusel top oynuyorr...Besıktas kadroları guzel ama onlar gercekten sansla gıdıolar bı toplanma da gorunmuyor ... YANİ KISACASI ANADOLUDAN SAMPIYON ZAMANINDA 6 KERE CIKMIS VE KUPA TRABZONSPORA GITMIS BU GUNDEN SONRA NE ANADOLUDAN BIR SAMPIYON CIKAR BUNA NE ISTANBUL TAKIMLARI NE MEDYA NEDE FEDARASYON İZİN VERIR...Sivassporumuzun bu iyi gunlerını ılerde cok arayacagız...! Cokkkkkkkkkkkkkk...!
Hayır sana katılmıyorum İsmail Bu Taht değilki babadan oğula geçsin;İstenildikten sonra dağlar denizler aşılır Yeterki azim hırs aşk heyecan olsun..7 Milyon Sivas'lı neye yarar biz bu adamları tahtan indiremezsek sana soruyorum arkadaş;Önemli olan sayımız değil İcraatımız Bu işler yürek ister Aslanlar gibi Osmanlı Da yeri geldi onbinlerce askeri vardı ama o ne yapdı Yüzbinlerce sayısı olan Bizansı yerle bir etti Bana inanın 7 Milyon Sivas lı Tek YÜREK Tek BİLEK Olsun İstanbul da Takım mahayatına hiç bir şey kalmaz EGEMENLİĞİ ni eline alınır ..Yeter Dedem vardı Babam var Hala ben Varım G.s F.b Bjk Zaten Tüm Anadoluda şunu çok ii bilmekte SİVAS Yapamazsa Kimseler Yapamaz ;Bizde 50 Milyon Anadolu İnanmış Bizde inanalım Bu takımı ŞAMPİYON Yapalım..
Şiddetle Aşk heyecan duyulmayan işler her zaman kaybetmeye bir ömür mahkumdur..!!
ya devam ya tamam macı... bugun macı izleyen biri olarak bu ligde bu kadro ile herkezi yeneriz...ben bu işe yavaş yavaş inanmaya başladım :)
samet yıldız 19.01.2008, 21:15 Abilerım kardeslerım ve sevgılı arkadaslar Sivassporumuzun bu ıyı gunlerinde herkes sampıyon gozuyle bakıyor...Herkes boyle devam edecek sanıyor...Pekı takımımız 2 hafta yenıldı ne olacak bu hafta fenerbahce macı var bu mac fenerbahcenın banko...Fenerbahce den konu acılmısken devam etsin fenerbahçe Haluk Ulusoyun oyunlarını yıktıktan sonra bu kadroyla bu parayla ve ozellıkle de bu baskanla sampıyonlugu bize yar etmez ... Galatasaray kadro yapısına baktıgımız zaman belkı fenerbahceye oranla cok kotu ama gercekten gusel top oynuyorr...Besıktas kadroları guzel ama onlar gercekten sansla gıdıolar bı toplanma da gorunmuyor ... YANİ KISACASI ANADOLUDAN SAMPIYON ZAMANINDA 6 KERE CIKMIS VE KUPA TRABZONSPORA GITMIS BU GUNDEN SONRA NE ANADOLUDAN BIR SAMPIYON CIKAR BUNA NE ISTANBUL TAKIMLARI NE MEDYA NEDE FEDARASYON İZİN VERIR...Sivassporumuzun bu iyi gunlerını ılerde cok arayacagız...! Cokkkkkkkkkkkkkk...!
fenerbahçe banko kazanır diyosun
fb kendi evinde zor güç 1-0 kazandı unutma o maçtada sivas daha iyi oynadı deplasmanda olmasına rağmen
şimdi kendi evimizdeyiz ve 10 da 10 yaptık geriside gelecek
omercoskun 19.01.2008, 21:16 azmin elinden hiç bişey kurtulmaz bizim futbolcumuzdan teknik heyetimize ondan başkana kadar herkesin içinde bu inanç var merak etmeyin bu takım şampiyon olur ve şuna inanınki feneri sivasta rahat dewirecek
Abilerım kardeslerım ve sevgılı arkadaslar Sivassporumuzun bu ıyı gunlerinde herkes sampıyon gozuyle bakıyor...Herkes boyle devam edecek sanıyor...Pekı takımımız 2 hafta yenıldı ne olacak bu hafta fenerbahce macı var bu mac fenerbahcenın banko...Fenerbahce den konu acılmısken devam etsin fenerbahçe Haluk Ulusoyun oyunlarını yıktıktan sonra bu kadroyla bu parayla ve ozellıkle de bu baskanla sampıyonlugu bize yar etmez ... Galatasaray kadro yapısına baktıgımız zaman belkı fenerbahceye oranla cok kotu ama gercekten gusel top oynuyorr...Besıktas kadroları guzel ama onlar gercekten sansla gıdıolar bı toplanma da gorunmuyor ... YANİ KISACASI ANADOLUDAN SAMPIYON ZAMANINDA 6 KERE CIKMIS VE KUPA TRABZONSPORA GITMIS BU GUNDEN SONRA NE ANADOLUDAN BIR SAMPIYON CIKAR BUNA NE ISTANBUL TAKIMLARI NE MEDYA NEDE FEDARASYON İZİN VERIR...Sivassporumuzun bu iyi gunlerını ılerde cok arayacagız...! Cokkkkkkkkkkkkkk...!
sen fenerlisin galiba sivas fenere dersini verecektir banko 1 x maç başka bitmez git sen iddaa oyna fenere bas paranı sivasta fenere bassın eli boş göndersin sende havanı al. ne biçim sivaslısın alnlamadım. fenerliysen git fenerin sitesine sapur supur konuşma burda atın bunu burdan.
19 maçta 43 puan kazanan bu oyuncular kalan 15 maçın 10 unu alır şampiyon olur bu sene şampiyon anadoludan fener bizim 2 attığımız takıma yenilmekten son 10 dk da kurtuldu fener kim sivası yenecek keza yense nolur 1 2 maç kaybetmekle şampiyoluk iddamız bitmez. BU SENE ŞAMPİYON SİVASSPOR.
ŞAMPİYONLUĞU YAZIN TAKSİM MEYDANINDA KUTLAYACAĞIZ DOSTA DÜŞMANA KARŞI.
HaSiVasLıM58 19.01.2008, 21:19 BU YAZIYI YAZAN BİR SİVASSPORLU İSE BİZ YANMIŞIZ RAKİP TARAFTAR KİM BİLİR NELER YAZMALI..!!
SenSetik 19.01.2008, 21:21 rüya görmeyin sayın arkadaslar yani
hadi sahada kazandın
biz siz değiliz unutma.........
işi mazaya bırakmayacaksın,
bırakırsan ağlamayacaksın
ağlasanda sahaya atlamayacaksın
atlıyorsan susacaksın !!!!!!!!!!!!!!!
HaSiVasLıM58 19.01.2008, 21:21 sen fenerlisin galiba sivas fenere dersini verecektir banko 1 x maç başka bitmez git sen iddaa oyna fenere bas paranı sivasta fenere bassın eli boş göndersin sende havanı al. ne biçim sivaslısın alnlamadım. fenerliysen git fenerin sitesine sapur supur konuşma burda atın bunu burdan
Yürü be Ertor58 Kim Tutar seni HELAL Olsun.!!:D
sen fenerlisin galiba sivas fenere dersini verecektir banko 1 x maç başka bitmez git sen iddaa oyna fenere bas paranı sivasta fenere bassın eli boş göndersin sende havanı al. ne biçim sivaslısın alnlamadım. fenerliysen git fenerin sitesine sapur supur konuşma burda atın bunu burdan
macı izledinmi bilmiyorum ama takım bugun şampiyonluğa oynarmış gibi oynadı nefes aldırmadılar posizyon vermediler...
inanıyorumki bizim kalemize bile gelemezler...eğere hakem şubu olayı olmazsa 11 de 11 yaparız
rüya görmeyin sayın arkadaslar yani
hadi sahada kazandın
kardeş dünyada 1 milyon trabzonlu var 7 milyon sivaslı var...
nedemek istediğimi anlamışındır ;)
Yürü be Ertor58 Kim Tutar seni HELAL Olsun.!!:D
ULA HASAN HAKKI ATIN HA BUNİ BURDAN .,
ÇIK DIŞARI ÇIKKK ÇIK DIŞARI MERKEZMİSİN NESİN. BENİ ORAYA GETİRTME. AJAN SENİ.:)
ANADOLU61 SEN BİZİM RÜYAMIZLA UGRAŞACAĞINA GİT KLUP BİNASINI BAS :-) SİZİNKİLER KABUS GÖRÜYOR HER HAFTA 2.LİGE DAHA ÇOK YAKLAŞIYOR.
HaSiVasLıM58 19.01.2008, 21:25 rüya görmeyin sayın arkadaslar yani
hadi sahada kazandın
Ne güzel söylüyorsun kendi dilinle kellenizi elinize vermiş bilmem nedendir içimden tşk etmek geldide:D
Yav bu ne arkadaş. Daha bizim taraftarlar inanmıyor ki başka takımın taraftarları inansın. Kardeşim Fenerbahçeyi ne gözünde büyütüyorsun. Bugünden de mi ders almadın. Bu belediye Feneri sahasında az kaldı 2-0 yenecekti ama biz ne yaptık geldik deplasmanda ika tane attık ( Başka bir kelime daha uygun olurduda ayıp olur:D) Ve sen Fener bizi sahamızda yener bize şampiyonluk vermezler diyorsun. Arkadaşım takımına inan bizler inanıyoruz Başkan inanıyor, Bülent hoca inanıyor ( Takımda baskı olmasın diye şampiyon olamayız diyor o ayrı) birde sizler yani iki arada bi derede kalan Sivaslılarda inansa herşey daha kolay olacak.
SenSetik 19.01.2008, 21:27 ULA HASAN HAKKI ATIN HA BUNİ BURDAN .,
ÇIK DIŞARI ÇIKKK ÇIK DIŞARI MERKEZMİSİN NESİN. BENİ ORAYA GETİRTME. AJAN SENİ.:)
ANADOLU61 SEN BİZİM RÜYAMIZLA UGRAŞACAĞINA GİT KLUP BİNASINI BAS :-) SİZİNKİLER KABUS GÖRÜYOR HER HAFTA 2.LİGE DAHA ÇOK YAKLAŞIYOR.
İNANANLAR VE HAFTAYA TAKIMINI YALNIZ BIRAKMAYANLAR YETER BİZE GARDAŞ...İNANMAYAN İÇİN HAVUZ TARAFINDA AYRILAN YERLER VAR ORAYA GİTSİNLER...HANİ ŞU POLİSLERİN KORUMAYA ALDIĞI BÖLÜM !!
HaSiVasLıM58 19.01.2008, 21:29 İNANANLAR VE HAFTAYA TAKIMINI YALNIZ BIRAKMAYANLAR YETER BİZE GARDAŞ...İNANMAYAN İÇİN HAVUZ TARAFINDA AYRILAN YERLER VAR ORAYA GİTSİNLER...HANİ ŞU POLİSLERİN KORUMAYA ALDIĞI BÖLÜM !!
BÜYÜK ADAMSIN SENSETİK HELAL OLSUN GARDAŞ ..!!AYAKTA ALKIŞLIYORUM
RECEP_YÜKSEL 19.01.2008, 21:31 Abilerım kardeslerım ve sevgılı arkadaslar Sivassporumuzun bu ıyı gunlerinde herkes sampıyon gozuyle bakıyor...Herkes boyle devam edecek sanıyor...Pekı takımımız 2 hafta yenıldı ne olacak bu hafta fenerbahce macı var bu mac fenerbahcenın banko...Fenerbahce den konu acılmısken devam etsin fenerbahçe Haluk Ulusoyun oyunlarını yıktıktan sonra bu kadroyla bu parayla ve ozellıkle de bu baskanla sampıyonlugu bize yar etmez ... Galatasaray kadro yapısına baktıgımız zaman belkı fenerbahceye oranla cok kotu ama gercekten gusel top oynuyorr...Besıktas kadroları guzel ama onlar gercekten sansla gıdıolar bı toplanma da gorunmuyor ... YANİ KISACASI ANADOLUDAN SAMPIYON ZAMANINDA 6 KERE CIKMIS VE KUPA TRABZONSPORA GITMIS BU GUNDEN SONRA NE ANADOLUDAN BIR SAMPIYON CIKAR BUNA NE ISTANBUL TAKIMLARI NE MEDYA NEDE FEDARASYON İZİN VERIR...Sivassporumuzun bu iyi gunlerını ılerde cok arayacagız...! Cokkkkkkkkkkkkkk...!
bak kardeş belki haklı olduğun yerler var ve olabilir ama şunu unutma belki fener hakemlerle ellerle biyerlere gelmiş olabilir ama bu sene yanlış yere saldırmayalım nedenide bu sezon 3 büyük takımı bi yokla hakemle maç kazanan maç kaybeden takımları bi bakın ilk yarı tam lider olduk derken bizden gitme servet 90 + 3 G.antepe atılan gol halen akılarda kalan durum ve şu anda ligde en çok peneltıyı alan kim bizim bu sene rakibimiz bence Galatasaray bu benim görüş ve fikirlerim ve bu hafta fenerbahçeyi de rahat geçeceğimize inanıyorum
yeterki inanalaım
karacaorenli 19.01.2008, 21:31 YA BU DAVAYA İNAN!!!!! YADA İRLANDALILIK YAPMA GARDAŞ SENİN AKLIN ESKI TUTTUĞUN İSTAN BUL TAKIMINDAMI KALDI SORUN BUMU ....
BİZ TAKIMIMIZA GÜVENİYORUZ ...
SONUNA KADAR BAŞKANIMIZIN TEKNIK DREKTÖRÜMÜZÜN DEDİĞİ GİBİ SONUNA KADAR BİZDE VARIZ ...
aslansivasli 19.01.2008, 21:32 Sivasspor inşallah bu sefer Fenere e dersini verecek. Çünkü her seferinde elimzden zor kurtuluyor.Fenerbahçe nin kaliteli futbolcuları var evet ama şimdiye kadar nerdeydiler.o futbolcularla şimdiye ligi açık ara farkla lider götürmeleri lazımdı.ama işte parayla saadet olmuyorr.Sivasspor bu ligi belki lider kapatamıycak ama şampiyonluğu sonuna kadar kovalıycak.
İNŞALLAH YENİLDİĞİMZDE DE HERKES SİVASSPORLU OLMAKLA GURUR DUYUYOR OLUR.ÇÜNKÜ BAZI TARAFTAR İYİ GÜNDE TAKIMININ YANINDA OLUYOO
kendi işimize bakalım...medya basın neysee kimse yazmasın çizmesin...
lig sonunu görüşürüz onlarla..
Turan 59 19.01.2008, 21:34 Merkez İsmail efendi akşam akşam milletin moralini bozup durma.Nikin gibi acemisin.Futboldan anlamadığn belli oluyor,çıkmış bir de yazı yazıyorsun.
samet yıldız 19.01.2008, 21:38 Merkez İsmail efendi akşam akşam milletin moralini bozup durma.Nikin gibi acemisin.Futboldan anlamadığn belli oluyor,çıkmış bir de yazı yazıyorsun.
en doğrusunu demişin bee turan abi :D helal valla
Abilerım kardeslerım ve sevgılı arkadaslar Sivassporumuzun bu ıyı gunlerinde herkes sampıyon gozuyle bakıyor...Herkes boyle devam edecek sanıyor...Pekı takımımız 2 hafta yenıldı ne olacak bu hafta fenerbahce macı var bu mac fenerbahcenın banko...Fenerbahce den konu acılmısken devam etsin fenerbahçe Haluk Ulusoyun oyunlarını yıktıktan sonra bu kadroyla bu parayla ve ozellıkle de bu baskanla sampıyonlugu bize yar etmez ... Galatasaray kadro yapısına baktıgımız zaman belkı fenerbahceye oranla cok kotu ama gercekten gusel top oynuyorr...Besıktas kadroları guzel ama onlar gercekten sansla gıdıolar bı toplanma da gorunmuyor ... YANİ KISACASI ANADOLUDAN SAMPIYON ZAMANINDA 6 KERE CIKMIS VE KUPA TRABZONSPORA GITMIS BU GUNDEN SONRA NE ANADOLUDAN BIR SAMPIYON CIKAR BUNA NE ISTANBUL TAKIMLARI NE MEDYA NEDE FEDARASYON İZİN VERIR...Sivassporumuzun bu iyi gunlerını ılerde cok arayacagız...! Cokkkkkkkkkkkkkk...!
Yazında ne anlatmaya çalışmışsın belli değil genç kardeşim, şayet ayağımız yere bassın yenilsek dahi takımımıza destek verelim demek istiyorsan zaten yiğidolar bunu yapar. Ama ben senin yazından olaya istanbul takımları gözüyle baktığını görüyorum bu da hoş değil...
Belki sen hatırlamazsın ama Sivasspor daha önce 2.ligte idi sonra küme düştü ve amatör kümede oynadı, bizler o maçlara giderdik, Sivasspor sevgisi başka bir şeydir, şampiyonluk olsun veya olmasın biz SİVASLIYIZ ve ölene dek öyle kalacağız, yenilmesi bizi küçültmez ama küçüklük kompleksine de sokup abuk sabuk bağırtmaz. Bugün Trabzon, daha önce Bursaspor bu yüzden kötü durumdalar,küçüklük komoleksine girdiler, ne yapacaklarını şaşırdılar. Bizim böyle takıntılarımız yok, taraftarımızda da yok, oyuncumuzda da yok, hocamızda da yok, başkanımızda da yok.
