Orijinalini görmek için tıklayınız : YAZIK HALA İKİLEM YAŞAYANLAR VAR !!!!!
PRIMERA_58 25.01.2008, 13:30 Hacer ALKAN
hacer@internethaber.com
Akıl verin biraz! Hangisini seçeyim
25 Ocak 2008 Cuma
Ben bir Fenerbahçe taraftarıyım... Zaman zaman bu "Fener adamı kanser eder deyip" şikayet ettiğim çok oldu... Bir rahat maçını hatırlamam bu takımın...
Pardon!
Galatasaray maçları dışında...
-"Kazanırmıyız acaba" diye endişe duymadan izlediğim tek maç odur.
Neyse derdim bu değil...
Benim derdim bu haftasonu oynanacak maç...
Fenerbahçe mi yoksa Sivasspor mu?
Şimdiye kadar Süper Lig'de Sivasspor'un iddiası yoktu...
O yüzden hiç seçim yapmak zorunda kalmadım...
Ama şimdi Sivasspor iddialı...
Ve ben bir Sivaslıyım...
Türkiye'nin dünya kupasından uzak olduğu zamanları bilirsiniz...
O zamanlar biz Türkler ya Brezilya ya Arjantin gibi takımları tutardık.
İşte benim halim biraz ona benziyordu...
Eskiden;
-"Sivas Süper Lig'e çıktı da tutmadık mı?" diye geçiştirirdik...
Şimdi;
-"Hem Süper Lig de hem zirvede hadi bakalım seç birini" diyoruz...
2 yıldır; Hem Fener, hem Sivas'ı bir arada idare ettim...
Ama bu sefer başka...
Bu maçın sonucu önemli...
Ve bir yanda yıllardır tuttuğum takım Fenerbahçe...
Diğer yanda memleketimin takımı Sivasspor...
Bir tercih yapmak lazım...
Tereddütlerim de var...
-"Sivas acaba sonuna kadar gidebilecek mi?"
Gidemezse sezon sonunda Fener'in bu maçta verdiği puanlara yanabilirim...
-"Peki ya Sivas sonuna kadar gidebilecek potansiyeldeyse?"
O zaman da bugün Sivas yenilirse üzülürüm...
Of...Of...
Ne zor şeymiş bir koltukta iki karpuz taşımak...
Gönlüm diyor ki Sivasspor...
Sadakat ve vefa yönüm diyor ki Fenerbahçe...
Benim içimde de bu iki duygunun maçı oynanacak...
Söyleyin bakalım…
Siz olsaydınız ne yapardınız?
Akıl verin biraz…
YORUMSUZZZZZZ !!!!
tabiiki SİVAS aksini düşünmek hata.......
cengiz gültürk 25.01.2008, 13:36 önce memleketin olan sıvassporu tutman gerekir
Bende demin cevap yazdım ama göndermedim. Yazdığım cevabı yorumlara eklemek için üye oldum ama sistem arza verdi. Yazdığım cevabı kopyaldım aynen burayada yazıyorum değiniz gibi yazzık hemde çok yazzık
Selam Hacer Hanım
Yazılarını defalarca okusam ne usanıyorum nede bıkıyorum tekrar tekrar hatta defalarca okuyorum.'Akıl Verin birtaz hangisini seçeyim' diyorsun.Buna akıl vermeye gerek yokki bende bir zamanlar BJK idim ama düştündüm taşındım BJK SİVAS'a ne vere bilirki hiç bir şey? Peki Sivas herşey verdi ama her şey Yiğido sayesinde 4 büyük kuluplerin maçlarını canlı olarak izledim YİĞİDO Sayesinde Sivasmın mert dürst insanları dünyada adını duyurdu. 7 milyon Sivaslı artık gögsünü gere gere ben Sivas lıyım diye biliyor. Bunlar yetmezmi Bir zamanlar doğunun geri kalmış ili diye bilenler Şimdi Avrupanın şehirleri ile karşılaştırıyorlar peki budamı yetemez. bunlar sadece bazıları.
Bana bu imkanları sunan takımı Başka takımlarla kıyaslamaya gerek varmı şimdi iyi düşünün Ben düşünecek alternatif buluamıyorum.
Sivaslı olarak konumu ne olursa olsun Sivassporun karşısına tercih edeceğim bir takım bulamıyorum SADECE VE SADECE SİVASPORUM VAR
neyi düşünüyorsun kardeş. Bende Beşiktaşlıyım ama sivas süperlige çıktığından beri beşiktaş 2. planda beşiktaş sivas maçlarında bile sivaslıyım
EyüphanAydın 25.01.2008, 13:55 Tabiki Yiğidin hARMAN oLDUĞU Yer Sivassporu Tutman Gerekir
basayev58 25.01.2008, 13:57 Bütün medyada Sivas'ın bu derece reklamının yapılması bir Çavuşbaşı çocuğu olup gurbette yaşayan beni çok sevindiriyor,gururlanıyorum... ama dün bir ulusal kanalımızda Sivas'ta bilet gişesinin önünde röportaj yapılıyor ve bir hemşehrimiz şuna benzer bir ifade kullanıyor. "-Ben Galatasaray'lıyım ama bu sene şampiyon Sivasspor." herşey güzel tüm Türkiye'nin spor medyasının insanların gözü Sivas'ta...ve biz hala kendimize inanamıyoruz.ne demek Galatasaray'lıyım,Beşiktaş'lıy ım,Fenerbahçeli'yim...sadece başarıda mı taraftar olmak lazım?bugün Göztepe amatör kümeye düştü,ama taraftarı heryerde yanında,onların içinden bi kişi çıkıp ben Fenerbahçe'liyim demez.Artık bu ego tatmini için adı büyük takımların sevdasından vazgeçelim.İşim gereği birçok şehir geziyor banka şubelerini denetliyorum,bana birisi hangi takımlısınız diye soruncada Sivasspor'luyum diyorum,hemde övünerek,2. ligdeykende diyordum,şimdide diyorum...karşımdakiler çoğu zaman şaşırıyor,büyüklerden hangisi diye soruyor,bende benim kalbimde tek büyük var diyorum...işin özü bu olsa gerek!!!
