Orijinalini görmek için tıklayınız : LİG TV`Yİ PROTESTO EDELİM
revenge58 29.01.2007, 07:52 Sivasspor şu anda süper lig in lideri ve lig in en çok takip edilen takımı.ancak lig tv maçlarımızı herşeye rağmen yayınlamıyor.Maçlarımızı yayınlatmak için ne yapalım.Lig tv yi e-mail yağmuruna tutmak ve bir daha ki maçlarımız seyretmek için lütfen http://www.ligtv.com.tr/BizeUlasin.aspx den formu dolduralım
ademgoze 29.01.2007, 07:59 bende sıkılıyorum ama tüm kanallar öyle dört büyük yorum başka bir şey yok dört büyüklr oynarsan belki konuşuluyorsun ama iyi bir sonuç alırsan konuşulursun bir kanal çıkıp anadolu takımlarına yer vermiyor
elbeyli09 29.01.2007, 08:20 YENİMİ AKLINIZ BAŞINIZA GELDİ,KARTEL MEDYASI NASIL MİLLETİ YÖNLENDİRİP,FİGURAN(anadolu takımları)TAKIMLARI İLE GIRGIR GEÇİYORLAR ÜSTELİK BUNUDA SPOR ADINA YAPIYORLAR,SİVAS-GS MAÇINI SEYREDECEĞİM
MAÇ ÖNCESİ HAKAN ÜNSAL YORUM YAPIYOR SANKİ BİR BAŞKA ÜLKENİN FUTBOL TAKIMI İLE GS OYNUYORMUŞ GİBİ YORUM YAPIYOR SİVAS KÜÇÜMSEYEN İFADELER NELER NELER,İŞTE ONUN İÇİN SÖYLÜYORUM BU MEDYA,BU HAKEM KOMİTESİ,BU SİSTEM OLDUĞU SÜRECE TÜRKİYEDE FUTBOL ADINA BİR ŞEY OLMAZ ,BU HAFTA SİVAS GENÇLER BİRLİĞİNİ YENDİ ARIYORUM Kİ GAZETELERDE HABER OKUYAYIM YOK 2-3 SAYFA FB-ERCİYESE BERABER KALMIŞ YORUMLAR YORUMLAR,
BENİM İÇİN EN BÜYÜK SİVASSPOR
Sadece, Ligtv değil;
Bütün kanallardaki Spor Programlarının adı bile değişmeli...!
Adem kardeşimizin dediği gibi, ben de tv başında, beklemekten bıktım.
Adrenalim ve sinir katsayılarım yükseldi valaaa.
Ama bir gün gelecek, onlar bizim peşimizden koşacaklar.
Bizimkilerden bir demeç alabilmek için, 40 türlü takla atacaklar.
4 Eylül deki antrenmanlarımızdan birkaç dakikalık görüntü alabilmek için,
Çimento Fabrikasının önünde toz-duman nöbet tutacaklar..........
Yeterki, kendimizi keşfedelim,
Yeterki uyuyan dev uyansın,
Yeter ki su yatağını bulsun...
.
.
.
Besyo_cu 29.01.2007, 09:19 Hakikaten ya ne lig tv si 4 büyük tv deseler daha ii olur :D
Etem-Murat 29.01.2007, 09:31 Hakikatler her zaman acıdır gadaş
ne yaparsın medya 4 buyuk için calışıyor
bizlerde sivas spor nerde diye meraktan elliye bekliye gözden
olacağız değilmi buraya girmek için iyi olmamız ve ilk 4 girmemiz şart
ceza_tolga_rep 29.01.2007, 10:44 ARKADAŞLAR SİVASSPORU VE DİĞER SÜPER LİG TAKIMLARINI GERÇEKDEN ÇOK AZ DEĞERLENDİRİYOLAR?BİLDİĞİM KADARIYLA CUMA GÜNÜ SAAT 9.DA TRT2 DE LİGE BAKIŞ PROGRAMINDAVE PAZAR GÜNÜ SAAT 11.45V DE TRT1 VE NTV DE MAÇLAR GÖSTERİLİP YORUMLANMAKTA???MAÇ GÜNÜ İSE TRT FM(93.6)ARA ARA VERMEKTE MAÇILARIMIZI??
Ozturk-Hakan 29.01.2007, 10:55 gardas sivasspor ilk ucun icindede olsa ayni yorumlar cikar bir tek lig tv deyil spor purogralari yapan her kanal ayni BEN FRANSADA SIVASSPORU IZLEMEYI BIRAKDA TELOVIZYONLARDA ISMINI BILE DUYMUYORUM CUNKI SIVASIN BASARISINI HAZMEDEMIYORLAR ONUN ICIN TUM SIVASLILARA CAGRIDA BULUNMAK ISTIYORUM BEN GECEN SENE AYNEN BOYLECE YAZMISTIM AMA KIMSE GAYLE ALMADI TEK SIVASIN HABERINI MILLIYET GAZETESI BIRDE SABAH GAZETESINDEN OKUYORUM /hele zaman /turkiye gazetesinde sivasin se sini yazmiya elleri varmiyor nedendir bilmiyorum tumsivasli olarak herkesi bu islerle hangi kurum ilgileniyorsa onlara imeyler atarak boylece protosto etmemiz gerekiyor turkiye tarafindan SIVAS CEZALIMI ANLIYAMADIM
merkez_emre 29.01.2007, 11:01 ehehe ben lig tv yi bazı Sivaslıyım diye gecınenlere karsı sonuna kadar desteklıyorum
adama sorsanız kanı kırmızı beyaz akar
Sivasspor canıdır ama bu sitedeki cogu gibi nicki 3 buyuklerden bırıyle özdeşleşir avatar resmi yine 3 buyuklerın avatarıdır..
imzasında da Sivasspor sitesinde 3 buyuklerın yalakalıgını yapar..
Buda yetmez Cıkar İstasyon Caddesinde 3 buyuklerın taraftarın polarını formasını giyer (mac dısında bi kere bile Sivasspor ürünü giymez ) Sonrada cıkar ben Sivassporun en büyük taraftarıyım her maca gidiyorum desteklıyorum diye hava atar burda ki herkes de destekler.....
önce kendi içinizdekileri halledin.İlerisi gelir zaten (bakın Sakarya Bursa şehirlerine bi tane gs fb bjk formalı goremezsınız bide taraftarına bakın cefakardık vede 3 buyuklerın taraftarına kafa tutar )
Önce içinizdeki sahte kahramanları ayırt edin !!!
Şu lig tv diye kurdukları ve süper lig maçlarını satın alan tv kanalı aslında ismini değiştitip Fenerbehçe,Galatasaray,Beşikta ş ve trabzon spor tv koysalar daha iyi olmazmı bence iyi olyr.Çünkü bu takım taraftarları alır kullanır.Vatandaşda janmamış olur.Ben evime aldım canım Sivas sporum illaki bu takımlarla oynarsa izliyorum yoksa yok ne var maç sonu bizimde biraz maç analizimizi yapın bir 2 dakika bilemi gösteremezsiniz ben bu tv'yi protosto ediyorm ayda 29 ytl verdiğim bu tv'yi birdaha açmayacağım sizde sakın olaki aldanmayın Sivas Sporun maçını izlerim diye bu Tv kanalı satın almayın.
Protesto etmek kanalı açmamak değildir, eğer protesto edeceksen aldığın dekoderi iade edersin o zaman anlaşılır protesto ettiğin...
KIZILCAN 29.01.2007, 11:48 sivassporla ilgili ayrıntılı yorum ve görüntüleri sadece srt ve sipas tv verir.bu memlekette varsa yoksa 3 büyükler...
eskiden cine 5 maçları veriyordu(4 büyük) şimdide lig tv(4 büyük) keşke bu kanallar olmasaydı da ücretsiz izleyebileceğimiz kanallar koysalar...mesela her 2 takımı bir kanal başka diğer 2 takımı diğer kanal vb...
lise_tayfa çok doğru sölüyor ona katılıyorum
yigidolar06 29.01.2007, 13:18 ehehe ben lig tv yi bazı Sivaslıyım diye gecınenlere karsı sonuna kadar desteklıyorum
Sivasspor canıdır ama bu sitedeki cogu gibi nicki 3 buyuklerden bırıyle özdeşleşir avatar resmi yine 3 buyuklerın avatarıdır..