Maçtan sonra yapılan açıklamaları bu gözle okursan anlarsın zaten.
Biz sadece güzel futbol oynayan bir takım istiyoruz yiğidolar olarak, 3 puanlar değil, ama gel gör ki Allah çalışana veriyor ve bugünlere geldik, lider durumdayız. Bugün lider olsak ta kendimizi fildişi kulelerine koyup ahkam kesmiyor ve yere sağlam basarak efendiliği ve vakurluğu bir kenara bırakmıyoruz.Olabilir yenilebiliriz, yenilmedik mi bu sene Ankaraspora, Konyaspora ve Fenerbahçeye; ama yenildik diye nasıl yeniliriz biz diye bağırmadık yönetimimize hocamıza ve oyuncularımıza ağır sözler ( Allah korusun) kullanmadık.
Sözün özü şu ki
Biz biliriz bizim işimizi
İşimiz kimseden sorulmamıştır....
Efe Haci 58 19.01.2008, 21:39 Abi sen sasirdin galiba fenerbahce ilk macda bitsin diye dua ediyordu 1-0 zor aldilar sende kalkmis burda feneri destekliyorsun fenerliysen burda isin olmaz abi kusura bakma bura sivassporun sitesi saygilarimla Efe Haci
alperen5841 19.01.2008, 21:40 DOSLAR
SİZ ŞİMDİDEN BIRAKMIŞSINIZ İPİ SİZ İNANMAZSANIZ KİM İNANACAK ELİ GİNELİSİ BULGARIMI (BU KONUNUN + SI VAR AMA YERİ DEĞİL HERKES ANLAMIŞTIR ZATEN )ONLARIN PARASI OLA BİLİR YERİ GELİNCE SİVASLIYIK YİĞİDOYUH GARDAŞ DİYEN MANGALDA KÜL BIRAKMAYIZ NE OLDU ŞİMDİ O ZAMAN SEN ŞAMPİYON OLACAK TAKIMI TUT O TAKIMLI GİBİ KONUŞ ŞUNU UNUTMAYIN SİVAS SPOR ANADOLUNUN ASLANI ASLAN DA KAFA VERMEZ YALNIZCA ALIR
RECEP_YÜKSEL 19.01.2008, 21:54 rüya görmeyin sayın arkadaslar yani
hadi sahada kazandın
bu ligde kaç kere şampiyon oldunuz o zaman güç sizdemiydi
kendi bindiğiniz dalı zamanında kesmeseydiniz
ligde karadeniz takımları çokdu ve siz onlara yardıcı olmadınız ve hepsi gitti bunun örnekleri çok - giresun - ordu - zonguldak - dağa yeni sebatı bile destekleyerek ligde tutamadınız bindiğiniz dalları tek tek yok ettiniz şampiyon olunca herkezi hor gördünüz ve sonuç bu ama şu bi gerçek bizim evde bile trabzonlu vardı ve sempati vardı ama bu neden yok oldu hiç araştırdınmı önemli olan bu ben yalan yazmam içimden geleni dökerim TRABZONLA avrupa maçlarında çok sevindik yine olsa yine seviniriz ama lütfen yükseğe çıkınca aşağıdakileri hor görmeyin bu bizim içinde geçerli saygılar
fener maçı bırakmayacak SİVASSPORUM SÖKE SÖKE ALACAk OKADAR kardeş
bu ligde kaç kere şampiyon oldunuz o zaman güç sizdemiydi
ligde karadeniz takımları çokdu ve siz onlara yardıcı olmadınız ve hepsi gitti bunun örnekleri çok - giresun - ordu - zonguldak - dağa yeni sebatı bile destekleyerek ligde tutamadınız bindiğiniz dalları tek tek yok ettiniz şampiyon olunca herkezi hor gördünüz ve sonuç bu ama şu bi gerçek bizim evde bile trabzonlu vardı ve sempati vardı ama bu neden yok oldu hiç araştırdınmı önemli olan bu ben yalan yazmam içimden geleni dökerim TRABZONLA avrupa maçlarında çok sevindik yine olsa yine seviniriz ama lütfen yükseğe çıkınca aşağıdakileri hor görmeyin bu bizim içinde geçerli saygılar
fener maçı bırakmayacak SİVASSPORUM SÖKE SÖKE ALACAk OKADAR kardeş
yenilsede herşeyin sonu olamaz futbol bu sonucta...bunlar aha biz demedikmi yenileceksiniz diye demek için dört gözle bekliyor beklesin bakalım...4 ay kadardaha bekler :)
merkez_ismail 19.01.2008, 21:58 Lan ınsan olmayan yaratıklar benım canımı sıkmayın benım kadar sıvassporlu olun yeter sız televızyonda bu senenın ılk macını ızlerken bız trabzonda 15 genc olumden donduk sonra burda ınternetten futboldan anlamıyorsun sızın anladıgınız futbol bu ıste fenerbahceyı yenmek yenılmek bahıs mevzuu deıl bu lıgde bızı sampıyon yapmazlar turan mısın nesın gıt yasıtlarınla ugras beyyy benımle ugrasma bız bıldıgımızı yazarız ...!
HaSiVasLıM58 19.01.2008, 22:01 BU YAZIYI YAZAN BİR SİVASSPORLU İSE BİZ YANMIŞIZ RAKİP TARAFTAR KİM BİLİR NELER YAZMALI..!!
Bu arada maç çıkışında Hemen stadın önünde 2 kişi işaret attı ama minübüs zaten full+full çakılı yürüyerek gider yine o adamları orda bırakmayız olduk 16 sanırım hele dedim gardaş siz nere biz gazimahalleye doğru gidiyoruz ;dediler ikitelli dedim Star (tv)a kadar zaten gidiyoruz ..Kayınço sordu neresinden gardaş inanın bana GİRESUN'Lularmış İnanın SİVAS'I Desteklemeye gelmişler HELAL Olsun...50 Milyon inandı sizde inanın SİVAS'ı Şampiyon Yapın..!!
Anadolu61 19.01.2008, 22:01 bu ligde kaç kere şampiyon oldunuz o zaman güç sizdemiydi
fener maçı bırakmayacak SİVASSPORUM SÖKE SÖKE ALACAk OKADAR kardeşyigido
ben seni çok iyi anlıyorum
senden de beni anlamanı rica ediyorum
senin trabzon hakkında ki bilgin sadece yüzeyseldir
benim de sivasspor hakkında bilgim azdır
haaa ortak payda nedir
çok vardır
inanın sayamam
amma bizim başımıza geldi ben bunu demek istiyorum
yoksa kimseyi küçük görmek mi
Allahın yarattıgı kimseyi hor görmedim görmemde
ister insan olsun ister hayvan
bunu bilin benim için yeterli
sevgi ve dua ile...
_DeReBeYi_ 19.01.2008, 22:04 Cayirtiiiii :)) Sen inanmazsan kimse inanmaz bir sivasli olarak yurekten inanacaksin olmazsada gurur duyacaksin ben sivasspordan gururduyorum sampiyon olmasada
Kırmızı ölüm olsun beyaz aşkımız herkese nasip olmaz Sivaslıyız Hamdolsun..!!
HaSiVasLıM58 19.01.2008, 22:05 Lan ınsan olmayan yaratıklar benım canımı sıkmayın benım kadar sıvassporlu olun yeter sız televızyonda bu senenın ılk macını ızlerken bız trabzonda 15 genc olumden donduk sonra burda ınternetten futboldan anlamıyorsun sızın anladıgınız futbol bu ıste fenerbahceyı yenmek yenılmek bahıs mevzuu deıl bu lıgde bızı sampıyon yapmazlar turan mısın nesın gıt yasıtlarınla ugras beyyy benımle ugrasma bız bıldıgımızı yazarız ...!
İsmail ReLax Sana yakışmıyor zaten nikimdn beni tanımıyorsun eski nikim olsa üzüleceksin biliyorum beni bırak bunca insana bunu diyemezsin..!!
Saat gece 3.30 Dolaş dur o karakol senin bu karakol benim..''
Bahattin 19.01.2008, 22:07 sivasspor artik gonullerin sampiyonu onemli olan onun buraya kadar gelmesi ins bundan sonrada bole devam eder
bugunkü macı izledikten sonra...fenerin bize gol atmak değil kalemize geleceğini düşünmüyorum... ki onlar antep antalayadan gelecek sivasa
antalyada 15 derece sivasta -15 :)
RECEP_YÜKSEL 19.01.2008, 22:10 yigido
ben seni çok iyi anlıyorum
senden de beni anlamanı rica ediyorum
senin trabzon hakkında ki bilgin sadece yüzeyseldir
benim de sivasspor hakkında bilgim azdır
haaa ortak payda nedir
çok vardır
inanın sayamam
amma bizim başımıza geldi ben bunu demek istiyorum
yoksa kimseyi küçük görmek mi
Allahın yarattıgı kimseyi hor görmedim görmemde
ister insan olsun ister hayvan
bunu bilin benim için yeterli
sevgi ve dua ile...
bak gardaş benim lafım şahıs olarak sana değil ne kadarda olay yasansa benim içimde karadeniz insanına olan sevgim yok olmaz
hbazı gerçekleri yaşamak lazım anlamak için allah yolunuzu açık etsin ben yaşadıklarımı yazdım saygı ve dualarımla
hürriyet.com.tr/spor sayfasında Sivassporumuzun galibiyeti sonrası bazı yorumları aktarıyorum...
Metin Hakverdi 19/01/2008 - 20:17
En önemlisi, Sivasspor şampiyon olamasada verdiği onurlu mücadeledir. Federasyondan ayrıcalıklı değillerdir. Sadece futbol oynamayı düşünürler. Onlar gönüllerin şampiyonlarıdır. Tebrik ederim...
GALATASARAYLIYIM LAKİN YARIŞI BURAYA KADAR TAŞIYAN SİVAS DİLERİM Kİ ŞAMPİYON OLUR G.SARAY ŞAMPİYON OLAMAZSA SİVAS OLSUN DEĞİL SİVAS OLAMAZSA BİZ OLALIM
süper yiğidolar gerçektende lig artık tad vermeye başladı hersene aynı şeyler oluyordu 3 istanbul takımı lig bityor yine aynı bu çok güzel oldu inşallah sonuna kadar böyle olur anadoludan çıksındahangi takım olursa olsun..
mehmet demir ('mehmetdemir' tüm yorumları) 19.01.2008 19:32:37
İnanmak güç geliyor ama işte zirvedesin Sivasspor..Bir G.Saraylı olarak şampiyonluğun size yakışacağına inanıyorum..Bu başarının tesadüf olmadığına inanıyorum.. Sevgiler
Mehmet Türkay ('turkay38' tüm yorumları) 19.01.2008 19:22:38
Yiğidolara tebrikler. Sıvasspor'a başarılarının devamını diliyorum. Mütevazi kadro ve kısıtlı imkanlarla özellikle üç büyüklere ders vereceklerine inanıyorum
Salih Kücük ('dinkdavasindasokgelisme' tüm yorumları) 19.01.2008 19:12:09
galatasarayli olarak tebrik ediyorum
Lan ınsan olmayan yaratıklar benım canımı sıkmayın benım kadar sıvassporlu olun yeter sız televızyonda bu senenın ılk macını ızlerken bız trabzonda 15 genc olumden donduk sonra burda ınternetten futboldan anlamıyorsun sızın anladıgınız futbol bu ıste fenerbahceyı yenmek yenılmek bahıs mevzuu deıl bu lıgde bızı sampıyon yapmazlar turan mısın nesın gıt yasıtlarınla ugras beyyy benımle ugrasma bız bıldıgımızı yazarız ...!
sen kimsin ki senin canını sıkacaz hamsi hayranı üstündeki trabzon formasını çıkar öyle gel fener hayranı seni. senden tarftar falan olmaz. sivas 4 S kuralına göre ya s... s... yada seve seve şampiyon olacak. senin gibi piyonlar anlamaz. bunu yaşından bütyüklere terbiuyesizlik yapma. turan abine saygılı ol. söylediklerinde senden başkası değil yaratık.
HaSiVasLıM58 19.01.2008, 22:12 Lan ınsan olmayan yaratıklar benım canımı sıkmayın benım kadar sıvassporlu olun yeter sız televızyonda bu senenın ılk macını ızlerken bız trabzonda 15 genc olumden donduk sonra burda ınternetten futboldan anlamıyorsun sızın anladıgınız futbol bu ıste fenerbahceyı yenmek yenılmek bahıs mevzuu deıl bu lıgde bızı sampıyon yapmazlar turan mısın nesın gıt yasıtlarınla ugras beyyy benımle ugrasma bız bıldıgımızı yazarız ...!
Biliyorum Senin ne kadar Sivasspor u sevdiğini sadece biraz anlatım tarzında yanlış sanırım kabulleniyorum TARAFTAR (Gerçek)olduğunu Alisamiyende yaşadık beraber gördük Bir Meşale yüzünden başına neler geldiğini ve sende biliyorsunki gece yarısı ne kadar o karakol senin bu karakol benim uğraştığımı Sanırım Yazı şeklin Ofsayt neyse...
_DeReBeYi_ 19.01.2008, 22:16 bunlari sivaslilar mi yaziyor ?? helal olsun valla bravo yok masada kazanir yok surda kazanir yok burda kazanir biz de bunlari diyenlerin inadin a4 eylul de kazanacagiz rekora gidiyoruz kimse durduramaz fenerde cayirdi gecen hafta 2:2 kaldigi takimi oda zorla biz bu hafta cok rahat yendik
Bahattin 19.01.2008, 22:17 sana katiliyorum kardesim sivasspor tafartarina yakismiyor bole konusmak
_DeReBeYi_ 19.01.2008, 22:18 merkez ismail insallah haftaya fener taraftarlarinin arasina gitmezsin :)
Biliyorum Senin ne kadar Sivasspor u sevdiğini sadece biraz anlatım tarzında yanlış sanırım kabulleniyorum TARAFTAR (Gerçek)olduğunu Alisamiyende yaşadık beraber gördük Bir Meşale yüzünden başına neler geldiğini ve sende biliyorsunki gece yarısı ne kadar o karakol senin bu karakol benim uğraştığımı Sanırım Yazı şeklin Ofsayt neyse...
aynısını banada gecen yapmıştı... sanırım bana dediklerine pişman olmuştu...
Arkadaslar bu yazdıklarımızı futbolcular yazıcıdan dokup okuyorlar bunu biliyormusunuz????????
merkez_ismail 19.01.2008, 22:24 merkez ismail insallah haftaya fener taraftarlarinin arasina gitmezsin :)
Allah ını seversen bırde sen sacmalama yaww sen kımsın de bana bunu dıyorsun anlamıyorum ...!
HaSiVasLıM58 19.01.2008, 22:24 aynısını banada gecen yapmıştı... sanırım bana dediklerine pişman olmuştu...
Bende zaten yeni çıkardım Sivas Merkez den ismail miş
hürriyet.com.tr/spor sayfasında Sivassporumuzun galibiyeti sonrası bazı yorumları aktarıyorum...
ytrdyhd hjjhvj ('sakarya' tüm yorumları) 19.01.2008 18:51:26
sakaryasporlu olarak sivaspora başarılar diliyorum.tüm kalbimiz sizinle.
Umut Öfkeli ('ofkeli' tüm yorumları) 19.01.2008 18:42:25
helal olsun tebrik ederim sivassporu.. Kendim sivaslı veya sivassporlu olmamama ragmen onların başlattıgı kampanyaya 2 mesaj birden atarak destek oldum. Bu destege çok ihtiyaçları var yolları açık olsun..
SITKI AYDOĞDU ('sitkiaydogdu' tüm yorumları) 19.01.2008 18:21:12
Sivasspor'a başarılar diliyorum.Anadolu'nun bağrından gelen bir takımın şampiyon olması ligimize ayrı bir heyecan verir
suat engin ('sardis' tüm yorumları) 19.01.2008 16:50:36
tebrikler sivasspora...sampiyon olmalarini konusmak icin henuz cok erken...ayni ciddiyetle yola devam etsinler gerisini merak etmesinler, havalara girip simarmadan.... sezon sonuna kadar maclarinda basarilar dilerim
murat canbek ('muratcan206' tüm yorumları) 19.01.2008 16:43:49
haydi sivas haydi.tam zamanı şimdi
hayrettin uymaz ('sonadres' tüm yorumları) 19.01.2008 16:32:05
mrb antalyalıyım.sivassporu gönülden tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. inş.yiğidolar sezon sonunda gülecektir...
