Orijinalini görmek için tıklayınız : 10000. üye
HakkıTİMUÇİN 15.08.2005, 14:04 http://www.sivasspor.com/albums/Sivasspor-SariyerMaci/DSC03295.sized.jpg
evet arkadaslar....üye sayımız 10.000 e çeyrek var...
bakalım 10.000 üye kim olacak ???
10 bininci uyeye saglam bir hediye vermek lazım... sponsor aranıyor?** :D
HakkıTİMUÇİN 15.08.2005, 15:30 siftah benden olsun....
10 bininci üyeye 1 paket pişmaniye ayrıyeten yanında 1 pakette sarayhelvası...
ne yapalım izmitin saray helvası ve pişmaniyesi meşhur....
:):D
siftah benden olsun....
10 bininci üyeye 1 paket pişmaniye ayrıyeten yanında 1 pakette sarayhelvası...
ne yapalım izmitin saray helvası ve pişmaniyesi meşhur....
:):D
birertane ilavede benden buyuklerınden
10 bininci uyeye saglam bir hediye vermek lazım... sponsor aranıyor?** :D
FORMA KAŞKOL Bİ ŞEYLER GÖNDERİRİZ HELE Bİ BELLİ OLSUN DA İNŞAALLAH HAYIRLI BİRİSİ OLUR BİZEDE UĞUR GETİRİR...
bende 10000.üyeye Bi Hediye Vermek Istiyorum..düşündüm Düşündüm Kendisine Hayir Duami Vermek Istedim...yani öbür Tarafida Düşünmek Lazim :D ________
HakkıTİMUÇİN 15.08.2005, 16:46 bende 10000.üyeye Bi Hediye Vermek Istiyorum..düşündüm Düşündüm Kendisine Hayir Duami Vermek Istedim...yani öbür Tarafida Düşünmek Lazim:d________
bu da gayet hoş bir hediye ....
bende 10000.üyeye Bi Hediye Vermek Istiyorum..düşündüm Düşündüm Kendisine Hayir Duami Vermek Istedim...yani öbür Tarafida Düşünmek Lazim:d________
SENİ BU DÜŞÜNCENDEN DOLAYI TEBRİK EDİYORUM.GÜZEL BİR FİKİR.ŞU AN İÇİN BU DÜNYADAYIZ AMA...
1967_DERNEK_10UR 15.08.2005, 19:18 10000.ÜYEYE ÇOK BÜYÜK BİR HEDİYE VERELİM ...MESELA 1 HAFTALIK AVRUPA TATİLİ NASIL OLUR???:D
Arkadaşlar Sitemizin Kazanacaği 1o Bininci Yeni üyeye Ama Gerçekten Yeni üyeye Trabzon Sivasspor Olimpiyatta Ise Eğer Maç Bileti, Yok Sivasta Ise üyemize Sivastan Maç Bileti Daha Olmadi Türkiyenin Neresinde Olursa Olsun Sivasin Bir Deplasman Maçi Biletini Hediye Ediyorum
A Bircan
serhankaburcuk 15.08.2005, 20:31 Nice 10000 lere...Hayırlı olsun...
SENİ BU DÜŞÜNCENDEN DOLAYI TEBRİK EDİYORUM.GÜZEL BİR FİKİR.ŞU AN İÇİN BU DÜNYADAYIZ AMA...
BU DÜNYADAYIZ AMA MUSTAFA SEN HİÇ ÖBÜR TARAFA BAKMIYON BEN SANA HEP DİYOM BU DÜNYA GELİP GEÇİÇİ SEN ANLAMIYON..HALA BU DÜNYANIN BOŞ İŞLERİYLE UĞRASIYON SENİ EPEYDİR GÖREMİYOM YANIMA UĞRA.......________
CAGLAYAN 15.08.2005, 20:55 SELAM YİĞİDOLAR
:) SİVASSPORLULAR ARASINDAKİ KAYNAŞMAYI, BULUŞMAYI ARTIRAN KARDEŞLİK BAĞLARINI ÖREN BU SİTEYE PROMOSYONCU OLARAK BENİMDE Bİ KÜÇÜK KATKIM OLACAK.
