Orijinalini görmek için tıklayınız : çekirdek Yiyen Taraftara Sitem
GeCeVeMaVi58pRf 14.08.2005, 16:03 Arkadaslar Biliyorsunuzki Yillardir Sivas Olarak Sivasspor Olarak çok Sikinti Cektik Gun Oldu 3.lige Tekrar Dusme Korkusu Yasadik O Zor Gunlerden Kurtulduk Ve 38 Yil Aradan Sonra Nihayet Süper Lige çiktik Inanilmaz Bir Basari Yakaldik Fakat Biz Sivas Olarak Hala Bunun Farkinda Değiliz Statlara Gelerek çekirdek Yiyen Sadece Oturan Taraftar Istemiyoruz Son Gaziantep Macinda Sadece Statta Yaklasik 300 Taraftarimiz Vardi Fakat Yalnizca 30 Kişilik Bir Gurup Takimini Destekliyordu çogunun Orda Cekirdek Yemeye Gelmişçesine Ve Sadece Oturarark Maci Izlemelri Beni çildirtti O Kişiler Sivasspora Destek Olduklarini Sanmasinlar Sivaslilari Sivassporu Maddi Ve Manevi Olarak Destege Cagiriyorum... Inşallah önümüzdeki Samsun Maciyla Beraber Gerçek Sivasspor Taraftarinin Yüzünü Tüm Türkiyeye Gösterelim... çekirdek Yiyen Ve Oturan Taraftara Hayir Diyoruz Sivasi Ve Sivassporu çok Seviyoruz.....
serhankaburcuk 14.08.2005, 16:08 Arkadaslar Biliyorsunuzki Yillardir Sivas Olarak Sivasspor Olarak çok Sikinti Cektik Gun Oldu 3.lige Tekrar Dusme Korkusu Yasadik O Zor Gunlerden Kurtulduk Ve 38 Yil Aradan Sonra Nihayet Süper Lige çiktik Inanilmaz Bir Basari Yakaldik Fakat Biz Sivas Olarak Hala Bunun Farkinda Değiliz Statlara Gelerek çekirdek Yiyen Sadece Oturan Taraftar Istemiyoruz Son Gaziantep Macinda Sadece Statta Yaklasik 300 Taraftarimiz Vardi Fakat Yalnizca 30 Kişilik Bir Gurup Takimini Destekliyordu çogunun Orda Cekirdek Yemeye Gelmişçesine Ve Sadece Oturarark Maci Izlemelri Beni çildirtti O Kişiler Sivasspora Destek Olduklarini Sanmasinlar Sivaslilari Sivassporu Maddi Ve Manevi Olarak Destege Cagiriyorum... Inşallah önümüzdeki Samsun Maciyla Beraber Gerçek Sivasspor Taraftarinin Yüzünü Tüm Türkiyeye Gösterelim... çekirdek Yiyen Ve Oturan Taraftara Hayir Diyoruz Sivasi Ve Sivassporu çok Seviyoruz.....
Kardeş biz yıllardır aylardır bunun mücadelesini veriyoz sende dün gözlerinle görmüşsün...Stadyumda 300 yakın Sivaslı vardı ama bağıran sadece 30 kişiydi...Bunlarda 1967 Sivasspor genç Taraftarlar derneği üyeleri idi...Diğerleri hep çekirdek yedi sohbet ettİ..Sivas taraftarı yıllardır böyle...Hiç değiseceğide yok...Bizde burdan çekirdek yiyen arkadaşlara sesleniyoruz...Arkadaşlar artık destek olalım çekirdeğimizi evimizde televizyon başındada yiyebiliriz...Eğer böyle destek vereceksiniz maçlara hiç gelmeyin takımı bzi destekleriz...
ÇEKİRDEK YİYEN TARAFTAR İSTEMİYORUZ...
Kardeş biz yıllardır aylardır bunun mücadelesini veriyoz sende dün gözlerinle görmüşsün...Stadyumda 300 yakın Sivaslı vardı ama bağıran sadece 30 kişiydi...Bunlarda 1967 Sivasspor genç Taraftarlar derneği üyeleri idi...Diğerleri hep çekirdek yedi sohbet ettİ..Sivas taraftarı yıllardır böyle...Hiç değiseceğide yok...Bizde burdan çekirdek yiyen arkadaşlara sesleniyoruz...Arkadaşlar artık destek olalım çekirdeğimizi evimizde televizyon başındada yiyebiliriz...Eğer böyle destek vereceksiniz maçlara hiç gelmeyin takımı bzi destekleriz...
