Orijinalini görmek için tıklayınız : Vatan Gazetesini protesto
BOZKURT işareti yaptı
DÜN 9. golünü atan Sivas kaptanı Mehmet Yıldız, gol sevincinde aşırı milliyetçiler gibi Bozkurt işareti yaparak herkesi şaşırttı. Sivas’ın başarısında rol oynayan Yıldız’ın bu hareketi şok etkisi yaptı. Golün sevincini asist yapan Cvetkov ile paylaşırken sağ eliyle yaptığı bozkut selamını geçen yıl Ankarasporlu Ediz de yapmış, ancak ceza almamıştı.
Yukarda okuduğunuz yazı Vatan gazetesinde yayınlandı ve Sivassporun büyük başarısını gölgelemeye çalışan gizli mihrakların maşası görevini üstlendi. Bu yüzden eğer Vatan gazetesi alan varsa bir daha düşünmesini, ve bu linkten protesto mesajları yazmalıyız arkadaşlar bizeulasin@gazetevatan.com
Herkes üstüne düşeni yapsın ben şimdi tepki e-postamı gönderiyorum. Adi heriflere tepkimizi gösterelim. Mehmet abide kendine biraz dikkat etsin.
ademgoze 21.01.2008, 10:53 bu basın satılmış zaten ülkeyi bu hale getiren her zaman basın ermeni basın
PRoFeSSioNaL 21.01.2008, 10:54 Arkadaşım Sivassporu Cekemiyorlar .. Egerki Anadolu Takımları Destek verse Sivasspora Ozaman Hersey Değişecek 49. Yıllık Rekoru kırdık Daha ne olsun Onunu Kesmek iStiyorlar ..
sevmedigim bi gazete ztn takimin basarisi deilde bunlari yaziyorsa bi ********lik var isin icinde aksam tvdede buna benzer haberler vardi.
vatan gazetesine dün gece verkaç programında güzel cevap verildi hatta başkanımızda telefonla bağlananarak gereken cevabı verdi.
bir mailde ben yolladım
sevmedigim bi gazete ztn takimin basarisi deilde bunlari yaziyorsa bi ********lik var isin icinde aksam tvdede buna benzer haberler vardi.
Dün gece büyük başkan Mecnun Odyakmaz Fox'a telefonla bağlandı ve bu konuda soru sordular. Başkan ve sağolsun Osman Tamburacı gereken cevapları verdi. Takıma daha fazla sahip çıkalım arkadaşlar. Sivasın tesadüf eseri burada diyenler, bunun tesadüf olmadığını gördüler ve bu büyüyü bozmak için ellerinden gelenleri yapmaya başladılar. Bu yüzden takımımızın bundan sonra daha fazla desteğe ihtiyacı var. Bizi sevince boğan bu kahramanlara bu desteği esirgemeyiz herhalde.
Evet ben de fotoğrafta hiç öyle birşey göremedim. Başkanımızı da dinledim gece yarısı. Bunların maksatlı çıkmaya başladığını düşünüyorum. Özellikle Fener maçı öncesi. Bir de soğuk hava konusunu gündeme getirmeye başladılar.
omercoskun 21.01.2008, 11:31 Dün gece büyük başkan Mecnun Odyakmaz Fox'a telefonla bağlandı ve bu konuda soru sordular. Başkan ve sağolsun Osman Tamburacı gereken cevapları verdi. Takıma daha fazla sahip çıkalım arkadaşlar. Sivasın tesadüf eseri burada diyenler, bunun tesadüf olmadığını gördüler ve bu büyüyü bozmak için ellerinden gelenleri yapmaya başladılar. Bu yüzden takımımızın bundan sonra daha fazla desteğe ihtiyacı var. Bizi sevince boğan bu kahramanlara bu desteği esirgemeyiz herhalde.
evet bende izledim onu programın sipikeri de vatan gazatesinin yazarından farksızdı werkaç denen program bu güne kadar sivastan bahsetmezdi şimdi kendince alengerli bi haber yakaladı ya bu hafta liderle başlıoz diyor aslında alakası yok memedin parmaklarına takılmış içinde kalmış adamın acısı hemen haber yaptılar:D:D:D
by_hunter 21.01.2008, 11:32 WALLA AYAK OYUNLARI BAŞLADI İŞTE ÖNÜMÜZÜ KESMEK İÇİN BUNDAN SONRA HER ÇİRŞEFİĞİ YAPARLAR BİZE DÜŞEN TAKIMIMIZIN ARKASINDA DURMAK MAÇIN SON ANINA KADAR DESTEKLEMEK O KENDİNİ BİLMEZLERE YİĞİDOLARIMIZ GEREKEN CEVABI SAHADA VERİRLER VERİYOLARDA
SARI1789 21.01.2008, 12:25 Arkadaşlar burda iyi güzel eleştirilerinizi yazmışsınız ama katılmak içten değil.Neden mi Mehmet Yıldız milliyetçi olabilir ama o bir sporcu ve profesyonel; bundan dolayı yaptığı hareket yanlış. Spor barış ve sevgi demek,eğer öyle olmayasydı maç karşılaşmaları savaşa dönüşürdü. O zaman bir uluslarası maçlarda herkes diğer takımın sevmediği hareketler yapsın. Burası bir siyasi arena değil ki, eğer siyaset yapmak isterse politikacı olsun. Tamam bende bir milliyetçiyim ama o hareket hem onun sporcu ve profesyonelliğine yakışmaz. Ben Mehmet Yıldızı düşünüyorumda söylüyorum. Birileri gibi gaza gelipte iyi yapmış helal olsun diyeceğime, şiddetten yana olacağıma bir daha aynı hareketlerde bulunmamasıını istiyorum. Ha bu arada burda gazetecilere atıfta bulunan arkadaşlarda çok hayal perest onlarda sivas düşünüyor ama biz herşeyde olduğu gibi burda da oyunlar oynanıyor diyoruz. Çok yaşa sivasspor şampiyon sivasspor ama dürüst, seviyeli ve insancıl bir spor...
Besyo_cu 21.01.2008, 12:50 Mehmetin parmağı o arkadaşda acı bir olayı hatırlatmış olmasın ;) ondan haber yapmıştır..