1500. ÜYEYE SİVASSPOR TARAFTAR BAYRAGI VE KAŞKOLU HEDİYE EDECEĞİM, 2000. ÜYEYE İSE TARAFTAR BAYRAGI + KAŞKOLU + 2 İSTANBUL SARIYER MAÇ BİLETİ.
DÜNYANIN HERYERİNE KARGOLANACAK
SEVGİLER
TÜM SİTE YÖNETİCİLERİNE VE TARAFTARLARA
SSS SİVAS GELİYOR 4. BÜYÜK :P :P :P
Nerden Nereyeeee Abircan Gardas Hatirliyormusun bundan 7 ay Önce Sitemizin
Üye Sayisi 1100 lerdeydi ve yine böyle bir Kampanya yapmistin
1500. ÜYEYE SİVASSPOR TARAFTAR BAYRAGI VE KAŞKOLU HEDİYE EDECEĞİM
diye güzel bir Jest yapmistin? ve bu Ödülü Sitemizin Degerli Üyelerinden
Izmirliyigidonun kizi Fulya Kazanmisti!
bu Jestini Hala Unutmus degiliz.Allah Senden Razi Olsun.bu Site Sizin gibi Güzel Insanlarla dahada Güzellesti
Simdi söyle bir Üye sayisina bakiyorumda Kendi Kendime nerden nereyeeee diyorum....
Demekki Dogru Yoldayiz.....
sinan58_34 15.08.2005, 21:17 ya aslında 10000 . uye benim :-))) siz hediyeleri bana verin abi biz bu dayanısma ıcınde daha nice 10000 leri geride bırakacaz
en güzel hediyeyi ben vereyim kangal köpeği bundan güzel hediye sivasımızın simgesi o kangal köpeği delisiyim ben bendende bu beklenir :))))
sinan58_34 15.08.2005, 22:30 Way Gardasim Hediyeye Bak Walla Helal Olsun Ben Kangalli Olarak Seni Tebrik Ediyorum Benim Aklima Gelmemisti Tabi Gozumhediyelerde Oldugu Icin :-)
uffff walla helal olsun.... ben simdilik birsey diyemeyecgim ama belli olmaz belki benimde kucuk bir hediyem olabilir...
RüStü ElmaS 16.08.2005, 03:16 Arkadaşlar Sitemizin Kazanacaği 1o Bininci Yeni üyeye Ama Gerçekten Yeni üyeye Trabzon Sivasspor Olimpiyatta Ise Eğer Maç Bileti, Yok Sivasta Ise üyemize Sivastan Maç Bileti Daha Olmadi Türkiyenin Neresinde Olursa Olsun Sivasin Bir Deplasman Maçi Biletini Hediye Ediyorum
A Bircan
Abircan gardas,
sen hep bu konularda öncü olmusundur.
Seni tebrik ederim. Caglayan abinin dedigi gibi 1500. üyeye 2000. üyeyede sen hediyeler verdin gardas.
4.000 üyeyede Cevik gardasimiz bir Sivasspor formasi hediye vermisti. Maalesef Cevik gardasimizin hediye haberini sitede yapmayi unuttuk, sonrada zaman asimina ugradigindan yapamadik. Umarim bize bu yüzden darilmamistir.
Insaallah sitemizde daha nice onbinlerce üyeler kayit olacaktir ve SivasSpor.com ailesi gün gectikce dahada genisleyecektir.
Bizim istedigimiz sadece üyelerin cogalmasi degil, bu üyelerinde sitemizde forumlara katilmalaridir. Maalesef cok az bir bölümü forumlara katiliyor.
Büyük bir bölümü sadece okumak ile yetiniyorlar.
Ama inaniyoruzki bu arkadaslarimizda bir gün forumlara yazmaya baslayacaklardir.
formlarda dereceye girenlerede ödül verin abi :D onur ve serhan abi alır bence :D
HakkıTİMUÇİN 16.08.2005, 10:39 formlarda dereceye girenlerede ödül verin abi :D onur ve serhan abi alır bence :D
10.000 mesaj sayısına ulaşan ilk kişiye benden pişmaniye vede saray helvası..:)
Gördüğüm kadarıyla siteyi ziyaret eden çok insan var. Bizim insanımızın tipik özelliği galiba, fazla öne çıkmaktan hoşlanmaz. Siteye üye de olmaz, yazı da yazmaz. Sadece takip eder, okur. Ama iyi konuşur.