Haberler Benden 25.01.2008, 13:58 SİTEMİZDE SİVASSPORLULARI GÖRMEK BİZLERİ SEVİNDİRMEKTEDİR.
SİVASLI OLUPTA BAŞKA TAKIMI TUTANLARA KIZMAYIZ.
AMA BELİRTMEMEKTEDE YARAR VARDIR.SİTEMİZ ŞUAN SİVASSPOR GÜNDEMDE OLDUĞU İÇİN ÇOK TAKİP EDİLİYOR.
BEN NEKADAR SİVASSPORU TUT DESEMDE OLMAZ KARDEŞ.SEN DİYECEKSİN KENDİ KENDİNE.BEN SİVASSPORLUYUM DİYE.
HADE BYE
zaralı19 25.01.2008, 14:01 bunca yıl feneri desteklemissin tamam fenerbahçe senin için özel olabilir ama SİVASSPOR senin memleketinin takımı kardeşim sivassporu desteklemen gerekir burda fener bukadar şampiyon olmuş neyine yetmiyor oynuyor şampiyonlar liğindede onlar bunlar yeter artık ANADOLU TAKIMLARI şampiyon olmalı sivası desteklemen lazım bende bir galatasaraylıyım am ne olursa olsun SİVASSPOR derim sivas benim için daha çok önemlidir çünkü senin memleketini tanıtıyor ve sivas için çalışıyor bu takım EN BÜYÜK SİVASSPOR.
mustere58 25.01.2008, 14:02 bende bu yazıyı yazana 2 tane cevap yazdım.Birisi yorumlarım digeri ise The Guardianda çıkan sivasspor yorumu .)
engineer58 25.01.2008, 14:08 Bende koyu bir Beşiktaşlıydım! Ancak şuan beşiktaş küme düşse umrumda değil hatta her hafta yenilmesini benden fazla isteyen yoktur...Sonuçta insan kendi memleketinin takımı dururken neden İstanbul takımını tutar anlamak zor.Gerçek Sivaslıların böyle birşey yapacağını sanmıyorum.Yapanlarıda Sivaslı kabul etmiyorum zaten...
RECEP_YÜKSEL 25.01.2008, 14:12 Hacer ALKAN
hacer@internethaber.com
Akıl verin biraz! Hangisini seçeyim
25 Ocak 2008 Cuma
Ben bir Fenerbahçe taraftarıyım... Zaman zaman bu "Fener adamı kanser eder deyip" şikayet ettiğim çok oldu... Bir rahat maçını hatırlamam bu takımın...
Pardon!
Galatasaray maçları dışında...
-"Kazanırmıyız acaba" diye endişe duymadan izlediğim tek maç odur.
Neyse derdim bu değil...
Benim derdim bu haftasonu oynanacak maç...
Fenerbahçe mi yoksa Sivasspor mu?
Şimdiye kadar Süper Lig'de Sivasspor'un iddiası yoktu...
O yüzden hiç seçim yapmak zorunda kalmadım...
Ama şimdi Sivasspor iddialı...
Ve ben bir Sivaslıyım...
Türkiye'nin dünya kupasından uzak olduğu zamanları bilirsiniz...
O zamanlar biz Türkler ya Brezilya ya Arjantin gibi takımları tutardık.
İşte benim halim biraz ona benziyordu...
Eskiden;
-"Sivas Süper Lig'e çıktı da tutmadık mı?" diye geçiştirirdik...
Şimdi;
-"Hem Süper Lig de hem zirvede hadi bakalım seç birini" diyoruz...
2 yıldır; Hem Fener, hem Sivas'ı bir arada idare ettim...
Ama bu sefer başka...
Bu maçın sonucu önemli...
Ve bir yanda yıllardır tuttuğum takım Fenerbahçe...
Diğer yanda memleketimin takımı Sivasspor...
Bir tercih yapmak lazım...
Tereddütlerim de var...
-"Sivas acaba sonuna kadar gidebilecek mi?"
Gidemezse sezon sonunda Fener'in bu maçta verdiği puanlara yanabilirim...
-"Peki ya Sivas sonuna kadar gidebilecek potansiyeldeyse?"
O zaman da bugün Sivas yenilirse üzülürüm...
Of...Of...
Ne zor şeymiş bir koltukta iki karpuz taşımak...
Gönlüm diyor ki Sivasspor...
Benim içimde de bu iki duygunun maçı oynanacak...
Söyleyin bakalım…
Siz olsaydınız ne yapardınız?
Akıl verin biraz…
YORUMSUZZZZZZ !!!!
