Orijinalini görmek için tıklayınız : FENERBAHÇEYİ NEDEN YENEMİYORUZ

drummer
28.01.2008, 00:49
BEN BUGÜN GERÇEKTEN ÇOK MERAK ETTİM.
NEDEN YENEMİYORUZ FENERBAHÇEYİ.
HEMEN HEMEN BÜTÜN TAKIMLARI YENEBİLİYORUZ.HATTA BEŞİKTAŞ GİBİ TAKIMI İNÖNÜDE YENEBİLİYORUZ AMA FENERİ YENEMİYORUZ.
BUNUN BİR SEBEBİ OLMALI.
BUGÜN HÜRRİYET.COM DA BİR OKUYUCU AYNEN ŞÖYLE YAZMIŞTI"FENERBAHÇENİN YAN KURULUŞU SİVASPOR,FENER GÜLE OYNAYA KAZANDI" DİYORDU..
İNANMAK DAHİ İSTEMİYORUM.

NEDEN....

GuNaY
28.01.2008, 00:52
Abi fenerin yanısıra gs ve konyayıda yenemedik...
hangisinin yan kuruluşu oluyoruz bu durumda???

rsimsek
28.01.2008, 00:54
ben bu görüşe pek katılmıyorum.ama bugün takım gerçekten kötüydü.neyse artık öteki maçlara bakmak gerek

EyüphanAydın
28.01.2008, 00:56
Gerçekten Çok Tuhaf Bir Tesadüf.
Ligde Sadece Bu Takımlara Boy Eydik.
Ama Bundan Sonra Daha Eymiyeceğiz Gibime Geliyor.
Şeytanın Belini Ne Zaman Büküceğiz,Onuda Allah Bilir.

omercoskun
28.01.2008, 00:56
bırakın bu boş muhabbetleri yaa ne yan kuruluşu bi kazadır yenildik ne oldu dünyanın sonumu geldi oldu olacak deyinki sivasspor maddi sıkıntı içinde bi çanta geldi maç gitti birazdan böyle denilir herhalde

alper58
28.01.2008, 00:57
bugun karsımızda BJK olsaydı 3 atardık bi onları yeniyoz..bende anlamıyomm..ama fb birgün senide yenicez merak etme!

omercoskun
28.01.2008, 01:01
arkadaşlar biraz düşünerek yazaalım yahu nerden geldik süper lige ne zaman çıktık kaç senedir burdayız maddi manewi olanaklarımız neler fikstürde kaçıncıyız
yahu adamın yedek külübesinde takviye yapacak kimi war akın sakatlansa kalaci bile yok
biraz düzgün düşünelim ve takımımıza sahip çıkalım yanlış düşünceler içine girip hem kendi midenizi hemde takımın midesini bulandırmayalım

Sweetgirl
28.01.2008, 01:09
Sunu görmek gerek sanirsam
SIVASSPOR bu macda oynadigi kadar hic bir macda kötü ve saskin bir sekilde oynamadi...
Hayrettinin üst üste yaptigi hatalar Fener'in ilk golünü gerceklestirdi...
Ayriyetden tabiki birazda Hakem Yunus Yildirim'in etkisi vardi...
o kadar gülünc yerlerde düdük caldiki...
Sivasspor'u azdan azdan durulttu...
Gerci Medya bu görevi cokdan halletmisdi..
Sivasspor artik o kadar gergin bir vaziyetteydiki Fener'i yenmemiz gerekiyor düsüncesiyle tamamen tutuk bir sekilde oynuyordu...

Yani SIVASSPOR'un kaybetmesinde o kadar cok sey rol oynuyorki...

1. MEDYA'nin vb. gerginlik yaratmasi
2. Defans Hatasi
3. Fener'li Hakem Yunus Yildirim'in yavas yavas Sivasspor'un morelini cökermtesi....

daha nice rol oynayan "ARTIST"ler var....

nazimgulturk
28.01.2008, 01:18
FENERBAHÇE İLE OLAN YAKIN HUSUMETLER BENCE BÖYLE MAÇLARDA OYNAMAMIZI ENGELLİYOR.. ÇÜNKÜ FENER DAHA ÇOK PUAN KAYBEDER AMA SİVASTA KAYBETMEZ .. BU MAÇLAR HEP BÖYLE ZATEN ÇOK ŞAŞIRMADIM YENİLDİĞİMİZE ...

jakobieen
28.01.2008, 01:19
HEMEN HEMEN BÜTÜN TAKIMLARI YENEBİLİYORUZ.HATTA BEŞİKTAŞ GİBİ TAKIMI İNÖNÜDE YENEBİLİYORUZ AMA FENERİ YENEMİYORUZ.
BUNUN BİR SEBEBİ OLMALI.
BUGÜN HÜRRİYET.COM DA BİR OKUYUCU AYNEN ŞÖYLE YAZMIŞTI"FENERBAHÇENİN YAN KURULUŞU SİVASPOR,FENER GÜLE OYNAYA KAZANDI" DİYORDU..

NEDEN....

iyi oynayamadık ve yenildik daha ötesi mi var..

etzel1967
28.01.2008, 01:34
sevgili arkadaşlar...komplo teorileri üretmenin anlamı yok...her şey ortada...fenerbahçe çok güzel oynadı...bizim oyun sistemimizi iyi analiz etmişler...iki stoperi hemen hemen hiç ileri çıkmadı...önde ise selçuk ve aurello boş alan bırakmadı...bizde de alex ve david gibi tek başına maç kazandırabilen yıldız futbolcular olmayınca kötü oynayarak maçı kaybettik...m yıldız çok yalnız kaldı...iyi mücadele etti ama balili gibi kendisine yakın oynamayı becerebilen ve pas alış verişine giren bir oyuncu olmayınca, kanat bindirmeleri de yapamayınca fenerin tandemini aşamadık...ama umutsuz değiliz...bu takıma güvenelim...

ygd
28.01.2008, 01:48
Dün Fenerbahçe sezonun en rahat futbolunu oynarak Sivas'ı mağlup etti.Bu mağlubiyeti sadece Fenerbahçe'nin futbol üstünlüğüne bağlamak doğru değil.Tüm hafta boyunca her kameraya konuşan her objektife poz veren Sivasspor hocası Bülent Uygun'un ve talebelerinin maçı düşünecek fazla zamanlarıolmadı.Buna bir de aşırı motivasyon faktörünü eklemek lazım.Spor yapanlar bilirler öyle zamanlarda insanın tüm sinirleri kaskatı olur,beyin düşünür ama vücut yapamaz.Medya ilgisi belli ki Sivasspor cephesini ölüm-kalım savaşı psikolojisine sokmuş.Asla küçümsemek amacıyla söylemiyorum ama Bülent Uygun tecrübesizliğinin kurbanı oldu.Oyuncularına puan açısından Fenerbahçe ile lig sonuncusu Kasımpaşa ile oynamak arasında bir fark olduğunu anlatamadı.Daha doğrusu Uygun'un bunu anlatmaya,futbolcuların da anlamaya vakti kalmadı.Bugün Sivasspor'un antrenmanını kimse izlemeyecek,attıkları her adımı takip etmeyecek.Televizyonlarda birden şöhret olan gençlerin yarışmalar bitince nasıl sudan çıkmış balığa döndüklerini defalarca gördük.
Acaba Sivas'ta bugün aynı şaşkınlık mı hakim olacak,ya da neler için keşke denilecek?Bir Fenerbahçeli olarak durumdan son derece memnunum ama Sivas'ı tek başımıza yenmediğimizin de bilinmesini istedim...
Özay Şendir-Habertürk.
Bu yazıya aynen katılıyorummm,10 gün boyunca futbolcuların başına üşüştü medya,bülent hocada buna göz yumduu
Not:Açtıgımız başlıklar niye siliniyo,eleştiri hiç mi yapamıcazzz.

duman58
28.01.2008, 01:52
bence SIVAS'lilar yeterince inanmadik,guvenmedik,desteklem edik iste bu yuzden yenemedik.Cunku bizim teknik direktorumuzun mactan once dediklerinin arasinda en goze carpan " INSAALLAH fenerbahceyi yenip SIVAS halkini sampiyonluk yolunda oldugumuza inandiracagiz " sozleri idi ve biraz once televizyonda izledim kendisi hayretle su cumleleri sarf etti su ana kadar SMS KAMPANYASI na 6300000 SIVAS'lidan sadece 15000'i katildi bunda SIVAS'lilarin cikarmasi gereken cok dersler oldugu kanaatindeyim saygilarimla

albina58
28.01.2008, 01:54
Ben daha farklı bir pencereden bakıyorum.Başta hayrettin olmak üzere bazı futbolcularımızın hayali ileride fener olmak üzere başka takımlara transfer olmak.Burdan yola çıkarak,bu futbolcu kardeşlerimiz çıktıkları maçlarda,kendilerince hazırlandıkları motive ters tepiyor gibime geliyor.ufak bir detay,hayrettin^'in yenildiğimiz fener maçlarındaki oyunlarını inceleyiniz,neticeyi görebiliriz.

TracyMcGrady58
28.01.2008, 02:08
Türkiyede her sezon Fenerbahce nerdeyse en iyi kadroya sahip. Her takimin sevmedigi rakip vardir bunlarin arasinda fenerbahce, galatasaray ve konyada var. Diger taraftan bakilirsa besiktasi 3 senedir kendi evlerinde yeniyoruz. Hem bu mactada baya stres altindaydi takimimiz. Tüm Türkiyenin gözü bu mactaydi. Eger Sivassporumuz zirvede uzak kalsaydi daha rahat oynardi. Bence feneri yenememizin cesitli faktörleri var ama en önemli faktör kadro bence. Ilk macta mesela fener elimizden kacti. Gecen sezonki mactada müthis futbol oynadik Kadiköyde, belkide sezonun en iyi en tempolu maclarindan birisiydi. Insallah seytanin bacagini seneye kirariz ve fb ye karsi ilk galibiyetimizi aliriz

bugokturk
28.01.2008, 02:34
Ayıp denen birşey var!!

Bu kadar yürekli bir takım için edilen lafları duydukça Anadolu'dan hiçbir takım neden şampiyon olamıyor tekrar anlıyorum. Fenerbahçe'yi küçümsemek Türkiye'de hangi takımın haddine?? Adamlar Inter'i de yendi, PSV'yi de yendi. GS'yi yıllardır sürekli yeniyorlar.

Ama Sivasspor yenilince acaba maçı sattık mı muhabeti çıkarıyorsunuz. Yazıklar olsun, ne diyim...

EyüphanAydın
28.01.2008, 03:16
sevgili arkadaşlar...komplo teorileri üretmenin anlamı yok...her şey ortada...fenerbahçe çok güzel oynadı...bizim oyun sistemimizi iyi analiz etmişler...iki stoperi hemen hemen hiç ileri çıkmadı...önde ise selçuk ve aurello boş alan bırakmadı...bizde de alex ve david gibi tek başına maç kazandırabilen yıldız futbolcular olmayınca kötü oynayarak maçı kaybettik...m yıldız çok yalnız kaldı...iyi mücadele etti ama balili gibi kendisine yakın oynamayı becerebilen ve pas alış verişine giren bir oyuncu olmayınca, kanat bindirmeleri de yapamayınca fenerin tandemini aşamadık...ama umutsuz değiliz...bu takıma güvenelim...

