Orijinalini görmek için tıklayınız : MORALLERİ BOZMAYALIM
1 MAÇ KAYBETMEKLE İDDAAMIZDAN BİŞEY KAYBETMİŞ DEĞİLİZ ARKADAŞLAR. BU TAKIM BU FUTBOLCULAR BU YÖNETİM BU TEKNİK HEYET BİZİ BURALARA GETİRDİ UFAK YENİLGİLERLE BOZGUNA UGRAMAYALIM BU MAÇTAN GEREKEN DERSİ ÇIKARACAKTIR BU TAKIM VE ÇOK DEĞİL BİR KAÇ HAFTA SONRA EMANETİ TEKRAR ALACAKTIR. YENİLSENDE YENSENDE TARAFTARIN SENLE SİVASSPORUMUZ. UNUTMAYINKİ BU 3 İSTANBUL TAKIMIDA ARALARINDA OYNAYACAKLAR VE PUANLAR KAYBEDECEKLER. ŞAMPİYON SİVASSPORUMUZ. ÖNEMLİ OLAN İYİGÜNDE DEĞİL KÖTÜ GÜNDEDE SİVASSPORLU OLMAKTIR.
BEN KÖTÜ GÜNDEDE SİVASSPORLUYUM DİYENLER BU TOPİCE YAZSIN LÜTFEN.HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK SİVAS.
belalı_yiğido58 27.01.2008, 16:25 TEPKİMİZ NORMAL.ÇÜNKÜ HER TAKIMIN TARAFTARI TAKIMI YENİLİNCE TEPKİ GÖSTERİR.BEN SONUNA KADAR SİVASSPORLUYUM....
yigido_furkan 27.01.2008, 16:25 dogru soyluosun kardes onemlı olan bundan sonrası ama Bulent hoca cok hatalı ısler yaptı rakıbı durduruyum dıe orta sahda herkesın yerıyle oynamıs rakıbı nıe durdurucan bırak oyna herzamankı topunu yazık oldu ıns antepı yener yolumuza devam ederız
ibrahimovic7 27.01.2008, 16:27 Kesinlikle moralimi bozmadım maçın son anlarında biraz üzüldük ama sivassporumuzla biz gurur duyyoruz Tek iş var şu iki deplasmandan puan alarız inşallah. SİVASSPORRR keşke yenebilseydik kahvede 40 sivaslıya 10 fenerli vardı antalyadan selamlar
Maç Satıldı kardeşim kim ne derse desin, Sivas bu kadar kötü oynayamaz!
zaralı19 27.01.2008, 16:28 TABİ HERZAMAN SİVASSPORLUYUZ YENİLDİK DİYE ÜZÜLMEYE GEREK YOK 1 PUAN GERİ DÜŞTÜK ONLARIN DAHA ÇOK ZORLU MAÇLAR VAR BİZİM KENDİ SAHAMIZDA DİYER MAÇLARI YENMEYE BAKALIM ARTIK BU GERİDE KALDI EN BÜYÜK SİVASSPOR YİNE
1 MAÇ KAYBETMEKLE İDDAAMIZDAN BİŞEY KAYBETMİŞ DEĞİLİZ ARKADAŞLAR. BU TAKIM BU FUTBOLCULAR BU YÖNETİM BU TEKNİK HEYET BİZİ BURALARA GETİRDİ UFAK YENİLGİLERLE BOZGUNA UGRAMAYALIM BU MAÇTAN GEREKEN DERSİ ÇIKARACAKTIR BU TAKIM VE ÇOK DEĞİL BİR KAÇ HAFTA SONRA EMANETİ TEKRAR ALACAKTIR. YENİLSENDE YENSENDE TARAFTARIN SENLE SİVASSPORUMUZ. UNUTMAYINKİ BU 3 İSTANBUL TAKIMIDA ARALARINDA OYNAYACAKLAR VE PUANLAR KAYBEDECEKLER. ŞAMPİYON SİVASSPORUMUZ. ÖNEMLİ OLAN İYİGÜNDE DEĞİL KÖTÜ GÜNDEDE SİVASSPORLU OLMAKTIR.
BEN KÖTÜ GÜNDEDE SİVASSPORLUYUM DİYENLER BU TOPİCE YAZSIN LÜTFEN.HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK SİVAS.
elbette her zaman Sivasspor'umuzun yanındayız kardeşim. Bir Anadolu takımı bu yerlere kadar yükselmesi bile çok çok büyük başarıdır. Paramızla değil yüreğimizle oynuyoruz. Bu sene lige heyecan geldi. Monoton maçlar bitti artık.
zaralı19 27.01.2008, 16:30 MAÇ SATILMADI KARDEŞİM MAÇI MEDYA KAZANDIRDI FENERE
selcuk349 27.01.2008, 16:30 bilmiyorum ama benim izlediğim yigidolar böyle oynayamaz.düşünmek istemiyorum ama sanki şaibeli bir maç gibi.
bahadır erdem 27.01.2008, 16:31 BU KÖTÜ OYUN NEYİN AÇIKLAMASI.
MOTİVASYONUN OLMAMASI MI?
OYUNCULARIN VE TEKNİK HEYETİN FENERBAHÇEYİ ÖNEMSEMEMESİ Mİ?
BUNDAN BİR DERS ÇIKARILMALI VE GEREKLİ TEDBİRLER ALINMALI...
maçta herkes elinden geleni yaptı yediğimiz gollerden sonra bülent hoca nerdeyse ağlıyacaktı bu yüzden sivas maç satmadı satmaz da sadece strese yenik düştük.
KARAMURAD 27.01.2008, 16:33 Fenerbahçe gibi bir takımı Sivasta ağırlamak,tüm Türkiyenin gözünü bu maça kilitlettirmek,yenmek veya yenilmek Sivasım için bir gururdur... Sivastaki 5-6 yıllık değişimimin çok iyi farkındayım... Artık 4 büyüklerde Sivasta var.. bu böyle biline..
ÜZÜLMEK YOK YOLA DEVAM..
biyolog4 27.01.2008, 16:36 moralleri bozmaya gerek yok,bundan öncede yenildi sivasspor ama sivassporlu futbolcular bir sonraki maçta sahaya çıkıp paşalar gibi oynadılar ve maçtan galip ayrılmasını bildiler.gelecek hafta antep maçını almak çok önemli hale geldi,şimdi malum medyanın beklediği gibi vestel gibi düşüşe geçer beklentisini boşa çıkarma zamanıdır.en büyük sivasspor.
Nasıl bozmayalım gardaş Fenerliler burda dalga geçiyor. Biz nasıl böyle kötü oynarız. Ya ben burdan maçı izlerken orta saha boş adamlar tek topla bizim cezasahasına geliyor diyebiliyorsam Bülent hoca bunu görmedi mi. Bilemiyorum üzülmemek elde deil.
belalı_yiğido58 27.01.2008, 16:40 MAÇIN SİTRESİNE GİRDİK RESMEN....KAZANSAYDIK FARKLI OLUCAKTI...
ertugrulss 27.01.2008, 16:40 BOŞVERİN YAW SIRADAN BİR MAÇ GİBİ BAKIN NE YANİ PESMİ ETCEZ HAYIR OLABİLİR SONUÇTA RAKİP FENER LİDERLİĞİ ALIRIZ İLERDE YİNE YETERKİ MORALLER BOZULMASIN YOLA DEVAM TAM YOL İLERİ ÖLDÜREN DEV SİVASSPOR :)
Arkadaşlar biz taraftar olarak takımımızı en iyi şekilne nasıl destekleriz maddi manevi onu düşünmeliiiz evet tepkimiz normall olmalı ama unutmayalım ki karşınızdaki takım sermaye takımı onlarda olmayan takım ruhu bizim takımımızda var...zaten bizi de buralara getiren takım olabilmemizdir...buradan cıkaracagımız ders lig uzun maraton bundan sonraki maçları kazanmaya bakacagız...ÖLÜMÜNE SİVASSPOR...KANIMIZIN SON DAMLASINA KADAR...
zaan daynışma zamanı destek zamanı 1 milyar lyt lik takıma karşı 13 milyon ytl lik takımın yenilmesi normal artı sevgili yigidolar fener taraftarı gibi kaçımız destekliyoruz sivassporumuzu kaçımız gidip lisanlı forma alıyoruz. kaçımız sms gönderdi. kaç kişi ne yardım yaptı ki böyle sattı gibi cüretkar laflar ediyorlar. SİVAS SONUNA KADAR KOVALAYACAK BU ŞAMPİYONLUĞU.
eneke-talar 27.01.2008, 16:42 SAHADAKİ TAKIM SİVASSPOR DEĞİLDİ,LİDERİ YENME ZEVKİNİ FENERE TATTIRMAK İSTEYEN EDİLGİN BİR ON BİR VARDI.YAZIKLAR OLSUN
ferhat_58_oğuz 27.01.2008, 16:43 arkadaşlar şu bi gerçek takım çok çok kötü oynadı ve çok panik yaptılar ve resmen feneri iyi oynattılar ama olsun ben sivasspora güveniyorum herşey burada bitmedi zaferlere alışmak istiyoruz ve benim görüşüm sahanın en iyisi mehmet yıldızdı en kötüsü kaleci akın ve kerim saidi yinede olur böyle şeyler diyelim biz tekımımızın her zaman yanındayız bülent hoca ve yiğidolarına güveniyorum antep maçını mutlak almalıyız her zaman her yerde en büyük sivas
SenSetik 27.01.2008, 16:44 1 MAÇ KAYBETMEKLE İDDAAMIZDAN BİŞEY KAYBETMİŞ DEĞİLİZ ARKADAŞLAR. BU TAKIM BU FUTBOLCULAR BU YÖNETİM BU TEKNİK HEYET BİZİ BURALARA GETİRDİ UFAK YENİLGİLERLE BOZGUNA UGRAMAYALIM BU MAÇTAN GEREKEN DERSİ ÇIKARACAKTIR BU TAKIM VE ÇOK DEĞİL BİR KAÇ HAFTA SONRA EMANETİ TEKRAR ALACAKTIR. YENİLSENDE YENSENDE TARAFTARIN SENLE SİVASSPORUMUZ. UNUTMAYINKİ BU 3 İSTANBUL TAKIMIDA ARALARINDA OYNAYACAKLAR VE PUANLAR KAYBEDECEKLER. ŞAMPİYON SİVASSPORUMUZ. ÖNEMLİ OLAN İYİGÜNDE DEĞİL KÖTÜ GÜNDEDE SİVASSPORLU OLMAKTIR.
evet yıkılmak yok..eğilmek yok..biz Sivaslıyız gerekirse küllerimizden doğarız...........