Ben bu yazıyı Fenerbahçeyi yeneceğiz konusuna yazdım ve nitekim saygı duyuyorum
ben sadece şunu söylerim fenerbahçe dağa çok şampiyonluklar yaşaya bilir ama SİVASSPORUM İÇİN bunu söylemek güzel ama gerçekleşme olanağı ne kadar onu düşünmek lazım o yüzden bu sefer ben SADECE SİVASSPOR KAZANSIN diyorum nasıl kazanırsa kazansın çünkü ben şuna inanaıyorum Feneri yenersek Şampiyonluğun en büyük adayı SİVASSPOR OLUR VE ŞAMPİYON OLUR SAYGILAR
NOT : TATLI DİL YILANI DELİĞİNDEN ÇIKARIR YORUMLAR O ŞEKİLDE OLSUN
KIRICI DEĞİL YAPICI OLSUN
Bizden cevap bekleme kardeş,
cevabı, vicdanından bekle...!
Vicdanın sana bu güne kadar seslenememişse,
ya da seslenmiş te sesi sana gelmemişse,
ya vicdanında bir sakatlık var ya da alıcı antenlerin zayıf...!
Eğer antenlerin benim sesimi çekerse diyorum ki :
SU GÖRÜNDÜÜÜÜ...TEYEMMÜM BOZULDUUUU....!
ASLIN OLDUĞU YERDE FOTOKOPİ GEÇERSİZDİR....!
Bilmem anlatabildim mi...?
Bunu da anlayamadıysan,
doktora git, bir zeka testi yaptır.
Zeka testinin yanında bir de vicdan tahlili yaptırırsın.
Tahliller negatif çıkarsaaaa:
Hakikaten yazık...!
Rallim58 25.01.2008, 14:15 İkilem yok tek kelime SİVASSPOR
tanju_58 25.01.2008, 14:22 geçen gün bi spor programı izliyordum.büyük başkan mecnun otyakmazda vardı programda.orda bi konuşma geçti.kendimi gülmekten alamadım.konuşma şöyleydi.
sivasspor avrupaya giderse orada türkiyeyi iyi temsil edebilirmi acaba.
yorumcunun bitaneside diyorki.üç büyük diye tabir edilen takımlar çokmu iyi temsil ediyor sanki.
bırakın sivassporla uğraşmayı.anadoludan avrupa kupalarına giden takımların neler yaptıklarını hatırlayın.
denizlisporun,gaziantepsporun, gençlerbirliğinin neler yaptığını hatırlayın isterseniz...
Ülkemizde bir gerçek var ki kime sorarsanız sorun nereli olursa olsun gönlünde mutlaka fenerbahçe , beşiktaş ,yada galatasaray vardır ancak memleketimizin takımı dururken şampiyonluk yolunda ilk sıradayken istanbul takımlarından birisini desteklemek ayıptır.tabiikide SİVASSPOR desteklenmelidir.bugün internet üzerinden yorumları okuduğumuzda televizyondan spor yazarlarını takip ettiğimizde görürüzki tüm Türkiye artık yavaş yavaş Sivasspor gerçeğini görmeye başlamış herkes bir anda sivası ve sivasporu konuşmaktadır.dolayısıyla sivaslı olmayan birçok kişi SİVASSPORUN şampiyon olmasını istiyor ve destekliyor ama gelgelelim nüfus cüzdanında Doğum yeri SİVAS yazan birçok hemşehrimiz hala sivasspor gerçeğini kulak ardı ediyor. ya bırakın fenerbahçeyi beşiktaşı galatasarayı trabzonu bize ne onlardan.UNUTMAYALIMKİ SİVASSPORUN YAPTIKLARI KESİNLİKLE ÇOK BÜYÜK BİR OLAYDIR VE HER DAİM TAKIMIMIZ DİĞER TÜM TAKIMLARIN ÜSTÜNDE DESTEK GÖRMELİDİR.VE ŞUNUDA EKLEMEDEN GEÇEMEYECEĞİM MİLYONLARCA DOLAR VERİP YATIRIM YAPSAK ŞEHRİMİZİN BÖYLE GÜZEL REKLAMINI YAPAMAZDIK.İLİMİZİN ŞANLI TAKIMI VE İLİMİZ ARTIK TÜM DÜNYADA TANINIYOR VE BİLİNİYOR ŞAMPİYON OLSADA OLMASADA O BİZİM GÖNÜLLERİMİZN ŞAMPİYONU TEŞEKKÜRLER SİVASSPOR
ferhat_58_oğuz 25.01.2008, 14:51 doğma büyüme istanbuldayım beşikten galatasaraylıtım ama söz konusu sivassporsa gerisi tefarruat tabiki sivas tabiki yiğido
muhsin koçak 25.01.2008, 14:51 bunu niye takıyorsun ki? senin bu yaşadıklarını zaman zaman bütün ülke yaşamadı mı? ikinci bir sözüm de;sen takımını zaten seçmişsin,sivassporuda fener kadar sevebileceksen eğer kapımız sonuna kadar açık,aksi taktirde otur oturduğun yerde.
Bende koyu bir fenerliyim ama sivasın kazanmasını istiyorum şuanki durumda şampiyonluk için sivasa puan lazım sezon sonuna doğru fener öylede böylede puanı eşitler çünkü senelerin vermiş olduğu deneyim var.
Sivasın bu maçı alması haftayada gs yi yenmesi durumunda şampiyonluk tartışılamaz.:)
Çünkü daha sonra fener gs yi.:)anladın sen onu.:D
sivas_kangallı 25.01.2008, 15:15 Sivassporu Tutman Gerekir:):)........
musty_58 25.01.2008, 15:40 Hacer Alkan'a göndermiş olduğum cevap maili:
Merhaba Hacer Hanım,yazınız çoğu hemşehrimizin içinde bulunduğu durumu güzel bir şekilde anlatmış.
