Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçeye değil Medyaya yenildik...

ErdalGüler
28.01.2008, 15:22
http://www.haberkentim.com/upload/Image/haberler/eylul/27.09.2007/gazete_medya5%5B1%5D.jpghttp://www.cihandergi.com/dergi/16/kanallar.jpg

Fenerbahçeye değil Medyaya yenildik...

Bir haftadır tüm futbolcularımız neye uğradığını şaşırdı belkide, bir anda böyle bir şöhreti yakalamak ve bir anda tüm medyanın ilgisini çekmek futbolcularımızın konsantrasyonunu çok olumsuz etkiledi. Öyleki her akşam farklı bir kanaldan Sivasımızın antreman görüntüleri nasıl çalıştıkları ile ilgili haberler çıkması ve açıkçası beni oldukça düşündürmüştü. Çünkü biz buna alışık değildik, her gazetede bizimle ilgili röportajlar yer alıyordu ve dünya bizi konuşuyordu...

Biz kime yenildik acaba Fenere mi yoksa Medyaya mı?

Bence medyaya yenildik ya sizce...

OLCAY_58_AKKUS
28.01.2008, 15:27
buda ayrı bir görüş.Bahsattiğiniz konudan ben de çok rahatsız oldum.Fazla konuşmaya başladık diyordum içimden ve korktuğum başıma geldi.Ama olsun artık geriye dönüp düşünmenin bir anlamı yok her şey bitmiş değil önümüze bakalım arkadaşlar.ben ce bizim rakibimiz kayser spor ve şu an 8 puan önlerindeyiz çok çalışıp bu farkın kapanmasını önlemeliyiz.bence önemli olam şuan da bu.

ercan9005
28.01.2008, 15:33
fotogol manşet atmış senden korkmayan taş olsun fenerim diye acayip gıcık oldum

kangal06
28.01.2008, 15:53
buda ayrı bir görüş.Bahsattiğiniz konudan ben de çok rahatsız oldum.Fazla konuşmaya başladık diyordum içimden ve korktuğum başıma geldi.Ama olsun artık geriye dönüp düşünmenin bir anlamı yok her şey bitmiş değil önümüze bakalım arkadaşlar.ben ce bizim rakibimiz kayser spor ve şu an 8 puan önlerindeyiz çok çalışıp bu farkın kapanmasını önlemeliyiz.bence önemli olam şuan da bu.

bence de kayseri nin yetişmesini engelleyip galatasaray ve fenerbahçe nin avrupadan alacağı puanlarla 4. sıradaki takımın da uefa ya gitmesiyle avrupa hedefine ulaşmalıyız

EyüphanAydın
28.01.2008, 16:03
Bence Öyle Erdal Abi Çok İyi Bir Konu.
Haftalardır Türkiye Bu Maça Odaklandı.Maçtan Çok Medyada Çıkan Haberler Daha Ön Plandaydı Bencede F.bahçeye Yenilmedik Medyaya Yenildik,Bundan Sonraki Maçlardada Medyaya Yenilmeyelim.

şebnem
28.01.2008, 16:28
benim kişisel fikrim hem medya hem fenerbahçeye yenildik

papi06
28.01.2008, 16:33
NE ALAKA YAAA FENER YENDİ SİZİ LÜTFEN ....

merkez-apo
28.01.2008, 16:43
papi fener avatarı koyup hava atma medya akın etti sivasa buda futbolcuları havaya soktu maçı kaybettik

cezaci58
28.01.2008, 16:52
ULAN O FENERİ DESTEKLEYEN SİVASLI BEN SİVASLIYIM DEMESİN YOK FENER YENMİŞMİŞ BİZİ ULAN BİZİ FENER DEGİL PARA YENDİ LAN PARA ADAMLAR ÖZEL AYAKKABI ÖZEL İÇLİK MAÇ ÖNCESİ SERUM FALAN FİLAN YANİ NEYMİŞ PARA LAN FENERLİ PARA

özgühertaş
28.01.2008, 17:15
ULAN O FENERİ DESTEKLEYEN SİVASLI BEN SİVASLIYIM DEMESİN YOK FENER YENMİŞMİŞ BİZİ ULAN BİZİ FENER DEGİL PARA YENDİ LAN PARA ADAMLAR ÖZEL AYAKKABI ÖZEL İÇLİK MAÇ ÖNCESİ SERUM FALAN FİLAN YANİ NEYMİŞ PARA LAN FENERLİ PARA

ÇOK GÜZEL ÖZETLEMİŞSİN GARDAŞ...