ÇEKİRDEK YİYEN TARAFTAR İSTEMİYORUZ...
gercekten guzel bır konuyu acmışsınız .sadece bu sorun maçta deyıl ,ıkı yıl önce cok sevdıgım arkadaşımla sıvasa gıttık nerde guzel yerler varsa oraya gıttıgımizde hep aynı sorunla karşılaştık.bana soyledıgı iyide burda neden çok cekırdek yenıyo diye soruldu cevap vermedım .inanın çok cırkın göruntu olyor tamam yıyelımde bu kadar aşırı deyıl....
serhankaburcuk 14.08.2005, 16:37 gercekten guzel bır konuyu acmışsınız .sadece bu sorun maçta deyıl ,ıkı yıl önce cok sevdıgım arkadaşımla sıvasa gıttık nerde guzel yerler varsa oraya gıttıgımizde hep aynı sorunla karşılaştık.bana soyledıgı iyide burda neden çok cekırdek yenıyo diye soruldu cevap vermedım .inanın çok cırkın göruntu olyor tamam yıyelımde bu kadar aşırı deyıl....
Sivasta harbiden çekirdek aşırı yeniyor...Nedendir bilmem ama Sivasın insanının çekirdeğe acayip bir düşkünlüğü var...
insanlara evlerinde dısarıda yesin ama statta yenmesin....zaten onun temizligi bile ayrı bir dert :(
1967_DERNEK_10UR 14.08.2005, 19:51 İNSANDA BİRAZ RUH OLMALI MAL GİBİ ELLERİNE ÇEKİRDEĞİ ALIYORLAR ÇIT DA ÇIT ŞUNU YİYENE KADAR BARİ ALKIŞ YAP ..ALLA ALLA ADAMLAR DA HASTALIK OLMUŞ ÇEKİRDEK YEME MODASI ...ADANADA Kİ MAÇTA BİR KEZ DAHA GÖRÜLDÜ Kİ BİZİM SİVASLILARIN GENETİK YAPISINDA VAR FİLM SEYREDER GİBİ MAÇ İZLEMEK ..BU İŞE ÇÖZÜM FALAN BULUNMAZ..
ilginç yaw alla alla... seytan iyi giriyo kanlarına... ne güzel zevk almak varken saf saf izlemek ilginc???
1967_DERNEK_10UR 14.08.2005, 20:13 ilginç yaw alla alla... seytan iyi giriyo kanlarına... ne güzel zevk almak varken saf saf izlemek ilginc???
ÇEKİRDEK BÜTÜN KÖTÜLÜKLERİN ANASIDIR..:D
1967_DERNEK_10UR 14.08.2005, 20:25 babası ney??? :D
ÇEKİRDEK ANALARI BABASIDA KOLTUK..İKİSİ BİRLEŞİRSE BİZİM SEYİRCİ ALLAH MUHAFAZA HİÇ KALKMAZ..:D.
YA ARKADASŞLAR BU KONUYU GÖRÜNCE AKLIMA Bİ ANIM GELDİ..BİR GÜN MAÇA GİTTİM 2.LİGDE İKEN NEYSE ORDA BAĞIRIYOZ ARKADASLAR TEZAHÜRAT EDİYOZ YANİ ARKADAN BİRİ AYNEN BÖLE DEDİ 'LA OLUM AZCIK SUSUNDA MAÇI SEYREDEK.BURAYA MAÇ SEYRETMEYE GELİYOK DEDİ'VALLA ORDA TAM Bİ DUMUR OLDUM KAL GELDİ VALLA. AMA ELDEN NE GELİR??
ÇEKİRDEĞE DEVAM___
emret58_1 14.08.2005, 22:02 kişilerin maçı nasıl seyredecegi sadece kendilerini ilgilendirir. çekirdek yiyor diye insanlara mal denilmesi biraz abes. herkes fanatik olmak zorunda degil. Önemli olan sporun bir zevk olarak algılanması ve kişiler arasında farklılık yaratmaması.
spor
sevgi
barış
ve kardeşliktir
1967 dernek serkan20 14.08.2005, 22:04 biz 1yıldan beri aynı şeyleri sölüyoz ama çekirdek yeniyor
yalnız yiyen grup hep 30 yaşın üstünde
bir gün bağırılar inşallah
serhankaburcuk 14.08.2005, 23:47 İNSANDA BİRAZ RUH OLMALI MAL GİBİ ELLERİNE ÇEKİRDEĞİ ALIYORLAR ÇIT DA ÇIT ŞUNU YİYENE KADAR BARİ ALKIŞ YAP ..ALLA ALLA ADAMLAR DA HASTALIK OLMUŞ ÇEKİRDEK YEME MODASI ...ADANADA Kİ MAÇTA BİR KEZ DAHA GÖRÜLDÜ Kİ BİZİM SİVASLILARIN GENETİK YAPISINDA VAR FİLM SEYREDER GİBİ MAÇ İZLEMEK ..BU İŞE ÇÖZÜM FALAN BULUNMAZ..