HER ZAMAN HERYERDE EN BÜYÜK SİVAS....
Gurbetci Gokhan 27.01.2008, 16:45 Iyi kotu benim yorumum;
Hayrettin’in tarafindan (sol bek) gelen iki orta ve defansin gobeginde lakayit adam markaji 2 – 0. Acaba Alex hayatinda kac kez kafa golu atmistir… Sivas'in sol tarafi Fener otobani gibiydi… Defansin gobegindeki Karim bence hepimiz tarafindan biraz abartildi…
Mehmet Yildiz forvette cok yanliz kaldi ve hic top alamadi, dolayisiyla surekli orta sahaya kadar gelip top kazanmaya calisti, bu sefer forvet bostu…
Cok uzgunum… Telefazi zor, ama yinede herseyin sonu degil, Insallah cabuk atlatiriz…
HER ZAMAN HER YERDE EN BUYUK SIVAS...
balili_58_06 27.01.2008, 16:47 kaybetmiyeceğiz diye bir zorunluluk yok onun için morelleriş yeinde tutalım önümüzdeki maclara bakalım
beyazduman 27.01.2008, 16:47 daha dune kadar sıvas macı alır dyordunuz sımdı ne oldu beyler sıe yazık ya aklı olan bır ınsan fenerın yencegını bılır sıs gormemıslergıbı sıvas 5 atar fılen ıyı oldu sıze gecmıs olsun fenerbahce sampıyon sısı kume dusurcez seneye
serhatcan 27.01.2008, 16:48 zaan daynışma zamanı destek zamanı 1 milyar lyt lik takıma karşı 13 milyon ytl lik takımın yenilmesi normal artı sevgili yigidolar fener taraftarı gibi kaçımız destekliyoruz sivassporumuzu kaçımız gidip lisanlı forma alıyoruz. kaçımız sms gönderdi. kaç kişi ne yardım yaptı ki böyle sattı gibi cüretkar laflar ediyorlar. SİVAS SONUNA KADAR KOVALAYACAK BU ŞAMPİYONLUĞU.
YAWW KARDEŞİMMMM SEN HANGİ DAYANIŞMADAN BAHSEDİYORSUN. SENİN SEÇTİĞİN MİLLETVEKİLİ OLAN GÜREŞCİNİN ( ADINI İNANIN BİLMİYORUM AMA SOYADI SANIRIM YERLİKAYA)GAZETEYE VERDİĞİ DEMECİ OKUDUN MU. AYNEN ŞÖYLE DEMİŞ : BEN FENERBAHÇELİYİM AMA SİVASSPOR UN KAZANMASINI İSTİYORUM. DE GELDE DAYANIŞMADAN BAHSET. SENİ MİLLETVEKİLİ SEÇEN ŞEHRİN TAKIMINI TUTMUYORSUN RAKİBİNİ TUTUYORSUN. DÜŞÜNÜLNESİ GEREKEN BU.
ferhat_58_oğuz 27.01.2008, 16:48 bülent hoca acilen taımı toplaması lazım arkadaş sanki kasımpaşaya yenildik yenildiğimiz takım fenerbahça çok normal bizde carlos alex mi var bizim liderliğimiz yürek ve cesaretin eseri
belalı_yiğido58 27.01.2008, 16:48 Nasıl bozmayalım gardaş Fenerliler burda dalga geçiyor. Biz nasıl böyle kötü oynarız. Ya ben burdan maçı izlerken orta saha boş adamlar tek topla bizim cezasahasına geliyor diyebiliyorsam Bülent hoca bunu görmedi mi. Bilemiyorum üzülmemek elde deil.
BU TÜRKİYEDE BİR GERÇEK WAR.BÜYÜK TAKIMLARI TUTABİLİRLER.AMA BU 3 BÜYÜK TAKIMDAN BİRİNİ TUTUPTA SİVASSPORU TUTARLARSA BEN ONLARA GERÇEK BİR SİVASSPOR TARAFTARI OLARAK BAKMAM.TEK BİR TAKIM TUTACAKLARSADA SİVASSPOR'U TUTSUNLAR....
serrkann58 27.01.2008, 16:49 Tabi yenilince hemen şaibe maç sattı diye laflar başlar çok ayıp ediyorsunuz sözüm herkese degil yenince iyi yenilince kötü böyle taraftarlık olmaz şu bir gerçekki istanbul basının gazına geldik ve hatta şehirde çok stresli hava oluştu ve takım bu stresi kaldıramadı dün akşam bütün kanlların haberinde bu maçın çok mühim maç oldugu söylendi durdu daha ligin 2 yarısı yeni başladı ve köprüden daha çok su akar bizim bundan sonra destegimizi devam ettirmeliyiz ve işallah ilerleyen haftalarda liderlik geri gelicek önemli olan son haftayı lider bitirmek
SenSetik 27.01.2008, 16:51 Maç Satıldı kardeşim kim ne derse desin, Sivas bu kadar kötü oynayamaz!
Sivaslı ve Sivas kimseye satılmaz...azından çıkanı kulağın duysun..şunuda bilinki gemiyi önce fareler terk eder...
böyle birşeyi bülent babaya mecnun başkana yakıştıran adamın karakterinden şüphe ederim !!!!!!!!!1
LosTie58 27.01.2008, 16:51 Moralleri bozmayalım diyoruz iyi hoş ta ben yiğidoları hiç böyle kötü oynarken görmemiştim.Çok yazık oldu şu febelilerin eline koz verdiğimiz için.Sahadaki oyun ortadaydı başka şeyler düşünmemek elde değil.
MAÇ SATILMADI ARKADAŞIM. SATILAN MAÇ BÖYLE OLMAZ. EN AZINDAN HAKEMLER YAKAMIZDAN ELİNİ ÇEKSİN BAŞKA BİŞİ İSTEMİYORUZ. PENALTIMIZI YEDİLER. AYNI POZİSYONDA BİZE KART ÇIKIYOR, ONLARA BİŞEY YOK, HATTA BİZİ UYARIYORLAR...
SAĞLIK OLSUN. İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE BERABERİM TAKIMIMLA...
Iyi kotu benim yorumum;
Hayrettin’in tarafindan (sol bek) gelen iki orta ve defansin gobeginde lakayit adam markaji 2 – 0. Acaba Alex hayatinda kac kez kafa golu atmistir… Sol tafar Fener otobani gibiydi… Defansin gobegindeki Karim bence hepimiz tarafindan biraz abartildi…
Mehmet Yildiz forvette cok yanliz kaldi ve hic top alamadi, dolayisiyla surekli orta sahaya kadar gelip top kazanmaya calisti, bu sefer forvette kimse yoktu…
Cok uzgunum… Telefazi zor, ama herseyin sonu degil, Insallah cabuk atlatiriz…
gardaşımm bence en buyuk hatamız bulent hocamızın ilk yarı takımı eski sisteminde oynatmamasıydı ikinci yarı eski sisteme bir donduk golumuzu bulduk ve fener birden aptalllastı arkasından ikinci golumuzde geliooduu da olmadı ve fener kontra atakla golu buldu ama olsunn... saglık olsun keske ilk yarı eski sistemde iii olurdu.Bence sahanın en iyiisi akındı ilk yarı cıkardııı toplar neydi öyle ya yediii golde sahanın azizliiine ugradı napalım saglık olsun...sorun deiil durmak yok yola devammm
belalı_yiğido58 27.01.2008, 16:53 daha dune kadar sıvas macı alır dyordunuz sımdı ne oldu beyler sıe yazık ya aklı olan bır ınsan fenerın yencegını bılır sıs gormemıslergıbı sıvas 5 atar fılen ıyı oldu sıze gecmıs olsun fenerbahce sampıyon sısı kume dusurcez seneye
AKLINI BAŞINA AL... SENİN GİBİ FENERLİ OLANLAR ÇIKSIN BU SİTEDEN..YORUM FİLAN YAZMA...BURASI SİVASSPORUN SİTESİ.
biz bu gidişle 4. bile olamayız kayseri gelio arkadan..teknik ekip maçlara daha iyi hazırlanmalı...
SenSetik 27.01.2008, 16:53 daha dune kadar sıvas macı alır dyordunuz sımdı ne oldu beyler sıe yazık ya aklı olan bır ınsan fenerın yencegını bılır sıs gormemıslergıbı sıvas 5 atar fılen ıyı oldu sıze gecmıs olsun fenerbahce sampıyon sısı kume dusurcez seneye
sana şerefini kaybetmiş yaratık demek isterdim ama kaybetmek için önce sahip olmak lazım değilmi??
LosTie58 27.01.2008, 16:56 daha dune kadar sıvas macı alır dyordunuz sımdı ne oldu beyler sıe yazık ya aklı olan bır ınsan fenerın yencegını bılır sıs gormemıslergıbı sıvas 5 atar fılen ıyı oldu sıze gecmıs olsun fenerbahce sampıyon sısı kume dusurcez seneye
Ulan defol git sen anca............
beyazduman 27.01.2008, 16:56 sana şerefini kaybetmiş yaratık demek isterdim ama kaybetmek için önce sahip olmak lazım değilmi??
dostum artık konusma hakkın yok gecırdıkmı sıze muhum olan bu hehe 4 tane gum gum sıvaslı taraftarlara gecmıs olsun.sana gelınce efendı takıl yoksa fena olur
bayram keten 27.01.2008, 16:56 Maç Satıldı kardeşim kim ne derse desin, Sivas bu kadar kötü oynayamaz!
ewet kardeş hakklısın sivassın küçük fener diye konuşuluyor aslında bült hoca fenerli olması bir şüpe başkan aynı bi bizmi sivaslıyız bide sivas bu kadar kötü oynamazdı burdan yonetime duyurulur
LosTie58 27.01.2008, 16:56 daha dune kadar sıvas macı alır dyordunuz sımdı ne oldu beyler sıe yazık ya aklı olan bır ınsan fenerın yencegını bılır sıs gormemıslergıbı sıvas 5 atar fılen ıyı oldu sıze gecmıs olsun fenerbahce sampıyon sısı kume dusurcez seneye
Ulan defol git sen anca............
daha dune kadar sıvas macı alır dyordunuz sımdı ne oldu beyler sıe yazık ya aklı olan bır ınsan fenerın yencegını bılır sıs gormemıslergıbı sıvas 5 atar fılen ıyı oldu sıze gecmıs olsun fenerbahce sampıyon sısı kume dusurcez seneye
Senin gibi adamlara ihtiyaç yok. Fare kılıklı adam.