Buda yetmez Cıkar İstasyon Caddesinde 3 buyuklerın taraftarın polarını formasını giyer (mac dısında bi kere bile Sivasspor ürünü giymez ) Sonrada cıkar ben Sivassporun en büyük taraftarıyım her maca gidiyorum desteklıyorum diye hava atar burda ki herkes de destekler.....
önce kendi içinizdekileri halledin.İlerisi gelir zaten (bakın Sakarya Bursa şehirlerine bi tane gs fb bjk formalı goremezsınız bide taraftarına bakın cefakardık vede 3 buyuklerın taraftarına kafa tutar )
YEĞENİM TÜRKİYEDE SPOR BÖYLE BİRŞEY SİVASIN İSTANBULDA OYNADIKLARI ÜÇ BÜYÜKLERE KARŞI MAÇLARINDA BELLİ GELEN SEYİRCİ ZORLUYACAK TV KANALLARINI NERDE O TARAFTAR KİMSE FENERDEN CİMBOMDAN KARTALDAN VAZGECEMİYOR
OPERASYON 29.01.2007, 13:38 S.A...Sivassi sivas yapan en onemli degerlerin basinda soguk olusu ve insaninin mert olusu...Namert olmayisi bir birine tum halkiyla kenetlenmesi buyuk lokma hesabi yutamayislari camur at izi kalsini basaramayislari on planada cikarmayislarina sebep oluyor cekemiyorlar...Bir kampanya baslasin...soylenen 13milyon sivasli var genel olark yeterli bir organize ve birlik beraberlik kaynasama eksikliginden ortaya cikan ufak defek meseleler sivaslilar olark bir araya gelemeyisi gozden uzak gonulden irak ifadesi ile yaptirim gucumuzu uygulayamiyoruz...www.sivasspo r.com bu isi bir arada toplama acisindan bu gorevi ustlenmis durumda...misal Bir kanala bakilmayacaksa dekoder iade edilecekse herkes sivaslilar olarak buradan bir kararla hep beraber protesto edelim...Gerekcemizde ben sivasliyim sivassporun haberlerine ve genel bilgilendirmesine haberlerinizde yer veremeyisiniz beni boyle bir karar almaya mecbur etti...Macinin naklen verilmeyisi gibi ozaman sesimizi ve gucumuzu gosterelim...sivastan korkuyorlar cunki 4 buyukler diye tabir edilenlerin icinde bes buyuk olursa kimse sivassi yikamaz birdaha bunu biliyorlar engel koyuyorlar...Sivassipor ve seyircisi buyuklerin maclarinda tum kanalara ve gazeteleri protesto ederse bir adim atilmis olur gibi geliyor bir yerlerde mesaji alirlar ona gore davranirlar...Bir insanin nufusunda sivas yaziyorsa bu gidipte hangi takim olursa olsun baska takima destek veriyorsa...Kendini gozden gecirsin...iyide olsa kotude olsa 1 ligte bir takimimiz var ve biz sivasliyiz dolayisi ile sivassporluyuz...Baska takimlarda sivasta zengin olupta gitmis yoneticilik yapanlar varsa sivasta kazanip istanbulda veya baska sehirde duzen kurupta oaraya hizmet ediyorsa bunun adinida siz koyun...iyide olas kotude olsa sivasspor yonetiminde gorev alsin ve hiziplesmelere yolacmadan gorev verilir alinmak istenmez verilirsed kacilmaz dasin altina el konulur basara bildigi kadari ile yola gider ondan daha iyisi geldiginde gorevi ona teslik edilir kimsenin kimse onunu kapatmaz bu bior vebaldir...Yonetimde gorev alamyanlarda maddi maddi maddi veya manevi yonden destek olamli...Vesselam...Selam ve dua ile...S.A
sinan-58 29.01.2007, 13:52 YEĞENİM TÜRKİYEDE SPOR BÖYLE BİRŞEY SİVASIN İSTANBULDA OYNADIKLARI ÜÇ BÜYÜKLERE KARŞI MAÇLARINDA BELLİ GELEN SEYİRCİ ZORLUYACAK TV KANALLARINI NERDE O TARAFTAR KİMSE FENERDEN CİMBOMDAN KARTALDAN VAZGECEMİYOR
evet sana katılıyorum 2. ligde 40 000 kişiye oyna sen super lige çık 60 kişiye oyna olacak iş değil şimdi bir 40 000 kişi gitse maça butun turkıye kimi konuşacak bakın once seyircin buyuk takım sevdasını bırakım en buyuk takım sivasspor olduğunu öğrenmesi lazım
yigidolar06 29.01.2007, 14:03 MESELA FENER MACINDA FENERİ TUTAN SİVASLILAR FENER TÜRÜBÜNLERİNDE SİVASSPOR MACINDA YERLERİNİ ALMASINLAR O ZAMAN YER YERİNDEN OYNAR
merkez_emre 29.01.2007, 14:37 lise_tayfa çok doğru sölüyor ona katılıyorum
bu site bu yüzden türkiyede bir ilk teşkil ediyor
nedeni de 3 buyuklerin nicklerin avatarların imzaların sadece bu sitede olması vede buna göz yumulması...gidin herhangi bi takımın sitesine (2.lig dahil ) bi tane gs fb bjk avatarı imzası vb. şeyler gö re mez si niz !!!
sinan-58 29.01.2007, 15:11 MESELA FENER MACINDA FENERİ TUTAN SİVASLILAR FENER TÜRÜBÜNLERİNDE SİVASSPOR MACINDA YERLERİNİ ALMASINLAR O ZAMAN YER YERİNDEN OYNAR
abi o fener seyircisi neydi be 100 kişilik fener seyircisi 15.000 sivas seyircisinden daha çok ses çıkardı bu sivasın ayıbı
sivasli_tufan 29.01.2007, 15:17 Protesto etmek kanalı açmamak değildir, eğer protesto edeceksen aldığın dekoderi iade edersin o zaman anlaşılır protesto ettiğin...
katiliyorum sana musab cok haklsiin alirkenbilmiyormuydun sadece 4 buyuklerin macini verdigini
PRoFeSSioNaL 29.01.2007, 15:25 Bence hiç gerek yok lig tv adı üstünde ligdeki maçları gösteriyorrrr
HaMZa_58 29.01.2007, 15:31 Evet adı lig Tv fakat adil yayın yapmıyor
Adı var tadı yok
1967_CLUB_10UR 04.02.2007, 21:53 hep destek tam destek..eşitlik istiyoruz.
1967_Dernek_Murat 04.02.2007, 22:02 VALLA SADECE LİG TV DEGİL BÜTÜN KANALLARI ELEŞTİRELİM HEPSİ AYNI NERDE EŞİTLİK HANİ BÜTÜN TAKIMLAR BİR KEFE DEYDİ LAFDA DEMİ.
AMA BU İNSANLARI KANDIRAMAZSINIZ YAZIKKK....................... ...............
bdogan58 06.02.2007, 12:45 Bence hiç gerek yok lig tv adı üstünde ligdeki maçları gösteriyorrrr
:D :D :D Çok doğru bir tespit:D :D :D
1967_CLUB_ERDİ 06.02.2007, 13:49 aslında oda oda kanallar olacak herkes istediği maçı izleyecek
mesela
kanal 777 de sakarya - sivasspor oynarkene
kanal 778 de antalya - konya oynasın niye anadolu külüplerinin istikbalini baltalıyorsunuz ki
nalet olsun biz sadece 4 büyüklerin maçındamı televizyondan takımımızı izliyecez buna bi çözüm bulmak lazım
bdogan58 06.02.2007, 15:20 çOK İSTİYOLARSA ÜÇ BÜYÜK TV AÇSINLAR O ZAMAN
SÖYLESİNLER BAKALIM ÜÇ YILDIZLI KAÇ TAKIM VAR LİGDE???
