Orijinalini görmek için tıklayınız : HEDEFİMİZ DEĞİŞMEDİ
SivasSpor.Com 28.01.2008, 09:40 http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/m.yildizz2.jpg
Sivasspor'un kaptanı Mehmet Yıldız, Fenerbahçe yenilgisine rağmen hedeflerinde bir değişikliğin olmayacağını söyledi.
Sivasspor’un kaptanı Mehmet Yıldız, Fenerbahçe yenilgisine rağmen hedeflerinde bir değişikliğin olmayacağını söyledi. Sarı-Lacivertli ekibin aldığı galibiyette tecrübenin önemli rol oynadığını vurgulayan başarılı oyuncu, “Bu deneyimi sahaya da yansıttılar ve kazandılar. Kısıtlı imkanlarla önemli işler yapmaya çalışıyoruz. Ancak kaybettiğimiz sadece 3 puan. Tabii ki moralimiz bozuldu ancak hedefimizden hiçbir şey kaybetmedik. İlerleyen haftalarda iyi mücadele edip, tekrar çıkışa geçmek istiyoruz” ifadesini kullandı.
antep ve oftaş maçını alıp havaya yine girecez ve bu tartışmaları unutacaz bence şimdi takımın moralini düzeltme zamanı
iki deplasmanda altı puan alarak fenerin ensesine yapışalım haydi mehmet abi....
yigidomustafa58 28.01.2008, 09:51 hedefimiz gine aynı Uefa inşallah...
HEDEFIMIZ DEGISMEDI HERSEY BITMIS DEGIL SONUNA KADAR MÜCAEDELE EDECEGIZ IYI GÜNDE KÖTÜ GÜNDE HEP BIRLIKTE TAM DESTEK HER ZAMAN DESTEK SIVASSPORUMUZ ICIN HER ZAMAN YANINDAYIZ SIVASSPORUMUZ INSALLAH UEFA HEDEFIMIZ .SAYGILARIMLA...
by_hunter 28.01.2008, 10:06 bir maç kaybettık dıye dunyanın sonu gelmedı daha onumuzde maçlar var onlarıda kazanarak tekrardan havaya gırıcez ve şampiyonlıgı kovalıyacaz şampıyon olamasakta uefa ya gidicek puanları alacagımıza inanıyorum
EyüphanAydın 28.01.2008, 10:20 Hedef Aynı Hedef
Yol Aynı Hedef.
Takmayalım Kafamıza.
Fazlada Bir Puan Kayıbı Yok.
Futbolun Güzellikleri Bunlar:Yenmekte,Yenilmekte.
Önemli Olan Kısa Sürede O Psikolojik Sorunu Atmak.
İnanıyorumki Sivasspor Bunu En Yakın Zamanda Atıcaktır.
Dönüşüde Mükemmle Olucaktır.:D
PRoFeSSioNaL 28.01.2008, 10:23 ArkadasLaR Hedeflerimiz ßuyuk ßunu Herkez Cok İyi ßiliyor Sanmayınki 1 Maç kaybettik Hedeflerimiz Gitti Hayır Sadece Yolumuza Tas koydular .. Kaya Koysalar ne Fayda Eder. ;)
Rallim58 28.01.2008, 10:28 Rakibin sadece 4 oyuncusu 50 milyon Euro... Bunun içinde ne Alex var ne de Roberto Carlos... Şahin’in Ferrari ile yarışması gibi bir şey. Bunları, Sivasspor’u küçültmek için değil, tam tersi bugün geldiği noktanın ne denli başarılı olduğunu göstermek için söylüyorum, hem de bu şartlarda... Dün ilk yarıda zaten maç kopabilirdi. Genelde şimdiye kadar iç sahada 10’da 10 yaparken de, ilk 45 dakikalar, kabuğuna çekilen bir Sivasspor izlemiştik.....Diyor,
Anadolu takımlarının ciğerini bilen, usta kalem Tunç Kayacı,
Evet arkadaşlar, şimdi derhal bu müsabakayı unutup Antep deplasmanı müsabakasını düşünmeliyiz. Fenerbahçe mağlubiyetinin faturası varsa HEPİMİZİNDİR. Çünkü bu takım HEPİMİZİN. Bugün Fenerbahçeye nasıl yeniliriz diye tartışıyor olmamız dahi başarımızın bir ispatıdır. Diğer sayfalarda da yazdığım gibi, düne kadar Akçaabatspora, Gümüşhanedoğanspora, Ünyespora yenildiğimizi ne çabuk unuttuk. Ölümüne Sivassporluyuz. Çünkü biz SİVAS ÇOCUĞUYUZ.
Kaptan'a teşekkür ediyorum. Şimdi birlik ve beraberlik zamanı.
Sayın kaptana tşk ediyorum bizler içinde önemli olan önce sizlerin bu güveni yitirmemeleri, bunuda görmüş oldukki sizler olaya 3 puan olarak bakıyorsunuz canınız sağolsun hiç önemli değil,bizler yolun başındayız henüz daha çok güzel günler bizleri bekliyor ama yavaş,yavaş ve sabırla.
