Orijinalini görmek için tıklayınız : Odyakmaz’a Federasyon baskısı
SİVASSPOR Başkanı Mecnun Odyakmaz’a Futbol Federasyonu başkanlığı için baskıların arttığı öğrenildi. Özellikle Anadolu kulüplerinin başkan Odyakmaz’ı arayarak büyük bir destek vereceklerini açıkladıkları ve Odyakmaz’ın da ciddi ciddi federasyon başkanlığını düşündüğü belirtildi.
kaynak:
http://www.efsanefotospor.com/haber.jsp?cid=23448
Sivas_Bey 23.01.2008, 13:30 baskanımız sivası bırakmaz bence...!
yakışır ama bizim başkana değilmi
önce şampiyon yapsında sonra yakışır imparatora:)
musty_58 23.01.2008, 13:36 Valla yakışır ama bizi bırakmasın
cenk5821 23.01.2008, 13:45 bizi birakmasinnnn baskanlik ona cok yakisirrrr:D
baskanin aklini karistirmaktan baska birsey degildir.Ben sahsen inanmiyoru bu söylentilere
buda sivasın çıkışını engellemek kafa karıştırmak için bir tuzaktan başak bir şey olamaz Sayın başkanımız bu tür oyunlara gelmez.
Rallim58 23.01.2008, 14:36 Sivas'a Sivas'lıya heryerde herşey yakışır. Başkana Federasyon dünden yakışır. Ama başkan önce Sivasspor'un şampiyonluğu Federasyon başkanlığı daha sonra diye kibarca red edebilir
alpingen 23.01.2008, 14:41 kolpadır..daha büyük başkanın yapacağı iş çok..bu sadece gündemi değiştirmek,haber sıkıntısı yüzünden sütunları doldurmak adına yapılmış kolpa bir haberdir..başkanında böyle bir şey düşündüğünü zannetmiyorum..
muhsin koçak 23.01.2008, 14:50 bu sadece bir tuzaktan ibarettir bence,başkan bu oyuna gelmez.
fener beşik yalaksı bir gazetenin bu mide bulandırıcı haberini yalan haberini bu siteye taşımak ne kadar doğru..!
merkez_emre 23.01.2008, 15:00 valla bu sene mehmeti bile satmadık bu sene olmaz bence :)
Kafa karistirmak bunlarin yaptigi is. baskanimiz bizi birakmaz en azindan sampiyonluktan once
ofgurleyuk78 23.01.2008, 16:14 Yok başakanım yok. Orası kurtlar sofrası. Yerler orada adamı. Hem sen bize daha çoooook lazımsın.
Olar başkan değil istanbul takımlarına uşak arıyorlar orası delikanlı adamı bozar.
PRoFeSSioNaL 23.01.2008, 16:21 Arkadaslar Unutmayın Sivassporla ßaşladı Sivassporla Bitirecek..
kangal06 23.01.2008, 16:30 haber kesin yalan bence:D
fotogol le fotospor hayal gazetesi:D
ama böle teklifin gelceği zaman da yakındır
Bir çok arkadaşımızın ifade ettiği gibi:
asparagas haber...!
Bana pek inandırıcı gelmedi...!
Haaaa...
Başkanımız bu işe layık değil miii...?
Herkesten daha da layık.
Yapamaz mıı...?
Herkesten daha iyi yapar...!
Yakışmaz mııı...?
Herkesten daha iyi yakışır...!
SİVASSPOR Başkanı Mecnun Odyakmaz’a Futbol Federasyonu başkanlığı için baskıların arttığı öğrenildi. Özellikle Anadolu kulüplerinin başkan Odyakmaz’ı arayarak büyük bir destek vereceklerini açıkladıkları ve Odyakmaz’ın da ciddi ciddi federasyon başkanlığını düşündüğü belirtildi.
geç bunları asparagas haber bunlar,
olsa bile anadolu kulupleri başkanı dolduruşa getirip kulup başkanlığından istifa ettirecekler sonrda oy moy vermeyecekler , dertleri sivası gidişini durdurmak malesef bizde başarılı olanın paçasından asılırlar malesef, inandırıcı değil keşke olsa, yakışır ama
mesut_tncsvs 23.01.2008, 17:04 fotospor yazıyorsa yalandır inanmayın sakın
başkanında bizi bu durumda bırakıp gidiceğini zannetmiyorum
merkez_hakan 23.01.2008, 17:14 bu sene olmaz bence de önce şampıyon olalım sonra hem başkan bızı bu halde bırakıp da gıtmez önce şampıyonluk
burakkova 23.01.2008, 17:18 arkadaşlar kulüp başkanlığı ayrı federasyon başkanlığı ayrı bence. sivasspor başkanlığı federasyon başkanlığından önce gelir bence. neden.. taraftarınız var, stadınız var, transfer imkanınız var. yarışmacı konumundasınız. bence sivasspor başkanlığı hükümdarlık gibidir. ama federasyon başkanlığı cumhurbaşkanlığı gibidir
EyüphanAydın 23.01.2008, 17:20 Bence Gitmemeli,
Buna Bir Örnek Vereyim:Fazıl SayÖrneğin O Adam Sadece Piyano Çalmayıp,Flüt,Gitar,Davul V.b Gibi Müzik Aletlerini Çalsaydı Bu Kadar Ünlü Olmazdı.Fazıl Say Ne Yaptı Sadece Piyanistlik Yaptı Ve Bu Kadar Başarili Olmasının Nedeni Tek Bir Hedefe Yönelmiş Olması.Bence Başkanımız Şu Anda Takımın Başında Kalmalı Ama,İleride Neden Olmasın?
FatihCan 23.01.2008, 18:39 Taraftarız biz çekeriz cefaa mecnun başkan bizi bırakmaaa
omercoskun 23.01.2008, 18:49 arkadaşların dediği gibi asparagas bi haber
sadece mide bulandırmak kafa karıştırmak
bizim şampiyoonluk yolumuza taş koymak
sinan-58 23.01.2008, 18:56 bırakın başkanımız tff başkanı olsunda birazda biz sefa çekelim :):):):):)
altuntas58 23.01.2008, 19:13 Başkanımızı dönüşü olmayan yollara götürmeye uğraşıyorlar benim başkanım kacın kurrası öyle yaş tahtaya basrmı üç beş capulcu sivasspora bizans oyunları düzenlemeye calışıyor şampiyonluk yarışından yaralamaya uğraşsalarda beceremeyecekler
yasin_58 24.01.2008, 14:25 imparatora yakışır ama önce bi taç takması lazım dimi yani önce bi şampiyon olması lazım.. ama gitmez benim başkanım bizi bırakıpta gitmez.
sabri simsek 24.01.2008, 14:48 sayin baskanimizin bu tur oyunlara gelecegine inanmiyorum
|