ONA GÖRE BELLİ TAKIMLARIN MAÇLARINI YAYINLASINLAR
İNŞALLAH SİVASSPOR BU 3 BÜYÜKLERİN HEGAMONYASINI YIKACAK...
BU ARADA BEN TRABZONU BÜYÜK OLARAK SAYMIYORUM 3 BÜYÜKLER DESEK DAHA UYGUN OLUR BENCE!!!
gardasin.58 06.02.2007, 15:40 Süper ligde18 takim var sözde kanallarda agirlikli olarak üc takimdan bahsediliyor bibazda trabzondan o zaman super ligi bu dort takim oynasin yani demek oluyorki diger 14 takim olsada olur olmasada diyorlar galiba.
tabi öyle yapacaklar g....lar çünkü havuza en çok parayı 4 büyükler akıtıyorda ondan bizimde içimiz gidiyor ama neylersin...parayı veren düdüğü çalıyor beylerr inşallah ilerde sivassporumuzda 5.büyük olurda bizde rahat rahat maç izlerizz 5.büyük olmamız için en az 3 şampiyonluk almamız gerekiyorr tabiki türkiyenin en büyük kulübü SİVASSPOR ama bunu resmiyete dökmemiz gerekiyorr
nazimgulturk 06.02.2007, 18:22 HAKLISIN KARDEŞ KATILIYORUM VARSA YOKSA BÜYÜKLER BAŞKA BİŞEY YOK O YÜZDEN AVRUPA DA GERİ KALIYORUZ
tanju_58 07.04.2007, 11:50 bu hafta 4 büyüklerin maçları bugün bitiyor.ama yine lig tv pazar gününü boş geçiyor.anlamıyorum bu zihniyeti.niye göstermiyorlar acaba V.Manisa-Sivasspor maçını.Çok acayip bu lig tv vallahi...
ASLINDA KATILIYORUM COK DOGRU DIYORSUNUZ SAYIN ARKADASLAR :SAYGILARIMLA...
nazimgulturk 07.04.2007, 12:06 ANADOLU TAKIMI FAZLA REYTİNG YAPMADIĞI İÇİN YADA İSTANBUL TAKIMLARI GÜÇLÜ OLDUĞU İÇİN BUNLAR OLUYOR....
YANİ HERŞEY MADDİYATTA BİTER.......
mesut_koçak_58 07.04.2007, 13:19 EWET SİVASIN MAÇLARINI HİÇ VER MIYORLAR....
SEMİH-58 14.04.2007, 20:13 Şu lig tv diye kurdukları ve süper lig maçlarını satın alan tv kanalı aslında ismini değiştitip Fenerbehçe,Galatasaray,Beşikta ş ve trabzon spor tv koysalar daha iyi olmazmı bence iyi olyr.Çünkü bu takım taraftarları alır kullanır.Vatandaşda janmamış olur.Ben evime aldım canım Sivas sporum illaki bu takımlarla oynarsa izliyorum yoksa yok ne var maç sonu bizimde biraz maç analizimizi yapın bir 2 dakika bilemi gösteremezsiniz ben bu tv'yi protosto ediyorm ayda 29 ytl verdiğim bu tv'yi birdaha açmayacağım sizde sakın olaki aldanmayın Sivas Sporun maçını izlerim diye bu Tv kanalı satın almayın.
gardaş burdan böyle konuşarak hiçbir şey yapamazsın ki gereksiz bi konu yani bu konu sadece burda kalır elinede birşey geçmez.
Ss--58--Ss 14.04.2007, 22:21 GERCEKTEN YA ARTIK DEGISMELI BU KANLLAR.SİVASSPORUMUZUN BILE MACLARINI IZLEYEMIYORUZ.FUTBOLSEVERLERI KANDIRMALARINA HAKLARI YOK.;)
catli_58 14.04.2007, 22:29 Burada boşuna konuşuyoruz beyler bu düzeni kimse değiştirmez kabullenelim artık...
Sampiyom 14.04.2007, 23:07 arkadaslar bi arkadas yaz ona cok cok cok iyi katiliyorum bi kere siz bu seyirci ile agzinizi acmaya hakkiniz yok eger sizden konusulmasini istiyosaniz bi ilk once buyuk kulup olacaksiniz buyuk kulupte buyuk seyirci ile olunur ben sivas sporun super buyuk fanatigiyim cimbomluydum 1.lige ciktiktan sonra tek takim kisav bayragim esarpim sivas formam hepsini turkiyeye tatile geldigimde aldim ben fransada oturuyorum biz 2.ligde 40 000 seyircimiz vardi iste o zaman gucluyduk simdi bakiyorum 10 bin kisi gelse sevinirim yok seyirci once bi taraftar olusturun ondan sonra konusun doldurun stadi bagirin hani lig tv biz burdayiz hani lig tv biz burdayiz alin size protesto ...
ofgurleyuk78 23.12.2007, 12:22 Biz böyle başarılı olursak mecbur kalırlar bizden bahsetmeye. Son 6 haftadır maçlarımızı veriyorlar. Bu haftada gençler maçını verecek.
altuntas58 23.12.2007, 12:32 Bu yayıncı kuruluşu dize getirmek için biz sivaslılar olarak hep beraber hareket etmeliyiz protestomuzu duyurmalıyız bunların varsad yoksada büyütülmüş takımları var hayırını görsün kimse evine bu liğ tv yi almasın
TUNA_TNK 23.12.2007, 12:33 ehehe ben lig tv yi bazı Sivaslıyım diye gecınenlere karsı sonuna kadar desteklıyorum
emre kardeşime aynen katılıyorum önce içimizdekiLERİ halledelim gerisi gelir
yigidolar06 23.12.2007, 21:26 BUGÜN İTİBARİYLE LİG TV Yİ ŞANSAL BÜYÜKAĞ VE ERMAN TOROĞLUNU KUTLUYORUM
tamam ama lig tv güxel siz olsa ne kaucaktonız...
ofgurleyuk78 28.12.2007, 19:06 tamam ama lig tv güxel siz olsa ne kaucaktonız...
Sevgili kardeşim Burak yazılarını okuyorum. Yaşından daha olgun yazıyorsun: Akıllı bir gençsin. Birde kullanıcı adındaki gFb yi kaldırsan site arkadaşlarına da moral vermiş olacaksın. Başarılar.
tşkler gardaş sende aynen öyle güzel yorumlar yazıyosun yakında
deyiştiricem sanada BAŞARILAR;)
zaralım 58 02.01.2008, 12:47 ne zaman bizimde para kaynaklarımız oluşsa ne zaman bizde yükselirsek o zaman yanımızda olurlar bu konuda sadece STADYUM programını destekliyorum gerisi yalan lig başladığından beri yanımızdalar saolsunlar
albina58 18.01.2008, 06:23 Sivasspor şu anda süper lig in lideri ve lig in en çok takip edilen takımı.ancak lig tv maçlarımızı herşeye rağmen yayınlamıyor.Maçlarımızı yayınlatmak için ne yapalım.Lig tv yi e-mail yağmuruna tutmak ve bir daha ki maçlarımız seyretmek için lütfen http://www.ligtv.com.tr/BizeUlasin.aspx den formu dolduralım
Topici okuduktan sonra,bulunan linkten hemen e.mail olarak şikayette bulundum.Umarım sitemiz aracılığı ile yoğun talep karşısında liğ tv gerekli duyarlılığı gösterir.