Ben taraftarlarımızada seslenmek istiyorum,mağlubiyet aldığımızda takımı desteklemeye devam etmeleri ve yıkılmamaları.
Fenere yenilmek hiç birşeyi değiştirmez çünki.
BİZ HERZAMAN İNANDIK SANA KAPTANIM GEREKENİ YAPIN BİZİM İÇİN ŞAMPİYONLUK KUPASINI ALIN MUSTAFA DENİZLİYEDE FOTOSUNU YOLLAYIN
özsivasli1903 28.01.2008, 10:59 sivasspor bu sene sampiyonlugun en büyük adayidir...
oftas ve gaziantep maclarini mutlaka almamiz lazim...
eger o maclardan 6 puan cikarirsak en büyük aday sivasspor diyorum... ki 6. hafta besiktas-galatasaray maci var...
ibrahim58 28.01.2008, 11:01 neden üzülüyoruz biliyormusunuz?evimizde yenilmeyi bırak tek puan bile vermemiştik o yüzden.yoksa fenerbahçe ye yenilmek çok normal şu şartlar altınmda.şampiyonlar liginde üst turdalar ve biliyorsunuz ki yedekteki kezmanın fiyatı sivasspor bütçesine kadar.o yüzden büyütmeye gerek yok.elbet onlarda puan kaybedecekler.biz işimize bakarsak eminim hedefimize ulaşacağız
ibrahim58 28.01.2008, 11:07 neden üzülüyoruz biliyormusunuz?evimizde yenilmeyi bırak tek puan bile vermemiştik o yüzden.yoksa fenerbahçe ye yenilmek çok normal şu şartlar altınmda.şampiyonlar liginde üst turdalar ve biliyorsunuz ki yedekteki kezmanın fiyatı sivasspor bütçesine kadar.o yüzden büyütmeye gerek yok.elbet onlarda puan kaybedecekler.biz işimize bakarsak eminim hedefimize ulaşacağız
ömeryavuz 28.01.2008, 11:19 üzüldük tabiiki hiç bir şey bitmedi. ama korkak futbol oynayarak butip maçları kazanamazmısınız cesur oynamamız lazımdı.Ama bu bir gerçek SİVASSPOR bu lige renk katmıştır bir devrim yapmıştır
arkadaşlar giden sadece bir maçtı daha önümüzde 14 hafta var iddiamızdan birşey kaybetmedik,
biyolog4 28.01.2008, 12:16 1 Galatasaray 45
2 Fenerbahçe 44
3 Sivasspor 43
4 Beşiktaş 43
puan durumuna bakıldığında henüz hiç bir şeyin kaybedilmediği görülüyor.şampiyon sivasspor
Sweetgirl 28.01.2008, 13:08 Hedefimiz degismedi ve degismiyecekte...
insallah bundan sonra böyle tuzaklara daha iyi hazirlikli oluruz...
ve böyle oyunlarin altinda ezilmeyiz
Allah'in izniylede hedefimize ulasacagiz...
COK AZ KALDI
Del Piero 28.01.2008, 13:45 bencede biz bu yenilgiyi çok abarttık sanki yenseydik şamnpiyon olacaktık
ne yenseydik şampiyon olacaktık
ve şimdi yenildik şampiyonluktan uzaklaşmadık
hedef aynı durmak yok yılmak yok hedefe doğru uygun adım marş !
bir maç kaybetmek lider olamayız anlamına gelmez...
inş bundan sonraki maçları kazanıp tekrar liderliği alıcaz...
Kimse bizi bir maç yenildik diye hedefimizden saptıramaz...görün bakalım tek puan kaybeden bizmiyiz ilerleyen haftalarda bize dusen sadece kendimize bakmak önumuzdeki maçları en iyi şekilde oynamak...zaten bugune kadar da bunları yaparak geldik bundan sonra da böyle olcaktır...bize düşen takımımızı iyi gununden çok kötü günlerinde yanında olabilmek sonuna kadar sivasspor...
sivasfutbol 28.01.2008, 14:55 helal olsun mehmetim sizede bu yakışır zaten sonuna kadar sivasspor taraftarı olarak yanınızdayız .
mehmet yıldız nede güzel söylemiş sadece bir maç kaybettik aynı konya ankara vs maçları gibi fener bizi gayet ciddi aldığı için böyle oldu demekki iyi işler başarıyoruz
bir maglubıyet bizi yıkamaz... ölumune sivasspor...
mesut_tncsvs 28.01.2008, 19:53 hedef değişmez biz yine şampiyonluk için oynuyucaz.
geri kaldı 14 maç
samet yıldız 28.01.2008, 20:38 moralleri bozmaya gerek yok
yenilsekte
yola devam !!!!!!!!!
belalı_yiğido58 28.01.2008, 21:54 TEK YILDIZ MEHMET YILDIZ....TEK TAKIM SİVASSPOR......ÖLÜMÜNE SİVASSPOR....
belalı_yiğido58 28.01.2008, 22:00 FENERBAHÇE YENİLGİSİNİ KAFAYA TAKMAYALIM BENCE....DAHA 14 HAFTAMIZ VAR...
