Orijinalini görmek için tıklayınız : İşte Pazar günü için olası ihtimaller
HaSiVasLıM58 25.01.2008, 18:59 20. haftada zirve karışacak
Futbolseverlerin merakle beklediği ve zirvedeki yarışın şekilleneceği maça yalnızca 2 gün kaldı. Turkcell Süper Lig'in 20. hafta maçında Sivasspor sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek...
İşte Pazar günü için olası ihtimaller...
Bir tarafta soğuk hava şartlarında oynamaya alışkın Sivassporlu futbolcular, diğer tarafta ise yıldızlar topluluğu Fenerbahçe var.
Pazar günü saat 14:00'te oynanacak ve Yunus Yıldırım'ın yöneteceği büyük maçta çıkacak sonuç ise zirve yarışını yakından ilgilendiriyor... Fenerbahçe'nin kazanması halinde liderlik koltuğundaki isim değişecek, Sivasspor'un sahadan 3 puanla ayrılması durumunda ise Sarı-lacivertlilerin liderle arasındaki puan farkı 5'e çıkacak...
Sivasspor - Fenerbahçe maçı 14:00, Ankaragücü - Galatasaray maçı 19:00'da başlayacak... Saat 21:00'i gösterdiğinde 21. haftaya zirvede girecek takım belli olacak..
HaSiVasLıM58 25.01.2008, 19:00 Ben size söyleyimmi Arkadaşlar Sivasspor ''TESADÜFEN''kazanacak..
burakkova 25.01.2008, 19:00 galatasaray bu hafta puan kaybedecek bence.. beraberlik sivasımız için başarıdır. birden kendimizi çok kaptırmayalım.. gerçekçi olalım. allahın izniyle puanla döneceğiz bu maçtan.
sivas_kangallı 25.01.2008, 19:00 çok ama çok önemli bir maç allahın izniyle inş bu maçı kaznacağız ve liderliğimiizi sürdürücez ve şampiyonluk iddamızıda sürdürücez.
Biz kazanırsak gs kaybederse büyük avantajımız olur...
by_hunter 25.01.2008, 19:07 walla tekbir ihtimal var oda galibiyet inşallah
sivasın1uşağıbg 25.01.2008, 19:12 galibeyetten baska bişey düşünmememiz lazım bence ya kazanacaz yada kazanacaz
karadoruk_58 25.01.2008, 19:26 hassivaslı dediğin laflara dikkat et ne tesadüfüle kazanması slediğin laflara dikat et yada bu siteden defol git çek çünkü bu site gerçek sivasspora güveenlerin sitesi anladın yiğidoların sitesi kapiş
20. haftada zirve karışacak
Futbolseverlerin merakle beklediği ve zirvedeki yarışın şekilleneceği maça yalnızca 2 gün kaldı. Turkcell Süper Lig'in 20. hafta maçında Sivasspor sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek...
İşte Pazar günü için olası ihtimaller...
Bir tarafta soğuk hava şartlarında oynamaya alışkın Sivassporlu futbolcular, diğer tarafta ise yıldızlar topluluğu Fenerbahçe var.
Pazar günü saat 14:00'te oynanacak ve Yunus Yıldırım'ın yöneteceği büyük maçta çıkacak sonuç ise zirve yarışını yakından ilgilendiriyor... Fenerbahçe'nin kazanması halinde liderlik koltuğundaki isim değişecek, Sivasspor'un sahadan 3 puanla ayrılması durumunda ise Sarı-lacivertlilerin liderle arasındaki puan farkı 5'e çıkacak...
Sivasspor - Fenerbahçe maçı 14:00, Ankaragücü - Galatasaray maçı 19:00'da başlayacak... Saat 21:00'i gösterdiğinde 21. haftaya zirvede girecek takım belli olacak..
HAFTAYA LİDER GİREN TAKIMI BİLMEK İÇİN 21.00 İ BEKLEMEYE GEREK YOK HAFTANIN LİDERİ SAAT 15.45 TE BELLİ OLUR. O DA SİVASSPORUMUZ.