bende ayni sekilde konuyu okuduktan sonra hemen mesaj yazdim ama aslinda ne kadar utanc verici bir durum lidersiniz herkes sizi konusuyor ama maclariniz yayinlanmiyor tabikii bunun en buyuk sebebi acizane gorusum sivasli hemserilerimin tepkilerini hep beraber dile getirmemeleridir
bende şimdi mesaj yazıp yolladım arkadaşlar trabzonspor ligin dibine yakınken onların her hafta mmaçları yayınlanıyorda neden bizim maçlarımızın naklen yayını yok anlamak mümkün değil
cebrail_58 18.01.2008, 08:15 bende şimdi mesaj yazıp yolladım arkadaşlar trabzonspor ligin dibine yakınken onların her hafta mmaçları yayınlanıyorda neden bizim maçlarımızın naklen yayını yok anlamak mümkün değil
SANAN KATILIYORUM KESİNLİKLE BİZ TÜRKİYRNİN LİDERİYİZ SU AN LİGİN BABBASIYIZ BNDE MAİL ATIYOM ŞİMDİ
mehmetcik58 18.01.2008, 08:15 Arkadaşlar haklısınız ama şunu bilmeniz gerekiyor.Burda suç varsa Lig tvnin suçu yok federasyonun suçu var neden mi çünkü lig tv daha önce aldığı kararla saat 3 ten önce başlayan maçları göstermeme kararı aldığı için yayınlamıyor.Yani Federasyon Sivasspor'un maçlarını Saat 3ten sonra verirse Lig tv kesinlikle yayınlar...Bunu böyle bilin ve suçu onlara değil federasyona atınız...Ayrıca şu ana kadar hiç ligtvde saat 3ten önce yayınlanan maçı gördünüz mü?maçı tvden izleyeceğimize satadyumdan izlesek çok iyi olur.tabi stadyuma gitme imkanınız varsa...Saygılarımla
ferhat_58_oğuz 18.01.2008, 08:31 evet arkadaşlar bende mesajımı yolladım zaten liğ tv ye üyeyim okadar sivaslı var türkiyede ve dünyada bizim maçları vermeyecekte hangi maçları verecek herkes mesaj atsın arkadaşlar istanbuldan sivaslı deli reis
oguzhan_1616 18.01.2008, 09:19 BU HAFTA YOK AMA HAFTAYA KESİN VAR FENERBAHÇE MAÇI VAR
Rallim58 18.01.2008, 09:20 Arkadaşlar bende gönderdim;
Sayın lig Tv Yönetimi ve Şansal Büyüka Beylerin dikkatine,
Anadolu'nun YİĞİDOSU SİVASSPORUN süper ligdeki yerinin 1. sırada ve şampiyonluğun en kuvvetli adaylarından olduğunu hatırlatmak isterim. 4 büyük diye gördüğünüz Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor Lig liderinden sonra gelmektedir. Ligde tehlike sınırlarında bulunan bir takımın müsabakası yayınlanırken lig lideri ki taraftarı çığ gibi büyüyen Dünyanın her yerinde müsabakasının sonucunu merakla bekleyen milyonlarca Sivas'lı ve Sivasspor sempatizanına bu hakkı vermediği için TFF yi ve bu anlamda gelen taleplerin yoğunluğunu TFF ye bildirmediğiniz için sizleri esefle kınıyorum. Saygılarımla
Evet hep birlikte tepkimizi gösterelim olmaz böyle sey lig tvye hep birlikte tepkimizi gösterelim.Saygilarimla...
zaralım 58 18.01.2008, 09:27 belediye maçının saatler uyuşmuyor diye yayınlamıyor olabilir ama farklı kanalla yayınlayabilir
Nekadar tepki koyarsak koyalım bu düzen deişmez...Benim içinde fark etmez yeterki sivassporun üstüne gitmesinler kimse karışmasın onemli olan bu...
Rallim58 18.01.2008, 13:37 ""DIGITURK'ten Merhaba, Degerli paylasiminiz icin tesekkur ederiz. Talep ve gorusleriniz degerlendirilmek uzere ilgili birimeiletilmistir. Saygilarimizla HANDAN ERSAN DIGITURK Musteri HizmetleriTel:0212 473 73 73Fax:0212 473 73 03Mailto:destek@digiturk.com.t r "Anadolu takimlarindan, mütevazi bütçe ve yönetimi ile ligliderligini elinde"bulunduran"
böyle birsey olabilir mi?
Sivasspor, yani süperligin lideri duruken, neden taballanin ortalarinda mücadele eden ve siradan bir futbol oynayan Trabzonsporun macini ligtv bizi izletiyor.
böyle birsey olabilir mi?
Sivasspor, yani süperligin lideri duruken, neden taballanin ortalarinda mücadele eden ve siradan bir futbol oynayan Trabzonsporun macini ligtv bizi izletiyor.
işte bizde buna anlam veremiyoruz değerli hemşehrim :(
yigidi34 18.01.2008, 13:54 bu hafta kı maçin verilmedıgı daha ıyı hep beraber stada gıdelım dolduralım 80 bın kısı tum turkıye gorsun sivassporu sivaslıyı!!!
sinan-58 18.01.2008, 14:10 Arkadaşlar haklısınız ama şunu bilmeniz gerekiyor.Burda suç varsa Lig tvnin suçu yok federasyonun suçu var neden mi çünkü lig tv daha önce aldığı kararla saat 3 ten önce başlayan maçları göstermeme kararı aldığı için yayınlamıyor.Yani Federasyon Sivasspor'un maçlarını Saat 3ten sonra verirse Lig tv kesinlikle yayınlar...Bunu böyle bilin ve suçu onlara değil federasyona atınız...Ayrıca şu ana kadar hiç ligtvde saat 3ten önce yayınlanan maçı gördünüz mü?maçı tvden izleyeceğimize satadyumdan izlesek çok iyi olur.tabi stadyuma gitme imkanınız varsa...Saygılarımla
1:lig tv yayınlıyacağı maçların saatini kendi belirliyor
2:stada gelen seyirciyi azaltır ama stat full dolsa bile lig tv nin verdiği para biletten gelecek paradan fazla
Arkadaşlar lütfen ulusal basının internet sayfalarına girip orada Sivassporla ilgili olan haberleri okuyup yorum yazın. Ve bugun Liderin maçı vermeyip 10. sıradaki bir takımın (Trabzonspor) maçını canlı veren Lig Tv kınayan yorumlar yazın. Özellikle Doğan Medya grubunda ( Milliyet, Hürriyet) Lig Tv kınayan yorumlar yazarsanız kesinlikle yayınlanır. Çünki D Sporda maçları ortak vermeyi teklif ediyor bu yüzden kesinlikle yayınlanır. Protestomuzu herkes görsün.
sivas_kangallı 19.01.2008, 15:16 evet gardaş sana aynen katılıyorum haklısın.
sizirli58 19.01.2008, 15:20 arkadaslar ben zaten coktan yaptim. lig tv ana sayfasinda trabzon 1, 0 öne gecti diye canli yaziyor sivas maci bittikten sonra sadece bir kac kelime söz ediyor tarafsiz yayin yapmiyorlar.
Ben milliyete yazdım hemen yayınlamışlar. Yeter artık sesimizi şimdi çıkarmayacağız da ne zaman takımızı yapılan haksızlıklara ses çıkaracağız. Hele şu yarın olsun Maratona yazacağım mesajı ben bilirim. Yeri geliyor Sivası destekliyorlar ama hep sözde kalıyor.
zarek_58 19.01.2008, 15:27 Çok doğru söyledin gardaş. Ben az önce ligtv resmi internet sitesine, fanatik.com.tr adresine kınama mesajımı gönderdim bile :)
Lig Tv,
Futbola saygın varsa, milyonlarca futbolsevere saygın varsa,
Yine milyonlarca yiğidoya saygın varsa, 20. hafta sonunda
Türkcelll Süper ligde lider olan takıma Sivasspora saygın varsa
artık Sivasspor gerçeğini gör!!! Yeter artık bu vurdumduymazlık
ve gerçeği görmemezlik !!!Olimpiyat stadında lider maç yapıyor
maçı yayınlamıyorsun, üstelik internet sitelerinde maçı canlı
anlatımla vermiyorsun, saatler geçiyor hala Ligtv de maçı
göstermiyorsun,saatlerce iki adamı çıkarıp maç öncesi 1.5 saat
yorum yaptırıyorsun dalga geçer gibi. Kim büyük göreceksiniz,
at gözlüklerinizi atın !!! YETER ARTIK..... Hafta içi
programlarınızda azıcık ucundan misali bahsediyorsunuz, haber
bültenlerinizde yer ayırmıyorsunuz, Sivasta yerleşik bir muhabir
bulundurmuyorsunuz, nereye kadar böyle gidecek !!!