Gencin Biri ('turkhan' tüm yorumları) 19.01.2008 16:23:40
Lider oLan bir Sivasspor'un maçını neden Lig tv yayınLamaz acaba..?Bu nasıL adaLet,bu nasıL eşitLik anLamış değiLim!Birinci takımın maç saati üç büyük takımın oyun saatiyLe biLe çakışsa yayınLamaLısınız..!Bu uyguLamayLa taraftara ve futboLcuya ayıp ediyorsunuz..!Sevincimize göLge düşürüyorsunuz..!
nuh gundogdu ('acil_tedavi' tüm yorumları) 19.01.2008 16:20:44
ben trabzon sporluyum ama sivas sporun kupayi almasini cani gonulden istiyorum hadi sivas al su kupayida buyukler seni kiskansin
ferdi turgut ('fergut' tüm yorumları) 19.01.2008 16:14:52
Arkadaşlar abartmayın Feneri . İBBB'nin Sivas'a karşı direnemiyişini yazmışlar. Hayırdır arkadaşlar; maçta İBBN'nin taraftar desteği mi vardı? Sivas patagonya liginin mi lideri? Takım oynuyor. Hemde paraları bile yok. Şeref ve haysiyetleri için oynuyorlar. Bu ülkede artık bu değerler iş yapmıyor mu?
mustafa koç ('akpmhpninteklifinibegenmedib e' tüm yorumları) 19.01.2008 16:12:48
trabzon tarftarı olarak sivasla iftihar ediyorum şampiyon olursanız sivassporluyum hadi azkaldı
yuksel kocaman ('20yukselhoca54' tüm yorumları) 19.01.2008 16:05:42
ikinci trabzon mucizesi...ama üç büyükler bir yerde engellerler.eskişehir,samsunda böyle gitti ama sonunu getiremedi.trabzonun lobisi kuvvetliydi diş geçmedi..sivası kutluyorum ve anadolu 20 yıl sonra şampiyonluk görsün diyorum
Okan Yahsi ('okany' tüm yorumları) 19.01.2008 16:04:02
Sivas'in 2 yabanci oyuncusu vardi sahada. Demek ki bu isler cok fazla yabanci oyuncu meselesi degil, ortaya yuregini ve teknik konsantrasyonunu tam verince sahadan istedigini alip gidiyorsun...Gerci adam gibi 7 yabanci oyucusu olsa Alex, Tello, Song gibi, o zaman ligde acik ara ondeydi...
serkan Er ('jasus' tüm yorumları) 19.01.2008 16:00:23
Tebrikler inanin GS liyim ama sivaslida degilim ya bii anadolu takimi sanpiyon olsun cikacam onlarla birlikte sevinecem yani takimimdan cok sivasporun sanpiyon olmasini isterim cunku cok acayip hersene ya GS ya fb ya Bjk sanpiyon ligimize renk gelsin ve monotonluktan kurtulalim
bir besiktaslidan destek ... ('ada1903' tüm yorumları) 19.01.2008 16:00:15
haydi sivas besinci buyuk olmani cani gonulden isteriz! masa basinda kazanilan sampiyonluklar yerine anadoludan gelen sivasin alin teri ile olmasini isteriz!
İSKENDER KIRAÇ ('faryosa' tüm yorumları) 19.01.2008 15:56:56
ben bir beşikaşlı olarak Sivassporu canı gönülden tebrik ediyorum.isterimki bir anadolu takımı olarak şampiyon olsunlar
hakan avkaya ('bendendinleyin' tüm yorumları) 19.01.2008 15:55:17
sivassporu tebrik ediyorum ayrıca lig tv liderin macı yerine neden düşmemeye oynayan trabzonun macını veriyor anlamadım
Etem Dolen ('Etem' tüm yorumları) 19.01.2008 15:55:06
Yazik oldu, maci canli goremedik. Her hafta Trabzon Spor'u seyretmeye mecburmuyuz? TFF yada Lig TV degisiklik yapamazmi? Lig TV'nin gostermedigi maclar hic olmazsa D-Smarttan yayinlasin. Millet istedigi maci seyretsin. Bu arada aferin Sivasspor'a.
mustafa altuntas ('ombudsman0302' tüm yorumları) 19.01.2008 15:53:26
Sivas Sporun yöneticisini, oyuncularını yüreklerini ortaya koyarak bu başarıyı elde etmelerinden dolayı hepsini kutluyorum...Artık şu üç-dört büyük hakimiyetine son verecek takımlar da çıkabiliyormuş...Tebrikler,,,
OKAN YILMAZ 19.01.2008 15:48:59
sivasa helal olsun demekten başka çaremiz yok büyük takım taraftarları adamlar bu kadroyla çok iş yapıyorlar...
İbrahim KURT ('halk-ozani' tüm yorumları) 19.01.2008 15:47:49
Sivas ı teprik ediyor ve destekliyorum ikinci anadolu aslanı olma yolunda başarılarının devamını diliyorum.
hakan özkan ('hakanozkan0671' tüm yorumları) 19.01.2008 15:47:21
Sivasspora ilerlediği yolda başarılar diliyorum.
Süreyya SİRER 19.01.2008 15:44:58
Sayın Buğra,
Size katılıyorum, ayrımcılık söz konusu 4 büyüklerden biri olmadığı için yayınlanmıyor sanırım..
Sivassporum,Yiğidom benim...
Cumhuriyet'in temelinin atıldığı yegane şehir, gurur duyuyorum
Bugra Caskurlu ('Bugra' tüm yorumları) 19.01.2008 15:44:29
Sivas yaz, 5058'e gonder. Haftaya Fener'e gol olarak gelsin:)
New magic Men ('sodomgomorrah' tüm yorumları) 19.01.2008 15:42:05
Sivas kümeye(!)
Kerem Zahir ('kerem8080' tüm yorumları) 19.01.2008 15:41:48
ziya kara denen arkadaş demişki fenere karşı agrasif oynuyorlar sivas karşısında siliniyorlar sen heralde sivasın olmayan bütçesi ile şike yapacağını düşünmüyorsun o konuda kimse fenerin eline su dökemez
Faik Taşer ('faiktaser' tüm yorumları) 19.01.2008 15:32:50
bir galatasaraylı oalrak aslında sıvassporun sampıyorun olmasını ıstıyorum dersem yalan soylemem
ancak sampıyonlar lıgıne katılınca bır fener,bjk yada gs gibi olamazlar sonuc olarak bu ıs tecrube gerektırır ve buda sıvasta yok
o yuzden
once bır ıkı yıl avrupa kupası gorselerde oyle sampıyon olsalar daha iyi
Kadir Doğrubakar ('problema' tüm yorumları) 19.01.2008 15:17:38
Fenerbahçeli olarak, Fenerbahçeden çok Sivas'ın şampiyonluğunu görmek istiyorum. Tabi en önemlisi hakedinin olması
Ertan Yıldız ('scallywag2007' tüm yorumları) 19.01.2008 15:10:08
Helal Olsun Sivasspor'a azim ve çalışarak 4 büyüklere(?) kafa tutuyorlar bir Gs'li olarak şampiyon olmalarını Gs'den daha çok istiyorum
yasar turan ('yasa08' tüm yorumları) 19.01.2008 14:56:33
Yürü Sivas kim tutar seni
Arkadaslar bu yazdıklarımızı futbolcular yazıcıdan dokup okuyorlar bunu biliyormusunuz????????
Madem öyle bende burdan Futbolcularımıza sevgilerimi gönderiyorum :D
merkez_ismail 19.01.2008, 22:25 Bende zaten yeni çıkardım Sivas Merkez den ismail miş
Furkan abı senı bılıyorum sende benı ama burda bazı yanlıs ınsanlar var yoksa ben de ıstıyorum fenerbahceyı yenmemızı bılıyorsun benı abı ben sıvasspor hastası bı gencım olene kadar da olacagım bız daha cok ıstıyoruz sıvassporun sampıyonlugunu ...!
yaww düşünsene....mehmet yıldız evine gittimi siteyi açıp bunları okusa ne der?????????
yapmayın etmeyin kendimize zarar vermeyelim
SİVASSPOR CANIMIZ
KIRMIZI BEYAZ KANIMIZ
YİĞİDODUR NAMIMIZ
DOĞUŞTAN SİVASLIYIZ
alperen5841 19.01.2008, 22:35 MERKEZ İSMAİL, ANADOLU61 VE DİĞER BÖLE DÜŞÜNENLER
1. SİVASSPOR ŞAMPİYON OLACAK
2. İNANMAYAN ŞAMPİYON OLACAĞINA İNANDIĞI TAKIMI TUTSUN BURDA PARAZİT YAPMASIN
3. KEŞKE TRABZONDA ÖLÜMDEN DÖNMESEYDİN
4. MADEM YAŞIN KÜÇÜK SAYGILI OLMAYI ÖĞREN HER YİĞİDO GİBİ
5. BİZ TRABZONLULARI DA SEVERİZ AMA ONLARA HİÇ BENZEMEYİZ
merkez_ismail 19.01.2008, 22:37 MERKEZ İSMAİL, ANADOLU61 VE DİĞER BÖLE DÜŞÜNENLER
1. SİVASSPOR ŞAMPİYON OLACAK
2. İNANMAYAN ŞAMPİYON OLACAĞINA İNANDIĞI TAKIMI TUTSUN BURDA PARAZİT YAPMASIN
3. KEŞKE TRABZONDA ÖLÜMDEN DÖNMESEYDİN
4. MADEM YAŞIN KÜÇÜK SAYGILI OLMAYI ÖĞREN HER YİĞİDO GİBİ
5. BİZ TRABZONLULARI DA SEVERİZ AMA ONLARA HİÇ BENZEMEYİZ
ısıne bak hade canım hade ...! senlemı ugrascam konusma fazla ...!
alperen5841 19.01.2008, 22:40 SENLE UĞRAŞILMAZ İNŞALLAH HAFTAYA GÖRÜŞÜRÜZ BU UYZILARINA NE CEVAP VERECEKSİN ÇOK MERAK EDİYORUM YEMEKLE BİTMEZ BU SAYFALAR
HaSiVasLıM58 19.01.2008, 22:40 Furkan abı senı bılıyorum sende benı ama burda bazı yanlıs ınsanlar var yoksa ben de ıstıyorum fenerbahceyı yenmemızı bılıyorsun benı abı ben sıvasspor hastası bı gencım olene kadar da olacagım bız daha cok ıstıyoruz sıvassporun sampıyonlugunu ...!
İsmail bak arkadaşım kardeşim şundan 15 dakika öncesinde bende tepkimi koydum;ister istemez..Fakat Fikrimi değiştirdim nedeni açık;Merkez İsmail diye çıkaramadım seni Sivas/Merkez den Merkez olduğunu..Ve Bu yazıda sanırım anlatım eksikliğin var Seni dediğim gibi şimdi henüz yeni çıkarttım ve SİVASSPOR İçin Bin bir zorluk altında İst ye geldiğini Ts Gittiğini Çok ii biliyorum..Belirttiğim gb anlatım tarzı bende tepki vermişdim ama sanırım Fb Güçlü tkm Sivasspor da ona göre oynamalı Uygun oana göre Taktik vermeli Taraftar gerekeni yapmalı demek istedin..Neyse zaten ortada sorun yok ALLAH a em ol gardaş...O geceyi unutamıyorum heç sorma:DDonduk Lo:)Ama hayırlısıyla sağ salim 58 e gittiniz ya:D
Hatırlatıyorum bidahaa bunları futbolcular okuyor....
merkez_ismail 19.01.2008, 22:48 İsmail bak arkadaşım kardeşim şundan 15 dakika öncesinde bende tepkimi koydum;ister istemez..Fakat Fikrimi değiştirdim nedeni açık;Merkez İsmail diye çıkaramadım seni Sivas/Merkez den Merkez olduğunu..Ve Bu yazıda sanırım anlatım eksikliğin var Seni dediğim gibi şimdi henüz yeni çıkarttım ve SİVASSPOR İçin Bin bir zorluk altında İst ye geldiğini Ts Gittiğini Çok ii biliyorum..Belirttiğim gb anlatım tarzı bende tepki vermişdim ama sanırım Fb Güçlü tkm Sivasspor da ona göre oynamalı Uygun oana göre Taktik vermeli Taraftar gerekeni yapmalı demek istedin..Neyse zaten ortada sorun yok ALLAH a em ol gardaş...O geceyi unutamıyorum heç sorma:DDonduk Lo:)Ama hayırlısıyla sağ salim 58 e gittiniz ya:D
Abi benım anlatmak ıstedıgım taraftar gelsın maca hakeme yenık dusmeyelım abı surda acık yazmak ıstedıgım sey varda onuda yazamıyorum kı ıste ...! Gecen sene fenerbahce macında kale arkası havuz komple fenerbahcelılere verıldı. Sivasspordan fenerbacelılere 150 bılet ve sınırsız yemek sunuldu nıye bu jestler sıvassporun kendı taraftarına yapılmıyor ben copk yanlıs anlasıldım ...! Sefa gelıyoo gfb lıderı buyuk otelden paket yemekler gıdıyoo bızzat arkadaslarımız yemıs ler ve hıc para odenmemıs sıvassporun kendı taraftarına bılet verılmezken neden gfb ye 150 bılet verılıyorr havuz bolumu komple kapatılıyor demek ıstedıklerım ınsaallah anlasılmıstır ... Yoksa Söz Konusu Sivasspor İse Gerisi Tefferuattır...
merkez_ismail 19.01.2008, 22:49 Hatırlatıyorum bidahaa bunları futbolcular okuyor....
abı ne yapalım mecburen tartısma olacak o zaman hıc yazmayalım bısı ...!
Yeniçerİst 19.01.2008, 22:50 ismaiL kardeşim düşüncesini acıkLamış ister hakLı oLsun ister haksız bu kadarda yukLeniLmezki
merkez_ismail 19.01.2008, 22:50 abi bu arada hatırlamak ıstedıgım bı konu www.sivasspor.com.tr futbolcular bu sıteyı takıp edıyor yanı resmı sıteyı ...!
merkez_ismail 19.01.2008, 22:52 adam düşüncesini acıkLamış bu kadarda yukLeniLmezki
TesekKurler Kardesım VaroL SaGol ... ! Herkes ozGurdur ...! Bosver YuklesınLer Zamanı GElırsE Ben DE oNlara YuklenırıM...!:D
HaSiVasLıM58 19.01.2008, 22:53 Abi benım anlatmak ıstedıgım taraftar gelsın maca hakeme yenık dusmeyelım abı surda acık yazmak ıstedıgım sey varda onuda yazamıyorum kı ıste ...! Gecen sene fenerbahce macında kale arkası havuz komple fenerbahcelılere verıldı. Sivasspordan fenerbacelılere 150 bılet ve sınırsız yemek sunuldu nıye bu jestler sıvassporun kendı taraftarına yapılmıyor ben copk yanlıs anlasıldım ...! Sefa gelıyoo gfb lıderı buyuk otelden paket yemekler gıdıyoo bızzat arkadaslarımız yemıs ler ve hıc para odenmemıs sıvassporun kendı taraftarına bılet verılmezken neden gfb ye 150 bılet verılıyorr havuz bolumu komple kapatılıyor demek ıstedıklerım ınsaallah anlasılmıstır ... Yoksa Söz Konusu Sivasspor İse Gerisi Tefferuattır...
Arkadaşım kardeşim seni çok iii anlamakta olup;SİVASSPOR dan üst düzey insanların FB Sempatizmanı olduğunu bilmekte ve bunu kimselerde inkar edemezde; O dediğin Beleşçilerde Yemekte Yer Pidede Köftede eee işde sende biliyon konu derin neyse sen değil Tüm Sivas'lılar Biliyor dün yada bugündü sanırım Formlarımın birinde yada dilersen bak ''Yorum yok ibaresini kullanmıştım'''SaLLa gitsin boş ver:DTakma
abı ne yapalım mecburen tartısma olacak o zaman hıc yazmayalım bısı ...!
iyide milleti karşına alarak olmazki...herkez sivasspor için kalbi atıyor bugun o olimpiyatı bu sene bizden başka kimse bu kadar dolduramadı demekki oraya gelen c.teside olsa görevlerini yaparak artık şampiyonluk yarışında bizde varız mesajını verdi...
dedin gibi amac sivassporsa gerisi teferuattır :rolleyes:;)
Yeniçerİst 19.01.2008, 22:55 TesekKurler Kardesım VaroL SaGol ... ! Herkes ozGurdur ...! Bosver YuklesınLer Zamanı GElırsE Ben DE oNlara YuklenırıM...!:D
ne demek kardeşim biLende konuşuo biLmeyende :)
merkez_ismail 19.01.2008, 22:56 Hadı herkese ıyı geceler ben gıdıyorum bı stadın kenarında sıgara ıcımde gelım ...!
ibrahimovic7 19.01.2008, 22:56 Gardaş tarihi biz yazarız biz biz yiğidolarız anladınmı bunuda tim dünya görecek Bu sene tam zamanı işte tarihinnnn
merkez_ismail 19.01.2008, 22:57 ne demek kardeşim biLende konuşuo biLmeyende :)
KArdesım sana ıyı geceler ayrıca ıyı formlar ...!
merkez_ismail 19.01.2008, 22:58 Arkadaşım kardeşim seni çok iii anlamakta olup;SİVASSPOR dan üst düzey insanların FB Sempatizmanı olduğunu bilmekte ve bunu kimselerde inkar edemezde; O dediğin Beleşçilerde Yemekte Yer Pidede Köftede eee işde sende biliyon konu derin neyse sen değil Tüm Sivas'lılar Biliyor dün yada bugündü sanırım Formlarımın birinde yada dilersen bak ''Yorum yok ibaresini kullanmıştım'''SaLLa gitsin boş ver:DTakma
Furkan abım sanada ıyı aksamlar sanada ıyı formlar ...!
abi bu arada hatırlamak ıstedıgım bı konu www.sivasspor.com.tr futbolcular bu sıteyı takıp edıyor yanı resmı sıteyı ...!
bu siteyi takip ettiğini kendilerinden bizzat duydum..isim vermeye gerek yok biriside hergün pc başında vaktini bizim yazılarımızı okuyarak geçiriyor...yani senin dediğin istanbuldan konuşmayla olmuyor bizzat kendilerine moral vermek için burdanda uğraşıyoruz...
hadi sahada kazandın
burda konuşmak boş..haftaya aslanlarımız aslanlar gibi taraftarın önünde febeyi evire çevire da-ğı-ta-cak-tır..herkes de görecez...sadece 15 maç belki de daha az kaldı sabredin..
mustafa yiğit 19.01.2008, 23:02 korkaklar hayata kaybetmeye mahküm insanlardır korkansan hem ticarette hem sporda kaybedersin ama gerçek SİVASLI ALLAHTAN BAŞKA KİMSEDEN KORKMAZ BİZ FENERİDE GEÇERİZ
hadi sahada kazandın
yenileceğimiz günü iple çekiyorsun biliyorum... bu çok bekleyenlerden biride sen olacaksın...