Arkadaşlar burda iyi güzel eleştirilerinizi yazmışsınız ama katılmak içten değil.Neden mi Mehmet Yıldız milliyetçi olabilir ama o bir sporcu ve profesyonel; bundan dolayı yaptığı hareket yanlış. Spor barış ve sevgi demek,eğer öyle olmayasydı maç karşılaşmaları savaşa dönüşürdü. O zaman bir uluslarası maçlarda herkes diğer takımın sevmediği hareketler yapsın. Burası bir siyasi arena değil ki, eğer siyaset yapmak isterse politikacı olsun. Tamam bende bir milliyetçiyim ama o hareket hem onun sporcu ve profesyonelliğine yakışmaz. Ben Mehmet Yıldızı düşünüyorumda söylüyorum. Birileri gibi gaza gelipte iyi yapmış helal olsun diyeceğime, şiddetten yana olacağıma bir daha aynı hareketlerde bulunmamasıını istiyorum. Ha bu arada burda gazetecilere atıfta bulunan arkadaşlarda çok hayal perest onlarda sivas düşünüyor ama biz herşeyde olduğu gibi burda da oyunlar oynanıyor diyoruz. Çok yaşa sivasspor şampiyon sivasspor ama dürüst, seviyeli ve insancıl bir spor...
Hemşerim biz Mehmet haklı demiyoruz, bizim belirtmek istediğimiz Sivas lider iken haber yapmayanlar Sivasın çok büyük bir yanlışını bulmuş gibi Sivasa Sivasspora saldırmalarını eleştiriyoruz. Madem öyle yabancı oyuncular hep maça çıkarken meşhur hareketi yapıyor. Onları neden haber yapmıyorlarda Sivasa gelince yaygara kopuyor.
Arkadaşlar boşuna tartışmayın yok işaret mişaret ! Bir deli atmış ortaya sizde uyuyorsunuz bu provakatörlere ! Fotoyu gördünüz mü ? Hiç söylene işaret ile ilgisi var mı ?
sivas_kangallı 21.01.2008, 16:46 dün başkanımız verkaç programına katıldı öyle bişey yok dedi öle denk gelmiş dedi
bencede öle bişi yok o an el öle gelmiş olabilir sivası ezmeye çalışıyolar ama başarılı olamıcaklar bunu böyle bilsinler.
Bahattin 21.01.2008, 16:48 bende yolladim umarim bolesi iftiralara maruz kalmayiz vatan gazetesi bence sivassporun adini kullanarak kendine imaj yaratmak istiyor ama hep tepki alacaktir
ofgurleyuk78 21.01.2008, 16:59 BOZKURT işareti yaptı
DÜN 9. golünü atan Sivas kaptanı Mehmet Yıldız, gol sevincinde aşırı milliyetçiler gibi Bozkurt işareti yaparak herkesi şaşırttı. Sivas’ın başarısında rol oynayan Yıldız’ın bu hareketi şok etkisi yaptı. Golün sevincini asist yapan Cvetkov ile paylaşırken sağ eliyle yaptığı bozkut selamını geçen yıl Ankarasporlu Ediz de yapmış, ancak ceza almamıştı.
Yukarda okuduğunuz yazı Vatan gazetesinde yayınlandı ve Sivassporun büyük başarısını gölgelemeye çalışan gizli mihrakların maşası görevini üstlendi. Bu yüzden eğer Vatan gazetesi alan varsa bir daha düşünmesini, ve bu linkten protesto mesajları yazmalıyız arkadaşlar bizeulasin@gazetevatan.com
Ben Vatan gazetesi okuyorum. Bu yazıyıda okudum. Gazete yalan mı yazmış, yanlış mı yazmış? Adamlar Mehmet'in resmini de koymuşlar.
Mehmedin siyasi görüşü ne olursa olsun tüm Türkiyeye mal olmuş bir topçudur. Sizler Mehmet'e daha dikkatli ol diyeceğine herşeyin doğrusunu yazan bir gazeteye sizin görüşünüzü paylaşmadığı için böyle ithamlarda bulunabiliyorsunuz. Yazık üzüldüm doğrusu. Peygamber Efendimiz "gerçek nerede olursa olsun arayın bulun " demiş. Gerçeklerden kokmayın. Korkuyorsanız da yapmayın. Sevgiyle kalın. Hoşçakalın. Gerçeklerle kalın.
ofgurleyuk78 21.01.2008, 17:01 bende yolladim umarim bolesi iftiralara maruz kalmayiz vatan gazetesi bence sivassporun adini kullanarak kendine imaj yaratmak istiyor ama hep tepki alacaktir
İftira neresi be kardeşim adamlar Mehmetin resmini de koymuşlar. Hep boş konuşuyorsunuz. Araştırmadan incelemeden yalanın yanlışın peşine takılıp gidiyorsunuz.
gardaşlarım helaln olsun mehmet yıldııza hepimşz türküz ülkücüyüz sonuna kadar ....... basınında bi tarafı kalkmasın
sivas_kangallı 21.01.2008, 17:03 İftira neresi be kardeşim adamlar Mehmetin resmini de koymuşlar. Hep boş konuşuyorsunuz. Araştırmadan incelemeden yalanın yanlışın peşine takılıp gidiyorsunuz.
kardeş fotomontaj denilen bişey war onu ayarlamak çocuk oyuncağı..bence fotomontajla yapılmış bir resimdir.
ofgurleyuk78 21.01.2008, 17:11 kardeş fotomontaj denilen bişey war onu ayarlamak çocuk oyuncağı..bence fotomontajla yapılmış bir resimdir.
Sevgili Hemşehrim o kadar abartılacak şey değil bu konu. Mehmet'e sorun doğrusunu söylesin. Biz sivas'lıyız bizler birbirimizi çok iyi biliriz.(Ne yapacağımızı ne yapmıyacağımızı) Adamların işi gücü yok da öyle bir Fotomontaj mı yapacak. Mehmet Mahkemeye verse tazminat alır alimallah. Biz sadece Mehmet'e dikkatli olmasını söyleyebilirsek sorun kalmaz. Neyse unutalım bunları Fener maçında Mehmet'in eline, koluna, bacağına, ayağına Allah kuvvet versin. Tabii tüm Yiğidoların.