Gerçekten Dediklerin Doğru Arkadaşım
İlk YARI çOK Kötüyüdük,2.yarı Biraz Daha Düzgün Biraz Daha İstekli Sivasspor Vardı,Olmadı Olmayınca Olmuyor.

Bahattin
28.01.2008, 03:59
benim dusuncem sivasspor"un maddi belli fenerin durumuda fenerbahce kazanmasinda benmi kazanayim. adamlarin oyunculari guzel ve kaliteli bizim neyimiz var sorarim size bence boyle durumlar normal bu macin sitresinden kurtulup onumuzdeki maca odaklanmaliyiz

ofozturk
28.01.2008, 08:12
yenilgiyi farklı yerlere cekmeyelim gardaşlarım. karşımızdaki takım fenerbakce unutmayın. alex carlos kezman vs. yenemememiz cok normal. yenmemiz büyük basarı olur. bizde yenemiyoruz yeneceğiz elbet birgun.
önümüzdeki maçlara bakaagız artık. futbol bu yenmek te var yenilmekte.

Dağcı
28.01.2008, 08:23
Psikolojik savaş'ı kaybettik. Bu yükü bu baskıyı takım kaldıramadı. Bu kadar basit.

Bülent Hoca'da biraz daha dikkatli davranmalı ve takım olarak medya'dan bir kaç gün uzak kalınmalıydı.

iozgur
28.01.2008, 08:45
Neyse bu maça fazla takılmaya gerek yok sağlık olsun yenseydik iyi olurdu hatta mükemmel olurdu ama olmadı.Dünyanın sonu degil inşallah emin adımlarla hedefe yürüyecek sivasım.

astaravisa
28.01.2008, 08:50

NEDEN....

bu takıma zamanında Fenerium marka eşofmanlar giydirenler versin cevabını!!

Thai
28.01.2008, 08:50
SIVASSPOR bu macda oynadigi kadar hic bir macda kötü ve saskin bir sekilde oynamadi...
Sivasspor artik o kadar gergin bir vaziyetteydiki Fener'i yenmemiz gerekiyor düsüncesiyle tamamen tutuk bir sekilde oynuyordu...

2. Defans Hatasi
3. Fener'li Hakem Yunus Yildirim'in yavas yavas Sivasspor'un morelini cökermtesi....

daha nice rol oynayan "ARTIST"ler var....

Daha önemli etkenlar var :
1. Fb nin yüksek formunun olduğu bir dönemde oynadık
2. Kondüsyon olarak biz Sivasta tam hazır olamadık maça, Fb Antalyada daha iyi hazırlanmış
3. Çok önemli eksikler bu maçta kendini belli etti, aynen Gs maçında Balili ve Sedat çıkınca kaleye gidemememiz gibi
4. Sol kanatta çok açık verdik ama tedbirini çk geç aldık
5. Buzda oynamayı beceremedik, Fb daha iyi hazırlanmış buna
6. Transferlerimiz yeterli olmadı, sadece Saidi oynadı çünkü
7. Hafta içi aşırı motive olduk,ama Fb yi de aşırı motive ettik.
8. 2-1 olduğu zaman baskıyı kuramadık
9. Defans yapmayı bu maçta beceremedik
10. Ne olursa olsun bir mağlubiyet herşeyin sonu değildir, biz ne günlerden bu günlere geldik. Bu yolda yenilmekte var, negatif düşünmemek gerek. Tüm iş Bülent Hocaya düşüyor, yeniden ayağa kalkmayı becermemiz gerek....

blueways
28.01.2008, 09:02
şunu bilelimki sivas bu maçı kaybetmekle çok şey kaybetti sivasın yüzde 90 nı fenerbahçeyi destekliyor ne kadar sivasın yenmesini isdeselerde içlerinden fenerin kazanmasını sidyorlardı ve isdedikleri oldu 19 maçtır süper top oynayan takım bu hafda topa bile koşmadı nerdeydi o bizim süper defans bu maçda sanki biz antalyadan gelmiş gibi oynadık kısaca çokkkkkkk şey kaybetik bu maçla beraberrr.

blueways
28.01.2008, 09:13
son bir hafdadır herkes bu maça adapte olmuş her kes emin fenerbahçeyi yeneceğimize ama sonuç hüsran 7 yaşındaki oğlum bile bana soruyor baba nasıl yenildik diye bu maçı kaybetmekle çokk şey kaybettik çokkk

soylu_sensiz
28.01.2008, 09:20
arkadaşlar biraz düşünerek yazaalım yahu nerden geldik süper lige ne zaman çıktık kaç senedir burdayız maddi manewi olanaklarımız neler fikstürde kaçıncıyız
yahu adamın yedek külübesinde takviye yapacak kimi war akın sakatlansa kalaci bile yok
biraz düzgün düşünelim ve takımımıza sahip çıkalım yanlış düşünceler içine girip hem kendi midenizi hemde takımın midesini bulandırmayalım

abi sana katılıyorum..çünki dün bir açıklama geldi takımda forvet yokki oyuna forvet alsın adam..bugün tüm türkiye ve dünyada sivasspor un bu başarısına saygı duyuyorlaR..sonucta fenerbahcede bir takım ve biz bu takıma yenildik bunlar futbolda olan şeyler.önemli olan yenildikten sonra takımın arkasında durmak..

ibrahimovic7
28.01.2008, 09:22
Biz sivassporla gurur duyyoruz sonuna kadarda öyle olacak isterse bütün maçları kaybetsekte öyle bişi olmaz zaten. Tribünde bi pankart vardı SİVASSPOR - BRAZİLYA Maçına hoşgeldiniz diye adamların bütün brazilyalıları sahadaydı onlar kaç milyon dolarlık biz kaç bin dolarız Yani sivgassporumuza yazık değil. Biz sivassporumuzla gurur doluyuz. Bu sene tek hayalimiz hedefimiz direk UEFA ya gitmek.

forvet
28.01.2008, 09:22
fark ı gördünüz ayakkabıları bile özel olarak norveçten geldi sahamızda en rahat futbolunu oynadılar ortada dönderdiler. trabzonu kış avantajı ile yenen sivasspor demekki norverçten gelen ayakkabı ile kış avantajını fenere verebiliyor demekki. pek çok takımın fobileri olmuştur. sivassporun fobiside fener olmuştur.ama sivassporumuz bununda cevabını verecektir mutlaka. feneri yenen aydınsporu antepsporu unutmayalım. süper ligde uzun yıllar kalacağımızı ve fenerbahçe ile yıllarca karşılaşacağımızı aklımıza yerleştirelim lütfen.

forvet
28.01.2008, 09:26
unutmayalım fenerbahçenin desteğini, kadroya girmeyecek futbolcumu rakibimde olsa sivasspora veririm diyen bir fenerbahçe yönetimi vardı. ne gs nede bjk bunu yaptı. ama kesinlikle yenmek için sahaya çıkan bir sivasspor vardı ama seyircimizin arasında tam kadro gelen fenerbahçeyi izlemeye gelenler vardı.sivasın puan almasından ziyade galatasaylı olupta fenerin yenilmesini isteyen vardı.

soylu_sensiz
28.01.2008, 09:26
arkadaşlar nasılı varmı yenildik işte..şöyle veya böle yenildik ötesi yok işte bundan sonra takıma nasıl bir faydamız olur onu düşünelim

MustafaParlak
28.01.2008, 09:29
ASIL sizin gibi sivaslıyım sivassporluyum diyenlere yazık adam ne yapsın futbolcu degişemio bile cvetkovu çıkartamıo hayrettini çıkartamıo ne yapsın elindeki malzemeyi kullanıyo inananlarda bi maça inanmamıştır tabi bi maça inanmaya inanma deniosa şimdi yenildik üzüntülüyüz ama lig bitmedi 13 hafta var belki seneyede şampiyonluk yolunda olucaz artık bu maçı unutun önümüze bakın g. antepi yenip tekrar liderligimizi alıcaz bülent hocaya da mecnun başkanada fenerli diyenler bırakın giden sivaslıyım demeyin bari o güzel ismi kirletmeyin yazık sizin gibi sivaslılara yazıkkk....

ibrahimovic7
28.01.2008, 09:30
Bence feneri neden yenemedik 1.si YUNUS YILDIRIM. 2.si bence Yanlış anlamayın ama 2.si Bülent UYGUN Mecnun OTYAKMAZ BAŞKANIMIZ. Yöneticilerden bazıları Biz fenerbahçeliyiz kaç senedir içimizde fener sevgisi var falan filan bunadanda olabilirmi maçın etkisi. Futbolcular bunun etkisine girmiş olabilirmi. Ama çok şey kaybetmedik 1 2 puan gerilerindeyiz daha. Her zaman söylüyoruz Sivassporla gurur duyyoruz sonuna kadar ölene kadar. Bişi söylemedende edemicam antalya şehitler parkında kahvede izledik maçı 40 sivaslı vardı 10 fenerli vardı Şampiyon olursak bu takımın arkasında hakkatende 6 milyon sivaslı var onu unutmasınlar.

ibrahimovic7
28.01.2008, 09:31
bizim başkanımız teknik trektörümüz fenerbahçeli ondan futbolcular etkilenebilirmi bilmiyorum.

puar
28.01.2008, 09:33
çok belli cevabı.ayak oyunları......

Bildiğin bişey varsa söyle...boşuna iftira edipte gunaha girme?

puar
28.01.2008, 09:35
bu takıma zamanında Fenerium marka eşofmanlar giydirenler versin cevabını!!

Bu takıma bedevadan bizlere oyunular veriliren stad lambalarını verirken bunları demiyodunuz??
hem or formalr alınırken reklam parasıda alınıyordu...

MustafaParlak
28.01.2008, 09:39
arkadaşlar diger yenildigimiz maçlardan sonra bu konuyu açmıosunuzda fb yenildigimiz zaman nie açıosunuz site yönetiminden ricam bu konuyu silmeleri fenerbahçeyle maç yaptık yenildik uzatmayalımm ve gerçek sivaslı olan mecnun başkana iki yüzlülük yapmayalım daha dün adam gibi adam diyenler bugün maçsattı adam diil diolar bi adam iki günde adamlıktan çıkmaz çıkmışsada zaten hiç adam olmamıştır lütfen fbli gsli bjkli arkadaşlar sizin gidin kendi takımınıza bakın rahat bırakın sivası mecnun başkan gibi adamlar yeter siz olmasınızda yazık sizin gibi sivaslıya yazıkkk

Dağcı
28.01.2008, 09:39
GS'yi de, Konya'yı da yenemiyoruz. Şimdi onlarla da mı bir alışveriş ve bir bağımız var diyeceğiz.? :confused:

Biraz daha sakin kafayla yorum yapmalıyız. Herkes çok üzgün ve kızgın. Ama kırıcı olmadan lütfen.

forvet
28.01.2008, 09:45
bende fenerbahçeliyim ama şu an halen fener yenilgisini üzerimden atamadım. takımın yöneticileri hiç atamaz.fenerbahçe karşısında etkilenmiş olabiliriz. lider olmak feneri yenmek değil lider iken konyasporada yenildik o zaman konyalı yöneticimiz var diyebildikmi.bu zamana kadar sağlanmmamış bir bütünleşme var sivassporumuzda haksızlık etmeyelim taşın altına elimni sokan insanlara.eğer yenildiysek türkiyenin en büyüğüne yenildik.