Harbiden Sivasın insanının içinde yani onurun dediği gibi genetik yapısında var çekirdek yemek...
HakkıTİMUÇİN 14.08.2005, 23:52 maçlarda çekirdek yiyenin kaynanası ölsün....
NOT: sizlerinde ilginç bedduları varsa bu topiğe ekleyin lütfen...(küfür yok ama..
serhankaburcuk 14.08.2005, 23:53 maçlarda çekirdek yiyenin kaynanası ölsün....
NOT: sizlerinde ilginç bedduları varsa bu topiğe ekleyin lütfen...(küfür yok ama..
En güzeli senin bedduan abii.Sana katılıyorum..
HakkıTİMUÇİN 14.08.2005, 23:53 südüklüğüne taşmık çakılsın (böbreklerinde taş oluşsun..)
1967_DERNEK_10UR 14.08.2005, 23:54 maçlarda çekirdek yiyenin kaynanası ölsün....
ÇEKİRDEK YEMEK SALIK AÇISINDAN İYİ DEĞİLDİR ..NİE DİYE SORACAKSANIZ ÇEKİRDEK YİYENLER..BANA GÖRÜNMESİN...ALERJİM VAR..
1967_DERNEK_10UR 14.08.2005, 23:55 ÇEKİRDEK AYRICA SİVİLCE YAPAR...ÇEKİRDEK MAÇA GİDİPTE TEZAHURAT YAPMAK İSTEYENLERİN HEVESİNİ KIRAR..ÇEKİRDEK YİYEN İNSAN MAÇTA Kİ HEYACANINI KAYBETMİŞ OLUR..
HakkıTİMUÇİN 14.08.2005, 23:56 sivilce az gelir onlara onur...şark çıbanı cıksın heryerlerinde
serhankaburcuk 14.08.2005, 23:57 Sindirim yollarını bozuyormuş..
1967_DERNEK_10UR 14.08.2005, 23:58 sivilce az gelir onlara onur...şark çıbanı cıksın heryerlerinde
ÇIBANA KURBAN OLUYUM ABI KENE GELSİN ÇEKİRDEK YİYENE ...ŞU BİZİM SİVASTA Kİ ZEHİRLİ KENELERDEN..
ÇIBANA KURBAN OLUYUM ABI KENE GELSİN ÇEKİRDEK YİYENE ...ŞU BİZİM SİVASTA Kİ ZEHİRLİ KENELERDEN..
Çok güzel.
Keneler,
hedef çekirdek yiyenler . . .
CÜSSKB-Aynur 15.08.2005, 09:47 Seyirci olmayı bırakıp, taraftar olduğumuz bilinci yerleşince bu tür olaylar ortadan kalkacaktır.
karakule58 15.08.2005, 09:54 kişilerin maçı nasıl seyredecegi sadece kendilerini ilgilendirir. çekirdek yiyor diye insanlara mal denilmesi biraz abes. herkes fanatik olmak zorunda degil. Önemli olan sporun bir zevk olarak algılanması ve kişiler arasında farklılık yaratmaması.
spor
sevgi
barış
ve kardeşliktir
kursad58 15.08.2005, 10:33 Sivasspor Da Seyirci Var Arkadaşlar Taraftar Yok Taraftar Sayimiz 30 Lardan 1000lere çiknca Emin Olun O çekirdek Yiyenler Yani Seyirciler Göze Batmayacak Ama Bunun Için önümüzde çok Uzun Bir Yol Var Süper Ligdeki Maçlarimizi Izleyerek Ben Inaniyorum Seyircimiz Taraftar Olacak
serhankaburcuk 15.08.2005, 14:35 kişilerin maçı nasıl seyredecegi sadece kendilerini ilgilendirir. çekirdek yiyor diye insanlara mal denilmesi biraz abes. herkes fanatik olmak zorunda degil. Önemli olan sporun bir zevk olarak algılanması ve kişiler arasında farklılık yaratmaması.
spor
sevgi
barış
ve kardeşliktir
Biz fanatiklikten değil seyirci ile taraftar olma kavramından bahsediyoruz...Sivaslı yiğidoların seyirci kavramından biraz kurtulmaları gerekir..
serhankaburcuk 15.08.2005, 14:36 Çekirdek yiyene kene gelsin...Hemde Sivasa gelen zehirli kongo kenesi...
