Orijinalini görmek için tıklayınız : nerede tribün nerede taraftar grubu!!

34CRS58
21.10.2004, 22:41
arkadaşlar takım sadece teknik kadro ile 1.lige çıkmaz.taraftar faktörü önemlidir.bizim sivasta bu hiç mi hiç yoq.ben sivasta izlediğim maçta stiyatro izler gibi izliyorum.bende sivaslıyım ancak doğru söleyip yolunu bulmak lazım..bunu yapmak isteyen arkadaşlarda gördüm.deplasmana giden maça organize gelmeye çalışanlarda var helal olsun onlara ama sayıları az bir an önce çoğalıp organize olmak gerek...
______________________________ ________________________
alemde çArşı...çArşı üniversite eskişehir

PATRON
21.10.2004, 22:59
arkadaşlar takım sadece teknik kadro ile 1.lige çıkmaz.taraftar faktörü önemlidir.bizim sivasta bu hiç mi hiç yoq.ben sivasta izlediğim maçta stiyatro izler gibi izliyorum.bende sivaslıyım ancak doğru söleyip yolunu bulmak lazım..bunu yapmak isteyen arkadaşlarda gördüm.deplasmana giden maça organize gelmeye çalışanlarda var helal olsun onlara ama sayıları az bir an önce çoğalıp organize olmak gerek...

+1

b1glord
22.10.2004, 00:29

arkadasim o zaman geleceksin sivastaki her mactan 2 saat once meydana..konusmayla olmuyo..biz bi taraflarimizi yirttik bursa macinda ordamiydin bilmiorum ama..bir tek alemde carsi lafina katiliyorum..dierlerini bos yazmissin biraz..

a_y_kut
22.10.2004, 12:52
BEN İSTANBULDAKİ VE YAKIN ŞEHİRLERDEKİ MAÇINA HEP GİTMİŞİMDİR VE GİTEMEEYEDE DEVAM ARTIK SÜPER LİGE ÇIKICAZ ARTIK BAŞKA SEHİRLERDEDE GRUP TARAFTARIMIZ OLMALI DİMİİ BEN BU İPİ GÖĞÜSLERİM...

ForzaSivas
25.10.2004, 11:51
kardeş YENİÇERİLER grubu var ilk 2 maça girmedik bursaspor maçı ile showumuza başladık bursa maçında kale arkasında 300 kişi, çok sağlam bağırdık Yalnız trt nin kameraları hiç çekmemiş elazığ maçındada aynı yerimizdeyiz daha fazla olacağız bize güvenin tüm gurbetteki hemşerilerimize selam olsun.

HER ZAMAN HER YERE GİDER NE YAĞMUR NE ÇAMUR DİNLER SEVERSE GÖNÜLDEN SEVER BU ALEMDE YENİÇERİLER...

b1glord
26.10.2004, 00:29
yürü be veyselimmm..

ARARIM SORARIM
ARARIM SENI HERYERDEE
SORARIIMMMM
ISSIZ GECELERDEEEEE
TARAFTARR NERDEE

serhankaburcuk
01.11.2004, 08:47
Yeniçerilerim sizleri istanbuldan takip ediyorum ne zorluklar çektiğimizide bir ben bir veysel ve diğer arkadaşlarım bilirler ilk iki hafta bizleri unutmuşlardı ama ne gaflete düstüklerini diğer haftalarda anlamış olacaklarki tribünde bir yeniçeri fırtınası vardı bursada teksas ne ise sakaryada tatangalar ne ise sivasta YENİÇERİLER Odur.Herzaman heryere gider ne yağmur ne çamur dinler adamı ......... genç yeniçeriler.... bu arada bu sayfada laf kalabalığı yapan takımın kötü gününde yanında olmayan iyi gününde yanında olan taraftarıda istemiyoruz...yani herzaman tribüne gelin arkadaslarım...istanbuldan sivasa selamlar SERHAT REİS......VEYSEL AHMET ÖPÜYORUM....

ForzaSivas
01.11.2004, 11:57
elazığ maçında 300 kişilik koro takımı galibiyete götüremedi artık takımdan ricamız bize rahat bir maç izletsinler.bide bizim dolduğumuz yere bağırmıyacak olan kişiler gelmesin çünkü biz statı inletmeye yetiyoruz tüm sivaslılardan rica olunur.Bizim 300 kişimiz stattaki 10.000 kişiye bedel.

storm58
01.11.2004, 12:32
dün sizi takip ettim valla helal olsun size çok güzel bir ekiptiniz. bundan sonraki maçlardada sizi görmek isteriz.