Nerden Nereyeeee Abircan Gardas Hatirliyormusun bundan 7 ay Önce Sitemizin
Üye Sayisi 1100 lerdeydi ve yine böyle bir Kampanya yapmistin
1500. ÜYEYE SİVASSPOR TARAFTAR BAYRAGI VE KAŞKOLU HEDİYE EDECEĞİM
diye güzel bir Jest yapmistin? ve bu Ödülü Sitemizin Degerli Üyelerinden
Izmirliyigidonun kizi Fulya Kazanmisti!
bu Jestini Hala Unutmus degiliz.Allah Senden Razi Olsun.bu Site Sizin gibi Güzel Insanlarla dahada Güzellesti
Simdi söyle bir Üye sayisina bakiyorumda Kendi Kendime nerden nereyeeee diyorum....
Demekki Dogru Yoldayiz.....
NASIL UNUTURUM SEVGİLİ FULYAYI VE DEĞERLİ BABASI YALÇIN BEYİ( izmirliyiğdo) hala o kardeşimi tekrar göreceğim günü bekliyorum istanbul maçlarında, sevgili çağlayan 2 yıla kalmadan 100. binince üyeye ulaşırız inşallah yine geleneği bozmayacağım a bircan olarak sivassporumun maç biletini vermeye devam edeceğim, sevgiyle kalın
ABİRCAN
CÜSSKB-Aynur 16.08.2005, 14:58 formlarda dereceye girenlerede ödül verin abi :D onur ve serhan abi alır bence :D
Günay, seninde onlardan kalır yanın yok maşallah.
üçünüz bir araya gelince forumu takip etmekte zorlanıyorum.
10000.ÜYEYE ÇOK BÜYÜK BİR HEDİYE VERELİM ...MESELA 1 HAFTALIK AVRUPA TATİLİ NASIL OLUR???:D
VEREBİLECEK GÜCÜN VARSA TABİKİ...
HakkıTİMUÇİN 16.08.2005, 17:17 Günay, seninde onlardan kalır yanın yok maşallah.
üçünüz bir araya gelince forumu takip etmekte zorlanıyorum.
COK HAKLISIN....FORUMLARA YAZILAN YAZILARIN %50 SİNE YAKINI BU ''MUHTEŞEM ÜÇLÜ'' NÜN....
FIRSAT VERİN BİRAZDA BİZ YAZALIM YAWS.....)
HakkıTİMUÇİN 16.08.2005, 17:19 Pardon...bide Elbeyli Var...bunlar Mahşerin Dört Atlisi
::::s.o.g.e :::: Muhteşem Kare....
(serhan-onur-günay-elbeyli)
:)
ElbeyLi58 16.08.2005, 17:24 Pardon...bide Elbeyli Var...bunlar Mahşerin Dört Atlisi
sagol abi :)
1967_DERNEK_10UR 16.08.2005, 19:52 formlarda dereceye girenlerede ödül verin abi :D onur ve serhan abi alır bence :D
FORUMLARA YÜKLENİN BU YARIŞ GÜNAY VE SERHAN ARASINDA GEÇER..:D.
1967_DERNEK_10UR 16.08.2005, 19:53 Pardon...bide Elbeyli Var...bunlar Mahşerin Dört Atlisi
WAROL HAKKI ABI BİZ BU YOLA BAŞ KOYDUK..
Pardon...bide Elbeyli Var...bunlar Mahşerin Dört Atlisi
güzel Yorumlara Diyecek yok
ama çerden çöpten yorumlar gerçekten iyi değil.