Yeniçerİst 25.01.2008, 19:30 Ben size söyleyimmi Arkadaşlar Sivasspor ''TESADÜFEN''kazanacak..
tesadüfen mi?nasıL bu kanıya vardın?bu zamana kadar tesadüfenmi kazandık ?iyi oynayan kazanır
alem_halil 25.01.2008, 19:33 Ben size söyleyimmi Arkadaşlar Sivasspor ''TESADÜFEN''kazanacak..
öncelikle bigin için tşk ederim...:))
biz zaten buraya tesadüfen gelmedikmi varsın fb maçınıda tesadüf alalım...:D:D:D biz bu maçı alacağız Allahın izniyle..
Yeniçerİst 25.01.2008, 19:35 öncelikle bigin için tşk ederim...:))
biz zaten buraya tesadüfen gelmedikmi varsın fb maçınıda tesadüf alalım...:D:D:D biz bu maçı alacağız Allahın izniyle..
nasıL tesadüfen yha hayret bişe biz top oynuyoruz akLınızdaki tesadüfen düşüncesini kaLdırın atın artık
bu mactan Allah'ın izniyle puan yada puanlarla ayrılacağızz..
dülger58 25.01.2008, 19:39 VALLAHİ ENKÖTÜ İHTİMAL BERABERLİK OLSUN.TABİ BU ARADA İNŞALLAH GALATASARAY PUAN KAYBEDERSE COK GÜZEL OLACAK...
BENİM İÇİMDEN SİVAS 2-1 KAZANIR DİYORUM..
alem_halil 25.01.2008, 19:41 nasıL tesadüfen yha hayret bişe biz top oynuyoruz akLınızdaki tesadüfen düşüncesini kaLdırın atın artık
gardaş hani hocamız medyaya karşı tesadüfen burdayız demiştiya hisbeten bizde o açında dedik yoksa biz bileğimizin hakkıyla buralara kadar geldiğimiiz biliyoruz gerçeği yansıtmıyor tesadüf diyenlere laf olsun diye....spor eğlencedeir..:D
Yeniçerİst 25.01.2008, 19:44 gardaş hani hocamız medyaya karşı tesadüfen burdayız demiştiya hisbeten bizde o açında dedik yoksa biz bileğimizin hakkıyla buralara kadar geldiğimiiz biliyoruz gerçeği yansıtmıyor tesadüf diyenlere laf olsun diye....spor eğlencedeir..:D
tamam gardaşım anLadım şu meseLe
sivaslihakan 25.01.2008, 19:48 Ben size söyleyimmi Arkadaşlar Sivasspor ''TESADÜFEN''kazanacak..
hassivasli arkadasimiz Tesadüfen derken
gercekte tesadüfen demek istemiyor
bülent uygunun aciklamalarina göre öyle diyor yani uyuyan yilani uyandirmiyor
!!!ŞAMPİYON SİVASSPOR!!!...inş...
kaldı 14,5 maç:D:D
yigido_furkan 25.01.2008, 19:52 bnce eger bu macta taraftar takımı atesleye bılır yanında oldugumuzu gosterebılırsek bu macı kesınlıkle alırız cunku oyuncularımız bızı stadtan hıc boynu bukuk gonermedı yeterkı bıraz destekteyelım macta oturmayalım ayakta ızleyelım
edebiyatisyen 25.01.2008, 19:56 TESEDAFEN LİDERLİĞİ BIRAKMAYACAĞIZ.
TESEDÜFEN YENECEĞİZ.
TESEDÜFEN ALLAH TESADÜFLERİMİZİ BOZMADI.
TESADÜFEN FARK ATACAĞIZ.
BİZ ASLINDA TESADÜFEN BURADAYIZ YAV.
(AAA TESADÜFEN KİNAYE YAPIMIŞIM ARKADAŞLAR.)
alem_halil 25.01.2008, 20:07 inş da tesadüfen şanpiyon olacağız herşeye inat..:D
galatasaray bu hafta puan kaybedecek bence.. beraberlik sivasımız için başarıdır. birden kendimizi çok kaptırmayalım.. gerçekçi olalım. allahın izniyle puanla döneceğiz bu maçtan.