Dağcı
28.01.2008, 09:48
Bu maçı bir kaza olarak düşünüp ona göre tedbir almalıyız. Şu an takımımız ve yönetim ve taraftar olarak herkes üzgün.

Şimdiye kadar herşey güzeldi bir fb yenilgisiyle her şey bitti mi? Daha iki gün önce Bülent Hoca'yı ve Mecnun Başkanı yere göğe sığdıramayanlar bugün kalkmış neler söylüyorlar. Biraz daha dikkat diyorum.

Önemli olan önümüzdeki Antep maçında puan kaybetmeyelim. Şimdi birlik ve beraberlik zamanı.

DOCKA
dün son maçlardaki en isteksiz en ruhsuz takımı sahadaydı bunda bence en büyük pay 1 hafta öncesinden başlayan tüm Türkiyenin gözünü bu maça çevirmiş ve final niteliği yüklenmiş olmasındandır bizde taraftar olarak bu olaya çanak tuttuk resmen sonucunda takım bu ağır yükü kaldıramadı işin realitesi maçtan önce ne yalan söyleyeyim herkes kazanacağız desede anlaşılan kimse buna yürekten inanmamış havası sezinledim tüm oyuncular resmen durdu ve bağıra bağıra goller geliyorum dedi sonuçta fenerbahçeyi centilmence tebrik etmek gerekir adamlar derslerine iyi çalışmışlar çıkıp takır takır futbol oynadılar kesinlikle kabul etmeliyizki dün fenerbahçe sahanın her alanında bizden birkaç gömlek üstündü.bunları yazarken kesinlikle takımımızı rencide etme açısından söylemiyorum ama kabul edelim arkadaşlar fener dün futbol ne gerektiriyorsa onu yaptı ve kazandı. sivasspor kesinlikle kötü bir takım değil ama baktığımızda futbolcu eksik para eksik tecrübe eksik eksik eksik eksik böylece uzayıp gidiyor bence bu yenilginin bize bir tokat gibi gelip bizi kendimize getirmesi lazım.futboldur bu kazanırsın kaybedersin problem değil elbette birileride bizi yenecekti ve bu maç geçti artık önümüzde 14 hafta gibi çok uzun bir süreç ve zorlu maçlar var bunları kazanıp yolumuza devam edelim ve kesinlikle bu maç bizi kötümserliğe yanlış düşüncelere sevketmesin YENİLSEDE YENSEDE BU TAKIM BİZİM SENİ SEVİYORUZ SİVASSPOR

zereya
Bir yenilgi ile bu kadar karamsar olmayın,

Hem Sivasspor deilmi Sivasın ismini dünyaya duyurdu, bu olmazsa
sadece hava durumunda duyardık,

Tabiki bu maça şehrin kenetlenmesi güzel, ve doğal

ama bazende rüyadan uyanmamız lazım,

gerçekler var, bir Kezmanın fiyatı Sivasın bütcesi kadar,

en önemli oyuncular sakat,bu kadar eksikle hangi takım dayanır buna rağmen Sivasspor buralara geldi.

Ayrıca bu seneki lig tablosuna bir göz atın Kaysrinin altında ki tüm takımlar düşme hattında

İş te bu nedenle yenilsede gurur duyun bu başarı her zaman gelmez

forvet
28.01.2008, 09:51
ASIL sizin gibi sivaslıyım sivassporluyum diyenlere yazık adam ne yapsın futbolcu degişemio bile cvetkovu çıkartamıo hayrettini çıkartamıo ne yapsın elindeki malzemeyi kullanıyo inananlarda bi maça inanmamıştır tabi bi maça inanmaya inanma deniosa şimdi yenildik üzüntülüyüz ama lig bitmedi 13 hafta var belki seneyede şampiyonluk yolunda olucaz artık bu maçı unutun önümüze bakın g. antepi yenip tekrar liderligimizi alıcaz bülent hocaya da mecnun başkanada fenerli diyenler bırakın giden sivaslıyım demeyin bari o güzel ismi kirletmeyin yazık sizin gibi sivaslılara yazıkkk....

haklısın kardeş .

zereya
28.01.2008, 09:51
Bir yenilgi ile bu kadar karamsar olmayın,

Hem Sivasspor deilmi Sivasın ismini dünyaya duyurdu, bu olmazsa
sadece hava durumunda duyardık,

Tabiki bu maça şehrin kenetlenmesi güzel, ve doğal

ama bazende rüyadan uyanmamız lazım,

gerçekler var, bir Kezmanın fiyatı Sivasın bütcesi kadar,

en önemli oyuncular sakat,bu kadar eksikle hangi takım dayanır buna rağmen Sivasspor buralara geldi.

Ayrıca bu seneki lig tablosuna bir göz atın Kayserinin altında ki tüm takımlar düşme hattında

İş te bu nedenle yenilsede gurur duyun bu başarı her zaman gelmez

Takıma yeni takviyeler yapılması lazım, buda paraya bakıyor

boun_58
28.01.2008, 09:54
Dün Fenerbahçe sezonun en rahat futbolunu oynarak Sivas'ı mağlup etti.Bu mağlubiyeti sadece Fenerbahçe'nin futbol üstünlüğüne bağlamak doğru değil.Tüm hafta boyunca her kameraya konuşan her objektife poz veren Sivasspor hocası Bülent Uygun'un ve talebelerinin maçı düşünecek fazla zamanlarıolmadı.Buna bir de aşırı motivasyon faktörünü eklemek lazım.Spor yapanlar bilirler öyle zamanlarda insanın tüm sinirleri kaskatı olur,beyin düşünür ama vücut yapamaz.Medya ilgisi belli ki Sivasspor cephesini ölüm-kalım savaşı psikolojisine sokmuş.Asla küçümsemek amacıyla söylemiyorum ama Bülent Uygun tecrübesizliğinin kurbanı oldu.Oyuncularına puan açısından Fenerbahçe ile lig sonuncusu Kasımpaşa ile oynamak arasında bir fark olduğunu anlatamadı.Daha doğrusu Uygun'un bunu anlatmaya,futbolcuların da anlamaya vakti kalmadı.Bugün Sivasspor'un antrenmanını kimse izlemeyecek,attıkları her adımı takip etmeyecek.Televizyonlarda birden şöhret olan gençlerin yarışmalar bitince nasıl sudan çıkmış balığa döndüklerini defalarca gördük.
Acaba Sivas'ta bugün aynı şaşkınlık mı hakim olacak,ya da neler için keşke denilecek?Bir Fenerbahçeli olarak durumdan son derece memnunum ama Sivas'ı tek başımıza yenmediğimizin de bilinmesini istedim...
Özay Şendir-Habertürk.
Bu yazıya aynen katılıyorummm,10 gün boyunca futbolcuların başına üşüştü medya,bülent hocada buna göz yumduu
Not:Açtıgımız başlıklar niye siliniyo,eleştiri hiç mi yapamıcazzz.

tüm takımı bu yazıyı iii okusun evet sonuna kadar katılıyorum

ceza_tolga_rep
28.01.2008, 09:58
katlıyorum görüşlerine bence eksikde çoktu ama en çok koyanda tabelada 1-4 yazmasıydı......

boun_58
28.01.2008, 09:58
antep ve oftaş maçını alıp havaya yine girecez ve bu tartışmaları unutacaz bence şimdi takımın moralini düzeltme zamanı

puar
28.01.2008, 10:00
mac 2-1 den sonra nerdeyse dönecekti alexin klası sadece...dedin gibi antep macına bakmak gerekir.

boun_58
28.01.2008, 10:02

bu yorumu herkes elli kere okusun sonuna kadar katılıyorum sonuna kadar SİVAS ötesi yok

puar
28.01.2008, 10:02
Kime yenildiğimizi hatırlatırım...ondan sonra yazık olsun...
alanyaspora elinirken bunu kimse demedi??

şafak58_35
28.01.2008, 10:04
yok arkadaşlar yankuruluş falan sadece başkanımız mecnun odyakmaz eski fb yönetim kurulu üyesi ve bület hocada futbolcusu bunu bilmiyen yok zaten bu yüzden millet ittifak yapılıyor sanıyor ama öle bişey olamaz bunlar okadar onrsuz adamlar değil ewet yenildik ama bület hoca çıkın bu maçta yenilin demedi heralde yani tamamen futbolun içinde olan bişey...tamam fb başkanı aziz yıldırım futbolcu kiralanacaksa ilk takım herzaman sivasspordur dedi ayrıca serveti isteyen okadar takım varken bize verdi ama bu tamamen dostça bişey olduğuna inanıyorum ben...sizden ricamda bu sölentileri lütfen takmayın milletin diline düşmeyelim bu işi aramızda böle yorumlarsak dışardaki adamlar neler neler der artık siz düşünün...herkese sevgiler

boun_58
28.01.2008, 10:05
antep ve oftaş maçını alıp havaya yine girecez ve bu tartışmaları unutacaz bence şimdi takımın moralini düzeltme zamanı

şafak58_35
28.01.2008, 10:09
offf offf herkes maçı verdiğimizi düşünüyor yazık arkadaşlar bukadar basite almayın bu insanları yazık ediyorsunuz ayıp ya admlar çıkın bu maçı verin mi dedi sanki ya olmaz öle şey ben kabul etmiyorum bu sölentiyi...

puar
28.01.2008, 10:15
Trabzonspor 13
Gençlerbirliği 12
Ankaragücü 11
Beşiktaş 9
Bursaspor 9
Manisaspor 9
Kayserispor 8
Gazinatep 8
Erciyesspor 8
Rizespor 7
Denizlispor 6
D.bakırspor 4
Samsunspor 3
Antalyaspor 3
Sakaryaspor 3
İ.b.belediyespor 3
G.oftaşspor 3
Kasımpaşa 3
Fenerbahce 2
Galatasaray 2
Ankaraspor 2
Malatyaspor 2
Konyaspor 1

bugune kadar ligde aldığımız puanların dağılımı...
o komple teoriliri üretenlere diyorum konya ankraspor vede gs yi neden yenemiyoruz bunlarıdamı satıyoruz???????????

izmirliyigido
AYIP YA, ÇOK AYIPPP..... BÖYLE BİR KONU AÇMAK BİLE ÇOK AYIP. SİZ NE DEMEK İSTİYORSUNUZ ŞİMDİ. SİVASSPOR REAL MADRİD'Mİ Kİ HİÇ YENİLMEYECEK. KADRONA BİR BAK, KARŞINDA Kİ TAKIMA BAK SONRA KONUŞ

SİZ ŞİMDİ MAÇIN SATILDIĞINI İMA EDİYORSANIZ ASIL SATILMIŞ OLAN SİZSİNİZ. FUTBOL BU, 10 KERE YENDİĞİN KADAR 1 KEREDE ELBET YENİLECEKSİN. ŞİMDİ BU YÖNETİM VE FUTBOLCULAR ANKARASPOR'A DAMI SATTILAR. KONYASPOR'A, G.SARAY'A, İLK YARIDA FENERBAHÇE'YE DE Mİ SATTILAR.