TracyMcGrady58 27.01.2008, 16:57 Mactan sonra taraftarin futbolcularimizi tribünlere cagirmalarini isterdim. Bu takim yaptiklari ile bu alkislari hakediyor, yenilsede yensede her mactan sonra futbolcularimizi tribünlere cagirmaliyiz. Yenildigin takim fenerbahce, Türkiyede en iyi kadroya sahipler ve her oyuncu skoru degistirebiliyor. Bu takimla zirve mücadele veriyorsun, daha ne istiyelim ya. Sivassporumuz lige renk katmis bir takim ama bizim taraftarimiz daha halen uyuyor. Bugün taraftar gercekten hayal kirikligi yaratti. TV den izlerkene bazi seyircilermizin cekirdek citlattigini gördüm ya allah askina ya böylesi bir macta nasil cekirdek yenilir anlamak mümkün degil. Daha atesli bir taraftar beklerdim ama ne yazik ki 12. adam görevini getiremedi taraftarimiz, taraftar diyemiz cünkü daha cok seyirci vardi gruplarimiz haric. Onlar elinden geleni yapti ama cogunluk destek vermezse fazla ses gelmez.
Her ne olursa olsun lig uzun maratondur daha 14 macimiz var. Iddaamiz halen sürüyor zirveden kopmus degiliz. Insallah bu macin telafisini iki deplasman galibiyetleri ile kapatiriz
yigido_furkan 27.01.2008, 16:58 bnce hatayı Bulent hoca yaptı rakıbı durdurmak ıcın oyuncuların yerlerıyle oynamıs musayının yerı degısmıs devranın yerını degıstırmıs hayrettın tek kaldı o kanatta fbde 3 golu ordan attı orda 6 pasın ıcıne gelıo akın cıkmıo moralleımız bozuldu tabı ama en onemlısı bundan sonra bazı arkadaslar satmıslar dıo bn bunu soyleyen adamın Sıvaslılıgından utandım sankı takımın ıddası yokta sattı dıolar
daha hic bir sey kaybetmis degiliz.fb bjk gs ve trabzon spor kendi aralarinda mac yammadilar.bu takimlar kendi aralarindaki maclar ligin zirvesini belirler; onun icin sivassporun bu mactan morelini bozmadan onumuzdeki gazi antep macindan galip gelmesi lazim insallah o macida olir tekrar sampiyonluk yolunda devam edriz.daha 14 mac var
Ben bülent hocanın tek hatası olarakk tüm medya mensuplarını hafta boyunca kabul etmesnii,topçularla beraber uzun röportajlar vermesi olarak görüyorum.1 hafta kapatacaktık kapılarımızı herkese..işte o zaman herşey çok daha farklı olurduu.ne yazıkki futbolcularımız bu havayı kaldıramadıı..Neyse sonuçta oynadıgın takım belli,iyide bi hava yakalamışlarrr,azcık top oynayıp maçı aldılarr.SİVASA HEP DESTEK,TAM DESTEK!!!
HaSiVasLıM58 27.01.2008, 17:05 maçta herkes elinden geleni yaptı yediğimiz gollerden sonra bülent hoca nerdeyse ağlıyacaktı bu yüzden sivas maç satmadı satmaz da sadece strese yenik düştük.
İstedik ama olmadı eee ne yaparsın işde bunLar FutboL'un ciLveLeri bir parçası adeta oLmazsa oLmazLarından bizde istemezdik böyLe bir kaza oldu bir kez zamanı tutupda geride çeviremeyiz hataLarımızı buLma açısından 11 YİĞİDOM'un ASKER BÜLENT Abimizin ADAM gb ADAM BAŞKANIMIZIN..Küstükmü Sivasspor'A..?yooooooooKızdıkm ı SİVASSPOR'A yoooooo?Peki ona oLan AŞKIMIZ mı azaldı...?Elbette hayır 'Onun için önümüze bakacağız hala iddiamız devam etmekte 1 maç kaybetmekLe iddiamız son buLacakda değil..HaLbuki daha çok kenetLendim bugün SİVASSPOR'uma daha fazla bağLandım ve her zamankinden daha fazla bana bizLere ihtiyaçLarı var 1 Maç kaybetmekLe SİVAS 'A küsen adam zaten SİVASSPOR'Lu değiLdirki..?Hani bir yemin vardır evLiLik yemini''İYİ ve KÖTÜ GÜNDE VARLIKTA ve YOKLUKTA BİR ÖMÜR ÖLENE KADAR BERABERİZ ''Onun için bizim sevgimiz aşkımız 1979 senelere dayanıyor dün sokakta görüpde AŞIK OLmadık..Hani bir kızı istemeye gidersin vermezLer başLık parası isterLer Ya işde bugünde öyLe oLdu vermediLer ama vermediLer diye ne küsdük ne darıLdık haLbuki Tecrübe kazandık Ama başLığı biriktiriyoruz emin oL ve İLerLeyen zamanLarda Kızı ALmaya geLeceğiz bundan en uFak şüphen dahi oLmasın..Buda bir ŞEREF tir ONUR dur 1 KatriLyon'Luk Takıma 11 TriLyonLuk Takıma KORKU SaLmak'kaç Fb Li maç daha başLamadan o kader TEDİRGİNDİ Senin benden daha iyi biLmen Lazım sanırım yani bu şu demek ;YüzbinkişiLik orduya -Bin AskerinLe Savaşa gitmek gibi bir şey..Tebrik ederim bu arada DAHA KUVETLİ ÇOK DAHA GÜÇLÜ OLacağımızdan emin OL...
Güneş doğmayı Ayda batmayı unutursa seni ancak o zaman unuturum SİVASSPOR'um....
Dünyada iki renk güL biri kırmızı öteki beyaz'Eğerki sen beni unutursan kırmızıLarın solsun'Ama ben seni unutursam beyazLar KEFENİM OLsun...
herşeye rağmen sivassporluyuz hemşerilerim karamsar oolmayalım sivasaaaaaaaa c a a a a n n n n n kurban sonuna kadar devam CANN 58
tolgabozkurt 27.01.2008, 17:08 bu işn içinde bi bit yeniği var arkadaşlar sivas çok kötü oynadı ya
ademgoze 27.01.2008, 17:08 1 puan gerisine düştük fenerin 1 maç yüzünden morelleri bozmamak lazım
beyazduman 27.01.2008, 17:17 kendinizi kandırmayın artık ılerde pısman olacaksınız avutmayın kendızını sıvasa yakısmıyo delıkanlı olun bos umutlara kapılmayın benden sıze abı nasıyatı beyler hanfendıler
sivas bu mac stresini kaldiramadi bencede bu hafta kapilarni butun habercilere kapatmaliydi hatta televizyon flan izletmemeliydi futbolculara :D rakip takim cok guclu bi ekip butcesi sivasin 10 kati kadar oyunculari ise dunyaca unlu
beyazduman 27.01.2008, 17:19 valla kardeşim böle sölentiler stada konuşuldu.inanmak istemiyorum ama........
ulan utanmıyomusun mac satıldı derken kardesım fb mac satın almaz sadece gollerı tıkar unutma bunu sımdı yanımda olsaydın keske varya..olum bak sımdı sıvas macı sattı derken aq sattı farzetelım ulan ******** ılerde gotunude satar sıvas spor bunumu demek ıstıyosun sen yazık be banlayın sunu
sivas ztn anca bjk ye aslan kesilir fenere gs ye gelince böyle oluyo işte cok diil 5 - 6 maç sora ne yazıkki ligi 4. olarak bitirecegimizi anlarız moralleri bozmayın demişin ama bence şimdiden bozuldu bile
GLoBe-Y-Gençlik 27.01.2008, 17:21 Sonuna Dek Sıvassporluyuz Kım NE dERsINNN
Oyuncular sahada kötüydüler taraftarda sahada kötüydü.İnş seyircimiz biraz bilinçlenir Sampiyonluk inancımızı kaybetmıs degılız ınsallah bundan sorakı maclarımızı yenecez
DEĞERLİ SİVASLI HEMŞERİLERİM VE SİVASSPOR FANATİKLERİ TAKIMIMIZ ANADOLUNUN ĞÖZ BEBEĞİ BİR TAKIM SÜPER SOMUÇLARLA TAKIM RUHU VE YÜCE RABBİMİN VERDİĞİ GÜÇLE BURALARA GELDİK MESAJLARI OKUYORUMDA TAKIMI BİR ÇOĞU HEMŞERİMİZ YERDEN YERE VURUYOR LÜTFEN TAKIMI RENCİDE ETMEYİN SİVASIN ADINI DÜNYAYA DUYURMADIMI ? HERŞEYE BEDEL BUUU SAYGILARIMLA SELO CANN 58
UTKUM_58 27.01.2008, 17:23 ulan utanmıyomusun mac satıldı derken kardesım fb mac satın almaz sadece gollerı tıkar unutma bunu sımdı yanımda olsaydın keske varya..olum bak sımdı sıvas macı sattı derken aq sattı farzetelım ulan ******** ılerde gotunude satar sıvas spor bunumu demek ıstıyosun sen yazık be banlayın sunu
terbiyesizlik yapma seviyesizlikteeeee;FENERBAHCE KIMKI GOLLERI TIKAR DIYORSUN FENEREDE TIKAYACAK COK TAKIM VAR;BU ARADA SIVAS SPORA CANIM FEDA AMA SENIN GIBI TARAFTARLARIN FENER BAHCE GOLLERI TIKAR KELIMESINI KULLANDIRDIKLARI ICIN SADECE BIRAZ KIZGINIM BUGUN SIVAS SAHADA YOKTU,yoksa FENER BAHCE TOPMU OYNUYOR.....BANLANACAK KISI VARSA SENSIN...terbiyeli ol
fenerliler beyazduman siiittir gitburdan. kendi çöplügünde öt amda olmadık yaratık. SİVAS ALAYINA GİDER. ŞAMPİYON OLUNCA TAKSİMİN GÖBEĞİNDE KUTLUYACAĞIM ŞAMPİYONLUĞU 3 EZİKLERİN İNADINA.
muhsin koçak 27.01.2008, 17:25 mezara kaadar! sivasspor tribününde olupta fenerbahçe gol attıkça içinden sevinen onun bunun çocukları hepinizin a.q!!!!!!!!!!!!
