Orijinalini görmek için tıklayınız : Fener maçına özel marş
HaSiVasLıM58 25.01.2008, 18:29 Sivas'ta Fenerbahçe maçı öncesi türkü tarzında yeni bir marş bestelendi. Sözü ve müziği Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Türk Halk Müziği Korosu Şefi Uğur Kaya'ya ait marş henüz üç günlük: "Bayrağında 3 yıldız var / kırmızın var beyazın var / şampiyonluk yeminin var / haydi şimdi Sivasspor / Şampiyonsun Sivasspor / Yazda kışta yağmurlarda / deplasmanda çamurlarda / taraftarlar hep yanında / haydi şimdi Sivasspor / Şampiyonsun Sivasspor"
Sivas Valisi Veysel Dalmaz, tek farklı galibiyet bekliyor. Dalmaz, "F.Bahçe'yi en iyi şekilde karşılamak adına hazırlıklarımız tamamlandı" dedi.
biz nerden dinleye biliriz bu yeni marsi
güzel olmus sözleri ama okuyacak tezahurat yapacak taraftarımız cok az.. taraftarımız çok güzel tezahürat yapamıyor ne yazıkkı...insallah ögrenecekler...
HaSiVasLıM58 25.01.2008, 18:40 biz nerden dinleye biliriz bu yeni marsi
Daha henüz Cd si Çıkmadı:D
Sivas yaz 5058 gönder Şampiyon olllll....
sivasspor canımız
kırmızı beyaz kanımız
yiğidodur namımız
doğuştan sivaslıyız
buyrun buda yeni beste olimpiyatta söylemiştik.
birde cok acill sampiyonluk marsi yazmamiz lazimmm...
HaSiVasLıM58 25.01.2008, 18:49 birde cok acill sampiyonluk marsi yazmamiz lazimmm...
Haklısın Taxim bekle biziiiiiiiiiiiii Sıparmıyız ya 2,5 Milyon kişi acaba:DÇağlayan Meydanı nasıl:D
sivas_kangallı 25.01.2008, 18:53 sivasspor canımız
kırmızı beyaz kanımız
yiğidodur namımız
doğuştan sivaslıyız
buyrun buda yeni beste olimpiyatta söylemiştik.
evet orhan abi bu bestede süperrrrrrrr
dülger58 25.01.2008, 18:56 sivasıma herşey yakışır.......
çok güzel marş yapanların ve emeği geçenlerin ellerine sağlık...
burakkova 25.01.2008, 18:59 bu besteyi sn valimiz başta olmak üzere bir saz grubu söyledi bu marşı.. savaş ay'ın hazırladığı program da atv'de yayınlandı..
HaSiVasLıM58 25.01.2008, 19:07 bu besteyi sn valimiz başta olmak üzere bir saz grubu söyledi bu marşı.. savaş ay'ın hazırladığı program da atv'de yayınlandı..
Sn Valimiz Maç sonu konvoyun en önünde ben olacağım diyor kpacakmış ya:DHelal be pari radara yakalanmasa polis ceza kesmese:D
Sivasssssss bilki pazar günü 17:00 Sularında istasyonda bir konvoy görürsen başındakide Vali miz merak etme o kim diye:Dşimdiden yazayımda merakta bırakmayım sizi:D
ceza_tolga_rep 25.01.2008, 19:11 vali saz çalarak sölemişti..................... ............
karadoruk_58 25.01.2008, 19:19 marş güzelde nerden bulacağız bu marşı
ferhat_58_oğuz 25.01.2008, 19:50 arkadaşlar 3 sezondur 1 . ligdeyiz ama doğru düzgün tezahurat yapamıyoruz neden acaba bizde amigo yokmu
HaSiVasLıM58 25.01.2008, 23:26 arkadaşlar 3 sezondur 1 . ligdeyiz ama doğru düzgün tezahurat yapamıyoruz neden acaba bizde amigo yokmu
Evet sana katılıyorum Taraftar Kültürümüz zayıf ama inşaLLah bunLar geride kelacak bir gün;En kısa zamanda dımızdan (Taraftar)Söz ettireceğiz...
58 ygd 58 25.01.2008, 23:30 çok güzel marş yapanların ve emeği geçenlerin ellerine sağlık...
aynenn katılıorum hemen msnneme koydum bunu
SenSetik 25.01.2008, 23:32 YAV BEN BU MARŞLARIN MELODİLERİNİ BEĞENMİYORUM..
BÖYLE BİRLİKTE TEZAHURAT YAPILACAK NİTELİKTE DEĞİL..
AHA BİTANE VARYA HANİ:
ŞŞŞŞT ŞŞŞŞT YİĞİDO...
ŞŞŞŞT ŞŞŞŞT YİĞİDO...
YİĞİDOLAR GELİYOOOO.... :D
BİRAZ DAHA PROFESYONEL SEKİLDE MELODİ ÇALIŞMASI YAPILIRSA DAHA GÜZEL BİR TEZAHURAT ŞEKLİ ÇIKABİLİR...
BİDE ÖYLE BİŞEY OLMALIKİ HEM ÇEKİRDEK YİYİP HEM SÖYLENECEK CİNSTEN... :) :D
DEĞİLMİ FURKAN KARDEŞ ?
ali_zara 25.01.2008, 23:37 evet beste güsel ama bde makamını duysak :D
HaSiVasLıM58 25.01.2008, 23:39 YAV BEN BU MARŞLARIN MELODİLERİNİ BEĞENMİYORUM..