BEYLER SATILACAK VE SATACAK BİR TAKIM VE CAMİA DEĞİLİZ. BUNU KAFANIZA SOKUN. BU BİR OYUN, YENMEK KADAR YENİLMEKTE VAR. O ARKADAŞIMIZDA 7 YAŞINDA Kİ OĞLUNA BUNU BÖYLE ÖĞRETSİN. ÖĞRETSİN Kİ, ACI ÇEKMEYİ DEĞİL, HATALARDAN DERS ALMAYI ÖĞRENSİN.

YÖNETİME, BÜLENT UYGUN'A VE HELE HELE FUTBOLCULARA LAF SÖYLEYEN TAŞ OLUR, TAŞ.

.

puar
Trabzonspor 13
Gençlerbirliği 12
Ankaragücü 11
Beşiktaş 9
Bursaspor 9
Manisaspor 9
Kayserispor 8
Gazinatep 8
Erciyesspor 8
Rizespor 7
Denizlispor 6
D.bakırspor 4
Samsunspor 3
Antalyaspor 3
Sakaryaspor 3
İ.b.belediyespor 3
G.oftaşspor 3
Kasımpaşa 3
Fenerbahce 2
Galatasaray 2
Ankaraspor 2
Malatyaspor 2
Konyaspor 1

izmirliyigido
28.01.2008, 10:18
aynen katlılıyorum.fenerli bi yönetim fenerli bi hoca helal olsun...........

KÜÇÜK KARDEŞİM SENDE RENGİNİ BELLİ EDİYORSUN HEMEN. FENERBAHÇE NEFRETİNİ, SİVASSPOR'U KARALAYARAK YAPMA İSTERSEN. HA, NE DERSİN.

YÖNETİME VE FUTBOLCULARA LAF SÖYLEMEDEN ÖNCE BİZİ DÜNYAYA DUYURANLARA BİRAZ SAYGI DUYMAYI DÜŞÜNEREK KONUŞ.

.

Dağcı
28.01.2008, 10:19
Trabzonspor 13
Gençlerbirliği 12
Ankaragücü 11
Beşiktaş 9
Bursaspor 9
Manisaspor 9
Kayserispor 8
Gazinatep 8
Erciyesspor 8
Rizespor 7
Denizlispor 6
D.bakırspor 4
Samsunspor 3
Antalyaspor 3
Sakaryaspor 3
İ.b.belediyespor 3
G.oftaşspor 3
Kasımpaşa 3
Fenerbahce 2
Galatasaray 2
Ankaraspor 2
Malatyaspor 2
Konyaspor 1

Anlayana güzel bir tablo... Anlamak istemeyene de ne diyelim daha...

puar
28.01.2008, 10:21
Demek oluyorki konyaya ankaraya gs ye hep macları satıyoruz...hım güzel iş...

FurkaN
28.01.2008, 10:21
Bir maça oynandı ve bitti... Ancak sizler hala bu maçın altında bir şeyler arama derdindesiniz... Biz daha Konya'ya Ankara'ya Gs'ye yenildik o zaman biz bu 3 takımında yan kurulusuyuz... Bu kadar sacmalık olmaz... Biraz dikkatli konusun... Her takımı yenersek ne güzel hepiniz taraftarsınız bir takıma yenilirse hepiniz çakalsınız... Biraz insaf...

Yiğiter
28.01.2008, 10:38
sivas başarılı olduğu için destekliyorum diyorsanız hiç desteklemeyin bişey kaybetmeyiz..

yyucepur
28.01.2008, 10:45
Sivaslı olarak kenetlenme günümüzdür.Birbirizi incitip it. uğursuzu kendimize güldürmeyelim.
Unutmayalımki bizi buraya bu Futbolcular Mecnun Başkan ve Bülent hoca getirdi.
Evimizde 1 maç kaybettik diye demorelize olmayalım.

yigidomustafa58
28.01.2008, 10:49
Sivasspor hiçbir takımın yan kuruluşu yani pilot takımı değildir ve olamaz ama istiyorlarsa fb plot takım olsun SİVASSPORumun...

KIZILCAN
28.01.2008, 10:52
Yenildiysek yenildik arkadaşlar.Futbolda bunlar olacak.Bülent hoca hatasını kabul etmiş.Önemli olan hatalardan ders çıkarması.

tunga
28.01.2008, 10:53
arkadaşlar isterseniz kalp kırmayın rica ediyorum hepimizin ortak noktasıda SİVASSPOR değilmi.bende kendimce bir yorum yapayım ben sivassporu bu kadar basit sıradan silik ve ezik futbol oynadığını görmedim kendi evimizde ,elbetteki bu takım yenilecek ama böle değil bu takımında yenilmeğe hakkı var.ben diğer yorumcu arkadaşlar gibi dış etkenlere liğin sonunda gireceğim tşkler unutmayalım bu takım ve
şehir bizim başımdan geçeni aktarayım kısaca rakip takımı (fb)yi protesto ediyorum ıslıklıyorum önümdeki demezmi ayıp oluyoo gülermisin ağlarmısın bende aile terbiyemin bana verdiği ağırbaşlılıkla trabzon maçında neden ayıp olmuyomu demediniz dedim. sadece ve acı acı güldüm,işte geldiğimiz nokta.sanrım beni anlamışınızdır fazlaca yoruma gerek duymuyorum,çünki için KAN AĞLIYOO

sinan-58
28.01.2008, 10:56
eğer bir otobüs almak için 2-3 ayda para anca toplanıyorsa yazık değil bu şehre eğer sms kampanyasına 7 milyon sivaslı varken sadece 15000 sms ve bunlarda sivaslı olmuyanların gönderdiği sms ler varsa yazık değil bu şehre eğer sadece seyirci buyuk maça geliyorsa yazık değil bu şehre eğer sadece 15000 kişilik statda 100 kişi destek vermek için son sesiyle bağrıyorsa yazık değil bu şehre eğer bu takıma maddi destek verilmiyorsa yazık değil bu şehre

jakobieen
28.01.2008, 11:13
hadi canım sende yeni yiğido ;) konya'ya yenilincede çökmüştü sivas, ankaraya yenilincede hatta g.saraya yenilince tümden çökmüştü, varsın bi daha çöksün ne yapalım.. ha bu arada şöyle 5-6 hafta sonra olurda yine çökersek tekrar bekleriz sitemize yeni yiğido.. o ana dek bizi izlemeye devam et olur mu..

Yiğiter
28.01.2008, 11:29
sivas eğer maçı fb ye sattıysa,ki böyle birşey asla yok, bu sizin sivassporu sattığınızdan daha büyük bir satış değil...

drummer
28.01.2008, 11:38
Bu takıma bedevadan bizlere oyunular veriliren stad lambalarını verirken bunları demiyodunuz??
hem or formalr alınırken reklam parasıda alınıyordu...

eskilerden bir söz vardır.

sadaka alan emirde alır derler.

PRoFeSSioNaL
28.01.2008, 11:41
Cok Guzel ßi KonuYa Demir Atmışsın..
Oncelikle Kalite Başarı Destek...
ßen ßunlardan Dolayı ßiliyorum..
Sivasspordada Tam Ama ßiyerde Kopukluk yasanıyo :S

drummer
28.01.2008, 11:48
BAZI ARKADAŞLAR HALA SİVASSPORLU GÖRÜNÜMÜNDE FENER SÖZCÜLÜĞÜ YAPIYOR.
HALA İÇLERİNDEKİ FENER GÖMLEKLERİNİ ÇIKARAMAMIŞ.
ÜSTELİK SAYGI UNUTLULMUŞ BU SİTEDE.MİLLET BİRBİRİNE HAKARET EDİYOR.BU NEDİR.
HİÇ KİMSE DÜŞÜNDÜĞÜNÜ SÖYLEYEMECEKMİ.
İLK YAZDIĞIMDA SİVAS FENERİN YAN KURULUŞU SÖZÜNÜ BEN HÜRRİYET COM DA BİR TARAFTAR YAZISINDA GÖRDÜM OKUDUM VE ÜZÜLDÜĞÜM İÇİN YAZDIM.
SİVAS BURALARA GELİRKEN FARKLI GELMEDİ.İLK BAŞLADIĞI ZAMAN DA AYNIYDI ŞİMDİDE MADDİ GÜCÜ YOK BUNU HERKES BİLİYOR.
BU BAŞARIYI YAKALARKEN PARASIZ YAPTI ONUDA BİLİYOR HERKES.
10 MAÇTA YEMEDİĞİN GÖLDEN FAZLASINI BİR MAÇTA YERSEN ADAMA SORARLAR. NEDEN DİYE.
ÜLKENİN EN İYİ SAVUNMASINI YAPANTAKIM TEK BİR MAÇTA DAĞILIYOR.

jakobieen
28.01.2008, 12:00
ÜSTELİK SAYGI UNUTLULMUŞ BU SİTEDE.MİLLET BİRBİRİNE HAKARET EDİYOR..

hakaret......

10 MAÇTA YEMEDİĞİN GÖLDEN FAZLASINI BİR MAÇTA YERSEN ADAMA SORARLAR. NEDEN DİYE.
.

en büyüğü bu olsa gerek......

özsivasli1903
28.01.2008, 12:06
böyle laflari cikaranlar kesin galatasarayli ahmaklardir...
bu yönetim bu kadro buraya kadar getirmedi mi?
bu kadar kolay demi adam satmak...
yaziklar olsun size....
hürriyet comu okuyan arkadasima selam ederim...
böyle sacmliklara inanmasin...yan kurulus olmak icin alcak ve ******** olmak lazim...

Agcalli
28.01.2008, 12:18
Beyler biraz da duygusal düşünmeden maçı analiz edelim. Ben maçı sattı demiyorum çünki Bülent Uygun akşam Teleligte idi ve çok üzgündü. Bülent hocanın o durumunu görünce bende çok üzüldüm. Benim kafamı kurcalayan bi kaç nokta var onları dile getirsem belkide hain ilan edileceğim ama yine de soracam. 1) Neden Hayrettinin mevkisi değiştirildi ?? 2) Neden orta sahada tek başına faydalı olamayan Sezerin yanına takviye birisi alınmadı ?? 3) Neden maçta varlık gösteremeyen Cvetkov oyundan alınmadı ?? Neden maçın sonuna kadar tahammül edildi ?? Bunların büyük bir bölümü kadro sıkıntısından olduğunu biliyorum ama Bülent hocayada öok güvenmiştik. Belkide takımı bu maça hazırlayamadı. Futbolcular bu maçın yükünü kaldıramadılar. Sonuç olarak bizim bu sezon en berbat futbolunu dün oynadık

izmirliyigido
28.01.2008, 12:32

Aynı zamanda Ankaraspor'u da yenemiyoruz. Onun da mı yan kuruluşu oluyoruz. O zaman desenize Sivasspor bayağı çok ortaklı bir kuruluş olmuş, borsaya girelim bari.

Ağzına sağlık Günay'cım.