Dark Force 21.01.2008, 17:13 Hakkaten Şampiyonluğa giden yol mayınlarla dolu bu adamlarla uğraşmak zor Artık hem sahada hemde böylesi kanı bozuklarla mücadele etmemiz gerek.....
avsarlisülo 21.01.2008, 17:28 vatan gazetesi almayin sakin fenerli yabancilar hakemlere sövüyorlar özellikle devit kayseri macinda kirmizi karti görünce resmen sövdü onu niye yazmadin ismin haric herseyin yahudi icadi zaten gazete senin.
ofgurleyuk78 21.01.2008, 17:40 vatan gazetesi almayin sakin fenerli yabancilar hakemlere sövüyorlar özellikle devit kayseri macinda kirmizi karti görünce resmen sövdü onu niye yazmadin ismin haric herseyin yahudi icadi zaten gazete senin.
Yahu arkadaşlar Vatan Gazetesinin sahibi Zafer Mutlu. Ermeni falan deyip durmayın adam öz be öz Sivas'lı.
yigidolar06 21.01.2008, 17:43 evet bende izledim onu programın sipikeri de vatan gazatesinin yazarından farksızdı werkaç denen program bu güne kadar sivastan bahsetmezdi şimdi kendince alengerli bi haber yakaladı ya bu hafta liderle başlıoz diyor aslında alakası yok memedin parmaklarına takılmış içinde kalmış adamın acısı hemen haber yaptılar:D:D:D
AYNEN KATILIYORUM BİR SAATE YAKIN O SALDIRI NEYDİ YA SALDIRDIKCA ALCAKLAŞTI ********İN OĞLU FENERİN AVUKATLIĞINI YAPTI. TABİ GEREKEN CEVABINIDA BAŞKANIMIZDAN ALDI
ReFRaCToRY 21.01.2008, 17:43 tüm basın traş!.....
inadına SİVAS!....
aslansivasli 21.01.2008, 17:53 Erman TOROĞLU da uyardı. SİVASSPOR üzerine oyunla oynanıyor. maç sonu çıkan üzücü olayda bunlardan biriydii.
TAKIMIMIZA DESTEK ÇIKALIM NE TARAFTARIMIZ NE DE FUTBOLCULARIMIZ BU OYUNLARA GELMESİNN
Yahu arkadaşlar Vatan Gazetesinin sahibi Zafer Mutlu. Ermeni falan deyip durmayın adam öz be öz Sivas'lı.
Abicim sende burda Vatan gazetesi diyorsun başka şey söylemiyorsun. Kardeşim böyle bir durumda bu habere ne gerek vardı. İkincisi Türkiyede onca yabancı oyuncu var neden onların maça çıkmadan önce yaptıkları o meşhur işaret haber olmuyor da Sivastan Mehmet Yıldızın yaptığını iddia ettikleri ( Çünki ortada video yok sadece tek resim var) hareketi haber yapıyorlar. Ve sonuncusu Vatan Gazetesini Aydın Doğan almıştır bilgine.
Erman TOROĞLU da uyardı. SİVASSPOR üzerine oyunla oynanıyor. maç sonu çıkan üzücü olayda bunlardan biriydii.
TAKIMIMIZA DESTEK ÇIKALIM NE TARAFTARIMIZ NE DE FUTBOLCULARIMIZ BU OYUNLARA GELMESİNN
Evet hemşerim akşam bende izledim Maratonu ve Erman Toroğlu çok güzel bir konuya temas etti. Futbolcularımızın, yöneticilerimizin, taraftarlarımızın aklı selim hareket etmesi, öfklerine hakim olması gerekiyor. Yoksa mazAllah Tabzonun başına gelenler Sivasında başına gelebilir !!!
tanju_58 21.01.2008, 18:05 bu medya nekadar çarpıtıyo konuşmaları.geçen gün bi manşet vardı.güya bülent hocamız tesadüfen burdayız demiş.dün bülent hocamızın konuşmasını gösteriyo,biz tesadüfen burda olmadığımızı fenerbahçeyi yenip göstericez dior.
BU MEDYA LAFI NERESİNDEN ANLIYO ANLAMADIM GİTTİ...
tanju_58 21.01.2008, 18:09 maçın özetini izleyenler öyle bir olayın olmadığını görmüştürler.mehmet devrana bi saniye taraftarlara gidiyorum işareti yapıyo.
BU MEDYA LAFI VE GÖRÜNTÜYÜ NERESİNDEN ANLIYOR ACABA...
artık herkes iyi bilsin sivasspor büyük bir takımdır.kimse saçma sapan oyunlarla büyük takımımıı karalamasın
Bundan sonra bu tür haberlere hazırlıklı olmalıyız. Yalan yanlış her şeyi yazar bunlar...
etzel1967 21.01.2008, 18:34 belden aşağı vurmalar başladı...çok dikkatli ve soğukkanlı olmalıyız...
ariserol 21.01.2008, 18:38 ortada bir durum var.. sivasli futbolcular biraz daha dikatli olmali diye düsünüyorum.. hemen aaa bize karsi ayak oyunu yapiyorlar demek yerine igneyi baskasina cuvaldizi kendimize batiracagiz.. sakin, soguk kanli olacagiz.. eger elestirede dogruluk payi varsa ve durum takima zarar vercekse oturup düsünecegiz. biz *********z sokak serserisi degiliz diyecegiz.. sivasli bilgilidir, sivasli duygusaldir ama duygulariyla hareket etmez.. sivasli mantigiyla hareket eder.. sivasli bölücü degil birlestiricidir.. o sivaslidir.. yigido ismini layikiyla tasir.. biraz sag duyulu olmaliyiz.. sivasi bölmenin en iyi yöntemi siyasal polimiklere kapi acmaktir ki bu yanlistir arkadaslar.. bizi bir birimize baglayan renklerdir dogdugumuz memlekettir.. siyasal durusumuz degil.. sivasli ezen degil.. ezillende olmayacaktir.. sivas barisin memleketi olmak zorunda.. gönüllerin takimi sivas..........
Vatan gazetesi, Türkiye'de ki azgın azınlığın sözcüsüdür. O gazetenin başında (Sivaslı) Zafer Mutlu'nun olmasıda hiç bir gerçeği ört bas edemez. Onlardan Sivasspor'u ve Anadolu'yu anlamalarını bekleyemeyiz. Çünkü onların kültürleri, maneviyat anlayışları bizden çok farklıdır. Bu biçimdeki karalama haberler onların asli görevidir.