ForzaSivas
02.11.2004, 11:53
dün sizi takip ettim valla helal olsun size çok güzel bir ekiptiniz. bundan sonraki maçlardada sizi görmek isteriz.

Her hafta aynı yerimizdeyiz bayramın 1.günü staDA tüm yeniçerileri bekliyoruz

mericcas
02.11.2004, 13:05
beyler iyi söylüyosunuz hoş söylüyosunuzda hepsi hikaye. bi şeylere yapılmaya çalışılıyo tamam ona bi sözüm yok ama hala içinde çatışan bir gruptan kime ne yarar gelirki. insanlar oraya takımını dasteklemeye geliyor(tabi çok az bi kesim) stres atıyosunuz. ama yanındaki adamla tartışırsan iki sıra öndekine laf atarsan bu işler yürümez.
bir ikincisi artık ne biz çocuğuz nede takımımız lise takımı şu tezahurat olayını daha bilinçli yapalım lütfen hala hindi baba tavuk anayla uğraşıyoruz.
ayrı bi konu daha var maç başlamadan önce takım tribüne çağrılıyor. ve gelmeyince küfrediyoruz. bu çok yalnış beyler. Öncelikle yalnış takımı çağırırken playback yapan arkadaşların ayıbı, ikinciside takımının duyup duymadığını bilmeden onlara küfreden taraftarların ayıbı. müzik açıkken yeniçerilerin sesi açıktan bile zor duyuluyor beyler. kimi kandırıyoruz. playbackçiler zahmet edip ses çıkarırlarsa bu tribün güzel olur.

ForzaSivas
02.11.2004, 14:31
tam işler rayına oturmuşken arada bir arızalar olabilir.Meriçcim iyi demiş güzel demişsinde takım iyiyken herkes maça geliyo takım inşallah olmazda bide mantara düşerse o zamanda sizleri statlarda görmeyi istiyoruz..

HER ZAMAN HER YERE GİDER NE YAĞMUR NE ÇAMUR DİNLER SEVERSE GÖNÜLDEN SEVER BU ALEMDE YENİÇERİLER ...

serhankaburcuk
02.11.2004, 15:45
Arkadaşlarım gerçekten veyselin söylediklerine katılmamak mümkün değil...biz yıllardır beraberiz takım iyi olduğu zaman ooooo hiç görmediğim adamlar geliyor ve bizden bilet istiyordu...takım mantar olduğu zaman ben esnaf esnaf dolaşıp tribüne taraftar çağırıyordum veysel ve remzide herzaman yanımdaydı arkadaşlar artık bu işler buradan laf söylemekle olmuyor biraz sivasspor milliyetçisi olma ve gerçek bir sivasspor taraftarı olma vakti gelmedimi?????????YORUMSUZ herkese istanbuldan selamlarımı iletiyorum (SERHAT REİS....) :?: :?: :?:

sinan
02.11.2004, 22:26
siteye takılan arkadaslara buradan selamlarben sivasspor taraftarı olarak aynı zamanda çılgınlar58 grubu üyesı olarak bu hafdakı SİVASSPOR_ELAZIG macında grub olarak bı harıkaydık buradan grub arkadaslarıma tesekkurler bızler takımımızı her zaman gerek içerde gerek dısarıda destekcısıyız takımımızı deplasmanda yanlız bırakmıyan sıvastakı tek grubuz ama bız isterızkı takımı iki grubla beraber destekleyelım fakat bazı kısıler tarafından grub tarafdarları ıkılı zıt bı durum halıne gelmısdır tabıkı bu sıvasspor için çok kötu bı durumdur bızler yenı cagrıda bulunuyoruz tek yumruk tek bılek olalım dıyoruz (bırlıkden kuvvet dogar) sunuda hatırlatayım valı yardıncının destegı ıle bu hafda ıcersınde SİVASSPOR TARAFDARLAR DERNEGININ acılısına tum sıvaslıları davet edeıyoruz hepımız bırımız bırımız hepımız için varız unutmayalım arkadaslar BU ALEMIN KRALI BIZIZ BİRAZ DELİ BIRAZ SERSERIYIZ YANLIZCA ÇILGINLAR58 İZ 8) 8) 8) 8)