.

nazimgulturk
28.01.2008, 12:33
sezonun en berbat futbolunu oynadk açıkcsı ben tanıyamadım sahadaki takımı ..hiç böyle isteksiz ve savunmasız bir sivasspor izlemedim..ne press var ne markaj fenerbahçe iyi oynamadı çünkü sadece kendileri oynadı sahada ..sivasspor sivasspor gibi oynasa o zaman görürdüm..feneri..ama daha çok var yine lider olucaz ve gs bjk maçlarını iyi izleyinde bakın sivasspor nasıl oynayacak..yazık ki bir maçta 4 gol oda sivasta ..daha önce 10 maçta 3 gol ..şimdi 1 maçta 4 gol ..bence gerçekten bi tuhaflık var..haftaya görün sivas deplasmanda nasıl oynayacak..

puar
28.01.2008, 12:36
Alanyaspora kupada alanyada yenilerek elendiğimizi...bu takıma fenerin 10 tane attınıda hatırlatırım...
macın satıldığını ispatlayan olursa bu saatten sonra buarayada girmem sivassporuda bu yonetim gidenen kadar desteklemem...aksi halde idda edenler boş bir iftiranın kurbanıdır.

tıktıkkimosivas
28.01.2008, 12:48
çamur atan bırılerı varsa once onlar adam olsunlar. ben kendı goruslerımı sunuyorum nedıye celallenıyorsun. sımdı kendınde yazmıssın ^^ben sivaslı olarak utandım oynadığı futbol yakışan futbol değildi.^^ ben kımseye camur atmıyorum.

tıktıkkimosivas
28.01.2008, 12:52
sıvas sporun 1.ligde olması bıle bır sanstır. sıze soruyorum 'sızce fenerbahce 80 li yıllarda kacıncı lıgdeydı 1.lıg pekı sıvas spor dıye bır takım yoqtu alt yapı bıle yoqtu. yalan mı soyluyorum. fenerbahce kupa alıyordu. pekı sıvas spor
daha sspor kurucularının daha alt yapıları bıle yoq tu.

tıktıkkimosivas
28.01.2008, 13:03
Kusurabakmayın ama sen galıba butun forumlarına oradan buradan toplıyarak yapıp forum dıye msj atıyosun.Bak beyfendı benım hıc kımseye hıc bır tarıhede camur attıgımı kımse soylıyemez ben sıvassporlu dogdum ve sıvas da dog dum ama kendını bılmez kısıler tarafından kotulenıyorum.Ben sıvas spor da altyapıda oynayan bır oyuncugum allah ızın verırse seneye genc cıkıcam ama sızın gıbılerın gorusu yuzunden oradan atılırsan bılkı senı bulurum ben ve ozmn karsına gecıp derımkı arkadas zorun ne dıdısıp duruyosun ınsanların farklı dusuncelerı polıtık kısılık lerı vardır.Fakat sen bunu anlamamakta ısrar edıyorsun her sıvassporlu takımının gelıcegını dusunur ama sen sıvasspora gelen ıyı amaclı sozlerı sıvassporun gelecegı ıcın soylenen sozlerı kotusozler olarak anlıyarak,laf ebelıgı yapıyorsun.:)

puar
28.01.2008, 13:06
Birbirimize düştüğümüzün farkındamısınız??
Sanırım bunları isteyenlerle emellerine ulaşmış şuadan bunları okuyarak gülüyolardır:(

bugokturk
28.01.2008, 13:08
tıktıkkimosivas,

Birader sen bana diyorsun bunları??

Öyleyse yanlışın var; benim dediklerim sana değil ki, alıntı yaptıklarıma...

Senin laflarında hiçbir iftira, çamur yok zaten, efendi gibi kendi fikirleni yazmışsın.

tıktıkkimosivas
28.01.2008, 13:10
KUSURA BAKMAYIN ILK BASTAN SERT BIR DILLE GIRDIM.PUAR HAKLI BENCE. BUTUN SIVAS SPOR CAMIASINDAN VE SIVAS SPORLULARDAN OZUR DILIYORUM.

tıktıkkimosivas
28.01.2008, 13:11
KUSURA BAKMA YANLIS ANLASILMA OLMUS.:)

puar
28.01.2008, 13:12
Gelin birlik olalım iftira atmayalım takımıza ve oyuncularımıza...sivasspor bizimdir başka neyimz varki...halimize binlerce şükür oyle dimi.

tıktıkkimosivas
28.01.2008, 13:14
kATILIYORUM................... ........

sivas_leee
28.01.2008, 13:27
Arkadaşlar ben maçı izledim ve ve sivasspor eski sivasspor gibi oynamadı.ilk fenerbahçe-sivasspor maçında süper oynamışlardı ama direkten dönen toplar gole izin vermedi.Ama bu maçta o kadar iyi oynadıkları söylenemez.Özellikle bu maçı hakemin sayesinde kaybettik gibime geliyor.

PRoFeSSioNaL
28.01.2008, 13:33
Adam olun önce, çamur at izi kalsın yapmaya çalışmayın!!

Asıl Sivas sizin gibi hemşehrileri olmasından utanıyor...

ßak Arkadasım EgerKi Ortama aYak Uydaramıyorsan Gideceksin Laf Cene Yapmayacaksın ßurası ßi Taraftar sitesi ßurda Yorumlar Yapılır Eleştiri DeğiLLLLLLLLLL !!!!

bugokturk
28.01.2008, 13:35
Sivasspor başkanını, hocasını maçı satmakla suçlamak yorum mu, eleştiri mi, iftira mı???

PRoFeSSioNaL
28.01.2008, 13:38
FazLa Uzatmayalım .. Polemiğe Gerek Yok ..

Del Piero
28.01.2008, 13:40
Sadece yenildik bu dünyanın sonu değil...

Evet bazı insanlar sivaSsporu küçük fenerbahçe olarak görüyor özelliklede trabzonspor taraftarları ama bu böyle değil....

hiç yenilmeyeceğiz diye birşley yok her takım puan kaybediyor yine en iddalı takım sivaSsporumuz...

Arif Coşkun
28.01.2008, 13:43
Yenilmak var yenilmek var.Şimdi bu ne demek derseniz? İyi düşündüğümüz an bunun ne demek olduğunu çok iyi anlarız.Bir hafta boyunca bu maçı düşünerek yenme hayalleri kurarak bizler Siavvasspor sevdalıları olarak bu maçı düşünüp durduk.Bulunduğumuz konum ve ortam neticesinde Fb'yi yenebileceğimize neredeyse hepimiz inanmıştık.O soğuğa rağmen statı dolduran binlerce taraftarda inanmıştı maçı alacağımıza.Saat 14.00 ve maç başlıyor oda ne sahada Sivasspor diye bir takım görünmüyor.Fenerin bunaltan baskıları sağlı sollu ataklar kaçan goller Akın'ın dışarı attığı toplar.Bian bu takıma ne olmuş böyle demekten insan kendini alamıyor.Hani Türkiye'nin en iyi defans yapan takımı? Sahasında on maçını kazanmış yediği gol sadece üç olan takımdan eser yok.Biz FB'li oyuncular ayakta duramaz derken tam tersi etkienen bizim oyuncular.Allah Allah demekten kendimizi alamıyoruz ve şaşırıyoruz.Uzun lafın kısası,elbetteki futbol üç neticeli bir oyun.İlla kazanacağım diye de bir kural yok,fakat belki bazıları kızacak veya alınacak ne yazıkki takımımız FB'ye karşı istenilen oyunu oynamamış yumuşak futbolunu sergilemiştir.Yarın GS. BJK' da gelecektir Sivas'a o maçlardada aynı oyunu görecekmiyiz takımımızda buna hepimiz şahit olacağız.Bunu saklamaya hiç gerek yok FB' Sivasspor'a gerekli desteği önemi ikinci ligteykende hep vermiştir.Onun içindirki FB'yle olan maçlarımız bu tür geçecektir hep gündemde olacaktır.Eleştirmekten korkmayalım eleştirilerek doğrular bulunur.İyi düşündüğümüzde durummer arkadaşımızın açtığı bu konunun cevabı kendiliğinden bulunacaktır.Konuyu açan arkadaşımıza kızmaya neden böyle bir konu açtın demeye sanırım kimsenin hakkı yok.Herkese saygılar.

miss_alcopan74
28.01.2008, 13:54
BİZ HEP FENERE YENİLMEYE MAHKUMMUYUZ FUTBOLCULARIMIZ HER MAÇTA ÇOK GÜZEL OYNADILARDA FENERE GELİNCE NE OLDU ONLARA BEN BİR SİVASLI VE BEŞİKTAŞ TARAFTARI OLARAK SİVASIMIZI ŞAMPİYON GÖRMEK İSTİYORDUM GALİBA BAŞKA BAHARA KALDI

alcapon74
28.01.2008, 13:56
BUNUN BİR SEBEBİ OLMALI.

NEDEN....

aynen öyle fener elini kolunu incitmeden yeniyor her seferinde insan inanmak istemiyor ama herşey ortada

bugokturk
28.01.2008, 13:58
Geçen sene 2 maçta da berabere kaldık. O zaman bütün Fenerliler Sivas bize ters geliyor diyordu. Şimdi bunları unuttuk, hiç yenemiyoruz diyoruz, garip...

GS'yi de hiç yenemedik ama nedense kimseyi rahatsız etmiyor bu. Komplocular Mecnun başkanla Bülent hocanın FBli olmasını kullanmak istiyor.

Herkes kimin ne yapmaya çalıştığını çok iyi görüyor...

58svs58
28.01.2008, 14:06
biz feneri yenemeyiz dünkü seyirci ile asla yenemeyiz. 20 bin seyirci kuru kalabalık etti. 20 bin kuru kalabalık olacağına bin kişilik adam gibi adam olsa iş tamamdı. tribünde 15 bin fenerli 1500 sivassporlu vardı

Rallim58
28.01.2008, 14:37
Site yönetimi sayfaları takip ederek, toplum ahlak ve kuralları dışında yazı yazanların üyeliklerini ANINDA İPTAL etmezse Dünyanın takibinde olan bu site KÜFÜR YARIŞINA GİREN SİTE konumuna gelir. Çocuğumuz yaşında ve ne yazdığını kendisinin dahi anlamadığı bir topluluk konumuna doğru gidiyoruz gibime geliyor. Bu nedenle SİTENİN GERÇEK YİĞİDOLARA AÇIK olup samimi ve düzeyli yorumların yazıldığı site olarak görmek, yazmak istiyorum. Kayıt esnasında site yönetimi, üyelik talebinde bulunan şahıstan teyit edici ciddi şifre mesela tc. kimlik no gibi, bilgi alarak, sonrasında ve belli müddet akabinde yorum yazma hakkı verilmesini diliyor ve bekliyorum. Aksi halde sayfalara yorum yazamaz konuma gelinebilir. Benden bir fikir uygulanıp uygulanmaması SİTE YÖNETİMİNİN ELİNDE.

H_Turan
28.01.2008, 14:37
Delikanlı adam diyeceği lafı doğrudan söyler, senin gibi dolandıra dolandıra söylemez. Birşey diyeceksen adam gibi söyle...