Burada Sivas ve Anadolu sevdalısı insana düşen görev, bu gazeteyi kesinlikle almamaları ve yazdıklarına itibar etmemeleridir. Vatan Gazetesine bundan daha büyük bir ceza veremeyiz.
özsivasli1903 21.01.2008, 18:42 cekemeyenlere tek kelime fuck you.....
bu ne rezillik ya... cekemiyolar yolumuzu kesmek icin ellerinden geleni yapsinlar...biz sahada konusuruz ancak....yallah
Yusuf AĞÇİÇEK 21.01.2008, 18:50 Eger bir durum varsa bunu tartışmanında bir seviyesi olmalı.Bu forumda ne yazıkki bu seviyenin olmadıgını görebiliriz.Eger Sivas Spor taraftarına bu tartışmalar yakışıyorsa buyurun böyle devam edin.Herkesi daha sagduyulu olmaya çağırıp Sivas Spor'un başarısının başka şeyleri kulanarak gölgelenmesine izin vermemeliyiz.
Ben boşuna demiyorum bizden uzak dursunlar bizden bahsetmesinler yazmasınlar diye...
Ama baş edemeyecekler lig sonunda o elleri ve kalemleri kırılacaktır.
muhsin koçak 21.01.2008, 19:00 yaptıysa helal olsun mehmete!!!! adamlar çıkıp mecliste pkk bizim için terör örgütü değildir diye bas bsa bağırıyorlar,onlarıda yazın sizi ermeni dölleri!
kangal06 21.01.2008, 19:02 böle ufak oyunlarla başlar işte başarıyı,şampiyonluğu engelleme çabası ama umarım yönetim ve futbolcular en güzel cevabı verebilirler sene sonunda...
Arkadaşım Sivassporu Cekemiyorlar .. Egerki Anadolu Takımları Destek verse Sivasspora Ozaman Hersey Değişecek 49. Yıllık Rekoru kırdık Daha ne olsun Onunu Kesmek iStiyorlar Arkadaşım Sivassporu Cekemiyorlar .. Egerki Anadolu Takımları Destek verse Sivasspora Ozaman Hersey Değişecek 49. Yıllık Rekoru kırdık Daha ne olsun Onunu Kesmek iStiyorlar Arkadaşım Sivassporu Cekemiyorlar .. Egerki Anadolu Takımları Destek verse Sivasspora Ozaman Hersey Değişecek 49. Yıllık Rekoru kırdık Daha ne olsun Onunu Kesmek iStiyorlar Arkadaşım Sivassporu Cekemiyorlar .. Egerki Anadolu Takımları Destek verse Sivasspora Ozaman Hersey Değişecek 49. Yıllık Rekoru kırdık Daha ne olsun Onunu Kesmek iStiyorlar Arkadaşım Sivassporu Cekemiyorlar .. Egerki Anadolu Takımları Destek verse Sivasspora Ozaman Hersey Değişecek 49. Yıllık Rekoru kırdık Daha ne olsun Onunu Kesmek iStiyorlar Arkadaşım Sivassporu Cekemiyorlar .. Egerki Anadolu Takımları Destek verse Sivasspora Ozaman Hersey Değişecek 49. Yıllık Rekoru kırdık Daha ne olsun Onunu Kesmek iStiyorlar Arkadaşım Sivassporu Cekemiyorlar .. Egerki Anadolu Takımları Destek verse Sivasspora Ozaman Hersey Değişecek 49. Yıllık Rekoru kırdık Daha ne olsun Onunu Kesmek iStiyorlar Arkadaşım Sivassporu Cekemiyorlar .. Egerki Anadolu Takımları Destek verse Sivasspora Ozaman Hersey Değişecek 49. Yıllık Rekoru kırdık Daha ne olsun Onunu Kesmek iStiyorlar Arkadaşım Sivassporu Cekemiyorlar .. Egerki Anadolu Takımları Destek verse Sivasspora Ozaman Hersey Değişecek 49. Yıllık Rekoru kırdık Daha ne olsun Onunu Kesmek iStiyorlar Arkadaşım Sivassporu Cekemiyorlar .. Egerki Anadolu Takımları Destek verse Sivasspora Ozaman Hersey Değişecek 49. Yıllık Rekoru kırdık Daha ne olsun Onunu Kesmek iStiyorlar Arkadaşım Sivassporu Cekemiyorlar .. Egerki Anadolu Takımları Destek verse Sivasspora Ozaman Hersey Değişecek 49. Yıllık Rekoru kırdık Daha ne olsun Onunu Kesmek iStiyorlar Arkadaşım Sivassporu Cekemiyorlar .. Egerki Anadolu Takımları Destek verse Sivasspora Ozaman Hersey Değişecek 49. Yıllık Rekoru kırdık Daha ne olsun Onunu Kesmek iStiyorlar Arkadaşım Sivassporu Cekemiyorlar .. Egerki Anadolu Takımları Destek verse Sivasspora Ozaman Hersey Değişecek 49. Yıllık Rekoru kırdık Daha ne olsun Onunu Kesmek iStiyorlar Arkadaşım Sivassporu Cekemiyorlar .. Egerki Anadolu Takımları Destek verse Sivasspora Ozaman Hersey Değişecek 49. Yıllık Rekoru kırdık Daha ne olsun Onunu Kesmek iStiyorlar Arkadaşım Sivassporu Cekemiyorlar .. Egerki Anadolu Takımları Destek verse Sivasspora Ozaman Hersey Değişecek 49. Yıllık Rekoru kırdık Daha ne olsun Onunu Kesmek iStiyorlar Arkadaşım Sivassporu Cekemiyorlar .. Egerki Anadolu Takımları Destek verse Sivasspora Ozaman Hersey Değişecek 49. Yıllık Rekoru kırdık Daha ne olsun Onunu Kesmek iStiyorlar Arkadaşım Sivassporu Cekemiyorlar .. Egerki Anadolu Takımları Destek verse Sivasspora Ozaman Hersey