çoğu kopyalama! biraz dikkat edersek iyi olur diye düşünüyorum,
amaç Forumlari Doldurmak olmasın.......
arkadaşlar hakikaten şurada bizbizeyiz ama malasef bir kaç arkadaşım illaki eline geçirince klavyeyi ha babam de babam yazmadan kopyala yapıştır yapıyorlar, lütfen birbirimizi yoruyoruz, inanın yukarıdaki şikayetlerin hepsine katılıyorum, dışardan gelip bakanlar çok acemice buluyorlar yapılanları, sonra sululukları yapmaya zorluyoruz insanları, forumlarda seviye düşüyor, derken söylenen sözün ağırlığı olmuyor, kamuoyundan bizi takip edenler ciddiye almıyor, yani anlıyacağınız biraz daha oturaklı olsun yazdıklarınız bakın yazdıklarınız dedim kopyaladıklarınız değil, inanın bazı arkadaşların her yazdığını okumuyorum artık inanın es geçmeye başladım çünkü bi değeri yok, hayırlı olur, maşallah, inşallah, + imzadır gidiyor habire mesaj sayısı artırıyorlar ne olacaksa onuda anlamadımya, rüştü beyden ricam arakadaşlara10 yıldız versinde bizde forumlarda nefes alarak okuyalım yazılanları ne olur kızmayın yazdıklarıma ama durum bu malasef
haklısın abi...seviye düşme demiyelimde formları çok iyi takipten geliyor...
GeCeVeMaVi58pRf 18.08.2005, 15:47 Inşallah Nice 10000 Inci üyelere Bi Hediye Vermek Lazim Tabiki
CÜSSKB-Aynur 19.08.2005, 12:46 arkadaşlar hakikaten şurada bizbizeyiz ama malasef bir kaç arkadaşım illaki eline geçirince klavyeyi ha babam de babam yazmadan kopyala yapıştır yapıyorlar, lütfen birbirimizi yoruyoruz, inanın yukarıdaki şikayetlerin hepsine katılıyorum, dışardan gelip bakanlar çok acemice buluyorlar yapılanları, sonra sululukları yapmaya zorluyoruz insanları, forumlarda seviye düşüyor, derken söylenen sözün ağırlığı olmuyor, kamuoyundan bizi takip edenler ciddiye almıyor, yani anlıyacağınız biraz daha oturaklı olsun yazdıklarınız bakın yazdıklarınız dedim kopyaladıklarınız değil, inanın bazı arkadaşların her yazdığını okumuyorum artık inanın es geçmeye başladım çünkü bi değeri yok, hayırlı olur, maşallah, inşallah, + imzadır gidiyor habire mesaj sayısı artırıyorlar ne olacaksa onuda anlamadımya, rüştü beyden ricam arakadaşlara10 yıldız versinde bizde forumlarda nefes alarak okuyalım yazılanları ne olur kızmayın yazdıklarıma ama durum bu malasef
Abircan bey, haklı olduğunuz taraflar var, ancak insanların birbirlerinin fikirlerine katılmasında, Sivasspor için iyi dileklerinde bulunmasında, ve heyecanı canlı tutma çabalarında hiçbir yanlışlık görmüyorum.
''''Abircan bey, haklı olduğunuz taraflar var, ancak insanların birbirlerinin fikirlerine katılmasında, Sivasspor için iyi dileklerinde bulunmasında, ve heyecanı canlı tutma çabalarında hiçbir yanlışlık görmüyorum.'''