Bizler Sivassporlu yiğidolar olarak Lig Tv yi protesto ediyoruz,
bizi görmeyeni biz de görmeyiz ona göreeee, Fenerbahçe maçında
tüm yiğidolar size gereken tepkiyi verecektir sakin ve itidalli
bir uslüpla, ama o güne gelmeden bu uyarıyı dikkate alın ve
artık gerçeğe gözlerinizi, kameralarınızı, haberlerinizi
kapatmayın.....YETER ARTIK lİG TV....
Hemşerim duygularıma tercüman olmuş. Ya bugün delirdim. Maça gidemedim bari maçı tvde izlerim dedim bide ne göreyim. Maç yok neden Trabzonun maçı canlı verilecekmiş. Bire Lig Tv yöenticileri Trabzonun puanı kaç 22 Sivasın ki kaç 40 ve lider ( şükür 43 oldu) sen 10 sıradaki takımın maçı için Sivasın maçını yayınlamayacaksın. İstemiyoruz kardeşim 4 büyük denen takımların maçında mı izleyecez biz Sivası. Sivas şuanda lider arkadaşım atın şu at gözlüklerini yeterrr...
ligtv genel yayın yönetmeni
ŞANSAL BÜYÜKA
SİVASLI KENDİLERİ..
Ligtv açık ve bjk-kasımpaşa maçını izliyorum, akıllarına yeni geldi : " Lider Sivassporun maçının geniş özeti maçtan hemen sonra Stüdyo Futbolda " diyor. Aklınız şimdiye kadar nerdeydi be kardeşim, bütün gün maç oynanmamış gibi davrandınız, şimdi mi aklınıza geldi...Lütfen arkadaşlar haftaya Fenerbahçe maçında Ligtv yi sesli olarak protesto edelim...
tekintufekci 19.01.2008, 19:41 bende bu olayı protesto ettim ve mesajımı yolladım gazamız mübarek olaa
1-LİDER OLMUŞ TAKIM I GÖRMEYİP MAÇLARIN HEPSİİN CANLI VERMİYOR
2-LİG TV SPİKERİ KONUŞMASINDA LİDER SİVASSPOR DİYİP SONRADA MUCİZE(ANLAMINDA BİRŞEY) LİDER DEMESİ VE TEKRAR TEKARA YİNELEMÖESİ
3-SİVASSPOR İSTANBUL BELEDİYE MAÇINDAKİ GOLLERİ YAYINLAMAMASI
Bu sadece lig tv ye has bir durum değil.Diğer televizyon kanalları hatta trt bile aynı hatayı tekrarlıyor.Radyo kanallarıda ayn durumda.Ancak onlarıda suçlamamak lazım. Alışıldık bir durum değil ve sivasspor taraftarı hariç herkes ne zaman ayağımız takılacak diye bekliyor ve dua ediyor. Ama herşeye rağmen yolumuza devam etmeliyiz.Hep destek tam destek...
sabriiiii 20.01.2008, 00:55 Sivasspor şu anda süper lig in lideri ve lig in en çok takip edilen takımı.ancak lig tv maçlarımızı herşeye rağmen yayınlamıyor.Maçlarımızı yayınlatmak için ne yapalım.Lig tv yi e-mail yağmuruna tutmak ve bir daha ki maçlarımız seyretmek için lütfen http://www.ligtv.com.tr/BizeUlasin.aspx den formu dolduralım
aynen yaptım yorumumu sonra siteye girdim
ve bu mesajını gordum
aynı seyi düşünmek güzel...
ins sesımızı duyarlar
lig TV ye gönderdiğim mesajım
Türkiyede 6 milyon üzerinde Sivaslı varken adaletin yerine gelmesini talep ediyorum. Şu anda Türkcell Süper ligin liderinin maçı naklen yayınlanmıyor ve küme düşme adayları Trabzon-Oftaş maçı yayınlanıyor. Bizler gurbetçiler olarak maçımızı Tv den seyredemiyoruz. FB, GS vs stadyumlarını dolduramazken bizler en az 20 bin kişiye oynuyruz. Adalet istiyoruz. Lobimiz yok diye nüfusumuzdamı yok. Radyodan dinleyeceğim ve üyeliğimi iptal edeceğim. Bundan sonra tekrarlanırsa eğer...
Saygılarımla
tolgabozkurt 20.01.2008, 01:41 şikayetimi attım ben ne biçim iş bu anlamadım ya
Bahattin 20.01.2008, 01:50 valla bende yolladim msj insallah bundan sonra gosterirler
Bahattin 20.01.2008, 01:53 hadi sikiysa sivas fener macinida gostermesin
murat58murat 20.01.2008, 01:55 hemmen msj yaziyorum,haklisiniz bu bir cifte standardtir,ayip ayi..........
SAMPIYON SIVASSPOR
Bahattin 20.01.2008, 02:04 arkadaslar ben bunlara dayana madim yine yazdim sizde yazin bunlari biktiralim
maclarimiz lig tv den yayinlansa ne olacak yayin gelirlerinin buyuk bir kismi zaten 3 buyuklere gidiyor lig tv sivasin macini verecek geliri uc buyuklere akacak bence vermesinler
bende gonderdim. Gercekten dunyada benzeri olmaya bir uygulama ve bunu gercekten ayiplayarak yadirgadim. Madem turk futbolun gelismesini istiyoruz ve iyi yerlere gelmek istiyorsak , Sivasspor gibi buyumeye calisan kuluplere yardimci olmalari gerekir. Tum kuluplere esit davranmali. Kimse kusura bakmasin bu medya kuruluslari yaptigi bu hareketle cok ama cok ihanetci buluyorum.
cumartesi ve pazar gunu BBC'de spor studyosuna benzer bir program var "mac of the day" adindaki program inanin her maca ayni gozle bakip yorum yapmaktalar ama birde bize bakin 10 saat 4 buyukler konusulur 10 dakka reklam verilir ardindanda baska program altinda 30 dak. diger maclar ve kulupler konusulur. Tum maclar tv'de yayinlanir ve istedigine gorede izlersin. Ya bzimkiler once MANTIKLARINI DEGISTIRMELERI gerekir. boyle insanlar futbolumuza ihanet ediyorlar. Kinamaya DEVAM....
Bahattin 20.01.2008, 02:19 :D haydi arkadaslar simdi destek olalim fener bahceye gosterelim gunlerini
revenge58 20.01.2008, 03:20 maçın gollerini bile göstermedi lig tv
lig TV ye gönderdiğim mesajım
Türkiyede 6 milyon üzerinde Sivaslı varken adaletin yerine gelmesini talep ediyorum. Şu anda Türkcell Süper ligin liderinin maçı naklen yayınlanmıyor ve küme düşme adayları Trabzon-Oftaş maçı yayınlanıyor. Bizler gurbetçiler olarak maçımızı Tv den seyredemiyoruz. FB, GS vs stadyumlarını dolduramazken bizler en az 20 bin kişiye oynuyruz. Adalet istiyoruz. Lobimiz yok diye nüfusumuzdamı yok. Radyodan dinleyeceğim ve üyeliğimi iptal edeceğim. Bundan sonra tekrarlanırsa eğer...
Saygılarımla
Aynen ve aynen katılıyorum gardaşım.
münihliyigido58 20.01.2008, 08:38 umarim lig tv butün maclari vermeye kalksa, ve bunu tekniksel yönden kolayca yerine getirebilir, ilk olarak aydatini 29 YTL den belki 50-60 YTLe yükseltir... Pahali fiyatda olsa yine degmis olur, hele maclari göremiyecek kadar uzakta oturursan. Malesef üc büyügün taraftari, türkiyenin yüzde doksani, bu ise katilmaz, protesto eder. hersey yatar.
dolayisiyla belkide ligTVe kizmamak lazim, bu cahil türk halkina tepki göstermek olsa gerek.