HAFTAYA OFTAŞ PUAN ALIR BU FENERDEN BİZDE EMANETİ GERİ ALIRIZ FENER KİMMİŞ KÜÇÜK MAÇLARIN BÜYÜK TAKIMI.
ahmet kaya 58 27.01.2008, 17:32 ulan utanmıyomusun mac satıldı derken kardesım fb mac satın almaz sadece gollerı tıkar unutma bunu sımdı yanımda olsaydın keske varya..olum bak sımdı sıvas macı sattı derken aq sattı farzetelım ulan ******** ılerde gotunude satar sıvas spor bunumu demek ıstıyosun sen yazık be banlayın sunu
Şu terbiyesizin mesajlarını silin ya, bu ne? böyle şey olur mu? Gitsin kendi çöplüğünde ötsün.
komutan58 27.01.2008, 17:33 TECRÜBESİZLİĞİN KURBANI OLDUK.NORMAL BİR MAÇA ÇIKAR GİBİ ÇIKIP OYNASAYDIK BU SONUCU ALMAZDIK.STRES YARATILDI.BU DA FUTBOLCULARI OLUMSUZ ETKİLEDİ.AYAKLARIMIZI DAHA SAĞLAM YERE BASMALIYIZ.HER ŞERDE BİR HAYIR VARDIR.
HaSiVasLıM58 27.01.2008, 17:33 ulan utanmıyomusun mac satıldı derken kardesım fb mac satın almaz sadece gollerı tıkar unutma bunu sımdı yanımda olsaydın keske varya..olum bak sımdı sıvas macı sattı derken aq sattı farzetelım ulan ******** ılerde gotunude satar sıvas spor bunumu demek ıstıyosun sen yazık be banlayın sunu
ULan KLavye erkeği delikanlısı bıyıkLı avrat asılllllll ben senin yanında olsam ne yapardım..?sana etek giydirir üstünede fb forması istasyon caddesinde gezdirirdim
muhsin koçak 27.01.2008, 17:35 kendinizi kandırmayın artık ılerde pısman olacaksınız avutmayın kendızını sıvasa yakısmıyo delıkanlı olun bos umutlara kapılmayın benden sıze abı nasıyatı beyler hanfendıler
sende fener gol attıkça içinden sevinenlerdensen eğer bu kişiler için yorumumu yaptım ben.
sinan-58 27.01.2008, 17:39 biz bu takımı sadece lider olunca değil ömür destekliyeceğiz değil 4 14 tane yese bile yine destekliyeceğiz biz sivassporu 3. ligden berli destekliyoruz sonuna kadar destekliyeceğiz ölmek var dönmek yok hep destek tam destek devam bırakın bir maçıda yenilelim ayaklarımız yere değsin
ferhat_58_oğuz 27.01.2008, 17:41 daha dune kadar sıvas macı alır dyordunuz sımdı ne oldu beyler sıe yazık ya aklı olan bır ınsan fenerın yencegını bılır sıs gormemıslergıbı sıvas 5 atar fılen ıyı oldu sıze gecmıs olsun fenerbahce sampıyon sısı kume dusurcez seneye
beyaz dumanmısın ne b.ksun senisıfatını s....kerim ..cık kafamı bozma seni bulur ..ötünden şırıngayla kan çekerim top
gardasin.58 27.01.2008, 17:44 moral bozmak yok daha onumuzde 14 mac var takimin zatae morali bozuk birde bizler uzerine gitmeyelim kazansak iyi olurdu ama sonunda olum yokya bu hirsla 14 macin 10 unu almaliyiztamdestek hep destek
LosTie58 27.01.2008, 17:44 ulan utanmıyomusun mac satıldı derken kardesım fb mac satın almaz sadece gollerı tıkar unutma bunu sımdı yanımda olsaydın keske varya..olum bak sımdı sıvas macı sattı derken aq sattı farzetelım ulan ******** ılerde gotunude satar sıvas spor bunumu demek ıstıyosun sen yazık be banlayın sunu
Defol git şurdan kendi kümesinde öt.Asıl seni banlasınlar be kimsinki gelmiş buraya ib..bahçeyi savunuyosun.
etzel1967 27.01.2008, 17:52 bir mağlubiyetle her şeyin sonu gelmedi...sonuna kadar sivassporluyuz...inadına sivas...
tanju_58 27.01.2008, 17:53 SİVASLILIKTAN GURUR DUYDUK DUYMAYADA DEVAM EDİCEZ...
GencFenerli1907 27.01.2008, 17:53 Boyle seyler olur futbolda. Bende bir FenerBahceli olarak Fenerin cok macini seyrettim ve cok uzuldugum de oldu. Ne zaman simdi yener dediysem yenildigi de oldu. Bence moralinizi fazla bozmayin.
Bir onemli nokta: ogretmek gibi olmasin ama, eger gercekten buyuk takim olmak istiyorsaniz, taraftarinizin da sesinini cikmasi lazim. Hadi kendiniz iyi bakin.
evt ya bırakın şimdi ne yapalım olan oldu ileriye bakmak lazım onlar iyidi kazandı olur böyle kazalr önemlı olan çabuk toparlanmak
Uygun özür diledi!
Fenerbahçe'ye 4-1 mağlup olarak bu sezon sahasında ilk kez puan kaybeden Sivasspor'da teknik direktör Bülent Uygun mağlubiyet nedeniyle suçun kendisine ait olduğunu söylerken, "Herkesten özür diliyorum" dedi.
27.1.2008
Uygun, futbolcularının moralinin nasıl olduğunun sorulması üzerine, şöyle konuştu: "Tabi üzüntülüler. Üzüntülü olmaları da doğal. Çünkü onlar da bir futbol devrimi yapmak istiyorlardı. Yani Anadolu’dan bir takımın şampiyon olabileceğini... Şu ana kadar gösterdikleri performansla, bu kadar kısıtlı imkanlara rağmen bunu kanıtladılar. Bugün oyuna forvet bile sokamadık. Çünkü forvetimiz yok. Bu kadar kısıtlı imkanlarla buraya kadar getiren futbolcularımız, bizden daha iyi şartlara sahip olan birçok Anadolu takımının şampiyon olabileceğini gösterdi. O yüzden ben onlarla zaten gurur duyuyorum. Hiç üzülmelerine gerek yok, bütün suç benim." Hakemle ilgili soruyu ise Uygun, "Hakemin aynaya bakmasını isterim" diye yanıtladı.
Kaynak: Fanatik Gazetesi
sinan-58 27.01.2008, 17:57 Boyle seyler olur futbolda. Bende bir FenerBahceli olarak Fenerin cok macini seyrettim ve cok uzuldugum de oldu. Ne zaman simdi yener dediysem yenildigi de oldu. Bence moralinizi fazla bozmayin.
Bir onemli nokta: ogretmek gibi olmasin ama, eger gercekten buyuk takim olmak istiyorsaniz, taraftarinizin da sesinini cikmasi lazim. Hadi kendiniz iyi bakin.
çok sağol tavsiyeler için şöyle düzgün yorum yapın canımızı yiyin ama gelip burda kufur edince bizde cevap vermek zorunda kalıyoz size şampiyonlar ligi ve türkiye kupasında başarılar ama lig bizim
BU DERS ALINMASI GEREKEN BİR KAZA İDİ.ERKEN OLMASI İYİ OLDU.BEN SİVASSPORU BU MAÇA PİSKOLOJİK OLARAK HAZIR GÖRMERDİM.SİVASSPOR HAFTALARDIR HIRSIYLA KONDİSYONUYLA TAKIM OYUNUYLA VE İNANMIŞLIĞIYLA GELDİ.BEN FENER MAÇINDA BUNLARI GÖREMEDİM.SANKİ TAKIM SİNMİŞTİ.SAHAYA ÇIKIP HAFTALARDIR OYNADIĞI OYUNUYLA OYNAMALIYDI.AMA CANIMIZ SAĞOLSUN KAYBEDİLMİŞ BİŞEY YOK.YİNE ŞAMPİYONLUĞUN EN BÜYÜK ADAYI SİVASSPORDUR.ÖNEMLİ OLAN BU MAÇIN ŞOKUNU ÇOK ACİL ÜSTÜMÜZDEN ATIP BUNDAN DERS ÇIKARMALIYIZ.ANTEPİ ANTEPDE YENERSEK SİVASI KİMSE TUTAMAZ.UNUTMAYALIMKİ BU TAKIMLAR KENDİ ARASINDA OYNAYACAK VE HEPSİDE SİVASA GELECEK
Turan 59 27.01.2008, 18:11 DAHA ÖÜMÜZDE 14 MAÇ VAR.MORALİMİZİ BOZMAYALIM.KAYBEDİLMŞ HİÇ BİR ŞEY YOK.HAYDİ YİĞİDOLAR HER ZAMAN SİZİN ARKANIZDAYIZ.SİZE GÜVENİMİZ TAM.İSANBUL TAKIMLARI DAHA BİRBİRLERİNİ YİYECEK.SEN ÇOK YAŞA SİVASSPOR.
ferhat_58_oğuz 27.01.2008, 18:11 Boyle seyler olur futbolda. Bende bir FenerBahceli olarak Fenerin cok macini seyrettim ve cok uzuldugum de oldu. Ne zaman simdi yener dediysem yenildigi de oldu. Bence moralinizi fazla bozmayin.