Sivas-Power
28.01.2008, 17:44
Ya Bakmayin siz bu yahudi medyalara biz bakalim kendi yolumuza da kac kere yenilcez ve kac kere kazancaz bu futboldur hep ayni sonuc beklenmez ki gardaslar . Biz biz olalim her yenilgiden sonra yenilmesini de bilelim nirakin onu bunu sunu ya ^^ En büyük Sivas ^^

xxkaplanxx
28.01.2008, 17:49
aynen katiliyorum medyaya yenildiniz türkiyede basin medya 3 istanbul takimi üzerine kurulu.sivas sampiyon olacagi yerde simdikden sivas üstüne oynanmaya baslandi bilen bence.gaziantepspor,genclerbir ligi trabzonspor ve manisaya yapilanlarin aynisi simdik sivasada yapiliyor ve malesef yapilacak bence.

Diyarbekir21
28.01.2008, 17:54
arkadaşlar yenildiniz hiç kusuruma bakmayın yok medya yok fb stresi yok o şu bu yenildiniz ya allah allah dünya sonumu önünüze bakın fb bu adamlar 300-500 milyon avro ya yok fb dostluğu felan hikaya inanmayın satsa 1-0 2-1 satar ya farklı satmaz bırakın bu kuruntuları mehmet yıldız sizce forvetmi alla aşkına yapmayın o adamdan olsa olsa güreşçi olur fizikle yapı ile cüsse ile hızlı çevik olamazsın her zaman forvetler ince kilosu az dır adam önüne bakmıyor ya gözü hep topta yasir daha iyi yada balili s...edin takmayın

Yiğiter
28.01.2008, 18:02
arkadaşlar yenildiniz hiç kusuruma bakmayın yok medya yok fb stresi yok o şu bu yenildiniz ya allah allah dünya sonumu önünüze bakın fb bu adamlar 300-500 milyon avro ya yok fb dostluğu felan hikaya inanmayın satsa 1-0 2-1 satar ya farklı satmaz bırakın bu kuruntuları mehmet yıldız sizce forvetmi alla aşkına yapmayın o adamdan olsa olsa güreşçi olur fizikle yapı ile cüsse ile hızlı çevik olamazsın her zaman forvetler ince kilosu az dır adam önüne bakmıyor ya gözü hep topta yasir daha iyi yada balili s...edin takmayın

bu tür aşağılayıcı düşüncelerin sende kalsın..biz oyuncuyu iyi oynuyor die sevmeyiz..sivasa emek vermeye çalıştığı için severiz..balili bizim herşeyimiz...ona laf etme..

sivas_kangallı
28.01.2008, 18:03
bencede Fenerbahçeye değil Medyaya yenildik...

hacialicelik58
28.01.2008, 18:07
--------------------------------------------------------------------------------

Diyarbekir21
28.01.2008, 18:11
bu tür aşağılayıcı düşüncelerin sende kalsın..biz oyuncuyu iyi oynuyor die sevmeyiz..sivasa emek vermeye çalıştığı için severiz..balili bizim herşeyimiz...ona laf etme..