Bu maç bizim içinde onlar içinde tamam ya da devam eğer kazanırsak fark 5 olacak onlarla... Kazanırlarsa 1 puan öne geçecekler... Arkadaşın düşünceleri de yabana atılcak cinsten değil... Ama biz her şeye rağmen kazandığımız sürece sorun yoktur... Ne yaparlarsa yapsınlar...
yenileceğimiz günü iple çekiyorsun biliyorum... bu çok bekleyenlerden biride sen olacaksın...
Yanlış bir düşünce yenilebiliriz bu gayet doğal... Büyük konuşmamak gerek...
"zafer,zafer benimdir diyebilenlerindir"
m.kemal atatürk
vesselam..
kim bu merkez ya fenerbahçenin sözcüsü gibi konuşmuş. fener nerenin nesi oluyorda banko oluyor. sanki spor otoritesi, işin uzmanı bilirkişiside dediği sapmazmış gibi konuşmuş. merkez misin ismailmisin nesin bilmem ama şunu bil en büyük tek büyük var oda sivasspor. ya sivas kimliğini bırak yada git fenerin şak şak cısı ol
Yanlış bir düşünce yenilebiliriz bu gayet doğal... Büyük konuşmamak gerek...
olabilir ama ben yeneceğimize inanlardanım....
Anadolu61 19.01.2008, 23:19 yigido arkadaslarım
msjlarınızın çogu güzel
bende aynı dileklerimi gönderiyorum
ben naçizane sivasta bir dönem durdum
kaldım yemegini yedim suyunu içtim
ihanetlik bize yakışmaz
yemek yedigimiz evsahibimize ayıp ederiz
ama
ben diyorum ki
bu şampiyonlugu size bırakmazlar ne yazık ki
bir örnekle anlatıyım
sene 2005 ligde 13 hafta içerde-dışarda fırtına gibi esiyoruz
ikinci sıradayız
fener maçı var kazansak lideriz her neyse
öne geçiyoruz sonrasi ofsayttan iki gol
2-1 maglup olup geliyoruz
hakem cem papila
işin ilginci kabul ediyor hatalarını
maçta görmedim duymadım
o cem papila şimdinin fener asbaşkanı o zamannın federasyon yönetim kurulu üyesi şekip mosturoglunun üniversite arkadası
varın gerisini siz düşünün!!!!!
sevgi ve dua ile
yigido arkadaslarım
msjlarınızın çogu güzel
bende aynı dileklerimi gönderiyorum
ben naçizane sivasta bir dönem durdum
kaldım yemegini yedim suyunu içtim
ihanetlik bize yakışmaz
yemek yedigimiz evsahibimize ayıp ederiz
ama
ben diyorum ki
bu şampiyonlugu size bırakmazlar ne yazık ki
bir örnekle anlatıyım
sene 2005 ligde 13 hafta içerde-dışarda fırtına gibi esiyoruz
ikinci sıradayız
fener maçı var kazansak lideriz her neyse
öne geçiyoruz sonrasi ofsayttan iki gol
2-1 maglup olup geliyoruz
hakem cem papila
işin ilginci kabul ediyor hatalarını
maçta görmedim duymadım
o cem papila şimdinin fener asbaşkanı o zamannın federasyon yönetim kurulu üyesi şekip mosturoglunun üniversite arkadası
varın gerisini siz düşünün!!!!!
sevgi ve dua ile
kardeş iş lobide kulislerde biter diyorsun anlıyorum bende diyorumki???
1 milyon tysli var 7 milyon sivaslı var siz baş edememiş olabilirsiniz ama biz bunlarla baş ederiz ;)
Anadolu61 19.01.2008, 23:30 kardeş iş lobide kulislerde biter diyorsun anlıyorum bende diyorumki???
1 milyon tysli var 7 milyon sivaslı var siz baş edememiş olabilirsiniz ama biz bunlarla baş ederiz ;)1 milyon tsli yok
ben 7 milyon sivaslı olduguna inanıyorum
ama bizde 1 milyon degiliz
sadece istanbulda 1 milyon 250 bin kişi var bizden
tabi dagınık yaşıyorlar tam rakam belli degil türkiye de toplam
5 milyon avrupada 2.5 milyon amerikada da 175 bin Trabzonlu oldugu resmi dernekler kurulunca belirlenmiştir neyse bunlarla konuyu dagıtmayalım
bizim lobimiz dagınık ne yazık ki
normalde tff seçimlerinde 25 oyumuz var
ikinci ligde 3 takım var 3.ligde de 4 takım var ayrıca
trabzonspor sadece trabzonluardan degil rizelilerden giresunlulardan artvinlilerden erzurumlulardan bayburtlulardan gümüşhanelilerden samsunlulardan sakaryalılardan zonguldaklılardan trabzonsporlu var doguda kileri saymıyorum
şimdiki yönetim kurulumuzda 2 gümüşhaneli 1 sakaryalı var
neyse konu bu degil
ama sivassporun da ilerde amasyalılar tokatlılar erzincanlılar kısaca tüm türkiyeden taraftarı olmasını isterim
neden istemiyim
cenab-ı hakk
kimseye hasetlik yapmayınız der
müslüman kıskanmaz der
ben buna uyuyorum
Allah ayrımasın
merkez_ismail 19.01.2008, 23:34 kim bu merkez ya fenerbahçenin sözcüsü gibi konuşmuş. fener nerenin nesi oluyorda banko oluyor. sanki spor otoritesi, işin uzmanı bilirkişiside dediği sapmazmış gibi konuşmuş. merkez misin ismailmisin nesin bilmem ama şunu bil en büyük tek büyük var oda sivasspor. ya sivas kimliğini bırak yada git fenerin şak şak cısı ol
sivastamısın sen ...! bana onu sole sıvastaysan nerdesın ...!
onun için bizde bunlarla baş ederiz diyorum bizler inanıyoruz....olacağına varır herşey zaten.
bizim isteğimiz lig kupasının sivasa gelmesi neden olmasın? inandıktan sonra.
omercoskun 19.01.2008, 23:37 arkadaşlarım gardaşlarım hemşehrilerim yiğidolarım içiniz rahat olsun merak etmeyin tasalanmayın kaygılanmayın biz bu feneri sivasta rahat yeneriz ve yolumuza devam ederiz elbet bir gün yenilebiliriz ewimizde ama o maç bu maç deiil buna eminim
Anadolu61 19.01.2008, 23:40 onun için bizde bunlarla baş ederiz diyorum bizler inanıyoruz....olacağına varır herşey zaten.
bizim isteğimiz lig kupasının sivasa gelmesi neden olmasın? inandıktan sonra.
siz inanın
ama burda istanbul taraftarı arkadas çok var
bu arkadaslara da bir çeki düzen verilmeli
çünkü kalbiniz başka yerde olursa taraftarlık olmaz
benim düşüncem bu...
arkadaşlarım gardaşlarım hemşehrilerim yiğidolarım içiniz rahat olsun merak etmeyin tasalanmayın kaygılanmayın biz bu feneri sivasta rahat yeneriz ve yolumuza devam ederiz elbet bir gün yenilebiliriz ewimizde ama o maç bu maç deiil buna eminim
antep antalya +154 derece ordan sivasa -15 derece gelecek bide aradaki yürek farkını koyarsak inanmamak için hiç bir sebeb yok...
Anadolu61 19.01.2008, 23:41 sivastamısın sen ...! bana onu sole sıvastaysan nerdesın ...!
ismail
aranızda tartışmayın
bu kötü çok kötü
konuşarak halledin
ilerde çok pişman olursunuz
izah ve konuşmak en iyi ifade tarzıdır
siz inanın
ama burda istanbul taraftarı arkadas çok var
bu arkadaslara da bir çeki düzen verilmeli
çünkü kalbiniz başka yerde olursa taraftarlık olmaz
benim düşüncem bu...
o oncedendi canım kardeşim buda çok normal değilmi. şimdi herkez nufus cüzdanındaki takımını tutuyor inşallah lig sonunda hep birlikte güleriz.
sivasın1uşağıbg 19.01.2008, 23:44 abicim hava soğukmuş kar yağıyomuş yok donuyomusuz bunlar bahane değil eger gercek yigidoysan karda kısta takımının yanında olacaksın ve fener macına ne olursa olsun gidecez sivaslılığımızı gösterelim
merkez_ismail 19.01.2008, 23:46 abicim hava soğukmuş kar yağıyomuş yok donuyomusuz bunlar bahane değil eger gercek yigidoysan karda kısta takımının yanında olacaksın ve fener macına ne olursa olsun gidecez sivaslılığımızı gösterelim
sımdı burda kım maca gıtmeyız dedıde kendı kendıne konusuyorsun topıcde yazınlanlara bak senın acıklamana bak ...!
omercoskun 19.01.2008, 23:47 antep antalya +154 derece ordan sivasa -15 derece gelecek bide aradaki yürek farkını koyarsak inanmamak için hiç bir sebeb yok...
ewet gardaşım yürek farkı çok önemli YÜREK
alperen5841 19.01.2008, 23:49 DOSTLAR NEDEN OLMAZ BAKIN FENERBAHÇE NİN OYUN ANLAYIŞI TAMAMEN ALEX İN ÜZERİNE KURULU KUPA MAÇINDA VE İBB MAÇINDAN BELLİ ALEX MARKAJA VE SERT OYUNA GELEMEYEN KENDİNİ RİSKE ETMEYEN Bİ OYUNCU YERİNE OYNAYACAK ALİ BİLGİN İNANIN BALON DİĞERLERİ İSE ZATEN KÜÇÜK BREZİLYA MİLLİ TAKIMI YOLUNDA BU SOĞUĞA GELEMEZLER BUNLARI BEN DÜŞÜNÜYORUMDA BÜLENT HOCA GÖRMÜYORMU SANIYORSUNUZ SİVAS SOĞUĞU SERT İNSANI MERT DEMİŞLER SİVAS İLK MAÇTA AÇIK OYNADIĞI İÇİN KAYBETTİ ŞİMDİ ÖYLE DEĞİL O GÜNDEN BU GÜNE ÜSTÜNE KOYARAK ÇOK DEĞİŞTİ EVET GERÇEKLER ACIDIR FENERBAHÇE YENİLECEK HERKESLE İDDAYA GİRERİM FENERBAHÇELİ ARKADAŞLAR ŞİMDİDEN GEÇMİŞ OLSUN HEM YENİLECEKLER HEM ÜŞÜTECEKLER AYRIYETTEN BİZİ DİĞER TAKIMLARDAN AYIRAN BİŞEY DAHA İNANÇ
Anadolu61 19.01.2008, 23:49 o oncedendi canım kardeşim buda çok normal değilmi. şimdi herkez nufus cüzdanındaki takımını tutuyor inşallah lig sonunda hep birlikte güleriz.
yok tutmuyor ne yazık ki
niye dersen
bizde de var
her yerde bir ''bit'' çıkar
Allah muhafaza
şunu belirtmek de istiyorum
bazı msjlarda trabzonspor maddi olarakda bitmiş dediler
şunu diyim
bizim maddi sıkıntımız yok
keşke olsa da halletsek
para var
Trabzonsporun 3.5 yıllık geliri sadece 78 milyon dolardır
ama nedense transfere para vermiyoruz
bizim isyanımızda o
diyoruz ki
kardeş paranız yoksa
söyleyin
zamanında yapmış oldugumuz gibi
gene çıkarıp verelim
ama yok para var eleman yok
neyse sıkıntımız sadece yönetimseldir
bunun bilinmesini isterim
başka bir sıkıntımız yok
ama yönetim iyi olsaydıda
sivasspor gibi olsaydık
az ama etkili
sevgi ve dua ile...
tek güvendiğim soğuk hava yeterki kar yağmasın soğuk olsun.
kim bu merkez ya fenerbahçenin sözcüsü gibi konuşmuş. fener nerenin nesi oluyorda banko oluyor. sanki spor otoritesi, işin uzmanı bilirkişiside dediği sapmazmış gibi konuşmuş. merkez misin ismailmisin nesin bilmem ama şunu bil en büyük tek büyük var oda sivasspor. ya sivas kimliğini bırak yada git fenerin şak şak cısı ol
O İsmail misin nesin dedıgın adam gibi taraftar ol ondan sonra burda konuş siz bizim gıbı taraftar olsanız daha ne?Öle klavyeden taraftarlık olmuyor boşuna car car konuşmayın !!!
merkez_ismail 19.01.2008, 23:53 O İsmail misin nesin dedıgın adam gibi taraftar ol ondan sonra burda konuş siz bizim gıbı taraftar olsanız daha ne?Öle klavyeden taraftarlık olmuyor boşuna car car konuşmayın !!!
rıdvanım ozelden mesaj attım burdan kım nerde necı yazmıyorr yazsa bak ben ona gosterecem fenerbahcenın sozcusumuyum yoksa sıvassporlunun en kralımıyım ama ısteee cevap yazsana lannnn
dülger58 19.01.2008, 23:57 ALLAHIN İZNİYLE ŞAMPİYON OLURUZ.FENER ENGELİNİ GECTİGİMİZ TAKDİRDE YOLU YARISINI GECMİŞ OLUYORUZ.BURALARA GELMEKTE BÜYÜK BİR BAŞARI.ŞAMPİYON OLMASAKTA PROBLEM DEGİL BİZ GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONU OLMUŞUZZZ..
alperen5841 20.01.2008, 00:00 NE İÇİN BİRBİRİMİZİ YİYORUZ HAFTAYA MAÇTAN SONRA HERKES ANLAR BIRAKALIM GARDAŞ BU KISIR DÖNGÜ BOŞ İŞERİ 1 HAFTA SABREDİN AMA SİVAS ŞAMPİYON HEM GÖNÜLLERDEN BAŞKA LİGİN ŞAMPİYONU 17. 18. 19. HAFTA PEKALA 34. HAFTA OLA BİLİRDİ BUNA NE ENGEL OLABİLİR
ayazbaran58 20.01.2008, 00:01 biz inandık futbolcular inandı yönetim inandı diger takımlar inandı hatta 70 milyonun yarısı inandıı bence artık sende inan kardes sende herşey parayla olmaz onlar zengin takımsa bizde inanmış yürekli takımız sen bi sivaslıysan destekle gerisini futbolcularımıza yigidolarımıza bırak inanmak başarmaktır.. ŞANPİYON SİVASSPOR.....
yigido_furkan 20.01.2008, 00:25 saten kımse bıze ınanmıo herkes bu hafta takılacak dedıkce bız herkese ınat yenıyoruz bız taraftar olarak ınanalım takımımızı destekleyelım yanında olduklarımızı gosterelım gerısı Allaha sonra takımımıza kalmıs ıns bu masa basındakı oyunlarıda yıkıp sampıyon olucaz SAMPIYON OLMAMIZ ENGELLENEMEZ!!!
etzel1967 20.01.2008, 00:26 bu takıma inanmayan, güvenmeyen buraya yazmasın...gitsin suya yazsın ne yazacaksa...yüreğimiz sivassporla...sonuna kadar inanıyor ve güveniyoruz...
İsmail, yanlış ifade etmişsin kendini genç kardeşim, sonraki yazdıklarının
hepsini okudum,anlatmak istediğini ilk yazdığında değil sonrasında daha iyi
anlatmışsın ama bu arada çok kişide normal olarak yorumlar yapmış. İçindeki
Sivasspor sevgisini anladım ama artık senden yaşça büyüğün olarak bir
isteğim olacak, kimseye cevap verme kardeşim, içindeki Sivassporu hep canlı
tut. Senin gibi yürekli yiğidolar oldukça bizim sırtımız yere gelmez
alimallah........
Diğer arkadaşlar da İsmailin Sivassporluluğunu sorgulamasın ona kem söz
söylemesin, ifadelerinden hepimizden daha çok Sivassporlu olduğu belli, ama
ilk mesajında tam ne söylemek istediğini belirtememiş ama sonraki
yazdıkları Onun nasıl bir yiğido olduğunu gösteriyor. Sivasım insanı böyle
mert ve cesurdur...
Maalesef Türkiye`de bir 3 Büyükler konusu almış başını gidiyor.
Bu tür zorluklar olacaktır,ama bunun hakkından biz geleceğimize inanıyorum.
Sivasspor' u kimseler durduramayacaktır.
