Orijinalini görmek için tıklayınız : SİVAS,,, NOBET SİZDE...
Arkadaslar istanbullu yiğidolar olarak takımımızı yanlız bırakmayarak lider gelen takımımızı lider uğruluyoruz...sizlere emanet bu takım...fener macından sonrada lider görmek istiyoruz...takımımıza sahip çıkıp fenermacından sonrada lider görmek istiyoruz.....
:);)
İstanbul sivasspor taraftar derneği.
omercoskun 19.01.2008, 21:24 eminimki sivas lider sahip çıkacak feneride dewirip yola dewam edeceğiz siwas lider e sahip çık haftayada liderliğini korusun.
SenSetik 19.01.2008, 21:25 hiç merak etme gardaşım... eksi 40 olsa o maçtayız hafatay..
donsakta ordayız..... her şekilde ordayız....ÖLÜMÜNE SİVASLIYIZ.....
hiç merak etme gardaşım... eksi 40 olsa o maçtayız hafatay..
donsakta ordayız..... her şekilde ordayız....ÖLÜMÜNE SİVASLIYIZ.....
haftaya bu saatlerdede takımımızı lider görmek istiyorum onaa göreeeeee;)
yigidomustafa58 19.01.2008, 21:27 fener şu an bizden tırstığına eminim niye derseniz biz bu bütçeyle ist.belediye karşısında zorla berabere kaldık ama bu takımın parası yok nasıl rahat bir şekilde hemde deplasmanda galip geliyor diyor..
alperen5841 19.01.2008, 21:31 HAFTAYA SİVAS FENER
SİVAS ONUDA YENER
O TAKIMDA ARTIK YENER BOSTAN OLSUN
SenSetik 19.01.2008, 21:34 haftaya bu saatlerdede takımımızı lider görmek istiyorum onaa göreeeeee;)
Valla daha fener galibiyeti göremedik bu güne kadar. ama inşallah ilk kez görmek bu anlamlı sezona nasip olacak. Allah utandırmasın diyorum. elimimzden gelen bütün desteği verip hiç susmayacağız puar kardeş..
Feneride yeneriz Cinconu da :D yeter ki bizler takımıza sahip çıkalım. Benim bir diyeceğim var. Sivasspor taraftarları aralarında hem sivası hem FB destekleyenleri dışarı atsınlar. Kardeşim bi gönülde iki yar olmaz.
SenSetik 19.01.2008, 21:37 Feneride yeneriz Cinconu da :D yeter ki bizler takımıza sahip çıkalım. Benim bir diyeceğim var. Sivasspor taraftarları aralarında hem sivası hem FB destekleyenleri dışarı atsınlar. Kardeşim bi gönülde iki yar olmaz.
kesinlikle katılıyorum sana kardeş...
omercoskun 19.01.2008, 21:40 Valla daha fener galibiyeti göremedik bu güne kadar. ama inşallah ilk kez görmek bu anlamlı sezona nasip olacak. Allah utandırmasın diyorum. elimimzden gelen bütün desteği verip hiç susmayacağız puar kardeş..
inşallah bu sefer rahat bir sivas galibiyeti göreceksin
yigidi34 19.01.2008, 23:58 Kendi sahamızda degil fener chelsea bıle vız gelır bize. Parayla saadet olmaz.Her sey yurek işi. o da Allah'a sukur butun sivaslılarda war!!!
karadoruk_58 20.01.2008, 00:04 bugün olimpiyat stadına gelendende allahrazı olsun gelmeyende de ama sivaslıysan istanbulda yaşıosan o maça gelmesin ve bide lidersin bilmem anlatabildim eeee kasımpaşa maçında artık boş kalan yerlerde dolsun dimi
ayazbaran58 20.01.2008, 00:06 ELİNİZE AĞZINIZA YÜREYİNİZE SALIK ARKADASLAR DESTEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER İSTANBULDAKİ MAÇA GİDEN TÜM SİVASLI YİGİDOLARA TEŞEKKÜR EDİYORUZ... İNSALLAH SEZON SONU SİZ ORDA BİZ BURDA SOKAKLARA DÖKÜLÜP 3 BÜYÜK SALTANATININ YIKILISINI KUTLAYACAGIZ..
Bahattin 20.01.2008, 00:09 inani yorumki sivasspor fenerbahceyi evimizde yikacak ve hersey cok degisecek bu taraftarda uzerine dusen gorevi yerine getirecektir
zaralım 58 20.01.2008, 00:12 evet HEP DESTEK TAM DESTEK verelim fb maçınıda kayıpsız geçeriz inş ve evimizde 11'de 11 yapmış oluruz bu da bir rekor olur
yigido_furkan 20.01.2008, 00:29 bız normalde oynadıgımız futbolu oynayalım taraftarda takıma sahıp cıksın ıstıyosa fb 15 kısıyle cıksın farketmez bu mac bızım
merkez_ismail 20.01.2008, 12:29 İnşallah haftaya elımızden destegı vererek takımı lıder olarak gazıantepe goturecegız ...!
Yeniçerİst 20.01.2008, 12:31 hep birLikte inanıyoruz inanmak zorundayız...
Bizler inandık sizlerde inanınız...bizim için feneri yeninn....
YiğidoGençlik 22.01.2008, 12:06 sivasta yenemiycemiz takım yok İnşallah feneride yenecez ama en önemlisi Şu; bütün futbol otoriteleri ve ulusal basın 'bu ne biçim lider takım taraftarı staddan hiç ses çıkmıyor' deyip alaycı yaklaşımda bulunuyorlar haydi Yiğidolar bu maçta kendimizi gösterip onları utandıralım
sivasın1uşağıbg 22.01.2008, 12:08 kar soğuk yağmur bir yiğidonun maca gitmesine engel şeyler değildir bence sivasımızı en iyi şekilde destekleyecez merak etmeyin
EyüphanAydın 22.01.2008, 12:17 Teşekkürler:
Bence İstanbuldaki Yiğidolar Elinden Geleni yaptı SıRA sİZDE yİĞİDOLAR:D
|