PATRON
02.11.2004, 23:57
siteye takılan arkadaslara buradan selamlarben sivasspor taraftarı olarak aynı zamanda çılgınlar58 grubu üyesı olarak bu hafdakı SİVASSPOR_ELAZIG macında grub olarak bı harıkaydık buradan grub arkadaslarıma tesekkurler bızler takımımızı her zaman gerek içerde gerek dısarıda destekcısıyız takımımızı deplasmanda yanlız bırakmıyan sıvastakı tek grubuz ama bız isterızkı takımı iki grubla beraber destekleyelım fakat bazı kısıler tarafından grub tarafdarları ıkılı zıt bı durum halıne gelmısdır tabıkı bu sıvasspor için çok kötu bı durumdur bızler yenı cagrıda bulunuyoruz tek yumruk tek bılek olalım dıyoruz (bırlıkden kuvvet dogar) sunuda hatırlatayım valı yardıncının destegı ıle bu hafda ıcersınde SİVASSPOR TARAFDARLAR DERNEGININ acılısına tum sıvaslıları davet edeıyoruz hepımız bırımız bırımız hepımız için varız unutmayalım arkadaslar BU ALEMIN KRALI BIZIZ BİRAZ DELİ BIRAZ SERSERIYIZ YANLIZCA ÇILGINLAR58 İZ 8) 8) 8) 8)

derneğin açılısında bizim sitedende bahsedersiniz herhalde dimi arkadasım??

b1glord
03.11.2004, 00:25

forumda ileri geri yazi yazmayin..yok biz tek grubuz yok tek destek biziz felan filan..bole yapmaya devam ederseniz cok zitlik cikar..zitlik cikincada ne cilginlar kalir ne 58 kalir..bunu cok iyi biliosunuz..efendi efendi gelin takiminiza destek verin gidin..bole yaparak bisi kazanamaz aksine cok sey kaybeder soyledigin laflarin hepsini yemek zorunda kalirsin.. :twisted:

serhankaburcuk
03.11.2004, 10:08
Sinan kardeşim güzel söylemişsinde bu işler lafla olmuyor sen çılgınların içindeysen beni tanırsın ben yeniçerinin reisi serhat tabi şuan askerde olduğum için istanbuldayım ama bilirsin biz geçen yıllar grupları birleştirmek için çaba harcadık ama olmadı sebebide ne idi biliyormusun?liderlik çekişmesi tabi bunu yapan mesut reis veya ben değilim yanlış anlaşılmasın....çılgınlar grubu içinde başka insanlar neyse aslında böyle daha renkli oluyor...biz bütün yiğidoları bir yeniçeri bir çılgın 58 olmaya davet ediyoruz gelsinler takımı seyirci olarak değil taraftar olarak desteklesinler......

ForzaSivas
03.11.2004, 11:43
şu reis muhabbetini bırakın forumda allah aşkına ya Biz tekiz Bu alemde YENİÇERİYİZ ...Biz kimseyle birleşmiyoruz itirazı olan varsa söylesin Biz tam 200 kişiyiz bize bu grup yetiyo serhat bilmem anladınmı.......

ForzaSivas
03.11.2004, 11:52
son bişey daha sölücem elezığ maçında harikaydık diyor 5 dakika bağırmadınız doğru düzgün....Ayrıca artık bizim besteleri kullanmayı bırakın kendinize beste yapın daha iyi olur.Maç sonrası yerel basında yine biz vardık manşetlerde ayrıca 2.Başkan Fikret ÜNSAL' ın konuşmalarını dinleseydiniz biraz bişeyler öğrenirdiniz kendisi bize teşekkür etti bizde kendisine burdan teşekkür ediyoruz.

YAĞMURLARDA ÇAMURLARDA İŞTE GERÇEK TARAFTAR BURDA....
HER ZAMAN HER YERE GİDER NE YAĞMUR ÇAMUR DİNLER SEVERSE GÖNÜLDEN SEVER BU ALEMDE YENİÇERİLER .....