Durdukduklarında ise,Federasyon her zamankinden daha çok yıpranacak ve burdan Türk futbolu telafisi mümkün olmayan bir yara alacaktır.
jakobieen 20.01.2008, 11:02 ...Sivassporumuzun bu iyi gunlerını ılerde cok arayacagız...! Cokkkkkkkkkkkkkk...!
ilerisi umrumda değil, şu günlerin tadını çıkarmaya bakalım.. ve hep bir ağızdan söyleyelim; "GEEL FENER GEEEEL, 4 EYLÜL'de YİĞİDOLAR SENİ BEKLİYOR GEEEEEL"...
batuhandan 20.01.2008, 11:11 Lider İstanbulda onurlu duruşunu sürdürürken Lig Tv maalesef büyüklüğü yerle bir olmuş kendi evinde GB Oftaş'a malup olan ve seyirciye hiçbir zevk vermeyen Karadeniz Lobisinin baskısı altında maçlar yayınlamaktadır. Türkcell Süper Liginin artık Ulusoy ve yandaşlarının baskısı altında kalmasına izin verilmemelidir, her takımın hakkı verilmeli ve canlı yayında verilen maçlardan bir tanesininde Lider Sivasspor'un zirve mücadelesine sahne olan maçı olmalıdır. Bütün kamuoyu Sivasspor'un başarısını alkışlayacağı yerde hala kokmuş bir takım ilişkilerin esiri olarak Trabzonspor'un küme düşme mücadelesini tüm Türkiyeye izletmeye hakları yoktur, hukuk ve adalet varsa bu hak Sivasspor'un Liderlik mücadelesinin naklen yayınlanmasındadır.
Bu sebeplerden dolayı Lig TV yi esefle kınar Sivasspor'lu taraftarlara karşı sorumluluklarını yerine getirmesini önemle kamuoyuna duyururuz.
KASİST Taraftar Grubu
www.kasist.com
PARTNER58AHMET 20.01.2008, 11:29 ben şahsen merkez ismailin yazdıklarına katılmıyorum ama bir gerçek varki alnının akıylan oynayıp sahada kazanmasını bilirsen şampiyonluk çokta uzakta bişey değil ve buda neden bizim sivasımıza yakışmasın varmı varmı şu anda superligde böyle bir kadro böyle bir anlayış çıkıpta böyle fenerin kalpazanlığını yapacağına en azından sivasımız için duaa et maddi olmasanda manevi destek ver takımına ben ligin ilk başlarında ulusal basın sivastan neden söz etmiyor diye yazan arkadaşlara çok değil şunun şurasında ligin ilk yarılarında sivastan başkası yazılmayacak ddiğimde herkes gülmüştü bu gün hangi yorumcuyu dinlesen hangi basına baksan sivasın futbolunu güzeliklerini konuşur oldular
Anadolu61 20.01.2008, 11:36 Lider İstanbulda onurlu duruşunu sürdürürken Lig Tv maalesef büyüklüğü yerle bir olmuş kendi evinde GB Oftaş'a malup olan ve seyirciye hiçbir zevk vermeyen Karadeniz Lobisinin baskısı altında maçlar yayınlamaktadır. Türkcell Süper Liginin artık Ulusoy ve yandaşlarının baskısı altında kalmasına izin verilmemelidir, her takımın hakkı verilmeli ve canlı yayında verilen maçlardan bir tanesininde Lider Sivasspor'un zirve mücadelesine sahne olan maçı olmalıdır. Bütün kamuoyu Sivasspor'un başarısını alkışlayacağı yerde hala kokmuş bir takım ilişkilerin esiri olarak Trabzonspor'un küme düşme mücadelesini tüm Türkiyeye izletmeye hakları yoktur, hukuk ve adalet varsa bu hak Sivasspor'un Liderlik mücadelesinin naklen yayınlanmasındadır.
Bu sebeplerden dolayı Lig TV yi esefle kınar Sivasspor'lu taraftarlara karşı sorumluluklarını yerine getirmesini önemle kamuoyuna duyururuz.
KASİST Taraftar Grubu
www.kasist.com
yazdıgınız msj çok ayıp gerçekten çok ayıp
ama isterseniz ben size direkt saner abinin(saner ayar-show tv gene müdürü-lig tv yönetim kurulu üyesi) cep telefonunu veriyim haklarınızı kendisine iletin
ama birinin rızkına göz dikmek yanlış degil mi?
ilerde gün olur sivas kötü olursa biz sivasın bütün haklarını istiyoruz desek bize yakışmaz
siz de bunu böyle düşünün
sivasın maçlarının yayınına evet
ama emek ve ekmek hırsızlıgına davet hayır!!!!!!!
sevgi ve dua ile....
1 milyon tsli yok
ben 7 milyon sivaslı olduguna inanıyorum
ama bizde 1 milyon degiliz
sadece istanbulda 1 milyon 250 bin kişi var bizden
tabi dagınık yaşıyorlar tam rakam belli degil türkiye de toplam
5 milyon avrupada 2.5 milyon amerikada da 175 bin Trabzonlu oldugu resmi dernekler kurulunca belirlenmiştir neyse bunlarla konuyu dagıtmayalım
bizim lobimiz dagınık ne yazık ki
normalde tff seçimlerinde 25 oyumuz var
ikinci ligde 3 takım var 3.ligde de 4 takım var ayrıca
trabzonspor sadece trabzonluardan degil rizelilerden giresunlulardan artvinlilerden erzurumlulardan bayburtlulardan gümüşhanelilerden samsunlulardan sakaryalılardan zonguldaklılardan trabzonsporlu var doguda kileri saymıyorum
şimdiki yönetim kurulumuzda 2 gümüşhaneli 1 sakaryalı var
neyse konu bu degil
ama sivassporun da ilerde amasyalılar tokatlılar erzincanlılar kısaca tüm türkiyeden taraftarı olmasını isterim
neden istemiyim
cenab-ı hakk
kimseye hasetlik yapmayınız der
müslüman kıskanmaz der
ben buna uyuyorum
Allah ayrımasın
İSTANBULUN 10 İLÇESİNDE EN FAZLA SİVASLI VAR
bu ilçeler avcılar , bağcılar,bahçelievler,gaziosma npaşa,kadıköy,kağıthane,maltep e,sarıyer,şişli
ve ümraniye olarak sıralanıyor.
ilçeler istanbulun en büyük ilçeleri
isatnbulda trabzonluların en fazla olduğu tek ilçe güngören istanbulun en küçük 2 yada 3. ilçesi
FAZLA SÖZE GEREK YOK
Anadolu61 20.01.2008, 12:01 İSTANBULUN 10 İLÇESİNDE EN FAZLA SİVASLI VAR
bu ilçeler avcılar , bağcılar,bahçelievler,gaziosma npaşa,kadıköy,kağıthane,maltep e,sarıyer,şişli
isatnbulda trabzonluların en fazla olduğu tek ilçe güngören istanbulun en küçük 2 yada 3. ilçesi
FAZLA SÖZE GEREK YOK
zaten dagınık yaşıyorlar dedim
toplu olarak bir ilçede durmuyorlar
ben istanbulda yaşıyorum
biliyorum kimin nerde fazla oldugu
ama tşk ederim tekrar söyledigin için
HaSiVasLıM58 20.01.2008, 12:17 İSTANBULUN 10 İLÇESİNDE EN FAZLA SİVASLI VAR
FAZLA SÖZE GEREK YOK
Evet en büyük ilçeside İstanbul'un Gaziosmanpaşa dır Ve Büyük Oranı Sivas'Lıdır Sadece Gazimahallesi örnek verecek olursam küçük bir SİVAS Dır..!!
RECEP_YÜKSEL 20.01.2008, 12:34 öncelikle tüm SİVASLI SİVASSPORLULARA VE SİVASSPORU destekleyen tüm ANADOLU - VE DİĞER BÖLGE insanlarına sevgi ve saygılarımla teşekür ederim
arkadaşlar konuyu açan ismail gardaşın SİVASSPORLULUĞUNDAN ŞÜHPEM YOK olamazda o TÜRKİYEDE Yaşanan gerçekleri gördüğü için bir açıklama yazmış haklı olduğu yer çok bunun örneklerini KOCAELİ VE GAZİANTEP YAŞADI ve bunu yazmak istedi geriye dönüp bi bakalım bu SİVASSPOR süper lige çıktığında ben aynen dediğim şu bu takım 10 sezon hiç düşmeden bu ligde kalsın seyircisi taraftar olsun 3 sezon ve yavaş yavaş tarafatar oluyoruz 3 sezonda çıkıpta burda yılarca istanbula kafa tutmuş 6 KEZ ŞAMPİYON olmuş ve kupalar almış ve 7 kez CUMHURBAŞKANLIK ve TÜRKİYE kupasını 7 KEZ almış TRABZON biranda silip atmak istanbula karşı direnmiş ve çok güzel mücadeleler vermiş ve şimdi zor durumda kalmış olabilir ama şu gerçek kabul etsekte etmesekte TRABZONSPOR kendne bi yer etmiş bu ligde 2003 - 2004 senesinin de Türkiye kupası sahibidir bunları yazmam karalamak çok kolay ama allah düşürmesin bu duruma bizleri şu an TRABZONDA bir kaos yaşanıyor inşallah düzelir o zaman iyi Trabzonu yenerek onun güçlü olduğu yerde biz dağa güçlü olarak büyük olalaım derim
ve Lig tv eleştiren arkadaşlar ticaret yapan varmı içinizde sözleşme diye bir olay vardır bu dünyanın her yerinde geçer 4 canlı maç vercekler buda sezon başı anlşamalarla oluyor ve bu anlaşmalar 4 büyük denen takımlarla oluyor yani siz istediğiniz kadar mesaj çekin BOŞA O MESAJLARI 5058 ÇEKİN BÜYÜYELİM TABZONSPOR naklen parasını alır lig tv cezaya razı olursa SİVASSPORUMUZUN maçını verir yani bu sene içindeki perfonmansa bakmıyor onun için lütfen dereyi geçerken kimseyi hor görmeyelim ve kimseyi küçük görmeyelim derim
ALLAHA DUA EDELİM YİĞİTLERİMİZE SAKATLIK VERMESİN VE SİVASSPORUMUZ İNŞALLAH ŞAMPİYON OLSUN
LÜTFEN YORUMLARIMIZDA KIRICI HAKERET OLMASIN HAVASI SERT İNSANI MERT SİVASLIM
balili_58_06 20.01.2008, 12:39 bende katılmıyorum unutma inönüde beşiktaş alacak dendi ama sonuç biz yendik cok olumsuz bakma
NAUGHTYBOY58 20.01.2008, 12:41 Tadını Çıkarmaya ßakalım İlerisini Ne qEtireceği ßelli Olmaz ama ßizlere İnanmaktan ßaşka ßişey Düşmüyor İnanalım Takımımızı sonuna Kadar Destekleyelim ;)
beyler hadi maça hadi maça destek olmaya
merkez_ismail 20.01.2008, 12:43 REcep abı sana tesekkurlerımı sunuyorum ve thai adlı uyemızede tesekkurlerımı sunuyorum anlatmak sıtedıklerımı anlayanlar oldu bu bana yeter bu haftada sıvassporumuza gerek caddelerde gerekse stadda elımızden gelen en ıyı destegı verecegız ...!
beyler bide bunu yapmalıyız sivassporumuz çok güsel bi konumda uefa fln düşünüyoruz lideriz diye maçlara gidiyoruz asıl yapmamız gereken ne ? düşmemeye oynadığımız zaman ne yapacağız işte ozmn da lidermişiz gibi stadı tıklım tıklım dolduracağız bu arada bazı spor yorumcuları varki sivası hiç sevmiyolar bunları sizde biliyosunu
Tarkan ÇeLik 20.01.2008, 12:47 REcep abı sana tesekkurlerımı sunuyorum ve thai adlı uyemızede tesekkurlerımı sunuyorum anlatmak sıtedıklerımı anlayanlar oldu bu bana yeter bu haftada sıvassporumuza gerek caddelerde gerekse stadda elımızden gelen en ıyı destegı verecegız ...!
Senin Gibi Net delikanlılarını FB Maçında Sivas tarafında Tribünde görmek isteriz :D:D:D La oğlum bırakın bu muhabbetLeri.. Her$ey toz pembe değil .. insanlarımız 1.liği çok abartıyor..
corners19 20.01.2008, 12:49 anlamadım dediğini fener bizi banko yener mi diyosun
Hic yenme imkanimiz gorunmese de bizim amacimiz takimimizi desteklemek olmalidir. Hayalperstlik de olsa taraftar galip gelecegini sampiyon olacagini dusunmelidir. Ki burda oyle durum bile yok. Sivasspor Fenerbahce karsisinda favoridir. Nou Camp da Barcelona karsisina ciksak bile ben galip gelecegimizi soylerim bir taraftar olarak. Taraftar inanir biraz da hayalperesttir...
ofgurleyuk78 20.01.2008, 12:56 Abilerım kardeslerım ve sevgılı arkadaslar Sivassporumuzun bu ıyı gunlerinde herkes sampıyon gozuyle bakıyor...Herkes boyle devam edecek sanıyor...Pekı takımımız 2 hafta yenıldı ne olacak bu hafta fenerbahce macı var bu mac fenerbahcenın banko...Fenerbahce den konu acılmısken devam etsin fenerbahçe Haluk Ulusoyun oyunlarını yıktıktan sonra bu kadroyla bu parayla ve ozellıkle de bu baskanla sampıyonlugu bize yar etmez ... Galatasaray kadro yapısına baktıgımız zaman belkı fenerbahceye oranla cok kotu ama gercekten gusel top oynuyorr...Besıktas kadroları guzel ama onlar gercekten sansla gıdıolar bı toplanma da gorunmuyor ... YANİ KISACASI ANADOLUDAN SAMPIYON ZAMANINDA 6 KERE CIKMIS VE KUPA TRABZONSPORA GITMIS BU GUNDEN SONRA NE ANADOLUDAN BIR SAMPIYON CIKAR BUNA NE ISTANBUL TAKIMLARI NE MEDYA NEDE FEDARASYON İZİN VERIR...Sivassporumuzun bu iyi gunlerını ılerde cok arayacagız...! Cokkkkkkkkkkkkkk...!
Senin derdin ne kardeşim. Niye Fb. banko imiş. Fener şimdiden kıvırmaya bile başladı. Biz sahamızda 10 da 10 yapmışız. Bu liğde kim yapmış bunu. Varmı bir başkası. Bu hafta seni de Feneri de yeneceğiz. Şampiyon oluruz olamayız o başka ama Feneri kesinlikle yeneceğiz.
pechalov 20.01.2008, 13:14 SİVAS'ta feneride yeneceğiz beşiktaşı galatasarayı da bundan en ufak bir şüphem yok
ŞAMPİYON SİVASSPOR
HEP DESTEK TAM DESTEK
kızılelmalım 20.01.2008, 13:14 [QUOTE=merkez_ismail;303166][B][COLOR="Red"]Abilerım kardeslerım ve sevgılı arkadaslar Sivassporumuzun bu ıyı gunlerinde herkes sampıyon gozuyle bakıyor...Herkes boyle devam edecek sanıyor...Pekı takımımız 2 hafta yenıldı ne olacak bu hafta fenerbahce macı var bu mac fenerbahcenın banko...Fenerbahce den konu acılmısken devam etsin fenerbahçe Haluk Ulusoyun oyunlarını yıktıktan sonra bu kadroyla bu parayla ve ozellıkle de bu baskanla sampıyonlugu bize yar etmez ... Galatasaray kadro yapısına baktıgımız zaman belkı fenerbahceye oranla cok kotu ama gercekten gusel top oynuyorr...Besıktas kadroları guzel ama onlar gercekten sansla gıdıolar bı toplanma da gorunmuyor ... YANİ KISACASI ANADOLUDAN SAMPIYON ZAMANINDA 6 KERE CIKMIS VE KUPA TRABZONSPORA GITMIS BU GUNDEN SONRA NE ANADOLUDAN BIR SAMPIYON CIKAR BUNA NE ISTANBUL TAKIMLARI NE MEDYA NEDE FEDARASYON İZİN VERIR...Sivassporumuzun bu iyi gunlerını ılerde cok arayacagız...! Cokkkkkkkkkkkkkk... HER SİVASLI BUNDAN ÖNCE TUTTUĞU TAKIMI İKİNCİ PLANA ATMADIĞI SÜRECE FİKRİNE KATILIYORUM HER SİVASLI HER NEREDE OLURSA OLSUN TAKIMINA MADDİ VE MANEVİ KATILIM YAPMAK ZORUNDADIR,ANCAK O ZAMAN BİZİ KİMSE DURDURAMAZ BU BİRLEŞMİŞ KİTLEYİ KİMSE GÖZ ARDI EDEMEZ. ŞU AN ÇOK İYİYİZ KÖTÜ GÜNLERDEDE BU DESTEĞİMİZ SÜRERSE BAŞARI KENDİLİĞİNDEN GELECEKTİR.