Ben Galatasaray taraftarı idim. Ama şimdi Sivasspor taraftarıyım. Ve GS-Sivas maçlarında canı gönülden Sivasspor'u destekleyebiliyorum. Hatta ve hatta Galatasaray'lı futbolcuları yuhlayabiliyorum. Neden? Çünkü Sivaslıyım ve Sivas doğup büyüdüğüm şehir, memleketim..Uzun zamandır hiç bir Anadolu takımının yapamadığını yapmış; maddi imkansızlıklara, kısıtlı kadrosuna ve haftalardır çoğu as futbolcusundan yoksun olmasına rağmen Ligin zirvesine yerleşmiş. Sivasspor'lu futbolcuların toplam maaliyeti belki de ,Bir Lincoln'ün, Bir Roberto Carlos'un veya bir Holosko'nun maaliyetine eşittir.
Artı, sadece imkansızlıklar değil. Malesef medya da Sivasspor'u engellemeye çalışıyor. En azından bir kısım medya.
Beşiktaş - Sivasspor maçında Balili oyundan atıldıktan sonra tribünlere özür dilercesine el sallayıp sahayı terketti. Bazı gazeteci arkadaşlar "Maç çok güzeldi ama Balili'nin bu hareketi yakışık almadı" dedi..
Büyükşehir Belediye - Sivasspor maçında Mehmet yıldız'ın , golün sevinci ile arkadaşlarına parmagını kaldırarak "bir dakika" demesi yine farklı yorumlandı. Bunlar sadece aklıma gelen bir kaçı...
Kısacası herkes tetikte bekliyor Sivas'a çelme takmak için.
Bugün açıyorum bir gazeteyi Fenerbahçe'nin köşesinde Antep'e 5 Alanya'ya 10 Hedef (büyük puntolarla) SİVAS ...Bu maç öncesi Fenerbahçe'nin durumu tam sayfa masaya yatırılmış. Bu doğal ve güzel bir durum. Ama gözüm ısrarla Sivasspor'la ilgili bir haber arıyor. Çok sonra iç sayfalarda bir yerde küçücük bir haber görüyorum. "Sivasspor'da izin bitti, Fenerbahçe maçı hazırlıkları tek idmanla sürdü" ...Sanki Fenerbahçe illaki şampiyon olması gereken takımdır da Sivas da Fenerbahçe'nin bir avrupa kupasında ön eleme maçında karşılaşacağı yabancı bir takımdır. Fenerbahçe'nin haberleri sayfa 2,3,4 ve 5'tedir. Eh Sivasspor'a da bir yerlerde küçük bir paragraf ayrılır. Televizyon programlarında da durum bundan farksız. Ben haftasonu televizyonun karşısına geçip zirve mücadelesi veren Sivasspor'un maçlarını izlemek isterim, alt sıralardan kurtulmaya çalışan Trabzonspor'un maçlarının yerine...Ve yine Sivasspor maçından sonra bu maçın pozisyonlarını vs izlemek istiyorum. Bir Beşiktaş maçı için,ismi lazım olmayan programda neredeyse dakika başı, 90 tane kırılma noktası çıkarılmış ve herbiri yorumlanıyor. Ama Sivas maçının sadece gollerini ve maçın birkaç önemli anını izleyebiliyorum.
Bu takım ilerde tökezler ben neden destekleyeyim gibi bir görüşe de asla katılmıyorum. Bir takımın taraftarı iyi günde onunla gurur duyup göğsünü kabarttığı gibi kötü günde de destek olmalıdır.
Sivasspor, Lig maratonunun sonunu getiremeyecek dahi olsa bugünki oluşan tablo itibariyle desteği zaten hakediyor . Ama tüm bunlar benim şahsi görüşlerim. Bence bu konuda size kimse akıl veremez.
Bir tarafta Şampiyonluga alışık olan Zengin bir takım, diğer tarafta herşeye rağmen zirvede tutunmaya çalışan,tabiri caizse,"Gariban Sivasspor" Seçim sizin..
Ha tercihinizi yine ilk takımdan kullanacak olursanız bu Pazar için size bol şans diliyorum. Zira ihtiyacınız olacak :)
Saygılar.
mesut_tncsvs 25.01.2008, 15:48 NE BİRİNCİSİ NE İKİNCİSİ SADECE SİVASSPOR
Del Piero 25.01.2008, 15:52 tabiki sadece sivaSSporluyuz...
sistemin kölesi olmayın beyler bayanlar...
doğduğun büyüdüğün şehrin takımını tutun biraz delikanlıu olun !
nazimgulturk 25.01.2008, 16:14 bunu yazman bile fenere destek vereceğini gösteriyor ama sivas yendikten sonra sende artık sivassporlu olursun
Arkadaşlarlayızdır takım muhabbeti açılır.Başlarlar sormaya hangi takımlısın Ahmet:Galatasaray eyvallah Mehmet:Fenerbahçe eyvallah Cihan:Sivasspor der ve ortamda bir gülüşme .. İşte bu gülüşme ortadan kalktığında,asıl tuttugun takım hangisi sorusu ortadan kalktığında İşte o zaman büyük olcaz.Bunu yıkmak içinde her sorana Sadece Sivasspor cevabı yetecektir.!!!
