Orijinalini görmek için tıklayınız : 4 EYLÜLÜ YIKALIM
ibrahim58 26.01.2008, 19:32 YARIN BIRAKIN TÜRKİYE Yİ TÜM DÜNYANIN ÖZELLİKLEDE AVRUPANIN GÖZÜ KULAĞI BU MAÇTA OLACAK.SAHASINDA TEK PUAN BİLE VERMEMİŞ NETİCEDE BU ALANDA AVRUPANIN EN İYİSİ OLAN SİVASSPORUMUZUN FENERBEHÇE İLE OYNAYACAK OLAN MAÇI YAKINDAN TAKİP EDECEKLER
HİÇ ŞÜPHESİZ FENERBAHÇE MAÇI ÇOK ZOR GEÇECEK.TARAFTARA ÇOK İŞ DÜŞECEK.BİZLER MAÇA GİDECEK YİĞİDOLAR ALEME TARAFTAR NASIL OLUR GÖSTERELİM.UNUTMAYIN DÜNYA BU MAÇI İZLEYECEK,KONUŞACAK, YORUMLAYACAK.
YARIN MAÇA GİDECEK KARDEŞLERİM HEPİNİZ KENDİNİZİ BÜLENT UYGUN'UN ASKERİ GİBİ HİSSEDİN.SİZE 90 DAKİKA BOYUNCA TEK GÖREV VERİLMİŞ.SİVASSPORU SONUNA KADAR HİÇ SUSMADAN DESTEKLEYİN.4 EYLÜLÜ İNLETİN YIKIN.
LÜTFEN BAŞKANIMIZA HOCAMIZA TAKIMIMIZA VE SİVAS'IMIZA LAYIK OLALIM.TÜM DÜNYA SİVASSPORU VE TARAFTARINI KONUŞSUN.
yersizyurtsuz 26.01.2008, 19:36 eğer sivas bu maçı almazsa ben bir sivasspor taraftarı olarak masa başı bazı işler olduğunu düşüneceğim inşallah herşey olacağı gibi olur yani sivas 4-1 alır ..fener de havasını alır koyu bir fenerli olmama rağmen aynı zamandada sivaslıyım..ama fenere bu maçta yüzde 5 şans veriyorum..başarılar yiğido
brezilyanın sıcağından yiğidin harman olduğu yere ..adamı buz ederler ..bunlar bide kuş gribi, olmasın hani bunlar kanarya yaa ..şampiyon sivas.
burak_baykal 26.01.2008, 19:41 HİÇ DERT ETMEYİN YİĞİDO BU MAÇI ALACAK SONSUZ GÜVENİYORUM.HAYDİ DAVUL ZURNA İLE SİVAS AĞIRLAMASINI OYNAYALIM. :) :) :)
ibrahim58 26.01.2008, 19:41 bu arada kesinlikle tahriklere gelmeyelim.içimizde de sivas taraftarı yanında maçı izleyecek fenerliler olacaktır.dikkatli olalım.kesinlikle onlarla kavga etmeyin.görevlilere şikayet edin..bu arada maçta oturmak yasak haberiniz olsun
YiGiDilO 26.01.2008, 20:02 YARIN BIRAKIN TÜRKİYE Yİ TÜM DÜNYANIN ÖZELLİKLEDE AVRUPANIN GÖZÜ KULAĞI BU MAÇTA OLACAK.SAHASINDA TEK PUAN BİLE VERMEMİŞ NETİCEDE BU ALANDA AVRUPANIN EN İYİSİ OLAN SİVASSPORUMUZUN FENERBEHÇE İLE OYNAYACAK OLAN MAÇI YAKINDAN TAKİP EDECEKLER
HİÇ ŞÜPHESİZ FENERBAHÇE MAÇI ÇOK ZOR GEÇECEK.TARAFTARA ÇOK İŞ DÜŞECEK.BİZLER MAÇA GİDECEK YİĞİDOLAR ALEME TARAFTAR NASIL OLUR GÖSTERELİM.UNUTMAYIN DÜNYA BU MAÇI İZLEYECEK,KONUŞACAK, YORUMLAYACAK.
YARIN MAÇA GİDECEK KARDEŞLERİM HEPİNİZ KENDİNİZİ BÜLENT UYGUN'UN ASKERİ GİBİ HİSSEDİN.SİZE 90 DAKİKA BOYUNCA TEK GÖREV VERİLMİŞ.SİVASSPORU SONUNA KADAR HİÇ SUSMADAN DESTEKLEYİN.4 EYLÜLÜ İNLETİN YIKIN.