zaralı19 20.01.2008, 13:14 Abilerım kardeslerım ve sevgılı arkadaslar Sivassporumuzun bu ıyı gunlerinde herkes sampıyon gozuyle bakıyor...Herkes boyle devam edecek sanıyor...Pekı takımımız 2 hafta yenıldı ne olacak bu hafta fenerbahce macı var bu mac fenerbahcenın banko...Fenerbahce den konu acılmısken devam etsin fenerbahçe Haluk Ulusoyun oyunlarını yıktıktan sonra bu kadroyla bu parayla ve ozellıkle de bu baskanla sampıyonlugu bize yar etmez ... Galatasaray kadro yapısına baktıgımız zaman belkı fenerbahceye oranla cok kotu ama gercekten gusel top oynuyorr...Besıktas kadroları guzel ama onlar gercekten sansla gıdıolar bı toplanma da gorunmuyor ... YANİ KISACASI ANADOLUDAN SAMPIYON ZAMANINDA 6 KERE CIKMIS VE KUPA TRABZONSPORA GITMIS BU GUNDEN SONRA NE ANADOLUDAN BIR SAMPIYON CIKAR BUNA NE ISTANBUL TAKIMLARI NE MEDYA NEDE FEDARASYON İZİN VERIR...Sivassporumuzun bu iyi gunlerını ılerde cok arayacagız...! Cokkkkkkkkkkkkkk...!
kardeş sana katılmıyorum SİVASLI olarak SİVASSPORU DESTEKLERSEK BU TAKIMI ŞAMPİYON YAPARIZ soruyorum fener yenerdiye yazmışsın nerden biliyorsun ki hemen karar vermişsin Fener yenerse nden maçı erteletmek istiyor soruyorum sana..
sinan-58 20.01.2008, 13:15 buyuk takımların tek eksiği ruhları yok bizim bir takım ruhumuz var butun takımlara bedel feneri 4 eylul de yenip senin gibi düşünenleri yanıltacağız sezon başından berli bizim düşüşe geçmemizi bekliyorlar ama daha çooooooook beklerler
Anadolu61 20.01.2008, 13:31 Bazı sivaslı arkadaslar ne demek istedigimi anlamışlar
Allah onlardan gani gani razı olsun
Allah ettikleri tüm duaları daim kabul etsin
çünkü burada özelden provakatörden tutunda
Trabzonun gurur ve şeref haysiyetine küfür edenlerde oldu
hepsine eyw. diyorum
Allah içimi biliyor
misafir gittigi evde düzene uyar
bende öyle yapıyorum
ama Trabzonlu kızlara bile agır küfür edenlerle oldu
onları sadece cenab-ı hakka havale ediyorum
biz size ne yaptık ki bu kadar agır küfürü ben işitiyorum
elinizden kupanızı mi çaldık
her neyse
olumlu veya olumsuz msj yazan herkesten Allah razı olsun
şunu da dile getiriyim
fb.bjk.gs olacagına sivas olsun
ayak oyunları bir darbede siz vurun
dün ki maçta bir penaltımız bir de elle atılan gol vardı
federasyon bizi bitirmeye yemin etti
sizi de öyle yapacaklar inanın buna
ben bunca yıllık deneyimlerimi yazıyorum
kimse istanbula güvenmesin
orası pis bir şehirdir
her türlü dalavera döner
siz siz olun sakın anadolu yigitligini elden bırakmayın
sevgi ve dua ile...
SenSetik 20.01.2008, 13:39 anadolu 61 e teşşekkür ediyorum, genç ve ateşli hemserilerimide sükunete çağırıyorum. önce ,çerde birlik olup burada birbirimizi kırmayalım. dosta düşmana birliğimizi göserelim. merkez ismail ve tarkan kardeşlerim. lütfen bu tartışma bize zarar getirir. biraz daha zakin olalım
SenSetik 20.01.2008, 13:41 SevgiLi tRabzonlu.. Küfür edildi edilmedi değil.. Sizlere küfür edenler çılgınlar felan değil bizdik.. 1967 Sivasspor GEnç Taraftarlar derneği yani.. Ama Arkadaşlarımızın Trabzonda nasıl küfür yediğini bilerek yaptık bunları.. Bize orda söylenmeyen kalmadı.. PKK'lı bile dediler arkadaşlarımıza.. Onun için oldu hepsi.. Kendinizi haklı çıkarmaya çalışmayın biLe..
Sivaslıya pkk lı diyen zihniyetin kendisi başlı başına çapulcudur...kendini bilmiyordur...şaşırmıştır...yö nünü bulamaz
peki Allahtandamı korkmaz??
hiçmi bunu söylerken ar damarı sızlamaz??
bire gafiller CUMHURİYETİN TEMELLERİNİ BURADA ATTIK !!!
ismyil_1987 20.01.2008, 13:49 biz bu ligde sampiyon olmasakta neler yapacagımızı dünyaya gösterdik bu bize yetti...Burda önmeli olan illaki şampiyonluk degil. Belki bu sezon degil ama ilersi için daha iddalı takımlar olusturmak için biz ve bütün SİVASLLILAR çalısıyo... Şu anda Bütçe olarak belki 4 büyüklerden gerideyiz ama şunu unutma futbol 11 kişi ile oynanır bizde onlarda 11 kişi sahada... Bülent uygunda bunu izah ediyo zaten biz de bu şekil bu başarıyı yakaladık...
ismyil_1987 20.01.2008, 13:54 Sivaslıya pkk lı diyen zihniyetin kendisi başlı başına çapulcudur...kendini bilmiyordur...şaşırmıştır...yö nünü bulamaz
peki Allahtandamı korkmaz??
hiçmi bunu söylerken ar damarı sızlamaz??
bire gafiller CUMHURİYETİN TEMELLERİNİ BURADA ATTIK !!!
Onlarda o tarihlerde Trazbzon rum devleti kurulu idi ben bu adamlardan şüpheliyim...:):):)
yeniceri_can 20.01.2008, 13:56 Abilerım kardeslerım ve sevgılı arkadaslar Sivassporumuzun bu ıyı gunlerinde herkes sampıyon gozuyle bakıyor...Herkes boyle devam edecek sanıyor...Pekı takımımız 2 hafta yenıldı ne olacak bu hafta fenerbahce macı var bu mac fenerbahcenın banko...Fenerbahce den konu acılmısken devam etsin fenerbahçe Haluk Ulusoyun oyunlarını yıktıktan sonra bu kadroyla bu parayla ve ozellıkle de bu baskanla sampıyonlugu bize yar etmez ... Galatasaray kadro yapısına baktıgımız zaman belkı fenerbahceye oranla cok kotu ama gercekten gusel top oynuyorr...Besıktas kadroları guzel ama onlar gercekten sansla gıdıolar bı toplanma da gorunmuyor ... YANİ KISACASI ANADOLUDAN SAMPIYON ZAMANINDA 6 KERE CIKMIS VE KUPA TRABZONSPORA GITMIS BU GUNDEN SONRA NE ANADOLUDAN BIR SAMPIYON CIKAR BUNA NE ISTANBUL TAKIMLARI NE MEDYA NEDE FEDARASYON İZİN VERIR...Sivassporumuzun bu iyi gunlerını ılerde cok arayacagız...! Cokkkkkkkkkkkkkk...!
hangi kaynağa dayanarak maçın banko fenrbahçenin oldugunu söylüyorsun.e
yeniceri_can 20.01.2008, 13:57 Lider İstanbulda onurlu duruşunu sürdürürken Lig Tv maalesef büyüklüğü yerle bir olmuş kendi evinde GB Oftaş'a malup olan ve seyirciye hiçbir zevk vermeyen Karadeniz Lobisinin baskısı altında maçlar yayınlamaktadır. Türkcell Süper Liginin artık Ulusoy ve yandaşlarının baskısı altında kalmasına izin verilmemelidir, her takımın hakkı verilmeli ve canlı yayında verilen maçlardan bir tanesininde Lider Sivasspor'un zirve mücadelesine sahne olan maçı olmalıdır. Bütün kamuoyu Sivasspor'un başarısını alkışlayacağı yerde hala kokmuş bir takım ilişkilerin esiri olarak Trabzonspor'un küme düşme mücadelesini tüm Türkiyeye izletmeye hakları yoktur, hukuk ve adalet varsa bu hak Sivasspor'un Liderlik mücadelesinin naklen yayınlanmasındadır.
KASİST Taraftar Grubu
www.kasist.com
öyle bir ülkede yaşıyoruz ki milli maç iftar programı nedeniyle kesiliyor.bunuda normal karşılamak lazım.
musty_58 20.01.2008, 14:19 Fenerbahçe neye göre banko oluyor ya? Bir tarafta içerde 10 maçını da kazanmış bir takım var diğer tarafta dışardaki 8 maçın 3'ünü kazanabilmiş bir takım var. Hiçbir maçın bankosu yoktur!
SYgili kardes daha yenileri Sibilya denen takim ikici ligden ciktir 5 veya 6 sene oldu ilk ciktiklari sene uefa kupasini götürduler ikici senede aldilar simdi adamlar sampiyon ligide top kosturuyor. eger Sivasspor oyunuculari cani gönülden istiyorlarsa sampiyono olmak bunu ne fb ne gs veya bjk durudura bilir. ilk macta kadiköyle bir golle zor aldilar maci saten 3 tane top direkten döndu o macta, bu takim sampiyon olur,yeterki hakemlerimiz dorgu dürus maclari yönetsinler gerisi bos.
selamlar
yersizyurtsuz 20.01.2008, 14:58 yemişim fenerini yaa sen kesin fenerlisin şanlıurfaya diş geçiremeyen belediyeyi yenemeyen takım nasıl olurda sivas karşısında banko olur biraz akılcı düşün kardeşim...cimbomluyum ama şu an sivastan güçlüsü yok bu ligde bunu köre sorsan söyler şampiyon sivas sivas cimbom elele şampiyonlar ligine
ADNANDEMIRISIK 20.01.2008, 15:00 SEN NE BİÇİM SİVASSPORLUYUM DİYİPTE O YAZIYI YAZIYORSUN BAŞKA TAKIMIN DÜDÜĞÜNÜ ÇALMA BİRDAHADA SİVASSPOR LAFINI AĞZINA ALMA FENER ALIRMIŞ SEN DAHA ÇOK BEKLERSİN YAZIK SANA YAZIK MERKEZ İSMAİL
beyazduman 20.01.2008, 15:02 beyler haftaya herkezle goruscem bır sıvasspor hastası olsamda ne olursa olsun fb bıze mac vermez. yanlıs dusundugumu soyleyen varsa haftaya goruscez mactan sonra forumda
Ss--58--Ss 20.01.2008, 15:06 önümüzdeki fenerbahce karsılasması cok önemli.fenerbahceyi 4 eylülde yenerek liderliğimizi sürdürmek istiyoruz..
beyler haftaya herkezle goruscem bır sıvasspor hastası olsamda ne olursa olsun fb bıze mac vermez. yanlıs dusundugumu soyleyen varsa haftaya goruscez mactan sonra forumda
Taraftar in gorevi tribunde takimini desteklemek...Su yener bu yener diye tahmin yapmak degildir. Fenerbahce nin gerek ekonomik gerek taraftar gerk futbolcu kalitesi olarak bizden ustun oldugu ortadadir. Ama her gercek her yrde soylenmez mantigiyla hareket edersek ve inancimizi Sivasspor a olan guvenimizi her firsatta gostermek adina Bu maci da aliriz demeliyiz...Biz destegimizi verelim sonuca sonra bakariz...Bir seyler iddia etmek haddimize degil bence...
HAYDI SIVASSPOR...!!!!!
ADNANDEMIRISIK 20.01.2008, 15:07 ARKADAŞLAR BAŞKA TAKIMLARIN DÜDÜĞÜNÜ ÇALMAYIN SİVASLIYIM DİYEN SİVASI DESTEKLER BAŞKA TAKIMI TUTANLAR MAÇA GELMESİN FENER ŞAMPİYONMUŞ OZAMAN OYNAMAYALIM BELLİ İSE LÜTFEN BÜYÜK MEDYA GİBİ KONUŞMAYIN TAKIMI DESTEKLEYİN NÜFUSTA NE YAZIYORSA ONU TUT
belki bu sene olmaya bilir ancak ilerde neden olmasın.....biz sivassporumuzu destekleyelim yeter....trabzon filan olamadı bizim yolumuzu kestiler hikayelerini bıraksınlar artık....biz sivassporluyuz ölene kadar....takımımızı da destekleyeceğiz....belki rüya belki de değil ancak biz desteğimizi kesmeyiz sivastan...
sivas_kangallı 20.01.2008, 15:28 haftaya feneri yenicez o kadar..................
serhankaburcuk 20.01.2008, 15:42 Arkadaşlar ilk önce merhaba ;
Bu siteyi takip edenler beni tanırlar ve ne kadar Sivassporlu olduğumu bilirler.İsmail kardeşim aslında bazı ince konulara temas etmek istemiş ama yanlış anlaşılmış.Onun ne kadar iyi bir Sivassporlu olduğunu ve Fenerbahçe taraftarı olmadığını ben çok iyi biliyorum.Fenerbahçe tribünüe geçen sezon bilet gitmesini paket paket yemek gitmesi olayı da doğrudur.Lütfen İsmail kardeşime fazla yüklenmeyin.O biraz haklı aslında.Yoksa inanın hepinizden fazla Sivassporu seviyordur.Ben en yakın zamanda yani Trabzon maçında -24 dercede takımına nasıl destek olduğunu bildiğim için söylüyorum.
SAYGILARIMLA.
MustafaParlak 20.01.2008, 15:50 bnm bi arkadaşta gümüşhaneli sadece maçı izlemek için ve sivassporu yakından tanımak için stada geldi stada gelmeyen sivaslı yigido diildir sadece sivaslıdır orda kalır
merkez_emre 20.01.2008, 15:55 valla bu takım nasıl evde 10 da 10 yapmıs bjk yı ezerek yenmıs gs ye fb ye sansızlıklar sonucu kaybetmısse burda da eze eze alır macı...nasıl ki ist.b.b den son anda puan cıkardılar evlerınde burda da asırı sogukta mucadele edemezler gıbıme gelıor.. fb macını alır bjk den de 1 puan cıkarsa artık sampıyonluk havasına yavas yavas gırılebılir. giremezsek bile bu takım tu turkıyede gercek sampıyon ılan edılır....
Anadolu61 20.01.2008, 16:14 Onlarda o tarihlerde Trazbzon rum devleti kurulu idi ben bu adamlardan şüpheliyim...:):):)hala bir yerde anlaşamıyoruz
bir yerden sonra işe soy sop giriyor
ben sana Türkoglu Türk oldugumu kanıtlarsam
sen bana nasıl rum oldugunu kanıtlayacaksın
bu arada cumhuriyetin temelleri sivasta atılmıştır
lakin atatürkün korumaları ve 2.inönü savaşının da kazanılmasında biz Trabzonlularında payı çok büyüktür
isteyen araştırabilir
ancak yukarda da dedigim gibi
sporla soy sop bir degil
sen Türk ben Türk
nedir kavgamız.....
hala bir yerde anlaşamıyoruz
bir yerden sonra işe soy sop giriyor
ben sana Türkoglu Türk oldugumu kanıtlarsam
sen bana nasıl rum oldugunu kanıtlayacaksın
bu arada cumhuriyetin temelleri sivasta atılmıştır
lakin atatürkün korumaları ve 2.inönü savaşının da kazanılmasında biz Trabzonlularında payı çok büyüktür
isteyen araştırabilir
ancak yukarda da dedigim gibi
sporla soy sop bir degil
sen Türk ben Türk
nedir kavgamız.....
dostum bırak muhatap olmayı..spora ırk katan..sen türksün ben kürd bu laz bu çerkez diyenden daha çirkin kim var ki..
Anadolu61 20.01.2008, 16:32 dostum bırak muhatap olmayı..spora ırk katan..sen türksün ben kürd bu laz bu çerkez diyenden daha çirkin kim var ki..
Ben kelimetüllahi nizam-i alemciyim....
Yani Önce müslümanım sonra türküm
ve de ırkçı degilim
sadece bir konuya açıklık getirmeye çalıştım
bu arada özelden küfür eden şahıs
rumuzunu yazmıyacagım
bu bana 4.küfürlü msjın
Allahını seversen senin annen bacın yok mu
sana cevap vermiyorum
sen daha beter küfür ediyorsun
kime şikayet ediyim seni...:confused:
astaravisa 20.01.2008, 16:34 İSTANBULUN 10 İLÇESİNDE EN FAZLA SİVASLI VAR
FAZLA SÖZE GEREK YOK
ama acaba kaçı Sivasspor lu :confused:
Del Piero 20.01.2008, 16:45 feneri eze eze yeneriz beyler kimse merak etmesin.... ama maç günü kanarya avına çıkacaz biz ekip hazır zaten :D
tarık kaya 20.01.2008, 16:49 arkadaslar hepımız ınanır ısek ve bu ınancımızı futbolcularada yansıtırsak yenerız ve bende yenecegımıze ınanıyorum
F. Şahin 20.01.2008, 16:53 Konuya uygun cevap: Arkadaşlar malesef konuyu açan arkadaşın da dediği gibi gerçekler acıdır. İçimizde hala şampiyonluğa inanmayanlar olduğu da bu acı gerçeklerden birisidir!
Saygılarımla!
cemilseker 20.01.2008, 17:23 CIKAR PASA PASA OYNARIZ: BIZ YIGIDOYUZ GÖZÜMÜZ KORKMAZ: SIVAS USULÜ BUZDA SAMBA VAR HAFTAYA : HERKES MACA DAVETLIDIR: HAYEL KURMAYAN YASAMA UMUDUNU KAYBETMISTIR: FUTBOLCU YIGIDOLAR INANDI,SIZDE TARAFTAR YIGIDO OLARAK INANIN TAM DESTEK VERELIM: SAYGILARIMLA GURBETCILER
Sivasspor çok iyi gidiyor. Ben bile sivaslı olduğum halde şu maçta bitecek bu iş yok olmadı şu maçta kesin tökezler diye bekliyordum daha doğrusu korkuyordum. Ama sivaslıları bile mahcup edecek düzeyde iyi gidiyoruz. Ancak bir şanssızlığımız var. 3 büyüklerde çok iyi gidiyor. Geçen senelerde en az biri lige havlu atardı ama yok takip ediyorlar sivası. Hem de 1er puan farkla. Eğer sivas bu halde bile şampiyon olursa çok daha değerli olacak.