canlı tutma çabasında olalım zaten bunun için elimden geleni yapıyorum ama bu yapılanlar gibi olmasın tek dileğim bu, daha içeriği dolu dolu olursa daha tatlı olur forumlarımız, elbette atışacağız, şakalaşacağız zaman zaman ti ye alacağız birbirimizi ama her satıra bir satır cevap yazıp forum sayfalarını chat yaparcasına kullanmaya itirazım var o kadar, teşekkürlerimi iletiyorum bu güzel uyarınıza
Bilmiyorum 19.08.2005, 16:41 arkadaşlar hakikaten şurada bizbizeyiz ama malasef bir kaç arkadaşım illaki eline geçirince klavyeyi ha babam de babam yazmadan kopyala yapıştır yapıyorlar, lütfen birbirimizi yoruyoruz, inanın yukarıdaki şikayetlerin hepsine katılıyorum, dışardan gelip bakanlar çok acemice buluyorlar yapılanları, sonra sululukları yapmaya zorluyoruz insanları, forumlarda seviye düşüyor, derken söylenen sözün ağırlığı olmuyor, kamuoyundan bizi takip edenler ciddiye almıyor, yani anlıyacağınız biraz daha oturaklı olsun yazdıklarınız bakın yazdıklarınız dedim kopyaladıklarınız değil, inanın bazı arkadaşların her yazdığını okumuyorum artık inanın es geçmeye başladım çünkü bi değeri yok, hayırlı olur, maşallah, inşallah, + imzadır gidiyor habire mesaj sayısı artırıyorlar ne olacaksa onuda anlamadımya, rüştü beyden ricam arakadaşlara10 yıldız versinde bizde forumlarda nefes alarak okuyalım yazılanları ne olur kızmayın yazdıklarıma ama durum bu malasef
haklısın abi
HakkıTİMUÇİN 19.08.2005, 17:32 arkadaşlar hakikaten şurada bizbizeyiz ama malasef bir kaç arkadaşım illaki eline geçirince klavyeyi ha babam de babam yazmadan kopyala yapıştır yapıyorlar, lütfen birbirimizi yoruyoruz, inanın yukarıdaki şikayetlerin hepsine katılıyorum, dışardan gelip bakanlar çok acemice buluyorlar yapılanları, sonra sululukları yapmaya zorluyoruz insanları, forumlarda seviye düşüyor, derken söylenen sözün ağırlığı olmuyor, kamuoyundan bizi takip edenler ciddiye almıyor, yani anlıyacağınız biraz daha oturaklı olsun yazdıklarınız bakın yazdıklarınız dedim kopyaladıklarınız değil, inanın bazı arkadaşların her yazdığını okumuyorum artık inanın es geçmeye başladım çünkü bi değeri yok, hayırlı olur, maşallah, inşallah, + imzadır gidiyor habire mesaj sayısı artırıyorlar ne olacaksa onuda anlamadımya, rüştü beyden ricam arakadaşlara10 yıldız versinde bizde forumlarda nefes alarak okuyalım yazılanları ne olur kızmayın yazdıklarıma ama durum bu malasef
Sevgili Abircan...
yukarıda yazdıklarının bir bölümüne katılıyorum. Zaten forumlardaki zengin içerikli edebi yazılarınıda zevkle ve büyük bir keyifle takip ediyorum...
Ancak......
Bazı insanlar vardırki duygularını fikirlerini yazıya dökmekte zorlanırlar. Zaten herkesten şairsel yazılar beklememiz bence haksızlık olur....işte insanın duygularını yazıya dökemediği anlarda semboller ve işaretler imdada yetişir...
bazen gülen bir surat.......
bazen bir 'okey' işareti
bazen bir +İmZa...
bazende kızgın veya şaşırmış bir surat.....vs. vs.
öyle bir ifade ederki duygularını, sayfalarca yazı yazsan o kadar etkili anlatamazsın.... hem aramızda gurbette yaşayıp yeterli türkçesi olmayan arkadaşlarımızda var..hele onlar için tam bir 'cankurtarandır' bu ifadeler..
son olarak forumlara hiç yazı yazmamaktansa tek kelimelik cevaplarla veya ifadelerlede olsa etkin olup forumlara katılmak daha iyi diye düşünüyorum...
saygılarımla, + İmzA :)
Sevgili Abircan...
yukarıda yazdıklarının bir bölümüne katılıyorum. Zaten forumlardaki zengin içerikli edebi yazılarınıda zevkle ve büyük bir keyifle takip ediyorum...
Ancak......
Bazı insanlar vardırki duygularını fikirlerini yazıya dökmekte zorlanırlar. Zaten herkesten şairsel yazılar beklememiz bence haksızlık olur....işte insanın duygularını yazıya dökemediği anlarda semboller ve işaretler imdada yetişir...
bazen gülen bir surat.......
bazen bir 'okey' işareti
bazen bir +İmZa...
bazende kızgın veya şaşırmış bir surat.....vs. vs.