BÖYLE BİRLİKTE TEZAHURAT YAPILACAK NİTELİKTE DEĞİL..
AHA BİTANE VARYA HANİ:
ŞŞŞŞT ŞŞŞŞT YİĞİDO...
ŞŞŞŞT ŞŞŞŞT YİĞİDO...
YİĞİDOLAR GELİYOOOO.... :D
BİRAZ DAHA PROFESYONEL SEKİLDE MELODİ ÇALIŞMASI YAPILIRSA DAHA GÜZEL BİR TEZAHURAT ŞEKLİ ÇIKABİLİR...
BİDE ÖYLE BİŞEY OLMALIKİ HEM ÇEKİRDEK YİYİP HEM SÖYLENECEK CİNSTEN... :) :D
DEĞİLMİ FURKAN KARDEŞ ?
VaLLa Haklısın Hocam seni Trübün Lideri yapsak eyice olcak KRAL gibide yapar Süperde yakışır sana eeeeeeee REHBER Öğretmenimizsiniz Hocamızsınız bir rehberlikte TRÜBÜNDE et be HOCAM Ne olacak sanki:DBeste ve Güfteler sana ait bu arada
5058 Yaz gönder sende Şampiyon olllllll....
SenSetik 25.01.2008, 23:42 BAŞIMIZ DİK ALNIMIZ AK GARDAŞ...
ANAMIZIN AK SÜTÜ GİBİ,
BACIMIN GELİNLİK ÖRTÜSÜ GİBİ,
HELAL BU LİDERLİK GARDAŞ...
HELE BİDE ŞAMPİYONLUK GELİRSE
İSTANBUL SALTANATI BİTERSE
ÜÇ KÜÇÜKLER DİZE GELİRSE
İŞTE OGÜNE KURBANIM GARDAŞ........
FURKAN GARDAŞ AHAN HEMEN SENİN İÇİN YAZDIM BUNU...BAŞKA Bİ KONUYA YAZMIŞIM YANLIŞLIKLA BİRAZ ÖNCE :D
ŞİMDİ BURAYA KOPYALA YAPIŞTIR YAPIYORUM....
belalı_yiğido58 25.01.2008, 23:45 marş çok güzel olmuş ellerine saglık............
çılgın-sedat 25.01.2008, 23:49 Haklısın Taxim bekle biziiiiiiiiiiiii Sıparmıyız ya 2,5 Milyon kişi acaba:DÇağlayan Meydanı nasıl:D
valla bilmiyorum abii artık sığarmıyız sıgmazmıyız
YiğidoGençlik 26.01.2008, 09:55 ne cimbombomu ne trabzonu
ne kanarya nede beşiktaşı
herzaman her yerde
turkcell süper liginde
ŞAMPİYON SENSİN SİVASIM...
YiğidoGençlik 26.01.2008, 09:56 seninle ağladık senle güldük biz
bu sevda uğruna canlar verdik biz
sonunda ölüm olsada bile
her zaman yanında YİĞİDO GENÇLİK
YiğidoGençlik 26.01.2008, 10:00 şampiyon olana kadar
oynayın sonuna kadar
susmayız ölene kadar
BİRİMİZ kalana kadar...
HaSiVasLıM58 26.01.2008, 10:40 BAŞIMIZ DİK ALNIMIZ AK GARDAŞ...
ANAMIZIN AK SÜTÜ GİBİ,
BACIMIN GELİNLİK ÖRTÜSÜ GİBİ,
HELAL BU LİDERLİK GARDAŞ...
HELE BİDE ŞAMPİYONLUK GELİRSE
İSTANBUL SALTANATI BİTERSE
ÜÇ KÜÇÜKLER DİZE GELİRSE
İŞTE OGÜNE KURBANIM GARDAŞ........
FURKAN GARDAŞ AHAN HEMEN SENİN İÇİN YAZDIM BUNU...BAŞKA Bİ KONUYA YAZMIŞIM YANLIŞLIKLA BİRAZ ÖNCE :D
ŞİMDİ BURAYA KOPYALA YAPIŞTIR YAPIYORUM....
EyvaLLah Hocam yüreğine sağLık gerçekten çok güzel olmuş...
İnşallah Güzel Bir Marştır...;););)
hem 3 büyük ayrımı yapıyor diye medyaya kızıyoruz hem de kendimiz fenere ayrı muamele yapıyor ona ayrı bir marş oluşturuyoruz..bize göre oftaş neyse fener de o...
Murat DOĞAN 26.01.2008, 16:41 Yani Bence Tezahurat Edilecek Bi Marş Değil Bunun İleride Daha İyi Yapılması Lazım Bence Hatta Bunun İçin Biz Taraftar Arkadaşlar Sözler Yazıp Oylamaya Sunabiliriz ?
guzel olmus tskler sampiyonluk marslarinida simdiden yazmak lzm :)
burak_baykal 26.01.2008, 18:46 bu güzel haberi bizimle paylaştığın için teşekkürler.
mesut_tncsvs 28.01.2008, 00:38 güzel bir marş olmuş dinleyebiliceğimiz yada mp3 ünü bulucağımız bir yer varmı?_
mesut_tncsvs 28.01.2008, 00:40 Bayrağında 3 yıldız var kırmızın var beyazın var
şampiyonluk yeminin var haydi şimdi Sivasspor
Şampiyonsun Sivasspor Yazda kışta yağmurlarda
deplasmanda çamurlarda taraftarlar hep yanında
haydi şimdi Sivasspor Şampiyonsun Sivasspor
|