Hemşerim kusura bakma ama Sivassporlu olarak sana yakıştıramadım. Ne demek beraberlik büyük başarıdır. Sivasın Şampiyon olması için sahasındaki tüm maçları almak zorunda. Ve eğer yıl sonunda Fenerle Sivasın puanı eşit olursa o zaman Şampiyon Fener olur.(İkili avarajdan dolayı) Böyle bir durumu düşünmek bile istemiyorum. Ve son olarak Sivaslı futbolcularda eğer senin gibi düşünüyorsa vay halimize
hassivaslı dediğin laflara dikkat et ne tesadüfüle kazanması slediğin laflara dikat et yada bu siteden defol git çek çünkü bu site gerçek sivasspora güveenlerin sitesi anladın yiğidoların sitesi kapiş
Hemşerim orda ince bir gönderme var :D İkincisi cümleleri iyi seçmek lazım. Bu daha çok senin için geçerli
erhan 10 25.01.2008, 20:31 İnşallah maçı kazanacağız.Nedendir bilmem yenilmek gibi bir duygu yok içimde...Şunu da söylüyüm asla tesadüfen bu noktada değiliz!!!Öyle düşünenler cahildir.
burak_baykal 25.01.2008, 20:36 İNŞALLAH BU HAFTA SONU BU MAÇI ALARAK TESADÜF OLADIĞI BAZI SPOR YAZARLARADA BİLİNÇLİ OLARAK KALMASINI TAVSİYE EDERİM.MUTLAKA BU MAÇI ALMAMIZ LAZIM NASIL TARBZONU DEVİEDİYSEK FENERİDE ÖYLE DEVİRECEĞİZ.BEN İNANIYORUM SİVASLI GARDAŞLARIM YİĞİDOLARI YANLIZ BIRAKMAYACAKTIR.BİRDE İST.B.B. İLE DEPLASMAN MAÇINDA İŞ GÜNÜ OLMASINA RAĞMEN SİVASSPORU DESTEKLEMEYE GELEN TÜM TARAFTARLARIMIZI TEŞEKKÜR EDİYORUM.
nihat kaplan 25.01.2008, 20:54 Sevgili Sivaslılar ve sevgili Sivas Spor camiasına sevgi ve saygılarımı iletiyorum.Pazar günkü maçı hep beraber büyük bir heyecanla bekliyoruz.Yiğidoların kazanacağına eminim içimden öyle geliyor.Şunuda unutmamak lazım sporda iyi oynayan kazanır.İstemediğimiz bir sonuçalırsak bundanda ders almalıyız,oyuncularımız sorumluluklarını bilmeli ve bu doğrultuda gayretlerıni göstermeliler.Haydi yiğidolar,haydi Sivaslılar.
Hayrettin Yerlikayanın kafasına kale direğinin düşmesine inanamıyorum.Saha görevlilerini ve sorumlularını kınıyorum.Olacak işmi bu.Biz gözümüzden sakınıyoruz yiğidoları böyle bir ihmal beni çok üzdü.Hayrettine geçmiş olsun diyorum acil şifalar.Yöneticiler daha dikkatli olmalı.
EyüphanAydın 25.01.2008, 21:02 Herşey Tesadüf!!!!
Sivasspor Fenerbahçe Maçinida Alıcak,Tesadüf Alla Alla:)
ceza_tolga_rep 25.01.2008, 21:06 Ben size söyleyimmi Arkadaşlar Sivasspor ''TESADÜFEN''kazanacak..
BİZ TESADÜFEN MAÇ KAZANMAYIZ.OYUN FUTBOL OYNAR ÇIKAR ÇAKAR KONUŞURUZ.........
3 ihtimalli bir maç olur 1-0 , 2-1 , 2-0
Haydi Yiğido Güç Senin Elinde...Lütfen Kazanalım Hadi Herkes 4 Eylüle...
cenk5821 25.01.2008, 21:58 Ben size söyleyimmi Arkadaşlar Sivasspor ''TESADÜFEN''kazanacak..