öyle bir ifade ederki duygularını, sayfalarca yazı yazsan o kadar etkili anlatamazsın.... hem aramızda gurbette yaşayıp yeterli türkçesi olmayan arkadaşlarımızda var..hele onlar için tam bir 'cankurtarandır' bu ifadeler..
son olarak forumlara hiç yazı yazmamaktansa tek kelimelik cevaplarla veya ifadelerlede olsa etkin olup forumlara katılmak daha iyi diye düşünüyorum...
saygılarımla, + İmzA :)
bende sana katılıyorum abi :D dağcı abimin dediği gibi öne çıkmayı pak ssvmiyor bizim insanımız... zamanla olur inş..
abircan abininde dedikleri öenmli elbetteki, güzel noktalara değinmiş...
1967_DERNEK_10UR 21.08.2005, 15:45 FORUMLARDA Kİ BİR GÜLME VEYA TEBESSÜM YAZILACAK SAYFAYA BEDEL ..BİR KİŞİNİN DÜŞÜNCELERİNİ TEMSİL EDİYOR.
GeCeVeMaVi58pRf 23.08.2005, 14:50 eger hedıye varsa baska bır nıle uyemı olsam ne :)
valla gece mavisi rüştü beyden onun garantisini alırım valla kangallı hemşomun hediye edeceği kangalı üstüne salarım valla :) şakası yok gerisini sen düşün
kangalli_irfan_almanya 23.08.2005, 15:31 Arkadaşlar Sitemizin Kazanacaği 1o Bininci Yeni üyeye Ama Gerçekten Yeni üyeye Trabzon Sivasspor Olimpiyatta Ise Eğer Maç Bileti, Yok Sivasta Ise üyemize Sivastan Maç Bileti Daha Olmadi Türkiyenin Neresinde Olursa Olsun Sivasin Bir Deplasman Maçi Biletini Hediye Ediyorum
A Bircan
gurbetteyse?
kolayı var, sivasspor cd si yollarız gardaşıma
bendende 10.000. üyeye nargile keyfi vereceğim ...10000. üyeye 10000 adet sakız da veriyorum ...
bu sekilde gidersek 3-4 gun icinde 10000. üyeye çıkcagız... nerdesin ey üye gözlerimiz seni arar oldu :D :D
bu sekilde gidersek 3-4 gun icinde 10000. üyeye çıkcagız... nerdesin ey üye gözlerimiz seni arar oldu :D :D
inşallah bugünlerde 10,000 nci üyeyi beklerken en kısa zamanda 100.000 lere ulaşırız::::::
inşallah bugünlerde 10,000 nci üyeyi beklerken en kısa zamanda 100.000 lere ulaşırız::::::
ins o günleride göreceğiz :))
Yigido_58 01.09.2005, 14:38 ins o günleride göreceğiz :))
inş 100 000 leride görürüz ama öncelikle ve kısa süreli ilk hedef 10 000 den sonra 20 000 olmalı ... sitede misafir sayısı hat safhada inş üye sayısı hızla armakta.
GeCeVeMaVi58pRf 02.09.2005, 16:37 Artik 10000. üyeye çok Az Kaldi Bugun Yarin Olur Heralde Hayirli Olur Inşallah...
Gardaslar, cam sakizi, coban armagani, benim de isim geregi, 10.000 uyenin bir aylik peyniri, yogurdu benden.
Almanya, Belcika, Hollanda dan olursa kendim getirip birakacagim. Elimden benimde bu geliyor. De gel 10.000. yigido gardasim.
HER BIR SIVAS LI BENIM OZ AKRABAMDIR.
HakkıTİMUÇİN 02.09.2005, 17:32 geliyor..geliyor 10.000. üye geliyor
1967_DERNEK_MUSTAFA 02.09.2005, 19:22 bendende 1 tana orjinal forma
insanın 10000. üye olası geliyor walla :D :D
Yigido_War 03.09.2005, 19:02 Ya 2 hafta üniversite sınavına hazırlık yüzünden sivasspor.com a girmedim.2 hafta da 8.500 den 9.500 olmus.İnsaallah sınavı kazandığım zaman (inşallah) 30-40.000 üyemiz olur.