Nasil olur Manisalisin, Fenerbahceyi tutuyorsun, nasil olur diyarbakirli, kafasini cimboma kayip etmis????? mantik yok.
türkiyeyi bozan bu. aynen italya'da gibi.
ama bu ise son verecek takimimiz emin adimlariyla yolda mesafe kaydediyor.
sivaslihakan 20.01.2008, 10:45 protestoya devam edelim arkadaslar
biraz önce digitürkten cevap geldi bana cevapta söyle diyor
DIGITURK'ten Merhaba,
Degerli paylasiminiz icin tesekkur ederiz.
Talep ve gorusleriniz degerlendirilmek uzere ilgili birime
iletilmistir.
Saygilarimizla
TUGBA ANILIR
DIGITURK Musteri Hizmetleri
Tel:0212 473 73 73
Fax:0212 473 73 03
Mailto:destek@digiturk.com.tr
>artik süperlig lider ve sampiyonlugun en büyük adayi sivassporumuzun
maclarini
>canli izlemek istiyoruz
>acaba maclar neden yayinlanmiyor
>
protestoya devam sesimizi duyurmamiz lazim
sivaslihakan 20.01.2008, 10:49 arkadaslar durmadan mail gönderin lütfen sitemizde 30000 üye var herkes 5 defa mail atsa 150.000 mail yapar ve ciddiyetimizi anlarlar
Sesimiz çıkmıyor diye Sivası sahipsiz mi sandınız. Biz bir konuşuruz pir konuşuruz. Akşam Maraton başlasın onada yazacaklarımı bilirim. Şansal Büyükağa bide Sivaslıyım diye övünüyor. İnsan takımına sahip çıkmaz mı bu nasıl Sivaslılık.
"Kardeşim lider dururken 10. sıradaki takımın maçını yayınlamakta ne demek oluyor. Diyin ki biz çıkarlarımız için varız Anadolu takımları umrumuzda değil önemli olan reyting diyorsanız o ayrı. Eğer böyle devam ederse 4 büyüklerin maçında Lig Tvye Sivası dar ederiz " Ben üç tane yazdım. Bu gidişle 10 tane daha yazarım. Herkesin bi cümlede olsa tepkisini ortaya koyması lazım. Takımımızın sahipsiz olmadığını göstermemiz lazım.
sivaslihakan 20.01.2008, 11:50 "Kardeşim lider dururken 10. sıradaki takımın maçını yayınlamakta ne demek oluyor. Diyin ki biz çıkarlarımız için varız Anadolu takımları umrumuzda değil önemli olan reyting diyorsanız o ayrı. Eğer böyle devam ederse 4 büyüklerin maçında Lig Tvye Sivası dar ederiz " Ben üç tane yazdım. Bu gidişle 10 tane daha yazarım. Herkesin bi cümlede olsa tepkisini ortaya koyması lazım. Takımımızın sahipsiz olmadığını göstermemiz lazım.
süpersin kardesim herkes senin gibi düsünse aksamdan beri 20 mesaj atmisimdir lig tv ye aynen devam kardesim
kim durdurur bizi
pechalov 20.01.2008, 11:54 bende gönderdim şimdi inşallah bizim bu gayretimizi dikkate alırlar
sivasli_tufan58 20.01.2008, 11:57 YAV Arkadaslar, Ligtv Haftada 4 Mac Gostermeli.. O MACLARIDA 4 BUYUKLER KAPMIS DURUMDA, NE ZAMANKI GS-FB BJK-FB TS-GS BJK-GS TS-FB TS-BJK MACLARI VAR, 1 ACIK KALIYOR ONUDA SIVAS MACINI GOSTERIYOLAR...
kızılelmalım 20.01.2008, 12:00 ARKADAŞLAR BİLİYORSUNUZ DİGİTÜRKÜN DÖRT BÜYÜKLERİN MAÇLARINI VERMEK ZORUNDA OLDUĞUNU ANLAŞMALAR BU YÖNDE YAPILMIŞ.BU İSTEĞİMİZİN BUNDAN SONRA YAPILACAK ANLAŞMALARDA GÖZ ÖNÜNE ALINACAĞINI UMUYORUM BİZLER BU YÖNDE TEPKİMİZİ GÖSTERELİM.
ARKADAŞLAR BİLİYORSUNUZ DİGİTÜRKÜN DÖRT BÜYÜKLERİN MAÇLARINI VERMEK ZORUNDA OLDUĞUNU ANLAŞMALAR BU YÖNDE YAPILMIŞ.BU İSTEĞİMİZİN BUNDAN SONRA YAPILACAK ANLAŞMALARDA GÖZ ÖNÜNE ALINACAĞINI UMUYORUM BİZLER BU YÖNDE TEPKİMİZİ GÖSTERELİM.
Ne yani anlaşma var diye tepkimizide mi ortaya koymayacağız. Boynumuzu büküp oturacak mıyız ?? Hani karınca meselesi var ya. Bu halinle mi haca gideceksin demiş birisi oda gidemesem de bu yolda ölürüm demiş ya onun gibi bişey değişmesede en azından takımımızın sahipsiz olmadığını göstermiş oluruz.
yigido_furkan 20.01.2008, 12:26 ne anlasması ya sezon sonunda butun macları verıolar 5 6 macı aynı anda kume dusmeme mucadelesı veren takımların demekkı aynı anda 6 mac verecek guclerı var ozaman Sıvasın maclarınıda versınler herkes tepkısını koymalı herkes atabıldıgı kadar maıl atsın
ismyil_1987 20.01.2008, 12:26 adamlara bak ya daha golleri videolige bile vermemişler bizden sonraki bütün maçları vermişler bizimkini vermemişler. Lider olan biziz top oynayan biziz gidip küme düşen trabzonu yayınlarlar bzim maçımızı yayınlamazlar bencede proresto edelim...
Asıl protestoyu akşam Maraton proğramında göstermemiz lazım. Her seferinde Sivasdan yana olduklarını idda eden Anadolu takımlarından yona olduklarını belirten, ligde haksızlık olduğunu 4 büyüklere farklı davranıldığından yakınan Şansal Büyükağa ve Erman hocaya protesto mesajları atacam. Sizleri de davet ediyorum arkadaşlar.
zaralı19 20.01.2008, 12:36 ONLARA SADECE BU SORUYU SORDUM SİVAS KAÇINCI SIRADA VE TRABZON KAÇINCI SIRADA DİYE HANGİSİNİN MAÇI ÖNEMLİ ŞİMDİ DİYE SORDUM İŞALLAH CEVAP VERİRLER DEVAM EDELİM ŞİKAYET ETMEYE KARDEŞLERİM SESİMİZİ DUYURALIM
yayın akışını benim bildiğim dijitürk yapıyor olmasa bile ek karar alınıp maçlarımız yayınlanabilir liderin maçını vermemek çok ayıp tüm sivaslıların tepki koyması lazım hatta dekoderlerini iade edelim.
ben zaten dün kaç tane yazdım lig tv ye.ama bu bi kaç kişiyle olucak bişey degil hep beraber yazmalıyız...
yoLLcu_
bence en güzel protestoyu fenerbostan maçında pankartlar açarak yapabiliriz..
bence en güzel protestoyu fenerbostan maçında pankartlar açarak yapabiliriz..
Pankart açarız ama hemşerim göstermezler ki. Olsun yinede tepki koymak için güzel bir mesaj hazırlanmalı. Sivastaki yiğidolar bununla ilgili birşeyler yaparsa çok güzel olur
aynen arkadaşım bende hemen şikayette bulundum inşallah başarılı sivassporumuzn maçlarını da yayınlarlar..
sivasın1uşağıbg 20.01.2008, 14:39 msj mızı yolladık bakalım ne kadar dikkate alacaklar bir takım ligin 19. haftasına kadar lider gelmiş ve hala macları yayınlanmıyor buda lig tv adaletini gösteriyor
batuhandan 20.01.2008, 14:44 Lider İstanbulda onurlu duruşunu sürdürürken Lig Tv maalesef büyüklüğü yerle bir olmuş kendi evinde GB Oftaş'a malup olan ve seyirciye hiçbir zevk vermeyen Karadeniz Lobisinin baskısı altında maçlar yayınlamaktadır. Türkcell Süper Liginin artık Ulusoy ve yandaşlarının baskısı altında kalmasına izin verilmemelidir, her takımın hakkı verilmeli ve canlı yayında verilen maçlardan bir tanesininde Lider Sivasspor'un zirve mücadelesine sahne olan maçı olmalıdır. Bütün kamuoyu Sivasspor'un başarısını alkışlayacağı yerde hala kokmuş bir takım ilişkilerin esiri olarak Trabzonspor'un küme düşme mücadelesini tüm Türkiyeye izletmeye hakları yoktur, hukuk ve adalet varsa bu hak Sivasspor'un Liderlik mücadelesinin naklen yayınlanmasındadır.