Fener bugün antepe 5 attı. Bütün Türkiye haftaya oynayacağımız fener maçını bekliyor. Feneri de trabzon gibi ezerek yenersek hatta yenersek bu iş biter. O zaman kutlamalara başlayabiliriz. Amin :)
arkadaşlar ben fenerbahçeyi yenebileceğimize inanıyorum.kötü bir sonuç olsa da önemli değil.lig uzun maraton.şu anda 4 mağlubiyetimiz var ve lideriz.fikstür avantajı bizde.istanbul takımları birbiriyle oynarken en az biri puan kaybedecek,o hafta biz maçımızı aldığımızda otomatikman avantajlıyız demektir.birkaç maç kötü sonuç almakla bir şey olmaz.önemli olan iyi ve kötü günde takımımızı hep desteklemektir.bakın o kadar eleştirilen beşiktaş potaya girdi.bize düşen ne olrsa olsun bu şahane takımımızı desteklemektir
Şunu da eklemeden geçemiyeceğim. Bu haftaki belediye maçına gittim. İnanın Sivas Antep değil. Hiç kasmadı belediye yırtındı durdu. Sivas biraz kıpırdadı 2 gol attı sonra belediye debelenip durdu. Defansımız süper top geçirmediler kaleci akın müthiş. Kesinlikle milli takımda olmalı. Mehmet ilerde belediye defansıyla dalga geçti resmen. Fener maçına biraz asılarak oynarsak sahayı dar ederiz fenere. Öyle antepe 5 atmak değil alacaklar boylarının ölçüsünü. Haftaya fener maçını dört gözle bekliyorum...
elbeyli_58 20.01.2008, 18:09 inanmak başarmanın yarısıdır, derler. sen başaracağına inanacaksın önce. bu işin gerçeği yalanı yok. o halde şunu söyleyeyim lig başında buralarda olabileceğimiz de mümkün görünmüyordu ama inanmış bir takım var ortada ve bugün buradalar.
ha yenilirlerse de canları sağolsun.hiçbirşeyin sonu değil, 15 maçlık periyotta hiçbirşey bitmiş değildir.
bu takıma yakışan ona inanmış ve destekleyen taraftardır ;)
musty_58 21.01.2008, 10:54 Abilerım kardeslerım ve sevgılı arkadaslar Sivassporumuzun bu ıyı gunlerinde herkes sampıyon gozuyle bakıyor...Herkes boyle devam edecek sanıyor...Pekı takımımız 2 hafta yenıldı ne olacak bu hafta fenerbahce macı var bu mac fenerbahcenın banko...Fenerbahce den konu acılmısken devam etsin fenerbahçe Haluk Ulusoyun oyunlarını yıktıktan sonra bu kadroyla bu parayla ve ozellıkle de bu baskanla sampıyonlugu bize yar etmez ... Galatasaray kadro yapısına baktıgımız zaman belkı fenerbahceye oranla cok kotu ama gercekten gusel top oynuyorr...Besıktas kadroları guzel ama onlar gercekten sansla gıdıolar bı toplanma da gorunmuyor ...
Ya bi Sivaslı nasıl olur da "bu maç fenerbahçenin banko" diyebilir anlamıyorum. Fenerbahçe bizi Kadıköyde zor yendi. Ama yine de puan tablosunda Fenerbahçenin de diğer takımların da üzerindeyiz. 3-5 hafta değilki 19 hafta geride kalmış. İç sahadaki bu başarımızı devam ettirir, dışardan da en az kayıpla dönersek Şampiyonluk çok uzak değil. Kaldıki biz büyüklerle içerde oynayacağız. Ve bu büyükler yine kendi arasında oynayıp birbirlerine puan kaybedecekler.
İçerde 10'da 10 yapmış bir takımımız var. Hadi geçtik 10'da 10'u bu 10 maçın 8'inde gol görmemişiz kalemizde. Tüm olanaksızlıklara rağmen 19 haftalık periyod sonunda liderliğini koruyan bir takıma inanıp,destek verip, onunla gurur duymak varken rakip takım lehine mesajlar nasıl yazıyorsunuz anlamıyorum.
Tamam Sivaslı olup da başka takımı destekleyebilirsiniz. Buna kimse birşey diyemez. Ki çok var; Kadıköydeki maça da gittim İnönüdeki maça da gittim ama taraftarımız yoktu. Neden? Çünkü Fenerbahçe veya Beşiktaş aşkı Sivasspor'un üzerindeydi çoğu insan için.
Tabiki "Fenerbahçe bizi kadıköyde zor yendi demekki Sivas da yenemez" anlamına gelmesin söylediklerim. Futbol bu her sonuca açıktır. Ama saha ve seyirci avantajı Sivasspor da iken bir Sivaslının Sivasspor.com da bu maç banko fenerbahçenin demeye hakkı yoktur benim kanaatimce. Fenerbahçenin kazanacağını iddia ediyorsan gider iddaa oynar kuponuna yazarsın, Fenerbahçeyi destekliyorsan gider Fenerbahçenin forumuna yazarsın. Ama burası Turkcell Süper ligindeki farklı takımların,farklı taraftarlarının "biz sizi yeneriz, siz bizi yenemezsiniz, maçtan sonra görüşürüz" gibi atışmalarda bulunduğu bir platform değil. Burda Sivasspor konuşulur,Sivasspor tartışılır, Sivasspor desteklenir.
Saygılar.
musty_58 21.01.2008, 10:59 Ve birşey daha, Şampiyon olacağız demiyorum. Hiçbir takımın taraftarı da bunu diyemez zaten. Ama inşallah şampiyon oluruz diyebiliyorum. Ama tabi 15 maç var. Futbol bu. Sakatlar cezalılar vs. Tökezledik , geriledik bunlar olası durumlar. Canları sağolsun. Bugünki tablo itibariyle Sivasspor zaten Şampiyondur bana göre.
SenSetik 21.01.2008, 11:02 bi gelseydi şu pazar günü........
KIZILCAN 21.01.2008, 11:14 Fener'in ve diğerlerinin sadece adı var.Sivasspor'da ise birlik ve beraberlik var.Kadromuz süper olmasa da,mükemmel oynamasak da sonuca gitmeyi biliyoruz.Anadoludan şampiyon çıkmaz demeyin arkadaşlar.Sen adam gibi top oynarsan,rakibin zayıf yönünden faydalanırsan bırak gerisini onlar düşünsün.Şimdiye kada hangi Anadolu takımı Sivasspor gibi zirveye yükseldi de böyle konuşuyorsunuz.Yükselen olmuşsa da onların kendi beceriksizliği.70 milyon insanın gözü önünde hak ettiğin halde seni şampiyon yapmıyorlarsa ben bu ülkeyi terk ederim.Madem bu ülkede sadece üç büyükler şampiyon olacak,o zaman hiç lig kurmayalım.Herbirine birer sene arayla şampiyonluk verelim.
Futbol 11-11 oynanir ve sonuna hakeden kazanir (normalde). Hakeden kazansin, Sivasspor bu haftada alirsa maci, ciddi ciddi SAMPIYONLUKTAN sözedilebilir.
by_hunter 21.01.2008, 12:03 walla değil donmak ölecegimi bilsem yine giderim maçıma maddi imkansızlıklardan deplasmandaki maçlara gidemiyorum kendi evimizdeki maçlara gitmeye çalışıyorum bi arkadasın dediği gibi galiba fenerlisin sen ama korkunun ecele faydası yok
merkez_ismail 21.01.2008, 12:12 walla değil donmak ölecegimi bilsem yine giderim maçıma maddi imkansızlıklardan deplasmandaki maçlara gidemiyorum kendi evimizdeki maçlara gitmeye çalışıyorum bi arkadasın dediği gibi galiba fenerlisin sen ama korkunun ecele faydası yok
bak maddı ımkansızlıklardan deplasmana gıtmıyorum dıyorsun sonrada bana dıyorsunkı sen fenerlısın ben bu sene trabzon deplasmanına gıttım ankara konya galatsaray deplasmanlarına gıttım sıvassporu destekledım ıcerdekı tum maclara gıttım daha nasıl destekleyebılırım sız benı anlayamazsınız cunku kapasıte yok mantıklı bı ınsan ne demek ıstedıgımı anlar ...! ARTIK SUNU ANLAYIN FENERBAHCENIN MASA OYUNLARINDAN KORKUYORUZ BENDEN KIMSE AMA HIC KIMSE SIVASSPORUN SAMPIYONLUGUNU DAHA FAZLA ISTEYEMEZ ANLAYIN BIZEDE OYUN YAPILMASIN BIZ BUNUN CABASI ICINDEYIZ ha benım sıvassporu sevdıgımı kımseye anlatma gıbı bır sıkıntım yok cunku benı bılen bılırt bılmeyende tınnnnnnnnn...!
merkez_ismail 21.01.2008, 12:15 YANI BURDA BAHIS FENERBAHCEYI YENIP YENMEMIZ DEGIL fener gs bjk BU 3 NE YENILSEK NE OLUR DIGER MACLARI ALIR YINE SAMPIYON OLURUZ YANI BIZEDE OYUN YAPARLAR BEN BUNLARIN KORKUSU ICINDEYIM KIMSE NE DEMEK ISTGEDIGIMI ANLAMIYOR...!
SONRA YOK FENERLISIN YOK SEN SIVASLI DEILMISIN YOK SEN SUNU BILMEZSIN YOK SEN SIVASSPORLU DEILSIN ...!
NE BENIM KADAR TARAFTAR NE BENIM KADAR SIVASLI NEDE BENIM KADAR SIVASSPORLU OLABILIRSINIZ ...!
Yeter ki her ortamda takımıza sahip çıkalım. Bu hafta ki maç çok önemli. FB'nin 2-3 elamanına baskı uygularsak çok zorlayamazlar. Alan savunmasını iyi yapıyor ve evimizde pozisyon bile vermiyoruz.
Futbolcular inanıyor, yönetim inanıyor biz de inanalım ve destek olalım yeterli...
Hayır sana katılmıyorum İsmail Bu Taht değilki babadan oğula geçsin;İstenildikten sonra dağlar denizler aşılır Yeterki azim hırs aşk heyecan olsun..7 Milyon Sivas'lı neye yarar biz bu adamları tahtan indiremezsek sana soruyorum arkadaş;Önemli olan sayımız değil İcraatımız Bu işler yürek ister Aslanlar gibi Osmanlı Da yeri geldi onbinlerce askeri vardı ama o ne yapdı Yüzbinlerce sayısı olan Bizansı yerle bir etti Bana inanın 7 Milyon Sivas lı Tek YÜREK Tek BİLEK Olsun İstanbul da Takım mahayatına hiç bir şey kalmaz EGEMENLİĞİ ni eline alınır ..Yeter Dedem vardı Babam var Hala ben Varım G.s F.b Bjk Zaten Tüm Anadoluda şunu çok ii bilmekte SİVAS Yapamazsa Kimseler Yapamaz ;Bizde 50 Milyon Anadolu İnanmış Bizde inanalım Bu takımı ŞAMPİYON Yapalım..
merkez_ismail 21.01.2008, 12:58 Arkadasım ya bak ben anlatamıyorum ya sız anlamıyorsunuz bu da bu konudakı son yorumum BEN NE FENERBAHCELIYIM NE GALATASARAYLI NE DE BESIKTASLI NE KADAR DA SIVASLI OLUP BU TAKIMLARI TUTAN VARSA ALLAH BELASINI VERSIN BENIM ANLATMAK ISTEDIGIM OLAY ANLASILMIYOR BU SAATTEN SONRADA KIMSEYE ANLATMAK ISTEMIYORUM YETER ULAN YETER ...!
SAMPIYON SIVASSPOR ... CILDIRT BIZI DELIRT BIZI SIVASIM 4 EYLULU BASLARINA YIKALIM YIKACAGIZ VE OLACAGIZ ...!
RECEP_YÜKSEL 21.01.2008, 13:09 Arkadasım ya bak ben anlatamıyorum ya sız anlamıyorsunuz bu da bu konudakı son yorumum BEN NE FENERBAHCELIYIM NE GALATASARAYLI NE DE BESIKTASLI NE KADAR DA SIVASLI OLUP BU TAKIMLARI TUTAN VARSA ALLAH BELASINI VERSIN BENIM ANLATMAK ISTEDIGIM OLAY ANLASILMIYOR BU SAATTEN SONRADA KIMSEYE ANLATMAK ISTEMIYORUM YETER ULAN YETER ...!
SAMPIYON SIVASSPOR ... CILDIRT BIZI DELIRT BIZI SIVASIM 4 EYLULU BASLARINA YIKALIM YIKACAGIZ VE OLACAGIZ ...!
İSMAİL GARDAŞ BAK HAKLI OLMAK İSTEDİĞİN DAVADA SÖYLEYİŞ VE TARZIN BİRAZ DAĞA İYİ OLURSA ANLARLAR HAKERET EDEREK DEĞİL BAK BEN SENİN NE DEMEK İSTEDİĞİNİ ANLADIM AMA LÜTFEN HAKERET YOK LÜTFEN BİZLERE YAKIŞMAZ GARDAŞ ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN
ŞAMPİYON SİVASSPOR O KADAR
merkez_ismail 21.01.2008, 13:25 RECEP ABI KIMSEYE SAYGISIZLIK YAPMIYORUM TAMAM ILK BASTA YAZIMÖDA EKSIKLIK VARDI SONRADAN HEPSINI ACIKLADIM ADAMLAR DIYOKI DAHA SEN FEBERLISIN SEN SOLESIN BOLSIN YETER AMA A.Q HERKESIN BI SABRI AVRDIR BUNLARI SOLEYENLER STADDA BI KARSIMA CIKSADA SEN FENERLISIN DESEYAA BAK O ZAMAN NE OLUYOO...!
musty_58 21.01.2008, 13:48 Tamam İsmail kardeş sana sadece bi soru soruyorum.
"bu maç banko fenerin" demen normalmi sence?
Masa başı oyunları falan geçelim. Futbol sahada oynanıyor ve biz hakemlere rağmen bi sürü maç kazandık.
Bu şekilde değil de arkadaşlar inşallah kazanırız ama, hakemlerden falan korkuyorum da diyebilirdin.
ReFRaCToRY 21.01.2008, 17:40 Abilerım kardeslerım ve sevgılı arkadaslar Sivassporumuzun bu ıyı gunlerinde herkes sampıyon gozuyle bakıyor...Herkes boyle devam edecek sanıyor...Pekı takımımız 2 hafta yenıldı ne olacak bu hafta fenerbahce macı var bu mac fenerbahcenın banko...Fenerbahce den konu acılmısken devam etsin fenerbahçe Haluk Ulusoyun oyunlarını yıktıktan sonra bu kadroyla bu parayla ve ozellıkle de bu baskanla sampıyonlugu bize yar etmez ... Galatasaray kadro yapısına baktıgımız zaman belkı fenerbahceye oranla cok kotu ama gercekten gusel top oynuyorr...Besıktas kadroları guzel ama onlar gercekten sansla gıdıolar bı toplanma da gorunmuyor ... YANİ KISACASI ANADOLUDAN SAMPIYON ZAMANINDA 6 KERE CIKMIS VE KUPA TRABZONSPORA GITMIS BU GUNDEN SONRA NE ANADOLUDAN BIR SAMPIYON CIKAR BUNA NE ISTANBUL TAKIMLARI NE MEDYA NEDE FEDARASYON İZİN VERIR...Sivassporumuzun bu iyi gunlerını ılerde cok arayacagız...! Cokkkkkkkkkkkkkk...!
şampiyonluk hayal ötesi değil be ismailim haftaya hava soğuk fenerin de en az 4 oyuncusu brezilyalı 2 hafta önce umut a yattaraya büyük zarar veren soğuk onları da es qeçmeyecektir!... o maç bizim!!!
bahadır erdem 21.01.2008, 17:56 HER ŞEYİN BİR BAŞLANGICI VARDIR.SİVASSPOR'DA BU BAŞLANGICI YAPMIŞTIR.BELKİ BU SENE ŞAMPİYON OLMAYABİLİR AMA DAHA SONRAKİ YILLARDA BU BAŞARISININ ÜZERİNE ÇIKMAK ZORUNDADIR.
Anadolu61 22.01.2008, 21:50 Arkadaslar sivasın şampiyon olmasını engel olurlar zamanında bize karşı sizi kullandılar şimdi çıkın tvlere bakın neler diyorlar bunu anlamadınız mı ben bunu derken Trabzonlu degil bir anadolulu olarak söylüyorum
serdar-58 22.01.2008, 22:03 bizde bu inaç ve takım oyunu olduktan sonra yenemiyeceğimiz takım yok inanıyorum ki haftasonu feneride yenip içerde 11 de 11 yapacağız
arkadaşımızın haklı olduğu taraflar var yok değil.
federasyon etken tabii.
yayıncı kuruluş etken.düşünün şampiyon üç büyüklerin dışında çıkarsa yayıncı kuruluş çok abone kaybeder.