Bir onemli nokta: ogretmek gibi olmasin ama, eger gercekten buyuk takim olmak istiyorsaniz, taraftarinizin da sesinini cikmasi lazim. Hadi kendiniz iyi bakin. sana katılıyorum arkadaşım türibünde taraftar değil hayalet var sanki biraz bağırın be arkadaş ne olur sanki sesiniz kısılırdiyemi korkuyonuz anlamadimki maç 2 1 olduğunda taraftar desteği olsa takım beraberliği sağlardı ama yok ayrıca iyi niyetle yazı yazan fb lilere teşekkürler ama gelipte bizim çöplüğümüzde bize küfüreden fb lilerin sıfatını s..kerim benim asabımı bozmayın lan it sürüleri birde sizi sevilla s..ktimi çok güzel olacak
DENİZEVİ 27.01.2008, 18:22 SİZE İNANIYOR ve GÜVENİYORUZ
Sivas camiası ve Türkiye olarak tüm kalbimizle ;
Şampiyonluk yarışında SİZE inanıyor ve güveniyoruz !..
http://images_full5.imikimi.com/image/images_full/32824015r32857257.gif
badboysefaa 27.01.2008, 18:22 arkadaşlar gerçekten moral bozulacak birşey yok,yenildigimiz takım fenerbahçe sonuç olarak 1 maça herseyi yıkmayalım şampiyonluk umudumuz tam gaz devam ediyor önemli olan önümüzdeki maçlar fenerbahçeyi yenmeyi taraftar cok istedi stadımız bugun cok iyiydi ama olmadı lütfen desteginizi çekmeyin stadı yine dolduralım 3 paunla şampiyonluk gitmez onlar ne kötü takımlara 3 puan bırakacak göreceksiniz ben burdayım lafımdayım saygılar
spainloco 27.01.2008, 18:23 cok güzel olmusss valla :) inanıyoruzzzz!!
ferhat_58_oğuz 27.01.2008, 18:24 kendinizi kandırmayın artık ılerde pısman olacaksınız avutmayın kendızını sıvasa yakısmıyo delıkanlı olun bos umutlara kapılmayın benden sıze abı nasıyatı beyler hanfendıler
sen kimsin lan soysuz bize nasihat verecen sen git anana nasihat ver onlabunla yatmasın sabrımı zorlama it kim alıyo kardeşim böyle ****leri aramıza kardeşim biraz seçkinci olun böyle travestileri sokmayın aramıza
yigidomustafa58 27.01.2008, 18:25 bu alemde tek yürek tek takım SİVASSPOR...
çılgın-sedat 27.01.2008, 18:25 ben kotugun dosduyum maçı mecideykoyde bi arkadaşımla birlikde izledim ve maçdan sonra cevahir alışveriş mağzası onunde inadına aldım atkıyı elime havalı bir şekilde resmimi çekindim ve şuan da uzerimde sivas forması var
ben kotu gün taraftarıyım arkadaş 3 5 tane gol yedi diye sivassporlu değilim diyenlerle bizim işimiz olmaz 3 5 7 10 20 kaç gol yerse yesin ben sivassporluyum
şafak58_35 27.01.2008, 18:36 beyler ayıp ya bunu bari kenidi takımınıza yapmayın ya ne maç satması siz ne diyonuz ya böle bişeyi milletin diline sakız yapıp kendi kenimize adımızı çıkarmayalım dikkatli olun yazdıklarınızda lütfen...çok kötü oynadık bunu kabul edip fb yi tebrik ederiz bizde önümüze bakıcaz önümüzde çok zorlu maçlar var ve lige 14 hafta var daha ne olacağı belli olmaz istedikten sonra oinançla oynadıktan sonra herşey gelir bulur yerini tabiki yenilecektik ve oda bu maçta oldu bu demek deildir daha yenilmeyelim yiine olabilir ama önemli olan bi sonraki haftalarda naptığındır şimdi fb olurda haftaya yenilirse oftaşa bu galibiyetin ne anlamı kalır yada biz bugün yenip haftaya antepe yenilsek ne önemi olurdu demek istediğim fazla üstünde durmaya gerek yok bitti gitti bu maç umarım sonu güzel olur
cemelli58fr 27.01.2008, 18:38 kotu gundede en iyi gundede sivassporluyuz kardes nedemek herzaman heryerde sivassporluyum insallah yeniden ve herzaman icin lider sivasspor olacak
svs_çapkın_58 27.01.2008, 18:47 arkadaşlar bir maç kaybettik diye sivasspordan vazgeçilmez geçen gerçek sivassporlu değildir bu oyunda yenmek de var yenilmekte her zaman sivassporumuzun yanında olmalıyız özellikle kötü gününde yanında olmalıyız her zaman destek her zaman sivasspor çılgın sivaslı
edebiyatisyen 27.01.2008, 19:24 Bülnt Hocanın arkasındayız.Buralara gelmemiz bile çok büyük başarı.Biz bir maç kazanıp şampiyon olduk demedik ki bir maç kaybedince şampiyonluk gitti diyelim.Sezon başında 19. haftada lideriz desek herkes suratımıza tükürürlerde; ama şimdi...
Ne olursa olsun ŞAMPİYON SİVAS.
İyi günde herkes iyi taraftardır;önmli olan kötü günde takıma destek olmak.
avsarli58 27.01.2008, 19:28 ßoLe oyun olmaz ya
Benım bıldıgım Sıvas Bole Oynamaz :(:(
BURAK_06 27.01.2008, 19:32 bilmiyorum ama benim izlediğim yigidolar böyle oynayamaz.düşünmek istemiyorum ama sanki şaibeli bir maç gibi.
ARKADAŞLAR SİVASSPORA BÖYLE ŞEYLERİ NASIL YAKIŞTIRIYORSUNUZ.
SİVASSPOR ******** DEĞİLDİR.
HER TAKIM MAÇ KAYBEDER.
YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ İNŞALLAH
taraftarlık iyi ve kötü günde takımın yanında olmayı gerektirir.bize büyük gurur yaşatan takımımız gelecek haftalrda bunu telafi edecektir.her zaman destek olrsak daha güzel günler bizi bekler.şunu da kabul edelim arkadaşlar.fenerbahçe gerçekten maça iyi konsantre olmuştu ve güzel futbol oynadı
GencFenerli1907 27.01.2008, 19:34 cok oyuncu eksiginizmi vardi, yoksa bana mi oyle geldi? Kalede petkovic yerine altan veya erkan, unuttum adini, ama pek iyi goruntu cizmedi. Sonra Balili yok, Fenerin korkulu ruyasi. Cok korkarim ondan :) bir kac oyuncunuz yoktu iste ama biz tam kadroyduk.
Maç Çıkışı Yiğidolar Ağlıyordu..................... .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .....
birmaç kaybetmeyle herşey biiş değil ama ben sivassporun bukadar kötü bir maçını hatırlaıorum bu sezon
Yeniçerİst 27.01.2008, 19:51 tabikide bozmucaz 1 maç kaybettik die ligin sonumu geLdi sanki önümüzde cok maç var.
yvz_aydn 27.01.2008, 19:58 Dünya nın,Medya nın gözü sivastaydı.Dolayısıyla baskı çok büyüktü.Bu yüzden oynayamadılar.
YİĞİDO; DURMAK YOK YOLA DEVAM...
HaSiVasLıM58 27.01.2008, 19:59 Maç Çıkışı Yiğidolar Ağlıyordu..................... .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .....
Uçurumun kenarına gelsen;Son bir nefesin kalsa biLe''Dünya'ya düşmana karşı sırf gıcıklık olsun diye son bir kez gülümseyeceksin onLara meydan asLa vermeyeceksin...........
şaibeli maç diyenler önce allah tan korksun şaibe olan bizim taraftarımız oturdukları yerden kalkmayan taraftarımız fenere bu maçı hediye etti
fatihada58 27.01.2008, 20:07 Yahu arkadaşlar şu üstünüzdeki fener formasını çıkarın ondan sonra eleştirenlere yorum yapın.Eminim büyük bir kısmınız buraya üzüldük yazarken içinizden oh olsun cimboma gitmeyecekya şampiyonluk diye seviniyorsunuz.Alayının canı cehenneme antibizans diyoruz anlamıyorsunuz.Maçtan birgün önce hoca ben fenerbahçeliyim derse cemaat hepten fenerli olur.Başkan fenerli hoca fenerli oyuncu fenrli sonuç gayet doğal.Son bir söz beni banlıyormusunuz napıyorsunuz artık burda gfb58 fenerli58 fb58 vs vs ile yada aslan58 gs58 ile yada kartal58 nickli kendini sivaslı zanneden arkadaşların arasında olmak istemiyorum.Ha diyeceksiniz sen kimsin ister ol ister olma haklısınız ama gün gelir sivasspor başkanı olurum o zaman anlarsınız.Neyse herkese mutlu geceler özellikle fenerlilere bense şehir dışında yüzü asık morali bozuk bir yiğido olarak yaşamaya devam...
Sivasspor canımız
Kırmızı beyaz kanımız
Yiğidordur namımız
Doğuştan sivaslıyız
sezginatmaca 27.01.2008, 20:10 Gözümüzde büyüttük biraz bence Fb yi birazda Sivas'in üstüne gidildi son haftalarda medyada sürekli bu bence futbolcularimiza kötü etki etti yok Savaş ay fener formasiyla soyunma odalarina gitti falan filan sürekli programlarda şöledir böledir bi iş var bunda yenilsek bile normalde 4 gol imkansiz...
Sonuna Kadar Yiğidolarin arkasindayiz 1 maç kaybetmekten bişi olmaz...
TUNA_TNK 27.01.2008, 20:13 biz her zaman sivassporumuzun yanındayız :
yine gece yarılarında deplasmanlara kaçarız,
yine cami avlularında uyuruz,
yine aç kalır son paramızla bilet alırız,
yine yenildiğimizde ıssız köşelerde göz yaşı dökeriz,
yine ölümüne gideriz tüm maçlara,
yine bu dünyaya gelsek SENİ SEVERİZ.....
BU SEVDADAN VAZGEÇERSEK KAHPEYİZ......
çılgın-sedat 27.01.2008, 20:18 daha dune kadar sıvas macı alır dyordunuz sımdı ne oldu beyler sıe yazık ya aklı olan bır ınsan fenerın yencegını bılır sıs gormemıslergıbı sıvas 5 atar fılen ıyı oldu sıze gecmıs olsun fenerbahce sampıyon sısı kume dusurcez seneye
sizin köpeklerle işimiz olmaz itlik yapma burda s.......tir git kendi sitene ş.....
yiğidobaytar58 27.01.2008, 20:40 GÖNLÜMÜZÜN ŞAMPİYONU SİVASSPOR 1. OLMASAK BİLE AVRUPAYA GİDEMESEK BİLE EN BÜYÜK TEK BÜYÜK SİVASSPOR KALBİMİZDE.BİZE BUNLARI BİLE YAŞATMASI YETER.
sezginatmaca 27.01.2008, 20:41 Buraya gelmiş bi kaç İtspor taraftari artislik yapio kazanmişlar die Hatirlatirim onlara hangi sezondu 2 sene önce sanirim yanliş hatirlamiyosam ilk yarida ezilip 2. yarida hakem kararlari ile karşi takimi bezdirip maç kazanan takim müsfettesidir...