F. Şahin 25.01.2008, 16:22 Olayın çözümü gayet basit. Süper Lig'de Sivasspor yoktu ve ben 2. ligde olan takımımı takip ediyordum. Aynı zamanda da Beşiktaş sempatizanıydım. Sivasspor Süper Lig'e çıktı ve ben TV'den Sivasspor-Beşiktaş maçını seyrediyorum. Skor 1-3 Beşiktaş'ın lehine. Evime dönüyorum ve kaçırdığımız pozisyonlara aynı zamanda da on kişi kalan Beşiktaş'tan gol yediğimize demediğimi bırakmıyorum. Sonra eve gelmek üzereyken kafama bir şey "dınk" diyor. "Yahu! Ben Beşiktaşlıydım bir ara."
Sivasspor'un Süper Lig'e çıktığı andan itibaren vefa mefa hikaye arkadaşım. Eğer sadakat, vefa diye bir yanın Fenerbahçe'den yanaysa işin yaş. Zira Fenerbahçe'yi ana karnında tutmuyordun ya. Ana karnında yine Sivaslıydın ama.
burakkova 25.01.2008, 16:22 tabi ki sivas.. her ne olursa olsun.. ama şu da unutulmasın böyle ikilem yaşayanlar hiç gelmesin.. BİZ MEVLANA DEĞİLİZ.. ADAM OLUP ÖYLE GELSİNLER..
koyulhisar 25.01.2008, 16:27 Ben KAsımpaşa'da doğdum ve büyüdüm kasımpaşaspor maçlarında sivaslıyım. Çocukluğumdan beri Fenerbahçe'yi tutarım ama Fenerbahçe - Sivasspor maçlarında tereddütsüz sivasspor. Zaten farklı düşünmek için bu memleketli olmamak lazım (aslında bu memleketli olmayanlar bile destekliyor).
Kasımpaşalı Yiğido....
şafak58_35 25.01.2008, 16:30 bu konuda sölenecek çok şey var aslında ama unutmayın biz istanbullu deiliz sivaslıyız ve tabiki akıllı insan duygusallıktan kurtulup memleketini destekler...yiğidonun arkasındayız herzaman istanbulu destekleyenler bence iice bi düşünsünler...
mermerbey 25.01.2008, 16:56 BİZİM BAŞKANIMIZ ZAMANINDA FENERBAHÇE KONGRELERİNDE YER ALIYORDU
NEDENSE HERKEZ UNUTTU BUNLARI
ŞİMDİ GELMİSSİNİZ BEN FENERLİYİM BEN SİVASSPORLUYUM DİYENLERE HOP MOP NOLUYO DİYOSUNUZ...
BU KONUYU AÇAN...
SEN BENİM YAZIMA BAK YETERLİ GELİR SANA.
İŞİ AKIŞINA BIRAK.
BENCE SEN HEM SİVASSPORU HEMDE FENERBAHÇEYİ TAKİP EDMEYİ SEVİYORSUN.
SAYGI DUYUYORUM.
ALLAHIN VERDİĞİ BEYİN SANA AİT.
HER TÜRLÜ İSTEDİĞİN GİBİ HAREKET EDEBİLİRSİN.
bunda hic düsunmeye gerek yok gardas !! hocamiz ne demisti, insanin tutugu takim nüfüz cüzdaninda yaziyor diye !! gerisi sana kalmis!!!!! ama bu hafta sonu Fb iki tane gol hediyemiz var.
şafak58_35 25.01.2008, 17:04 bu konuda sölenecek çok şey var aslında ama unutmayın biz istanbullu deiliz sivaslıyız ve tabiki akıllı insan duygusallıktan kurtulup memleketini destekler...yiğidonun arkasındayız herzaman istanbulu destekleyenler bence iice bi düşünsünler...
PRIMERA_58 25.01.2008, 18:16 BİZİM BAŞKANIMIZ ZAMANINDA FENERBAHÇE KONGRELERİNDE YER ALIYORDU
NEDENSE HERKEZ UNUTTU BUNLARI
ŞİMDİ GELMİSSİNİZ BEN FENERLİYİM BEN SİVASSPORLUYUM DİYENLERE HOP MOP NOLUYO DİYOSUNUZ...
BU KONUYU AÇAN...
SEN BENİM YAZIMA BAK YETERLİ GELİR SANA.
İŞİ AKIŞINA BIRAK.
BENCE SEN HEM SİVASSPORU HEMDE FENERBAHÇEYİ TAKİP EDMEYİ SEVİYORSUN.
SAYGI DUYUYORUM.
ALLAHIN VERDİĞİ BEYİN SANA AİT.
HER TÜRLÜ İSTEDİĞİN GİBİ HAREKET EDEBİLİRSİN.
SEVGİLİ KARDEŞİM SEN HANİ DİYORSUN YA 'ALLAHIN VERDİĞİ BEYİN SANA AİT' DİYE EVET O BEYİN BANA AİT ZATEN BAŞKASINDA OLMA ŞANSIDA YOK!! AYRICA F.BAHÇELİ FALAN DA DEĞİLİM.. KONUNUN BAŞLIĞINI VE HEMŞEHRİMİZ BAYANIN YAZISINI OKURSAN ALAKASIZ BİR YAZI YAZDIĞINI ANLARSIN.
selcuk349 25.01.2008, 18:31 bende feneri tutuyordum.inan sivas süper lige çıktı direk sivasspor.zaten 2. ligdeykende takip ediyordum ama süper ligde feneri tutuyordum.ama şimdi sadece sivasspor....
bu sene tutun bari sivassporu ya,, sivaslı olupta baska takımı destekleyenlere bir sözum var.. kütügünüzü istanbula aldırmak hiç zor degil....