1-ben aşalamıyorum

2-ne balilisi iyi oku

3-mehmet ağır kalıyor diyorum hızlı seri değil adama baksana çok ağır defans oyuncusu bence

Yiğiter
28.01.2008, 18:14
1-ben aşalamıyorum

2-ne balilisi iyi oku

3-mehmet ağır kalıyor diyorum hızlı seri değil adama baksana çok ağır defans oyuncusu bence

sadece baliliye değil hiçbir futbolcumuz için nokta konmuş kelimeler kullanmasan iyi olur...mehmeti aşağılıyorsun...

xxkaplanxx
28.01.2008, 18:14
--------------------------------------------------------------------------------

gardas ne yazikki ama öyle nufüs cüzdaninda sivas yazip ama bjk gs veya fb yi tutan cok sivasli var.böyleleri her zamanda olacak ne yazikki

Diyarbekir21
28.01.2008, 18:15
ben s...edin takmayın dedim sadece yenilginize mehmet beğenmiyorum sende de d.bakırdan şunu de beğenmiyorum canın saolsun ben sade görüşümü belirttim sende gel bizim siteye istersen başkanı beğenmiyom de illa beğencek diyede birilerin zorlada olmaz hürdür herkes kafsındaki yorumları belirttir

dragon_58
28.01.2008, 18:20
benim kişisel fikrim hem medya hem fenerbahçeye yenildik

+1967 .

PARTNER58AHMET
28.01.2008, 18:24
ULUSAL BASININ SİVASSPORDAN BAHSETMEMESİNDEN YAKINIYORDU MİLLET ŞİMDİDE ARTIK KONUŞULMASINDANMI RAHATSIZ OLDUK ARKADAŞLAR TABİKİ BÜYÜK BİR BAŞARI YAKALADIK BUNDAN DİİL ULUSAL BASIN DÜNYA BASINI SÖZ EDECEK AMA BU BİZİ ŞIMARTMAMALI VE BENC ENE MEDYAA NE TARAFTAR AÇIKCA BU BÖYLE GELMİŞ BÖYLE GİDER YENMEKTE VAR YENİLMEKTE BİR BEŞİKTAŞ FENER MAÇI YENİLMİYORMU VEYA TS.GS OYNADIĞINDA BUNLAR YENİLGİ ALMADANMI BİTİYOR MAÇ İNİŞLİ YOKUŞLU OLMASI LAZIM ARKADAŞLAR SİVASIMIZIN YANINDA OLMAMIZ LAZIM BAŞKA SİVAS YOK

Ss--58--Ss
28.01.2008, 18:36
evet hem medyaya yenildik hemde fenerbahceye yenildik.canımız sağolsun önümüzdeki maclara bakıcaz....

EyüphanAydın
28.01.2008, 18:45
evet hem medyaya yenildik hemde fenerbahceye yenildik.canımız sağolsun önümüzdeki maclara bakıcaz....

Unutalım Bence Maçi Önümüzdeki Maçlara Bakalım.Hayırlısı

muhsin koçak
28.01.2008, 18:57
bırak bu işleri erdal kardeş,medyamı attı sana golleri,adamlar çıkıp takır takır futbol oynadılar bizde seyrettik,futbolda bunlar hep oldu bundan sonrada olmaya devam edecek.

nazimgulturk
28.01.2008, 19:09
bence maç içindeki oyun düzeni yüzünden yenildik ..hani en iyi savunma hani en az gol yiyen sivas ..hani evinde 10 da 10 yapan sivas..önce bunları konuşalım ..yoksa psikolojik olarak bi sorun olduğunu sanmıyorum daha öncede çıktık bu tür maçlara ama hiç bu kadar kötü oynamadık..

Sweetgirl
28.01.2008, 19:47
yenilgimizi etkileyen hersey vardi

1. MEDYA'nin haftalarca SIVASSPOR'u germesi
2. Oyuncularin hatasi
3. Fener'li Hakem Yunus Yildirim'in yavas yavas Sivasspor'un morelini düsürtmesi....

yani birtek medya degildi... maalesef

puar
28.01.2008, 19:51
Medyanın eline verdik fıratı daha once yazacak bişey bulamıyolardı şimdi yazsınlar çizsinler bakalım...bugunun yarınıda var merak etmesinler.

hackedby58
28.01.2008, 20:19
KARDEŞLER YENSEK NE FARKEDER YENİLSEK NE FARK EDER SİVASSSS ÇOCUĞUYUZ BİZ ŞEKLİMİZ YETER SIKMAYALIM CANIMIZI FENERİN ALCA BELLİYDİ AMA O SOĞUĞA RAĞMEN ORDA O MAÇI SEYRETTİYSEK BİZE BU YAKIŞIR YİĞİDOLARI SEYMEYEN ÖLSÜN!!!

