Orijinalini görmek için tıklayınız : Pazar 11 de Herkesi Bekleriz
YiğidoGençlik 22.01.2008, 12:20 Pazar günü saat 14:00 de oynanacak Sivasspor-Fenebahçe maçı için saat 11:00 de toplu olarak stada gitmek üzere buluşuyoruz.Bu organizasyonu Yiğido Gençlik grubu olarak yapıyoruz ancak Sivas'lı olan ve Sivasspor'u destekleyen herkes bize katılabilir, herksi bekliyoruz.Çünkü biz Sivasspor için varız ve hiç bir Sivasspor'lu arasında ayrım gözetmiyoruz herkes bizim kardeşimizdir.Grubumuzun bir adı olabilir ancak grubumuzdan önce Sivassporumuz gelir ve hiç bir kimse biz dahil hiç bir grup Sivassporumuzdan önemli değildir.Herşey Sivasspor için.
evet pazar herkesi bekleriz İnşallah hayırlısı olur ve Sivassporumuz istediğini alır bunun içinde taraftarımıza çok iş düşecek
Pazar günü saat 14:00 de oynanacak Sivasspor-Fenebahçe maçı için saat 11:00 de toplu olarak stada gitmek üzere buluşuyoruz.Bu organizasyonu Yiğido Gençlik grubu olarak yapıyoruz ancak Sivas'lı olan ve Sivasspor'u destekleyen herkes bize katılabilir, herksi bekliyoruz.Çünkü biz Sivasspor için varız ve hiç bir Sivasspor'lu arasında ayrım gözetmiyoruz herkes bizim kardeşimizdir.Grubumuzun bir adı olabilir ancak grubumuzdan önce Sivassporumuz gelir ve hiç bir kimse biz dahil hiç bir grup Sivassporumuzdan önemli değildir.Herşey Sivasspor için.
nerde buluşulduğunu yazmamışsın. heykelde mi?
Ss--58--Ss 22.01.2008, 12:35 valla sivastada olsaydım gelirdim gardaşlar bende tv başından desteklerim.
YiğidoGençlik 22.01.2008, 12:37 nerde buluşulduğunu yazmamışsın. heykelde mi?
özür dilerim kardeşim Kongre Müzesi bahçesinde
Abdullah DuMaN 22.01.2008, 12:51 BUNU SÖYLEMEKTEN NEFRET EDİYORUM AMA BEN GELEMİOMMMM:(:(
YiğidoGençlik 22.01.2008, 12:55 ha bide arkadaşlar grubumuzla maça girmek isteyen arkadaşlar varsa biletlerini kale arkası gar tarafına alsınlar
İnşallah biletler tükenir stadyum dolar ayrıca havuz kale arkası tamamen fener taraftarına verilmiyor bunu federasyon belirliyor
ofozturk 22.01.2008, 15:16 hadi bakalım inş güzelce desteklersiniz takımmızı. ben de tv basından desteğimi göndereceğim inş.:)
musty_58 22.01.2008, 15:23 Helal olsun size yiğidolar
Lig tv den izlicez biz malesef. Ama daha cok var gün doğmadan neler doğar bakarsın Sivas'a yolumuz düşer :)
sivas_kangallı 22.01.2008, 15:25 inş stad dolur..................
musty_58 22.01.2008, 15:28 İnşallah biletler tükenir stadyum dolar ayrıca havuz kale arkası tamamen fener taraftarına verilmiyor bunu federasyon belirliyor
Stad dolsun bence çevredeki binaların balkonlarından destek verilsin çatılara cıkılsın :D
valla sivastada olsaydım gelirdim gardaşlar bende tv başından desteklerim.
Aynen Gardaş Bende Ordudayım Napalim Bizde Tv Den İzlicez...:confused:
alico58_58 22.01.2008, 15:36 ist.Bşb.spor maçında biz görevimizi yaptığımıza inanı yorum takımımızı bize emanet ettiniz lider gönderdiniz buralara bizde tekrar harman olduğu yere lider olarak +3 puan ve +2 avarajla gönderdik inşallah bu hafta sizde orda ki görevinizi en iyi şekilde yapıp fenerbahçe karşısında takımımızı ateşler ve puan almasına yardımcı olursunuz.
YiğidoGençlik 22.01.2008, 15:52 Sivassporumuz için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaz İnşallah stadımız dolacaktır kimsenin şüphesi olmasın o stad fenere dar olacak
58 ygd 58 22.01.2008, 16:00 valla sivastada olsaydım gelirdim gardaşlar bende tv başından desteklerim.
aynen katılıyorum keşke gelebilsem
SEMİH-58 22.01.2008, 16:01 taraftar kendi üzerine düşeni yaptıktan sonrası önemli degil...kesin alacagız...
ygdgnçlk 22.01.2008, 18:46 pazar 11 de ordayız Allah tan hayırlısı
Alayina58 22.01.2008, 18:49 efsaneler gelince, hikayeler biter...