edebiyatisyen 25.01.2008, 18:54 Beyler artık 'eskiden şunu tutuyordum da,şunu yakalıyordum da şöyle oldu da böyle oldu da'dememeniz lazım.Tüm eski sevgililerinizden ayrılın.Hatta onlarla nikalandıysanız çoktan boşamış olmanız gerekirdi.Sizde benim gibi yapn ve kalbinizde sadece Sivasspora yer verin.
dülger58 25.01.2008, 19:30 KENDİNLE HESAPLAŞMAYA HİÇ GEREK YOK.SİVASI SEVİYORSAN,SİVASLIYI SEVİYORSAN BAŞKA SÖZE GEREK YOK.BÜYÜK TAKIMLARI TUTUYORUM SİVASIDA TUTUYORUM DEMEK AYIBDIR.BAKIN TELEVİZYONLAR DA BİLE İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR MACINA 15 BİN KİŞİ GELMESİNİ YADIRGIYORLAR.STADIN TIKLIM TIKLIM OLMASI GEREKİYOR DİYORLAR.NİYE ÇÜNKÜ DAHA HALA İKİ TAKIM TUTMA SEVDASI YÜZÜNDEN OLUYOR.BİZ İLK ÖNCE SEVMEYİ ÖGRENMELİYİZ...MEMELEKET SEVMEYİ..
YİGİDO OLUNMAZ DOGULUR..
2 TAKIM TUTULMAZ BİR GÖNÜLDE İKİ AŞK HİÇ OLMAZ. DÜŞÜNECEK BİŞEY YOK GÖZTEPE TARAFTARI ÖRNEK OLSUN BİZE TAKIMLARI AMATÖR LİGDE AMA DESTEKLERİNİ HİÇ ESİRGEMİYORLAR AMATÖR MAÇI 4.000 KİŞİ İLE İZLİYORLAR. BİR YÜREKTE İKİ AŞK OLMAZ BİRİ BİRİNCİ BİRİ İKİNCİ HİÇ OLMAZ. ÇÜNKÜ İLLAKİ BİRİNİ DİĞERİNDEN FAZLA SEVERSİN. İŞTE O FAZLA SEVDİĞİN HANGİSİ İSE ONU TUT KARARINI VER YA FENER YA SİVAS. BEN ÖYLE YAPTIM YILLARDIR GALATASARAYI TUTUYODUM. İLK İZLEDİĞİM GS - SİVAS MAÇINDA OLMAM GEREKEN YERDEYDİM. NÜFUS CÜZDANIMDA YAZAN YERİN TAKIMININ YERİ YANİ SİVASSPOR TRÜBÜNÜNDE . NE YAPSAYDIM KARŞI TARAFA GEÇİP GARDAŞLARIMA MI KÜFRETSEYDİM. YO BUNU DAMARLARINDA YİGİDO KANI DOLAŞAN KİMSE YAPAMAZ YAPANLARDA KİMLİĞİNİ YIRTSIN ATSIN. GEÇSİN O TUTTUĞU TAKIMLARIN MEMLEKETİ OLAN İSTANBUL NÜFUSUNA. VELHASIL SİVASLILARIN YİGİDOLARIN TUTACAĞI TEK TAKIM SİVASSPORDUR. GERİSİ YALAN.
EN BÜYÜK SİVAS ŞAMPİYON SİVAS. TEK BÜYÜK SİVASSPOR.
2 TAKIM TUTULMAZ BİR GÖNÜLDE İKİ AŞK HİÇ OLMAZ. DÜŞÜNECEK BİŞEY YOK GÖZTEPE TARAFTARI ÖRNEK OLSUN BİZE TAKIMLARI AMATÖR LİGDE AMA DESTEKLERİNİ HİÇ ESİRGEMİYORLAR AMATÖR MAÇI 4.000 KİŞİ İLE İZLİYORLAR. BİR YÜREKTE İKİ AŞK OLMAZ BİRİ BİRİNCİ TAKIM DİĞERİ İKİNCİ HİÇ OLMAZ. ÇÜNKÜ İLLAKİ BİRİNİ DİĞERİNDEN FAZLA SEVERSİN. İŞTE O FAZLA SEVDİĞİN HANGİSİ İSE ONU TUTACAKSIN KARARINIZI VERİN YA İSTANBUL YA SİVAS. BEN ÖYLE YAPTIM YILLARDIR GALATASARAYI TUTUYODUM. İLK İZLEDİĞİM GS - SİVAS MAÇINDA OLMAM GEREKEN YERDEYDİM. NÜFUS CÜZDANIMDA YAZAN YERİN TAKIMININ YERİ YANİ SİVASSPOR TRÜBÜNÜNDE . NE YAPSAYDIM KARŞI TARAFA GEÇİP GARDAŞLARIMA MI KÜFRETSEYDİM. YO BUNU DAMARLARINDA YİGİDO KANI DOLAŞAN KİMSE YAPAMAZ YAPANLARDA KİMLİĞİNİ YIRTSIN ATSIN. GEÇSİN O TUTTUĞU TAKIMLARIN MEMLEKETİ OLAN İSTANBUL NÜFUSUNA. VELHASIL SİVASLILARIN YİGİDOLARIN TUTACAĞI TEK TAKIM SİVASSPORDUR. GERİSİ YALAN.
SİVASLININ HALİNDEN SİVASLI ANLAR. GERÇEK YİGİDO TEK TAKIM TUTAR.