HakkıTİMUÇİN 03.09.2005, 22:17 darısı 100.000 lere inşallah
GeCeVeMaVi58pRf 04.09.2005, 14:09 10000. üyeye ne hediye alacaz kararlastırıldımı bence mutlaka bi hediye olmalı yarın 10000'i buluruz hayırlı ugurlu olur inşallah nice 100000 lere inşallah
10000. üyeye ne hediye alacaz kararlastırıldımı bence mutlaka bi hediye olmalı yarın 10000'i buluruz hayırlı ugurlu olur inşallah nice 100000 lere inşallah
herkes bireysel olarak birtakım hediyeler veriyor toplamda baya bir hediye etti şimdiden :D :D
RüStü ElmaS 04.09.2005, 18:41 Arkadaslar,
10.000 üyemizin kayitlari en inceliklerine kadar incelenecektir.
Ayni kisi ikinci kez üye olamaz.
Bu üyemiz icin hediyeler oldugu icin, bu kisi incelenecektir.
Ayrica 10.000 üyemizin tanitiminida yapicagiz.
Yani bu kisi kendisini tanitmak icinde hazir olmasi gerekir.
Bu üyemize gerekirse ziyarette yapilacaktir ve kendisiyle tanisilacaktir.
Bizim istedigimiz sitemize üye olmamis birisinin üye olmasidir, bu yüzden bazi incelemelerden gecirilicektir.
Bu konuyu anlayis göstereceginize inaniyorum.
erhan5834 04.09.2005, 18:44 http://www.sivasspor.com/albums/Sivasspor-SariyerMaci/DSC03295.sized.jpg
evet arkadaslar....üye sayımız 10.000 e çeyrek var...
bakalım 10.000 üye kim olacak ???
NİCE 10000 LERE SİVASSPOR COM.
100.000 leride görürüz inşallah
serhankaburcuk 04.09.2005, 19:23 www.sivasspor.com ile daha nice 10000'lere...
bu sezon sonuna kadar 30.000 üyeye ulaşırız gibi geliyor bana
RüStü ElmaS 05.09.2005, 05:39 10.000 üyemiz gece saat 01.30 de üye olmustur.
Kendisini kutluyoruz.
yilmaz_5800 isimli üyemiz 10.000 üyemiz olmustur.
Kendisi ile irtibata gectigimizde sizleri bilgilendirecegiz.
Yilmaz gardas, lütfen bizimle irtibata geciniz.
bu sezon sonuna kadar 30.000 üyeye ulaşırız gibi geliyor bana
İnşallah . . .
10.000 üyemiz gece saat 01.30 de üye olmustur.
Kendisini kutluyoruz.
hayırlı ugurlu olsun yılmaz gardas... kendisini sitede aktif olarak görmekten zevk duyacagız...
kursad58 05.09.2005, 10:13 sivasspor coştukça üye sayısıda coşacak
Yigido_58 05.09.2005, 14:51 10.000 üyemiz gece saat 01.30 de üye olmustur.
Kendisini kutluyoruz.
yilmaz_5800 arkadaşımızı tebrik ederim. NİCE 10000 lere İNŞAALAH
1967_DERNEK_10UR 05.09.2005, 19:38 10.000 üyemiz gece saat 01.30 de üye olmustur.
Kendisini kutluyoruz.
YILMAZ_5800 HAYIRLI OLSUN..ÇOK BÜYÜK HEDİYELER SENİ BEKLİYOR..WALLA ÇOK ŞANSLISIN...
nazimgulturk 05.09.2005, 19:41 Acaba 10.000. üye Kim Olacak Ve Daha Nice 10.000 Lere
Büyük Taraftar Her Zaman Her Yerde
:-D Aranıza katılalı saatler oldu ama şanslı arkadaşa bende bursa'dan havlu göndermek isterim.Hepinize selam ve saygılar gardaşlar.
helal olsun gardas tebrik ederim senide...
BROTHERS58 06.09.2005, 11:26 10000. üyemiz hayırlı olsun daha nice 10000'lere insallah.
ilteriş58 06.09.2005, 12:43 hayırlı olsun yılmaz_5800.inşallah 20000 i de yakınlarda görürüz.
eeeeeeee 10000. üye kendini tanıtmıyormu???
|