Değişecek 49. Yıllık Rekoru kırdık Daha ne olsun Onunu Kesmek iStiyorlar Arkadaşım Sivassporu Cekemiyorlar .. Egerki Anadolu Takımları Destek verse Sivasspora Ozaman Hersey Değişecek 49. Yıllık Rekoru kırdık Daha ne olsun Onunu Kesmek iStiyorlar Arkadaşım Sivassporu Cekemiyorlar .. Egerki Anadolu Takımları Destek verse Sivasspora Ozaman Hersey Değişecek 49. Yıllık Rekoru kırdık Daha ne olsun Onunu Kesmek iStiyorlar Arkadaşım Sivassporu Cekemiyorlar .. Egerki Anadolu Takımları Destek verse Sivasspora Ozaman Hersey Değişecek 49. Yıllık Rekoru kırdık Daha ne olsun Onunu Kesmek iStiyorlar Arkadaşım Sivassporu Cekemiyorlar .. Egerki Anadolu Takımları Destek verse Sivasspora Ozaman Hersey Değişecek 49. Yıllık Rekoru kırdık Daha ne olsun Onunu Kesmek iStiyorlar Arkadaşım Sivassporu Cekemiyorlar .. Egerki Anadolu Takımları Destek verse Sivasspora Ozaman Hersey Değişecek 49. Yıllık Rekoru kırdık Daha ne olsun Onunu Kesmek iStiyorlar Arkadaşım Sivassporu Cekemiyorlar .. Egerki Anadolu Takımları Destek verse Sivasspora Ozaman Hersey Değişecek 49. Yıllık Rekoru kırdık Daha ne olsun Onunu Kesmek iStiyorlar Arkadaşım Sivassporu Cekemiyorlar .. Egerki Anadolu Takımları Destek verse Sivasspora Ozaman Hersey Değişecek 49. Yıllık Rekoru kırdık Daha ne olsun Onunu Kesmek iStiyorlar Arkadaşım Sivassporu Cekemiyorlar .. Egerki Anadolu Takımları Destek verse Sivasspora Ozaman Hersey Değişecek 49. Yıllık Rekoru kırdık Daha ne olsun Onunu Kesmek iStiyorlar Arkadaşım Sivassporu Cekemiyorlar .. Egerki Anadolu Takımları Destek verse Sivasspora Ozaman Hersey Değişecek 49. Yıllık Rekoru kırdık Daha ne olsun Onunu Kesmek iStiyorlar Arkadaşım Sivassporu Cekemiyorlar .. Egerki Anadolu Takımları Destek verse Sivasspora Ozaman Hersey Değişecek 49. Yıllık Rekoru kırdık Daha ne olsun Onunu Kesmek iStiyorlar Arkadaşım Sivassporu Cekemiyorlar .. Egerki Anadolu Takımları Destek verse Sivasspora Ozaman Hersey Değişecek 49. Yıllık Rekoru kırdık Daha ne olsun Onunu Kesmek iStiyorlar Arkadaşım Sivassporu Cekemiyorlar .. Egerki Anadolu Takımları Destek verse Sivasspora Ozaman Hersey Değişecek 49. Yıllık Rekoru kırdık Daha ne olsun Onunu Kesmek iStiyorlar Arkadaşım Sivassporu Cekemiyorlar .. Egerki Anadolu Takımları Destek verse Sivasspora Ozaman Hersey Değişecek 49. Yıllık Rekoru kırdık Daha ne olsun Onunu Kesmek iStiyorlar Arkadaşım Sivassporu Cekemiyorlar .. Egerki Anadolu Takımları Destek verse Sivasspora Ozaman Hersey Değişecek 49. Yıllık Rekoru kırdık Daha ne olsun Onunu Kesmek iStiyorlar Arkadaşım Sivassporu Cekemiyorlar .. Egerki Anadolu Takımları Destek verse Sivasspora Ozaman Hersey Değişecek 49. Yıllık Rekoru kırdık Daha ne olsun Onunu Kesmek iStiyorlar Arkadaşım Sivassporu Cekemiyorlar .. Egerki Anadolu Takımları Destek verse Sivasspora Ozaman Hersey Değişecek 49. Yıllık Rekoru kırdık Daha ne olsun Onunu Kesmek iStiyorlar Arkadaşım Sivassporu Cekemiyorlar .. Egerki Anadolu Takımları Destek verse Sivasspora Ozaman Hersey Değişecek 49. Yıllık Rekoru kırdık Daha ne olsun Onunu Kesmek iStiyorlar
ceza_tolga_rep 21.01.2008, 19:10 arkadaşlar malesef dün statda bulunan arkadaşım tam önünde oldunu söledi.resmen ülkücü işareti yapmış.bundan böyle alevi sivaslılar sivassporu tutmasın.bende artık stada maç izlemeye gitmeyeceğim.çok sinirlendim..
zaralım 58 21.01.2008, 19:23 ulan ne kadar adi ve yanlı medya bu neredeyse hepsi böyle arakadaş
aslansivasli 21.01.2008, 19:26 arkadaşlar malesef dün statda bulunan arkadaşım tam önünde oldunu söledi.resmen ülkücü işareti yapmış.bundan böyle alevi sivaslılar sivassporu tutmasın.bende artık stada maç izlemeye gitmeyeceğim.çok sinirlendim..
Ne yanii bi Mehmet YILDIZ o işareti yaptı diye Sivasspor u mututmuycaksınız stada mı gelmiyceksiniz. Bi kişinin söylediğiyle de bir kişi yargılanamaz.sonuçta bu bir sadece iddadır.Mehmet alevi olur ya da olmaz bizleri bunlar ilgilendirmez bizi SİVASSPOR ilgilendirir. zaten milletin amacı bizi bölmek sizde gelin böyle oyunlara. hemen bi işarete sattınız be SİVAS ı helal olsun başka ne diyim.bizleri bölmek isteyenler amaçlarına ulaşıyor.
BEN BİR SİVASLI OLARAK MEHMET İN O İŞARETİ YAPMAK İSTEDİĞNE İNANMIYORUM.