Bu sebeplerden dolayı Lig TV yi esefle kınar Sivasspor'lu taraftarlara karşı sorumluluklarını yerine getirmesini önemle kamuoyuna duyururuz.
KASİST Taraftar Grubu
gardasin.58 20.01.2008, 14:50 liderin macini gostermeyen bir lig tv sivasi istemeyen lig tv ama buna ramen lig tvyi ve onungibi dusunenlere bizler birlik bereberlik icinde ve sivassporun gostermis oldugu basariile cevap veriyoruz yolun acik olsun SIVASSPOR.
Bence tepki yersiz...Mumkunse Istanbul ve Ankaradaki amclarimizi yayinlamasin digiturk..
insanlar zaten zorla gidiyor sanki tribunlere..bir de digitur verince kimse ugramaz oluyor.. belediye macini vermedi 10-15 bin kisi ordaydi ....
ya verseydi halimiz nice olurdu....!!
Seyirci sayisi artacaksa ben maci tv den izlememeye raziyim...
sivaslihakan 20.01.2008, 15:11 durmak yok maillere devam arkadaslar ben 30 tane göndermisimdir dünden bu yana
Evet Yigido Hemserilerim,Lig Tv ye Mesaj atalim.Ben attim.Lider Takimin maclarini Naklen Göstersinler.Ne olur yani Anadoludan bir Yigido Sivasspor Sampiyon olsun bu senede.
İstanbul medyasının her zaman yaptığı bir şey bu.varsa yoksa istanbul takımları.sadece digitürklede kayıtlı değil diğer kanallarda böyle.Bir gün hepsi akıllanacak neyin ne olduğunu görecekler.
Şampiyonluk yolunda Sivasspor`a yürekten başarılar..
Del Piero 20.01.2008, 15:35 Haydi arkadaşlar protestoya hep beraber...
cilgin_sivaslim 20.01.2008, 15:37 lig tv hangi maclari yönetecegini bilmiyor acaba bu lig tv sadece gs fb bjk ve ts icinmi yayin yapiyo eger öyleyse o zaman diger takimlarin taraftarlari lig tv lider olmus takimin macini vermezse hala büyük takim diye adlandirilan takimlarin macina devam etsin sivas sadece taraftarina güvenir baskasina degil helal sivasa
Bence tepki yersiz...Mumkunse Istanbul ve Ankaradaki amclarimizi yayinlamasin digiturk..
insanlar zaten zorla gidiyor sanki tribunlere..bir de digitur verince kimse ugramaz oluyor.. belediye macini vermedi 10-15 bin kisi ordaydi ....
ya verseydi halimiz nice olurdu....!!
Seyirci sayisi artacaksa ben maci tv den izlememeye raziyim...
Hemşerim haklısın ama maçı stattan izlemek ayrı, televizyondan izlemek ayrı. İkincisi Sivastaki maçlarıda vermesinler.
evet arkadas lar sivas hakkini koruyalim mac lar ne kadar yayinlanirsa sivas o kadar para alacaklar
herkesi uyarilarim lig tv mesaj atsinalr
Bencede Liderin Maçını Vermek Zorundasınız Bjk,Fb,Gs,Ts Maçlarını Veriyolar Hep Sivasın Kinide İstiyoruz...
Hemşerim haklısın ama maçı stattan izlemek ayrı, televizyondan izlemek ayrı. İkincisi Sivastaki maçlarıda vermesinler.
Sivasta tribunler her sekilde doluyor gardaşım nasılsa...
İstanbul ve Ankaradaki maçları tv nin vermemesi çok iyi bence...
Sivasta tribunler her sekilde doluyor gardaşım nasılsa...
İstanbul ve Ankaradaki maçları tv nin vermemesi çok iyi bence...
Hemşerim ben mi yanlış biliyorum yoksa sen mi?? Sivasta en fazla seyirci sayısı 13.000 oluyor. 13.000 azınsanmıyacak taraftar ama Şampiyonluğa yürüyen bir takım için az. Sivassın koşullarınıda biliyorum ama o 13 kişi dışarıda kalan taraftar sayısı olmalı bence.
--------------------------------------------------------------------------------
Haydi arkadaşlar protestoya hep beraber...
sivassoldier 20.01.2008, 18:21 haydi yigidolar protestoya baslayalim ve örnek olarak alman ligi maclarini yayinlayan premiere verelim cünkü premiere istedigin maca bakabiliyorsun takimlarin sampiyon olupolmamasi önemli degil 1. 2.veya 3. ligde oynamasi yeterli.
altuntas58 20.01.2008, 18:36 BEN ŞAHSEN PROTESTOMU CEKTİM HERKES LİĞTV YE MAİLLERİYLE PROTESTO ETMELİ SİVASSPORUMUZU YANLIZ VE SAHİPSİZ SANMASIN
TARAFLI YAYINLARINIZDAN BİZLERE GINA GELDİ LÜTFEN ARTIK ŞU SiVASSPORUN LİDERLİĞİNİ GÖRMEZDEN GELMEYİ BIRAKIN ANADOLUDAN REYTİNGİNİZ DÜŞÜYOR LÜTFEN BİRAZDA SİVASSPORDAN BAHSEDİN SİVASSPORUN MACLARINI YAYINLAYINIZ SİZİN BÜYÜTTÜĞÜNÜZ SÖZDE BÜYÜKLERİN HALİ ORTADA ARTIK 4 BÜYÜK YOK TEK BÜYÜK VAR SİVASSPOR
Hemşerim ben mi yanlış biliyorum yoksa sen mi?? Sivasta en fazla seyirci sayısı 13.000 oluyor. 13.000 azınsanmıyacak taraftar ama Şampiyonluğa yürüyen bir takım için az. Sivassın koşullarınıda biliyorum ama o 13 kişi dışarıda kalan taraftar sayısı olmalı bence.
Valla zaten Sivas stadinin kapasitesi 15 bin.. 13 bin kisiye oynamak da iyidir bence...Anadoluda diger takimlarin taraftar sayisina bakacak olursak bu iyi bir rakam .. Bir Bursaspor sakaryaspor kocaelispor gibi atesli seyircimiz olmasa da bu rakam da iyidir ozellikle Sivas`in sogugunda:)
tatangalar54 20.01.2008, 19:24 tatangalardanda bu olay için mail atılacaktır yiğidolar tatangalar hep yanınızda tam destek hep destek sivasakarya
ofgurleyuk78 20.01.2008, 19:42 DIGITURK'ten Merhaba,
Degerli paylasiminiz icin tesekkur ederiz.
Talep ve gorusleriniz degerlendirilmek uzere ilgili birime
iletilmistir.
Saygilarimizla
TUGBA ANILIR
DIGITURK Musteri Hizmetleri
Tel:0212 473 73 73
Fax:0212 473 73 03
Mailto:destek@digiturk.com.tr
>Ligde hiçbir iddiasii bulunmayan takimlarin maçlari yayinlaniyorda
niye liderin
>maçi yayinlanmiyor. Acaba bir Sivasspgor antipatisi mi var.
>
>
>#Custom Data
>#Sat Jan 19 18:50:52 EET 2008
>ICC_EmailAddress=faruk.gurleyu k@gmail.com
>ICC_ReplyFrom=destek@Ligtv.com .tr
Arkadaşlar dijitürkü protesto ettim öbürsügün yukarıdaki metin geldi.. Sizlerde e mail bombardumanı yapın lütfen. Belki maçlarımızı yayınlarlar.
superglam 20.01.2008, 20:07 Sayın Yetkili,
Süperligin şampiyonunu yayınlamamış olmanızı, ligin 10 ncu takımını yayınlıyor olmanızı hangi mantığa sığdırabileceğinizi bir sivasspor taraftarı olarak merak ediyorum..