cem
28.01.2008, 20:35
ben s...edin takmayın dedim sadece yenilginize mehmet beğenmiyorum sende de d.bakırdan şunu de beğenmiyorum canın saolsun ben sade görüşümü belirttim sende gel bizim siteye istersen başkanı beğenmiyom de illa beğencek diyede birilerin zorlada olmaz hürdür herkes kafsındaki yorumları belirttir

türkiyede mehmet yıldız gibi güçlü forvet mi var allah askına yok agır kalıyomus zaten (bence agır degıl) zaten suratlı olsa gıder barcelonada oynar...

nL58
28.01.2008, 21:41
Sivassporumuz dayanamadi bu strese medyanin buyuk etkisi oldu uzerimizde fuutbolcularin konsantresi dagildi butun hafta ama fenerbahcede guzel oynadi..

samet yıldız
28.01.2008, 21:50
fenerbahçe kendini yendimi sanıyor
biz yaz kış oynadığımız ayakkabılarla sahaya çıkarken
adamlar buzda kayarız diye rusyadan özel ayakkabı diktiriyorlar
yurt dışında özel jeller getirtiyorlar çıkın oynayınsa erkekce
eşitlik içinde
sahada futbolları değil paraları konuştu

belalı_yiğido58
28.01.2008, 21:59
BİZİ KİMSE YILDIRAMADI YILDIRAMAZ....YENİLGİYİDE ATIN BİR KENARA...BİZ KENDİ KENDİMİZE YENİLDİKKKKKKKKK

metins
28.01.2008, 22:00
bu işin içinde bi bit yeniği var sivas kolay kolay yenilmez

hucar17
28.01.2008, 22:04
fenerbahçe kendini yendimi sanıyor
biz yaz kış oynadığımız ayakkabılarla sahaya çıkarken
adamlar buzda kayarız diye rusyadan özel ayakkabı diktiriyorlar
yurt dışında özel jeller getirtiyorlar çıkın oynayınsa erkekce
eşitlik içinde
sahada futbolları değil paraları konuştu

arkadaşım çok yanlış düşünüyorsun.
ben ne sivaslıyım ne de sivasspor taraftarıyım.ben bi fenerliyim ve her ne kadar rakibimiz olsanız da tüm kalbimle söylüyorum ki sivasspor un şampiyon olmasını istiyorum.çünkü kısıtlı imkanlarınızla bu noktaya geldiniz ve anadolu kulüplerine örnek oldunuz
ama şu bir gerçekki zor olan zirveye çıkmak değil,orada kalabilmek diye düşünüyorum.ve böyle bir kulübün zirvede olması herkesin dikkatini çekti ve herkes kendi kendine ''acaba ne zaman düşüşe geçecekler'' diye soruyordu.
işte böyle bir ortamda fenerbahçe maçı oynanınca herkes ''Fener yenerse sivas düşüşe geçer ''gibi bir fikre kapıldı ve kanımca tüm sivas ve kulüp bu psikolojiye girdi.bunun sonucunda da formda olan fener net bi skorla kazandı ve sivası zirveden indirdi.
bence bu yenilginin tek sebebi ülke genelinde oluşan havadır.yani sivas gibi bir takımın zirvede olması ülkede büyük yankı uyandırdı ve herkes kendini bu maça şartladı.ve bu stresi daha tecrübeli olan fenerbahçe iyi yönetti ve maçı kazandı.
arkadaşın söylediğine gelince,siz bütün maçlarınızı bu zeminde oynadınız ve sanırsam hiç bi maçta rusya dan krampon getirmediniz.ama o maçta rakiplerinizi puansız gönderdiniz.şimdi senin fener erkek gibi çıkıp oynasa demen çok komik geldi.aynı imkanlar sivas ta olsa onlarda bunu yapardı.yani yenilgiyi birşeye bağlamanıza gerek yok.fener iyi oynadı ve kazandı.uzatmaya gerek yok.
son olarak şunu söylemek isterim ki sivasın bu noktaya gelmesinde en büyük paya sahip teknik kadro ve futbolculara maç sırasında bazı sivaslılar tepki gösterdi.unutmayın ki bu takımı bu noktaya onlar getirdi.sizden tek istediğim onlara sahip çıkmanız.çünkü eminim onlar sivasa daha çok başarı tattıracak.tek şart destek vermeniz.yenilgiye sorumla aramak yerine bu maçı dönüm noktası olarak görüp kendinizi diğer maçlara motive ederseniz şampiyonluk hayal değil.çünkü fb ve gs nin avrup maçları var bu dönemde ligde kesinlikle puan kaybederler.önemli olan sizin oynadığınız maçları kazanmanız.tüm sivasa saygılar...