EN BÜYÜK SİVAS ŞAMPİYON SİVAS. TEK BÜYÜK SİVASSPOR.
by_hunter 25.01.2008, 19:48 bir gönüle ıkı sevda agır gelır zaten bızım kalbımız olecok katlı degıl kacak yapılaşmayada elverişsiz kalbimizde tek takım var oda şanlı sivassporumuz
hacialicelik58 25.01.2008, 19:54 ben siteye sibiryadan katiliyorum Sivaslıyım.bana 3 yil unce deselerdiki fenerbahce gol yedigi zaman sevineceksin inanmazdim
sivassporluyuz gardas
bende sivasli olan bi fenerliyim sivas fener maclarinda gider tarafsizca izlerdim. simdi gercekten zor olay daha zorlasti ama yinede Sivasspor gardas
hursit0658 25.01.2008, 20:24 valla ben inanıyorum ama başarılı tekniktrektörümüzde yok...göstere göstere biz şampiyon olmayaçağız diyor:(
"Gönlüm diyor ki Sivasspor...
Benim içimde de bu iki duygunun maçı oynanacak..."
Sadakat ve vefadan bahsedenler öncelikle kendi memleketlerine olan vefasını yerine getirip kendi şehrinin takımını desteklemeri lazım. Eğer VEFA VE SADAKAT benim bildiğim manada ise Sadakat ve vefa doğdu topraklar için vardır.
komutan58 25.01.2008, 20:36 BİR ÇOK KİŞİ BU DUYGULARI YAŞIYOR OLABİLİR.AMA ÖNCE MEMLEKETİMİZİN TAKIMI GELMELİDİR.BU TAKIM BU ŞARTLARDA TÜRKİYENİN EN BÜYÜĞÜ OLUYORSA SONUNA KADAR DESTEKLEMEK BİZİM KUTSAL GÖREVİMİZDİR!BİR DESTAN YAZILMAKTADIR.BU DESTANI YAZANLARDAN ALLAH RAZI OLSUN.HEYKELLERİNİ DİKMEK GEREKİR.
Bülent Hocamız Cimbom maçından sonra şöyle demişti " Söz konusu 4 büyüklerse gerisi tefarruattır" diye. Bende onu değiştiriyorum " GERÇEK SİVASLILAR İÇİN SÖZ KONUSU SİVASSPORSA GERİSİ TEFARRUATTIR "
serhatcan 25.01.2008, 21:00 YAWW ARKADAŞLAR. ESKİDEN 2 TAKIM TUTARDIK . BU DA DOĞAL. AMA ŞİMDİ İKİ TAKIM TUTMAK GERÇEKTEN ÇOK AMA ÇOK ÇOK ÇOK AYIP. EĞER HALLA 2 TAKIM TUTULUYORSA DEMEKKİ KİMLİĞİNDE SİVAS YAZIPTA GURURLANANLAR HAYBEYE SİVASLI.BEN KRONİK ŞEKİLDE GALATASARAYLIYDIM ( 2 SENE ÖNCEYE KADAR ). İNANIN ÜYEYİM VE SEÇİMLERDEDE OY KULLANIYORUM. AMA AMA AMA ŞİMDİ SİZE YEMİN EDERİM GALATASARAY KİMLİĞİMİ YIRTTIM ATTIM,KOMBİNE BİLETİMİ YIRTTIM( KİMSEYE VERMEDİM Kİ GİDİP RAKİBİMİZ OLAN GALATASARAYI DESTEKLEMESİN DİYE ). ARTIK BİRİNCİ TAKIM İKİNCİ TAKIM YOK. TEK TAKIM VAR . S İ V A S S P O R.
ceza_tolga_rep 25.01.2008, 21:07 TABİKİ MEMLEKETİNİN TAKIMINI TUTACAKSIN YOKSA SENİN SİVASLILIK DURUŞUNDAN ŞÜPHE EDERİM.......
musty_58 25.01.2008, 23:50 Hacer Alkan'a göndermiş olduğum cevap mail:
Merhaba Hacer Hanım,yazınız çoğu hemşehrimizin içinde bulunduğu durumu güzel bir şekilde anlatmış.
Ben Galatasaray taraftarı idim. Ama şimdi Sivasspor taraftarıyım. Ve GS-Sivas maçlarında canı gönülden Sivasspor'u destekleyebiliyorum. Hatta ve hatta Galatasaray'lı futbolcuları yuhlayabiliyorum. Neden? Çünkü Sivaslıyım ve Sivas doğup büyüdüğüm şehir, memleketim..Uzun zamandır hiç bir Anadolu takımının yapamadığını yapmış; maddi imkansızlıklara, kısıtlı kadrosuna ve haftalardır çoğu as futbolcusundan yoksun olmasına rağmen Ligin zirvesine yerleşmiş. Sivasspor'lu futbolcuların toplam maaliyeti belki de ,Bir Lincoln'ün, Bir Roberto Carlos'un veya bir Holosko'nun maaliyetine eşittir.
Artı, sadece imkansızlıklar değil. Malesef medya da Sivasspor'u engellemeye çalışıyor. En azından bir kısım medya.
Beşiktaş - Sivasspor maçında Balili oyundan atıldıktan sonra tribünlere özür dilercesine el sallayıp sahayı terketti. Bazı gazeteci arkadaşlar "Maç çok güzeldi ama Balili'nin bu hareketi yakışık almadı" dedi..
Büyükşehir Belediye - Sivasspor maçında Mehmet yıldız'ın , golün sevinci ile arkadaşlarına parmagını kaldırarak "bir dakika" demesi yine farklı yorumlandı. Bunlar sadece aklıma gelen bir kaçı...