Mac Boyunce Verdigi Tek Tepki Disine Batan Cekirdek Kabugundan Olan Adamlardan Bahsediyoruz.... Dünya Cekirdekten Ibaret Değil!!!
1967_DERNEK_10UR 15.08.2005, 14:38 ÇENELERİDE YORULMUYOR HİÇ ...
HakkıTİMUÇİN 15.08.2005, 14:43 kişilerin maçı nasıl seyredecegi sadece kendilerini ilgilendirir. çekirdek yiyor diye insanlara mal denilmesi biraz abes. herkes fanatik olmak zorunda degil. Önemli olan sporun bir zevk olarak algılanması ve kişiler arasında farklılık yaratmaması.
spor
sevgi
barış
ve kardeşliktir
SEVGİLİ KARAKULE,
BUARADA YAZDIKLARIMIZ BİRAZ SAKA YOLLU SİTEM...TABİKİ KİMSENİN NASIL MAÇ SEYREDECEĞİNE KARIŞAMAYIZ.. AMA ASLA VE ASLA KİMSEYE HAKARET ETMEK VEYA KÜÇÜK DÜŞÜRMEK GİBİ BİR AMACIMIZ YOK VEDE OLAMAZ...
TEKRAR EDİYORUM...KONUYA BİRAZ ESPRİLİ YAKLAŞARAK ÇEKİRDEKÇİLERİ GAZA GETİRMEYE ÇALIŞIYORUZ O KADAR....
serhankaburcuk 15.08.2005, 14:44 SEVGİLİ KARAKULE,
BUARADA YAZDIKLARIMIZ BİRAZ SAKA YOLLU SİTEM...TABİKİ KİMSENİN NASIL MAÇ SEYREDECEĞİNE KARIŞAMAYIZ.. AMA ASLA VE ASLA KİMSEYE HAKARET ETMEK VEYA KÜÇÜK DÜŞÜRMEK GİBİ BİR AMACIMIZ YOK VEDE OLAMAZ...
TEKRAR EDİYORUM...KONUYA BİRAZ ESPRİLİ YAKLAŞARAK ÇEKİRDEKÇİLERİ GAZA GETİRMEYE ÇALIŞIYORUZ O KADAR....
Evet şaka yollu yazılar bunlar...
tanımadıgımız adamlara ne diye hakaret edelimki???
maksat muhabbet olsun!!!
serhankaburcuk 15.08.2005, 14:51 tanımadıgımız adamlara ne diye hakaret edelimki???
maksat muhabbet olsun!!!
Maksat muhabbet ama...Amaç Sivasspora destek olacak taraftarı oluşturmak...
adamlar muhabbete bile tav olmuyor ne yapacagız abi???? hayırlısı bir iki yıla ogrenirler artık ne yapalım.... herkes dogustan bilmiyorki ben bile sonradan ogrendim :D
GeCeVeMaVi58pRf 15.08.2005, 19:47 Hepinize Yürekten Katiliyorum....
1967_DERNEK_10UR 15.08.2005, 20:09 kişilerin maçı nasıl seyredecegi sadece kendilerini ilgilendirir. çekirdek yiyor diye insanlara mal denilmesi biraz abes. herkes fanatik olmak zorunda degil. Önemli olan sporun bir zevk olarak algılanması ve kişiler arasında farklılık yaratmaması.
spor
sevgi
barış
ve kardeşliktir
MUHABBETİN İÇİNE ETTİN SENDEN BİR RİCAM OLACAK BÖLE TOPİCLERE SEN YAZI YAZMA ŞURDA KENDİ ARAMIZDA ÇEKİRDEĞİN ZARARLARINI ANLATMAYA ÇALIŞIYORUZ ...BURDA KİMSEYE FANATİK OLUN DEMİYOZ TAKIMINI DESTEKLEMEK TEZAHURAT YAPMAK FANATİKLİKSE HEPİMİZİ FANATİĞİZ...
MUHABBETİN İÇİNE ETTİN SENDEN BİR RİCAM OLACAK BÖLE TOPİCLERE SEN YAZI YAZMA ŞURDA KENDİ ARAMIZDA ÇEKİRDEĞİN ZARARLARINI ANLATMAYA ÇALIŞIYORUZ ...BURDA KİMSEYE FANATİK OLUN DEMİYOZ TAKIMINI DESTEKLEMEK TEZAHURAT YAPMAK FANATİKLİKSE HEPİMİZİ FANATİĞİZ...
imza
möhur
+kaşe
serhankaburcuk 15.08.2005, 20:23 Fanatiklik yaptığımız yok latife yapıyoruz...Ama Sivassporu sevenlerinde en kısa sürede seyirci psikolojisinden kurtulması gerekir..Artık taraftar olmamız şart..
|