belalı_yiğido58
28.01.2008, 22:41
Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, ligdeki iddialarını sonuna kadar sürdüreceklerini söyledi.

Ünsal, sahalarında dün 4-1 galip gelen Fenerbahçe'yi kutlayarak, Şampiyonlar Ligi'nde başarı diledi.

Fenerbahçe maçından 8-9 gün önce Sivas'a başlayan gazeteci akınının takımı olumsuz yönde etkilediğini ve motivasyonu bozduğunu savunan Ünsal, "Bundan sonra artık bizden bu fedakarlığı beklemesinler. Çünkü artık biz de kapılarımızı, mecburen belli sahalarımızı medyaya açmanın dışında, tamamen basına kapatacağız" dedi.

Maçın hakemini de eleştiren Ünsal, "Roberto Carlos mu idare ediyor maçı hakem Yunus Yıldırım mı belli değil" ifadesine yer verdi.

Ligde bu tip yenilgilerin normal olduğunu dile getiren Ünsal, "Daha ligin bitmesine 14 hafta var. 14 hafta biz yine liderliği, yine şampiyonluğu kovalayacağız. Sonuna kadar da bu iddiamızı devam ettireceğiz" diye konuştu.

Ünsal, Ukrayna'da forma giyen Brezilyalı oyun kurucu Sergio Pacheco de Oliveira'yı bugün itibariyle renklerine bağladıklarını, bir transfer daha yapabileceklerini sözlerine ekledi.

tykinik58
28.01.2008, 23:10
Kısaca biz bu maçın yükünü kaldıramadık. Keşke bu kadar gündemde tutulmasaydı diyeceğim ama, ŞAMPİYONLUK gerçekten çok uzak bize. Ama başarımız ortada. Tüm dünya, Avrupa biliyor artık bizi.

Üzüleceğimize, bundan sonra da kaldığımız yerden devam edelim, Bülent Uygun'un ve futbolcuların yanında olalım, desteğimizi esirgemeyelim.

Haa, bu arada SMS'ler ne oldu? Atıyoruz değil mi?

ErdalGüler
29.01.2008, 10:00
bırak bu işleri erdal kardeş,medyamı attı sana golleri,adamlar çıkıp takır takır futbol oynadılar bizde seyrettik,futbolda bunlar hep oldu bundan sonrada olmaya devam edecek.

Elbette golleri atan Fenerbahçe ama orada futbol oynayan Sivasspor bizim canla başla mücadele eden oyun disiplininden fazla uzaklaşmayan Sivasspormuydu sence... Bence futbolcular bu denli bir ilgiye birden ulaşmanın şaşkınlığıyla iyi bir oyun sergileyemediler. Fenerbahçe güzel oynadı ama Sivassporda kötü oynadı... neden acaba...

SONMEZ
29.01.2008, 10:11
Başın öne eğilmesin,
aldırma Sivasım aldırma...!

Düşüşe geçmiş gibi gibi gözüksek de,
sendeledik sadece, tırmanışımıza devam etmeliyiz.

Bazılarının inadına,
inatla mücadelemizi sürdürmeliyiz.