Biz Anlimizin aki ile buraya kadar geldik 7 kişilik bi Galatasaraydan 7 gol yiyip hezimet yaşamişliğimizda (1914 şubat) yok tam bi yiğido gibi sahada savaşti bizim oyuncularimiz en pahali oyuncumuz 650 milyar aliyo çok söze gerek yok
Bu bahsettiğim şike gibi şeylerin 1 numaralari adresi ilk ismi "SiyahÇoraplilar" olan takimdir herkez kimden bahsettimi bilio.
Bize laf atcak sizmi kaldiniz lan o kadar bütçe Sivasta olsun Türkiyeye 2. kez UEFA ve Süperkupa gelir o kadarda iddaliyim...
Futbol para ile oynanmaz...
fatihada58 27.01.2008, 20:50 Yahu arkadaşlar şu üstünüzdeki fener formasını çıkarın ondan sonra eleştirenlere yorum yapın.Eminim büyük bir kısmınız buraya üzüldük yazarken içinizden oh olsun cimboma gitmeyecekya şampiyonluk diye seviniyorsunuz.Alayının canı cehenneme antibizans diyoruz anlamıyorsunuz.Maçtan birgün önce hoca ben fenerbahçeliyim derse cemaat hepten fenerli olur.Başkan fenerli hoca fenerli oyuncu fenrli sonuç gayet doğal.Son bir söz beni banlıyormusunuz napıyorsunuz artık burda gfb58 fenerli58 fb58 vs vs ile yada aslan58 gs58 ile yada kartal58 nickli kendini sivaslı zanneden arkadaşların arasında olmak istemiyorum.Ha diyeceksiniz sen kimsin ister ol ister olma haklısınız ama gün gelir sivasspor başkanı olurum o zaman anlarsınız.Neyse herkese mutlu geceler özellikle fenerlilere bense şehir dışında yüzü asık morali bozuk bir yiğido olarak yaşamaya devam...
ekingölü 27.01.2008, 20:57 Aklınıza kötü şeyler getirmeyin arkadaşlar,o kadarda karamsar olmayın,sıradan bir takıma yenilmedik.Bütçesi bizim bütçemizin en on katı bir takım,şampiyonluğun en büyük adaylarından biri.Bu yüzden hüzünlenmeye gerek yok,kendimize gelip diğer maçları kaybetmemeliyiz.En başta taraftar olarak takımımıza sahip çıkmalıyız.Onları böyle talihsiz bir yenilgi yüzünden yalnız bırakmayalım.Hep destek tam destek,haydi yiğdolar elele
hafikli1983 27.01.2008, 20:57 antepi yeneriz yolumuza devam ederiz.
bu gii yenilgilere alışmamız lazım.moralim gayet iyi.
ligi iyi yerde bitirecez avrupaya gidecez
byCERAN58 27.01.2008, 20:58 Yahu arkadaşlar şu üstünüzdeki fener formasını çıkarın ondan sonra eleştirenlere yorum yapın.Eminim büyük bir kısmınız buraya üzüldük yazarken içinizden oh olsun cimboma gitmeyecekya şampiyonluk diye seviniyorsunuz.Alayının canı cehenneme antibizans diyoruz anlamıyorsunuz.Maçtan birgün önce hoca ben fenerbahçeliyim derse cemaat hepten fenerli olur.Başkan fenerli hoca fenerli oyuncu fenrli sonuç gayet doğal.Son bir söz beni banlıyormusunuz napıyorsunuz artık burda gfb58 fenerli58 fb58 vs vs ile yada aslan58 gs58 ile yada kartal58 nickli kendini sivaslı zanneden arkadaşların arasında olmak istemiyorum.Ha diyeceksiniz sen kimsin ister ol ister olma haklısınız ama gün gelir sivasspor başkanı olurum o zaman anlarsınız.Neyse herkese mutlu geceler özellikle fenerlilere bense şehir dışında yüzü asık morali bozuk bir yiğido olarak yaşamaya devam...
Kardeşimin dediğine harfiyen katılıyorum..bugun maçta fenerli taraftarlar arasında kırmızı beyaz şapkalı sivaslı taraftarları görünce, başımdan kaynar sular dökülmüş gibi oldu...
bir gönülde iki yar olmaz...
Ayrıca başkanımızın vede hocamızın biz fenerliyiz falan demeleride bana çok koydu.. yenilginin zemini çok iyi hazırlamışlar.. yazıklar olsun ne diyeyim..
hoca,maç sonunda hatalı benim diye çıkıp röpörtaj veriyor.. bunda hata mata yok kardeşim bu haftaya kadar guzel futbol oyna. fener maçında senenin en kötü futbolunu oyna . açıkcası ben buna hiç anlam vermedim. ben , bunda art niyet ararım arkadaş ...!içimizdeki fenerliler bizi yıktı helal olsun. inşallah vicdanları rahattır..
SİVASLI DOĞDUK SİVASLI ÖLECEĞİZ. BUNDAN VEDE SİVASSPORDAN ÖTESİ YOKTU.. HER ZAMAN TAKIMIMIZ İLE GURUR DUYDUK VE DUYMAYA DA DEVAM EDECEĞİZ
SAYGILARIMLA
LosTie58 27.01.2008, 21:06 Eğer başkanımız ve hocamızın ağzından biz fenerliyiz lafı çıktıysa çünkü bilmiyorum duymadım ben ama hala böyle söylemişlerse yazıklar olsun derim başkada bişey demem umarım böle bi laf çıkmamıştır ağızlarından çünkü bendeki imajları oldukça sarsılır.Evet ikisininde febeyle bağlarını biliyoruz geçmişte ama Sivasspor varken şu günümüzdede böle diyolarsa yazıklar olsun derim.
byCERAN58 27.01.2008, 21:11 Eğer başkanımız ve hocamızın ağzından biz fenerliyiz lafı çıktıysa çünkü bilmiyorum duymadım ben ama hala böyle söylemişlerse yazıklar olsun derim başkada bişey demem umarım böle bi laf çıkmamıştır ağızlarından çünkü bendeki imajları oldukça sarsılır.Evet ikisininde febeyle bağlarını biliyoruz geçmişte ama Sivasspor varken şu günümüzdede böle diyolarsa yazıklar olsun derim.
Sevgili gardaşım bunu 70 milyon kişi duydu. senin duymaman çok ilginç.. Ayrıca şu zaman kadar hiçbir klüp başkanın vede hocasının,bir takım çalıştırırken,ben şu takımı tutuyorum dediği hiç duymadım..böyle demeçler çok üzücü...
Ya arkadaslar aynı yerdesiniz o bunu dedi şu o takımı tutuyor siz inanıyormusunuz bilerek yenildiğine boş verin ya...
Alexi izledik macta adam döktürdü...
Bu saatten sonra önümüze bakıp futbolun eğlence tarafını görerek antep macına bakalım..
iyi günde kötü günde yenilsekte
nufus cüzdanımızdaki sivas silinmez sivas bizimdir sahip çıkalım...
sezginatmaca 27.01.2008, 21:15 Ya inanamiyorum nasil söylerler böle bişi ben duymadim şahsen ama çok üzücü :(
Yiğidoya yakişmaz,Böle bişey söyledilerse istemiyolarsa gitsinler bize gerçek Sivaslilar yeter ben genede inanamak istemiyorum böle bi söyleme :S
ha Fb li olabilirler önceden bağlari olabilir ama biz fenerliyiz fanatiğiyiz dedilermi sivas başindayken önemli olan bu tabi
Neticede bende Gs taraftariyim ama Sivas öncelikli tabi..
fatihada58 27.01.2008, 21:16 GAZETE DURUYORSA HANGİ GÜNÜNDÜ BAKAYIM BENDE İNANAMADIM DAHA DOĞRUSU İNANMAK İSTEMEDİM AMA AYNEN BÖLE DEMİŞTİ.NAPARSINIZ BU İŞLER BÖLE GAZETEDE YAZAN YAZI AYNEN OKUYUN ZAMAN GAZETESİ SPOR SAYFASI BUGÜNÜN KÜÇÜK FENERBAHÇE İLE FENERBAHÇE OYNUYOR.DAHA DİYECEK ÇOK ŞEY VAR AMA OKUYAN GÖRÜYOR.NEYSE ARKADAŞLAR BAŞINIZI AĞRITMAYIM YİNEDE EMEĞİ GEÇEN İMKANSIZDA OLSA ŞAMPİYONLUK HAYALLERİ KURDURAN HERKESE TEŞEKKÜR.ARTIK BENİ BANLAYIN WALLA İÇİM KALDIRMIYOR BURDA İSTANBUL TAKIMLARININ NİCKLERİNİ GÖRÜNCE...
byCERAN58 27.01.2008, 21:17 Ya arkadaslar aynı yerdesiniz o bunu dedi şu o takımı tutuyor siz inanıyormusunuz bilerek yenildiğine boş verin ya...
Alexi izledik macta adam döktürdü...
Bu saatten sonra önümüze bakıp futbolun eğlence tarafını görerek antep macına bakalım..
iyi günde kötü günde yenilsekte
nufus cüzdanımızdaki sivas silinmez sivas bizimdir sahip çıkalım...
Gardaşım, boş verin demek ile olmuyor. bizim sivaslılığımız nufus cüzdanın da değil kalbimizde yazılı. nüfüs cüzdanında sivas,yazıpta başka takımları tutanlardan değiliz. o yuzden boş veremiyoruz.
LosTie58 27.01.2008, 21:19 Sevgili gardaşım bunu 70 milyon kişi duydu. senin duymaman çok ilginç.. Ayrıca şu zaman kadar hiçbir klüp başkanın vede hocasının,bir takım çalıştırırken,ben şu takımı tutuyorum dediği hiç duymadım..böyle demeçler çok üzücü...
Yazıklar olsun o zaman....................