bencede bu konuya nasıl vardınn anlamadım tesaduf diye bisey olmaz bu 3 ihtimalli bir mac ama ben sivasin yenmesini iztiyorum insallah ole olucak
şafak58_35 25.01.2008, 22:00 bence lider yine biz kalcaz gs kesin puan kaybedecektir bu hafta viz 3 puanı alırsak süper olur ama 1puanlada liderlik devam eder bence...umarım 3 puan olurda fark olur fb ile aramızda...hadi hayırlısı
g-unıt058 25.01.2008, 22:00 arkadaşlar fenerbahçeyi yensek çok iyi olur ama bence bu mac berabere biter galatasaray kupa macında aldıgı yenılgıden sonra puan kaybetmez a.gucunu rahat gecer ama inşallah sivassporumuz yener
Rallim58 25.01.2008, 22:04 Arkadaşlar, HaSivasLım58 yorumunda ince gönderme yapmış, kinaye var, bu gönderme de Sivassporun bugünki yerinin tesadüfen diyenlerle resmen DALGA GEÇME olayıdır. Bazı yiğidolarımız farklı algılamış yanlış anlamalara meydan bırakmayalım.
Birde hafta sonu Fener maçı naklen olacağı için LİG TV ve TFF'nin maç saatlerini protesto için :
Karton üzerine yazı yazarak (Dövizle) sahaya gelme planı yapan yiğidolara önerimdir:
Dövizin metnini aşağıya yazıyorum
1- MAÇ LİG TV'DEN İZLENİR
(Liderin maçı hariç)
2- Liderin maçını
Hangi Tv veriyor ?
lig tv yi dovizle protesto iyi bir fikir ama kamera onların elinde olacağından göstereceklerini sanmam. kendileri görse de yeter.
cimbomlu ahmet 25.01.2008, 22:42 ALLAH KAZA BELA VERMEDEN YENECEGİZ
cimbomlu ahmet 25.01.2008, 22:43 KANARYANIN KANATLARINI KIRACAGIZ
biyolog4 25.01.2008, 23:04 aklım bu maçta beraberlik iyi bir sonuç diyor.ancak gönlüm 3-3-3-3-3 şampiyon sivasspor
HaSiVasLıM58 25.01.2008, 23:13 bencede bu konuya nasıl vardınn anlamadım tesaduf diye bisey olmaz bu 3 ihtimalli bir mac ama ben sivasin yenmesini iztiyorum insallah ole olucak
Bazı arkadaşlar anlamadı sanırım biraz daha düşünseler ne demek istediğimi daha net bir biçimde anlayacakta neyse......
HaSiVasLıM58 25.01.2008, 23:18 Arkadaşlar, HaSivasLım58 yorumunda ince gönderme yapmış, kinaye var, bu gönderme de Sivassporun bugünki yerinin tesadüfen diyenlerle resmen DALGA GEÇME olayıdır. Bazı yiğidolarımız farklı algılamış yanlış anlamalara meydan bırakmayalım.
Birde hafta sonu Fener maçı naklen olacağı için LİG TV ve TFF'nin maç saatlerini protesto için :
Karton üzerine yazı yazarak (Dövizle) sahaya gelme planı yapan yiğidolara önerimdir:
Dövizin metnini aşağıya yazıyorum
1- MAÇ LİG TV'DEN İZLENİR
(Liderin maçı hariç)
2- Liderin maçını
Hangi Tv veriyor ?
EyvaLLah gardaşım açıklaman için saol varol Tşk ederim Eline sağLık....
5058 Yaz gönder sende Şampiyon Olllllllll...
biyolog4 25.01.2008, 23:27 üç ihtimalli bir maç birinci ihtimal sivasspor 1 fenerbahçe 0,ikinci ihtimal sivasspor 2 fenerbahçe 0 üçüncü ihtimal sivasspor 3 fenerbahçe 0 Sivasspor sezon sonunda ilk 3'e girebilir mi? http://www.tumspor.com/poll.php?poll=3 ankete katılarak sivasporun oyunu yükseltelim.
şanlı sivassporumuzun tesadüflere ihtiyacı yoktur
ölügömücü58 26.01.2008, 23:54 SİVASSPOR-2---Fenerbahçe-1 başka ihtimal yok...
Sivasspor kazansın da başka birşey istemem
bence MAÇ 1-4 FENERBAHÇE LEHİNE OLACAK.
idda ediyorum fener sahada yürüyemicek,bizimkiler stres yapmasın yeter.. feneri duman ederizzz...
|