Ben Kısa ve öz konuşurum Anlayan anladı.

nuri_58
28.01.2008, 14:43
Zirveyi ateşler 1-4
Haftanın maçıydı... Sivas'ın dondurucu soğuğu ve buz pistini andıran zemin nedeniyle 'sıcak bir futbol' beklenmiyordu. Ancak Fener'in ateşi ortalığı yakıp, kavurdu...
28.1.2008

4 Eylül Stadı’ndaki mücadelenin başından sonuna kadar sahada Sarı-Lacivert şov vardı.. Ve son düdük çaldığında Yiğidolar artık liderlik koltuğunda oturmuyordu.

Tarih yazar, Fener bozar 1-4
Önce Galatasaray’ın yenilmezliğine son verdi, sonra evindeki 10 maçı da kazanan Sivas’a ‘dur’ dedi.10 maçın sadece ikisinde toplam 3 gol yiyen Kırmızı-Beyazlı ekibe, bir karşılaşmada 4 gol attı.Ligin en çok gol atan takımı unvanını geliştirdi, Sivas’ın en az gol yiyen ekip olma unvanını ise bitirdi.

Eksi 8 derecede ve -18 olmadığı için şükrederek, parmaklarımızı hissetmeden tuşlara dokunduk. Sahanın zemini, oturaklarımız, her yer buz. Ruhum dondu, futbolcuları skora bakmadan tebrik edelim.
Zico, Antalya’da uzaktan şut, yandan orta çalıştırdı. Başka bir şey yapmadı takım ve bunun semeresi alındı. İlk yarı soldan Uğur fazla isabetli orta yapamasa da sağdan Gökhan, Deivid ve Aurelio’nun kesmelerinden Semih ve Selçuk ikişer kere, Devid 1 kere kafa şutlarından yararlanamadı. Alex, boş kaldığı ve topla doğru düzgün buluştuğu ilk anda kafasını Akın’ın soluna gönderdi: Dakika 29, 0-1...
İşte Alex... Semih ve Selçuk da aynı topa kafa vurdular. Brezilyalı bu yüzden farklı. Hatta Semih, 39’da attığı golde yine önce kafayla atamadı, Akın’dan dönen topu ayağıyla tamamladı: 2-0
Bu kadar kafadan bahsettik... Hayrettin, Saidi ve Murat’ın tüm hava toplarını rakiplerine bırakmalarının ilk yarı için büyük handikap olduğunu söyleyebiliriz. Aynı zamanda Mohamed Ali, Mehmet Yıldız kendilerini izletme zevkinden mahrum bıraktılar bizi. Edu ve Aurelio’nun iki yıldızı etkisiz hale getirmeleri 10 numaraydı. Edu tam 6 top kesti 45’e kadar.
Alex 54’te Akın’ı bomboşken geçemedi, eğer fark 3’e çıksaydı maç erken kopabilirdi. Gerçek Sivas’ı 57’yle 80 arası izledik. Bu dakikalar arası Fenerbahçe’yi kilitlediler. Bülent Uygun tek top kapamayan Devran’la İlhan’ı değiştirdi. Yiğidoların golü de 58’de güzel bir organizasyon sonucu Musa’yla geldi.
Zico, Uğur/Vederson değişikliğinin ardından Semih’in yerine Kezman’ı aldı. Kezman da bu güveni boşa çıkarmadı ve önce 78’de sonra 86’da şık iki golle farkı 3’e çıkarıp Başkan Aziz Yıldırım’ı selamladı.
Sivas takımı Fenerbahçe karşısında 6. maçında da galibiyetsiz kaldı. Gökhan Gönül gizli kahramandı. Zico sınıfı geçti, Kezman da eleştirilere cevap verdi.
Ligin ilk yarısında Galatasaray’ın yenilmezlik unvanını bitiren Fenerbahçe, dün de evinde oynadığı 10 maçı da kazanan Sivas’ın serisini sona erdirdi. Bu 10 maçın sadece 2’sinde toplam 3 gol yiyen ev sahibine 4 gol birden atan Kanarya, böylece rakibinin ligin en az gol yiyen takımı unvanını da bitirdi.
Yani “tarih yazdı, Fener bozdu.”
Cüneyt KARAKAYA

Süper Lig puan durumu

Stat: 4 Eylül
Hakemler: Yunus Yıldırım, Alper Ulusoy, Erdinç Sezer Tam
Sivasspor: Akın Vardar xx, Abdurrahman Dereli xx, Hayrettin Yerlikaya x, Karim Saidi xx, Murat Sözgelmez xx, Sezer Badur xx, Musa Aydın xx (Dk. 89 Onur ?), Devran Ayhan xx (Dk. 60 İlhan xx), Petkov Chetkov xx, Muhammed Ali Kurtuluş xx, Mehmet Yıldız xx
Fenerbahçe: Volkan Demirel xxx, Lugano xxx, Roberto Carlos xxx, Mehmet Aurelio xxx, Alexsandro De Souza xxxx, Selçuk Şahin xxx, Semih Şentürk xxx (Dk. 74 Kezman xxxx), Uğur Boral xxx (Dk. 65 Vederson xxx), Edu xxx, Gökhan Gönül xxx, Deivid xxx
Sarı kartlar: Dk. 48 Hayrettin Yerlikaya, Dk. 66 Karim Saidi (Sivasspor), Dk. 77 Roberto Carlos, Dk. 82 Selçuk (Fenerbahçe)
Goller: Dk. 28 Alex, Dk. 39 Semih, Dk. 78 ve 86 Kezman (Fenerbahçe), Dk. 58 Musa Aydın (Sivasspor)

Kısa...Kısa...‘İşte buz ısırması’
Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe’nin golcüsü Semih Şentürk ile Sivasspor’un kaptanı Mehmet Yıldız arasında soğuk muhabbeti vardı. Trabzonspor ile oynadıkları maçta buz ısırması olan Mehmet Yıldız, kulağını Semih’e gösterdi. Golcü oyuncu da, “Bugün hava fazla soğuk değil. İnşallah olumsuz birşey yaşamayız” dedi.

PAF maçı Sivas’ın
İki takımın PAF’larını 4 Eylül Stadı dış sahasında karşı karşıya getiren karşılaşmada kazanan ev sahibi ekip oldu. Büyük bir çekişmeye sahne olan karşılaşmanın 65. dakikasında Emrah Açıl’ın golüyle öne geçen Sivasspor, bu üstünlüğünü 90. dakikanın bitimine kadar korudu ve 3 puanın sahibi oldu.

Kaynak:Fanatik Gazetesi

nuri_58
28.01.2008, 14:44
Karşılıklı jestler
Haftanın, belki de sezonun en kritik maçlarından biri olmasına rağmen oldukça dosthane bir havada geçen Sivasspor-Fenerbahçe karşılaşması, örnek olacak nitelikteydi.
28.1.2008

Haftanın, belki de sezonun en kritik maçlarından biri olmasına rağmen oldukça dosthane bir havada geçen Sivasspor-Fenerbahçe karşılaşması, örnek olacak nitelikteydi. Ev sahibi ekibin tribünlerinde açılan pankartlar, Sarı-Lacivertli ekibin kadro yapısına göndermelerde bulunurken, 4 Eylül Stadı’nda maç öncesi güzel görüntüler vardı. Sivasspor taraftarları, takımlar çıktığında sahaya çiçekler atarak hoş bir karşılama töreni hazırlarken, Roberto Carlos da kendi seyircilerini unutmadı. Isınma çalışmaları öncesinde Fenerbahçe tribünlerine giden Brezilyalı taraftarlarına çiçek attı.

Kaynak:
http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/Default.aspx?aType=Detail&catid=3&articleID=99472

H_Turan
28.01.2008, 14:51
Site yönetimi sayfaları takip ederek, toplum ahlak ve kuralları dışında yazı yazanların üyeliklerini ANINDA İPTAL etmezse Dünyanın takibinde olan bu site KÜFÜR YARIŞINA GİREN SİTE konumuna gelir. Çocuğumuz yaşında ve ne yazdığını kendisinin dahi anlamadığı bir topluluk konumuna doğru gidiyoruz gibime geliyor. Bu nedenle SİTENİN GERÇEK YİĞİDOLARA AÇIK olup samimi ve düzeyli yorumların yazıldığı site olarak görmek, yazmak istiyorum. Kayıt esnasında site yönetimi, üyelik talebinde bulunan şahıstan teyit edici ciddi şifre mesela tc. kimlik no gibi, bilgi alarak, sonrasında ve belli müddet akabinde yorum yazma hakkı verilmesini diliyor ve bekliyorum. Aksi halde sayfalara yorum yazamaz konuma gelinebilir. Benden bir fikir uygulanıp uygulanmaması SİTE YÖNETİMİNİN ELİNDE.

Aynen Katılıyorum Bir şey yazıyoruz Hemen Küfür Söylüyorlar.

antitoksidan
28.01.2008, 14:54
Arkadaşlar yanlış düşünüyorsunuz siz diyorsunuz ki her maçı yenelim önümüze çıkan her takımı yenip şampiyon olalım diyorsunuz ama bu mümkün değil dünyada hiç bir takım karşısına çıkan her takımı yenememiştir elbet yenildiği de olmuştur biz SİVASSPOR'un şampiyon olmasını beklemiyoruz iyi puanlar toplayıp UEFA ya da İNTERTOTO ya gitmesini istiyoruz her takım yenilmez elbet bir gün yenilirsiniz bu da SİVASSPOR-FENERBAHÇE maçı örnek olarak gösterilebilir aynı mesajı burda da yazmak istedim

cem
28.01.2008, 14:55
sivassporun süper lig de maglup edemedıgı 4 takım var.. 1- fenerbahce
2-galatasaray
3-konyaspor
4-ankaraspor
ee bunlar nolcek,sivas bu takımlarıda hıc yenemedı simdiye kadar.. (konyayı ıkıncı lıgde iken yendı ama bırıncı lıg sözkonusu olan...)

antitoksidan
28.01.2008, 15:01
sivassporun süper lig de maglup edemedıgı 4 takım var.. 1- fenerbahce
2-galatasaray
3-konyaspor
4-ankaraspor
ee bunlar nolcek,sivas bu takımlarıda hıc yenemedı simdiye kadar.. (konyayı ıkıncı lıgde iken yendı ama bırıncı lıg sözkonusu olan...)

yanılmıyorsam SİVASSPOR KONYASPOR'u CUMHURİYET KUPASI maçında 4-1 yenmişti super ligde idi o zaman

H_Turan
28.01.2008, 15:05
Nedense Fenerbahçe maçında Sistem değişikliğine gitti Bu da düşündürücü.

Sivas Her zamanki oyununu oynasaydı fenerbahçeyi yenerdi.

bugokturk
28.01.2008, 15:13
Hangi sistem değişti?? Garip garip laflar edip suyu bulandırmaya çalışıyorsunuz...

Cvetkov-Mehmet forvet oynadı, arkalarında Muhammet Ali, onun arkasında 3 ortasaha, geride 4 defans. Neresi farklı bunun??

Oğuz41
28.01.2008, 15:18
1 - Bunları tarafsız bir gözle yazacağım.İsteyen kızar , isyen kendine pay çıkarır..