serhankaburcuk
03.11.2004, 12:19
Veyselim BİRLEŞME FALAN YOK BEN SENİN NE DEMEK İSTEDİĞİNİ BİLİYORUM İKİ YIL EVVELKİ ANKARA MAÇINI HATIRLARSAN MARATONDA BİRLEŞMİŞTİK VE ORDA BİLE ARIZA ADAMLAR ÇIKMIŞTI YOK BEN MARATONUN REİSİYİM YOK DAVUL BANA ZİMMETLİ HATIRLARSIN VE BİLİRSİN....(TAM 300 KİŞİYDİK KONYAYIDA BİZ ..İKTİK)YAGMURLARDA ÇAMURLARDA İŞTE GERÇEK TARAFTAR BURDA.. VEYSELİM SENDEN RİCAM KİMSEYLE BU KONU YÜZÜNDEN POLEMİĞE GİRME BOŞVER BOŞ TENEKE TINGIRDAR DURUR BİZ İŞİMİZE BAKALIM İSTANBULDAN SİVASA SELAMLAR..... :D :D :D :D

PATRON
03.11.2004, 17:12
arkadaslar lutfen birbirinizi rencide edecek sozler soyleyip birbirimizi uzmeyelim.sonucta herkes sivaslı ve sivassporlu degilmi?

ForzaSivas
03.11.2004, 17:27
ortak düşünce şampiyonluk inşallahda olacağız.Her şey SİVASSPOR için

sinan
03.11.2004, 21:29
BİZLER SİVASSPOR İÇİN DESTEK OLAN HER KESIN VE HER İŞİN DESTEKÇİSİZ 8)

sinan
03.11.2004, 21:42
DIYECEK BISEY YOK HER SEYI ZAMAN BELLI EDER ARKADASLAR SIZLER BIZLERIN DUŞMANI DEGIL GARDASLARIMIZSIZ ONUN İÇİN BIZLER SIZE BERABERLIGI SAGLIYALIM DEDIK FAKAT SIZLER BASKA YOLDAN BAHSEDIYORSUNUZ SADECE OLACAK SEY OLUR VEYADA OLMAZ MISALI O SEKIL DEGILMI ARKADASLAR yınede hepınıze benım mesajıma karsılık verdıgınıuz için tesekkurler saygılar :D :D :D

serhankaburcuk
04.11.2004, 09:06
arkadaşlar bu sene şampiyon olup süper lige çıkarsak gerisi boş herkeste bunun için çalışıyor kimse kimseyi rencide etmesin herkese selamlar sevgiler.....

ForzaSivas
04.11.2004, 09:19
kimse kimseyle düşman değil hepimiz gardaşız düşman olacak bi nedende yok varsa söleyin

mericcas
04.11.2004, 13:03
beyler beyler neden yazdıklarınıza siz bile inanmazken bizim inanmamızı bekliyorsunuz. serhan doğru söylüyosun kardeş takım iyi olunca herkes var takım kötü olunca hiç kimse yok. haklısın bu tribünün hakkı asla ödenmeyecek adamlarında birisin.
öte taraftan yok kardeşiz yok arkadaşız. bırakın bunları ya bi imkanını bulsanız birbirinizi keseceksiniz. yeniçeriymiş çılgınlarmış. bursa maçında gördük kardeşliği madem tek hedef şampiyonluk madem tek gaye sivasspor bi davul için bu kadar kavga niye o zaman. hele aynı maçın çıkışında yaşanılanlara bir sivas şahit onun için şimdi burda kardeşlik türküleri söyleyip milleti kandırmanın gereği yok. ha temmenni edersin ona hiç kimsenin bir diyeceği olmaz.
tribün dediğin tek vücut gibi olacak bir taraf hadımım diyor öbür taraf çolul çocuğu soruyor. şu stadda biz hiç tek vücut halinde hareket edemiyecekmiyiz.
Ama sorunların yavaşda olsa halledileceğine olan inancım hala var. Allaha şükür şu staddaki yas havası yaratan müziklerden kurtulduk. Eleazığ maçındaki müzikler gayet iyiydi. ama yinede biraz daha taraftarı ateşleyen parçalar bulunması şart. ve artık takım çağrıldığı zaman gelmeyince takıma küfretmeyelim arkadaşlar. ben eminimki adamlar duymuyor. bir diğer mesele ise tezahuratları lütfen kafasına esen başlatmasın yada o kişi yada kişilere uyulmasın. biz oraya maç seyretmeye yada stres atmaya gitmiyoruz takımımızı desteklemeye gidiyoruz. lütfen bunalra dikkat .........
:twisted:

serhankaburcuk
04.11.2004, 14:10
Kardeş Allah razı olsun bana katıldığın için saol gerçekten takım iyi olunca herkes iyi takım mantar oluncada benim tabirimle herkes mantar lütfen taraftar olarak biraz vicdaniyet....iyi ve sağlam taraftarlarımızda var onların kimler olduğunuda bizler çok iyi biliyoruz....tribünümüze sahip çıkalım iyi ve kötü günde lütfen... 8) 8) 8)

b1glord
04.11.2004, 16:22
Yaf meriç sende bilmiyomussun ya tribun muhabbetlerini 8O