Gardaşım, boş verin demek ile olmuyor. bizim sivaslılığımız nufus cüzdanın da değil kalbimizde yazılı. nüfüs cüzdanında sivas,yazıpta başka takımları tutanlardan değiliz. o yuzden boş veremiyoruz.
eminmisin daha önce başka takım tutmadığına?
babayavuz 27.01.2008, 21:35 bu yol uzun yorucu ve zahmetli bi yol bu yol sampiyonluk yolu bu yuzden bu tur kazalar elbette olacaktir bu uzun ve zahmetli yolda bundan sonra bize dusen sivassporumuzu dahada fazla desteklemek olacak bu sivasspor mac satti sozunede asla katilmiyorum ve o kisiyi siddetle kiniyorum eger bu sahis sivassporun serefine leke surmeye calisiyorsa bosuna ugrasma derim ve aklini basina al derim sivasspor saniyla serefiyle ve tertemiz mazisiyle hicbir saibeye cirkinlige alet olmadan bu gunlere gelmistir.
serhatcan 27.01.2008, 21:39 ARKADAŞLARRR. EVET SİVASSPOR SATEN BAŞTAN KAYBETMİŞTİ. BÜLENT HOCANIN YAPTIKLARINI İNKAR ETMİYORUZ. SAĞOLSUN. AMA ACI OLAN BÜLENT HOCA KENDİNİ İNKAR ETTİ. RESMEN KENDİNİ BATIRDI. EVET 1 HAFTADIR O T.V SENİN BU GAZETE BENİM DEMEÇLER VERDİ. SANIRIM O DA BU YÜKÜ KALDIRAMADI. YANİİ KAPASİTESİ DE BU. AMAA DAHADA ACI OLAN VERDİKLERİ DEMEÇLERDE BİRGÜN FENERBAHÇENİN HOCASI OLMAYI HAYAL EDİYORUM DEMESİ. AMA ŞUNU UNUTMAMALI. BÜLENT HOCAYI BÜLENT HOCA YAPAN DA SİVASSPOR.FENERBAHÇEDEN DÜNYAA ÇAPINDA NE HOCALAR GELDİ GEÇTİ. AMA UNUTULDULAR. BÜLENT HOCA FENER E GİDERSE GENE UNUTULACAK. AMA SİVASSPORDA BAŞARILI OLURSA HİÇBİRZAMAN UNUTULMAYACAK. BİDE ACI OLAN GÖNÜLDEN FENERBAHÇELİYİM GİBİ DEMEÇLER VERMESİ. ÇOK ACI ÇOK.
beyler o bu deil benim kanıma dokunan bazılarının ağzına sakız olmamız biliyorsunuz ki sivasspor u yorumcuların çoğu istemiyor yenilmemiz deil bizi ağızlarında sakız gibi çiğnemelrini istemiyorum sanki real madrid i yendiler de onun havalarını atıyorlar adamlar özel elbiseler giyip gelmiş sivasım ne yapsın maçtan eve geldiğimde ben ağladım ya sivasspor um sivasım milletin diline düştü diye bülent hocam dan bunun tedavisini istiyorum
**SiVASLI** 27.01.2008, 21:42 puan cetveline bakalim arkadaslar... daha "büyükler" birbirleri ile oynayacaklar... allah sabir versin...
sezginatmaca 27.01.2008, 21:44 Aslinda şunuda unutmamak lazim Bülent Uygun ilk olarak Fenerbahçe de taninmiş Asker Bülent değilmi Fenerli olmasida doğal aslinda böle demesi evet bizim hoşumuza gitmiyor ama onlar Profösyönel insanlar işlerinde içimizden biri atiyorum Trabzonspor u çaliştiriyo Sivasspor u tutuyorum diyemicek mi biraz egoist bi davraniş içersinde kaldik galiba onun açisindanda bakmak lazim biz bu günlere onlarla geldik...
hepimizin kafasi karişik tabi :(
byCERAN58 27.01.2008, 21:49 eminmisin daha önce başka takım tutmadığına?
Ben eminim ama sen değilsin galibaa ...biz sonradan sivaslı olmadık. 3ligten bu yana maça giden taraftarım. ve burda benim sivaslılığımı hiç kimse sorgulayamaz.
Ben eminim ama sen değilsin galibaa ...biz sonradan sivaslı olmadık. 3ligten bu yana maça giden taraftarım. ve burda benim sivaslılığımı hiç kimse sorgulayamaz.
sen benimkini nasıl sorguluyorsun???
konunu başlığına bak sonra yaz tamam.
sezginatmaca 27.01.2008, 21:55 Bence birbirimize dalaşmayi birakalim milletin ağzina sakiz olmayalim...
öle yada böle sonra yada önce hepimizin gönlünde sivas var bu yetmez mi ?
byCERAN58 27.01.2008, 21:56 sen benimkini nasıl sorguluyorsun???
konunu başlığına bak sonra yaz tamam.
Arkadaşım olayı kişiselliğe indiren ilk sen oldun. ve ben bunu fazla uzatmak istemiyorum. zaten,canım çok sıkkın.hala yenilginin etkisindeyim.. o yüzden fazla uzatmayalım okı?
GÜN BİRLİK BERABERLİK GÜNÜDÜR ARKADAŞLAR BU SONUÇ HERKESE DERS OLDU BUNDAN SONRA DAHA FAZLA KENETLEŞMELİYİZ. SMS LERE YARDIMLARA DEVAM.
bir sms attık görevimizi yaptık...gönğül isterdiki 5 tane atıp bizde 5 sms sallasaydık.
1967_DERNEK_MUSTAFA 27.01.2008, 22:06 moralleri bozmayalımda bu gün saha dışında yaşananlar insanın kafasının bel kayışını koparacak derecede idi o kadar biletli taraftarımız sahaya giremeden evlerine gittiler ellerinde biletleriyle içeri almadılar nedenmiş diye sordum saha dolu diye vermı böyle birşey saha doluda taraftarın elindeki biletler ne olacak onuda geçelim kaç saat dışarda beklediler bütün yetkilileri aradım içerden dışarı çıktım mecnun başkana iletildi bir ara turnikeler açıldı 5 dakka sürmeden tekrar kapandı benim anlamadığım bir emniyet yetkilisi olan müdür turnikelerin açılmasına kapanmasına neden karışıyor onu anlamadım çok hemide çok üzüldüm onları içeri almak için çok uğraştım ama malesef çoğu içeri alınmadan o soğukta üzülerek gittiler bende içeri 2 yi 25 geçe girdim ayıp hemde çok ayıp stadın kapesitesi neyse onu alın fazlasını neden alıyorsunuz vede biletli taraftarı neden almıyorsunuz bir şey demiyorum dahhhhha çok ekmek yememiz lazımki böyle vakalarla karşılaşmayalım ayıp çok ayıp
Mustafa bu gösteriyorki kaçak yollardan içeri giren çok taraftar vardı...
Bunlarda giderilmesi gerek sorunlardan biri.
Ben bugun dunden daha cok SIVAS'liyim bu kotu gunde takima destek vermemek SIVASSPOR'un her an tokezlemesini bekleyenlerin ekmegine yag surmek demektir eger oyle olursada SIVASSPOR maci degil taraftari SIVASSPOR'u satmis olur kendimize gelelim millet. HEP VE TAM DESTEK
alperen5841 27.01.2008, 22:39 BU SONUÇUN İYİ YÖNLERİDE VAR TAKIM ÜZERİNDEKİ BASKI VE STRES BİRAZ KALKAR OYUNCULAR DAHA RAHAT OYNAR BU LİGDE KENDİ SAHASINDA MAÇKAYBEDEN TEK TAKIM BİZ DEĞİLİZ SON TAKIMIZ DAHA SONRA ÖNÜMÜZDEKİ TAKIMLARDA PUAN KAYBEDECEK O ZAMANDA BİZ KAYBETMEYECEĞİZ. ONUN İÇİN KİMSE BOŞU BOŞUNA MORALİNİ BOZMASIN HA BURAYA YAZIYORUM.
canımız sagolsun buraya kadar gelmekte basarıdır ama henuz hersey bıtmedı önumuzde uzun bır maraton var biz zaten sampıyon olcaz demıyoruz.. gittimiz yere kadar gıdecez.. sampıyon olacaz deyınce topcular strese giriyor...
O kadar üzgünüm o kadar hayal kırıklığı içindeyim ki uzun zamandır böyle moralim bozulmamıştı. Hayır yenilebiliriz olabilir ama bu kadar da ezik oynanmaz bu kadar göstere göstere yenilinmez. Bütün anadoluya rezil olduk. Maçı satmış gizli fenerliler? diyeceğim ama içim kan ağlıyor. Maçı tarafsız izleyen bir arkadaşım bu kadar da olmaz bu maçı sivas kesin satmış dedi inanın. Bu kadar yiğidoya yazık beeeeeeeeeeeeeeee.
SİVASSPOR'u destekleyen herkese sonsuz TEŞEKKÜRLER.Desteğe devam.
5058 SİVAS
zaralım 58 27.01.2008, 23:17 Ben bu maçta çok önemli birşey farkettim.Adamlar bizim en zayıf noktamızı yakalamışlar o da şu;KANAT ORGANİZASYONU!!!!!
EyüphanAydın 27.01.2008, 23:25 Yinede 2.Yarı İlk Yarıya Göre.
Kat Kat İyiydik.Ama Şans 2-1,
Olduğunda Umutlandık Ama Gol
Gelmeyince Üstüne Fener Gol,
Atınca Umutlar Tükendi.
HaSiVasLıM58 27.01.2008, 23:30 Mustafa bu gösteriyorki kaçak yollardan içeri giren çok taraftar vardı...
Bunlarda giderilmesi gerek sorunlardan biri.