ha bide arkadaşlar grubumuzla maça girmek isteyen arkadaşlar varsa biletlerini kale arkası gar tarafına alsınlar
garda bilet kalmamış galiba :mad:
oguzhan_1616 22.01.2008, 19:46 bende keşke maçta olsaydım ama cumartesi günü antalya'dayım ne yapalım bizde maçı lig tv den izleriz
altuntas58 22.01.2008, 19:57 Pazar günü herkes maca gelmeli bu mac çok hayati önem taşıyan bir mac onun için soğuk,sıcak,uzak,yakın demeden 4 eylülde buluşalım ben şahsen istanbuldan sivassporumu desteklemek için allah izin verirse sivasa maca geleceğim sivastaki yiğidolar zaten orayı doldurur diye düşünüyorum
belalı_yiğido58 22.01.2008, 20:01 BÖYLE TARAFTARLARA CAN FEDA YÜRÜYÜN BE YİĞİDOLAR........
YiğidoGençlik 23.01.2008, 08:27 garda bilet kalmamış galiba :mad:
yok kardeş var ayrıca havuz tarafı komple fenere ayrılmamış sağlam kaynak yöneticiden öğrendim ha bu arada alttaki güzel olmuş eline sağlık
Rallim58 23.01.2008, 10:06 Yiğidolar, bu hafta sonu yapılacak Fenerbahçe müsabakasına her yiğido 4 Eylül stadyumuna Sivassporumuzun kaşkolü, eldiveni ve şapkalarıyla gelsin. Muhtemelen bazı sponsorlar zaten Sivasspor bayrağı dağıtımı da gerçekleştirir. Böylece stadyumu Kırmızı beyaza süsleyelim ki Yiğido olarak öncelikle bizlerin şampiyonluk yolundaki ciddiyetimizi Dünya aleme duyuralım. Unutmayalım ki bütün Türkiyenin gözü bizde iken elimize geçen fırsatlarımızı İlimiz adına iyi değerlendirelim. Parayla pulla ölçülemeyecek reklamımızı Sivassporumuzun emektarları yapıyor LÜTFEN PAZAR GÜNÜ ONLARI YANLIZ BIRAKMAYALIM Trabzon maçında titreyerek izledik ÖLDÜK MÜ? LÜTFEN. PAZAR GÜNÜ STADYUMDA YER BEYAZ GÖK KIRMIZI OLSUN. HAYDİ YİĞİDİM MAÇA ! HAYDİ YİĞİDOM MAÇA !
Hep Destek Tam Destek;)Hadi Yiğidoo
yok kardeş var ayrıca havuz tarafı komple fenere ayrılmamış sağlam kaynak yöneticiden öğrendim ha bu arada alttaki güzel olmuş eline sağlık
valla içimi rahatlattın :rolleyes:
SivasSpor İçin Heryerde Buluşuruz.......
biletimi aldım artık rahatım :D
divriği-ilhan 23.01.2008, 13:26 Yiğido Sivasım süper Fenerim ama bu sene gönülden Sivasın şampiyon olmasını istiyorum çok güzel duygular bunlar inşallah pazar günü alırız. Sivas Spor oley
ygdgnçlk 24.01.2008, 08:42 çok az kaldı heyecan arttı pazarı iple çekiyorum
YiğidoGençlik 24.01.2008, 18:26 sabır kardeşim benim sabır sabreden derviş muradına ermiş
arkadaşlar pazar günü stadda sivassporumuzu sonuna kadar destekleyelim organize olalım 4 eylül stadını fenerin başına yıkalım
belalı_yiğido58 25.01.2008, 01:05 BEN NE KADAR UZAK OLSAMDA BU YÜREK BU YİĞİDOLUKLA YIKARIZ ORTALIGI YİNE.....FENERBAHÇEYİDE ÇİMLERE GÖMERİZ....TARAFTAR GÖRSÜN TÜM DÜNYAAAAAAAAA
pazar günü saat 11 de ordayız hep baraber olma vaktidir arkadaşlar
YiğidoGençlik 25.01.2008, 08:34 eyvallah abi saolasın...........
zaralım 58 25.01.2008, 08:45 salı günü cenaze nedeniyle SİVAS'taydım ama kalamadım kısmet, başka maçlara,ama galibiyet bizim olacak inş
tatangahamit 25.01.2008, 15:57 gonlumuz sıvastan yana ınsallah ıı olacak antı ıstanbul yasasın anadolu kardeslıgı turkıyeye turbun dersı vermenızı beklıoruz ınsallah bızde tekrar eskı yerımıze gelıp yanınızda yer almak ısterız
kaldı pazat'A 2 gün...
kaldı şampiyonluğa 14,5 maç:D
YiğidoGençlik 26.01.2008, 09:43 gonlumuz sıvastan yana ınsallah ıı olacak antı ıstanbul yasasın anadolu kardeslıgı turkıyeye turbun dersı vermenızı beklıoruz ınsallah bızde tekrar eskı yerımıze gelıp yanınızda yer almak ısterız
İnşallah kardeş ağzına sağlık antİstanbul
|