üç büyükler denen illet rahat dururmu.kulisler şimdiden başlamıştır.
medya istemez traj meselesi,neyi konuşacaklar tv lerde,ne yazacaklar gazetelerde.sadece üç büyüklerin konuşulduğu ve her kanalda yayınlanan programlar var.ne olacak o zaman.raiting ler dibe vuracak.
bunların hepsi etken arkadaşım haksız değil ama neden olmasın diyoruz bu kadar olumsuzluğa rağmen.
olmayacak bir şey değil.
ya olursa.
Anadolu61 23.01.2008, 11:04 bir laf vardır arkadaslar
''Marur olma Padişahım;Senden büyük Allah var'' diye çok güzel bir deyiştir ne yazık ki sizde onu görüyorum şu anda karşınıza milan veya barcelona çıksa yeneriz diyorsunuz.Bu da çok büyük beklenti oluşturuyor bunu yapmayın takımınıza zarar verirsiniz diyorum ama özelden namusuma küfürü ben yiyorum yazık çok yazık
Champion_58 23.01.2008, 11:17 TAMAM DEVAM MAÇI DEĞİL BU MAÇ BENCE,SİVASSPORUN 19 HAFTADA SERGİLEDİĞİ VE HAKLI GURURU OLAN MÜCADELECİ ZENGİN FUTBOLUNUN GEREĞİ OLARAK KAZANMAYA DEVAM ETMEK İÇİN TER DÖKECEĞİ Bİ MAÇ KESİNLİKLE.OYNADIĞI GÜZEL FUTBOLU 19 HAFTADA HER MAÇTA ÜZERİNE KOYARAK GELİŞTİREN SİVASSPORUMUZ FEBEŞDENDE MAÇ ALABİLECEK GÜÇTEDİR..YİĞİDOLARIN BU MAÇTA DURMADAN DİNLENMEDEN DESTEK OLMAKTAN BAŞKA ÜZERİNE DÜŞEN Bİ GÖREV YOKTUR...HAYDİ SİVASSSSS BİZİM İÇİAN FENEREDE BASSS....NOT ÇÜRÜK ELMALARI HİÇ SEVMEDİK BİZ..
sivasın1uşağıbg 23.01.2008, 11:44 yapma eb arkadasım hemen böyle koyu verme kendini önce inanacaksın inanmadan olmaz bu işler
GrP_GARDAŞLAR 23.01.2008, 11:45 BİZLER İNANDIK SİZLERDE İNANIN BİZİM İÇİN BU MAÇI ALIN.........
burakkova 23.01.2008, 12:02 arkadaşım doğru bir noktaya parmak basmış. gerçekler acı da olsa tatlı da olsa, bütün bu başarılar tesadüf de olsa, şampiyon olamasak da, yıllar sonra çocuklarıma ve torunlarıma anlatabileceğim anlar yaşatıyor bize sivasspor. bu da herşeyin üzerinde bence.
kurtay58 23.01.2008, 12:06 İnanmak başarmanın yarısıdır. Siz böyle karamsar konuşursanız, bunları okuyan futbolcular ne düşünür. Bizim futbolcuları itme ve destek görevimiz var. Bu sene kutsal sene İstanbulun hegemonyasına son vereceğiz.
kurtay58 23.01.2008, 12:08 Babalarımız halen Karşıyaka maçında Nacinin kaçırdığı penaltıyı konuşuyor. 20 Yıl sonra bizde çocuklarımıza torunlarımıza Sivassporun ilk şampiyonluğunu anlatacağız. Kadroda bulunan yiğidoları onlara ezberleteceğiz.
bir laf vardır arkadaslar
''Marur olma Padişahım;Senden büyük Allah var'' diye çok güzel bir deyiştir ne yazık ki sizde onu görüyorum şu anda karşınıza milan veya barcelona çıksa yeneriz diyorsunuz.Bu da çok büyük beklenti oluşturuyor bunu yapmayın takımınıza zarar verirsiniz diyorum ama özelden namusuma küfürü ben yiyorum yazık çok yazık
ya kardeş bu topice yazmayacam diyorum ama sanada cevp vermek zorundayım.
Sana küfür eden çok büyük yanlışın içindedir gunahını kendi çeker...
diyorsunki kendizi çok büyük görüyorsunuz büyük beklentiler içinde olduğumuzu soylüyorsun...
burda sadece futbol muhabbeti yaparak eğlenecenin keyfine varmya açalışıyoruz tabikide şampiyon olmaanın çok zor olduğu vede baz güçlerinde buna engel olacağını hepimiz biliyoruz ama biz sporun eğlence tarafına bakıyoruz amacımızda bu...şampiyon olamasak dunyanın sonu değil bunlar büyük beklenti değil sadece hissi duygular kardeşim...
umarım anlamışındır.
niye bu kadar karamsarsınız anlamıyorumki inanıyosan savunuyosan sonuna kadar savun yada yolun başındayken bırak bunları söyleyenler bide yiğodo insanın inanası gelmiyo ya
fener olmuşta ne olmuş hiç yenilmemişmi hep şampiyonmuymuş sanki tamam iyi bir takım olabilir ama şu an zirvede olan fener değil sivassapor bunu unutmayın pazar günü yeensede yenilsede (inşallah biz yeneriz)
Babalarımız halen Karşıyaka maçında Nacinin kaçırdığı penaltıyı konuşuyor. 20 Yıl sonra bizde çocuklarımıza torunlarımıza Sivassporun ilk şampiyonluğunu anlatacağız. Kadroda bulunan yiğidoları onlara ezberleteceğiz.
Aynen ne olaymis ki herkesin dlinde.. Babam da anlatir ben dinlerdim:)
Artik ben de ilerde Sivasin sampiyonlugunu anlatacagim :)
Sadece onlar degil tum Turkiye ezberledi bile Mehmet Yildizi Muhammed Aliyi...:)
Anadolu61 23.01.2008, 16:36 4.büyük olmak için illa bizi mi ezmeniz gerekiyor bunu da merak ediyorum 5.büyük veya en büyük olmak için çalışmak varken neden 4.büyük bu sivasın Trabzonspora bir garezinin oldugunu gösterir bu çok yanlış bunu yapmayın bizler istanbul dışında kimseyi rakip görmüyoruz aksine dost görüyoruz belki bazı arkadaslarımız fazla ileri gidiyorlar her takım içinde var bu ama genele baktıgımız zaman Trabzon ve Sivas bu ülkenin en güçlü iki şehridir bu iki şehir bu ülkenin çimentosudur...
Geçen Kasist.com derneginin bir yazısını okudum burda
şunu belirteyim kasist geçen sene istanbul takımlarına resmen yalvarmış bizim haklarımızı koruyun Trabzonsporu biz yeneriz onun yerine bizi alın diye el pençe divan durmuşlardır kasist geçen sene bizden büyük anadolu kulubü yok demiştir bütün anadolu kulupleri Trabzonspor dahil aşagı görmüş ve hakaret etmiştir erciyes küme düşünce bu planları bozulmuş şimdi sizi bize karşı kışkırtmaya başlamıştır bu bana bir hadiseyi hatırlatıyor osmanlının son dönemlerinde ermeni komitacıların avrupa devletlerini kışkırtmasına benzetiyorum
bu kelime onlara yeter
saygılar
Maç Soğuktur Ama Bizim İşimiz Sıcaktır Bize Vız Gelir Tız Gider...Bea
4.büyük olmak için illa bizi mi ezmeniz gerekiyor bunu da merak ediyorum 5.büyük veya en büyük olmak için çalışmak varken neden 4.büyük bu sivasın Trabzonspora bir garezinin oldugunu gösterir bu çok yanlış bunu yapmayın bizler istanbul dışında kimseyi rakip görmüyoruz aksine dost görüyoruz belki bazı arkadaslarımız fazla ileri gidiyorlar her takım içinde var bu ama genele baktıgımız zaman Trabzon ve Sivas bu ülkenin en güçlü iki şehridir bu iki şehir bu ülkenin çimentosudur...
Geçen Kasist.com derneginin bir yazısını okudum burda
şunu belirteyim kasist geçen sene istanbul takımlarına resmen yalvarmış bizim haklarımızı koruyun Trabzonsporu biz yeneriz onun yerine bizi alın diye el pençe divan durmuşlardır kasist geçen sene bizden büyük anadolu kulubü yok demiştir bütün anadolu kulupleri Trabzonspor dahil aşagı görmüş ve hakaret etmiştir erciyes küme düşünce bu planları bozulmuş şimdi sizi bize karşı kışkırtmaya başlamıştır bu bana bir hadiseyi hatırlatıyor osmanlının son dönemlerinde ermeni komitacıların avrupa devletlerini kışkırtmasına benzetiyorum
bu kelime onlara yeter
saygılar
Öncelikle siyasetle futbol biizm için ayrıdır...
ne diyorsun kayseriler bizi size kışkırtıyr diyorsun... sende şimdi bizi kayserililere kışkırtıyorsun...
şu cumlemi unutma bizler futbolu eğlence görüyoruz varmı ötesi.
Anadolu61 27.01.2008, 18:10 ben derken kötü oluyordum yine haklı çıktım
ne diyim bundan sonra size uefa kupasında başarılar dilerim
Anadolu61 27.01.2008, 18:15 çok havalanmıştınız arkadaslar çokkkkkkkkkkkk
havanızı aldılar ksr bakmayın
çok güvendiginiz hava şartları ve zeminde size ihanet etti
şimdi avunun durun o buna yenilirse bu buna yenilirse falan
önce haftaya antebi antepde yenin sonra çıkın
işte böyle yaparlar adamı şimdi çıkın da konuşun
hadi nerdesiniz?
burdayız burda...
biz doğuştan sivaslıyız...
çok mutlu oldun dimi...
önce kendi halinize bakın...
merkez_emre 28.01.2008, 15:48 çok havalanmıştınız arkadaslar çokkkkkkkkkkkk
hadi nerdesiniz?
ya kardesım bıkmadın mı laf atıp tutmakdan emınım 12 13 yasında birisindir..sen önce kendı takımına bak ondan sonra konus dunya bir butcenız var dusmemeye oynuyorsunuz bi kac yıl sampıyon oldunuz kendınızı en buyuk sanıyorsunuz..takımınız kotu diye maca gelmıyor onunuze gelen topcuya kufur edıyorsunuz..sızınde taraftarlıgınız bu kadar...anadolunun en buyugu sanıyorsan kendını lıg sonunda 4. ol ondan sonra konus..
puar merak etme trabzonada aynı tarife :D
musty_58 28.01.2008, 16:11 çok havalanmıştınız arkadaslar çokkkkkkkkkkkk
hadi nerdesiniz?
Hadi Fenerbahçeli arkadaslar normaldir. Galip geldiler ve maçtan sonra böle atışmalar olabilir ama bu trabzonlu elemana ne oluyor, Sivasspor'un forumunda Sivasspor'a ne haddine laf atıyor anlamadım?Sen kendi takımına bak arkadaşım. Güya 4. büyüksünüz ama alt sıralardan kurtulamadınız bi türlü. Ligde kalırsan göbek at. Sivasspor'a bu ligde en fazla puan kazandıran takım Trabzondur unutma :D
http://http://www.guzeltr.com/data/media/54/45654654.JPG
ya zaten 4 büyük yok 3 büyük var trabzon kendini büyükten saymasın lütfen 4.büyük sivasspr.
ya zaten 4 büyük yok 3 büyük var trabzon kendini büyükten saymasın lütfen 4.büyük sivasspr.
tek büyük var oda fenerbahçe :D
musty_58 28.01.2008, 16:17 Öyle ama işte Lig tv hala trabzonun macını veriyor. O da Ulusoyun sayesinde heralde ......
tek büyük var oda fenerbahçe :D
orası öylede diğerlerinede yazık olmasın beee..:D
Öyle ama işte Lig tv hala trabzonun macını veriyor. O da Ulusoyun sayesinde heralde ......
aman boşver yayınlasın yaaa sonra ağlamasınlarrr...:D:D
avsarli58 28.01.2008, 16:23 Roberto carlos = sivasspor
tabi para olarak
yurek olarak alayına SIVAS
öyle olsun bakem onlarımı kıracaz
Roberto carlos = sivasspor
tabi para olarak
yurek olarak alayına SIVAS
HADİ CANIM SENDE.....................
avsarli58 28.01.2008, 16:26 Kimi kırmıosun bı onu soLesene???
avsarli58 28.01.2008, 16:27 Canım cıcım ne ayak
sız aranızda bolemı konusuonuz!!!
HADİ CANIM SENDE.....................http ://http://tbn0.google.com/images?q=tbn:2PzjBX86knLXsM:ht tp://www.guzeltr.com/data/media/54/45654654.JPG
Kimi kırmıosun bı onu soLesene???
BİZ SİZE DEMİYORUZ TRABZONLULARA DİYORUZ..
Canım cıcım ne ayak
sız aranızda bolemı konusuonuz!!!
YA BAK YAŞIN DAHA KÜÇÜK BENCE SAYGILI OL BİRAZ SEN GİRME BU KONULARA...
SİVASLI OLDUĞUNUZ ÇOK BELLİ VALLA SİZ BU KAFAYLA GİDERSENİZ OHOOOOO.
bu site Sivassporlu olmayanlar tarafından işgal edilmiş, site yönetimi FB avarı ile burda yorum yapan arkadaşların üyeliklerini gözden geçirmeli... Tek büyük o imiş bu imiş umrumuzda değil, biz amatör kümede oynarken de SİVASSPORLU idik, şimdi de öyleyiz. Yenilgilerle takımımıza küsmeyiz. Kan içsek te kızılcık şerbeti içiyoruz deriz. Paranın yapamayacağı BİRŞEY varsa o da SİVASSPOR sevgisinin gönüllerimizden alınabilmesidir.
avsarli58 28.01.2008, 16:31 18 le 16 arasında bı fark yok gıbıme gelıor
bi sakıncasımı var canım istediğimiz gibi konuşuruz
NE DİYOSUN YAAA BURASI Bİ FORM ORTAMI HERKES DÜŞÜNCESİNİ SÖYLEMEKTE ÖZGÜRDÜR TAMAM MI...
18 le 16 arasında bı fark yok gıbıme gelıor
OLURMU FARK YOK ABLANA SAYGILI OL BİRAZ LÜTFEN...
16-28 arasında bayağı fark var ama
avsarli58 28.01.2008, 16:33 http://img70.imageshack.us/img70/9302/fbllerym9be0ij4.jpg
:D:D
http://img70.imageshack.us/img70/9302/fbllerym9be0ij4.jpg
:D:D
BU RESİM SENİN NE KADAR TERBİYESİZ OLDUĞUNU GÖSTERİYO BENCE....UFAKLIK..
avsarli58 28.01.2008, 16:35 16-28 arasında bayağı fark var ama
...Akıl YAsTA deıL bAStadır...
avsarli58 28.01.2008, 16:35 Sızın Nsl futbolcularınız oldugunu gosterıor olmasın
SENDE AKIL YOKKİ OLMAYAN ŞEY BAŞTA NASIL OLCAK..HEY ALLAHIM YA ÇOLUKLA ÇOCUKLA UĞRAŞIYORUZZ.YA GİT SÜTÜNÜ FALAN İÇİP YAT SEN HADİ..
avsarli58 28.01.2008, 16:39 klasık fenerlı tıpı
siz bu gunlerıde hatırlıorsunuzdur
http://img175.imageshack.us/img175/557/essekleradamolurgu4.jpg
avsarli58 28.01.2008, 16:40 bu arada buyur gel ıcır sutu ıstersen
bu arada buyur gel ıcır sutu ıstersen
AĞZINI TOPLAMAZSAN BEN TOPLUYCAM .... SENİN GİBİ SALAKLAR BU RESİMLERE İNANIYO İŞTE....
BÖYLE TESELLİ EDİYOSUNUZ KENDİNİZİ..
avsarli58 28.01.2008, 16:42 fotomac arsıvını arastır ıstersen!!!
çok kaşınma bence kaşırlar sonra bak...
avsarli58 28.01.2008, 16:44 Kım kasıck
Bu arada korkmaya baslıorum ya
musty_58 28.01.2008, 16:44 klasık fenerlı tıpı
siz bu gunlerıde hatırlıorsunuzdur
http://img175.imageshack.us/img175/557/essekleradamolurgu4.jpg
Fotomac 2500 TL mis bee zamanında alcaktık bu gazeteyi. satıcaktık şimdi karaborsadan! :P
Fotomac 2500 TL mis bee zamanında alcaktık bu gazeteyi. satıcaktık şimdi karaborsadan! :P
sizde şaçmalamayın artıkk.ileri gidiyosunzz..
musty_58 28.01.2008, 16:45 Tamam Arkadaşlar konuyu sapıtmayın. Konumuz gerçekler acıdır. Baklava gerçek olmasına rağmen acı değildir?
Konunun dışına çıkmayın sıkıntılarınızı özelden halledin :)
Arkadaşlar seviyeyi düşürmeyelim!
Kurallara aykırı hareket eden, tahrik ve hakaret içeren sözcük kullananlar için gereği yapılacaktır...!
avşarlı kapat çeneni bence insanların sabrını zorlama..
avsarli58 28.01.2008, 16:50 Kım sevıyesızlestı once ona bak
sen başlattın bnu beyfendiii...neyseee senle muhatap değilim zaten..
işte bu kadar...toplumun için küfr ediyorsun..yaşından başından utan...
|