Kaçak YoLLarLa GirenLer değiL işsizLik engeLLenmesi Lazım başta..!!Parası OLan adam sonra neden maça girsinki..?Ve Sivasspor un hiçmi 300-500 m2 kapaLı Yeri yok Yoksada Büyük kahveLer Yada şöyLe diyeyim Yazın Taraftara Brifing Seminer verecek OturuLacak DiLek ve ŞikayetLer Masaya yatırıLacak Fikir Alıncak Fikir VeriLecek ArtıLar EksiLer GörüşüLecek Ama nerde kim yapacak..?Hiçmi bu saydıkLarımı yapabiLecek kimsedemi yok..?Koskoca şehirde..?İş Planı OLmadan bu işLer yürümez Yürümez...Sivas'ta düşünün bir dernek 150 m2 civarı Oturmaya seküLer(koltuk) DuvarLarda HaLıLar sonra dirgen anadut örs tırpan İçeride güzel türküLer Sivasspor MarşLarı GüzeL bir Dev ekran tv BayrakLar KupaLar Sıcacık ÇayLar GurbetÇiLerimiz Geldiğince AğırLanacak ortam v.b ..Zaten bu saydıkLarım yapıLsın Kendi kendini idare eder çıkarır masrafLarı..ÜyeLer Alınır Aidat çok cuzi Çok AlınabİLinir zaten Çaydan cafeden çıkarar bir kısmını kim biLebiLir beLkide hepsini..?MuhabbetLer ediLir HasretLikLer gidiriLinir Neziz bir Ortam SağLanıLaBilinir Yoksa ben Haksızmıyım yada YanLışmı Düşünüyorum..!!
HaSiVasLıM58 27.01.2008, 23:36 Kaçak YoLLarLa GirenLer değiL işsizLik engeLLenmesi Lazım başta..!!Parası OLan adam sonra neden maça girsinki..?Ve Sivasspor un hiçmi 300-500 m2 kapaLı Yeri yok Yoksada Büyük kahveLer Yada şöyLe diyeyim Yazın Taraftara Brifing Seminer verecek OturuLacak DiLek ve ŞikayetLer Masaya yatırıLacak Fikir Alıncak Fikir VeriLecek ArtıLar EksiLer GörüşüLecek Ama nerde kim yapacak..?Hiçmi bu saydıkLarımı yapabiLecek kimsedemi yok..?Koskoca şehirde..?İş Planı OLmadan bu işLer yürümez Yürümez...Sivas'ta düşünün bir dernek 150 m2 civarı Oturmaya seküLer(koltuk) DuvarLarda HaLıLar sonra dirgen anadut örs tırpan İçeride güzel türküLer Sivasspor MarşLarı GüzeL bir Dev ekran tv BayrakLar KupaLar Sıcacık ÇayLar GurbetÇiLerimiz Geldiğince AğırLanacak ortam v.b ..Zaten bu saydıkLarım yapıLsın Kendi kendini idare eder çıkarır masrafLarı..ÜyeLer Alınır Aidat çok cuzi Çok AlınabİLinir zaten Çaydan cafeden çıkarar bir kısmını kim biLebiLir beLkide hepsini..?MuhabbetLer ediLir HasretLikLer gidiriLinir Neziz bir Ortam SağLanıLaBilinir Yoksa ben Haksızmıyım yada YanLışmı Düşünüyorum..!!
Sonra yazın demişim en azından saha içinde brifing veriLebiLinir Taraftara'Parası OLan Adam ZateN KaçaK GirmeZ SanırSaM..!!
Yeterki iste isteniLdikten sonra ooooooo dağLar denizLer okyonusLar AşıLır;ŞiddetLe Heyecan aşk duyuLmayan işLer her zaman Bir ömür kaybetmeye Mahkumdur...
Madem ismimiz YIGITO bükemedigimiz bilegi öpmesini biliriz.
chattir_git 27.01.2008, 23:53 yaw bi maç kaybettik dünyanın sonumu geldi veya yenildik die şampiyonluk iddiamızımı bırakalım. bunca zamandır sahada ter döken futbolculara ayıp olmazmı ? sanki fener her maçını alıyo . allahın kezman ı bile topa vuramayan adam geldi bizde coştu . şans onlardan yanaydı . Üzülecek bişi yok .Bülent abim bu maçıda ii bi analiz eder ona göre kanat için önlemleride alır . önümüzdeki maçlara bakıp 1.liği geri almamız lazım bunlarla kendimizi hırpalamanın bi manası yok çünkü...
mesut_tncsvs 28.01.2008, 00:21 MAÇ SATILMADI KARDEŞİM MAÇI MEDYA KAZANDIRDI FENERE
bencede haklısın hemşo birkez maçtan önce savaş ayın tesislere girdirilmesi hataydı böyle bir saçmalık olmamalıydı özellikle birde fenerbahçe forması giyip futbolcuların karşısına çıktı
yani futbolcuları moralmen çökertti.
Sweetgirl 28.01.2008, 00:23 Tabiki destege devam...
SIVASSPOR'un en cok destege ihtiyaci oldugu zamanda sirtimizi dönecek degiliz...
Bizler iyi günde oldugu gibi kötü gündede taraftariz...
SIVASSPOR herzaman gönlümüzün sampiyonu....
büyük bir baski altinda oynadilar YIGIDOlarimiz...
ve cok normal olarakda bu baskiyi kaldiramadik...
ayriyetden bu ilk yenilgimiz degil, devredede yenilmisdik ama ilk devreyide lider bitirmisdik
SIVASSPOR HERZAMAN HER YERDE GÖNLÜMÜZÜN SAMPIYONUDUR
mesut_tncsvs 28.01.2008, 00:23 artık önümüzdeki maçlara bakmalıyız herkes sinirli ama önemli olan bunları sindirmektir
PRoFeSSioNaL 28.01.2008, 00:27 MoralleRi Bozarsak Desteği Veremezsek işte O An ßitmiş Olur Arkadaslar..
Gurbetci Gokhan 28.01.2008, 00:28 kendinizi kandırmayın artık ılerde pısman olacaksınız avutmayın kendızını sıvasa yakısmıyo delıkanlı olun bos umutlara kapılmayın benden sıze abı nasıyatı beyler hanfendılerBeyasduman:
Seni hic Avustralya’dan, 20,000km oteden koyu Sivassspor'lu gurbetci T.U.R.K.L.E.R.I.N y.a.r.r.a.g.i.n.i yedinmi????
Senin a.n.a.n.i. a.v.r.a.d.i.n.i. taaa buradan s.i.k.e.r.i.m orospu c.o.c.u.g.u…
S.i.k.t.i.r git…
Bulent hoca’mizin veya baskan’imizin veya futbolcularin maci satacak kadar s.e.r.e.f.s.i.z oldugunu dusunenler ayip ayip, bu nasil kotu gun taraftarligi, bu nasil gercek Sivassporluluk… Buna kimsenin ne parasi yeter nede gucu. Takim halinde kotu oynadik, futbolcular bireysel hatalar yapti, kadromuzda eksik futbolcular vardi, hocamiz taktiksel hatalar yapi, bu maca iyi hazirlanamadik, vs. vs. O KADAR... Kusura bakmayin bende en azindan sizler kadar uzgunum arkadaslar, ama lutfen...
EyüphanAydın 28.01.2008, 02:50 Şu Anda Ne Yaparsak Kendimize Yaparız Ve Takımımıza Yaparız
Takımdan Deteğimizi Asla Çekmeyelim.Profesyonel Taraftar Grubu Düşünmek Lazım Futbol Bu Yenmekte Var Yenilmekte...:D
çekin sivasspor dan çirkin ellerinizi.bu kadar düşman olunur bir takıma fener hiç mi yenilmedi ya galatasaray çok mu mükemmel oynuyor.akşam bir sürü spor yazarı ben demiştim diye başladı,tebrik bekledi istanbul taraftarından ve hepsi devekuşu gibiydi bana göre bugün sivas yenildiyse bunun sebebiii biziz,tecrübesiz sivasspor oyuncuları üstünde biz medya olarak baskı oluşturduk oyuncuların aşırı motive olmasına yol açtık aşırı motivasyon sonucu sivassporlu oyuncular hata yaptılar diyemediler.ben onlara şunu söylüyorum siz desenizde demesenizde bir sivas gerçeği var sizin büyüklerinize alternatif bir gerçek.
sivas maçında hala fenerbahçeyi destekleyen balık beyinli sivaslılar vardı bu takımın her başarısında sivaslı olan yenildiğinde dört büyükçü olan sahte sivaslılar.BİZ GERÇEK SİVASSPOR TARAFTARI OLARAK ARAMIZDA DÜÇ BÜYÜTÜLMÜŞLERİN TARAFTARLARINI GÖRMEK İSTEMİYORUZ ARAMIZDAN ÇEKİN GİDİN. ÇÜNKÜ SİZİN GİBİ ÇEKİRDEKÇİLER YÜZÜNDEN GERÇEK SİVASSPOR TARAFTARI GÖREVİNİ YAPAMIYOR.
BİZLER İNANIYORUZ İNANMAYANLARA ŞAŞIYORUZ
SATILMIŞLARIN İNADINA HERZAMAN SİVASSPORLUYUZ
özsivasli1903 28.01.2008, 12:01 her zaman her yerde en büyük sivas...
sakin ha birbirimizi kirmayalim simdi birlik zamani önemli olan isler kötü gidince beraber olmak...
muco5806 18.02.2008, 01:10 O kadar inandık ki bu şampiyonluk sevdasına herkesi ters köşeye yatırıyoruz sonumuz manisa gibi olur dediler 2 ye katladık en zinde ekip oftaş dediler koç gibi 3 puan aldık BİZ VE BU TAKIM OLDUKTAN SONRA BU SEVDA BİTERMİ ARKADAŞLAR ALLAH SİVAS I N SİVASSPORLUNUN VE SİVASSPOR UN YANINDA OLSUN!!!!ALLAH YÖNETİCİSİNDEN OYUNCUSUNA SAHA GÖREVLİSİNDEN TOP TOPLAYICINSA KISACASI BU RENKLERE GÖNÜL VERMİŞ HERKESTEN RAZI OLSUN!
beyazduman 02.03.2008, 02:00 sana katılıyorum arkadaşım türibünde taraftar değil hayalet var sanki biraz bağırın be arkadaş ne olur sanki sesiniz kısılırdiyemi korkuyonuz anlamadimki maç 2 1 olduğunda taraftar desteği olsa takım beraberliği sağlardı ama yok ayrıca iyi niyetle yazı yazan fb lilere teşekkürler ama gelipte bizim çöplüğümüzde bize küfüreden fb lilerin sıfatını s..kerim benim asabımı bozmayın lan it sürüleri birde sizi sevilla s..ktimi çok güzel olacak
gardaş akıllı ol bıdaha azından bana karsı laf cıakrsa yakarım cıranı ayrıca sevıllayı tutan bı turk yakılmalıdır bence sende gavur musun nesın aq
Öyle Ama 1 Maç Ta Adamlar Şampiyon Oluyorlar.!
|