BENCE ; SivasSpor taraftarı takımına itici güç olamıyor.Mesela Trabzonspor maçınızı izledim.Ses gelmiyor tribünlerden ya?Biz kahvede oyun oynuyoruz o sırada ; geçen muhabbet " Takım şampiyonluğa oynuyor.Taraftar küskünlere " .. Bunda soğuğun ÇOK BÜYÜK bir payı var ama ; takımınızı bu zaman desteklemezseniz ne zaman destekleyeceksiniz ? Taraftar cefakardır.Soğuk kar,kış,kıyamet dinlemeli.

Mesela dün İzmitte çok soğuktu.İstanbulspor maçında gene tribünlerimiz doldu.Gene itici güç olmayı başardık.78 den sonra bi ara sussakta , anladık ki olmayacak " YAPTIĞIMIZ BASKI VE TEZAHÜRATLAR " sonucu ilk golumuzu 88.de , ardından 90. da 2.golumuzu bulduk..

Dünkü fenerbahçe maçında bakıyorum tribünlerinize trübünlerinizin sadece orta bölümünde 100 kişilik bir grup boğaz patlatıyor , yanında amcam elinde çekirdek çıt çıt çıt gidiyor.Yani inanın bu durumda KocaeliSpor olacak ve öle durulacak o stadda ? :) :) düşünemiyorum bile ...

Sivasspor taraftarı KENETLENİN BİRBİRİNİZE !

2 - Medya malesef Sivasspor'u bitirme politikasına başladı.Mehmet Yıldız'ın transfer'le kafasını karıştıyorlar.Sizi poh pohlayıp havaya girip , küçük takımlara hırs yaptırıyorlar.Sizden şampiyonluğu satmanızı bekliyorlar.Zamanında Bülent Uygun'un KocaeliSpor'umuz şampiyon olacakken takımını sattığı gibi ; sizden de takımınızı satmanızı istiyorlar.

BU OYUNA GELMEYİN ...

Ve aklıma nedense hep şu geldi maçtan sonra ; BÜLENT UYGUN KOCAELİSPOR ŞAMPİYONLUĞUNU HANGİ TAKIM İÇİN SATTI ? Ezikbahçe ..

PEKİ DÜN SİVASSPOR KENDİ SAHASINDA İLK DEFA KİME YENİLDİ ? Ezikbahçe ...

BÜLENT UYGUN'UN LAKABI NEDİR ? ASKER BÜLENT .. BUNU NERDE KAZANMIŞTIR ? Ezikbahçe ...

İnşallah komplo teorisi olarak kalır aklımda ...

OLCAY_58_AKKUS
28.01.2008, 15:24
BUNUN BİR SEBEBİ OLMALI.

NEDEN....
maçı izlediniz mi bu yorumu yaparken bilmiyorum.Ben maçtaydım.Fenerbahçe Sivaspora karşı çok ama çok üstün futbol oynadı.Bunun altında başka şeyler aramak bize yakışmaz benim gördüğüm sivaslı futbolcular elinden geleni yapmaya çalıştı ama yetmedi.yapacak bir şey yok artık önümüze bakmalıyız.Lig daha bitmedi malum önümüzde zorlu bir antep maçı var onu alalım yeter bize.

H_Turan
28.01.2008, 19:48
Hangi sistem değişti?? Garip garip laflar edip suyu bulandırmaya çalışıyorsunuz...

Cvetkov-Mehmet forvet oynadı, arkalarında Muhammet Ali, onun arkasında 3 ortasaha, geride 4 defans. Neresi farklı bunun??

Sen Maçı İzlemedin herhalde Sivasspor Alan savunması yapıyordu Fenerbahçe maçında Adaö adama markaj oynadı bu da boş alanlara sebep oldu.Bu yüzden artık günümüz futbolunda adam adama markaj sistemi oynanmıyor.

realdadas
28.01.2008, 19:56
ya gardaslar neden böyle sonucu yannıs yönlere çekiyorsunuz adamlar maçı almak için rusyadan krampon norveçden krem getiriyorlar kendilerini öyle hazırlamıslarki biz sadece soguk havaya güvendik bana göre bizi medya ve diyer unsurlar havaya soktu pohpophladılar bizde bu gazla maça çıkmadan küçümsedik olay budur

avsarli58
28.01.2008, 20:53
yav karsındakı fenerbahce 3 buyukler denılen takımlardan
Yenılmek elbet dogal
bır macla sampıyonluk gıtmıor herhalde ztn puan kaybetcksen bunlara kaybetcn :(

0lüMüNe
28.01.2008, 21:51
BUNUN BİR SEBEBİ OLMALI.

NEDEN....

Tek biseyi merak ettim bunu sormak icin üye oldum. Besiktas gibi takımı İnönü'de yenebiliyoruz yazmıssın. Fenerbahce, O besiktas dedigin takımdan daha zayıf bi takım mı?

belalı_yiğido58
28.01.2008, 21:55

ABİ SENİN YAZILARINI HERZAMAN TAKİP EDİYORUM.YİNE ÇOK ÖNEMLİ BİR KONUYA DEYİNMİŞİN ELLERİNE SAGLIK ABİ ÇOK GÜZEL SÖYLEDİN....

metins
28.01.2008, 22:00
bu işin içinde bi bit yeniği var sivas kolay kolay yenilmez

Yusuf AĞÇİÇEK
28.01.2008, 22:07
Bit yeniği diyen arkadaşlar yada öyle düşünenler o yenikleride biliyor galiba? Saçma sapan düşünceler Süleyman KÖSE (Yönetici) benim arkadaşım öyle bir şey yok olamazda.Bahane arayacak başka yer bulamadınız galiba? Takımın üzerinde bir olumsuz baskı oldugunu düşünüyorum ve ondan dolayı yenildiler birde çoktandır gol yemiyorlardı gol yiyince afalladılar.Ondan sonrada olanlar oldu.

cem
28.01.2008, 22:38
yanılmıyorsam SİVASSPOR KONYASPOR'u CUMHURİYET KUPASI maçında 4-1 yenmişti super ligde idi o zaman

arkadasım biz süper ligden bahsediyouz...

yigido Atilla
29.01.2008, 00:25
1...Fenerbahceyi Neden yenemiyoruz. ?????
2.. Galatasarayi Neden Yenemiyoruz ???????

Nedenleri Cok Acik karsinda her imkanlariyla Avrupa Siralamasinda Yerini almis Ekonomik bakimdan hic bir problemi olmayan bir takima Yenilmenin arkasinda bir sey aramak bence ne kadar dogru ???
Biz kendi sahamizda oynadigimiz zemini Avantaj olarak görüyorduk dogrumu yanlisim varsa düzeltin.!!! peki bizim oynadigimiz ve yenildigimiz Takim Önlemini alip da Sivasa gelmis. Japonyadan ismarladiklari, Kaygan zeminde Dengesi Bozulmadan ayaklarini yere nasil saglam basacak tabani sentetik hic bir zeminde kaymayan ve dengeyi cok iyi saglayan ayakkabilarla sahaya cikiyor.. Peki bizim Nicin aklimiza gelmiyor, Bizim Futbolcular o ayakkabilari o kaygan zeminde nicin giymedi ?????? Gerekmi duymadik yoksa Öyle bir Futbol Ayakkabisin oldugunu Bilmiyormuyuz ???? Aramizdaki kalite farki Düsünce farki,Futbolden cok iyi anlayan kisilerin yönetimde olmasi,vs, vs FB,GS, bu sorunlarini 100% 90 cözmüsler, BJK yi Artik Büyük olarak görmüyorum, Son sampiyonlugunu acaba kim hatirliyor ??. ya biz anadolu klübleri halen onlarin Kilometrece arkalarindan takip ediyoruz her bakimdan Cünkü sartlar esit degil. Bu Büyük takimlari cok kötü moralsiz bir gününde yakalarsak bizde FB,GS yenecegiz.. ya da sartlar Esit olursa. Her yönden !!!

Bunun cok kisa aciklamasi Sartlar esit degil,teknik taktik ,Düsünce Ekonomik, Lobi, Medya,dahada Acisi kendi Sivasli zanneden takiminin yenilmesine Sevinen bir cok kansiz beni daha cok üzüyor ...

mermerbey
29.01.2008, 00:48
ağlıyalımmı yani.
yenemiyorsak yenemiyoruz.
bigün coşarız dengeleriz herşeyi.

bugokturk
29.01.2008, 01:23
Sen Maçı İzlemedin herhalde Sivasspor Alan savunması yapıyordu Fenerbahçe maçında Adaö adama markaj oynadı bu da boş alanlara sebep oldu.Bu yüzden artık günümüz futbolunda adam adama markaj sistemi oynanmıyor.

Boş boş konuşma, sen şu yaşına kadar kaç tane maç izlediysen ben o kadar maçta takım yönettim.

Ben sana söyliyeyim; maç 2-0 olana kadar ortasahada Sezer, Alex'le adam adama oynadı, geri düşünce de hoca markajı bıraktırdı. Zaten Alex'e adam markajı vermemek herhangi bir takım için kafadan intihar olur. Onun dışında herşey aynıydı. Hatta bana kalırsa fazla aynıydı. Her zamanki sistemle maça çıkmak Bülent hocanın bu maçtaki en büyük hatasıydı. Cvetkov'un yerine tek forvete dönüp ortasahaya İlhan gibi bir takviye yapabilirdik böylece çok daha çetin bir mücadele olabilirdi.

Karşındaki takımın senden güçlü olduğunu kabul etmezsen onu yenmeyi unutacaksın. Sen Kasımpaşa'ya oynadığın taktikle Fenerbahçe'ye oynarsan sonuç böyle olur.

Bana kalırsa bu maçtan çıkarılması gereken ders te budur. İlerideki GS ve BJK maçlarında 2 santrafor yerine tek forvet ya da Mehmet-Balili gibi bir ikili ile çıktığımızda şaşırmayın. Bizden güçlü takımlara karşı ortasahayı kalabalık tutmamız gerektiği dersini aldık.

puar
29.01.2008, 08:44
Boş boş konuşma, sen şu yaşına kadar kaç tane maç izlediysen ben o kadar maçta takım yönettim.

Ben sana söyliyeyim; maç 2-0 olana kadar ortasahada Sezer, Alex'le adam adama oynadı, geri düşünce de hoca markajı bıraktırdı. Zaten Alex'e adam markajı vermemek herhangi bir takım için kafadan intihar olur. Onun dışında herşey aynıydı. Hatta bana kalırsa fazla aynıydı. Her zamanki sistemle maça çıkmak Bülent hocanın bu maçtaki en büyük hatasıydı. Cvetkov'un yerine tek forvete dönüp ortasahaya İlhan gibi bir takviye yapabilirdik böylece çok daha çetin bir mücadele olabilirdi.

Karşındaki takımın senden güçlü olduğunu kabul etmezsen onu yenmeyi unutacaksın. Sen Kasımpaşa'ya oynadığın taktikle Fenerbahçe'ye oynarsan sonuç böyle olur.