Çok doğal olarak ve bu hakkı bir sivasspor taraftarı olarak gördüğüm için büyük bir teessüfle kınıyorum..
bu durumdan dolayı özür diler ve bir daha bu hataya düşmeyeceğinizi umut ediyorum..
Sivasspor taraftarı..
yukarıdaki gibi yazıp gönderdim umarım anlarlar..
superglam 20.01.2008, 20:29 Video ligide protesto edelim ben ettim bile...
Sayın yetkil,
Bugün (pazar) olmuş saat 21:30 ligin şampiyonunun (Sivassporun) golleri hala yok.. trabzon ligin 11 sırasında hem maçı ligtv de yayınlanıyor hem maçın ardından videoligde yayınlanıyor.. Bu ne mantık anlatabilirmisiniz? Sivassporun şampiyon olması sizin için sorunmu yoksa veya programınızı altüstmü ediyor. kusra bakmayın ama hala şampiyon.. isterseniz farketmeye çalışın.. Bir sivasspor taraftarı olarak içimden çok şeyler söylemek istiyorum ama terbiyem el vermiyor.. Umarım doğruyu yapmaya başlarsınız...
Sivasspor taraftarı..
umarım anlarlar arkadaşlar...
RASATHANE 21.01.2008, 11:27 Arkadaşlar Lig tv bu hafta liderin maçını vericeğine ligin onuncusu ve on birincisinin macını veriyor bu hangi yayın mantığıdır.Sen turkcell süper lig yayıncısısın yayıncıgı olduğun ligin liderinin macı vermiyorsun bu ne mantık anlaşmalarda biz sadece 4 büyük denilen takımların maclarını yayınlarız baska biri bizi ilgilendirmez diye sözleşmemi yapıyorlar burda federasyonun da suçuvar yayına göre saatleri ayarlaması lazımdı.
aynen verilen linkten talep olarak belirttim kibarca lütfen sizde yaşayan 7 milyon sivaslı ve milyonlarca sivaslı futbol sever adına en azından liderliğimizin hatrına maçlarımızı naklen yayınlamalarını , istanbul sivasspor taraftarlar derneği adına rica ettim sanki derneğe üyeymişim gibi :) ama tabiki ben doğal üyeyimmm
djfurkan 22.01.2008, 18:46 Sivassporumuzun Maçlarını çoğu zaman naklen vermeyen Trabzonspor maçlarını tercih eden Ligtv ye bir dilekçe hazırlanmıştır takımını seven herkes dilekçeyi yazılı olan mail adresine göndersin.Gönderen arkdaşlar konuya cevap yazsın rica...
Turkcell Super Lig Maç Yayıncı Kuruluşu “Lig Tv” Yönetimine ;
Türkcell Super Lig’de başarılı bir çıkış yakalayan ve Ligde 1. Sırada yer almakta olan Sivasspor taraftarları olarak,Sivasspor maçlarının en önemli haftalarda dahil (19.Hafta) naklen yayın olarak verilmemesi biz Sivasspor taraftarlarını gerçekten üzmüştür.Bundan sonraki haftalarda takımımızın tüm maçlarının naklen yayınlanmasını temenni eder.Gereğinin yapılmasını arz ederiz.
DİLEKÇE SAHİBİ:
ADI SOYAD:
GÖNDERİLECEK MAİL ADRESİ : webeditor@ligtv.com.tr
Alayina58 22.01.2008, 18:48 Trabzonun neyini izliyorlar yaw. Sivassporu izlesinler Gozleri mac ve Taraftar Gorsun..
djfurkan 22.01.2008, 18:48 İLK MAİLİ BEN GÖNDERMİŞ BULUNMAKTAYIM ARKDAŞLAR...
Alayina58 22.01.2008, 18:49 Herkez Mail Atsin ben simdi Atiyorum.. Sivasli Kardeslerim herkez gondersin bu maili Lutfen..
belalı_yiğido58 22.01.2008, 19:08 LİG TV NİN YAPMIŞ OLDUĞU BİR TERBİYESİZLİK.......
sinan-58 22.01.2008, 19:30 mail atalım artık kume düşmeme mucadelesi veren trabzonun maçları değil bizim maçlarımız yayınlansın
58zarali 22.01.2008, 21:35 Lig lideri Sivasspor'un, İstanbul'da İ.B.Ş. Belediyespor'a konuk olduğu maçın yayıncı kuruluş tarafından yayınlanmaması kafaları karıştırdı.
Haftalardır zirvede yer alan Sivasspor'un, İstanbul'da İ.B.Ş. Belediyespor ile olan ve 13:30'da başlayan maçı yayıncı kuruluş Lig TV tarafından canlı olarak yayınlanmadı.
Ligimizde yıllarca özlemle görmeyi arzuladığımız Anadolu kulüplerinin başarısına tanıklık etmişken, İstanbul gibi metropol bir kente konuk olan lig lideri Sivasspor'un, maçını canlı izletememek, futbolseverlere ne kadar samimi olduğumuzu göstermemiz açısından oldukça önemli.
Saat 15:00'te de 4.büyük Trabzonspor'un maçı olduğu ve 2 maçın da birbirleriyke çakışacağı bir gerçek. Fakat Digitürk abonelerinin hem zirve yarışını canlı olarak takip etmesinin, hem de Trabzonspor'un maçını canlı izleyebilmesini arzu ettiğimiz için bu satırları yazmaya karar verdik.
Türkiye Futbol Federasyonu fikstürü bu şekilde ayarladığı için, Sivasspor maçının yayını gerçekleşmemiş olabilir veya Süper Lig başlamadan evvel böyle bir kıstas belirlenmiş olabilir.
Fakat şimdilik işin aslını bilmiyoruz. Bunun için yayıncı kuruluşlar Digitürk ve Lig TV''yi kamuoyunu bilgilendirmeye ve açıklama yapmaya davet ediyoruz.
Kaynak: Tumspor
sivas_kangallı 22.01.2008, 22:18 ts nin hiç bir iddası yok sivsıımızı şampiyonluk iddası war gidiyolar ts nin maçını koyuyolar olacak şeymi?
insalah bu hafta feneri yenerizde tum kanallar utanir...ozaman wermesinlerde adimizdan bahsetmesinlerde gorelim
DIGITURK'ten Merhaba, Degerli paylasiminiz icin tesekkur ederiz. Talep ve gorusleriniz degerlendirilmek uzere ilgili birimeiletilmistir. Degerli yorumlariniz, vermis oldugunuz bilgiler hizmet kalitemizinsurekliligine katkida bulunmaktadir.Daha iyi hizmet verebilmemiz icinelestirilerinizi dikkate alacagimizi bildirmek isteriz. Benzeridusunceleriniz oldugunda bizi yeniden bilgilendirmenizden mutluolacagiz. Saygilarimizla OMER FARUK ELDEMIR DIGITURK Musteri HizmetleriTel:0212 473 73 73Fax:0212 473 73 03Mailto:destek@digiturk.com.t r >Sivasli sivassporlular olarak özellikle istanbulda yasayanmilyonlarca sivasli>sivassporun adina rica ediyoruz sivasimizin maçlarini en azindanliderliginin>hatrina naklen yayinlansin>saygilar> basarilariniz devamini diliyorum>alaattin bircan>istanbul sivasspor taraftarlari dernegi adina>
PEŞİNE DÜŞÜNCE OLUYOR, BANA GERİ CEVAP VERDİLER, DERNEK ÜYESİ OLMADIĞIM HALDE DERNEĞE HİZMET ETTİM AYRICA :)
Igiltere, Almanya,Italya, Ispanya, Fransa gibi ulkelerdeki sistem gelecekmis ki insallah gelirde. Cunku ulkemizde bu adamlar dunya kadar para kazaniyor ama yaptiklari hic bir sey yok. Bu oldugunda ise 2. ve 3. lig maclarinida izleyecegiz. Hadi bakalim hayirlisi...
|