Nüfus kağıdında SİVAS yazdığı halde;
FB' nin attığı her golde ayağa fırlayan,
veya fırlamamak için kendini zor tutup, için için sevinen
ve bıyık altından sırıtan sırtlanlara ve fırlamalara,
yazıklar olsun...!

boun_58
29.01.2008, 10:54
Sivasspor faturayı basına kesti

Sivasspor'un kendi sahasında Fenerbahçe karşısında aldığı farklı mağlubiyetin faturası basına kesildi. İlk tepki olarak da antrenmanlar basına kapatıldı.
28 Ocak 2008 17:51
Yazı boyutunu büyütmek için
Sivasspor'un kendi sahasında Fenerbahçe karşısında aldığı farklı mağlubiyetin faturası basına kesildi. Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, Fenerbahçe maçı öncesi maç gününe kadar tesislerin basına açık olmasının hata olduğunu belirterek, "Bundan sonra tesisler basına kapatıldı. Artık antrenmanlarımız sadece haftanın belirli günleri basına açık olacak" dedi.
Konu ile ilgili bir basın toplantısı düzenleyen Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, ilk olarak Fenerbahçe'yi kutlayarak, "Bu sezon sahamızda bizi ilk kez mağlup etme başarısını gösteren Fenerbahçe'yi tebrik ediyor ve kendilerine Şampiyonlar Ligi'nde başarılar diliyorum" dedi.

Fenerbahçe maçı öncesi maç gününe kadar tesislerin basın mensuplarına açık olmasının hata olduğunu söyleyen Ünsal, "Biz dünkü maça nasıl hazırlandık, nasıl geldik ve bu yenilgiyi nasıl aldık. Bunun değerlendirmesini çok ciddi
şekilde yapmamız gerekiyor. Fenerbahçe maçından 8-9 gün önce Sivas'a bir gazeteci akını başladı. Özellikle ulasal medyamızdan ve yazılı basın organlarımızın temsilcileri Sivas'a gelmeye başladılar. Sivas'ta çeşitli röportajlar ve programlar yapılmaya başlandı. Çünkü Sivasspor liderdi ve Fenerbahçe gibi büyük bir takım Sivas'a geliyordu. Neredeyse yılın maçı gibi bakılıyordu ve gündeme öyle getirildi.

İstanbul'dan, Ankara'dan kalkıp gelen arkadaşlarımızı kulüp kapısından geri çevirmek öncelikle benim zoruma giderdi. Bundan dolayı bir serbestlik tanıdık. Netice olarak da kapılarımızı açmaya karar verdik. Çünkü yüklendiğimiz misyon çok önemliydi. Sivas'ın tanıtımı çok önemliydi. Bu da bizim büyük bir fırsattı diye düşündük. Maç öncesi böyle şeyler olmaması gerekiyordu. Ama Sivas'ın tanıtımı da düşünerek buna katlandık. Futbolcularımızı da bu yönde motive etmeye çalıştık. Cumartesi günü saat 14.00'e kadar da kapılarımızı hiçbir medya kuruluşundaki ve gazeteci arkadaşımıza kapalı tutmadık. Bunlar oldu, bu bizim için de büyük bir tecrübe oldu.

Daha doğrusu olacağını da biliyorduk. Bunca sene gazeteciydik, neler olacağını tahmin ediyorduk. Takımı nasıl etkileyeceğini de biliyorduk. Olumsuz yönde etkisi olacaktı ve oldu da. Ama bundan sonra, bu günden bunu söyleme ihtiyacını duyuyorum, antrenmanlarımızı belirli günler hariç basına kapatacağız. Kapatmak da zorundayız. Çünkü artık gerçekten olmuyor" diye konuştu.