Bugün açıyorum bir gazeteyi Fenerbahçe'nin köşesinde Antep'e 5 Alanya'ya 10 Hedef (büyük puntolarla) SİVAS ...Bu maç öncesi Fenerbahçe'nin durumu tam sayfa masaya yatırılmış. Bu doğal ve güzel bir durum. Ama gözüm ısrarla Sivasspor'la ilgili bir haber arıyor. Çok sonra iç sayfalarda bir yerde küçücük bir haber görüyorum. "Sivasspor'da izin bitti, Fenerbahçe maçı hazırlıkları tek idmanla sürdü" ...Sanki Fenerbahçe illaki şampiyon olması gereken takımdır da Sivas da Fenerbahçe'nin bir avrupa kupasında ön eleme maçında karşılaşacağı yabancı bir takımdır. Fenerbahçe'nin haberleri sayfa 2,3,4 ve 5'tedir. Eh Sivasspor'a da bir yerlerde küçük bir paragraf ayrılır. Televizyon programlarında da durum bundan farksız. Ben haftasonu televizyonun karşısına geçip zirve mücadelesi veren Sivasspor'un maçlarını izlemek isterim, alt sıralardan kurtulmaya çalışan Trabzonspor'un maçlarının yerine...Ve yine Sivasspor maçından sonra bu maçın pozisyonlarını vs izlemek istiyorum. Bir Beşiktaş maçı için,ismi lazım olmayan programda neredeyse dakika başı, 90 tane kırılma noktası çıkarılmış ve herbiri yorumlanıyor. Ama Sivas maçının sadece gollerini ve maçın birkaç önemli anını izleyebiliyorum.
Bu takım ilerde tökezler ben neden destekleyeyim gibi bir görüşe de asla katılmıyorum. Bir takımın taraftarı iyi günde onunla gurur duyup göğsünü kabarttığı gibi kötü günde de destek olmalıdır.
Sivasspor, Lig maratonunun sonunu getiremeyecek dahi olsa bugünki oluşan tablo itibariyle desteği zaten hakediyor . Ama tüm bunlar benim şahsi görüşlerim. Bence bu konuda size kimse akıl veremez.
Bir tarafta Şampiyonluga alışık olan Zengin bir takım, diğer tarafta herşeye rağmen zirvede tutunmaya çalışan,tabiri caizse,"Gariban Sivasspor" Seçim sizin..
Ha tercihinizi yine ilk takımdan kullanacak olursanız bu Pazar için size bol şans diliyorum. Zira ihtiyacınız olacak
Saygılar.
----------------------------------------------------
Hacer Hanım'ın cevabı;
Merak etme hemşo kararımı çoktan verdim...Sadece benim durumumda olanları düşünmeye sevketmek istedim...Elbetteki Sivas...Bu sitede yayınlanan bunca Sivasspor haberinden sonra bunu anlamış olmangerekir...Sevgiler
Arkadaşlar gördüğünüz gibi O'da bizim gibi bir Sivasspor'lu imiş aslında.Halbuki yazılarını devamlı okuyoruz.Birden fazla hiddetlendik galiba Sivasspor'umuz söz konusu olunca .)
RECEP_YÜKSEL 26.01.2008, 13:08 Hacer Alkan'a göndermiş olduğum cevap mail:
Ha tercihinizi yine ilk takımdan kullanacak olursanız bu Pazar için size bol şans diliyorum. Zira ihtiyacınız olacak
Saygılar.
----------------------------------------------------
Hacer Hanım'ın cevabı;
Merak etme hemşo kararımı çoktan verdim...Sadece benim durumumda olanları düşünmeye sevketmek istedim...Elbetteki Sivas...Bu sitede yayınlanan bunca Sivasspor haberinden sonra bunu anlamış olmangerekir...Sevgiler
Arkadaşlar gördüğünüz gibi O'da bizim gibi bir Sivasspor'lu imiş aslında.Halbuki yazılarını devamlı okuyoruz.Birden fazla hiddetlendik galiba Sivasspor'umuz söz konusu olunca .)
kardeş güzel bi yazı şimdi burda hakerete varan yazılar var iklem yaşayan kişilere (NE DEMİŞ BÜYÜKLERİMİZ TATLI DİL YILANI DELİĞİNDEN ÇIKARIR) Hacer hanım açıkca ve dürüstce yazmış görüşlerini keşke her Yiğido ve Yiğide onun gibi açıkca yaza bilse
Evet bende Ferbahçeliyim bunu yıllardır söylerim ve beni oturduğum semte kimse isimle tanımaz hep fenerli derler ama ne zaman SİVASSPOR SÜPER LİG ÇIKTI İLK ÖNCE OTURDUĞUM MAHALLEYE 10 METRE BAYRAK ASTIM ve Fenerli formamı yavaş yavaş çıkarmaya başladım söküp atmadım atamamda ama bunları hiçbiri oyananacak olan SİVASSPOR - Fenerebahçe Maçında KALBİM GÖNLÜM HİSLERİM SİVASSPORUN GALİBİYETİNDEN Başka bişey düşünmez istemez nedenine gelirsek ben süper lige çıkmadan bile arkadaşlarla konuşurken bana sorarlardı SİVASSPOR Fener oynasa kimi tutarsın ben aynen verdiğim cevap ligde 16 takımdağa Fener gitsin onnları yensin derdim bugün bu yazıda yine diyorum yarın oynanacak maçta
NASIL OLURDSA OLSUN MAÇ SİVASSPORUMUN OLSUN DİYORUM
KİMSEYİDE X BİR TAKIMI TUTUYOR ELEŞTİRMİYORUM
Sivasspor-Fenerbahçe İçin Taa Ordudan Gelecem Sivasspor İçin Feda olsun Yhaa
|