SİZDE BU OLAYI İYİCE UZATTIKCAA BİRİLERİ NASIL BİRBİRİMİZE GİRDİĞMİZİ İZLEYEREK GÜLÜYORDUR HERALLDE
necmettin_akcay 21.01.2008, 19:26 arkadaşlar bu hafta maçtaydım ama digiturk e gerçekten kıl oldum o stad da 3 istanbul takımından birinin maçı olsaydı yine yayınlamayacaklarmıydı LİDER SİVASSPOR olunca böylemi oluyor
Yusuf AĞÇİÇEK 21.01.2008, 19:26 Arkadaşlar öncelikle işin doğruluk boyutunu öğrenmek lazım,eger Mehmet Yıldız böyle bir hareketi yaptıysa ben bir sporcuya yakıştıramadım.Fotomontajmıdır başka bir şeymidir kesin bir şey söylemek dogru olmaz ama taraftarlar arasında ciddi anlamda bir huzursuzluk yaratacağa benziyor.Yazılan yazılar bunun habercisi gibi.Ama herkesi sağduyulu olmaya davet etmeliyiz ve en baştada basının gözünün önünde olan futbolcuları.Eger gerçekten Sivas Spor'un taraftarına yakışan bir tavır sergilenirse o onu demiş bu bunu yapmış öbürleri öyleymiş bizde böyle yaparız gibi tutumların bu takıma bir getirisi olmaz.Hrekes dikkatli olsun ne dediğini düşünerek ve tartarak söylesin Sivas Spor kimsenin babasının malı değil ve herkeste onu dilediği gibi kullanamaz.
kurtay58 21.01.2008, 19:28 Eh sonunda Sivassporun şampiyonluğuna inanmaya başladılar. İstanbul basını bizimle oynuyor.Bizi hiçbir güç bu yoldan döndüremez. ŞŞŞAMMMPİİİİYOOON SSSSSİİİİİVVVVAAAAASSSSSS
necmettin_akcay 21.01.2008, 19:29 arkadaşlar sivasımızı kimse bölemez balilide yahudi die sevmemezlik olurmu adam sivasspor için ter döküyor ve yine maçta sakatlanı lütfen bu konular üzerinde durmayalım hele şampionlupğa oynadığımız birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyacımız olan bir zamanda
cenk5821 21.01.2008, 19:32 ne kadarrr pis inlsarr varrr yawwww iki gun sonra hersey ortaya cikarrrr
yigidozan 21.01.2008, 19:33 sivassporumuzu yıpratma çalışmaları başladı demek. şimdi de pirelerin deve yapılışını seyredecegiz ama bizim futbolumuz takım oyunumuz yeter. sayemizde tüm türkiye zevli bir futbol gördü
crayz58body 21.01.2008, 20:03 Ben Vatan gazetesi okuyorum. Bu yazıyıda okudum. Gazete yalan mı yazmış, yanlış mı yazmış? Adamlar Mehmet'in resmini de koymuşlar.
Mehmedin siyasi görüşü ne olursa olsun tüm Türkiyeye mal olmuş bir topçudur. Sizler Mehmet'e daha dikkatli ol diyeceğine herşeyin doğrusunu yazan bir gazeteye sizin görüşünüzü paylaşmadığı için böyle ithamlarda bulunabiliyorsunuz. Yazık üzüldüm doğrusu. Peygamber Efendimiz "gerçek nerede olursa olsun arayın bulun " demiş. Gerçeklerden kokmayın. Korkuyorsanız da yapmayın. Sevgiyle kalın. Hoşçakalın. Gerçeklerle kalın.
yalanda yazmamış yanlışta ama müslüman mahallesinde salyangoz satmış. Türk yudu Türkiyede Türküm demeyi suç gibi götermiş...''Senin gazeten'' Posta gazeteside Müslüman Türkiyede Namaz kılmayı MANŞETTEN Ayıp gibi suçmuş gibi göstermiş...Mehmet Yıldız'ın hareketinde hiç bir acayiplik yok...Sen Müslüman Türk yurdunda Ankaranın göbeğinde apo posteri, pkk bayrağı sallayanlara bak Hırant olanlara bak vatanı satanlara bak bunları yaz eleştir...OLDUMU KOÇUM Okuduğun gazetenin hangi misyona hizmet ettiğine bak...Verdiğin her kuruş bu ülkenin temeline dinamit olacaktır...
Arif Coşkun 21.01.2008, 20:07 İki tane doğru olmayacağına göre, doğru tektir.Burada şunu unutmamalıyızki, siyaseti spora alet etmemek lazım.Elbetteki her sporcunun bir dünya görüşü vardır.Mehmet Yıldız'da tabiki bir görüşe hakim bu her insan gibi onunda en doğal hakkı.Ancak her futbolcu attığı her golden sonra çıkıp tuttuğu görüşün işaretini yaparsa bu ne saha içi birliği nede türbün birliğini geliştirir.Aksine bölüp parçalanır herkes bir tarafa çeker zıt kutuplar oluşur.Burada gazete görevini yapmış zaten haber için can atıyorlar kaçırırmı bu fırsatı.Gazeteyi protesto etmek ne kazandırır. Mehmet Yıldız daha iyi bilir eğer öyle bir şey yapmışsa, çıkıp yaptığım şey yalnıştı maçın ve attığım golün heyecanıyla oan farkına olamdan yapmış olabilirim deyip herkesin gönlünü almalı sevgisini kazanmalı bence.
ne bozkurtu ya hiç öyle bişey yapmadı biz maçtaydık uydurup uydurup yazıyorlar. artık daha çok üstümüze gelecekler böyle yalan yanlış haberlerle. bizde desteğimizi daha çok artıralım daha çok mesaj çekelim daha çok yardım yapalım bu takımı şampiyon yapalım. hepimiz buna inanalım.
YuNuSPaSa58 21.01.2008, 20:12 Bende izledim Fox Tv'yi. ßaşkanımıza ALLAH zeval wermesin.. Hiç ßir Takıma ALLAH ßöyLe ßaşkan Nasip etmesin(sadece ßizde olsunki en iyi ßiz olalım yada en iyi ßiz kalalım dimi:D) Yaptıysada iyi yapmış.. Helal oLsun MEHMET YILDIZ'a..