Fenerbahçe maçının hakemi Yunus Yıldırım'ı da eleştiren Ünsal, Yunus Yıldırım'ın maça hakim olamadığını, Fenerbahçe lehinde tavır tutunduğunu ve maçı Fenerbahçeli futbolcu Roberto Carlos'un yönettiğini ileri sürerek, "Karşılaşmayı Roberto Carlos mu, hakem Yunus Yıldırım mı yönetiyor belli değil. Birinci sarı kartı gösterdi, ikinci sarı kartta gözlerini Roberto Carlos'tan kaçırıyor ki aman beni görmesin diye. Böyle bir hakemlik olmaz. Hakemlik müessesesinin saygınlığını öncelikle hakemlerin kendileri korumalıdır" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe karşısında alınan mağlubiyetin Sivasspor'u liderlik ve şampiyonluk hedefinden uzaklaştırmadığının altını çizen Ünsal, "Daha ligin bitmesine 14 hafta var. 14 hafta yine biz liderliği ve şampiyonluğu kovalayacağız. Sonuna kadar da bu iddiamızı devam ettireceğiz" dedi.

Transfer çalışmaları ile ilgili de bilgi veren Basın Sözcüsü Ünsal, Brezilya'dan forvet oyuncu transfer ettiklerini belirterek, "2 yıldır hocamızın takip ettiği ama bir türlü alamadığımız uzun yıllar Hollanda, Rusya ve son olarak Ukranya'da top oynamış 27 yaşındaki Brezilyalı forvet Sergio Olivera'yı bugün itibariyla renklerimize kattık" dedi.

Açıklama sonrasında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Ünsal, Sivas'taki basın mensuplarının kulübe gelerek haber yapıp yapamayacakları sorusuna Ünsal, haftalık olarak program yapacaklarını ve izin verdikleri ölçüde antrenman görüntüsü çekebileceklerini söyledi.

altuntas58
29.01.2008, 11:00
Gecmişten ders cıkarmalıyız şehrimize gelen basın mensupları sivassporumuzu rehavete soktu bu olay bize çok acı bir tecrübe oldu bundan sonra daha dikkatli olmalıyız

Rallim58
29.01.2008, 11:02
Yerinde ve çok doğru karar. Ama Sivas'ın reklamı için ne gerekiyorsa yiğidolu futbolcularımız yapıyor. Bacasız fabrikamız da üretime devam edelim. Yeterki hammadde olan YİĞİDOLARIMIZ DESTEĞİNİ SÜRDÜRSÜN

altuntas58
29.01.2008, 11:39
Bu mac bize inşallah iyi bir tecrübe olur acı ama gercek bir tecrübe olmalı basın mensupları takımımızı rehavete soktu ve sonuc kacınılmaz oldu dünyanın sonu değilya bu kayıplarımızı telefi edecek daha 14 mac var onlarda mutlaka puan ve puanlar kayıp edeceklerdir her şey sırayla bizim şampiyonluk yarışında hala çok büyük şansımız devam ediyor birde ben sivasa maca geldim sırf bu macı yiğidolarla birlikte omuz omuza 4 Eylülde izlemek için istanbuldan geldim basına ve güclerimizin denk olmdığına felan yorumlar yapıyoruzda neden 4 Eylül stadyumunda uyuyan taraftarı eleştitmiyoruz ben böyle sessiz bir mac izlemedim herkesin üstüne ölü toprağı serpilmiş cıt yok bir kac gurup tezahürat yapmaya calıştı ama çoğunluktan destek gelmeyince onlarda susmak zorunda kaldılar bence yenilgimizin en önemli etkenlerinden birisi sivassporumuz seyirciden gerekli desteği almayışından kaynaklanıyor sivassporumuz sanki deplasmanda top oynuyormuş gibi sahipsiz ve desteksiz bırakıldığına şahit oldum dolayısıyla çok üzüldüm

ahmet 1967
29.01.2008, 12:12
fener yenilseydi kesin sahada 1 metre kar vardı

ahmet 1967
29.01.2008, 12:13
basını bir gün sivaslı olmaya davet ediyorum

basmazoglu
29.01.2008, 12:37
Fener yendi iste yok medya yok baska bisey sebep aramaya gerek yok bence. Bulent Uygun da soyledi zaten bende hata diye ustune soyleyecek birsey yok. besiktas ve galatasaray maclarında belli olucak hersey.

ibrahm1991
18.02.2008, 19:15
ilk maçta noldu ya şansızlıklar yüzünden maç aldılar.... Bu fener var ya çok balık yaa...