LÜTFEN BAŞKANIMIZA HOCAMIZA TAKIMIMIZA VE SİVAS'IMIZA LAYIK OLALIM.TÜM DÜNYA SİVASSPORU VE TARAFTARINI KONUŞSUN.
işte YİĞİDO ruhu budur!!!Helal olsun kardeşim...Yarın Bülent uygun ve Mecnun odyakmaz için sevgi seli oluşturalım 4Eylül stadyumunda,
unutmayalım ZAFERE GİDEN YOL KUTSALDIR!!! (http://www.ceko.tk)
şafak58_35 26.01.2008, 20:05 valla ya gelsin şu zaman artık be çatlicam ya:) çok heycan yaptım ben ya yenelim kurtulalım şunlardan bende merakten:)
58zarali 26.01.2008, 20:47 maçı alalım da 4 eylülü yıkmayalım bize yine lazım orası bizim bir nevi mabedimizdir
carizma5858 26.01.2008, 21:04 bület hocamıza ve mecnun başkanımıza sivaslılar olarak 12. adam olarak görevimizi tam yapalım yarın büyük gün unutmayın korkmuyoruz korkutuyoruz bu maçı alırsak avrupa dahi manşetden indirmicek sivası yarın tek yumruk bir sivas sivaslı olunmaz sivaslı dogulur en büyük sivas şampiyon sivas dualarimizi eksik etmeyelim ve 4 eylülün nasıl bir cehennem oldugunu herkeze gösterelim herkeze selam ankaradan carizma çetin 58
EyüphanAydın 26.01.2008, 21:13 Gerçekten Bu Maçi Alırsak Başarimizin Tesadüf Olduğunu Göstereceğiz:D
Şaka Bir Yana,Bu Maç Gerçekten İki Takım İçinde Çok Önemli Bir Maç.Ya Devam Ya Tamam Derecesi,Ama İnancım Tam Sivasspor ALıcaktır,Maçi
ibrahim58 26.01.2008, 21:30 LÜTFEN TAHRİKLERE GELMEYİN.STADTA OTURAN YADA SUSAN FENERBAHÇELİ OLSUN
Bahattin 26.01.2008, 21:42 arkadaslar ben bu maca gidemiyorum cok uzaktayim ama inaniyorumki sivas halki bu macta tek yurek tek bilek olacak ve sivasspora destek verecektir o zaman degil fener alemin krali gelse islemez
izmirliyiğido35 26.01.2008, 21:51 alnımızn akıyla bu maçı alır yolumuza devam ederiz inşallah
nazara gelmeyelim
maaşallah la kuvvete illa billah
allah bizi ve sivasssporumuzu kem gözlerden korusun
aminnnnnnnnnnnnnnnnn
izmirden saygılar
ŞU SİVASIN ÖNÜ BİR UZUN ALAN BİR TEK SENİ SEVDİM GERİSİ YALAN
yigido_furkan 26.01.2008, 21:56 arkadaslar takımımız ustune dusenı en ıyı sekılde yapıyo bızlerde takıma destekleyelım nolacak 90 dk sadece bu macı yenelım devam gelır macı oturark degıl ayakta ızleyelım
tanju_58 26.01.2008, 22:00 sivasdaki yiğidolar gün bugündür.tarihin değişeceği bu günde size çok iş düşüyor.
sivasli_tufan 26.01.2008, 22:20 teseekkurler kardesim hepimizin istegi o insallah taraftarlarimiz gerekeni yapacak
Sweetgirl 26.01.2008, 22:26 benim icinde tezahürat yapmayi unutmayin...
artik tv'den size bakarim :)
arkadaşlar belkide sivassporumuzun yarın oynanacak maç kadar desteğe ihtiyacı olmamıştı.bu maç çok önemli bu yüzden maç esnasında hep destek tam destek
SİVASSPOR SALTANATI AKACAK SUPER LİGE.. SÖNDURUN FENERIN HAVASINI GAZETE BASLIKLARINI GÖRUR GİBİYİM..... ...... ALANYA MI SANDIN .............................
ibrahim58 26.01.2008, 22:59 LÜTFEN TAHRİKLERE GELMEYİN YİĞİDOLAR.BU MAÇTA OTURMAK YASAK.OTURANLAR CEZALANDIRILACAK
cilgin_sivaslim 26.01.2008, 23:06 fener 4 eylül hezimetine ugrayacak belki büyük konusuyorum ama gercekten güzel ve zor bir mac olacak ve insallah gönüllerin sampiyonu dünyanin tek yigidosu sampiyonlarin sampiyonu sivassporum bu mactan galibiyetle ayrilip sampiyonluk ipini gögüsleyecek simdiden basarilar
Sadece 90 dk değil maç öncesinde ve galibiyetten sonra tüm Sivas'ı inleteceğiz Allah'ın izniyle...
beyler ii hoşta 90 dakika destek sözü verelim sivasspor a ordakiler sesleniyorum çekirdek yeme yaeri deil orası
DENİZEVİ 26.01.2008, 23:43 Bu zamana kadar elde edilmiş 19 haftalık üstün başarılarla alınan 43 puan ile liderliğini Fenerbahçe maçına endesklemek, Sivasspor'umuzun başarısının tesadüf olup olmadığını ispatlamasına bağlamak bence çok yanlış.Bu puanları Sivasspor para karşılığı almadı ve kimsede ödünç olarak vermedi.Er meydanında bileğinin hakkı ile Sivasspor'un üstün başarısının karşılığı olarak kazanılmıştır.Ve Anasının hak sütü gibi hanesine işlenmiştir.Bu maç herşeyin sonu değil ama kazanılması ile alacağı üç(3)puan Şampiyonluğa bir adım daha emin adımlarla yaklaşmış olduğunu ispat edecektir.İnanın bende bile şu an heyecan ve merak hergeçen dakika maç atmosferini en üst-doruk noktaya çıkararak, tansiyonu yükseltmekle birlikte büyük sabırsızlık içersinde maç sonucunun Sivaspor adına umut ve mutlu bekleyişe bırakmıştır.Başarılar Sivasspor....