ŞAMPİYON YİĞİDO
sivassporum58 21.01.2008, 20:32 BU TOPRAKLAR ÖNCEDENDE TÜRKTÜ HALADA TÜRK EBEDİYENDE TÜRK KALAÇAK
sinan-58 21.01.2008, 20:43 arkadaşlar malesef dün statda bulunan arkadaşım tam önünde oldunu söledi.resmen ülkücü işareti yapmış.bundan böyle alevi sivaslılar sivassporu tutmasın.bende artık stada maç izlemeye gitmeyeceğim.çok sinirlendim..
bizim aşkımız renklere futbolculara değil hemde mehmetin o amaçla yapacağını hiç zannetmiyorum
g-unıt058 21.01.2008, 20:46 herkez kendi işine baksın hakeme portekizce küfür eden roberto carlos hiç gündeme bile gelmiyo ger m.yıldız bu hareketten dolayı ceza alırsa cok sacma olur ona bakarsan bayern munih teki klose bı macta golu attıktan sonra HİTLER işareti yaptı ama hiç bişey olmadı isteyen ıstedıgı sekılde gol sevıncını kutlar herkez kendı ısıne baksın
Arkadaşlar, Konuyu yanlış mecralara çekmeyelim. Alevi arkadaşlarımızda bizim kardeşimizdir. Onlarıda rencide edecek söylemler lütfen kullanılmasın. tolga_ceza_rep kardeşim sende biraz sakinleş. Bizler düşman değiliz. Sivasspor benim olduğu kadar seninde takımındır.
Elbette herkesin bir siyasi görüşü vardır. Buna saygılıyız. Ancak Spor'a siyaset karıştırılması doğru değildir. Eğer Mehmet bu hareketi gereçekten yaptı ise kesinlikle yöneticiler tarafından uyarılmalıdır.
Ancak ben Vatan Gazetesinin fotomontaj hilesi yaptığını düşünüyorum. Bunun sebebide Değerli başkanımızın dün gece Fox TV'de yaptığı açıklamalara olan inancımdır...
Neden bu kadar abartildi bu olay ya!! daha fazla olmadi ki bu gunun teknik patronu olan konya hocasini ne cabuk unutu bu millet ?? onun dügunu dillere destan olmustu adamda hic bir zaman saklamadi miliyetci oldugunu. mehmet te eger öyle bir sey yapmisa birakin adam sevinsin istedigi gibi. ama burda bir kasit varsa yaziklar olsun o gazeteciye birde onun calistigi gazetenin sahibi SIVASLI OLACAK !! insallah patronu onun kulagini bir guzel ceker diyelim.
tv dede gorunuyor,mehmet yıldızın bozkurt işareti yaptıgı,acıkcası yakıstıramadım mehmete,sonucta spora sıyasetı karıstırmamalıyız.. insallah sıvasın basına iş açmaz bu olay..
yaa adam bize doğru sevinerek koşuyor...
başarılıya takım bişeyler bulacak bu insanlarçamur atmak için...
bunları geçsinler artık sivasspor yemez bunları...
yola devam.
omercoskun 21.01.2008, 21:46 arkadaşlar konuyu uzatmaya artık fazla gerek yok dün akşam bu soruya en güzel cewabı başkanımız werdi kendi içimizde bile bazı arkadaşlar la şimdiden ters düştük ne haberin doğru olduğu belli ne memetin böyle bir haraket yaptığı yargısız infaz ve basın dolmuşçuluğuyla şimdiden birbirimizi yemeye başladık bunlar küçük oyunlar yarın öbür gün daha neler diyecekler engel olmak için siz daha bu ufacık ayak oyunlarında böyle olursanız sonunu düşünmek bile istemiyorum böyle ufacık olaylardan nem kapacaksak bırakın şampiyonluğu 2.lig te yine kardeş olalım daha iyi bence !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
Yusuf AĞÇİÇEK 22.01.2008, 00:08 Şimdilik bu mesele kapanmışa benziyor umarız bu tür durumlar bir daha yaşanmaz ve bu forumda bu tür tartışmaların aracı olmaz.Konuyu başka mecralara taşımaya çalışıp kendi düşüncelerini haklı göstermeye çalışan ve bu forumda yazan arkadaşlarında daha sağduyulu olması gerektiğini düşünüyorum.Şöyle söyleyebilirler sana ne sendenmi ögreneceğiz ne yapacağımızı.Evet ben sizden ögreneceğim sizde benden eger bir amaç için bu forumu kullanıyorsak burası kendi egolarımızı tatmin etme yeri değil bir birimizden bir şeyler ögrenme yeri olmalı.Herkese saygılar.
ayıp ya Allahtan korkuları yok bunların istanbul takımlarının yanında olduklarının yarısının da yarısı sivassporu destekleseler bu takım çok daha büyür.ben bundan sonra vatan okumam kardeşim.ASLINDA HEPSİ AYNI 2 SATIR YA YAZIYOLAR YA YAZMIYOLAR SİVASSPORUMUZLA İLGİLİ.aMA DİKKAT EDİN ZAMAN GAZETESİ NERDEYSE HER GÜN TAM SAYFA AYIRIYOR...
_DeReBeYi_ 22.01.2008, 00:59 s e r e f s i z l e r i n zoruna gidiyor mehmet in her attigi gol bundan sonra vatan gazetesinin mudurunun annesine gitsin :)
öyle bişey yaptığı yok ya arkadaslarına gelmeyin diye işaret yapıp tribünlere koşuyor.
ASLINDA DALLANDIRMAYADA GEREK YOK,MEHMET ACIKLADI ZATEN ÖYLE BİŞİ YOK DIYE,YAPTIYSADA BİRANLIK BILINC DISI BİR HAREKET OLMALI,ÖNEMLI OLAN TARAFTARLAR İÇİNDE HUZURUN VE BİRLİGİN BOZULMAMASI..ASLINDA KENDI KENDIMIZI ELE VERIYORUZ..BASKASINDAN DUYMADIK,SİVASLILARDAN DUYDUK MEHMETIN BOZKURT İŞARETI YAPTIGINI..
ne olmus be yaptiysa yapti herkes gol attiktan sonra hac isareti yapiyor kendilerini temsil ediyorlar bizde gole sevinirken bi bozkurt isareti yada ( hatirlarsaniz emrede secdeye gitti denilmisti) ne bunlar ya basit seyler ama sedece türkiyede olan seyler buyutmeyelim ama herkse ornek olsun diye tepkimizi gosterelim
sivasın1uşağıbg 23.01.2008, 00:41 yok ya valla takım cok ii olusun kılı kırk yarıp bir şey cıkarıyolar cekemiyosan acıkca söyle aslanım yok sunu yapmısta yok bunu yapmısta
Arkadaşlar herkes bişeyler diyor ama kimse bir tane resim koyup yorum yapmadı burada. Hatta bazıları ben sivasın maçına gitmem bile dedi. Bakın vatan fotomuhabir bozuntusu tarafından çekilen fotoğraf ekte. Eğer Mehmet bozkurt işaretini kasıtlı yapsaydı sol elinin serçe parmağını da kaldırırdı. Resme baktığımızda sol elinin ben bir numarayım veya bekleyin işareti olduğu açık. Sağ elini de istemeyerekte olsa serçe parmağını açmış. Bu bu kadar açık. Hem neden böyle birşey yapsınki ne için yapacak.