Bana kalırsa bu maçtan çıkarılması gereken ders te budur. İlerideki GS ve BJK maçlarında 2 santrafor yerine tek forvet ya da Mehmet-Balili gibi bir ikili ile çıktığımızda şaşırmayın. Bizden güçlü takımlara karşı ortasahayı kalabalık tutmamız gerektiği dersini aldık.
bu tip maclar oncelikle adam adama savunma olmaz meselaalexi sezer tutarken sezer oyunun içine hiç giremedi taki 2-0 olana kadar. birde bu macta tek forvetle çıkarak ort sahayı güçlü tutmak en iyisi olacaktı bence taktksel hatalarbuydu. bunada defansımızın kadem ve yandan gelen ortalara olan zaafıda eklenince bu üzüntlü tablo ortaya çıktı.

Rallim58
29.01.2008, 09:01
Bu kafayla da hiçbir zaman yenemeyiz.
Arkadaşlar, varsa ders çıkaracak kişiler, teknik yönetimin taktik uygulamaları verilen görevin yerine getirilip getirilememesinde ise futbolculardır. 3 gün oldu hala tartışıyoruz. Teknik patron suçlu benim dediyse fazla söze hacet olmaz. Gelecek haftaya bakılmalı moral ve motivasyon desteğini sürdürmeliyiz. Yok Hayrettin açık verdi. Yok Sezer yarım metrelik Alex'e kafa vurdurdu. Hata olmazsa gol olmaz. Biz bugüne kadar herkesi nasıl yendik ise Fenerde geldi bizi yendi. Rakibimiz unutarak konuşup duruyoruz. Lütfen yapıcı yorumlarla destek olalım. Henüz kaybedilen birşey yok. Lig devam ediyor yeterki YİĞİDO SEN..! TAKIMINA MADDİ VE MANEVİ DESTEĞİNİ DEVAM ETTİR

şebnem
29.01.2008, 11:25
bu işin içinde bi bit yeniği var sivas kolay kolay yenilmez

nasıl yani bile bilemi yenildi fenerbahçeye yenilmek kadar doğal birşey varmı. beşiktaş,galatasaray,trabzon bunları evinde yenen yine bu takım büyük maçları iyi oynuyorlar niye altında birşey aranıyor.

Yiğiter
29.01.2008, 11:32
burada üretilen komplo teorileri ışığında bir şeyi merak ettim..Acaba bizim yöneticiler arasında bir zamanlar ankaraspor,konyaspor ve galatasarayda yöneticilik yapmış olanlar var mı?

bu takımları da yenemediğimize göre var bi hikmeti desenize...

şebnem
29.01.2008, 11:36
burada üretilen komplo teorileri ışığında bir şeyi merak ettim..Acaba bizim yöneticiler arasında bir zamanlar ankaraspor,konyaspor ve galatasarayda yöneticilik yapmış olanlar var mı?

bu takımları da yenemediğimize göre var bi hikmeti desenize...

kesinlikle katılıyorum o zaman her yenildiğimizde altında bişeyler arayalım

ülküm58
29.01.2008, 11:40
geçen sene berabere kaldığımız fener maçını da fener mi satmıştı oyuncularımız arasında gününde olmayanlar vardı yenildik ma diğer büyütülmüşleri yeneceğiz

altuntas58
29.01.2008, 11:45
O gazetede cıkan yazı çok cirkin ve kasıtlı cıkarılmış bir yazı böyle bir ifadeyi asla kabul etmiyiz zaten bu basın değilmi bizi bu hale getiren takımı rehavete sokan

cimbomlu ahmet
29.01.2008, 11:53
arkadaşlar fener sivas karşısına galatasaray maçını oynayacakmış gibi çıkıyor

cimbomlu ahmet
29.01.2008, 11:53
bu kötü şeyi bir gün kırarız ama ne zaman

yigidolar06
29.01.2008, 12:05

2. Defans Hatasi

daha nice rol oynayan "ARTIST"ler var.... AYNEN KATILIYORUM SERDAR BALİ TRABZONLU YORUMCU ŞU YORUMU YAPIYOR TVDE YUNUS YILDIRIM 11 TANE MEMMET YILDIZIN YAPTIĞI FAULLERİN DOĞRU OLDUĞUNU SÖYLÜYOR AKLI SIRA İNTİKAM ALACAKYA. AHMET ÇAKARDA ONU DESTEKLEYİP YUNUS YILDIRIMI DESTEKLEYİCİ KONUŞUYOR. BU MEDYA BÖYLE BİRŞEY GÖZ GÖRE GÖRE BU MAÇ ELİMİZDEN UÇTU GİTTİ BENDE PEK ÜZÜLMEDİM. ŞİMDİ DERSCIKARMA ZAMANI HER MAÇ FİNAL OLMALI BİZİM İÇİN SONUÇ ÖNEMLİ HER MAÇ 3 PUAN HEDEFİYLE CIKMALI TAKIM

H_Turan
29.01.2008, 12:30
Bu arada Bizim yenilmemize en çok sevinenler trabzonlular:mad:

Galatasaraylılarda Emaneti geri Aldık diyorlar:mad:

Tv8 De spor programında Sunucu olan kişi Sivasın yükseliş zamanında Sivasa balon demişti ama sivasın yenme serisini Sürdürmesiyle Sesi kesilmişti Son fenerbahçe maçından sonra Sivasın bu duruma gelmesine yanındaki yorumcular başarı diyor o da Mucize diyor Kısacası sivasın Çok düşmanı var:mad:

Diyarbekir21
29.01.2008, 12:36
ya gardaslar neden böyle sonucu yannıs yönlere çekiyorsunuz adamlar maçı almak için rusyadan krampon norveçden krem getiriyorlar kendilerini öyle hazırlamıslarki biz sadece soguk havaya güvendik bana göre bizi medya ve diyer unsurlar havaya soktu pohpophladılar bizde bu gazla maça çıkmadan küçümsedik olay budur

adamların canı değerli sizin belirttiğiniz gibi sivasspora kim ne önlem aldı bilmiyorum ama bence hiç bişey almadılar adamlarda para var sonra baksana alay edercesine maç sonunda sivaslılara inad olsun diye cıbıl kaldılar soyundular sivas yönetimi ne yapdı ne önlem aldı fb güçlü alır alır alır başdan bellidi

ercis
30.01.2008, 04:04
Bu gayet dogaldir. Dusunun hayalinizi susleyen Fenerbahce ile oynuyorsunuz. Yani karsinda Carlos,Alex gibileri var ki buda heyecan yaratmis olabilir.
Gecen hafta sonu Liverpool kupa macini seyrettim karsisindaki takip bir bolge takimi yani normal lig'de olmayan biri ve adamlar iki defa yenik duruma dustuler ve galibiyeti zar zor aldilar. Aynisi Fenerbahce'nin PENTIK hazimeti var ki bu kac yil once idi.
Evet yenildik ama onurlu bir yenilgi idi. Lutfen konuyu saptirmayalim ve bahanelerde uretmiyelim. oldu ve bitti onemli olan bundan sonraSIDIR. Simdi neler yapip yola nasil kazasiz devam etmenin yolunu bulmaliyiz ki hocamizda bunu yapiyor. Baska laflar ise zehir gibi bize zarar veriyor.

Fortuna
30.01.2008, 04:27
Sivas-Fenerbahçe maçına GS ve BJK penceresinden bakanlar bu maçın hediye edildiğini ima ediyor, hatta açıkça söylüyor. Fenerbahçe cephesinden bakanlarda, yenildiğimiz takım işte şu kadar güçlü, yok işte dünyaca ünlü Brezilya'lı oyuncuları var, falan gibi Aslında Fenerbahçe'yi dolaylı yoldan övmekten başka bir şey yapmıyorlar. Bu durum açıkça gözüküyor. Bazılarımız; gizliden gizliye sevdiği "üç büyük" takımın penceresinden olayları irdelemeyi artık bırakmalı. Bir Sivas sevdalısı olarak olayları inceleyelim, eleştirilerimizide bu kıstasa göre yöneltelim.

Benim için karşıdaki Rakibin kim olduğunun zerre kadar önemi yok. İsterse Karşında Fenerbahçe değil, Barcelona, Milan olsun. Önemli olan senin maçta ne düşünüp, neler yapmaya çalıştığındır. Yenilmekte olağan bir durumdur. Ancak burada en çok zoruma giden rezalet ötesi bir oyun oynamamız. Ne defans yapabildik, ne de ofans. İkiside birbirinden beterdi. Attığımız golden başka yakaladığımız bir tane ciddi pozisyon bile yok. İşte asıl beni üzen bu.

muhsin koçak
30.01.2008, 06:24
fener maçlarını da diğer maçlar gibi görmediğimiz sürece bu böyle devam eder.Fener iyi takım,dünya yıldızlarına sahip,tamam da biz evimizin baş köşesine oturtmayalım bundan sonra,herkese nasıl davranılıyorsa onlarada öyle davranılsın.

hackedby58
30.01.2008, 07:38
kardeşler FB gibi bi takımı o buzda tabi yenemezdik adamlar hazırlıklı gelmiş.
Ama yensek ne farkeder yeniLsek ne farkeder yiğidoyuz biz şeklimiz yeter!!:)

zaralım 58
30.01.2008, 09:33
arkadaşlar onu yada bunu niye yenemiyoruz muhabbeti yapmaya gerek yok şimdi önemli olan YENİLGİDE'DE GALİBİYETTE'DE SİVASSPOR'umuzun YANINDA OLABİLMEK EĞER BİZ BUNU BAŞARABİLİYORSAK HELAL OLSUN YİĞİDOLARA

GLoBe-Y-Gençlik
30.01.2008, 09:45
bırgun oda olucakk goruceklerr herkezz

SenSetik
30.01.2008, 10:15
ŞU KONUYA BİRİSİ KİLİT VURSADA ARTIK MORALİMİZİ BOZMASAK DİYORUM........

yiğide58
30.01.2008, 10:38
Fener maçının mahlubiyet nedenlerini gerek bizler taraftar olarak gerek medya tartışmaya dvm eiyor ve edecektirde.malum türkiye de maç 90 dk dır ama yorumu 1 hafta sürer :D bizimkide o hesap. uzun uzun eleştirilicektir.1.neden olarak medya yı suçladık ama bizde kazanmak için bir çaba gösteremedik.maçın sonucuna etki edecek futbolcularımız gününde değillerdi onların biraz gaayret göstermesi sonucu bambaşka bir noktaya getirebilirdi. ayrıca eziklerin hava hakimiyetinde nekadar başarılı olduklarını bilmiyen yoktur Bülent hoca daha sakin olup bu durum içinde bir önlem almalıydı.kanaatlar resmen yol geçen hanına döndü 4 gol geldi hepside kanatlardan gelen gollerdi ayrıca savunma ve kaleci hatalarının üst düzeyde olduğu bir maçtı 2 futbolcumuzun afrika kupasında olması bir kısmınında sakat olması kısıtlı kadroyu daha da zora soktu...ama Sivasspor bu bahaneler arkasına sığınmamalıydı gerçek gücünü ortaya koymalıydı ben inanıyorumki inanmış bir sivasspor değil ezikleri avrupada bile başarılı olabilir...

puar
30.01.2008, 10:44
ŞU KONUYA BİRİSİ KİLİT VURSADA ARTIK MORALİMİZİ BOZMASAK DİYORUM........

ağzımdan aldın lafı...sadece polimik oluyor.

jakobieen
30.01.2008, 11:12
iyi oynayamadık ve yenildik.. nokta ..