turkish fighter 28.01.2008, 22:11 hadi sivasim herzaman yanindayiz bu sene sen sampiyonsun allahin izniyle
Bir mağlubiyetle çok karamsar olmaya gerek yok
liderle aramızda sadece 2 puan fark var,çok şey kaybedilmedi
iddiamız devam ediyor Sivassporumuza güveniyoruz,43 puanı bu takım topladı ve yine puanlar toplamaya devam edecekler..
tykinik58 28.01.2008, 22:24 Bence de hedef değişmedi. Hedef ilk 3, hatta Avrupa Kupaları. Yılmak ve durmak yok.
antitoksidan 28.01.2008, 23:32 Hedefimiz UEFA ya da İNTERTOTO arkadaşlar şampiyon olmak kolay değildir çok çalışmak lazım çok çalışırsak şampiyon da oluruz
1 MAC YENILDIK DIYE UMUTSUZLUĞA KAPILACAK DEILIZ. AMA FENER GIBI ŞİKE KULUBUNE YENILMEK KOYUYO BANA. ADAMLAR MACA DEIL SAVASA CIKMIS GIBIYDI. UTANMASALAR ZIRH GIYIPI CIKACAKLAR.NEYSE YA BIZ GENE LIDERLIĞI ALIRIZ. ONEMLI OLAN SIVASIN KAZANMASI. BIZ FENER MACINDA OLDUĞU GIBI TAKIMIMIZI HER MACDA DESTEKLERSEK ODA OLUR.
HERSEY SİVAS İÇİN
selcuk349 29.01.2008, 13:33 önümüzdeki antep ve rize maçlarını kazanarak yolumuza devam edeceğiz inşallah.
Diyarbekir21 29.01.2008, 13:52 inşallah yola devam daha fazla çalışmak daha fazla sivasspora destek en büyük yigidooooooooooooooooooooooooo oo
mesut_koçak_58 30.01.2008, 19:51 YAW ARKADASLAR SONUNA KADAR SİVASSPORLU OLAN BIR TARAFTAR OLARAK BAZI YAZILAR İÇİN AÇTIM BU KONUYU FORUMLARDA OKUYORUZ SİNİR OLUYORUM YA SİVAS TEKRAR KENDINE GELECEK,BASARISINI TEKRAR YAKALAYACAK,ESKİ FORMUNA TEKRAR DONECEK BUNLAR NE YAW TOBE TOBE SANKI 10 MAÇ BIRDEN YENILDIK TOPUTOPU 1 MAÇ YENILDIK ODA HEDIYEMIZ OLSUN BIR MAÇ YUZUNDEN BUNLAR OLMAMALI BURDA BU BUTCEYLE OLMAMIZ NAĞMAĞLUP BIR TAKIM OLMAMIZ BUNLAR BIRER BASARI ...BU KONU HAKKINDA DUSUNCELERINIZI BEKLIYORUM
Bahattin 30.01.2008, 19:58 cok haklisin kardes eger bole devam ederse moreller duser ve kayiplar baslar
astaravisa 30.01.2008, 20:02 katılmamak ne mümkün. altı üstü bir maç kaybettik.
samet yıldız 30.01.2008, 20:30 fb ye yenilmiş olmamız bizi şampiyonluk yarışından vazgeçirmez
yola devam
58hayati 30.01.2008, 20:33 yiğidoya guvenin arkadaşlar taraftarlık zor zamanda olur daha biz o gunleri gormedik gormek te inşallah.
sinan-58 30.01.2008, 20:36 çok haklısın kardeş biz konya ya ankara ya yenilince boyle şeyler olmadı sanırım rakıp fb olunca boyler şeyler oluyor olmaması lazım
mesut_koçak_58 30.01.2008, 20:38 ya bu basarımımızı çekemeyenler morallerımızı bozmaya çalısıyorlar ama artık tum dunya gorecek yığıdoları bu taraftarımız arkamızda olduktan sonra
muratkanik 30.01.2008, 21:49 her malubiyetten ders çıkarmalıyız adamlar soguktan hiç etkilenmedi özel kranpon özelüşütmeyen içlik tek maç için adamlar bu masrafı yaptılar biz neden yapmıyoruz sanki hava bizi çarpmıştı
Ben merak edıyorum acaba feneri yenseydik ne olacaktı....
arkadaşlar biz hala bu sezonun en başarılı takımıyız.hangi yorumcuya sorulsa bu değişmez.benim özellikle maçlara gidebilen arkadaşlardan ricam,takım maç içinde yenik durumdayken veya yenildiğinde tribünde olumsuz konuşup diğer taraftarları da galeyana getiren seyircilere engel olmalıyız.13 senedir gurbetteyim.ondan önce 4 eylül stadında ne cahillerle tartıştım bu yüzden.bu takım bizim.futboldan anlamayan ama maça gelmiş olanlaraı da bir şekilde eğitecek olan biz olmalıyız
mermerbey 30.01.2008, 23:10 ANTEPİ YENEMEZSEK HEDEFTEN ŞAŞARIZ.
BU HAFTADAN SONRA LİG KIZIŞIR.
RAHATLATIR AMA BU MAÇ BİZİ.
|