Ayrıca bazı arkadaşlar noolmuş yapmışsa demiş. O zaman da birileri çıkar Mehmete sinirlenip ben sivasın maçına gitmiyorum der nasıl çıkacağız bu işin içinden.
Lütfen Sivassporumuza şampiyonluk yolunda daha çok destek olalım. Dolduruşa gelmeyelim...
Vatan Gazetesinin amacına ulaştığını görmek çok acı verici. Bazı arkadaşlar daha maça gitmeyeceğim demiş. Bizler bu kadar çabuk mu pes edecektik, bukadar çabuk mu vazgeçecektik. Hayır arkadaşlar bizler bu oyuna gelmeyeceğiz. Lütfen sizlerde düşünün ve bu ayak oyunlarına gelmeyin.
avsarli58 23.01.2008, 20:27 Ayıp be ulan amacları ne bıde Sivassporun sampıyon olmasını ıstıoruz dıor bu basın
Arkadaşlar herkes bişeyler diyor ama kimse bir tane resim koyup yorum yapmadı burada. Hatta bazıları ben sivasın maçına gitmem bile dedi. Bakın vatan fotomuhabir bozuntusu tarafından çekilen fotoğraf ekte. Eğer Mehmet bozkurt işaretini kasıtlı yapsaydı sol elinin serçe parmağını da kaldırırdı. Resme baktığımızda sol elinin ben bir numarayım veya bekleyin işareti olduğu açık. Sağ elini de istemeyerekte olsa serçe parmağını açmış. Bu bu kadar açık. Hem neden böyle birşey yapsınki ne için yapacak.
Ayrıca bazı arkadaşlar noolmuş yapmışsa demiş. O zaman da birileri çıkar Mehmete sinirlenip ben sivasın maçına gitmiyorum der nasıl çıkacağız bu işin içinden.
Lütfen Sivassporumuza şampiyonluk yolunda daha çok destek olalım. Dolduruşa gelmeyelim
gardaşım baktılar türkiye de mehmeti durduramayacaklar adam sakatlanmıyorda yapacakları tek şey var iftira atmak onuda yapıyorlar zaten çamur atta iz kalsın felsefesiyle hareket ediyorlar bundan sonra sivaslı olarak vatan gazetesi almıyorum
rafetboztunc 23.01.2008, 21:15 ey istanbul basın diktası başarılarımızı karalayacağınıza gerçekleri yazın. adam sevincini taraftarıyla paylaşmak için yanına gelen arkadaşlarına bir dakika bir dakika diyerek eliyle işaret ederek tribünlere doğru koşuyor,siz hala öküz altında buzağı aramaya çalışıyorsunuz. ey yiğidolar gün bu gündür herkes bayrağını kaşkolunu alıp bu maça gelsin dosta düşmana Sivasın nasıl bir kent olduğunu gösterelim. bu maçı naklen dünyanın birçok ülkesinden izleyecekler gerçek taraftarlığımızı bu maçta gösterelim ve taraftarın 12. adam olduğunu hiç olmazsa anlayalım ama centilmence takımımızı desteklemek şartıyla bizede bu yakışır haydi yiğido pazar saat 14 00 4 eylül stadyumuna
altuntas58 23.01.2008, 21:43 Bize ne oldu hemen sıradan bir satılmış kalem sivassporumuzun düşmanı bir fotomontajla nasılda bizi bir birimize düşürdü işte o satılmış sözde spor yazarı olacak adamlar amaclarına ulaşıyorlar bizans oyunları yavaş yavaş tutmaya başladı lütfen sakin olalım bende o mactaydım hemde en önde bulunuyordum benim önümde gol sevincini yaşadık hiç bir tuhaflık görmedim elin gavuru (carlos) hakemimize su şisesini fırlatıyorhiç kimseden ses yok mehmet eliyle bir şeyler yapış diye yaygarayı basıyorlar yok öyle cifte standart
Bize ne oldu hemen sıradan bir satılmış kalem sivassporumuzun düşmanı bir fotomontajla nasılda bizi bir birimize düşürdü işte o satılmış sözde spor yazarı olacak adamlar amaclarına ulaşıyorlar bizans oyunları yavaş yavaş tutmaya başladı lütfen sakin olalım bende o mactaydım hemde en önde bulunuyordum benim önümde gol sevincini yaşadık hiç bir tuhaflık görmedim elin gavuru (carlos) hakemimize su şisesini fırlatıyorhiç kimseden ses yok mehmet eliyle bir şeyler yapış diye yaygarayı basıyorlar yok öyle cifte standart
Hemşerim o Carlos, o Fenerli, o İstabul takımının oyuncusu peki ya Mehmet ?? Mehmet Sivassporun futbolcusu, o Türk. Onların gücü sadece bu ülkenin vatandaşlarına yeter. Hatırlayın Alpayı da bu basın harcamadı mı ? İsviçre maçında İsviçre kanalı yapılan çirkefliklerin hiçbirini yayınlamazken bizim basın canlı yayında gösterdikleri yetmez gibi günlerce kasetleri yayınlayan da bunlardı. Ülkesine ve vatandaşlarına bu kadar zarar veren birbaşka basın yoktur Dünyada.
ceza_tolga_rep 23.01.2008, 21:57 bizi bölemezler.................... .......
yigidomustafa58 23.01.2008, 22:24 olur olur böyle şeyler her futbolcunun başına gelir herşeyi bir tarafa çekmese olmuyor şu medya...
|