ForzaSivas
04.11.2004, 17:17
allah allah meriç sen bu tribün işlerini ne çok bilirmissin kardeş hava soğuk olur maça gelmezsin takım puan kaybeder maça gelmezsin forumdada hıncal uluç gibi sallıyon helal olsun valla sizi takdir ediyom :twisted: :evil:

fLaSh
04.11.2004, 18:55
SivasSpor un taraftari bu gidisle olmaz.Yok Yeniçeriler Yok Çilginlar58 Yok Reis Yok Aga? Bu Ne Ya.Ben Boyle Seyleri Sadece Sivas da Goruyorum.Yok Aga Yok Reis Yok kaptan yok bilmem ne ne..
böyle sey mi olur.Herkes Reis Kesilmis.Yok Davul bizim sizin ne geregi var kardesim hedef SivasSpor a Destek DeqiLmi Taraftar Destegi Deqilmi? Ne Gerek Var O zAman Gruplara Bolunmeye? Takim daha 1. Lige Cikmadan Boyle Seyler Olursa Takim 1. Lige Cikinca Millet Katil Olur.
Birakin boyle isleri , ayrim yapmayi , kufur etmeyi.Yazik gunah yani birLikten Kuvvet doqar.Ve Unutmayin ki SivasSpor.Com Ekibi[En Azindan ben] ne YeniÇeri leri Nede Cilginlar58 i destekliyor.Siz Boyle Ayrim Yaptikcada Desteklemeyecektir.Objektif taraftar Kitlesidir bizim taraftarimiz.Reislik Taslayarak Gruplara Bolunen Deqil!.

mericcas
04.11.2004, 19:42
öncelikle biglord efendi senin tribün anlayışın çarşınınkine benzediği için sana birşey demiyorum. yani sürekli kendi taraaftarıyla futbolcusuyla tartışan kavga eden bi taraftar topluluğu yoksa tribün nedir nasıl olur biraz bilgimiz görmüşlüğümüz var ikinci olarak veysel efendi sana hiç bir şey demiyorum seni bilen biliyor. başlıktan anlaşılacağı gibi kolpa işin olmuş yavru
hala ama hala 3 lig hatta ve hatta lise takımı destekler gibi taraftarlık yapıyosunuz. birgün mutlaka düzelmesi dilegiyle
:twisted:

PATRON
04.11.2004, 19:51
SivasSpor un taraftari bu gidisle olmaz.Yok Yeniçeriler Yok Çilginlar58 Yok Reis Yok Aga? Bu Ne Ya.Ben Boyle Seyleri Sadece Sivas da Goruyorum.Yok Aga Yok Reis Yok kaptan yok bilmem ne ne..
böyle sey mi olur.Herkes Reis Kesilmis.Yok Davul bizim sizin ne geregi var kardesim hedef SivasSpor a Destek DeqiLmi Taraftar Destegi Deqilmi? Ne Gerek Var O zAman Gruplara Bolunmeye? Takim daha 1. Lige Cikmadan Boyle Seyler Olursa Takim 1. Lige Cikinca Millet Katil Olur.
Birakin boyle isleri , ayrim yapmayi , kufur etmeyi.Yazik gunah yani birLikten Kuvvet doqar.Ve Unutmayin ki SivasSpor.Com Ekibi[En Azindan ben] ne YeniÇeri leri Nede Cilginlar58 i destekliyor.Siz Boyle Ayrim Yaptikcada Desteklemeyecektir.Objektif taraftar Kitlesidir bizim taraftarimiz.Reislik Taslayarak Gruplara Bolunen Deqil!.

.Ve Unutmayin ki SivasSpor.Com Ekibi[En Azindan ben] ne YeniÇeri leri Nede Cilginlar58 i destekliyor BUNA BENDE KATILIYORUM..!!!

b1glord
05.11.2004, 01:16
konu cok sacma sapan yerlere gelmis beyler..burayi kilitliyorum..
bu tarz konulari konusacak ilgili bi baslik acip ordan devam edelim