merkez_ismail 26.01.2008, 23:48 Lutfen tahrıklere gelmeyın oturmak yasak ...!:D
ibrahim58 26.01.2008, 23:49 ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE SİVAS.TAKIMIMIZ ZİRVEDE TARAFTARI DA ZİRVEDE OLMALI.ZİRVEDEKİ TAKIMIN TARAFTARI NASIL OLUR ALEME GÖSTERELİM
beyler ii hoşta 90 dakika destek sözü verelim sivasspor a ordakiler sesleniyorum çekirdek yeme yaeri deil orası
Kardeş seni duyacaklarını sanmıyorum çekirdekçi adamlar stadda bile takıma destek olmuyor internetten hiç olmaz. Bu sitedeki insanlar çok önemli bir durumları veya şehir dışında olmadıkları sürece her türlü takımı destekleyen insanlar...
Arkadaşlar tirübünden Bülent Uyguna ve sporcularımıza asker selamı vermeyi unutmayın hep birlikte verilecek bu selamın anlamı çok büyük olacaktır.
YENSENDE YENİLSENDE KALBİMİZ SENİNLE SİVASSPOR....
badboysefaa 27.01.2008, 00:17 slm yigidolar.bende gar tarafı kale arkasında olacagım.inşallah susup maç izleme alışkanlıgımızı bu maçta yıkarız.lütfen takımımızın kazanması için bagıralım maçı tw de verio lütfen takımımızı desteklemek için stada gelelim
DENİZEVİ 27.01.2008, 00:20 Haydi SİVASSPOR
http://img186.imageshack.us/img186/9338/00124adszgp2.png
Yav arkadaşlar etmeyin eylemeyin yahu...!
Zaten stad bu hale gelene kadar canımız çıktı,
bir de şimdi yıkalım diyorsunuz...! :mad:
El insaf yahu, yıkmayalım stadımızı. :D
Titretelim yeter. ;)
Maçı kazandığımızda,
nelerin, nerelerin ve kimlerin yıkılacağını,
çok iyi tahmin ediyorum. ;)
Haydi SİVASSPOR
http://img186.imageshack.us/img186/9338/00124adszgp2.png
Abicim eline emeğine sağlık gerçekten güzel olmuş :)
nazimgulturk 27.01.2008, 00:58 yarın bütün avrupa hatta dünyanın önde gelen çoğu futbol otoriteleri bu maçı izleyecek çünkü büyük başarılara imza atan bir takım var oda sivasspor ..yarında kazanacağız 2-1 allahın izniyle bizi kimse tutamaz ..
YENİ ŞAMPİYON GELİYOR ....
BEKLE BİZİ AVRUPA.....
Baskana vede hocaya sevgi seli iyi olur,ama sahaya cikan yigitleri daha fazla sevgiye vede destege ihtiyaci vardir onlara 90 dk durmadan destek cikilmali.Fb gelince ne zaman top onlara gecince öyle bir isliklanmaliki Komsumuz kayseri duymali,o yildiz dedikleri oyuncular titremeli bacaklari bunda birde soguk havayi eklemeli tabiki.-)
mesut_tncsvs 27.01.2008, 01:41 inşallah inleticekler bizde gururla izliyicez yarın keşke sivasta olucaktık ki bu maçta
musty_58 27.01.2008, 10:21 Eee büyük gün geldi çattı..
Bu maçla beraber zorlu bi viraja gireceğiz.
Fenerbahçe ve ardından Antep ve Oftaş deplasmanları.
Antep kötü günler geçiriyor ve çıkışa ihtiyaçları var, Oftaş da yine çok formda. Ama biz de Sivassporuz. İnşallah bu üç maçı da en az kayıpla geçeriz. Özellikle bugünki maçtan galibiyetle ayrılırsak süper olacak.
ibrahim58 27.01.2008, 10:42 BEN MAÇA GİDİYORUM ŞİMDİ.DÜNYA SİVASSPORU VE SİVASLIYI İZLEYECEK.HAVA BUGÜN SOĞUK YİNE.BREZİLYALI BEBELER ÇOK AĞLAYACAK ÇOK.
musty_58 27.01.2008, 10:46 İbrahim kardeş bizim için de bağırın olurmu :D
Stada çekirdek paketlerini almasınlar aslında. Bu maçta bile çekirdek yerlerse yazık gerçekten. Size güveniyoruz . Fener Sivas'a geldiğine geleceğine pişman olsun.
Alayina58 27.01.2008, 10:54 Bu Sene Şampiyon Görelim Sizi
Ölmeden Mezara Koymayın Bizi
Korkkutmaz Bizleri Musalla Taşı
Ölümüne Seviyoruz Biz Yiğidoları..
|